ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در طراحی پایگاه داده سیستم تشخیص هویت

s_barooni
28-07-2008, 22:10
سلام
من یک پایگاه داده برای کاربران سایتم دارم که با SQL2000 هست و برای طراحی سیستم تشخیص هویت کاربران از ویزاردهای آماده محیط دات نت استفاده کردم. بعداً به پایگاه داده یک جدول اضافه کردم مثلاً بعنوان لیست نمرات کاربران و توی سایت صفحه ای که کاربران بهش وارد میشن باید نمره ی کابر را نشون بده اونجا از یک GridView استفاده کردم و با ویزارد Configue DataSource یک SQL Data Sorce درست کردم و دستور اس کیو ال رو اینجوری تنظیم کردم :
SELECT [نام کاربر], [نمره] FROM [جدول نمرات کاربران]where......
حالا میخوام تو قسمت where بگم که جایی نام کاربر برابر باشه با نام کاربری که تو صفحه لوگین وارد شده ولی نمیدونم چی باید باشه چون چند تا انتخاب هست :Control - cookie-form-session-... از اینجا به بعدش نمیدونم چیکار کنم . لطفا کمکم کنید .

Ultimator
28-07-2008, 22:36
سلام اسم کاربر رو میشه اینطوری بدست بیارین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

s_barooni
29-07-2008, 22:49
سلام
ممنون از راهنمایی تون ولی من نمیدونم این کدی که گفتین رو کجا بنویسم .من برای دیتابیس سایت از ویزارد دات نت استفاده کردم و دقیقا تو این مرحله مشکل دارم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

User_grade جدول نمرات کاربران هست و میخوام اسم و نمره کاربر را نمایش بدم بطوریکه مربوط به کاربری باشه که لوگین کرده .
اینجا توی تصویر(قسمت Add Where Clause ) نمیدونم باید چی رو به عنوان source انتخاب کنم که اسم کاربر رو بهم بده ؟

s_barooni
04-08-2008, 08:00
مهندسين محترم
كسي جواب سوال منو نمي ده؟

_H2_
04-08-2008, 09:32
سلام
1- یک بخش WHERE هم به دستور SELECT تتان اضافه کنید مثلاً : SELECT * FROM user_grade WHERE [Id] = @Id
2- یک پارامتر اضافه کنید و نوع none را از لیست انتخاب کنید.
3- بعد در رویداد Page_Load دستی مقداری را که جناب ultimator گفتند به پارامتر صفرم شی مورد نظر اختصاص دهید.

s_barooni
09-08-2008, 08:36
سلام
ممنون كه راهنمايي ام كرديد اما متاسفانه منظورتون رو در قسمت سوم جوابتون نفهميدم
گفته بودن :3- بعد در رویداد Page_Load دستی مقداری را که جناب ultimator گفتند به پارامتر صفرم شی مورد نظر اختصاص دهید.
يعني در Page_Load چي بايد بنويسم؟ منظورتون از پارامتر صفرم چيه؟

s_barooni
09-08-2008, 08:39
سلام
ممنون كه راهنمايي ام كرديد اما متاسفانه منظورتون رو در قسمت سوم جوابتون نفهميدم
گفته بودن :3- بعد در رویداد Page_Load دستی مقداری را که جناب ultimator گفتند به پارامتر صفرم شی مورد نظر اختصاص دهید.
يعني در Page_Load چي بايد بنويسم؟ منظورتون از پارامتر صفرم چيه؟

_H2_
09-08-2008, 19:50
سلام
با فرض اینکه،
1- از اعتبار سنجی خود asp.net استفاده کرده اید.
2- پارامتر شما که در قسمت WHERE دستور SELECt تعریف کرده اید، string ای و به نام کاربری اشاره میکند.
3- شما از یک SqlDataSource به نام SqlDataSource1 به عنوان منبع استفاده کرده اید.
کد زیر را در Page_Load بنویسید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید