ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری با رفتن موس رو فلش motion ایجاد میشه؟

roebuck
28-07-2008, 15:48
سلام

چطوری می تونم کاری کنم که وقتی تو صفحه وب برم روی فایل فلش یک motion ایجاد بشه.
می تونم کاری کنم که با رفتن موس روش عکس عوض بشه اما animation رو پیدا نکردم...:41:

می شه کمکم کنید..ممنون

mhm5000
28-07-2008, 18:19
عزيز مبهم حرف زدي...
يعنيمي خواي كل وبلاگت فلش باشه؟

roebuck
29-07-2008, 07:49
نه،میخوام تو صفحه ی وبم دکمه هام فلش باشه که وقتی برم روش یه حرکتی انجام بده.

حالت button رو می دونم که up,down,over,hint داره اما نمی خوام با رفتن موس عکسش عوض بشه،می خوام motion ایجاد بشه یعنی مثلا یه چیزی از رو دکمه رد بشه..
منظورمو رسوندم؟امیدوارم:20:

raptor22
29-07-2008, 08:59
خوب شما به جاي اون عكس كه براي دكمه گزاشتي يك مووي كليپ مثلا در قسمت down بزاري كار خواهد كرد.....

roebuck
29-07-2008, 09:37
:13:
آخه تو قسمت (به عنوان مثال) over یک فریم که بیشتر نداره،چطوری تو یک لایه دیگه movie بذارم؟

ho0rezam
29-07-2008, 10:38
آخه تو قسمت (به عنوان مثال) over یک فریم که بیشتر نداره،چطوری تو یک لایه دیگه movie بذارم؟
در insert گزینه ی new Symbol رو انتخاب کن...یه مووی کلیپ بساز و افکت هایی که مد نظرت هست رو بساز...وقتی کار تموم شد...به کمک back یا همون فلش عقبی که در تایم لاین هست،از مووی کلیپ بیا بیرون...حالا این مووی کلیپ رو درون دکمه ت بذار...هر جا که دوست داری(over - up - down)

roebuck
29-07-2008, 11:15
منظورتون اینه که اول مووی کلیپ بسازم بعد back رو بزنم و بعد insert symbol کنم و button بذارم،درسته؟
اگه اینطوره لطفا بگین که چطوری مووی کلیپ رو تو فریم over مربوط به button بذارم..کپی کنم؟

در ضمن می خوام این button لینک بشه به یک صفحه از سایتم،امکانش هست؟

mhm5000
29-07-2008, 11:47
خب ببين عزيز شما يك موي كليپ مي سازي كه محتوياتش اينه:
شكل داخل دكمه+جسمي رو كه مي خواي حركتش بدي...
حالا اين موي كليپ رو توي هر قسمت از دكمت كه خواستي(بستگي به نيازت داره)مي زاري!!!
بازم مشكلي بود در خدمتم...

raptor22
29-07-2008, 11:58
منظورتون اینه که اول مووی کلیپ بسازم بعد back رو بزنم و بعد insert symbol کنم و button بذارم،درسته؟
اگه اینطوره لطفا بگین که چطوری مووی کلیپ رو تو فریم over مربوط به button بذارم..کپی کنم؟

اول اينكه يه اسم مشخص براي مووي كليپت انتخاب كن كه بعدا پيدا كردنش برات راحت باشه ..بعد از ساخت به صفحه اي كه در اون دكمه رو درست ميكني برو رو فريم مورد نظرت كليك كن مثلا همون over كه ميگي بعد از تو كتابخونه (از طريق مسير windows ميتوني پيداش كني( اون مووي كليپ رو بكش تو صفحه و رها كن به اين ترتيب اون مووي كليپ در اون فريم قرار ميگيره....

خوب براي لينك شدن هم در صفحه اصلي فلشت كه دكمه رو قرار ميدي دكمه رو قرار بده و بعد سلكتش كن بعد از طريق پنل action و دستور geturl آدرس مورد نظر رو بهش بده...

فلش شما آماده است .... حالا لذت ببريد....

البته من فلش رو پاك كردم اگر نصب بود بيشتر برات ميگفتم...

موفق پيروز سربلند منصور معز باشيد.....

ho0rezam
29-07-2008, 12:34

خب مثه اینکه ...بچه ها خودشون دارن بهت کمک میکنن...مطمئنا با راهنمایی هاشون به جواب میرسی...اگه بازم متوجه نشدی...یه پست به همراه عکس برات میزنم تا کاملا متوجه شی...
موفق باشی.

roebuck
29-07-2008, 17:13
ممنون از شما دوستان عزیز که منو راهنمایی می کنید.
تونستم با کمک شما button رو بسازم که با رفتن روش مووی کلیپ اجرا بشه.

link به صفحه وبم هم درست شد.

بازم ممنونم:11: