ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مایکروسافت جایگزین مجانی برای 3d max رو کرد

ama-amir
29-07-2008, 14:53
مایکروسافت جایگزین مجانی برای 3d max رو کرد[/URL]

24 07 2008
True Space یک نرم‌افزار مدل‌سازی و تولید انیمیشن سه بعدی است که به شما اجازه می‌دهد تصاویر سه بعدی واقع‌گرایانه‌ای را خلق کنید. شما هم‌چنین می‌توانید کاراکترها‌ی ساخته شده با دیگر ابزارهای 3d هم‌چون AutoCAD, 3ds Max, Adobe Illustrator و غیره را به این برنامه‌ Import (درون ریزی) نمایید.[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%81%d8%aa-%d8%ac%d8%a7%db%8c%da%af%d8%b2%db%8c%d9%86-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-3d-max-%d8%b1%d9%88-%da%a9%d8%b1%d8%af/)
True Space پیش‌تر‌ها به قیمت 600 دلار فروخته می‌شد اما سپس مایکروسافت این شرکت را خرید و هم‌اکنون به عرضه رایگان این نرم‌افزار می‌پردازد. به نظر می‌رسد اقدام مایکروسافت در جهت قرار دادن این نرم‌افزار برای دانلود به صورت رایگان در پاسخ به اقدام گوگل در راه‌اندازی محصول خود Google Sketch up باشد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایده‌ی اصلی در قرار دهی رایگان این نرم‌افزار در اختیار مردم این است که آن‌ها ساختمان‌ها و مناظر محیط خود را جهت استفاده در Microsoft Virtual Earth به صورت سه بعدی طراحی کنند همان گونه که امکان طراحی مشابه جهت Google Earth پیش‌تر توسط نرم‌افزار Google Sketch up در اختیار کاربران گوگل قرار گرفته بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می‌توانید نرم‌افزار True Space ورژن 7.6 را به رایگان از این صفحه دانلود کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ama-amir
29-07-2008, 14:55
دوستان ببخشيد اگه تاپيك درست فرستاده نشده
اگه ميشه بهم بگيد چجوري اديتش كنم

کاوه رسولی
29-07-2008, 15:05
اون لینک درسته؟

hadi665
29-07-2008, 15:16
امیر جان ممنون اما لینکایی که گزاشتی مورد داره یعنی اولی که صفحه توش مینوسیسه خطا داره
و دومی باز نمیشه

ALI3DMAXAMATOR
29-07-2008, 15:19
ممنون امیر جان ولی خودت هم می تونی بخونیش.......(شوخی) به هر حال ممنون

SSS_HHH_OOO
29-07-2008, 15:28
خیلی جالب بود...ولی جایگزین مکس که نمیتونه بشه....آخه مکس کجا این کجا..... ولی این رقابت مسخره گوگل با مایکروسافت مثل دعوای بچه ها سر یه عروسک شده.....

ama-amir
29-07-2008, 16:11
خیلی جالب بود...ولی جایگزین مکس که نمیتونه بشه....آخه مکس کجا این کجا..... ولی این رقابت مسخره گوگل با مایکروسافت مثل دعوای بچه ها سر یه عروسک شده.....
دقيقا موافقم
راستي شهاب جان اون آموزشي كه واسم قبلا گذاشته بودي هر كاري كردم دانلود نشد
اگه ميشه تو يه جا غير از rapidshare آپلودش كن
اين مكس هلپ فارسي نداره؟؟؟؟؟

ممنون امیر جان ولی خودت هم می تونی بخونیش.......(شوخی) به هر حال ممنون
ببخشيد علي جان
من فقط كپي كردم مطلبو:11:

امیر جان ممنون اما لینکایی که گزاشتی مورد داره یعنی اولی که صفحه توش مینوسیسه خطا داره
و دومی باز نمیشه
شرمنده من لينكاي دانلود رو نتستيدم فقط به خاطر مطلبش گذاشتم تو انجمن

اون لینک درسته؟
بالا توضيح دادم
ممنون

b3dnet
29-07-2008, 16:14
مممنون از معرفی برنامه...

rozhan_8915
29-07-2008, 16:47
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک
ممنون از معرفی

AABB
29-07-2008, 16:50
ببخشید ولی من نفهمیدم که برنامه سه بعدی مایکروسافت و 3D max با رقابت گوگل و مایکرو سافت چه ربطی به هم داشتند؟؟؟؟

rozhan_8915
29-07-2008, 17:09
ببخشید ولی من نفهمیدم که برنامه سه بعدی مایکروسافت و 3D max با رقابت گوگل و مایکرو سافت چه ربطی به هم داشتند؟؟؟؟
ماکروسافت اینو در مقابل عمل گوگل خریده:
ایده‌ی اصلی در قرار دهی رایگان این نرم‌افزار در اختیار مردم این است که آن‌ها ساختمان‌ها و مناظر محیط خود را جهت استفاده در Microsoft Virtual Earth به صورت سه بعدی طراحی کنند همان گونه که امکان طراحی مشابه جهت Google Earth پیش‌تر توسط نرم‌افزار Google Sketch up در اختیار کاربران گوگل قرار گرفته بود.

SSS_HHH_OOO
29-07-2008, 17:16
دقيقا موافقم
راستي شهاب جان اون آموزشي كه واسم قبلا گذاشته بودي هر كاري كردم دانلود نشد
اگه ميشه تو يه جا غير از rapidshare آپلودش كن
اين مكس هلپ فارسي نداره؟؟؟؟؟
ممنون

کدوم آموزش؟؟؟یادم نیست... بگو دوباره بذارم...
فارسی هلپ مکس به صورت کتاب من دیدم...ولی یادم نیست اسمش چی بود...

خوب ربطی نداره...من که ربط ندادم.... این یه چیز جدا بود اون هم یه چیز جدا...

Farzad.wow
29-07-2008, 18:46
داداش فقط مکس و لا غیر .................:)

در ضمن پست شما یه خورده مورد داره .......... نه شوخی بود

Aminzikzak
29-07-2008, 21:17
نمیدونید چه متورهای رندری ساپورتش میکنن ؟

vbadvanced
30-07-2008, 14:35
من یه ورژن ازش داشتم. فکر کنم Calligari True Space 5 بود. نرم افزار کامل و جالبیه. ولی مسلما به پای مکس و ... نمیرسه.:5:

ama-amir
30-07-2008, 15:10
من یه ورژن ازش داشتم. فکر کنم Calligari True Space 5 بود. نرم افزار کامل و جالبیه. ولی مسلما به پای مکس و ... نمیرسه.:5:

منم با شما موافقم ولي اين نرم افزار تازه اول راهه
قطعا باگهاي زيادي هم داره
بايد به اين نرم افزار فرصت داد...
شايد يه زماني مكس و مايا رو بزاره جيب بقلش
كي از آينده خبر داره...؟:40::40::40:

b3dnet
31-07-2008, 00:26
منم با شما موافقم ولي اين نرم افزار تازه اول راهه
قطعا باگهاي زيادي هم داره
بايد به اين نرم افزار فرصت داد...
شايد يه زماني مكس و مايا رو بزاره جيب بقلش
كي از آينده خبر داره...؟:40::40::40:
پس من دیگه با هیچ برنامه ای کار نمیکنم تا این برنامه رشد کنه.....ها...چی .... اون موقع ماها دیگه بابابزرگ شدیم...:31:
البته اینم بگم که برنامه هایی مثل 3dmax , maya هیچ وقت ضعیف نمیشن....تیم قویه برنامه نویسیه این برنامه ها بر سر رقابتم که شده از برنامه های دیگه کم نمیاره...و روز به روز پیشرفت میکنه.....:21: