ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : من یه مشکل در هنگام upgrade ویندوز xp

afshin190
12-12-2005, 21:24
سلام

در هنگام upgrade ویندوز توسط cd که قبلا توسط همین

Setup cannot upgrade due to third-party kernel.
نمی دونم ربطی داره یا نه ولی من در رجیستری چنتا دستکاری کردم که یکی از اونها از کار انداختن کامل قسمت ابزار automatic updateسیستم هست که نمیدونم چه حوری دوباره فعال میشه. لطفا کمک کنید .

pooria
12-12-2005, 21:32
واسه همین میگن از رجیستری پشتیبان بگیرید

R£ɀД
12-12-2005, 21:35
براي فعال كردن اتوماتيك آپديت :
control panel ---> system رو باز كن و بعد تب automatic update رو بزن و بعد تنظيمات مورد نظرت رو انجام بده.

afshin190
12-12-2005, 21:42
مشکل همین جاست هیچ یک از گزینه های این تب فعال نیست
ودر واقع از اصل از کار افتاده

pooria
12-12-2005, 21:45
یادته تو رجیستری چه کار کردی چه چیز هایی رو پاک و اضافه کردی ؟!؟!؟!؟!؟!

afshin190
12-12-2005, 21:54
نه متاسفانه توی pc world هم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم

pooria
12-12-2005, 21:56
یادته تو رجیستری چه کار کردی چه چیز هایی رو پاک و اضافه کردی ؟!؟!؟!؟!؟!

Amir_P30
13-12-2005, 02:44
با سلام

دوست عزيز از طريق ادمينستور تولز اقدام به برگردودن اين تغيير بكن .

اگه بلد نيستين بفرماييد تا مسيرش روبراتون شرح بدم!!!

چون الان وقت ندارم متاسفانه

قربانت

R£ɀД
13-12-2005, 09:50
amir_p30 جان راهش رو گفتن منم مسيرش رو ميگم:
از داخل control panel قسمت Administrative Tools رو باز كن بعد Services رو باز كن بعد بگرد دنبال Automatic Updates و بعدش startup رو در حالت automatic بزار و دكمه start رو بزن.

afshin190
13-12-2005, 12:25
این کارو هم قبلا کردم تغییری حاصل نشد
چون دستکاری در reg بود.لطفا کمکم کنید

M.R.M
13-12-2005, 13:41
سلام دوست عزيز.
كليدهاي قسمت Automatic Update ويندوز در رجيستري ، در مسير زير است ( البته اگر از SP2 استفاده نميكنيد ، حالت SP2 را در پايان ذكر خواهم كرد ) :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr ent Version\WindowsUpdate\Auto Update
در اين مسير كليدي تحت عنوان NoAutoUpdate و از نوع DWORD وجود دارد ، مقدار 0 در آن يعني اين قابليت فعال ميباشد و با دادن مقدار 1 قابليت متوقف ميشود ( اگر چنين كليدي وجود نداشت خودتان آن را ايجاد نماييد و مناسب با نيازتان مقدار دهي نماييد ).
كليدهاي ديگر در اين مسير مربوط به سرور Update و نيز زمان بندي Update ميباشد كه وارد جزئيات آنها نميشوم.
اما اگر مشكل شما از ناحيه رجيستري باشد ، ميتوانيد با دادن مقدار 0 به كليد NoAutoUpdate در مسيري كه ذكر كردم مشكل را برطرف نماييد.
ضمنا توجه داشته باشيد كه اگر از XP SP2 استفاده ميكنيد مسير در رجيستري متفاوت ميباشد ، در اين حالت بايد مسير زير را دنبال نماييد :
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Win dows\WindowsUpdate\AU
در اين حالت نيز بايد با كليد NoAutoUpdate كار نماييد ( به همان ترتيبي كه ذكر كردم ).
نتيجه را اعلام كنيد.
اميدوارم مشكلتان برطرف شود.
شاد و پيروز و موفق باشيد.

afshin190
14-12-2005, 11:02
m r mجان من این کارو کردم قسمت auto update فعال شد ولی هنوز نمی تونم سیستمو از طریق cd
upgrade کنم و باز همون errorمیده البته تو قسمت جزییاتش این نوشته هست

Windows has detected that one or more protected core system files (kernel) on your computer have been modified. The Service Pack contains updated versions of those files, which work to provide a stable environment for your programs. Due to this modification, the Service Pack will not be installed. For more information, see Knowledge Base article Q327516 at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

M.R.M
14-12-2005, 21:14
سلام دوست عزيز.
اين خطايي كه شما فرموديد معمولا زماني رخ ميدهد كه كاربر قصد Upgrade ويندوز XP نسخه Home را به ويندوز XP نسخه Pro ( با سرويس پك يا بدون سرويس پك ) داشته باشد.
حالت ديگر زماني است كه شما قصد داشته باشيد ويندوز XP Pro اي را با سرويس پك 1 يا 2 به ويندوز XP Pro بدون سرويس پك و يا بالعكس Upgrade نماييد ( كه البته در حالت اول ديگر نميتوان نام آن را Upgrade نهاد !!! ;) ).
اگر براي شما امكان دارد تعيين نماييد كه كداميك از اين حالات مشكل شما ميباشد ، به اين ترتيب ميتوانيم دقيقا شما را راهنمايي نماييم.
شاد و پيروز و موفق باشيد.

'POP'
16-12-2005, 07:04
در هنگام upgrade ویندوز توسط cd که قبلا توسط همین
Setup cannot upgrade due to third-party kernel.
نمی دونم ربطی داره یا نه ...از کار انداختن کامل قسمت ابزار automatic update .
دوست محترم سلام.
اين مشكل هيچ ربطي به automatic update و يا تغييرات شما در رجيستري نداره(همونطور كه MRM عزيز بنحو كامل توضيح داده اند).شما بايد از CD Bootable يا همون راه انداز استفاده كنيد و بدون ورود به ويندوز ، اقدام به ارتقاء(در صورت وجود منوي انتخاب آن) ويا نصب كامل ويا... بكنيد.
;)