ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد خرید یک pdf reader

f-soltani
28-07-2008, 10:15
سلام

لطفا یكp mp خوب معرفی کنید که بشه باهاش كتابهاي الكترونيكي فارسي و لاتين با فرمت pdf رو به خوبي خواند

و قيمتش هم مناسب باشه

ممنون

seymour
28-07-2008, 19:20
ipod touch می تونه pdf رو حمایت کنه ...

این تاپیک رو چک کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

moslem-visual
30-07-2008, 22:30
من هم خيلي دنبال يك PDF reader ميگشتم، البته فقط همين كار برام مهمه، نه چيز ديگه، آهنگ و ويدئو و ... و البته يك چيزي كه در نتايج گوگل پيدا كردم Sony PRS-505 Reader بود اما نميدونم در ايران هست يا نه؟ (ببخشيد جاي خاصيبراي سوالم پيدا نكردم)

seymour
31-07-2008, 12:39
راستش من خودم هم واسه ام جالب بود اگه یه دستگاه pdf reader وجود میداشت ... یه چیزی که صفحه بزرگی داشته باشه و بتونه image و pdf نشون بده ... همین ... در واقع یه جور ebook reader دیگه ...

بودنش که هست ... ولی پیدا شدنش در ایرانه که یه مقدار سخته ... فاکتور قیمت رو هم در نظر بگیر که احتمالا چنین وسیله فرضی ای ، باید 300-400 تومن آب بخوره ...

moslem-visual
31-07-2008, 12:54
خب ظاهرا راهي وجود نداره! ipod Touch قيمتش يه مقدار برام زياده و مطمئن نيستم كه PDF رو درست و واضح نشون بده، خصوصا با تصاويري كه داخلشون هست و اينكه راهي براي نمايش PDF فارسي هم در اين دستگاه هست يا نه؟ اگه ميشه هر وسيله اي كه بتونه PDF رو بخونه (غير از موبايل و نت بوك) نام ببريد، خيلي احتياج دارم به همچين چيزي، نميدونم براي من كه قبلا دوربين، موبايل و MP3 پلير خريدم ipod Touch گزينه ي مناسبي هست يا نه، قيمتش هم كمي بالاست، ممنون.

farzadsw
31-07-2008, 16:29
اینجارو یه نگاه بکن:

seymour
01-08-2008, 12:20
خب ظاهرا راهي وجود نداره! ipod Touch قيمتش يه مقدار برام زياده و مطمئن نيستم كه PDF رو درست و واضح نشون بده، خصوصا با تصاويري كه داخلشون هست و اينكه راهي براي نمايش PDF فارسي هم در اين دستگاه هست يا نه؟ اگه ميشه هر وسيله اي كه بتونه PDF رو بخونه (غير از موبايل و نت بوك) نام ببريد، خيلي احتياج دارم به همچين چيزي، نميدونم براي من كه قبلا دوربين، موبايل و MP3 پلير خريدم ipod Touch گزينه ي مناسبي هست يا نه، قيمتش هم كمي بالاست، ممنون.
pdf رو که خوب نشون میده .. من دیدم ... مشکل خاصی نداره .. بهرحال صفحه اش خیلی بزرگ نیست .. مثلا من واسه خودم اندازه صفحه خیلی مهمه ..

مشکلی در فارسی نشون دادن نباید باشه .. چون دیگه به فرمت دست نمی زنه موقع نمایش ..

ببین ، بحث اصلی ، قیمته ... من الان هر گزینه ای میاد توی ذهنم بالای 300 تومنه ... به فرض اینکه شما بگی مساله ای نیست ، خب در نظر بگیر که فرضا اگه بخوای 500 تومن پول بدی ، خب یه دفعه می رفتی یه نوت بوک ارزون قیمت می گرفتی که حتی اگه هیچ کاری ازش برنیاد ، دیگه یه pdf که می تونه نشون بده ؟! ... نه ...

farzadsw
01-08-2008, 14:00
pdf
ببین ، بحث اصلی ، قیمته ... من الان هر گزینه ای میاد توی ذهنم بالای 300 تومنه ... به فرض اینکه شما بگی مساله ای نیست ، خب در نظر بگیر که فرضا اگه بخوای 500 تومن پول بدی ، خب یه دفعه می رفتی یه نوت بوک ارزون قیمت می گرفتی که حتی اگه هیچ کاری ازش برنیاد ، دیگه یه pdf که می تونه نشون بده ؟! ... نه ...
آخه مشکلی که وجود داره اینکه کسایی که ebook reader میخوان بخرن ، بیرون از خونه استفاده میکنند(مثلا تو مترو ،اتوبوس ،....)و معمولا وقتاییه که بیکارن! در این صورت نمیشه که یک لپتاپ ۳ کیلویی با اون حجم رو همه جا با خودت ببری تا هروقت خواستی از جیبت!!! دربیاری تا یه pdf بخونی!:41:
مساله ی باطری و تو چشم بودنش هم جدا.

seymour
02-08-2008, 14:07
موافقم ... کاملا بحث برمی گرده به نیازهای فرد و محیط استفاده ... مثلا شاید دلم بخواد برم روی تخت دراز بکشم ... اونوقت دیگه این مشکلات رو ندارم .. اما اگه بخوای بری یه جایی که جا کم باشه و شلوغ و اینا ، طبیعتا اون روش شاید جواب نده ...

هممم ... اصلا چطوره پرینت بگیری و به روش کلاسیک ، از روی ورق بخونی (شوخی) ... ولی گذشته از شوخی ، دیگه 36 حالت وجود نداره .. یعنی با توجه به محدودیت محصولات توی ایران ، یه ذره کار سخته ... پایتخت سر زدی ؟ (پاساژ پایتخت) ... اونجا از این چیزای شیک و منحصربفرد پیدا میشه اگه بگردی ...

farzadsw
02-08-2008, 16:30
البته غیر از N800 (که نقش خاطره و رویا میزند!)لپتاپ های سری ASUS EEE PC هم بد نیست.
مثلا مدل 701 که راحت تو پاساژ پایتخت پیدا میشه(430-480 تومن) :
مانیتور 7 اینچ (800*600)
4 گیگ هارد ssd که در حال روشن بودن میشه باهاش دست رشته بازی کرد!!!
CPU CELERON 900Mhz
ram 512m-1gig
وزن 900 گرم!!!
باتری 3.5 ساعت
اندازه: دقیقا نصف کاغذ A4
وایرلس و لن هم داره ولی BLUETOUTH نداره

علت اینم که تاحالا نگرفتم اینه که منتظرم مدل 900 رو پیدا کنم یا بتونم N800 بگیرم.:13:

moslem-visual
03-08-2008, 01:08
راستش با اوضاع حاضر انگار بهترین راه همون پرینت گرفتنه! حالا یه نفر بگه من اینهمه کتاب کوچیک و بزرگ رو چطور پرینت بگیرم، باید پول یه ipod Touch رو خرج کنم. منم با farzad کاملا موافقم، لپ تاپ در 50 درصد موارد نمیتونه کار Ebook Reader رو انجام بده، مثلا روی نمیکت یه پارک نشستی هر کسی که رد میشه یه نگاه چپ بهت میکنه، برای بردنش تا اونجا (پارک) هم باید کلی کالری از دست داد (!) آخر سرم یه آشنایی چیزی پیدا میشه، حالا بیا و درستش کن، فلان آهنگو داری؟ ببینم، ویدئوی جدید چی اومده! آخه برادر میخواستم خیر سرم یه کتاب بخونم...

والا منم از لحاظ مالی وضع خوبی ندارم، همون سیصد تومن هم با کلی زور زدن خرج کنم، چون حقیقتا موندم، بدجور بهش نیاز دارم. راستی farzad : این N800 قیمتش چنده؟ بعد سیستم عامل Eee هم که لینوکسه، اونوقت 3 و نیم ساعت شارژ من چجوری کتاب بخونم باهاش؟ کتابای فارسی چی؟ به نظرت فقط وزن کم ارزششو داره 500 تومن پول داد بابتش؟

یه گزینه ی دیگه هست، من دیدم که با PSP هم Ebook میخونن، چجوریه، فارسی ساپورت میکنه؟ من خودم نتونستم از کسی دربارش سوال کنم، بازم از گزینه های دیگه بهتره اگه جواب بده، هم بازی میکنیم، هم آهنگ و ویدئو و ... و هم وزن و اندازش مناسبه، قیمتشم میشه تحمل کرد، یه لطفی کنید در این مورد کمک کنید یه دستگاه خوب پیدا کنیم، ممنون.

Stream
03-08-2008, 01:25
یه گزینه ی دیگه هست، من دیدم که با PSP هم Ebook میخونن، چجوریه، فارسی ساپورت میکنه؟ من خودم نتونستم از کسی دربارش سوال کنم، بازم از گزینه های دیگه بهتره اگه جواب بده، هم بازی میکنیم، هم آهنگ و ویدئو و ... و هم وزن و اندازش مناسبه، قیمتشم میشه تحمل کرد، یه لطفی کنید در این مورد کمک کنید یه دستگاه خوب پیدا کنیم، ممنون.

PSP هم با یک برنامه به راحتی از PDF های فارسی پشتیبانی می کنه ولی برای درس خوندن بیشتر از نیم ساعت خیلی بدرد نمی خوره!

moslem-visual
03-08-2008, 01:45
شما از عمر باطریش خبری دارید؟ من حداقل 3 ساعت باید بتونم Pdf بخونم، اندازه صفحه نمایش هم مهمه، اگه عرضش مثل زیاد باشه دیگه مشکلی نیست!

Stream
03-08-2008, 02:06
شما از عمر باطریش خبری دارید؟ من حداقل 3 ساعت باید بتونم Pdf بخونم، اندازه صفحه نمایش هم مهمه، اگه عرضش مثل زیاد باشه دیگه مشکلی نیست!
عمر باتری PSP Slim برای خوندن PDF خیلی بیشتر از سه ساعته باتری PSP Fat که از این هم بیشتره...

عرض صحفه نمایش PSP خیلی زیاده و یکی از Wide ترین مانیتور ها رو در بین دستگاه های Portable داره.

farzadsw
03-08-2008, 12:05
راستش با اوضاع حاضر انگار بهترین راه همون پرینت گرفتنه! حالا یه نفر بگه من اینهمه کتاب کوچیک و بزرگ رو چطور پرینت بگیرم، باید پول یه ipod Touch رو خرج کنم. منم با farzad کاملا موافقم، لپ تاپ در 50 درصد موارد نمیتونه کار Ebook Reader رو انجام بده، مثلا روی نمیکت یه پارک نشستی هر کسی که رد میشه یه نگاه چپ بهت میکنه، برای بردنش تا اونجا (پارک) هم باید کلی کالری از دست داد (!) آخر سرم یه آشنایی چیزی پیدا میشه، حالا بیا و درستش کن، فلان آهنگو داری؟ ببینم، ویدئوی جدید چی اومده! آخه برادر میخواستم خیر سرم یه کتاب بخونم...

والا منم از لحاظ مالی وضع خوبی ندارم، همون سیصد تومن هم با کلی زور زدن خرج کنم، چون حقیقتا موندم، بدجور بهش نیاز دارم. راستی farzad : این N800 قیمتش چنده؟ بعد سیستم عامل Eee هم که لینوکسه، اونوقت 3 و نیم ساعت شارژ من چجوری کتاب بخونم باهاش؟ کتابای فارسی چی؟ به نظرت فقط وزن کم ارزششو داره 500 تومن پول داد بابتش؟

ابتدا اینو بگم که همونطور که اول پستم گفتم(و توی تاپیک اختصاصی) n800 فعلا اصلا تو ایران نیست؛علیرغم اینکه بهترین گزینه هست؛که بخواد قیمت داشته باشه!ولی تو اروپا 200 یورو(300 تومن)و آمریکا 220 دلار(خیلی مفته!).
در مورد eee هم باید توجه کنید که ما تو ایران هستیم نه سوییس؛یعنی میتونی روی eee ویندوز xp و حتی ویستا(تو یو تیوب کلیپش هست و کاملا هم واقعیه!!!!)نصب کنی؛تازه لینوکس مگه چشه هم مصرفش کمتره هم ویروس نمیگیره و هم همه ی فایلهای ویندوز رو اجرا میکنه(حتی ورد و اکسل وکلا آفیس).من الان از روی سیستم لینوکس(سوزه 11) دارم پست میدم پس فارسیشم هیچ مشکلی نداره.:20:
در مورد قیمتها هم من 2 هفته پیش رفتم پایتخت:
1. با لینوکس(رنگ سیاه یا سفید) 420 تومن
2.با ویندوز(رنگ سیاه یا سفید) 450 تومن
3. با ویندوز(رنگ آبی و صورتی و ....) 480 تومن
که همونطور که گفتم روی 420 تومنی هم میتونی ویندوز بریزی. درضمن ففقط وزنش که کم نیست اندازش هم خیلی کوچیکه؛نصف کاغذ A4 یا یکم بزرگتر از دفتر معمولی (22 * 16.5 * 2.5).الان لپتاپای معمولی باتریشون حد اکثر 2 ساعت نگه میداره.
اما psp : فرضا ساپورت هم کنه رزولیشنش 272 * 480 هست.من تا 1 ماه پیش یه ppc داشتم که 240 * 320 بود
؛ وقتی میخواستی pdf بخونی سرسام میگرفتی!چون علاوه بر بالا و پایین کردن مرتب صفحه فقط نصف هر خط رو نشون میداد و تو هرخط باید یه بار چپ و راست میکردی:2:و اصلا به خاطر همین فروختمش!
الان بهترین گزینه ی موجود تو ایران همیین eee 701 هست منم اگه مدل 900 گیرم نیاد شاید تا هفته دیگه بخرم.(تو خارج آمازون کیندل و سونی ریدر هم هست ولی صفحش سیاه سفیده وفقط مخصوص ایبوکه و تو ایرانم نیست تازه قیمتش 350 دلاره!!! البته مصرف باتریش خیلی کمه و 2-3 روز میتونی کتاب بخونی!)
در مورد باتری eee 701 اینو بخونید:
Under normal use, backlight at 100 percent and using wireless for web browsing and watching a DivX movie at 75 percent volume, the Eee PC managed to deliver three hours and 23 minutes of battery life.
یعنی اگه فقط ایبوک بخونی شاید تا 5 ساعت هم جواب بده!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

moslem-visual
03-08-2008, 15:05
تا امروز زیاد درباره Eee تحقیق نکرده بودم اما امروز حدود 2 ساعت براش وقت گذاشتم، این دستگاه واقعا نظرم رو جلب کرد، محبوبیت عجیبی رو در دنیا پیدا کرده. چند جا نوشته بودند که Photoshop CS2 رو خیلی راحت اجرا میکنه که فکر کنم به واسطه ی تکنولوژی ذخیره سازی SSD باشه.

الان گزینه های من PSP و همین Eee هست ولی هنوز چند تا سوال دارم:
1- این دستگاه درایو اپتیک نداره، چجوری باید ویندوز روش نصب کرد؟! درایورهای ویندوزیش موجوده؟
2- برای اتصال Dial-Up با این دستگاه باید چکار کنم؟
3- حافظه ی جانبی قابل ارتقاء واسش چیه و قیمتش چنده؟

من سرچ کردم و دیدم که هفت هشت دستگاه مخصوص Ebook در اونور آب وجود داره ولی ظاهرا قیمتشون همه بالای 300 دلاره. من خیلی روی این مساله ی جلب توجه لپ تاپ در محیط بیرون و دانشگاه حساس هستم، البته Eee اندازه ی خیلی مناسب تری نسبت به لپ تاپ های متداول داره اما در این مورد PSP مناسب تر به نظر میرسه، در کل هنوز قیمت عامل تعیین کننده ست! ولی خودم Eee رو تا اینجا مورد مناسبی دیدم، تا پاسخ سوالاتم چی باشه.

- مقایسه بین N810 و Eee :

- بررسی کلی Eee :

- نظرات ملت :

farzadsw
03-08-2008, 19:12
خدمت شما آقا مسلم عرض کنم که eee گزینه ی بسیار مناسبتریه(لا اقل از نظر من) چون قبل از اینکه برم تو نخ n800 حدود 1 ماه در موردش تحقیق کردم(4 ماه پیش) ولی اون موقع ،مثل n800 الان ،تو ایرن نبود.حالا چنتا دلیل برای انتخاب eee:
1.کار بردش خیلی بیشتره چون تقریبا یه لپتاپ کامله.
2.مثل اینکه به قضیه رزولیشن (جدا از ابعاد lcd) توجه نکردی! تا وقتی که این قضیه رو لمس نکنی متوجه نمیشی(حتی اگه 1 کلمه از خط تو 472 پیکسل جانشه که حتما نمیشه، اونوقت باید یه اسکرول ساده انجام بدی ولی به خاطر همین 1 کلمه کل صفحه دوباره ریفرش میشه که حداقل 3 ثانیه وقت میخاد(با توجه به cpu 330 Mhz پی اس پی چون ppc من که 400 بود همین قدر وقت میبرد!) ):19:
3.باتریش خیلی بیشتر نگه میداره.
4.هارد ssd یه چیزی تو مایه های کارتهای sd هست که چون قسمت مکانیکی نداره:کم مصرفه ،تکون خردن هیچ تاثیری روش نداره،سریعتره(لینوکس رو تو 12 و ویندوز xp رو تو 20 ثانیه بوت میکنه!).پس از لحاظ قابلیت حمل(وقتی روشنه) هیچ فرقی با psp ندار.
5.با wifi , lan میتونی بری اینترنت(مخصوصا تو دانشگاه).
6.همه فرمتهارو اجرا میکنه.مثلا اگه فرضا! psp فایل pdf فارسی رو نشون بده،وورد یا پاور پونت رو دیگه نشون نمیده.
7.خروجی svideo داره که میتونه وصل شه به مانیتور یا پروژکتور،با رزولیشن 1600 * 1200 !!!(اگه لازم شه:31:)
8.psp مخصوص بازی ساخته شده.یعنی آدم وسوسه میشه بیشتر باهاش بازی کنه!.تازه نرم افزار هم کم داره وکلی هم دنگ و فنک برای نصب نرم افزار(مشکل آجر شدن! )
و اما در مورد تو چشم بودن:
به نظر من خیللللللللی ضایعتره که کسی بیرون آدمو با یه psp تو دستش ببینه!!!دانشجو که باشی بدتر.برای همینم من نخریدم.یه وقت فکر نکنی من بازی نمی کنم ، وقتی 5 سالم بود یه کومودر 64 داشتیم که با نوار بازی رو اجرا میکرد!بعدش کلوپ زدیمو.....خلاصه من با psp مشکلی ندارم ولی ملت با کسی که بازی میکنه مثل معتادها برخورد میکنند!
در مورد cd drive باید عرض کنم پس این فلش برای چیه ؟ الان همه ی لپتاپ ها با فلش هم بوت میشن!
وقتی تو پایتخت با ویندوز میفروشن یعنی درایورش هست دیگه(خود اونا هم از اینترنت میگیرن).
در مورد مودم باید از مودم اکسترنال(usb) استفاده کنی .در ضمن dvd drive ,hard اکسترنال هم هست.
قرار بوده pci express ssd براش بیاد الان نمیدونم هست یا نه؟البته SD CARD slot داره که تا 16 گیگ(SDHC) جواب میده.
در کل PSP (لا اقل برای کتاب خوندن)اصلا مناسب نیست.

aria irani
03-08-2008, 21:03
w7 ایریور هم هست 285 تومن pdf می خونه منتها فارسی ساپورته یا نه رو نمیدونم!

farzadsw
03-08-2008, 21:31
یک مساله دیگه هم هست،چون بیشتر pdf ها انگلیسی هستند استفاده از babylon خیلی کمک میکنه!در صورتی که فکر نکنم psp حتی یک دیکشنری تایپی! فارسی داشته باشه.

farzadsw
03-08-2008, 21:51
w7 ایریور هم هست 285 تومن pdf می خونه منتها فارسی ساپورته یا نه رو نمیدونم!
اگه ساپوت هم کنه بازهم مساله رزولیشن 480 * 272 موجوده(پست بالایی رو بخونید)و از این لحاظ psp با قیمت 200 تومن بهتره(البته تاچ اسکرین نیست)

moslem-visual
03-08-2008, 22:33
وای خدا گیج شدم! از یه PDF خوندن ببین کجا رسیدم. آقا فرزاد واقعا شرمنده، خیلی زحمتت دادم و ممنونم که اینقدر به مشکل من اهمیت میدی، و همینطور بقیه دوستان ،خدا خیرتون بده. میدونی، اول گفتم فقط میخوام PDF بخونم، یه گشت کوچیک میزنم و فوقش با 200 تومن یه چیزی جور میشه، بعد که PSP رو دیدم گفتن میتونه ساپورت کنه خوشحال شدم که با 250 کارم راه افتاد، فکر صفحه نمایشش نبودم، بعد Eee اومد وسط که باید لااقل 500 تومن بدم تا یه چیز معمولی نصیبم بشه (یه SD و درایو اکسترنال و ...) خوب که فکر کردم دیدم ما داریم دیگه 500 تومن میدیم، کارمم که طراحی وب و پروگرامه، چرا یه چیز بهتر نگیرم که لااقل از خجالت دیزاین کردن در بیام (با 7 اینچ که نمیشه...)، گشتم و این پیدا شد گه اینجا میدن 580 تومن :

دگرباره تفکر کردم، دیدم پس این کجاش شد پرتابل؟!! باز باید 2 کیلو فی الابعاد الوسیع رو بزنم زیر کولم، باز برگشتیم سر Eee و باز دیدم حالا که ما داریم دیگه 500 تومن میدیم، کارمم که طراحی وب و ...!!!

خلاصه افتادم به قولی توی حلقه ی بی نهایت، نمیشه همه چیز رو با هم داشت، اگر الان یکی از اینا رو بگیرم حداقل تا دو سال دیگه نباید فکر چیز دیگه ای به مغزم خطور کنه! راستی چرا همیشه کارخونه ها چیزای ناقص میسازن؟ مثلا چرا نباید یه دستگاهی مثل مورد زیر PDF ساپورت کنه؟ با این قیمت من قید رزولیشن رو میزدم:

یا همین Eee بلوتوث و مودم داشته باشه، حالا واسه اونا 20 دلار بیشتر! در این موردی که فرمودن، W7 نظرتون چیه، به نظر من مناسبه اما هنوز رویو نخودنم ازش، به هر حال بد جوری مردد شدم، شما بازم یه خورده همفکری کنید، به نظرتون من که باید مدام برم و بیام، زحمت و ریسک حمل یه لپ تاپ گنده رو قبول کنم که همه کارم رو راه میندازه یا یه وسیله ی کوچیک و کم وزن رو انتخاب کنم که کاستی های زیادی داره؟ بازم شرمده که سرتون رو درد اواردم...

farzadsw
04-08-2008, 01:11
خواهش میکنم
منم مثل خودتم وگرنه 3 ماه منتظر نمیشدم تا n800 بگیرم! چون هردفعه میخوام تصمیم بگیرم یه روزنه ای یه جای دیگه باز میشه!
از دیدگاه کاربرد:
اگه تو خونه کامپیوتر داری(که قطعا داری!)کارای کدنویسی رو میتونی با eee انجام بدی و کارای گرافیکی رو با کامپیوتر خونه.
لپتاپ های 15 اینچی برای کسایی خوبه که بخوان صبح برن ، یه جایی ثابت بمونن ، بعد از ظهر برگردن .وتمام کارهاشون دیگه با همون لپتاپه؛و توخونه دیگه نیازی به pc ندارند.در اصل این لپتاپ ها کامپیوتر های رو میزی متحرک هستند(همه جا یه میز لازم دارن!). ولی eee یه نوع sub notebook هستند. یعنی برای اینکه وقتی بیرونی دستت خالی نباشه و وقتی میای خونه با کامپیوتر خونه کار کنی. psp , w7 هم که ازاین لحاظ تعطیلن!
حالا با دیدگاه قیمت:
ببین از قدیم گفتن هرچی پول بدی آش میخوری!اگه eee همه امکانات یه لپتاپ 15 اینچی رو داشت که قیمش 1.5 به بالا بود(همونطور که لپتاپهای 10 اینچی سونی و غیره هستند).توی این رنج قیمت ها اینا بهترینند:
200 تومن: بهترین گزینه psp
300 تومن:فعلا نداریم درنتیجه بازم psp (در مورد w7 دوتا پست قبل توضیح دادم،ipod touch هم نمی ارزه!)
400 تومن:ppc , eee که البته eee خیلی خیلی بیشتر می ارزه.
500 تومن: eee + مخلفات یا یه لپتاپ ارزون.
نتیجه گیری:
1.اگه بیشتر از 200 تومن پول دادن برات سخته یه psp بگیر که البته به مشکلاتش کاملا اشاره شد.ولی باز میشه باهاش pdf خوند.(البته اگر دوستان اطلاعات درست داده باشند!)
2.اگه میتونی یه جوری 420 تومن جورکنی eee بگیر. درسته که قیمتش 2 برابر psp ه ولی کاراییش 4 برابره.ولی دیگه فیلم دیویدی نمیتونی توش بریزی!
3.اگه 550 تومن داری بستگی به کاربردی که داری و اول هم گفتم باید یکیو انتخاب کنی
به نظر من در حال حاظر غیر از این 3 گزینه ی بالا انتخاب دیگه نداری.بازم بقیه دوستان نظر بدن .
اما پیشنهاد من:
اگه نمیخوای رو eee ؛sql sever نصب کنی! همون eee رو بخر ، هم میتونی کتاب بخونی هم فیلم و mp3 پخش کنی هم احتمالا تو دانشگاه بری اینترنت هم یکم برنامه نویسی کنی(تا اینجا با لپتاپ مشترکه)درضمن کوچیک و قابل حمله و آنتی شوک هست.
بازم بقیه دوستان نظر بدن .

moslem-visual
04-08-2008, 10:01
اگه تو خونه کامپیوتر داری(که قطعا داری!)کارای کدنویسی رو میتونی با eee انجام بدی و کارای گرافیکی رو با کامپیوتر خونه.
لپتاپ های 15 اینچی برای کسایی خوبه که بخوان صبح برن ، یه جایی ثابت بمونن ، بعد از ظهر برگردن .وتمام کارهاشون دیگه با همون لپتاپه؛و توخونه دیگه نیازی به pc ندارند.در اصل این لپتاپ ها کامپیوتر های رو میزی متحرک هستند(همه جا یه میز لازم دارن!). ولی eee یه نوع sub notebook هستند. یعنی برای اینکه وقتی بیرونی دستت خالی نباشه و وقتی میای خونه با کامپیوتر خونه کار کنی.
اين چند خط واقعا مصمم كرد كه برم و Eee رو بگيرم، چون بيشتر كارام رو ميتونم توي خونه انجام بدم و بيرون از خونه صرفا به عنوان Ebook reader به يه دستگاه نياز داشتم.

منم مثل خودتم وگرنه 3 ماه منتظر نمیشدم تا n800 بگیرم! چون هردفعه میخوام تصمیم بگیرم یه روزنه ای یه جای دیگه باز میشه!
البته منم درباره ي N800 زياد مطلب خوندم، با اينكه قيمتش كمي زياده اما واقعا ارزششو داره چون دقيقا اون ويژگي قابل حمل بودن كه براي من خيلي مهمه رو تامين ميكنه، شما خبري از اينكه كي مياد نداري؟ بلاخره عمري رو در اين راه صرف كرديد!!! يه مدل ديگه كه ديدم 770 نوكيا بود، اون چي؟

حالا ديگه تقريبا دلم واسه ي خريد Eee قرص شده، فقط مدل 8 گيگ و مدلهاي جديدترش كه ديسپلي بزرگتري دارند در ايران هست؟ بازم متشكر از كمكتون...

farzadsw
04-08-2008, 11:21
n770 دوساله که تولید نمیشه ، برای همین دسته N امشم به زور پیدا میشه( تو خارج)؛ چنتا آگهی شخصی تو اروپا بود 70-80 تومن میگفت؟!!!
N800 تو ایران نیست ولی در مورد روزنه ی جدید ! یکی از آشناهامون گفته شاید بتونه از کانادا بفرسته؛ پس فردا خبرشو میده.
مدلهای جدیدترش(البته برای ما جدیده!) رو تو فرومها پرسیدم هیچ خبری نشد.اصلا ملت تو باغ نیستن! همش در مورد لپتاپهای تپل و گرون حرف میزنن؛ من موندم اینا تو خونشون کامپیوتر ندارن که میخوان 1.5 پول لپتاپ 3 کیلویی بدن!
برای نمونه این مدلها جدیدتر اومده(فقط جهت حسرت خوردن!) 8 گیگ(702) ؛ 20 گیگ(9 اینچ 900) ؛ 901 (ATOM 1.6GHZ)؛ 904؛ 1000 , 1000H ؛ ACER ASPIRE ONE ؛ MSI WIND ؛ HP MINI .

moslem-visual
04-08-2008, 11:47
جالبه، توي ايران ما همه چيز بايد وقتي بياد كه اونور از رده خارج شده! اين سري Eee با كدوم گارانتي فروش ميره؟ كي بردش چاپ فارسي داره ديگه؟ آيا نتظار براي مدلهاي جديدش جايز است؟!

مقايسه 701 و مدلهاي جديدترترش!

farzadsw
04-08-2008, 12:26
جالبه، توي ايران ما همه چيز بايد وقتي بياد كه اونور از رده خارج شده! اين سري Eee با كدوم گارانتي فروش ميره؟ كي بردش چاپ فارسي داره ديگه؟ آيا نتظار براي مدلهاي جديدش جايز است؟!
'گارانتی شو نمیدونم باید بری بپرسی.معلومه که چاپ فارسی نداره! باید برچسب بزنی.
اگه بتونی 1 ماه صبر کنی یه خبر هایی میشه.مثلا لپتاپ MSI WIND قراره بیاد ایران، مشخصات:
LCD 10" 1024*600
80 گیگ هارد معمولی
وبکم 1.3
CPU ATOM 1.6
WIFI , LAN , BLUETOUTH(WINDOWS VERSION ONLY
این اطلاعات رو از شرکت رایان بدر الکتریک گرفتم.گفتن 1ماه دیگه میاد ولی قیمت ندادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
پس فردا هم ببینم این N800 چی میشه ،قیمتش چند در میاد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

moslem-visual
04-08-2008, 13:32
اگه بتونی 1 ماه صبر کنی یه خبر هایی میشه.مثلا لپتاپ MSI WIND قراره بیاد ایران
آره درباره ي Wind يه چيزايي ديده بودم، مثل اينكه ورژن لينوكسش هم هست كه حدود 100$ ارزونتر در مياد. حالا ديگه حداقل بي خيال PMP ها و دستگاه هاي جانبي ديگه شدم، يا يكي از همين Eee يا چيز ديگه اي شبيه همينا، فعلا ميتونم مدتي صبر كنم، همچنان در حلقه...!!!

farzadsw
30-08-2008, 23:11
من که از حلقه بیرون اومدم! امیدوارم شما هم از حلقه خارج شید!

milky way
02-09-2008, 23:57
سلام منم تصمیم گرفتم یه Ebook Reader بخرم با تحقیقاتی که کردم بهترین گزینه موجود Sony PRS-505 هست البته دوستان گزینهایی رو مثل PSP یا eee رو گفتن ولی واقعا کار این دستگاه ها برای مطالعه Ebook طراحی نشدن ولی Sony PRS-505 حقیقتا فقط برای این کار طراحی شده و با اون نمایشگر E Ink خودش واقعا برای مطالعه عالیه از خاصیت های جالب این دستگاه و این نمایشگر اینه که این دستگاه شارژ ساعتی به اون معنا نداره بلکه شارژش به میزان تعداد عوض کردن صفحه بستگی داره که سونی اعلام کرده با یک بار شارژ کامل 7500 صفحه میشه عوض کرد مورد دیگه اینکه با این دستگاه واقعا حس کتاب خوندن بهتون دست میده حتی متون هم در دستگاه به شبیه کتاب هست . مشکل فعلا اینه که نمیدونم این دستگاه داخل بازار ما هست یا نه و مشکل دیگه قیمت 300 دلاریش هست که بدون شک اگر در بازار ما باشه خیلی بیشتر از این قیمت هاست .
لینک Review این دستگاه رو میزارم اگر دوستان نظری دارن یا پیشنهاد دیگه ای دارن مطرح کنن .

farzadsw
03-09-2008, 04:35
مشکل فعلا اینه که نمیدونم این دستگاه داخل بازار ما هست یا نه و مشکل دیگه قیمت 300 دلاریش هست که بدون شک اگر در بازار ما باشه خیلی بیشتر از این قیمت هاست .
اصلی ترین مشکل نبودنش تو بازار هست!
البته منم فکر نمیکنم کسی حاضر باشه 400 تومن بده تا فقط کتاب بخونه(البته mp3 , عکس سیاه سفید رو هم داره).مگه اینکه طرف عاشق کتاب خوندن باشه! حمل و نقلشم یه کم مشکله چون اندازه یه دفتره. کیندل آمازون هم هست که پرفروش تره(2-3 نوع دیگه هم هست)

milky way
03-09-2008, 10:35
اصلی ترین مشکل نبودنش تو بازار هست!
البته منم فکر نمیکنم کسی حاضر باشه 400 تومن بده تا فقط کتاب بخونه(البته mp3 , عکس سیاه سفید رو هم داره).مگه اینکه طرف عاشق کتاب خوندن باشه! حمل و نقلشم یه کم مشکله چون اندازه یه دفتره. کیندل آمازون هم هست که پرفروش تره(2-3 نوع دیگه هم هست)
البته من یادمه یکی از دوستان در یک فرووم دیگه بود چند وقت پیشا که یدونه از اینا میفروخت این خیلی طالب داره چون واقعا دستگاه عالیه بیشترم به خاطر اون صفحه نمایشگر E Ink هستش که متون واقعا مثل یه کتاب معمولی میشن , اندازشم خیلی خوبه و سبکه خیلی هم نازکه .

اینم یه Review دیگه از این دستگاه عالی :

farzadsw
03-09-2008, 21:30
این ebook reader ها 2 مزیت دارن:
1.مصرف بسیار بسیار کم باطری
2.صفحه بزرگ(البته برای بعضی ها زیادم خوب نیست)
ولی اصلا به قیمتشون نمی ارزن(حدود 200 تومن خوب بود). درضمن اگه کسی بتونه از اینا گیر بیاره(چون تو ایران نیست) حتما میتونه 800 ,n810 رو هم گیر بیاره که با قیمتی نزدیک به اینا(n800 پنجاه تومن ارزونتر و n810 صد تومن گرونتر) امکانات خیلی خیلی بیشتری دارن.
کلا این ebook reader ها به درد یه سری آدم میخوره که فقط مطالعه میکنن(اغلب افراد مسن !)و البته پول اضافی هم دارن
اینا چنتا عکس از n810 خودم هست ، تو خود دستگاه خواناتر از این عکسهاست.(فقط به رزولیشن توجه کنید!)

pdf فارسی

pdf انگلیسی

یه عکس از صفحه اول

در مورد خود دستگاه قبلا صحبت شده و توجه کنید که این screenshot ها متعلق به یه lcd 4 اینچی هست.(محاسبه dpi به عهده خواننده!)

milky way
03-09-2008, 23:12
ولی اصلا به قیمتشون نمی ارزن(حدود 200 تومن خوب بود). درضمن اگه کسی بتونه از اینا گیر بیاره(چون تو ایران نیست) حتما میتونه 800 ,n810 رو هم گیر بیاره که با قیمتی نزدیک به اینا(n800 پنجاه تومن ارزونتر و n810 صد تومن گرونتر) امکانات خیلی خیلی بیشتری دارن.
کلا این ebook reader ها به درد یه سری آدم میخوره که فقط مطالعه میکنن(اغلب افراد مسن !)و البته پول اضافی هم دارن
اینا چنتا عکس از n810 خودم هست ، تو خود دستگاه خواناتر از این عکسهاست.(فقط به رزولیشن توجه کنید!)

pdf فارسی

pdf انگلیسی

یه عکس از صفحه اول

در مورد خود دستگاه قبلا صحبت شده و توجه کنید که این screenshot ها متعلق به یه lcd 4 اینچی هست.(محاسبه dpi به عهده خواننده!)
صفحش اتفاقا برای خوندن PDF خیلی هم بزرگ نیست اتفاقا یکی از ایراداتی که از این دستگاه گرفتن صفحه نمایش کوچیکش هست که میتونی تو Review اولی که گذاشتم بخونی .
شما N800 رو یا PSP رو (چون خودم PSP دارم ولی اصلا برای این کار نیست و واقعا عذاب اوره Ebook خوندن توش) اصلا برای مطالعه Ebook نمیتونی با این دستگاه مقایسه کنی تفاوتشون زمین تا زیر زمینه اصلا اون یچیز دیگست برای یه کار دیگه این یچیز دیگست واقعا خوندم Ebook تو نمایشگر 4 اینچی و دستگاهی مثل N800 کار بسیار سخت و عذاب اوریه اونم تویه اون نوع نمایشگر اصلا نمیشه برای مدت زیاد بهش نگاه کرد واقعا چشم رو میخوره , مخصوصا وقتی بخوای PDF بخونی صفحه نمایش کوچیک بسیار بسیار مشکل سازه و همش باید صفحات رو تیکه تیکه بخونی کسانی که Ebook زیاد میخونن میدونن من چی میگم شما خودت بشین یه 4-3 ساعت یسره Ebook بخون توش اونوقت به حرف من میرسی . در هر صورت باید ببنی دنبال چی هستی اگر دنبال یه اسباب بازی خوب هستی که Ebook هم حالا نشون بده میتونی از این دستگاه استفاده کنی یا PSP امکانات زیادی هم داره ولی اگر یه Ebook خون هستی و دنبال خوندم Ebook هستی نه کار دیگه ای 100% باید یه Ebook Reader بگیری من اگر الان پول داشتم :13: و یکی پیدا میکردم حتما یکی میخریدم با این حال میخوام پولامو جمع کنم یکی بگیرم البته امیدوارم یه مدل با همین نمایشگر E Ink و یکمی بزرگتر مثلا اگر دوروبر 8 اینچ باشه خوبه فکر کنم بشه پیدا کرد .

farzadsw
04-09-2008, 01:18
صفحش اتفاقا برای خوندن PDF خیلی هم بزرگ نیست اتفاقا یکی از ایراداتی که از این دستگاه گرفتن صفحه نمایش کوچیکش هست که میتونی تو Review اولی که گذاشتم بخونی .
شما N800 رو یا PSP رو (چون خودم PSP دارم ولی اصلا برای این کار نیست و واقعا عذاب اوره Ebook خوندن توش) اصلا برای مطالعه Ebook نمیتونی با این دستگاه مقایسه کنی تفاوتشون زمین تا زیر زمینه اصلا اون یچیز دیگست برای یه کار دیگه این یچیز دیگست واقعا خوندم Ebook تو نمایشگر 4 اینچی و دستگاهی مثل N800 کار بسیار سخت و عذاب اوریه اونم تویه اون نوع نمایشگر اصلا نمیشه برای مدت زیاد بهش نگاه کرد واقعا چشم رو میخوره , مخصوصا وقتی بخوای PDF بخونی صفحه نمایش کوچیک بسیار بسیار مشکل سازه و همش باید صفحات رو تیکه تیکه بخونی کسانی که Ebook زیاد میخونن میدونن من چی میگم شما خودت بشین یه 4-3 ساعت یسره Ebook بخون توش اونوقت به حرف من میرسی . در هر صورت باید ببنی دنبال چی هستی اگر دنبال یه اسباب بازی خوب هستی که Ebook هم حالا نشون بده میتونی از این دستگاه استفاده کنی یا PSP امکانات زیادی هم داره ولی اگر یه Ebook خون هستی و دنبال خوندم Ebook هستی نه کار دیگه ای 100% باید یه Ebook Reader بگیری من اگر الان پول داشتم :13: و یکی پیدا میکردم حتما یکی میخریدم با این حال میخوام پولامو جمع کنم یکی بگیرم البته امیدوارم یه مدل با همین نمایشگر E Ink و یکمی بزرگتر مثلا اگر دوروبر 8 اینچ باشه خوبه فکر کنم بشه پیدا کرد .

به نظر من که 6 اینچ اصلا کوچیک نیست آخه باید فکر همل و نقلشو هم بکنی. درسته که نوشته ها تو 4 اینچ ریز میشن (مثل تصویر های بالا) ولی از فاصله 20 سابتی هم کاملا واضحن(تا از نزدیک نبینی متوجه نمیشی) و به هم نمیچسبن.تازه همونطوری که تو عکسها مشخصه از دوطرف کلی جا داره و میشه زوم کرد بدون اینکه خط از صفحه بزنه بیرون.
در مورد psp باید بگم منم تجربه عذاب آور تیکه تیکه خوندن متن رو تو ppc قبلیم داشتم ولی تنها علتش رزولیشن پایین هست نه ابعاد lcd .همونطور که تو عکس های بالا مشخصه تو n810 کل خط نه تنها از صفحه بیرون نمیزنه بلکه کلی(تقریبا نصف پهنای صفحه) از دو طرف جا خالی داره.و اصلا رزولیشنش با sony reader یکی هست(800*480 و800*600).در ضمن من یکی که نمیتونم 3 ساعت یسره کتاب چاپی بخونم چه برسه به ebook !
البته چیزی که مسلمه sony reader برای فقط خوندن کتاب ، از بقیه بهتره ولی حرف من اینه که با این قیمت نمی ارزه . n810 امکانات خیلی خیلی بیشتری داره و کتاب خوندن باهاش راحت هست(برخلاف psp , ppc) ولی نه به اندازه ebook reader ها. تازه مگه آدم چقدر کتاب میخونه؟ روزی بیشتر از 2 ساعت(به طور نرمال)؟
کلمه ی اسباب بازی اصلا کلمه ی مناسبی برای n810 نیست(برخلاف psp و تا حدودی ppc) . شما میتونید mathemathica, matlab و open officeوحتی Debian روش نصب کنید.ترمینال ash هم که روش نصبه. اگر umpc ها اسباب بازی هستن اینم هست.

milky way
04-09-2008, 07:21
به نظر من که 6 اینچ اصلا کوچیک نیست آخه باید فکر همل و نقلشو هم بکنی. درسته که نوشته ها تو 4 اینچ ریز میشن (مثل تصویر های بالا) ولی از فاصله 20 سابتی هم کاملا واضحن(تا از نزدیک نبینی متوجه نمیشی) و به هم نمیچسبن.تازه همونطوری که تو عکسها مشخصه از دوطرف کلی جا داره و میشه زوم کرد بدون اینکه خط از صفحه بزنه بیرون.
در مورد psp باید بگم منم تجربه عذاب آور تیکه تیکه خوندن متن رو تو ppc قبلیم داشتم ولی تنها علتش رزولیشن پایین هست نه ابعاد lcd .همونطور که تو عکس های بالا مشخصه تو n810 کل خط نه تنها از صفحه بیرون نمیزنه بلکه کلی(تقریبا نصف پهنای صفحه) از دو طرف جا خالی داره.و اصلا رزولیشنش با sony reader یکی هست(800*480 و800*600).در ضمن من یکی که نمیتونم 3 ساعت یسره کتاب چاپی بخونم چه برسه به ebook !
البته چیزی که مسلمه sony reader برای فقط خوندن کتاب ، از بقیه بهتره ولی حرف من اینه که با این قیمت نمی ارزه . n810 امکانات خیلی خیلی بیشتری داره و کتاب خوندن باهاش راحت هست(برخلاف psp , ppc) ولی نه به اندازه ebook reader ها. تازه مگه آدم چقدر کتاب میخونه؟ روزی بیشتر از 2 ساعت(به طور نرمال)؟
کلمه ی اسباب بازی اصلا کلمه ی مناسبی برای n810 نیست(برخلاف psp و تا حدودی ppc) . شما میتونید mathemathica, matlab و open officeوحتی Debian روش نصب کنید.ترمینال ash هم که روش نصبه. اگر umpc ها اسباب بازی هستن اینم هست.
2 ساعت که خیلی کمه من بعضا خیلی روزا 6-7 ساعت مجبورم Ebook بخونم .

seymour
04-09-2008, 11:34
حالا واسه چی مجبوری ؟ ... (شوخی)

من خودم هم روزی 1-2 ساعت مانگا می خونم (آواتارت ظاهرا مال کابوی بیباپه)... و خیلی وقتا بهش فکر کردم که مثلا اگه یه دستگاه مثل همین بالایی داشتم خوب میشد ... (قبلا هم اینو گفته بودم) ... یه چیزی مثل همین ebook reader ه که بشه وقتی پای PC نیستیم هم استفاده کرد ...

milky way
04-09-2008, 11:58
حالا واسه چی مجبوری ؟ ... (شوخی)

من خودم هم روزی 1-2 ساعت مانگا می خونم (آواتارت ظاهرا مال کابوی بیباپه)... و خیلی وقتا بهش فکر کردم که مثلا اگه یه دستگاه مثل همین بالایی داشتم خوب میشد ... (قبلا هم اینو گفته بودم) ... یه چیزی مثل همین ebook reader ه که بشه وقتی پای PC نیستیم هم استفاده کرد ...

:31::31: خوبی آره این برای منگا دیدن خیلی خوبه فقط سیاه و سفیده منگا اگر رنگی باشه یکم بد میشه منم منگا و Anime خیلی دوست دارم کلی از این Anime ها دارم Cowboy Bebop هم آخرین Anime بود که و دیدم البته Monster رو هم دانلود کردم ولی هنوز ندیدم . Ebook خوندن هم اجبارش اینه که اخه نخونم پس چی بخونم یه 10گیگ Ebook جمع کردم نمیدونم باهاشون چیکار کنم یا باید برم کتاب اورجینال بگیرم که هوار تومن پولشه کتاب فارسی هم بدرد نمیخوره البته در حالت عادی منم 2-3 روزانه Ebook نمیخونم چون اصلا چشمام درمیاد ولی خیلی وقتا هم بیشتر میخونم مخصوصا تو تابستون دانشگاهم تعطیله بهتر از بیکاریه .

farzadsw
04-09-2008, 12:59
هر کسی یه استفاده ای داره ، اگه شما شما روزی 7 ساعت مطالعه دارید واقعا برای شما مناسبه و بحث قیمتش دیگه مهم نیست.امیدوارم یکی گیرتون بیاد.
چون تکنولوژی این دستگاه ها جدیده قیمتش بالاست و مثلا 6 ماه دیگه به شدت افت میکنه، همین الان هم چینی ها چند مدل زدن ولی قیمتشون 200 دلاره! فعلا که شما غیر از صبر کردن چاره دیگه ای ندارید(به این میگن توفیق اجباری!)

seymour
05-09-2008, 13:44
خب با اون حساب ، مثلا همین سری EEC ایسوس خیلی از نظر اندازه و اینا تفاوت داره با این ebook reader ؟ ... منظورم اینه که قیمت نزدیک بهم .. اندازه نزدیک بهم ... اون بیشتر می ارزه مطمئنا ...

:31::31: خوبی آره این برای منگا دیدن خیلی خوبه فقط سیاه و سفیده منگا اگر رنگی باشه یکم بد میشه منم منگا و Anime خیلی دوست دارم کلی از این Anime ها دارم Cowboy Bebop هم آخرین Anime بود که و دیدم البته Monster رو هم دانلود کردم ولی هنوز ندیدم
monster محشره ... با اینکه طولانیه ولی بسیار مانگای قوی ای داره ...

nima13195
07-09-2008, 23:44
سلام دوستان..
منم مثل همه ی شما با این معضل مواجهم که کجا برم پی دی اف بخونم که چشام در نیاد!!
همه ی پست ها رو کامل خوندم.:20:

شماها به همه ی نکته ها اشاره کردید به جز یه چیز. این که صفحه نمایشی که می خواهیم توش pdf بخونیم باید از لحاظ برایتنسو کنتراستم یه جوری یاشه که چشمو خسته نکنه..
اون سونی 505 از این لحاظ خداست و کل قیمتشم برای همین صفحه نمایششه.ولی 2 تا مشکل داره..یکی این که رنگی نیست و به درد مجله خوندن نمی خوره ودومی و مهمترینش اینه که یه کم کند کار می کنه...اگه ریویوهاشو خونده باشید میبینید که موقع صفحه عوض کردن 1-2 ثانیه lag داره.
پس این سونی کلا میره کنار..(با خصوصیات روحی من سازگار نیست چون کنده)

بهترین انتخاب به نظر من eee pc 901 که xp روش نصب هست با 12 گیگ ssd
از لحاظ رزولوشنم با سری 700 فرق داره

Intel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Atom 1.60GHz processor
Integrated Intel GMA 950 GPU
12GB of Flash-based storage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (4GB onboard SSD and 8GB PCI-E mini card SSD)
1GB of DDR2 RAM (667MHz)
Windows XP Home Edition operating system ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8.9-inch screen with 1024 x 600 resolution
Ports: 3 USB 2.0, 1 VGA monitor out, headphone jack, microphone input, SD card reader (SDHC compatible), Kensington lock slot, Ethernet 10/100
Webcam (1.3 MP)
Battery: 6-cell 6600 mAh 7.4V Li-Ion
Wireless: 802.11b/g/n
Input: Keyboard and Multi-touch touchpad
Dimensions: 6.87" x 8.87" x 1.63" (L x W x H)
Weight: approximately 2.42 lbs with battery
One-year warranty

قیمتشم 599 دلاره
وایر لس n ام داره(برای نسل جدید wifi)
باتریش فوق العادس!!! 4.5 تا 8 ساعت

بهتر از این دیگه نیست. کار یه لپ تاپو میکنه راحت. فتو شاپو راحت ساپورت میکنه.
اگه لپ تاپ دارین بفروشید اینو بخرید اگه نداریدم اینو بخرید.:27:فقط یه مدت دیگه میاد ایران باید صبر کنید...

farzadsw
08-09-2008, 06:14
اون سونی 505 از این لحاظ خداست و کل قیمتشم برای همین صفحه نمایششه.ولی 2 تا مشکل داره..یکی این که رنگی نیست و به درد مجله خوندن نمی خوره ودومی و مهمترینش اینه که یه کم کند کار می کنه...اگه ریویوهاشو خونده باشید میبینید که موقع صفحه عوض کردن 1-2 ثانیه lag داره.
اگه کسی مثل جناب ٬راه شیری٬ بخواد روزی ۷ ساعت کتاب بخونه (و فقطم کتاب بخونه)هیچ گزینه دیگه ای مطرح نمیشه.شما هم خیلی سخت گیریدها! برای صفحه عوض کردن ۱-۲ ثانیه تاخیر داره(اسمشو تاخیرم نمیشه گذاشت،چون از بالا رندر میکنه و تا برسه پایین ۲ ثانیه طول میشه .نه که ۲ ثانیه وقفه داشته باشه) که شما فرض کنید دارید کتاب ورق میزنید!

بهتر از این دیگه نیست. کار یه لپ تاپو میکنه راحت. فتو شاپو راحت ساپورت میکنه.
اگه لپ تاپ دارین بفروشید اینو بخرید اگه نداریدم اینو بخرید.فقط یه مدت دیگه میاد ایران باید صبر کنید...
البته acer aspire one (که خیلی خیلی خوشگلنره!) و msi wind هم هستن ولی مثل ۹۰۰ (چه برسه به ۹۰۱!) تو ایران نیست.
من که خودم ۳-۴ ماه صبر کردم و حتی تونستم n810 از آمریکا بخرم !ولی خبری از اینا نشد!!! امیدوارم بعدا بیارن.

nima13195
08-09-2008, 09:15
این acer aspire one خیلی عالیه ولی یه مشکل فجیع داره....صدای فنش می گن انقدر زیاده که ...
notebookreview.com

italodance
12-09-2008, 13:23

pdf فارسی

pdf انگلیسی

یه عکس از صفحه اول

:27:

maghzae-motefaker
22-09-2008, 16:14
دوستان راستش تا اونجايي كه من در مورد ebook reader فهميدم براي مطالعه ي طولاني خيلي موثره و چشم رو اذيت نمي كنه ولي ميخواستم بدونم آيا نمودار ها و فرمول ها رو هم نشون ميده يا فقظ تكست؟ عكس ها چطور؟
اگر واقعا بدرد بخوره ارزش 500 هزار تومن رو هم داره من كلي ebook دارم كه بعضي هاشون رو شايد تو تهران پيدا نكنم تو انواع ديگه ي pdf خوان ها هم كه پدر چشم در مياد

farzadsw
22-09-2008, 21:00
دوستان راستش تا اونجايي كه من در مورد ebook reader فهميدم براي مطالعه ي طولاني خيلي موثره و چشم رو اذيت نمي كنه ولي ميخواستم بدونم آيا نمودار ها و فرمول ها رو هم نشون ميده يا فقظ تكست؟ عكس ها چطور؟
اگر واقعا بدرد بخوره ارزش 500 هزار تومن رو هم داره من كلي ebook دارم كه بعضي هاشون رو شايد تو تهران پيدا نكنم تو انواع ديگه ي pdf خوان ها هم كه پدر چشم در مياد

عکس و نمودار و ... رو نشون میده البته فقط سیاه سفید(gray scale) . ولی چون رندرش طول میکشه تصاویر متحرک رو نشون نمیده(به خاطر جنس صفحه نمایش). درکل فقط بدرد کتاب خوندن میخوره و بس.
اگه خیلی اهل مطالعه هستید(+4 ساعت در روز) ، دنبال یه چیز سرراست برای ebook هستید و البته پول اضافی دارید ؛ برای شما مناسبه. ولی من که حداکثر روزی 2 ساعت مطالعه دارم هرگز طرفشم نمیرم!

maghzae-motefaker
22-09-2008, 22:38
عکس و نمودار و ... رو نشون میده البته فقط سیاه سفید(gray scale) . ولی چون رندرش طول میکشه تصاویر متحرک رو نشون نمیده(به خاطر جنس صفحه نمایش). درکل فقط بدرد کتاب خوندن میخوره و بس.
اگه خیلی اهل مطالعه هستید(+4 ساعت در روز) ، دنبال یه چیز سرراست برای ebook هستید و البته پول اضافی دارید ؛ برای شما مناسبه. ولی من که حداکثر روزی 2 ساعت مطالعه دارم هرگز طرفشم نمیرم!

يه سوال ديگه
تو بازار ايران وارد شده؟مي تونم تو پايتخت پيداش كنم ؟
به نظر وسيله ي بدرد بخوري مياد مخصوصا براي دانشجو ها , الان ديگه همه ي استادا مراجع انگليسي رو پيشنهاد مي كنن كه دانلود كردن ebook هاشون هم راحت تره هم ارزون تر

farzadsw
23-09-2008, 12:34
يه سوال ديگه
تو بازار ايران وارد شده؟مي تونم تو پايتخت پيداش كنم ؟
به نظر وسيله ي بدرد بخوري مياد مخصوصا براي دانشجو ها , الان ديگه همه ي استادا مراجع انگليسي رو پيشنهاد مي كنن كه دانلود كردن ebook هاشون هم راحت تره هم ارزون تر

به ایران وارد نشده (به طور عمده) ولی اگه بری پایتخت شاید بتونی پیدا کنی:13:

maghzae-motefaker
23-09-2008, 12:45
در مورد irex iliad طور ؟
انگار افرادي هستند كه irex رو به صورت محدود وارد ميكنن.
البته irex با صفحه ي بزرگترش يه قدم جلوتره

maghzae-motefaker
23-09-2008, 13:08
اين هم از irex digital reader 1000 كه با صفحه نمايش 10.2 اينچي ! و قلم مغناطيسي كه حس نوشتن بر روي كاغذ رو براي شما ايجاد مي كنه با 419 يورو قابل خريداريست.
اي كاش من تو ايران به دنيا نيومده بودم!

farzadsw
24-09-2008, 11:23
اين هم از irex digital reader 1000 كه با صفحه نمايش 10.2 اينچي ! و قلم مغناطيسي كه حس نوشتن بر روي كاغذ رو براي شما ايجاد مي كنه با 419 يورو قابل خريداريست.
اي كاش من تو ايران به دنيا نيومده بودم!

تو اينترنت يه آگهي تو ايران هست كه قيمت داده 650 تومن(معادل قيمتش تو خارج!). ولي شما به قيمت توجه كن:18:، با اين قيمت يه لپتاپ درست حسابي ميتوني بخري!

maghzae-motefaker
24-09-2008, 16:28
تو اينترنت يه آگهي تو ايران هست كه قيمت داده 650 تومن(معادل قيمتش تو خارج!). ولي شما به قيمت توجه كن:18:، با اين قيمت يه لپتاپ درست حسابي ميتوني بخري!

اره ديدمش لا مصب خيلي گرونه
اون طوري كه من فهميدم تكنولوژي شاخي هم نداره نمي دونم چرا انقدر گرونه
البته irex از 16 level رنگ استفاده مي كنه ولي sony reader از 4 تا

nima13195
09-10-2008, 17:46
این irex زیادی لوکسه...خیلی تو چشم میره.
به درد من که نمی خوره. چون از نوشتنش استفاده نمی کنم.

من یه مدت تو فاز این بودم:
HP tx2500
یه تبلت پی سیه 12 اینچه با کارت گرافیک عالی. تو ایران از 1.200 تا 1.500 داره. ولی قیمت دلاریش.1.100 بیشتر نیست.!!

ولی همون eee pc 901 دنیای دیگه ایه!!!
کسی قیمتی چیزی ازش تو ایران نمی دونه؟؟؟

seymour
09-10-2008, 20:31
ولی همون eee pc 901 دنیای دیگه ایه!!!
کسی قیمتی چیزی ازش تو ایران نمی دونه؟؟؟
منم از وقتی که توی همین تاپیک بحثش رو کردیم تو نخش هستم .. تهران زیاد دیدمش .. پاساژ ایران - بازار رضا .. قیمتش هم توی صفحات اول فکر کنم گفته شد ...

farzadsw
12-10-2008, 09:55
منم از وقتی که توی همین تاپیک بحثش رو کردیم تو نخش هستم .. تهران زیاد دیدمش .. پاساژ ایران - بازار رضا .. قیمتش هم توی صفحات اول فکر کنم گفته شد ...
 من تا يه ماه پيش كه دنبالش بودم غير از 701 (همون 7 اينچيه يا 4G) چيز ديگه اي پيدا نكردم و بيخيال شدم، شما  مطمعنيد  901 بوده(cpu 1.6 atom)؟؟ اگه اينطوره  بگيد چنده؟

nima13195
12-10-2008, 13:13

اون اولین مدل eee pc یه...
ََAsus eee pc 4g(701):

قیمتشم الان 395 تومنه.

ولی این مدل Eee PC 901 نیست تو بازار ایران انگار..:42:

اینم همه ی مدلهای eee pc و مقایسشون:

seymour
12-10-2008, 15:13
ها .. درسته ... من حواسم به مدل نبود ... فکر کردم کلا منظورت سری شه ... من همون 701 رو دیدم ...

obtobt
03-12-2008, 15:58
سلام دوستان
من میخواستم این دستگاه رو بخرم:
Sony PRS 700 Ebook Reader
یکی به من گفت 250 هزار تومان هست.به نظر شما قیمت رو خوب میگه و کلا دستگاهش خوب هست؟
اگه کسی پایین تر سراغ داره PM بده.
ممنون

seymour
03-12-2008, 20:38
قیمتش رو که حدود 400 دلار دیدم .. این خوب پایینه (یا شاید هم بد؟!) ...

بهرحال دستگاه تک کاره اس .. یعنی اگه حاضری واسه ای.بوک خوندن انقدر خرج کنی ، باید خیلی هم عالی باشه ..

ریویوها و نقدهای خوبی هم ازش موجوده ... ظاهرا فقط کنتراستش یه مقدار پایینه ..

obtobt
03-12-2008, 23:33
ممنون از اطلاعاتتون
فکر نکنم دستگاهاش مشکلی داشته باشه چون اشناست و بهش اطمینان دارم.kindle amazon هم داره اونم میده 230 هزار تومان.ولی باید حداقل از هر کدوم 10 تا بخوام تا برام بیاره.کسی نیست اینجا از اینجور چیزا بخواد؟

seymour
04-12-2008, 13:25
ممنون از اطلاعاتتون
فکر نکنم دستگاهاش مشکلی داشته باشه چون اشناست و بهش اطمینان دارم.kindle amazon هم داره اونم میده 230 هزار تومان.ولی باید حداقل از هر کدوم 10 تا بخوام تا برام بیاره.کسی نیست اینجا از اینجور چیزا بخواد؟
یعنی باید 10 تا بخری ؟ ... یعنی عمده بخری ؟ ... بی خیال ! ... (احتمالا واسه همین میده 250 تومن - ها؟)

Anubis1984
04-12-2008, 17:03
تاچ هم نسبتا بد نیست برای PDF خوندن گرچه یک مشکلاتی داره...اولا که مستقیم نمیشه روش PDF ریخت از طریق وای فای باید ریخت ولی خب اگه این مسئله ای برات نباشه یک PDF ریدر خوب محسوب میشه. من که تقریبا هرروز استفاده میکنم ازش..

این هم یک چند تا اسنپ شات از برنامه Stanza برای Ipod ...فایل های پی دی اف رو به راحتی میخونه بدون lag و تقریبا تمام فرمتها رو ساپورت میکنه از text تا فرمت پالم PDB . کتابخانه آنلاین با 40000 عنوان داره و خیلی از روزنامه ها رو هم میشه دانلود کرد روزانه و خوند از جمله Gaurdian , USA Today, Newyork Times . دسته بندی کتاب ها رو خیلی جالب انجام میده و چون تنظیمات برای فونت و فاصله خط ها و کنتراست صفحه داره حتما میتونی برای خودت ستینگ رو ست کنی که راحت بخونی...
یک سری عیب هایی هم داره...انتقال کتاب فقط از طریق برنامه دسکتاپش از طریق وای فای و یا از طریق اینترنت بازم بوسیله وای فای امکان داره...عکس ها رو احتمالا جدا نشون میده...چون خودش تکست ها رو میشکنه پی دی افی رو میخونه که تایپ شده باشه ..بعضی از PDF ها که اسکن صفحه های چاپ شده هست رو نمیخونه...بدترین مشکلش اینه که با فارسی یکم مشکل داره یعنی باید با ستینگش یکم ور بری تا درست نشون بده و بعضی ها رو هم اصلا نشون نمیده!!(اینها معایب این برنامه Stanza هست نه آیپاد...برنامه های مجانی دیگری روی این پلت فرم برای خوندن PDF وجود داره)

کاور فلو برای E-book ها :

نویگیشن توی برنامه هم خیلی ساده است مثل ورق زدن کتاب :

و امکان دسترسی به فصل های مختلف بدون اینکه مجبور به ورق زدن باشین وجود داره و همچنین امکان سرچ و بوک مارک کردن صفحات خاص(اون + پایین صفحه این کار رو انجام میده)...

nima13195
07-12-2008, 20:24
سلام دوستان
من میخواستم این دستگاه رو بخرم:
Sony PRS 700 Ebook Reader
یکی به من گفت 250 هزار تومان هست.به نظر شما قیمت رو خوب میگه و کلا دستگاهش خوب هست؟
اگه کسی پایین تر سراغ داره PM بده.
ممنون

برادر... قیمت PDF reader سونی مدل 700 ، چهارصد هزار تومنه.

obtobt
16-12-2008, 08:08
برادر... قیمت pdf reader سونی مدل 700 ، چهارصد هزار تومنه.
سلام
میدونم
بنده خدا که قیمت داده بود فکر کنم اشتباه کرده بود.350 الان قیمت هست اونم به خاطر قیمت عمده بودن.بعضی محصولات توی ایران ار امریکا ارزون تره.:5:

seymour
16-12-2008, 20:55
برادر... قیمت pdf reader سونی مدل 700 ، چهارصد هزار تومنه.

سلام
میدونم
بنده خدا که قیمت داده بود فکر کنم اشتباه کرده بود.350 الان قیمت هست اونم به خاطر قیمت عمده بودن.بعضی محصولات توی ایران ار امریکا ارزون تره.:5:
منم صفحه قبلی سر همین قضیه تعجب کرده بودم ... پس حدسم درست بوده ...

قیمتش رو که حدود 400 دلار دیدم .. این خوب پایینه (یا شاید هم بد؟!) ...

Excel-VB
30-12-2008, 16:59
سلام بر دوستان عزيز
از دوستان كسي دستگاه Media Player دارد كه اكثر فرمت ها را پخش مي كند؟
به عنوان مثال مدل Creative ZEN !
آيا اين دستگاه PDF و يا txt فارسي را نشان مي دهد؟؟؟
با احترام
كاويان

seymour
30-12-2008, 19:18
سلام بر دوستان عزيز
از دوستان كسي دستگاه Media Player دارد كه اكثر فرمت ها را پخش مي كند؟
به عنوان مثال مدل Creative ZEN !
آيا اين دستگاه PDF و يا txt فارسي را نشان مي دهد؟؟؟
با احترام
كاويان
PMP های سطح بالا ، در این زمینه با هم رقابت می کنن ؛ بخصوص محصولات cowon ... منظور 200-250 تومن به بالاس ..

