ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آيا پورتهاي Usb مادربوردم سوخته ؟

mahdi1535
27-07-2008, 06:30
يه مرتبه كامپيوترم قفل كرد طوري كه ديگه مجبور شدم كامپيوتر را ريست سخت افزاري يكنم بعد كه ويندوز بالا اومد ديگه هيچ كدوم از پورتهاي Usb كار نميكرد . گفتم ويندوز را عوض كنم شايد درست بشه و يه اميج از ويندوزم كه داشتم برگردوندم ولي باز نشد . ممكنه كه پورتهاي Usb كامپيوترم سوخته باشه . واين مشكل چطور ممكنه پيش بياد . لطفا منو راهنمايي كنيد .

shahab_blaster
27-07-2008, 08:14
يه مرتبه كامپيوترم قفل كرد طوري كه ديگه مجبور شدم كامپيوتر را ريست سخت افزاري يكنم بعد كه ويندوز بالا اومد ديگه هيچ كدوم از پورتهاي Usb كار نميكرد . گفتم ويندوز را عوض كنم شايد درست بشه و يه اميج از ويندوزم كه داشتم برگردوندم ولي باز نشد . ممكنه كه پورتهاي Usb كامپيوترم سوخته باشه . واين مشكل چطور ممكنه پيش بياد . لطفا منو راهنمايي كنيد .
اگه به هيچ وسيله اي جواب نميده پس پورت هاي كامپيوتر سوخته
ممكن چيپ سيستمت خراب شده باشه يا اينكه خود پورت خراب شده
ولتاژ بيش از حد در چند ثانيه در صورتي كه پاور برق رو رد كنه اين مشگلات پيش مياد
در كل نوسانات برق

Apachi
03-08-2008, 01:15

می تونید کارت PCI که از تکنولوژی USB 2.0استفاده کرده رو از بازار به قیمت 6-7 هزار تومان تهیه کنید و از این کارت چهار پورت USB بگیرید..