ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Mirror's Edge

صفحه ها : 1 [2] 3

SIMON137
28-01-2009, 20:56
دقیقا مال منم همونجا این مشکل رو داره .
بعد از اینکه از دست هلیکوپتر فرار میکنی .
کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟
به صفحه 19 پست هو.س. عزیز مراجعه کنید

ali_ranger22
28-01-2009, 20:58
مشکل از کرکه
از کرکی که تو صفحه ی 19 گذاشته شده که پچ هم اونجا هست خلاصه یکیش کارتو راه می ندازه ! :دي

Oracle_Eldorado
28-01-2009, 21:08
مشکل از کرکه
از کرکی که تو صفحه ی 19 گذاشته شده که پچ هم اونجا هست خلاصه یکیش کارتو راه می ندازه ! :دي

با نصب پچ سیو بازی خراب نمیشه ؟

Mostafa NBA
28-01-2009, 21:28

نه تا حالا من که هرچی پچ نصب کردم, هیچ خدشه ای به سیو ها وارد نشده. برای اینکه خیالت راحت بشه, سیو ها رو یه جایی کپی کن.

SIMON137
28-01-2009, 21:39
بهتره یک پشتیبان از سیوها بگیری چون من با ریختن پچ سیوام پاک شد...

Masoud King
28-01-2009, 22:24
بالاخره بعد از کلی مشکل و مصیبت و امتحان و ... تونستم بازی رو تموم کنم! واقعا یکی از معدود بازی های بود که دوست نداشتم تموم بشه! بازی خوب هیجانی داشت , (مخصوصا موقعی که باید فرار می کردی که با حال ترن قسمت بازی بود ) و بعضی وقتا خودم از پرش های این دختره می ترسیدم ولی خوب اینم تموم شد و پایان بازی هم قشنگ بود! دوستان به هر زحمتی شده این بازی انجام بدید که واقعا ارزشش رو داره : دی
در ضمن همچنین قراره که در آینده ای نه چندان رو یه Map جدید برای بازی که به صورت رایگان هستش برای دانلود منتشر بشه! که برای دانلود تریلر مربوط به همین Map می تونید به سایت بازی یعنی mirrorsedge.com برید و تریلر که در همون صفحه هستش رو دانلود کنید!

مهم مهم مهم:
البته این قدر هام مهم نیست ولی خیلی جالبه :31:
Mirror's Edge رو سوم شخص بازی کنید!! :18: واسه خودم که خیلی عجیب ولی امتحانش کردم و جواب داد!!!!!!
خوب برای انجام این کار به آدرس زسز برید:
Documents/EA Games/Mirror's Edge/TdGame/Config
خوب حالا "TDInput" رو توسط notepad بازکنید.
حالا خط زیر رو به لیست "bindings" اضافه کنید( جاش فرق نداره فقط بین خط هایی باشه که با bindings شروع مشن باشه)
(Bindings=(Name="F4",Command="FreeFlightCamera",Control=False,Shift=False,Alt=False
تغییرات رو سیو کنید و بعد داخل بازی برین و موقع وارد شدن به مرحه دکمه f4 رو چند بارفشار بدین که در اولین دفعه شما یه free cam رو بدست میارید بعد بازی میشه سوم شخص!!

تذکر!
اول از فایل TDInput یه کپی بگیرید و جایی برای خودتون ذخیره کنید که اگر از این حالت خوشتون نیومد بتونین دوباره همون شخص اول باز کنید!

havas_1980
28-01-2009, 22:54
این فیزیک بازی کجا تاثیر خودشو نشون میده من فرق زیادی بین physx offو روشن بودنش ندیدم شاید کارت من که 8400نشون نمیدهتریلر زیر تفاوت فعال نبودن و بودن PhysX رو بخوبی نشون میده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NVIDIA Physx Demo

SD Size: 14.5MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHD Size: 43.7MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3Dmajid
28-01-2009, 23:02
من دو سه روزي هست تو اين مرحله گير كردم، البته ديگه زياد بازي نميكنم.
ولي يكي بگه اين مرحله رو چه جوري رد كنم ؟

از لوله ها ميرم بالا بعدش نميفهمم چه جوري بايد برم رو پشت بوم.

Oracle_Eldorado
28-01-2009, 23:09
خوب مجید جان همینطوری هم که نگاه کنی معلومه !

از لوله های سمت راست برو بالا . بعد بپر روی لوله ی سمت راست . برو بالا بعد بپر روی طبقه ی دوم .
از اونجا هم ( فکر کنم ) باید روی دیوار بدویی ، که بتونی بری یه طبقه بالا تر ، بعد دوباره از روی دیوار بدو که بری یه قسمت بالا تر . از اونجا هم با نردبان برو بالا .

اینم رو عکس واست مشخص کردم :

HoJJaT_007
28-01-2009, 23:12
خب من پچ + درایور + کرک + فیزیک رو دانلود کردم :d

هنوز خود بازی رو نگرفتم . :دی فردا به دستم میرسه . البته به پست نمیشه اعتماد کرد . اگه نرسید صد درصد شنبه میرسه .

راستی کرک (فیکس) با پچ تضاد ایجاد نمیکنه که ؟

mohsen.rajabi
28-01-2009, 23:26
ببخشید دوستان مرحله اول رو چه جوری می شه رفت؟

من تازه می خوام بازی کنم

حمید جان
29-01-2009, 05:22
سلام

مشکل من( وقتی سوار آسانسور میشم یهو میاد تو منو و وقتی continue رو میزنم منو برمیگردونه عقب) نه با کرک حل شد نه با پچ اگه میشه سیو بعد از اون مرحله رو یکی برام بذاره.

ممنون

Oracle_Eldorado
29-01-2009, 10:03
دوستان من پچی که صفحه 19 بود رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه .
اونجایی هم که بازی رو نصب کردم کپی میکنم ولی بازم نصب نمیشه .
یه ارور میده میگه بازی نصب نیست .
کسی کرک سالم داره آپلود کنه ؟

ali_ranger22
29-01-2009, 11:53
دوستان من پچی که صفحه 19 بود رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه .
اونجایی هم که بازی رو نصب کردم کپی میکنم ولی بازم نصب نمیشه .
یه ارور میده میگه بازی نصب نیست .
کسی کرک سالم داره آپلود کنه ؟

همون crack fix که تو صفحه ی 19 هست با اینکه مربوط به پچ 1.01 هست ولی کار میکنه !! :blink:
برای من که کار کرد

HoJJaT_007
29-01-2009, 14:51
بازی دستم رسید .

اولین چیزی که جلب کرد توجهمو صدای های زیاد بازی بود ! از صدای ماشین و کامیون گرفته تا صدای هلیکپتر و آهن آلات ....

منم حوصلم نکشید Training رو رد کردم . ولی صد بار به خودم لعنت می فرستم کاش رد نمیکردم :D آخه الان گاهی جا ها ...:D

تقریبا توی ترینینگ تا اونجایی رفتم که یه ساختمون بود که باید میپردی و وقتی همینطوری می پردی Fail می شد . منم اسکپ کردم و ... خلاصه الان گیر کردم
:D

کسی میدونه بعد از اینکه کیفو ورداشتی و اون پله ها که پایینش پلیسا هستن میری بالا چند تا دره میرسی پشت بوم . بعد از اون همینطوری میپرم پرت میشه پایین ! چی کار باید کرد ؟

havas_1980
29-01-2009, 15:15
بازی دستم رسید .

اولین چیزی که جلب کرد توجهمو صدای های زیاد بازی بود ! از صدای ماشین و کامیون گرفته تا صدای هلیکپتر و آهن آلات ....

منم حوصلم نکشید Training رو رد کردم . ولی صد بار به خودم لعنت می فرستم کاش رد نمیکردم :D آخه الان گاهی جا ها ...:D

تقریبا توی ترینینگ تا اونجایی رفتم که یه ساختمون بود که باید میپردی و وقتی همینطوری می پردی Fail می شد . منم اسکپ کردم و ... خلاصه الان گیر کردم
:D

کسی میدونه بعد از اینکه کیفو ورداشتی و اون پله ها که پایینش پلیسا هستن میری بالا چند تا دره میرسی پشت بوم . بعد از اون همینطوری میپرم پرت میشه پایین ! چی کار باید کرد ؟این خط آخر رو خودت بخون... اصلا نمیشه فهمید!! :blink:

آموزش رو هم 100% برو چون هر چی که یاد میگیری در طول بازی به دفعات تکرار میشه. به خصوص بخش مبارزه!

HoJJaT_007
29-01-2009, 15:18
آخه یه جایی توی آموزشش گیر کردم

یه جایی بود یه ساختمون بلند که باید از روی یه سکو میپریدی . خودشم میگفت Left Shift بگیر !

منم همینطوری میپریدم با مخ میرفتم توی اون ساختمونه مورد نظر و Fail میشد !

با Left Shift میگرفتم میرفتم توی کوچه ! :D

کلا نفهمیدم چطوری باید رفت .

میخوای عکس بذارم .

havas_1980
29-01-2009, 15:29
آخه یه جایی توی آموزشش گیر کردم

یه جایی بود یه ساختمون بلند که باید از روی یه سکو میپریدی . خودشم میگفت Left Shift بگیر !

منم همینطوری میپریدم با مخ میرفتم توی اون ساختمونه مورد نظر و Fail میشد !

با Left Shift میگرفتم میرفتم توی کوچه ! :D

کلا نفهمیدم چطوری باید رفت .

میخوای عکس بذارم .بعد از شروع پرش و هنگام رسیدن به زمین, کلید Shift چپ رو نگه دار تا روی زمین غلت بخوری.

HoJJaT_007
29-01-2009, 16:10
نشد

من از سکو میپرم , Space میزنم . هنگام رسیدن به زمینم دستم تمام روی شیفت هست اما بازم Fail میشه

دقیقا اینجا رو میگم :

یکی دقیقا بگه چیکار کنم

3Dmajid
29-01-2009, 16:36
خوب مجید جان همینطوری هم که نگاه کنی معلومه !

از لوله های سمت راست برو بالا . بعد بپر روی لوله ی سمت راست . برو بالا بعد بپر روی طبقه ی دوم .
از اونجا هم ( فکر کنم ) باید روی دیوار بدویی ، که بتونی بری یه طبقه بالا تر ، بعد دوباره از روی دیوار بدو که بری یه قسمت بالا تر . از اونجا هم با نردبان برو بالا .

تو از روي عكس داري به من ميگي يا اين كه خودت مرحله رو رفتي ؟!!!

آخه من هر كاري ميكنم نميشه.

حالا بازم بازي ميكنم ببينم چي ميشه.

HoJJaT_007
29-01-2009, 16:54
آقا ما هر کاری کردیم نشد !

قبلش Left Shift زدیم پریدیم افتادیم زمین !

پریدم Left Shift زدیم ! بازم کاری نکرد

هر دو رو زدیم بازم نشد !

ali_ranger22
29-01-2009, 17:12
شما یکی دو متر که مونده به زمین برسی باید شیفت رو نگه داری ...;)
راستی تعداد پستات بسی باحال بید !! 888 !! :دي

HoJJaT_007
29-01-2009, 17:15
انگار نه انگار ! اصلا هیچی نمیشه !

دورخیزم کردم پریدم سریع شیفت زدم بازم با کله خورد زمین :d

starn
29-01-2009, 17:28
من الان از وست گیم گرفتم پچ 1.1 با کرک مخصوص پچ هم توشه
ایول

HoJJaT_007
29-01-2009, 18:00
1.1 نصب نشد برای من

فیکس رو بریز

همین

------

اون مرحله هم به لطف علی جان حل شد :d

البته یکمیم فنون رزمی یاد گرفتیم ! اما بیشترین چیزی که مورد نیازه سرعت !

-----

یه Easter Egg بسیار بسیار خنده دار برای Mirror's Edge

فکر کنم اونجا خونه موشه بوده :D

H M R 0 0 7
29-01-2009, 19:05
نصبش کردم امروز
جالبه
ببینم چه طوریاست...

HoJJaT_007
29-01-2009, 19:31
نوآوری بازی منو کشته !

بعد از چندین هفته بازی کردن Gta واقعا همچین بازی که هیجان داره میچسبته !

اکثر بازی مثل Gta باید بکشی و فرار کنید ! ولی اینجا باید فرار کنی و بکشی !

soltanarash
29-01-2009, 19:42
در chapter 8 اونجای که سالن بزرگ و سفید و همهی دیوارها شیشه ای است. در اخر سالن پلهای به بالا رفته شده و در انتهای
ان یک مانیتور بزرگ و زیر ان یک کی برد است و دور ان هم شیشه ای است.

منم اینجایی که دوست عزیزمان گیر کرده گیر کردم. اگه می شه جواب بدید

HoJJaT_007
29-01-2009, 19:54
من چیکار کنم ؟

کلی از یه مرحله رو میری وسطش بازی هنگ میکنه !

هر دفعه همین اتفاق افتاد.

چیکار باید کرد ؟ راهی نیست ؟

starn
29-01-2009, 21:10
من بازی رو از وقتی که نصب کردم دارم بازی می کنم خیلی جالبه من وقتی بازی رو ریختم همون موقع پچش هم ریختم

Jocker
29-01-2009, 22:45
دوستان من وقتی پچ را نصب می‌کنم اخطار به می‌دهد و می‌گوید بازی را باید پاک کنید

علتش چیست؟

من توی همان مرحله اول که خواهرش را می‌بیند گیر کردم و وقتی توی آسانسور می‌روم بازی بر می‌گردد به منوی اصلی بازی؟

HoJJaT_007
30-01-2009, 00:24
فیکس رو نصب کن .

--------------

برو بچ چرا وقتی پچ رو نصب میکنم میگه بازی نصب نکردی ؟!

Xfire هم نمیشناستش !

چرا ؟

من توی D:/ ریختم

havas_1980
30-01-2009, 00:27
در chapter 8 اونجای که سالن بزرگ و سفید و همهی دیوارها شیشه ای است. در اخر سالن پلهای به بالا رفته شده و در انتهای
ان یک مانیتور بزرگ و زیر ان یک کی برد است و دور ان هم شیشه ای است.

منم اینجایی که دوست عزیزمان گیر کرده گیر کردم. اگه می شه جواب بدید

این قسمتی که توش گیر کردین مربوط به آخر بخش 9 میشه نه بخش 8!... لطفا موقع آدرس دادن دقت کنین! :eh:
برای رد شدن از این قسمت باید سرور ها رو نابود کنید. دقیقا 4 اتاق شیشه ای وجود داره که در داخلش 3 تا 4 سرور وجود داره. از هر اتاق یک سرور رو با اسلحه نابود کنید تا راه ورود به پشت بام باز بشه.

فیکس رو نصب کن .
--------------
برو بچ چرا وقتی پچ رو نصب میکنم میگه بازی نصب نکردی ؟!

Xfire هم نمیشناستش !

چرا ؟

من توی D:/ ریختمچون ستاپ بازی اصل نیست (دستکاری شدست) برای همین محل نصب بازی پیدا نمیشه.

Oracle_Eldorado
30-01-2009, 00:33
چون ستاپ بازی اصل نیست (دستکاری شدست) برای همین محل نصب بازی پیدا نمیشه.

خوب اینو نمیشه کاریش کرد ؟
مال منم همین ارور رو میده .

HoJJaT_007
30-01-2009, 09:30
موافقم . نمیشه کاری کرد ؟ من میخوام پچ رو نصب بکنم . آخه بعضی اوقات وسط در گیری میهنگه !

masoud93
30-01-2009, 12:15
برای رد شدن از این قسمت باید سرور ها رو نابود کنید. دقیقا 4 اتاق شیشه ای وجود داره که در داخلش 3 تا 4 سرور وجود داره. از هر اتاق یک سرور رو با اسلحه نابود کنید تا راه ورود به پشت بام باز بشه.

تیر تمام تفنگها تمام میشه بدون تفنگ هم میشه.:41:

havas_1980
30-01-2009, 12:52
...تیر تمام تفنگها تمام میشه بدون تفنگ هم میشه.:41:
... هر کاری کنید حداقل یه اسلحه با کمی تیر به جا خواهد موند!... :blink:
نفر اول که خلع سلاح میشه. بعد نفر بعدی با اسلحه کشته میشه و سلاحش برداشته میشه.
... همین روند رو تکرار می کنید تا اسلحه نفر آخر رو بردارین.
شکستن شیشه که گلوله نمیخواد. برای هر سرور هم فقط یک گلوله باید خرج کنید.

mammad*2
30-01-2009, 13:51
موزیک انتهای بازی خیلی زیبا بود یکی دو تا نام ایرانی در بین سازنده ها بودند
ولی دو بعدی بودن میان پرده ها به کیفیت بازی لطمه زده بود بعد از پرنس 3 دیگه میان پرده با کیفیتی ندیدیم کلا بازیهای جدید میان پرده ندارند یا اگر داشته باشند کیفیت لازم نداره مثل همین بازی

morix_001
30-01-2009, 14:38
برای شما هم اینطوره که صداش یجوریه ؟ یعنی صدای آدم هاش کمه / یه جوریه ؟ ؟
موزیک که نداره ... صداش رو هم که از تو اپشن کم یا زیاد می کنیم هیچ فرقی نداره ! یعنی تا ته ببیندی یا تا ته باز کنی صداش یه مدله ...

soltanarash
30-01-2009, 15:03
موافقم . نمیشه کاری کرد ؟ من میخوام پچ رو نصب بکنم . آخه بعضی اوقات وسط در گیری میهنگه !

واسه ی منم ارور می ده ولی من بدون کرک هیچ مشکلی تو بازی ندارم و وسط در گیری هم هنگ نمی کنه....!

masoud93
30-01-2009, 15:35
دست havas_1980 درد نکنه.
بازیو 5 دقیقه دیگش تموم کردم.

morix_001
30-01-2009, 15:46
برای شما هم اینطوره که صداش یجوریه ؟ یعنی صدای آدم هاش کمه / یه جوریه ؟ ؟
موزیک که نداره ... صداش رو هم که از تو اپشن کم یا زیاد می کنم هیچ فرقی نداره ! یعنی تا ته ببیندی یا تا ته باز کنی صداش یه مدله ...

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohsentanha
30-01-2009, 17:39
سلام
مرحله اول بعد یه سکانس که یه مرده مزده روی میز هست وبا اون زنه صحبت میکنه بعدش باید کجا برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرجایی میرم نمیتونم رد کنم
بعد چطوری با اسانسور میشه بالا ییا پایین رفت هرچی میزنم نمیره

metal gear
30-01-2009, 18:07
سلام
بچه ها فکر کنم چپتر 6 باشه من یه جاش گیر کردم..
اونجا که یه اسنایپ رو برمیداری باید از پنجره 3 تا ماشین پلیس که میاد بزنی ولی نمیدونم کجاشونو بزنم چون تا صدای تیر و میشنون در میرن

havas_1980
30-01-2009, 18:34
سلام
مرحله اول بعد یه سکانس که یه مرده مزده روی میز هست وبا اون زنه صحبت میکنه بعدش باید کجا برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرجایی میرم نمیتونم رد کنم
بعد چطوری با اسانسور میشه بالا ییا پایین رفت هرچی میزنم نمیره
- بعد از اتمام صحبت, بلافاصله مسیر رو به رو رو ادامه بدین و به سمت چپ برین. در انتها بازم به سمت چپ برین و سپس خودتون رو به طبقات بالا برسونین.
- استفاده از آسانسور بستگی به قرمز بودن کلید آسانسور داره. درغیر اون صورت خیر.

سلام
بچه ها فکر کنم چپتر 6 باشه من یه جاش گیر کردم..
اونجا که یه اسنایپ رو برمیداری باید از پنجره 3 تا ماشین پلیس که میاد بزنی ولی نمیدونم کجاشونو بزنم چون تا صدای تیر و میشنون در میرن- جای که شما هستین آخر بخش 8 میشه...
- موتور ماشین حمل زندانی ( جلو) رو هدف بگیرین.

HoJJaT_007
30-01-2009, 20:08
سلام

Metal Gear جان . شما یه کاری کن کلی بخند !

بعد از شلیک به اون ماشین یکم دوربینو ببر بالا یه پرچم که 9 تا مربع . به مربع وسط چند بار با فاصله شلیک کن یه نوشته میاد shitttt !

بعد به ماشین پلیسا نگاه کن میبینی یه موش بزرگ با نیترو رد میشه !

من نکردم . اما فیلمشو دیدم . (همین کارو)

----

چرا بازی وسطش میپره بیرون ؟ یکی به ما بگه یچکار کنیم . پچم که نصب نمیشه

SHADEL
30-01-2009, 20:09
من تو مرحله ی chapter 2-jacklife همون اولش بعد دموی کارتونی که faith از بالای سقف میاد پایین پیرمرد می خواد با تفنگ بزنش...
اینجا یه ذره که میدوه دیگه یواش یواش راه میره. برای همین نمیتونی دور خیز کنی بپری.چی کار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsentanha
30-01-2009, 20:12
- بعد از اتمام صحبت, بلافاصله مسیر رو به رو رو ادامه بدین و به سمت چپ برین. در انتها بازم به سمت چپ برین و سپس خودتون رو به طبقات بالا برسونین.

الان اونجا رو رد کردم رسیدم یه جایی که سوار اسانسور میشم ولی دوباره برمی گرده به مرحله قبل :41::41:
بعد اونجایی که هلیکوپتر دنبال میکنه :10:

HoJJaT_007
30-01-2009, 20:37
چیت های Mirror's Edge

استفاده این چیت ها به هیچ عنوان توصیه نمیشه . چون لذت بازی به 10 درصد میرسه . برای کسایی گذاشتم که هیچ بازی نمیتونند بدون چیت تموم کنند ! (البته بعضی چیت هاشم کاربردیه . مثل سیو کردن وسط چپتر)

ابتدا به فلدر زیر برید :

My Documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config

سپس این فایلو با نرم افزاری مثل notepad اجرا کنید :

TdInput.ini

بعد از خط :
bEnableMouseSmoothing=true

این کدو وارد کنید :
Bindings=(Name="F2",Command="god",Control=False,Sh ift=False,Alt=False)

خب با این کار با زدن کلید F2 جون شما بی نهایت میشه .

اگه میخواد کارایی های دیگه داشته باشید توی قسمت Command=god این کد ها را وارد کنید :

god ------------------------------------------------------------------------------------- جون بی نهایت
jesus-------------------------------------------------------------------------------------مد Jesus
dropme-------------------------------------------------------------------------------------دوربین آزاد (جون بی نهایت میخواد)
FreeFlightCamera ------------------------------------------------------------------------------------- دوربین سوم شخص
ammo ------------------------------------------------------------------------------------- تیر بی نهایت
loadfullinventory ------------------------------------------------------------------------------------- همه سلاح ها
stat xunit ------------------------------------------------------------------------------------- نشون دادن Fps
-------------------------------------------------------------------------------------slomo 0.4اسلو میشن : روشن
slomo 1.0 ------------------------------------------------------------------------------------- اسلومیشن : خاموش
LockAllLevels ------------------------------------------------------------------------------------- بستن تمامی چپتر ها
UnlockAllLevels ------------------------------------------------------------------------------------- باز کردن تمامی چپتر ها
LockAllTT-------------------------------------------------------------------------------------بستن تمامی Time Trails ها
UnlockAllTT-------------------------------------------------------------------------------------باز کردن تمامی Time Trails ها
Leipzig-------------------------------------------------------------------------------------افکت ناشناخته

و اگر میخواید چند تا کد همزمان داشته باشید باید اون کدو کپی کنید و هم Command عوض کنید و هم Name

مانند :

Bindings=(Name="F2",Command="god",Control=False,Sh ift=False,Alt=False)

Bindings=(Name="F3",Command="ammo",Control=False,S hift=False,Alt=False)

اکنون توی بازی با زدن کلید F2 جونتون بی نهایت میشه .

نوشته شده توسط HoJJaT_007 .

موفق باشید

morix_001
30-01-2009, 20:42
برای شما هم اینطوره که صداش یجوریه ؟ یعنی صدای آدم هاش کمه؟
موزیک که نداره ... صداش رو هم که از تو اپشن کم یا زیاد می کنم هیچ فرقی نداره ! یعنی تا ته ببیندی یا تا ته باز کنی صداش یه مدله ...

کمک کنید لطفا ...

3Dmajid
30-01-2009, 20:53
برای شما هم اینطوره که صداش یجوریه ؟ یعنی صدای آدم هاش کمه؟

کمک کنید لطفا ...

فكر كنم واسه منم همينجوريه ... يكي از ضعف هاي بازي تو صدا گذاريشه، به نظرم صدا گذاري محيط زياد خوب نيست.

Oracle_Eldorado
30-01-2009, 20:55
فكر كنم واسه منم همينجوريه ... يكي از ضعف هاي بازي تو صدا گذاريشه، به نظرم صدا گذاري محيط زياد خوب نيست.

واسه من که صدا داره .
اون جاهای هم که بعد از ملاقات با خواهر Faith فرار میکنی یه آهنگ اکشن هم میزاره !
درکل مشکل صداگذاری نداره بازی .

Jocker
30-01-2009, 21:34
دوستان ما که هر چی پچ و فایل و کرک این جور چیزها بود دانلود کردیم

ولی کلن اجازه نصب هیچ کدام را نمی‌دهد و ارور می‌دهد و می‌گوید باید بازی را پاک کنید.

من تو همون مرحله اول که خواهرش را می‌بیند گیر کردم و وقتی وارد آسانسور می‌شوم به منوی اصلی بازی برمی‌گردد!

Gta iv با اون همه مشکلاتش ما راحت نصب و بازی کردیم ولی این بازی به این بد قلقی نوبره والا...

ما که از خیر بازی کردنش گذشتیم!

شما را به این بازی و ما را به بازی دگر

3Dmajid
30-01-2009, 21:48
واسه من که صدا داره .
اون جاهای هم که بعد از ملاقات با خواهر faith فرار میکنی یه آهنگ اکشن هم میزاره !
درکل مشکل صداگذاری نداره بازی .

نه ... منظور من اين نبود كه واسه من صدا نداره. آهنگ هم داره.

من در كل گفتم كه صداگذاري بازي زياد خوب نيست.

HoJJaT_007
30-01-2009, 21:59
حاجی . شما پست منو خوندی ؟ یه بار گفتم از کرک Fix استفاده کنید !

Oracle_Eldorado
30-01-2009, 23:14
میشه یه نفر Crack Fix رو یه جای دیگه آپلودکنه ؟
دیشب 10 مگابایت دانلود کردم بعد که میخوام باز کنم میگه کامل دانلود نشده .
خواهشا یه نفر CrackFix رو آپلود کنه .

metal gear
31-01-2009, 00:15
این بازی از شاهکارای ea بود
واقعا حال کردم باهاش...

hesam_g59
31-01-2009, 03:00
اين هم برا دوستاني كه تا حالا تصميم نگرفتن كه اين بازي زيبا رو بازي كنن
فقط گرافيك اين بازي مسحور كننده است

بقيشو لينك ميدم( جهت رعايت حال دوستان ديال آپ)

morix_001
31-01-2009, 03:39
یکی اکتحان کنه ببینه بازی من اتشکال داره یا اشکال از شرکته ...
وسط بازی برید تو ضسمت آپشن و سوند و هر سه صدا رو ببیندید ... بعد بیایید و ببینید که صدا هنوز مید یا نه ...

ali_ranger22
31-01-2009, 12:13

نه زیاد هم مسحور کننده نیست فقط خوبه بیشتر از خوب براش زیاده ! چون اکثر آبجکت ها کاملا تکراری هستند

saeed_cpu_full
31-01-2009, 13:35

نورپردازی بازی فوق العادست ولی آبجکت های تکراری توی محیط زیاده + رنگ بندی بعضی موقع ها چشم آدم رو اذیت میکنه

HoJJaT_007
31-01-2009, 13:52
به نظرم هم گرافیک خوبه , هم داستان هم نور پردازی . و هم صدا های طبیعی محیط

saeed_cpu_full
31-01-2009, 14:06
این بازی از شاهکارای ea بود
واقعا حال کردم باهاش...

ea فقط ناشر بوده ...

havas_1980
31-01-2009, 14:48
من تو مرحله ی chapter 2-jacklife همون اولش بعد دموی کارتونی که faith از بالای سقف میاد پایین پیرمرد می خواد با تفنگ بزنش...
اینجا یه ذره که میدوه دیگه یواش یواش راه میره. برای همین نمیتونی دور خیز کنی بپری.چی کار کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاهش سرعت در این قسمت به کرک بازی برمی گرده که اصلاح شده اون کرک موجود هست...

Mirror's Edge v1.0 Crack

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی توصیه می کنم که برای اجرای بازی به طور مطلوب, مطالب آدرس زیر رو انجام بدید: (برای دارندگان کارتهای Geforce 8 و به بالا)

soltanarash
31-01-2009, 17:44
نورپردازی بازی فوق العادست ولی آبجکت های تکراری توی محیط زیاده + رنگ بندی بعضی موقع ها چشم آدم رو اذیت میکنه

این رنگ آمیزی محیط سبک گرافیکی بازی که بنظر من هم خیلی خوبه.

saeed_cpu_full
31-01-2009, 17:47
این رنگ آمیزی محیط سبک گرافیکی بازی که بنظر من هم خیلی خوبه.

وقتی وارد یه اتاقی میشید که فقط توش سه تا رنگ میبینید چشمتون اینطوری ( :18: ) نمیشه ؟!

HoJJaT_007
31-01-2009, 17:54
به هیچ وجه . نور پردازی بازی به نظرم خیلی بهتر از بازی های قبله . البته یکم فیزیک ضعیفه ! مثلا دیواراش صاف صافن !

saeed_cpu_full
31-01-2009, 17:57
به هیچ وجه . نور پردازی بازی به نظرم خیلی بهتر از بازی های قبله . البته یکم فیزیک ضعیفه ! مثلا دیواراش صاف صافن !

رنگ آمیزی منظورت بود ؟! :31:

assassin.ali
31-01-2009, 18:10
سلام من اون Mirror's Edge v1.01 Patch
رو دانلود کردم ولی بعد از نسب وقتی بازی رو باز می کنم میگه باید کانکت شی بعد از اون هم یک صفحهباز میشه که یه کد هم نوشته وقتی داون رو میزنم دوباره همون میاد
من هم مشکل جویکر رو دارم کمک کنید:19:

Jocker
31-01-2009, 22:34
دوست عزیز مشکل من اینجوری حل شد

باید بعد از نصب بازی باید فایل کرک را در پوشه خود بازی به اسم Binaries کپی کنی.

بعد مشکلش حل می‌شود.

HoJJaT_007
31-01-2009, 22:47
نه هر کرکی بلکه کرک فیکس

joey jordison
31-01-2009, 23:32
منم گرفتم منتها بازیش خوبه ها ولی خورد تو ذوقم!!نمیدونم چرا زیاد اونجور که ازش انتظار داشتم نبود درگیر نکرد منو به حساب تو بحر بازی نبردش
صدای حرف زدن هم نمیدونم چرا واسه من خوب و رسا در نمیاد نصف بیشتر را نمیتونم بفهمم حی صدای محیط و ماشین میاد!!

SHADEL
31-01-2009, 23:48
کاهش سرعت در این قسمت به کرک بازی برمی گرده که اصلاح شده اون کرک موجود هست...

mirror's edge v1.0 crack

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی توصیه می کنم که برای اجرای بازی به طور مطلوب, مطالب آدرس زیر رو انجام بدید: (برای دارندگان کارتهای geforce 8 و به بالا)

کرکو ریختم درست نشد من فقط تو این قسمت از مرحله مشکل دارم اونم بعد از چند ثانیه کند راه میره اصلا نمیدوه .ولی وقتی مشت میزنه کند نیست فقط کند راه میره.بعد خودم میاندازم پایین میمیره دوباره یه ذره خوبه میدوه ولی بعد از چند ثانیه کند میشه و راه میره از اول بازی تا اینجا هیچ مشکلی نداشتم با بازی .مرحلشم بعد همون جا که پسررو دنبال میکنی آخرش می خوره زمین بعد دمو نشون میده و همون مرحله میاد که من توش این مشکل رو دارم.
تورو خدا کمک کنید:41::41:؟
هر کاری کردم درست نشد:13:

soltanarash
01-02-2009, 17:53
وقتی وارد یه اتاقی میشید که فقط توش سه تا رنگ میبینید چشمتون اینطوری ( :18: ) نمیشه ؟!

خوب منم میگم. این سبک گرافیکیش است مثل پرنس چهار یا بازی های که تقریبا مثل کارتون هستند.:46:

Jocker
01-02-2009, 18:44
دوستان در مرحله jacknife یا همان لوله‌های سبز باید از کجا فرار کرد.

من رسیدم به این مرحله که این دو تا سرباز سیاه پوش را می‌زنم بعد اسلحه آنها را می‌گیرم و اون طرف می‌روم کیف را برداشته و نمی‌دانم کجا باید بروم.

این هم عکسش

ممنون.

ali_ranger22
01-02-2009, 19:35
همون قرمز ها راهنماییت میکنه باید به بالاترین ارتفاع بری بعد یه دکمه بزنی تا یه در برات باز بشه

havas_1980
01-02-2009, 19:47
دوستان در مرحله jacknife یا همان لوله‌های سبز باید از کجا فرار کرد.

من رسیدم به این مرحله که این دو تا سرباز سیاه پوش را می‌زنم بعد اسلحه آنها را می‌گیرم و اون طرف می‌روم کیف را برداشته و نمی‌دانم کجا باید بروم.

این هم عکسش

ممنون.مسیر رو به رو ادامه بدین و به همون جایی که کیف رو برداشتین برین.
در پایان, لبه سمت راست ستون رو بگیرین و به سمت راست چرخیده و مسیر رو دنبال کنین تا به لبه ستون اخر برسین. سمت چپ رو نگاه کنین. زیپ لاین به رنگ قرمز خودنمایی میکنه...

Jocker
01-02-2009, 21:35
دوستان ممنون راه را پیدا کردم

حالا اومدم بالا همه اون سربازها را کشتم

ولی راه فرار ندارم، کیف راهم پیدا کردم

چه کار باید بکنم

ممنون

SHADEL
01-02-2009, 22:02
از ستون ها که می پری میری انتهاش به سمت راست ستون ها میری بعد مسیرو ادامه میدی و یک طناب که قرمز میشه.میگیری میری اونور بقلش یه در که یه دکمه داره بقلش دکمشو فشار میدی در سبز رنگ باز میشه ومیری

Jocker
01-02-2009, 22:23
از ستون ها که می پری میری انتهاش به سمت راست ستون ها میری بعد مسیرو ادامه میدی و یک طناب که قرمز میشه.میگیری میری اونور بقلش یه در که یه دکمه داره بقلش دکمشو فشار میدی در سبز رنگ باز میشه ومیری

دوست عزیز این مرحله را رد کردم الان بالای اون گودال قرار دارم

اونجا باید چه کار کنم

havas_1980
01-02-2009, 22:55
کرکو ریختم درست نشد من فقط تو این قسمت از مرحله مشکل دارم اونم بعد از چند ثانیه کند راه میره اصلا نمیدوه .ولی وقتی مشت میزنه کند نیست فقط کند راه میره.بعد خودم میاندازم پایین میمیره دوباره یه ذره خوبه میدوه ولی بعد از چند ثانیه کند میشه و راه میره از اول بازی تا اینجا هیچ مشکلی نداشتم با بازی .مرحلشم بعد همون جا که پسررو دنبال میکنی آخرش می خوره زمین بعد دمو نشون میده و همون مرحله میاد که من توش این مشکل رو دارم.
تورو خدا کمک کنید؟
هر کاری کردم درست نشد
اگه طبق همون مواردی که ذکر کردم عمل کرده باشین ولی باز هم مشکل پابرجا باشه, در صورت فعال بودن PhysX Support, غیر فعالش کنین.

دوستان ممنون راه را پیدا کردم

حالا اومدم بالا همه اون سربازها را کشتم
ولی راه فرار ندارم، کیف راهم پیدا کردم

چه کار باید بکنم

ممنونیه حصار توری وجود داره و اون طرف حصار یک در به رنگ قرمز مشخص هست. باید به روی کامیون حمل بار برین و از بالای حصار پرش کنید...

HoJJaT_007
01-02-2009, 22:56
میشه بگی چطوری با این نسخه کرک شده پچ نصب کنیم هوس جان؟

Alireza.M67
01-02-2009, 23:34
من این بازیو تازه گرفتم .
مثل اینکه هیچ راهی بر این دختره پوشیده نیست:31:
طرف از دیوار راست میره بالا .
یا لارا کرافت رقابت میکنه تو جونور بازی ...:31:

resident_evil
01-02-2009, 23:39
من این بازیو تازه گرفتم .
مثل اینکه هیچ راهی بر این دختره پوشیده نیست:31:
طرف از دیوار راست میره بالا .
یا لارا کرافت رقابت میکنه تو جونور بازی ...:31:

نه بابا اين خيلي باحال تر از لاراس !!! :31:
فني تره !!! :5:

Alireza.M67
01-02-2009, 23:44
نه بابا اين خيلي باحال تر از لاراس !!! :31:
فني تره !!! :5:

اون قسمتهایی که میفته رو زمین و می چرخه رو جالب در اوردن .:20:
البته یه حرکت اون لارا کرافت داشت که من همواره تو کفشم .
از روی نوک چوب میپرید رو نوک یه چوب دیگه و تعادلشو حفظ می کرد .
این کارو یه آدم عادی 100 سال هم نمیتونه انجام بده .:31:

resident_evil
01-02-2009, 23:47
اون قسمتهایی که میفته رو زمین و می چرخه رو جالب در اوردن .:20:
البته یه حرکت اون لارا کرافت داشت که من همواره تو کفشم .
از روی نوک چوب میپرید رو نوک یه چوب دیگه و تعادلشو حفظ می کرد .
این کارو یه آدم عادی 100 سال هم نمیتونه انجام بده .:31:

آره خيلي باحال بود !!!
خالي بندي تا چه حد ديگه !!! :18:
ولي اين دختر خانومه خيلي باحاله :31:

Alireza.M67
02-02-2009, 00:05
آره خيلي باحال بود !!!
خالي بندي تا چه حد ديگه !!! :18:
ولي اين دختر خانومه خيلي باحاله :31:

تو مثل اینکه بد تو کفش موندیا ...:31:
میترسم آخرش بری مخشو بزنی :31:
آخه قیافه ی درست و حسابی هم نداره فقط یکم ورزش کاره .:10:
ولی از شوخی گذشته بازی نوییه و یکم توش خلاقیت به کار رفته .
هر چند فکر میکنم از اون دسته بازیاست که نصفشو بری خسته میشی .:41:
امیدوارم اینطور نباشه .

resident_evil
02-02-2009, 00:13
تو مثل اینکه بد تو کفش موندیا ...:31:
میترسم آخرش بری مخشو بزنی :31:
آخه قیافه ی درست و حسابی هم نداره فقط یکم ورزش کاره .:10:
ولی از شوخی گذشته بازی نوییه و یکم توش خلاقیت به کار رفته .
هر چند فکر میکنم از اون دسته بازیاست که نصفشو بری خسته میشی .:41:
امیدوارم اینطور نباشه .

نه اصلا اينجوري نيست !!!
اولش چون هنوز دستت روون نشده خسته كنندس ولي دستت كه روون بشه كلي حال ميكني !!!
اينقدر خفن بود من تا يه بار تموم كردم دوباره از اول با Hard بازيو شروع كردم !!!
به نظر من بازيش كاملا نو آورانس !!!
هم طراحيه محيط هم رنگ بنديه محيط هم GamePlay هم همه چي !!!

Alireza.M67
02-02-2009, 00:19
نه اصلا اينجوري نيست !!!
اولش چون هنوز دستت روون نشده خسته كنندس ولي دستت كه روون بشه كلي حال ميكني !!!
اينقدر خفن بود من تا يه بار تموم كردم دوباره از اول با hard بازيو شروع كردم !!!
به نظر من بازيش كاملا نو آورانس !!!
هم طراحيه محيط هم رنگ بنديه محيط هم gameplay هم همه چي !!!

