PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درک ِ خودتون رو از این لیریک بگید...

Doyenfery
30-07-2008, 04:31
این تاپیکو می زنم تا:
درک خودتون رو از هر جای یک لیریک بگید
این می تونه بوسیله دیدن متن چه انگلیسی / چه فارسی باشه ...

امیدوارم مفید باشه :46:

capitan black
30-07-2008, 14:04
تاپیک خوبیه..ولی روند کارش به چه صورتی هستش؟..یعنی یه لیریک قرار بدیم بعد دوستان نظرشون رو بگند؟

Majid ²
30-07-2008, 14:10
من با اینکه درست نفهمیدم منظور تاپیک چیه و چیکار باید بکنم ولی ...
یه تیکه از Lyrics آهنگ Needle از System of a Down رو میذارم که خیلی دوست دارم ..

I'm just sitting in my room
with a needle in my hand
waiting for the tomb
of some old dying man

درک کردن هم نداره
خیلی پر معنا ـ

..................

حالا منظور تاپیک چیه و چیکار باید بکنیم ؟؟ Lyrics های قشنگ بذاریم ؟؟؟

Doyenfery
30-07-2008, 17:09
تاپیک خوبیه..ولی روند کارش به چه صورتی هستش؟..یعنی یه لیریک قرار بدیم بعد دوستان نظرشون رو بگند؟
درسته

حالا منظور تاپیک چیه و چیکار باید بکنیم ؟؟ Lyrics های قشنگ بذاریم ؟؟؟

مثلا یه لیریک انتخاب میشه ، خب ؟ بعد واسه مثلا یک هفته روش کار میشه ،دوستان صاحب نظر میان برداشت ِ کلی یا قسمتی از لیریک یا ترجمه ای که خودشون می پسندن رو میذارن و اعلام میکنن
هدف = پیشرفت کل بچه های این تاپیک تو درک مفهوم و معنای آهنگ های پر محتوا - تاکید می کنم ترانه های پر محتوا - یعنی لیریک هایی که داستانی پشتشون هست یا دارای صنعت های ادبی هستن

zooey
30-07-2008, 22:09
به نظر من تاپیک جالبی باید بشه....من به شخصه خیلی به متن آهنگ ها و این که دارند چی می گن اهمیت می دم....خوشحال می شم با همکاری دوستان با آهنگ هایی که متن قشنگی دارند آشنا بشم......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

negar00
30-07-2008, 22:17
به نظر من تاپیک جالبی باید بشه....من به شخصه خیلی به متن آهنگ ها و این که دارند چی می گن اهمیت می دم....خوشحال می شم با همکاری دوستان با آهنگ هایی که متن قشنگی دارند آشنا بشم......
منم دقیقا همینو میخواستم بگم.

capitan black
31-07-2008, 12:39
خوب فکر کنم اگه دوستان همکاری کنند تاپیک بسیار عالی بشه.... شروع میکنید یا خودم لیریک بذارم ؟

DaRiOuShJh
31-07-2008, 12:52
I'm just sitting in my room
with a needle in my hand
waiting for the tomb
of some old dying man

من که با این زیاد حال نکردم و لی بد نبود

به به به
چه کارا که نمیکنه این برادر
پایه ی تاپیکتم همی و بسی

DaRiOuShJh
31-07-2008, 12:55
اینم از طرفه من:

:20:دوستان من از این خوشم میومد
گفتم بزارم شما هم شاید خوشتون بیاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینکه دانلود: 8 مگا بایت حدوده نیم ساعت با دایال آپ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکم حجمش!!! 1.2 مگابایت! حدودا 5 دقیقه با دایال آپ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسایت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرید خونتون بعدش!:31:

اینم لینک دانلود این اهنگ:

Artist: Orphaned Land
Album Title: Mabool
Year: 2004
Title: Ocean Land
Duration: 4:43
Bit Rate: 320kps
Volume: 8.46 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم یه نمه اطلاعات به سفارشه دوستان:

اطلاعاته بیشتر در مورده بند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لیریکشه مسنکه

"Before eyes that are blind no more
A sight unseen that tears the soul
All we ever loved and known
Into mass graves is what we're shown"

"We see an ocean once was land"
& So they come to understand
This place where man used to be born
Will be man's water throne

"All that was magical, beautiful,
Will be gone"
These measures call for divine intervention
"All the achievements of man,
One will stand all alone"
One that survives the final selection
"The sand in the hour glass,
Moves so fast, slow the sand
And nothing that mankind has strived for
Will be left in ocean land"

The rain will fall then
Filling the dried land

"Here are we, servants three
Flesh and blood
Poor and weak,
Hear thou speak of the flood"

It must be a sign
A message from God's hand

megunz
31-07-2008, 12:58
سلام به همگی. با متن توی امضای من چیه نظرتون. قسمت هایی ازشو حذف کردم اما سعی کردم کلیتش مفهوم باشه. آهنگ Good Bye My Lover از جیمز بلانت. می تونم بگم دیوونشم.
:8::8::8::8:

DaRiOuShJh
31-07-2008, 13:23
دوستان عجله نکنید
همونطور که فرهاد جان گفتن هر هفته فقط و فقط یه لیریک
حالا از کدوم شروع کنیم فک کنم خودش بیاد بگه بهتر باشه

desertwolf
31-07-2008, 15:13
این تاپیکو می زنم تا:
درک خودتون رو از هر جای یک لیریک بگید
این می تونه بوسیله دیدن متن چه انگلیسی / چه فارسی باشه ...

امیدوارم مفید باشه :46:

درسته

مثلا یه لیریک انتخاب میشه ، خب ؟ بعد واسه مثلا یک هفته روش کار میشه ،دوستان صاحب نظر میان برداشت ِ کلی یا قسمتی از لیریک یا ترجمه ای که خودشون می پسندن رو میذارن و اعلام میکنن
هدف = پیشرفت کل بچه های این تاپیک تو درک مفهوم و معنای آهنگ های پر محتوا - تاکید می کنم ترانه های پر محتوا - یعنی لیریک هایی که داستانی پشتشون هست یا دارای صنعت های ادبی هستن

سلام.
فرهاد جان! به نظر من ایده خیلی خیلی خوبیه.
اما اینکه خوب از آب در بیاد و به هدفی که میخوای برسه، خیلی سخته و باید برنامه ریزی مناسبی بشه.
اولین مشکلی که هست اینه که هر هفته چه کسی این لیریک رو مشخص میکنه؟ و مهمتر اینکه این چه لیریک تو چه زمینه و سبکی باشه؟ آیا نامحدود باشه؟ یا...
برای تعیین لیریک چند کار میشه کرد. یکی اینکه اول هفته همه نظرشون رو راجع به انتخاب لیریک بدن و بعد رای گیری بشه.
که من مخالف همچین نظری هستم. یا اینکه انتخاب رو نوبتی کنیم و هر کسی از قبل رزرو کنه. یا ...
خلاصه باید بیشتر فکر بشه.:20:

DaRiOuShJh
31-07-2008, 15:58
سلام.
فرهاد جان! به نظر من ایده خیلی خیلی خوبیه.
اما اینکه خوب از آب در بیاد و به هدفی که میخوای برسه، خیلی سخته و باید برنامه ریزی مناسبی بشه.
اولین مشکلی که هست اینه که هر هفته چه کسی این لیریک رو مشخص میکنه؟ و مهمتر اینکه این چه لیریک تو چه زمینه و سبکی باشه؟ آیا نامحدود باشه؟ یا...
برای تعیین لیریک چند کار میشه کرد. یکی اینکه اول هفته همه نظرشون رو راجع به انتخاب لیریک بدن و بعد رای گیری بشه.
که من مخالف همچین نظری هستم. یا اینکه انتخاب رو نوبتی کنیم و هر کسی از قبل رزرو کنه. یا ...
خلاصه باید بیشتر فکر بشه.:20:

به به به
مرسی احمد جان
منم خفن موافقم:31:

به نظره منم رزروی باشه و هر کسی در رابطه با سبکی که دوست داره بزاره (ولی کامل و ارزشش رو داشته باشه و فراتر ار لیریک های عشقی عاشقیه معمولی و کشکی باشه، خودتون میدونید چی منظورمه)

ایشالله تاپیک هم جوه صمیمی داشته باشه هم همه بتونن به همه سطح معلومات شرکت کنن و نظراتشون رو آزادانه بگن و هم هم جنبه ی آموزشی داشته باشه و یه مقدار انسان رو به فکر وا داره!!!:31: (چی گفتم!)

منم اون پسته خودم رو به خاطره نمونه دادم که چه مواردی باشه بهتره نا بشه بهتر و کاملتر نظر داد

استاد فرهاد منتظریم×!××!@:10::11:

قوانین و نحوه ی کاره تاپیک هم باید وضع! و به پسته اوله تاپیک اضافه بشه

ALI AKBAR.R
31-07-2008, 19:57
دمت بندری اوسا داریوش عالی بود کلی استفاده بردن دوستان از این تایپیک وازت تشکر میکنن شاید خودشون روشون نشه برا همین من .......:10::10::5::11::31:

Doyenfery
01-08-2008, 08:42
به به به
چه کارا که نمیکنه این برادر
پایه ی تاپیکتم همی و بسی
مخلصیم برادر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت فقط پایه تاپیک شو نه پایه ثابت اسپم ِ تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وگرنه میام ولیعصر همون کاری که تو پروفایلت گفتم رو عملی می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------------------------------------------------------------------

خوب فکر کنم اگه دوستان همکاری کنند تاپیک بسیار عالی بشه.... شروع میکنید یا خودم لیریک بذارم ؟

امیدوارم که همینطور بشه ... ولی یه مقدار صبر کنید تا اون چیزایی که مد نظرم هست عملی شه

سلام به همگی. با متن توی امضای من چیه نظرتون. قسمت هایی ازشو حذف کردم اما سعی کردم کلیتش مفهوم باشه. آهنگ Good Bye My Lover از جیمز بلانت. می تونم بگم دیوونشم.
:8::8::8::8:
خوبه ولی قبلا ترجمه شده :

در ضمن از دادن درخواست ترجمه جدا خودداری کنید !

به به به
مرسی احمد جان
منم خفن موافقم:31:

به نظره منم رزروی باشه و هر کسی در رابطه با سبکی که دوست داره بزاره (ولی کامل و ارزشش رو داشته باشه و فراتر ار لیریک های عشقی عاشقیه معمولی و کشکی باشه، خودتون میدونید چی منظورمه)

ایشالله تاپیک هم جوه صمیمی داشته باشه هم همه بتونن به همه سطح معلومات شرکت کنن و نظراتشون رو آزادانه بگن و هم هم جنبه ی آموزشی داشته باشه و یه مقدار انسان رو به فکر وا داره!!!:31: (چی گفتم!)

منم اون پسته خودم رو به خاطره نمونه دادم که چه مواردی باشه بهتره نا بشه بهتر و کاملتر نظر داد

استاد فرهاد منتظریم×!××!@:10::11:

قوانین و نحوه ی کاره تاپیک هم باید وضع! و به پسته اوله تاپیک اضافه بشه

دوستان عجله نکنید
همونطور که فرهاد جان گفتن هر هفته فقط و فقط یه لیریک
حالا از کدوم شروع کنیم فک کنم خودش بیاد بگه بهتر باشه

دقیقا دهان ِ من. با این دو پستت بستی چون دقیق می خواستم همینارو بگم :18:

قطعا برنامه ریزی مناسبی می کنم واسش

یا اینکه انتخاب رو نوبتی کنیم و هر کسی از قبل رزرو کنه. یا ...
خلاصه باید بیشتر فکر بشه
احتمالا نوبتی باشه بهتره .. (عینه تاپیک Top 10 تو قسمت دانلود )

خلاصه دوستان من هدفم از راه انداختن این تاپیک چیزی جز پیشرفت تو درک مفاهیم شعری نیست و جای همچین تاپیکی خیلی خالیه.
اینم بگم که ایده ِ این تاپیک وقتی به ذهنم رسید که Static تو بررسی موسیقی متال آدرس ِ این سایت : (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ) رو گذاشتن و من خاطرم اومد که واسه ترجمه یه شعر حدود 1.5 سال پیش یه این سایت رجوع کردم و دیدم که واقعا چیزه بدرد نخوری بود و درک کاربراش (همه خارجی بودن ) خیلی اشتباه و عجیب غریب بود ! بعد فک کردم که چرا ما همچین تاپیکی تو سایتمون نداشته باشیم ... و واسه همین .. ;)

DaRiOuShJh
01-08-2008, 12:20
منظورتون این بود!؟

ای بابا
بیا و خوبی کن!
اسپمم کجام بود! این همه پست های یکی از یکی مفید تر

دقیقا دهان ِ من. با این دو پستت بستی چون دقیق می خواستم همینارو بگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنیم دیگه ما اینیم!×![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برادر عارضم به خدمته شخیصتان که لیریکی به همراهه کلیپ و ترک و .... توضیحاته اشانتیون در یکی از پستانه صفحه پیش گزاشته ایم
آیا برای شروع با آن موافقید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mist
01-08-2008, 22:34
خدا آخر و عاقبت اینجارو بخیر کنه بازم رفتی رو منبر

من یه بار اینو یه جایی دیدم فرداش بسته شد نکن این کارو ... :دی

حالا جدی منم موافقم ایده ی خوبیه ولی اگر به گفته ی اون عزیز بالایی روش بیشتر فکر بشه حالا نه اینقد فکر که اینجا پر اسپم بشه درشو تخته کنن

اولین لیریک رو انتخاب کنین کی بذاره رو غلطک افتاد خودش میره جلو

Mehran
01-08-2008, 23:41
حالا جدی منم موافقم ایده ی خوبیه ولی اگر به گفته ی اون عزیز بالایی روش بیشتر فکر بشه حالا نه اینقد فکر که اینجا پر اسپم بشه درشو تخته کنن

اولین لیریک رو انتخاب کنین کی بذاره رو غلطک افتاد خودش میره جلو

تایید میشه 120٪

الان نیم ساعت از آغار هفته گذشته امیدوارم Doyenfery عزیز هرچه سریعتر یه متن مناسب برای نقد و بررسی دوستان آماده کنه که همیشه در آغاز هفته .متن جدید گذاشته بشه
در ضمن این که هم متن آهنگ های ایرانی و هم آهنگ های خارجی هست خیلی خوبه .
اینجور تاپیک ها معمولا در دو حالت به خاکی و سپس به Trash کشیده میشن
یکی اسپم و دیگری که خیلی محتمل تره درگیری و تشنج کاربراس از اون جایی که هرکسی نظر خاص خودش رو داره و گاها نظرات دوستان با هم در تضاد هست ... درگیری و بعدش هم توهین و این جور مساپل زیاد پیش میاد .
البته الان جور بسیار خوبیه همه دوست و رفیق هم دیگه هستیم و امیدوارم همین دوستانی باقی و پایدار بمونه برای همیشه :)

با تشکر مهران ...

DaRiOuShJh
02-08-2008, 00:15

پس چرا هیچکی به لیریک و پسته من توجه نمیکنه!!! بده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

thecrow
02-08-2008, 00:32
موضوع تاپیک بسیار عالی و مفیده
ولی تا اونجایی که من مختصر نگاهی کردم
تاپیک منسجم نیست
اینجوری فایده نداره
صاحب تاپیک باید به تاپیک انسجام بده کار قشنگی می شه
منم می تونم کمک کنم
این موضوع خوراک منه
متشکرم

Doyenfery
02-08-2008, 05:04
خب الان خدمت Smmnو thecrow عرض میشه که :
اگه بخواد جاب اسپم بشه (که خیلی بعید میدونم !!!!!!!!!!) مطمئن باشید خودم درخواست میدم به مدیریت که در تاپیک تخته بشه!
درباره انسجام بایس عرض کنم که تا الاان تاپیک مرحله نظر سنجیش روو می گذرونه و یه جورایی حالت آزمایشی داره ، تا من ببینم چقدر طرفدار و پایه ثابت داره ، اگه که به حدمعقولش رسید آغاز کار رو با گذاشتن اولین لیریک اعلام می کنم.

پس چرا هیچکی به لیریک و پسته من توجه نمیکنه!!! بده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور کهه بالا هم گفتم ..، شما یکم زود عمل کردی.

الان نیم ساعت از آغار هفته گذشته امیدوارم Doyenfery عزیز هرچه سریعتر یه متن مناسب برای نقد و بررسی دوستان آماده کنه که همیشه در آغاز هفته .متن جدید گذاشته بشه
موضوع نیم ساعت و این هفته - اون هفته نیست ، فعلا من ههر روز دارم امار ِ نظر سنجیو چک می کنم .

در ضمن این که هم متن آهنگ های ایرانی و هم آهنگ های خارجی هست خیلی خوبه .
اینجور تاپیک ها معمولا در دو حالت به خاکی و سپس به Trash کشیده میشن
یکی اسپم و دیگری که خیلی محتمل تره درگیری و تشنج کاربراس از اون جایی که هرکسی نظر خاص خودش رو داره و گاها نظرات دوستان با هم در تضاد هست ... درگیری و بعدش هم توهین و این جور مساپل زیاد پیش میاد
این تاپیکو اتفاقا خیلی دوستانه و بدون تشنج می بینم . اساسا دلیلی هم واسه تشنج وجود نداره .
هرکسی فقط نظر خودشو درباره لیریک (با سند / بی سند ، با دلیل/ بی دلیل ) می گه ، همین.
.
.
.
فعلا

Doyenfery
02-08-2008, 05:34
راستی اینم بگم که در انتهای زمان ِ نظر سنجی ..من یه تصویر از نظر سنجی رو اینجا می ذارم ..
طبعا هرکسی که با روند تاپیک موافق بوده و رای داده ازون به به بعد نسبت به سرزدن مداوم و به تاپیک وشرکت در بحث مسووله !
_______
تا الان یه لیسانس ِ روانشناسی و یه مدیر داریم (و البته یکی از دوستان من که در سایت حضور ندارن ولی همیشه تلفنی یا از نزدیک باشون در تماسم و مشورت اونم معمولا پشت ِ ترجمه های من هست ;) ایشونم سال آخر زبان و ادبیات ، خارجه هستن.) که باعث دل گرمی :40:
اگه یکی دو تا از بچه های اکتیو زبان (تو همین سایت) هم شرکت کنن دیگه استارتو (حتی پیش از موعد )می زنیم ..:20:
من خودم به شخصه عنصر روانشناسی رو خیلی قبول دارم تو لیریک ها .

_______
فعلا

DaRiOuShJh
02-08-2008, 19:04
راستی اینم بگم که در انتهای زمان ِ نظر سنجی ..من یه تصویر از نظر سنجی رو اینجا می ذارم ..
طبعا هرکسی که با روند تاپیک موافق بوده و رای داده ازون به به بعد نسبت به سرزدن مداوم و به تاپیک وشرکت در بحث مسووله !
_______
تا الان یه لیسانس ِ روانشناسی و یه مدیر داریم (و البته یکی از دوستان من که در سایت حضور ندارن ولی همیشه تلفنی یا از نزدیک باشون در تماسم و مشورت اونم معمولا پشت ِ ترجمه های من هست ;) ایشونم سال آخر زبان و ادبیات ، خارجه هستن.) که باعث دل گرمی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یکی دو تا از بچه های اکتیو زبان (تو همین سایت) هم شرکت کنن دیگه استارتو (حتی پیش از موعد )می زنیم ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم به شخصه عنصر روانشناسی رو خیلی قبول دارم تو لیریک ها .

منو یادت رفت ها! در چند رشته ی مختلف بسی تبحر دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی فرهاد جان زیاد طول بکشه ها تاپیک از طب و تاب میفته یه وقتی
همینایی که هم رای به بودن و شرکت کردن دادن (من جمله بنده!) میزارن میرن خونشون یه بنده خدایی میمونه و حوزش![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Doyenfery
03-08-2008, 23:26
منو یادت رفت ها! در چند رشته ی مختلف بسی تبحر دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی فرهاد جان زیاد طول بکشه ها تاپیک از طب و تاب میفته یه وقتی
همینایی که هم رای به بودن و شرکت کردن دادن (من جمله بنده!) میزارن میرن خونشون یه بنده خدایی میمونه و حوزش![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشه سق سیاه
زود تر شروع می کنم
انگار هر نفوذ بدی بزنی درست از آب در میاد، هر چی تو بگی
امروز 95 مگ آپلود داشتم (بابت همین کار ) ، کافی نت بودم ( بالطبع ، با این حجم سنگین ) ، آپلودم انجام که نشد هیچ ، Mp3 Player هم ویروسی شد ... ای شیخ ، ای ملا ،ای خواجه ، ای سق سیاه !!!

desertwolf
03-08-2008, 23:49
باشه سق سیاه
زود تر شروع می کنم
انگار هر نفوذ بدی بزنی درست از آب در میاد، هر چی تو بگی
امروز 95 مگ آپلود داشتم (بابت همین کار ) ، کافی نت بودم ( بالطبع ، با این حجم سنگین ) ، آپلودم انجام که نشد هیچ ، Mp3 Player هم ویروسی شد ... ای شیخ ، ای ملا ،ای خواجه ، ای سق سیاه !!!

بنده حتم دارم که ویروسهایی بوده که جناب داریوش نوشته است.

Doyenfery
09-08-2008, 02:35
با عرض سلام مجدد
شروع کار ِ تاپیکو از این لحظه اعلام می کنم ..
ترانه ای بسیار پر محتوا و البته با تم ِ غمگین که در وصف ِ یه دختر که در جوونی فت میشه گفته شده
کار از گروه بزرگ راک و متال ِ Dream Theater هستش به نام:

Through Her Eyes

کار بقدری زیبا و قوییه که هر چقدر بیشتر گوشش میدی ،بیشتر ازش چیز می فهمی و ازش لذت می بری :

She never really had a chance
On that fateful moonlit night
Sacrificed without a fight
A victim of her circumstance

او واقعا هرگز شانسی نصیبش نشد
در سرنوشتی که زیر نور ماه برایش رقم خورد
او قربانی شد بدون حتی کمترین تلاش (مقاومت )
او قربانی سرنوشتش شد

Now that I've become aware
And I've exposed this tragedy
A sadness grows inside of me
It all seems so unfair

اکنون که من هشیار شدم( پی به ماجرا بردم )
پرده بر میدارم از این داستان غم انگیز
غم در درونم رشد میکند
(می فهمم) که چه بی عدالتی در حقش شده

I'm learning all about my life
By looking through her eyes

من همه چیز را در زندگی ..
با نگریستن به چشمانش یاد گرفتم

Just beyond the churchyard gates
Where the grass is overgrown
I saw the writing on her stone
I felt like I would suffocate

درست در میان حصار ِ آرامگاهش
جایی که سبزه ها فراتر از حد خود سبز شده اند
دیدم نوشته ِ بروی سنگ قبرش را
حس کردم که که باید خاموش بمانم

