ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار مونيتورينگ بازديدكننده هاي سايت (آمارگيري)

iranesabz
27-07-2008, 02:02
با سلام به دوستان

من يك سايت دات كام دارم.
مي خواهم آمار سايتم را بصورت كامل (تعداد و محل بازديدكننده ها- صفحاتي كه بازديد شده- و ...) را جمع آوري كنم.
سرويس دهنده هايي مثل وبگذر هستن كه ميشه در اونها ثبت نام كرد و يك كد رو از اونها گرفت و در قالب وبسايت كپي كرد و نتايج را از طريق سايت پشتيبان ديد.
ولي:
برنامه هايي هم براي مانيتورينگ سايت وجود دارد. مثل
WebLog Expert 3.6.0.6
Radar Website Monitoring 4.6.1.0
web log explorer_analysis of web traffic

آيا از دوستان كسي با اين ها يا برنامه هاي مشابه كار كرده؟

پيشنهاد شما براي آمارگيري از سايت شخصي دات كام چيه؟

هرگونه كمك دوستان قابل تقديره.
با تشكر

DaRiOuShJh
27-07-2008, 12:23
معمولا اکثرا تا اونجایی که دیدم یا از سایت هایی نظیر وبگزر استفاده میکنن یا اینکه خوده cms ای که ازش استفاده میکنن داره
خیلی کم دیدم که از این اسکریپت ها استفاده کنن

iranesabz
27-07-2008, 17:18
خيلي ممنون از جواب شما
آيا مي شود از وبگذر استفاده كرد بطوريكه در ظاهر سايت مشخص نباشد.
منظورم اينه كه اگر كسي به سايت مراجعه كند، متوجه نشود كه يك گزارشگر آماري (مثلا وبگذر) در وبسايت نصب شده است.
چون معمولا اگر كد وبگذر را در قالب "بادي" سايت، كپي پيست كنيم، يك علامتي چيزي هم به همراهش خواهد آمد.
با تشكر

Bill Gates
27-07-2008, 20:03
بله میشود ( البته جزء وبگذر میشه به پرشین استت هم اشاره کرد که واسه تیم پرشین بلاگ هستش )

شما متیوانید با قرار دادن در یک فریم و مخفی سازی اون فریم در صفحه یا کوچک کردن فریم ( به سایز 1 در 1 ) که دیگر نمایش داده نمیشود!

تشکر//

neopersia
27-07-2008, 23:00
خيلي ممنون از جواب شما
آيا مي شود از وبگذر استفاده كرد بطوريكه در ظاهر سايت مشخص نباشد.
منظورم اينه كه اگر كسي به سايت مراجعه كند، متوجه نشود كه يك گزارشگر آماري (مثلا وبگذر) در وبسايت نصب شده است.
چون معمولا اگر كد وبگذر را در قالب "بادي" سايت، كپي پيست كنيم، يك علامتي چيزي هم به همراهش خواهد آمد.
با تشكر
وبگذر رو بزار تو این کد نمایش داده نمیشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rezaete
27-07-2008, 23:42
وبگذر رو بزار تو این کد نمایش داده نمیشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر چی هم بیشتر کد وبگذرت رو بزاری توی این کد ، بازدیدت بیشتر میشه . من یادمه پارسال که این کارو کردم تقریبا 25-20 بار این کد رو مخفیانه توی قالب وبلاگم گذاشتم . بازدیدش بد جور بالا رفت !!!

Bill Gates
28-07-2008, 00:01
هر چی هم بیشتر کد وبگذرت رو بزاری توی این کد ، بازدیدت بیشتر میشه . من یادمه پارسال که این کارو کردم تقریبا 25-20 بار این کد رو مخفیانه توی قالب وبلاگم گذاشتم . بازدیدش بد جور بالا رفت !!!

چرا روش های شیطانی انجام میدی :31: :31:

iranesabz
28-07-2008, 21:48
خيلي ممنون از همه
تست مي كنم.
فعلا