یه بار قبلا تموم کردی ؟:18:
بابا دمت گرم . چطور وقت میکنی .
من 20 تا بازی نصب شده رو کامپیوترم دارم که همش لنگ در هوا مونده .
20 تا هم نصب نشده دارم .:31:

resident_evil
02-02-2009, 00:24
یه بار قبلا تموم کردی ؟:18:
بابا دمت گرم . چطور وقت میکنی .
من 20 تا بازی نصب شده رو کامپیوترم دارم که همش لنگ در هوا مونده .
20 تا هم نصب نشده دارم .:31:

اين چند ماه پيش براي XboX360 اومد كه من همون شب كه گرفتمش نشستم پاش 3تا Chapter رفتم
فرداشم تمومش كردم :31:
چون منو خفن جذب كرد ديگه نتونستم طولش بدم !!!

mohsentanha
02-02-2009, 02:30
سلام
رسیدم یه جایی که سوار اسانسور میشم ولی دوباره برمی گرده به مرحله قبل :41::41:
بعد اونجایی که هلیکوپتر دنبال میکنه :10:
این مشکل رو کسی نمیتونه حلش کنه؟؟؟؟؟:41::41::41:

ali_ranger22
02-02-2009, 11:54
این مشکل رو کسی نمیتونه حلش کنه؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما Crack Fix رو دانلود کن در صفحات قبل گذاشته شده ;)

mohsentanha
02-02-2009, 12:52
شما Crack Fix رو دانلود کن در صفحات قبل گذاشته شده ;)
این کرک رو که گذاشتین قابلیت pause رو نداره
یه لینک دیگه رو امروز پیدا کردم

SHADEL
02-02-2009, 13:44
[QUOTE=havas_1980;3452951]اگه طبق همون مواردی که ذکر کردم عمل کرده باشین ولی باز هم مشکل پابرجا باشه, در صورت فعال بودن PhysX Support, غیر فعالش کنین.

آقا هوس PhysX Support غیر فعال کردم نشد درایورم همون ورژن 181 هست کرکم هم همون کرک فیکس هست تازه بازی بدون کرک هم برام مشکلی نداشته از اول بازی هم هیچ مشکلی نداشتم و خیلی روان بازی اجرا میشد ولی نمیدونم چرا اینجوری شده تو این مرحله بازی احتمالا از شانسم:31:
حالا راحی برای درست شدنش نداره
چی کار میتونم بکنم؟

3Dmajid
02-02-2009, 15:39
حیف که دیگه حال و حوصله ی بازی کردن رو ندارم وگرنه تا آخرش میرفتم.
خیلی با بازیش حال کردم. بلاخره یه بازی اومد که تنوع داشت، همه بازی ها دیگه داره تکراری میشه.
حتی پروژه ی مدرسه م رو هم در مورد این بازی درست کردم !!

soliman
02-02-2009, 22:00
من تو مرحله 2 این بازی گیر کردم . بعد از این که با کیت ملاقات میکنه و یه جسد هم اونطرفه مامورا دنبالش میکنند ولی من هرچی میگردم راه خروج رو پیدا نمکنم . لطفا راهنمایی کنید.

M659
02-02-2009, 22:41
من تو مرحله 2 این بازی گیر کردم . بعد از این که با کیت ملاقات میکنه و یه جسد هم اونطرفه مامورا دنبالش میکنند ولی من هرچی میگردم راه خروج رو پیدا نمکنم . لطفا راهنمایی کنید.

از پله ها بالا برید ، برید به سمت قسمت accounting office که بازم پله می خوره میره بالا . بعد یه قسمت می بینید که لوله های تهویه از اون جا رد شده و کنارش هم باز هستش. از او.نجابرید بیرون.
در ضمن اگه alt رو بزنید راه رو نشون میده

HoJJaT_007
02-02-2009, 22:50
آقا من اینو چیکار کنم . وسط بازی هنگ میکنه

رمم 1 گیگ . Vga هم 8600 با رم 512 مگ

سی پی یو هم 3.06 ! چی کم میاره که هنگ میکنه هی ؟ نذاشت یه چپتر هم بریم !

M659
02-02-2009, 22:50
خب.
نمی تونم بگم شاهکار بود چون نبود ولی خیلی با بازی ، داستان و سبک جدید اول شخص غیر شوتر حال کردم:31:
تم و موسیقی بازی هم فوق العاده بود و توی این یک هفته که تمومش کردم همیشه توی مغزم بود ، آخر بازی وقتی کیت رو نجات میدید و credits پخش میشه ، آهنگ اصلی بازی با صدای Lisa Miskovsky که سوئدی هستش پخش میشه. من واقعا از این تم خوشم اومد و پس از یک خورده سرچ مختصر آلبوم ریمیکس های این ترک که Still Alive نام داره رو پیدا کردم به همراه Music Video این ویدئو که روی Youtube با کیفیت HD هستش:40::40:
لینک هارو میدم شما هم لذت ببرید:

این آلبوم ریمیکس ها حجم : 60 مگابایت

و
این لینک

حجم:55 مگابایت

و این هم لینک ویدئوی HD این track در youtube البته اگه می خواهید HD نگاه کنید ، صفحه رو که باز کردید روی Watch in HD کلیک کنید و Full Screen کنید:

SHADEL
02-02-2009, 23:06
آقا من اینو چیکار کنم . وسط بازی هنگ میکنه

رمم 1 گیگ . Vga هم 8600 با رم 512 مگ

سی پی یو هم 3.06 ! چی کم میاره که هنگ میکنه هی ؟ نذاشت یه چپتر هم بریم !

PhysX Support رو بذار روی off درست میشه.

mohsentanha
03-02-2009, 04:10
سلام من پچ 1.01 رو دنلود کردم 19 مگابایت
ولی ارور میده باید چیکار کنم الانم دارم کرکشو دانلود میکنم

M659
03-02-2009, 14:55
سلام من پچ 1.01 رو دنلود کردم 19 مگابایت
ولی ارور میده باید چیکار کنم الانم دارم کرکشو دانلود میکنم

حتما بعد از نصب Crack Fix اگه ارور Stopped Working گرفتید ، روی Shortcut راست کلیک کنید و Properties رو بزنید بعد در تب Compatibility چک باکس اول رو تیک بزنید و از منو جلوش Windows XP Service Pack 1 رو انتخاب کنید.

mohsentanha
03-02-2009, 17:02
حتما بعد از نصب crack fix اگه ارور stopped working گرفتید ، روی shortcut راست کلیک کنید و properties رو بزنید بعد در تب compatibility چک باکس اول رو تیک بزنید و از منو جلوش windows xp service pack 1 رو انتخاب کنید.
نه متوجه نشدید من اصلا نمیتونم پچ رو نصب کنم روش دوبار کلیک میکنم یه خورده میره بعد می گه بازی رو دوباره نصب کن:41::41::41::41:

ali_ranger22
03-02-2009, 17:53
نه متوجه نشدید من اصلا نمیتونم پچ رو نصب کنم روش دوبار کلیک میکنم یه خورده میره بعد می گه بازی رو دوباره نصب کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما باید اول فایل های اصلی رو جایگزین فایل های کرک الان بکنید تا بتونید پچ رو نصب کنید
اگه ندارید فایل های اصلی رو کرک فیکس رو دانلود کنید

HoJJaT_007
03-02-2009, 18:41
برو بچ هنگ کردن وسط بازی با غیر فعال کردن فیزیک حل میشه ؟

Oracle_Eldorado
03-02-2009, 18:56

به گفته ی Havas میشه !
من که هنوز مشکل قبلی رو دارم .
بیچاره Faith هنوز توی آسانسوره !!! :31:

soltanarash
03-02-2009, 19:01

من کرک از کسی که بازی رو گرفتم همراه بازی گرفتم و از اول بازی بدون هیچ مشکلی بازی کردم.:12:

HoJJaT_007
03-02-2009, 19:09
عزیزم . منم کرکش رو گرفتم . ولی بازم میهنگه !

mohsentanha
03-02-2009, 20:04
شما باید اول فایل های اصلی رو جایگزین فایل های کرک الان بکنید تا بتونید پچ رو نصب کنید
اگه ندارید فایل های اصلی رو کرک فیکس رو دانلود کنید
مشکلم حل شده البته تا اینجا

Oracle_Eldorado
03-02-2009, 20:53
من کرک از کسی که بازی رو گرفتم همراه بازی گرفتم و از اول بازی بدون هیچ مشکلی بازی کردم.:12:

میشه کرک رو آپلود کنید ؟ :10:

Alireza.M67
03-02-2009, 23:42
من اینجا گیر کردم:
هیچ راهی به اون بالا نیست .
چطر برم بالا ؟

soliman
03-02-2009, 23:55
گرگنما جان عکس نمیاد.

havas_1980
03-02-2009, 23:58
من اینجا گیر کردم:
هیچ راهی به اون بالا نیست .
چطر برم بالا ؟

به روی هواکش قبلی رفته و کمی عقب تر برو در حالی نگاهت به همین سمت هست.
حالا روی دیوار راست بدو و در حالی که سمت چپ رو نگاه میکنی پرش کن تا لبه هواکش بالا رو بگیری...
برای دقت در پرش از صحنه آهسته حتما استفاده کن.

Alireza.M67
04-02-2009, 00:03
گرگنما جان عکس نمیاد.
اون زیر لینک مستقیمشو گذاشته بودم ...:10:

به روی هواکش قبلی رفته و کمی عقب تر برو در حالی نگاهت به همین سمت هست.
حالا روی دیوار راست بدو و در حالی که سمت چپ رو نگاه میکنی پرش کن تا لبه هواکش بالا رو بگیری...

فکر کنم فهمیدم چی گفتی .:10:
صحنه آهسته هم که به نظر من یه چیز اضافیه تو بازی چون تا حالا ازش استفاده نکردم ...

soliman
04-02-2009, 00:09
اتفاقا این صحنه اهسته تو خیلی از جاها بدرد میخوره . خصوصا برای کتک کاری

LORD GAMES
04-02-2009, 10:46
سلام من توی اون مرحله ای که میری هواکش رو خاموش میکنی بعد میری توی یک راهرو که پلیسا یک دفعه درو میشکونن و میان که یکی از پلس ها سپر داره گیر کردم اون جا باید چه کار کنم

ali_ranger22
04-02-2009, 10:57
اتفاقا این صحنه اهسته تو خیلی از جاها بدرد میخوره . خصوصا برای کتک کاری

من که خیلی کم استفاده کردم زیادی اسلوموشنه حال نمیده !
بعدش هم بعد از یه کم مبارزه ها آسون میشه و وقتش دست آدم میاد که کی باید دکمه رو بزنی

JING3LKHAN
04-02-2009, 15:04
تو رو خدا یکی راهنمایی کنه این بازی چشه؟؟هیچ مشکل گرافیکی یا غیره ندارم فقط وسط بازی میپره بیرون مثل اینکه باگ داره.چیکار کنم ؟؟؟

resident_evil
04-02-2009, 15:13
برا pc صحنه آهسته داره ؟؟؟!!!
چه جالب ...

ali_ranger22
04-02-2009, 15:41
برا pc صحنه آهسته داره ؟؟؟!!!
چه جالب ...

مگه واسه 360 نداره !!
باید داشته باشه چون نسخه ی PC پورت شده ی کنسول هست ! :happy:

resident_evil
04-02-2009, 20:58
مگه واسه 360 نداره !!
باید داشته باشه چون نسخه ی pc پورت شده ی کنسول هست ! :happy:

نه والا ما كه چيزي نديديم :31:
البته داشتم استفاده نميكرديم !!!
اصل حال بازي به سرعت بالاشه !!!

Alireza.M67
04-02-2009, 23:42
ما هم اینو تمومش کردیم .
بازی جالب و نو آورانه ای بود .
خوشمان آمد .
کسی سیو بازی که همه ی عکسها آزاد شده باشن رو داره ؟

sia-saketi
05-02-2009, 01:58
اگر اول شخص نبود حتما بازیش می کردم!

zadis
05-02-2009, 08:19
سلام
سلام من اونجایی هستم که یه خانم پیش یه آدم مرده هستش
و بعد که مامورا میان و باید فرار کنم
کجا باید برم
نمیدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آسانسور هم هست ولی نمیشه بازش کرد
با چه کلید آسانسور باز میشه؟؟؟؟؟؟

havas_1980
05-02-2009, 13:08
ما هم اینو تمومش کردیم .
بازی جالب و نو آورانه ای بود .
خوشمان آمد .
کسی سیو بازی که همه ی عکسها آزاد شده باشن رو داره ؟
وقتی بازی رو تموم کرده باشی همه موارد Unlockables باز شدست...

سلام
سلام من اونجایی هستم که یه خانم پیش یه آدم مرده هستش
و بعد که مامورا میان و باید فرار کنم
کجا باید برم
نمیدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آسانسور هم هست ولی نمیشه بازش کرد
با چه کلید آسانسور باز میشه؟؟؟؟؟؟- بعد از اتمام صحبت, بلافاصله مسیر رو به رو رو ادامه بدین و به سمت چپ برین. در انتها بازم به سمت چپ برین و سپس خودتون رو به طبقات بالا برسونین.

a.salireza
05-02-2009, 13:10
اگر اول شخص نبود حتما بازیش می کردم!
یه پچ برای بازی عرضه شده که نمای دوربین رو به سوم شخص تغییر میده :
پچ :

Mirrors Edge 3rd Person camera patch

just copy to mydocument / ea games
not your game folder
thats all
very easy to use

in game:
in the game:
F1:Free cam
F2:God Mode
F3:Jesus Mode
F4:Change 1p/3p Camera
very small, 5kb only

قبلآ علی رنجر این پچ رو گذاشته بود . تو صفحه ی 24 تاپیک !

B U L U T
05-02-2009, 14:31
من وقتی میرم اسانسور دیگه به مرحله بعد نمیره
سرچ کردیم دیدیم فیلم مرحله3 رو پاک کردن واسه اون

JING3LKHAN
05-02-2009, 14:39
یه پچ برای بازی عرضه شده که نمای دوربین رو به سوم شخص تغییر میده :
پچ :

Mirrors Edge 3rd Person camera patch

just copy to mydocument / ea games
not your game folder
thats all
very easy to use

in game:
in the game:
F1:Free cam
F2:God Mode
F3:Jesus Mode
F4:Change 1p/3p Camera
very small, 5kb only

قبلآ علی رنجر این پچ رو گذاشته بود . تو صفحه ی 24 تاپیک !

کار نکر .حجمش 75 ;kb که وقتی کپی میشه و بازی بالا میاد میشه 70 kb و دوباره از بین میره
دوستان اگه مایلین چیت ها کار کنن از این روش استفاده کننین
__________________________________________________ ______
In order to use cheat codes, you will need to edit a game file. Locate the TdInput.ini file in your My Documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config folder and open it with Notepad. Locate the first key binding in the file which should be:

Bindings=(Name="D",Command="GBA_StrafeRight",Control=False,Shift=False,Alt=False)

Using this same method, bind a new key to the cheat you wish to use. For example, if you want God Mode to be activated when you press [F2], you would add the line:

Bindings=(Name="F2",Command="god",Control=False,Shift=False,Alt=False)

Add each new binding on a line by itself ABOVE the first binding you found in the file. Make sure you don't bind the same key to multiple commands. Save the file and then load the game. Use your new bindings to activate the cheats while playing. You may not receive any visual or audio indication that the cheats have been activated.

This is a list of the cheat commands available:

Code: Result:
god God Mode
jesus Jesus Mode
dropme Free Cam (requires God Mode)
FreeFlightCamera Change 1st/3rd Person Camera
ammo Unlimited Ammo
loadfullinventory All Weapons
stat xunit Show FPS
slomo 0.4 Slo-Mo Mode ON
slomo 1.0 Slo-Mo Mode OFF
LockAllLevels Lock All Levels
UnlockAllLevels Unlock All Levels
LockAllTT Lock All Time Trials
UnlockAllTT Unlock All Time Trials
Leipzig Unknown Effect
__________________________________________________ __
اینم عکس کامل faith که خودم انداختم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید .

Jocker
05-02-2009, 17:30
دوستان اون مرحله‌ای که دنبال یه نفر لباس سفید می‌روید که چهار نفر پلیس با سپر جلوی شما و دو نفر هم بالا پله‌ها هستند و به شما تیراندازی می‌کنند چطور باید ادامه بدیم.

تا یه تیر می‌خوری می‌میری.

در ضمن این کدها تقلب برای من اجرا نمی‌شود.

HoJJaT_007
05-02-2009, 18:57
قبلا گذاشته بودم چیت ها رو . اونم با ترجمه فارسی .

پس یه سرچ خوبه

Alireza.M67
05-02-2009, 19:46
وقتی بازی رو تموم کرده باشی همه موارد unlockables باز شدست...

دکی .
پس او ساک ها که تو بازی جمع می کردی به چه درد می خوردن ؟

HoJJaT_007
05-02-2009, 20:21
ژوکر :

شما میتونی از ترینر استفاده کنی

havas_1980
05-02-2009, 21:09
دوستان اون مرحله‌ای که دنبال یه نفر لباس سفید می‌روید که چهار نفر پلیس با سپر جلوی شما و دو نفر هم بالا پله‌ها هستند و به شما تیراندازی می‌کنند چطور باید ادامه بدیم.

تا یه تیر می‌خوری می‌میری...
به محض ورود به همون سالن وارد اسانسور سمت چپ بشو و به طبقه بالا برو و پس از ایست اسانسور بلافاصله به طبقه کنار بپر...

دکی .
پس او ساک ها که تو بازی جمع می کردی به چه درد می خوردن ؟
پیدا کردن کیف ها, achievement و trophie ها رو باز می کنه و تاثیری در PC نداره...(به ترتیب مربوط به X360 و PS3)

*hamedkhatar*
05-02-2009, 22:24
سلام
باز بعد یک ماه برگشتم از همه جا بی خبر
اول اینکه این بازی برای PC اومد؟ من امروز رفتم بازار هیچکس نداشت حتی اسمش رو هم نشنیده بودند
آیا غیر مجاز شده؟
میتونید بگید تو این یک ماه چند تا بازی جدید اومده؟
من آخرین بازی که کردم Prince Of Persia بود
ممنون

HoJJaT_007
05-02-2009, 22:31
اینجا تاپیک معرفی بازی نیست که

بله اومده

نه مجاز هستش .

لابد اونا شوت بودن !

sia-saketi
06-02-2009, 00:38
یه پچ برای بازی عرضه شده که نمای دوربین رو به سوم شخص تغییر میده
حالا این امتحان شده هست یا نه؟ این پچ رو خود شرکت سازندش درست کرده؟؟؟؟!!!
اگر درست کار می کنه و امتحان شده هست من می گیرم بازی رو.

havas_1980
06-02-2009, 01:10
حالا این امتحان شده هست یا نه؟ این پچ رو خود شرکت سازندش درست کرده؟؟؟؟!!!
اگر درست کار می کنه و امتحان شده هست من می گیرم بازی رو.خیر... پچ رسمی نیست!
کار یک ترینر رو انجام میده و اصلا توصیه نمیشه چون لذت بازی رو خراب میکنه.

Jocker
06-02-2009, 20:16
دوستان در این مرحله باید چه کار کنیم

بخواهیم بریم اون طرف نمیشه از راه دیوار هم نمی‌شود

Masoud King
06-02-2009, 20:33

فکر کنم شما باید روی دیواری که پشت سرتون هست از قبل ترش بدوید و محض رسیدن به همین جایی که تو عکس هستید به سمت اون کانال ها بپرید!

Jocker
06-02-2009, 20:43
دوست عزیز اگر یادتان باشد پشت سر من لوله‌های بزرگ قرار دارد و من نمی‌توانم از دیوار بالا بروم.

باز هم ممنون.

Oracle_Eldorado
06-02-2009, 20:54
فکر کنم شما باید روی دیواری که پشت سرتون هست از قبل ترش بدوید و محض رسیدن به همین جایی که تو عکس هستید به سمت اون کانال ها بپرید!

یا فکر کنم از لوله ی سمت چپ باید بره بالا . بعد بپره طرف کانال کولر .

havas_1980
06-02-2009, 21:30

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر راهروی کنار بر روری دیوار چپ راه برو و سپس لبه راست رو بگیر. خودتو به گوشه برسون و لبه پشت رو بگیر.
لبه کنال سمت چپ رو بگیر. سپس لبه کنال پشت سر رو بگیر و به بالا برو. به روی هواکش بالایی برو در حالی نگاهت به سمت دریچه هوا (قرمز رنگ) هست.

Jocker
06-02-2009, 22:06
جناب havas_1980 خیلی پیچیده شد.

ولی من سعی می‌کنم دستورات شما را اجرا کنم تا این مرحله را رد کنم.

ممنون

Jocker
07-02-2009, 08:33

دوستان من توی این قسمتش مشکل دارم.

soltanarash
07-02-2009, 14:06
دوستان من توی این قسمتش مشکل دارم.

گه می خواهی راحت تر باشی سحنه آهسته را بزن رو دیوار حرکت کن و سمت چب را نگاه کن بعد بپر.

