مشاهده نسخه کامل
: ساخت ست اپ
دوستان سلام
ببخشید چطور می شه برای برنامه هایی که با ویژوال بیسیک می نویسیم ست اپ درست کنیم لطفا دوستان لطف کنند وبطور کامل توضیح بدن
Bill Gates
29-07-2008, 13:57
با نرم افزار iInstall Shared ( اگر درست نوشته باشم ) میتونی نصب بسازی
mehdidelphi
29-07-2008, 15:44
البته از Package & Deployment Wizard که به همراه خود وی بی نصب می شه می تونی استفاده کنی که خیلی هم ساده است.
ممنونم از هر دو دوست عزیز بخاطر راهنمای شان
ولی منظور من این بود که چطور با این نرم افزاری که نام بردید می شه کار ساخت ست اپ را انجام داد ممنون می شم اگر راهنمایی کنید
mehdidelphi
31-07-2008, 08:04
سلام دوباره
دوست عزیز اگه از Package & Deployment Wizard استفاده کنید فکر نمی کنم اصلا نیازی به راهنمائی باشه چون خیلی ساده ست.
آدرس فایل پروژهتو میدی بعد سایر مراحل فایل های مورد نیاز همراه فایلب اجرائی تونو می خواد و چند مرحله خیلی ساده دیگه.
اول امتحان کن اگه به مشکل خوردی بگو تا بیشتر راهنمائیت کنم .
سلام دوست عزيزم
يك برنامه فوق العاده زيبا براي اين كار وجود داره كه كار با اون آسون هست من خودم فقط با اين برنامه ست اپ مي سازم. اسم اين برنامه
setup factory هست كه من از ورژن 5 اون استفاده مي كنم حتما امتحان كن اگر هم مشكلي داشتي در خدمتيم
سلام دوست عزيزم
يك برنامه فوق العاده زيبا براي اين كار وجود داره كه كار با اون آسون هست من خودم فقط با اين برنامه ست اپ مي سازم. اسم اين برنامه
setup factory هست كه من از ورژن 5 اون استفاده مي كنم حتما امتحان كن اگر هم مشكلي داشتي در خدمتيم
ممنون از راهنمایی شما من هم شنیدم که نرم افزاری که شما معرفی کردین نرم افزار خوبی هست ولی کار کردن با اونو بلد نیستم اگه لطف کنید ودر مورد نحوه کار کردن با اون کمی توضیح بدین ممنون می شم
فاطمه وطن دوست
11-08-2008, 20:11
سلام
تو سایت برنامه نویس یه نمونه کاملا مطلوب هست ، جدن نرم افزار خوبیه . من خودم باهاش ستاپ ساختم
خیلی راحت میشه باهاش ستاپ ساخت.
یکی از دو نرم افزار معروف دنیاست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آدرس سایت .
پیروز باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.