In loving memory of our child
So innocent, eyes open wide

در خاطرات عاشقانه مان به این دختر ..
که چشمانش معصومانه باز ماند

I felt so empty as I cried
Like part of me had died

چه احساس ِ پوچی کردم زمان گریستنم
انگار که بخشی از وجود من مرده باشد

I'm learning all about my life
By looking through her eyes

من همه چیز را در زندگیی ..
با نگریستن به چشمان ِ او یاد گرفتم

And as her image
Wandered through my head
I wept just like a baby
As I lay awake in bed

و درست آن زمان که تصویرش در ذهنم این ور، آن ور می رود
درست مثل یک بچه گریستم
آن دم که بیدار در بسترم دراز کشیده بودم

And I know what it's like
To lose someone you love
And this felt just the same

فهمیدم (پی بردم) که چه حسی <چه حس ِ تلخی> داره
وقتی که تو کسی رو از دست می دی که عاشقشی
و این حس همچنان با منست

She wasn't given any choice
Desperation stole her voice
I've been given so much more in life
I've got a son, I've got a wife

او هیچ حق انتخابی نصیبش نشد
بیچارگی صدایش را از او گرفته بود
من <بشخصه> تو زندگی به همه چیز رسیده ام
من فرزندی دارم - من همسری دارم

I had to suffer one last time
To grieve for her and say goodbye
Relive the anguish of my past
To find out who I was at last

من این اخرین بار این رنج را به خود می دهم
تا برای ِ او غمگین شوم و (بتونم با او وداع کنم)
دوباره زندگی کنم زندگی اندوه بار ِ گذشته ام را
تا (در نهایت ) بفهمم که من در این داستان کیستم ..

The door has opened wide
I'm turning with the tide
Looking through her eyes

درها بازند (راه باز است )
من هم با چرخ زمان می چرخم (عوض می شوم )
<هنوز> به چشمانش می نگرم .

موفق و موید

Doyenfery
09-08-2008, 03:05
دانلود :

94.5 mb
Mpg

desertwolf
10-08-2008, 00:04
ممنون فرهاد جان! با اجازه چندتا نکته رو مطرح میکنم.

اول اینکه اگر لطف میکردی و فایل ها رو یه جا با لینک مستقیم آپ میکردی خیلی بهتر بود. برای ما دایال آپی ها ، دانلود 7-8 مگ هم کار طاقت فرساییه و فکر اینکه رو 99% ارتباط قطع بشه، بند بند وجودمو میلرزونه!!!

و دوم اینکه، اگه پستایی که برا دانلود زدی رو تو تاپیکای "دانلود تک آهنگ های متال" و "دانلود کلیپ های متال" میذاشتی به نظرم بهتر بود.

دانلود تک آهنگ های متال

دانلود کلیپ های متال

بازم ممنون و موفق باشی!!

Doyenfery
10-08-2008, 22:21
فک کنم موضوع بیشتر درک لیریک باشه .. تا دانلود
والا من همینارو هم با دیال آپ آپ کردم
شرمنده خلاصه
_______
راستی سبک این کار راکه ;)

desertwolf
10-08-2008, 22:55
فک کنم موضوع بیشتر درک لیریک باشه .. تا دانلود
والا من همینارو هم با دیال آپ آپ کردم
شرمنده خلاصه
_______
راستی سبک این کار راکه ;)

درسته حق با شماست. من فقط خواستم کار نظم بیشتری داشته باشه:20:. مثلا من خودم این آهنگ رو نداشتم. دانلودم کردم. چون فکر میکنم اگر خود آهنگ رو هم بشنویم، بیشتر تو حال و هوای کار قرار بگیریم!

ممنون از زحماتت.
به زودی درک خودم رو میگم!:46:

Doyenfery
13-08-2008, 02:41
سلام یه گروه اجتماعی ساختم تا دوستانی که در این تاپیک عضو هستن اونجا نظرات یا احیانا انتقاتادشون رو بگن و این تاپیک هم (یموقع با پست های بیهوده و اسپم ) از ورند خودش دور نشه .
راستی منتظر نظرات دوستان هستیم ...