از کارای creative ، مدل zen vision:m که دیگه الان یه مقدار کمیابه ، مدتها در این زمینه حرف اول رو می زد بین رقبا ...

مدل zen که گفتی خوبه ... ولی حمایت از فرمتش یه حمایت مستقیم نیست ، یعنی از خیلی از فرمت ها ، "بشرط convert " حمایت می کنه که البته باز هم خوبه ، اما اون چیزی که منظورمون حمایت بدون نیاز به convert هستش رو فقط مدلهای سطح بالا فراهم می کنن ..

کارای creative کلا روی حمایت از متن مانور نمیدن و zen هم مستثنی نیست ...

mm45
15-01-2009, 18:01
یک مساله دیگه هم هست،چون بیشتر pdf ها انگلیسی هستند استفاده از babylon خیلی کمک میکنه!در صورتی که فکر نکنم psp حتی یک دیکشنری تایپی! فارسی داشته باشه.

اينم يه ديگشنري براي psp:10::27:

farzadsw
15-01-2009, 19:34
اينم يه ديگشنري براي psp
فرض کن داری یه pdf میخونی بعد معنی یه کلمه رو لازم داری، باید اول به برنامه دیکشنری سوییچ کنی ،بعد کلمه رو تایپ کنی(با توجه به اینکه psp کیبورد نداره!) ، و بعد دوباره برگردی به pdf .

فرق n810 با psp

rostamiani
09-02-2009, 00:16
لیست انواع Ebook Reader ها از شرکت های مختلف : (اگه از می میشنوید، فقط دنبال نوع electronic paperش برید)

اینم مدل جالب و سبکی با صفحه نمایش لمسی که علاوه بر فایل های PDF فایل های Word و Excel و Powerpoint رو هم نشون می ده :18: و قراره سال 2010 توسط شرکت Plastic Logic به منتشر بشه :20::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این هم سایت این شرکت:

نمایشگر های electronic paper مصرف خیلی کمی دارن و فقط وقتی مطالب اون عوض بشه باتری مصرف می کنه
تصویر اون هم بیش تر به کاغذ چاپی شباهت داره تا مانیتور.برای همین هم برای مطالعه خیلی مناسبه:31:
این هم در مورد ساختار جالب کاغذ الکترونیکی:

با آرزوی موفقیت

TT-Graphic
09-02-2009, 20:26
سلام آقا

بنده رو ببخشید که مزاحم شدم
یه ججا در مورد Stanza روی آیفون و آیپاد نوشته بودید

من یه آیپاد تاچ گرفتم چند وقته و هنوز چیری روش نصب نکردم

روی لینکی که دادید رفتم و کلیک کردم و itune باز شد و رو get app زدم. apple id میخاد.

Apple id هم دارم ولی میه باید ریویو شو بخونی و میره تو صفحه iTune Store Terms & Conditions . پایین رو تیک میزنم و بعدم Continue .

ولی میره تو صفحه Review Your Peymant Information و VISA و Mastercard و ... میخاد .

چه کنم ؟؟؟

آیا راهی واسه دور زدنش هست ؟؟؟

شما چه کردید با این قضیه ؟؟؟

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

seymour
09-02-2009, 20:31
تاپیک مناسب تر برای طرح این سوال :

bashirsh
30-03-2009, 08:41
اقا کسی بالاخره sony reader جایی پیدا نکرد که بشه بخری؟

bashirsh
30-03-2009, 08:43
یه سوال مهمتر، کسی میدونه sony reader فونت فارسی را هم ساپورت میکنه یا نه؟

seymour
01-04-2009, 14:41
reader ها اکثرا از فونت های غیرلاتین حمایت می کنن ؛ باز مدل به مدل میشه توی مشخصاتش چک کرد ... اینطور محصولات چون مرسوم نیستن ، نمیشه در مورد وجود و عدم وجودشون اظهار نظر قطعی کرد ... یه روز هستن و هفته بعد نیستن ... باید بری و بگردی ... (من قبلا ها پاساژهای تهران رو سر می زدم ولی الان دیگه بعلت مشغله نمی رسم) ... بخصوص پاساژ پایتخت ...

shaltoook
03-06-2009, 12:42
آقا نظرنون چیه خودمون یکی از این reader ها رو بسازیم....کاملا ایرانی....من تحقیق کردم دربارش ...میشه ساخت....اما.....پایه اید؟؟؟؟

seymour
03-06-2009, 19:36
آقا نظرنون چیه خودمون یکی از این reader ها رو بسازیم....کاملا ایرانی....من تحقیق کردم دربارش ...میشه ساخت....اما.....پایه اید؟؟؟؟
یعنی تکنولوژی ساختش در ایران وجود داره ، یا بطور کامل می تونه وارد ایران بشه و پیاده سازی بکننش؟ ... که به فرض محال که اینطوری باشه ، اصلاً به نظرت صرفه اقتصادی داره ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farzadsw
06-06-2009, 12:16
با توجه به اینکه رشته من برق هست و تو زمینه Embeded System یه اطلاعاتی دارم ، همونطور که دوستمون گفت اگه قرار باشه ساخت ایران باشه ، اولا تو ایران قطعات مورد نیاز یا اصلا موجود نیست یا خیلی گرونه + نیروی کار گرون و کم بازده!
یعنی یا باید یه چیز گنده و سنگین و بیکیفیت بسازی ، یا اینکه یه چیز نرمال ولی خیلی گرونتر ! چون از 20 سال پیش تا حالا وسایل الکترونیکی رو با قطعات smd (که خیلی کوچیکن) میسازن ولی ، همین الان تو ایران نمتونن قطعات smd رو مونتاژ کنن ! ( چه لحیم و چه برد!) . اگرم بعضی جاها این کار رو بکنن خیلی گرون در میاد.
اما اینکه تو ایران طراحی کنی بعد بدی چین برات بسازه یکم قابل دسترسیه . الان هم که میگن فلان وسیله با مارک معروف چینی هست منظور همینه و همه دنیا این کار رو میکنن.
تا اونجایی که من میدونم تا حالا این کار انجام نشده(طراحی تو ایران) ، چون باید یه تیم متخصص زیر نظر یه شرکت این کار رو بکنن ؛ که تو ایران شرکتی نیست که واسه این کارا سرمایه گذاری کنه. قبلا هم گفتم اون موبایل ایرانی (طه ،اگه یادم مونده باشه) که تاپیکش بود اساسا چینی هست(حتی طراحی!). البته این آرزوی منه که ایران یه روزی بتونه از این کارا بکنه.

rostamiani
06-06-2009, 13:43
در حال حاظر خیلی از شرکت ها دارن میان تو کار این دستگاه ها
به زودی انشاالله حداقل می تونیم ریدر سامسونگ رو توی ایران پیدا کنیم

nima13195
22-08-2009, 15:38

کلا صورت مسئله را تغییر دادید ها!! ایده ی خوبیه

osmaan
23-08-2009, 12:40
تو ساختمون پایتخت یه فروشگاه هست که مال سونی رو میفروشه من از نزدیک امتحان کردم خیلی با حال بود انگار واقعا یه برگ کاغذه
ولی با اون پول میشه کارای دیگه کرد

davidlove
26-08-2009, 12:36
اگه پیدا کردید یبه من هم بگید من هم خیلی لازم دارم

seymour
27-08-2009, 12:57
اگه پیدا کردید یبه من هم بگید من هم خیلی لازم دارم
همونطور که رفیقمون گفت توی پاساژ پایتخت معمولا میشه یکی دو مدل reader پیدا کرد .. اگه واقعاً نیاز داری مراجعه کن اونجا تا در جریان کم و کیف و همچنین قیمتش که نباید زیر 300-400 تومن باشه قرار بگیری ...

fariborz0
28-01-2010, 08:24

seymour
28-01-2010, 20:28
ممنون از اطلاع رسانی ... البته کمان رایانه جدا از اینکه معمولاً جنس هایی از سونی که در ایران گیر نمیاد رو می فروشه، قیمت ها رو هم "پرتاب"(!) می کنه.. الان قیمت فروش آنلاین اکثر این مدلها رو که من چک کردم، کمان رایانه نزدیک به دو برابر قیمت داره می فروشه! .. یعنی فرضاً جنسی که 270 دلار قیمت خورده رو می فروشه 495 تومن ..

خب این سود معقولی نیست ..(گاهی من رو به شک میندازه که اینا در واقع سفارش رو می گیرن و بعد جنس رو مستقیم از خارج وارد می کنن-- واسه همین هزینه وارد کردن یدونه اش گرون میشه) ... از طرف دیگه شاید هم چون می دونن دست مصرف کننده داخلی بسته اس از سیستم "همینه که هست" استفاده می کنن ..

* در مورد کمان رایانه و قیمت هاش توی تاپیک های مشاوره هدفون بیشتر صحبت شده.

rostamiani
10-07-2012, 06:53
سایت یک تماس کیندل رو به قیمت بهتری میفروشه . یک نگاهی بکنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کتاب-خوان-الکترونیک

مدل های دست دوم هم اینجا موجوده :

موفق باشید