علیرضا
07-02-2009, 14:22
بچه ها من هنوز مرحله 4 موندم !
همونجایی که بازی اسلو موشن میشه .
کرک بازی رو گرفتم ولی وقتی کپی می کنم دیگه اصلاً تو بازی نمیره !
پچ بازی هم گرفتم ولی اصلاً نصب نمی کنه و ارور میده که "بازی به درستی نصب نشده و باید دوباره نصب بشه"

یه کرک جدید دارم می گیرم ولی نمی دونم درست میشه یا نه .
ویندوزم هم Vista هست . سرویس پک 1 .

همین کرک رو به دوست خودم دادم و درست شد (ویندوزش XP سرویس پک 3 هست )
حضار گرامی دارم دیوونه میشم . آخه این چه مرگشه ؟؟؟

ویرایش :

درست شد ، ممنون ! :31:
فقط هدفش این بود که ویندوز مارو خراب کنه !

Jocker
07-02-2009, 19:36
دوستان ممنون بابت راهنمایی‌هایتون

من الان مرحله تیراندازی با اسلحه دوربین‌دار هستم

کدام ماشین را باید بزنم

HoJJaT_007
07-02-2009, 20:01
ماشین حمل زندانی

شما یه کار جالب کن یه Easter Egg

بعد که یه تیر زدی برو بالا به اون پرچم نارنجی که از ساختمون آویزون و 9 تا مربعه . به مربع وسطش شلیک کن ببین چی میشه .

----------

البته اصل بازی به فکر کردنش . نه اینکه برای هر مرحله بیاید بپرسید . اون موقع بازی نمیشه که !

Jocker
07-02-2009, 21:08
البته اصل بازی به فکر کردنش . نه اینکه برای هر مرحله بیاید بپرسید . اون موقع بازی نمیشه که !

دوست عزیز حق با شماست

من اصلن توی بازی‌ها رسم ندارم اینقدر سوال کنم مگر واقعن مشکلی در بازی داشته باشم

ولی چون این بازی اصلن به من حال نمی‌دهد دوست دارم زودتر تمامش کنم

چون بازی را شروع کردم مجبورم هر طوری شده تمامش کنم:2:

اصلن از گیم پلی بازی خوشم نیامد:19: به نظر من اصلن بازی قوی نیست به غیر از پریدن از اینور دیوار به اون طرف که بعضی وقت‌ها هم می‌افتی پایین

به هر حال اگر باعث رنجش خاطر شما شدم معذرت می‌خواهم

دیگه در این اینجا پستی از من نخواهید دید.

خدانگهدار:20:

SHADEL
08-02-2009, 17:52
سلام آقا هوس مشکل ما بالاخره حل نشد هر کاری می کنم اسلوموشن راه میره صد بار بازی رو آنیستال کردم از اول رفتم ولی بازم درست نشد.آخه چشه.چی کار کنم کرکو هم ریختم درست نشد؟
چی کار کنم؟

ali_ranger22
08-02-2009, 18:05
سلام آقا هوس مشکل ما بالاخره حل نشد هر کاری می کنم اسلوموشن راه میره صد بار بازی رو آنیستال کردم از اول رفتم ولی بازم درست نشد.آخه چشه.چی کار کنم کرکو هم ریختم درست نشد؟
چی کار کنم؟
شما همون کرک فیکسی که هوس گذاشته بود دانلود کردی ؟
فیزیک ایکس رو Off کن شاید درست بشه

aminamgour
08-02-2009, 19:24
در مرحله اول که فیث خواهرش را می‌بیند و بعد فرار می‌کند من همه سکوهای قرمز را رفتم و بعد رسیدم به یک سری پلیس که از آسانسور آمدند بیرون بعد من از پشت فرار کردم و وارد آسانسور شدم و کلید آنرا زدم بعد بازی دوباره برمی‌گرده به منوی اصلی و بازی را از سیو قبلی شروع می‌کند؟
khili baram moheme lotfan baram bezarin

ali_ranger22
08-02-2009, 19:53
در مرحله اول که فیث خواهرش را می‌بیند و بعد فرار می‌کند من همه سکوهای قرمز را رفتم و بعد رسیدم به یک سری پلیس که از آسانسور آمدند بیرون بعد من از پشت فرار کردم و وارد آسانسور شدم و کلید آنرا زدم بعد بازی دوباره برمی‌گرده به منوی اصلی و بازی را از سیو قبلی شروع می‌کند؟
khili baram moheme lotfan baram bezarin

شما یا باید پچ رو نصب کنی و کرکش کنی یا اینکه کرک فیکس رو دانلود کنی که قبلا گذاشته شده تو همین تاپیک با سرچ پیدا می کنی ;)

JING3LKHAN
09-02-2009, 18:35
کسی trainer این بازی رو داره .تو هر سایتی میرفتم فقط ترینری رو میداد که دو گزینش ازاد بود و cheathappens هم که نمیذاشت دانلود کنم

soltanarash
10-02-2009, 07:40
کسی trainer این بازی رو داره .تو هر سایتی میرفتم فقط ترینری رو میداد که دو گزینش ازاد بود و cheathappens هم که نمیذاشت دانلود کنم

فکر کنم این بازی ترینر درست حسابی نداره و اگه داره مثل سایت cheathappens یا پولی است یا برای عضو های اصلی.ولی چیت ها را میتونی در صفحات قبل پیدا کنی تقریبا کاملا. البته بازیش فکر نکنم به چیت احتیاج داشته باشه.

mohsentanha
10-02-2009, 14:16
برای هرورژنی که بخواهی همراه با پچ و غیره توش هست:

SHADEL
11-02-2009, 20:02
سلام بچه ها مشکل من با بازی حل شد
از همه ممنون
حالا تو این مرحله گیر کردم راه پس نداره تا میرم جلو اینا میریزن سرم میزننم.چند بارم کشتمشون ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم نه در نه کانالی پایین هم بپری تری اگین میده از این طونل ها وارد اینجا شدم؟

LORD GAMES
11-02-2009, 21:31
سلام بچه ها مشکل من با بازی حل شد
از همه ممنون
حالا تو این مرحله گیر کردم راه پس نداره تا میرم جلو اینا میریزن سرم میزننم.چند بارم کشتمشون ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم نه در نه کانالی پایین هم بپری تری اگین میده از این طونل ها وارد اینجا شدم؟
شما در این قسمت باید وقتی قطار داره رد میشه بپری رو قطار

779
11-02-2009, 21:42
آقا یک سوال بازی ارزش خریدن داره؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی بازیه باهالیه؟؟؟
گرافیک چطوریه؟؟؟
نظر شخصی تونو بگید.

LORD GAMES
12-02-2009, 13:09
یعنی بازیه باهالیه؟؟؟
گرافیک چطوریه؟؟؟
نظر شخصی تونو بگید.
بازیش بازی بسیار خوبیه ارزش خریدن که 100000000000% داره باهاش تا مدت ها سرگرم میشی:46:

soltanarash
12-02-2009, 14:23
یعنی بازیه باهالیه؟؟؟
گرافیک چطوریه؟؟؟
نظر شخصی تونو بگید.

بستگی به نظر شخصی خودتون داره که از چه سبکی خوشتان میاد.به نظر من که ارزش خریدن نداره.اگه ubisoft درستش می کرد خیلی بهتر بود چون مطمئا سوم شخص می ساختش.

soliman
12-02-2009, 14:42
از نظر من بازیش خیلی جالبه و نواوری های زیادی داره چه از نظر گرافیک و چه از نظر سبک و گیم پلی.
من که میگم بازی جالبیه.

779
12-02-2009, 15:24
از نظر من بازیش خیلی جالبه و نواوری های زیادی داره چه از نظر گرافیک و چه از نظر سبک و گیم پلی.
من که میگم بازی جالبیه.

لطفا تبلیغ نکنین!!
واقعا می خوام بدونم به چه بازی ای میرسه به بازی های امروزی میرسه!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون از سبکش که خوشم نمیاد یعنی چی fps کارته ای؟؟؟؟؟؟

ArlopA
12-02-2009, 15:33
بازی خیلی جالب و در سبکی که داره میاره موفقه! من که کلی حال کردم!

resident_evil
12-02-2009, 17:18
لطفا تبلیغ نکنین!!
واقعا می خوام بدونم به چه بازی ای میرسه به بازی های امروزی میرسه!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون از سبکش که خوشم نمیاد یعنی چی fps کارته ای؟؟؟؟؟؟

بابا هركي يه نظري داره !!!
چرا دعوا داري تو :31:
به نظر منم اين بازي واقعا فوق العاده بود !!!
با هيچ بازيي هم نميشه مقايسش كرد !!!
چون يه سبك جديدي بود واسه خودش ...
من كه با اين بازي زندگي كردم ...:40:

3Dmajid
12-02-2009, 17:25
بستگی به نظر شخصی خودتون داره که از چه سبکی خوشتان میاد.به نظر من که ارزش خریدن نداره.اگه ubisoft درستش می کرد خیلی بهتر بود چون مطمئا سوم شخص می ساختش.

همه قشنگي بازي به اينه كه اول شخصه و يه سبك جديده.
اگه سوم شخص بود اين همه هيجان نداشت.

soltanarash
12-02-2009, 18:00
بابا هركي يه نظري داره !!!
چرا دعوا داري تو :31:
به نظر منم اين بازي واقعا فوق العاده بود !!!
با هيچ بازيي هم نميشه مقايسش كرد !!!
چون يه سبك جديدي بود واسه خودش ...
من كه با اين بازي زندگي كردم ...:40:

منم همین رو می گم باید ببینیم که از این سبک خوشش می یاد یا نه؟

soltanarash
12-02-2009, 18:02
همه قشنگي بازي به اينه كه اول شخصه و يه سبك جديده.
اگه سوم شخص بود اين همه هيجان نداشت.

به نظر شما assassin بیشتر هیجان داشت یا این بازی؟ و اگه می خوای بگی که حرکان این دختره از الطائر بهتره خوب من حرفی ندارم.

LORD GAMES
12-02-2009, 18:23
به نظر شما assassin بیشتر هیجان داشت یا این بازی؟ و اگه می خوای بگی که حرکان این دختره از الطائر بهتره خوب من حرفی ندارم.
به نظر هر کدومش از یک لحاظ خوبه مثلا الطائر شمشیر بازیش و فرار از دست سربازاش به یک نوع حال میداد اینم به یک نوع

soltanarash
12-02-2009, 19:42
به نظر هر کدومش از یک لحاظ خوبه مثلا الطائر شمشیر بازیش و فرار از دست سربازاش به یک نوع حال میداد اینم به یک نوع

ولی به نظر من این بازی که تقلیدی از بازی های ubisoft بوده برای اینکه دیگه خیلی تابلو نشه سوم شخصش کردن.

