ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو مشکل اساسی تو ویندوز ... کمکم کنین

feri_1054
27-07-2008, 22:04
سلام دوستان عزیز، توی ویندوز من چند تا گزینه نیست یکی اینکه گزینه ی Lock web Items on Desktop که تو همه ی ویندوز ها هست ، تو مال من نیست؛ یکی دیگه هم تب web هست که باید توی costomize باشه که اینم نیست. اینم عکسهاش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نمی دونم مشکل کجاست در ضمن کامپیوتر هم از نظر ویروس پاکه پاکه. سرعت ویندوز هم عالیه ، ویندوزم پروفشناله، ولی این مشکلات رو داره . راهی نیست که بشه این دو تا رو فعال کرد؟؟

مرسی

mahdi7610
28-07-2008, 09:43
سلام دوستان عزیز، توی ویندوز من چند تا گزینه نیست یکی اینکه گزینه ی Lock web Items on Desktop که تو همه ی ویندوز ها هست ، تو مال من نیست؛ یکی دیگه هم تب web هست که باید توی costomize باشه که اینم نیست. اینم عکسهاش:

نمی دونم مشکل کجاست در ضمن کامپیوتر هم از نظر ویروس پاکه پاکه. سرعت ویندوز هم عالیه ، ویندوزم پروفشناله، ولی این مشکلات رو داره . راهی نیست که بشه این دو تا رو فعال کرد؟؟

مرسی
سلام

احتمال اینکه سیستم شما دچار ویروس شده باشه وجود داره .

یک راه برای فهمیدن این موضوع که ویروس هست یا نه باید بلافاصله بعد از نصب ویندوز نگاه کنید و ببینید این گزینه ها وجود دارند یا نه . اگه وجود داشته باشند و بعد از یه مدت حذف شوند یعنی سیستم شما دچار ویروس شده است .

اما اگر بعد از نصب ویندوز این گزینه ها وجود نداشتند در این صورت ویندوز شما جزء ویندوز های دستکاری شده به حساب میاد . و بهتره از یه سی دی دیگه ویندوز را روی سیستم نصب کنید .

الان هم ویندوز های دستکاری شده توسط بسیاری از شرکت ها توی بازار وجود داره . که بهتره ازشون استفاده نشه .

موفق باشید .