3Dmajid
12-02-2009, 20:10

نه ... من حرفم سر اين نيست.
اصلا تو نبايد اين دو تا بازي رو با هم مقايسه كني چون از زمين تا آسمون با هم فرق دارن.
مهم اينه كه تا حالا بازي بدين شكل نيومده بود، و ea‌ با اين بازي واقعا يه تنوعي به بازي هاي كامپيوتري داد.

soltanarash
13-02-2009, 08:22
نه ... من حرفم سر اين نيست.
اصلا تو نبايد اين دو تا بازي رو با هم مقايسه كني چون از زمين تا آسمون با هم فرق دارن.
مهم اينه كه تا حالا بازي بدين شكل نيومده بود، و ea‌ با اين بازي واقعا يه تنوعي به بازي هاي كامپيوتري داد.

حطمئا حرف شما درسته.و نو آوری روی بازی شدیدا تاثیر می زاره.

Farshiid
13-02-2009, 10:47
من تمومش کردم ، واقعا یکی از بازی های خاطره انگیز بود . امیدوارم نسخه ی بعدیش از این هم قشنگتر بشه .

LORD GAMES
13-02-2009, 13:18
ولی به نظر من این بازی که تقلیدی از بازی های ubisoft بوده برای اینکه دیگه خیلی تابلو نشه سوم شخصش کردن.
نه اصلا با این حرفت موافق نیستم چون اصلا موضوع این بازی کلا با بازی های یوبی سافت فرق میکنه الطائر کجا و این کجا این دو تا بازی زمین تا اسمون با هم فرق دارن نه این دوتا بلکه کل بازی های یوبی سافت سبکش به این شکل نبوده این سبکی که ea زده کلا یک سبک متفاوت هستش

HoJJaT_007
13-02-2009, 14:50
سلطان آرش خودت فهمیدی چی گفتی ؟

اینو سوم شخص کردن ؟ این کجاش سوم شخصه ؟! :o

mosolim
13-02-2009, 15:08
سلام
درسته که این بازی یه سبک کاملا متفاوت در مقایسه با بازی هایه دیگست ولی نباید از حق گذشت که بسیاری از حرکات شبیه به بازی های یوبی سافته مثل حرکت افقی روی دیوار که شبیه پرنسه و یا از میله ها رد شدن . البته این صحبت های من رو انتقادی نگیرید. چون من واقعا دارم با این بازی حال می کنم.

a.salireza
13-02-2009, 16:51
ببخشید ، من یه جا که داخل یه محوطه ای هستیم و همه ی در ها هم بسته است و یه آسانسور هم هست که روش چند تا جعبه هست گیر کردم . میرم داخل یه اتاقک و دکمه رو میزنم ، ولی آسانسور راه میوفته سریع میره بالا و دیگه پایین نمیاد . چی کار کنم ؟ :19:

علیرضا
13-02-2009, 19:02
دوبار پست شد
ولی عیب نداره

s.alireza جان . اگه میشه از اونجایی که گیر کردی عکس بزار .
ممنون.

علیرضا
13-02-2009, 19:04
دوستان عزیز .
این سبک بازی ( راه رفتن روی دیوار و بقیه ی حرکات قشنگ ) تقلیدی از بازی Prince Of Persia یا Assassin's Creed یا ... نیست !
در حقیقت این حرکاتی که Faith تو بازی انجام میده ، حتی قبل از اینکه Ubisoft بوجود بیاد ، وجود داشته اند.

"پارکور" سالها پیش برای اولین بار توی ارتش فرانسه و بعد انگلیس ابداع شد . اگه دقت کنید از اسمش معلومه فرانسویه! :31:
فلسفه ی کلی پارکور ، «به سرعت فرار کردن از خطر یا دشمن» یا «رسیدن از نقطه ای به نقطه ی دیگه در کوتاهترین زمان و کوتاهترین مسیر » هست .

این پارکور هم واسه خودش داستانی داره ....
اطلاعات دیگه ای خواستید من در خدمتم :31:

hosseincode2008
13-02-2009, 19:04
تو چپتر 5 یعنی New Eden بعد از درگیری با چند نفر میرسم اینجا :

از پله های سمت چپ میرم بالا میرسم به یه در قرمز ، میرم تو اتاق که خیلی هم کوچیک هست :

اینجا چیکار باید بکنم ؟

soltanarash
13-02-2009, 20:18
نه اصلا با این حرفت موافق نیستم چون اصلا موضوع این بازی کلا با بازی های یوبی سافت فرق میکنه الطائر کجا و این کجا این دو تا بازی زمین تا اسمون با هم فرق دارن نه این دوتا بلکه کل بازی های یوبی سافت سبکش به این شکل نبوده این سبکی که ea زده کلا یک سبک متفاوت هستش

من که نگفتم داستان بازی عین تا عین همه. من گفتم حرکات تقلیدی داره.بعد من فکر کنم ea ناشر این بازیه.
البته شاید سازندش ea باشه.

soltanarash
13-02-2009, 20:22
سلطان آرش خودت فهمیدی چی گفتی ؟

اینو سوم شخص کردن ؟ این کجاش سوم شخصه ؟! :o

ببخشید قاطی کردم.منظورم اول شخص بود. یه سوالی داشتم نی تونم این دیالوگ ها همه با هم توی یک پست جواب بدم؟

HoJJaT_007
13-02-2009, 20:30
شما که کل تاپیکو پست پشت سر هم دادی ! اینام روش.

خب مرد مومن روی این دکمه کلیک کن دیگه :

بعدش 5-6 تا پست شد برای آخری روی این کلیک کن :

اگرم چیزی یادت رفت روی این کلیک کن :

hosseincode2008
13-02-2009, 21:23
تو چپتر 5 یعنی New Eden بعد از درگیری با چند نفر میرسم اینجا :

از پله های سمت چپ میرم بالا میرسم به یه در قرمز ، میرم تو اتاق که خیلی هم کوچیک هست :

اینجا چیکار باید بکنم ؟
این Runner Vision و Alt چپ هم بعضی مواقع آدمو گمراه میکنه ؛ مثل الان من ! از یه طرف دیگه باید میرفتم :13:

Razel
13-02-2009, 23:58
سلام دوستان

من چند روزه مونیتورمو عوض کردم و یه 1952TQ عریض گرفتم. ولی این بازی موقع اجرا don't send میده در صورتی که قبلا تو مونیتور معمولیم این مشکلو نداشتم.

در ضمن گرافیک من Geforce 8400 se هست و رزولیشن صفحه 1440*900 هست. رمم هم 1GB هست.

تعویض ویندوز هم مشکلمو حل نکرد.

لطفا بگید چیکار کنم.

خیلی ممنون.

pcali
14-02-2009, 12:33
سلام دوستان

من چند روزه مونیتورمو عوض کردم و یه 1952tq عریض گرفتم. ولی این بازی موقع اجرا don't send میده در صورتی که قبلا تو مونیتور معمولیم این مشکلو نداشتم.

در ضمن گرافیک من geforce 8400 se هست و رزولیشن صفحه 1440*900 هست. رمم هم 1gb هست.

تعویض ویندوز هم مشکلمو حل نکرد.

لطفا بگید چیکار کنم.

خیلی ممنون.

منم همین مشکلو دارم دوستان کمک کنن عجب مشکل مسخره ای دیگه این جوریشو ندیده بودم:2::2::2::2::2::2::2::2::2::19::19:

a.salireza
14-02-2009, 13:35
این Runner Vision و Alt چپ هم بعضی مواقع آدمو گمراه میکنه ؛ مثل الان من ! از یه طرف دیگه باید میرفتم :13:
اینجا باید وارد اتاق بقلی بشی و دکمه ی قرمز رو بزنی . بعد میرسی به جایی که من گیر کردم !
این هم عکس :
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hosseincode2008
14-02-2009, 15:00
اتاق بقلی که راهی نیست از این اتاق کوچیک . از اون ور باید میرفتم و از پشت این اتاق میومدم تو !!

underworld
15-02-2009, 18:24
اخرای download کرک 12 مگی error میده.

سلام...بگو ببینم کرک 12 مگی رو از کدوم لینک دانلود کردی؟:13:
آدرس کاملش رو بزار

swastika
15-02-2009, 18:46
من تا ميام بازیو اینستال کنم این ارور میاد
"Error during copying ine or several files.Istallation will be interrupted"
؟؟؟

am_merman01
16-02-2009, 01:17
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه این بازی رو گرفتم و فکر کنم خیلی باگ داره.
مخصوصا جاهایی که قراره از دکمه E استفاده کنم مثلا وقتی وارد آسانسور میشم یا وقتی با فشار دکمه دری رو باز میکنم بعد از چند ثانیه بازی متوقف میشه و مثل حالتی که انگار شما باخته باشید میره از اول مرحله.
راهی برای حل این مشکل وجود نداره؟
کسی میتونه کمک کنه؟
در ضمن کارت گرافیک من ati4850 و رم 2گیگه

hadi665
16-02-2009, 02:29
سلام

خوب من این بازی رو نصبیدم
مرحله 3 هستم

بازیه خوبیه

بدک نیست

خوشمان آمد

ali_ranger22
16-02-2009, 12:45
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه این بازی رو گرفتم و فکر کنم خیلی باگ داره.
مخصوصا جاهایی که قراره از دکمه E استفاده کنم مثلا وقتی وارد آسانسور میشم یا وقتی با فشار دکمه دری رو باز میکنم بعد از چند ثانیه بازی متوقف میشه و مثل حالتی که انگار شما باخته باشید میره از اول مرحله.
راهی برای حل این مشکل وجود نداره؟
کسی میتونه کمک کنه؟
در ضمن کارت گرافیک من ati4850 و رم 2گیگه

شما از Crack Fix هایی که در صفحه های قبل گذاشته شده استفده کن ;)

Razel
16-02-2009, 13:05
منم همین مشکلو دارم دوستان کمک کنن عجب مشکل مسخره ای دیگه این جوریشو ندیده بودم:2::2::2::2::2::2::2::2::2::19::19:
خدمت این دوستمون و سایر دوستانی که مونیتور عریض دارن و با این بازی مشکل دارند باید بگم که من همه روشها رو تست کردم ولی آخر سر وقتی روی Xp سرویس پک 3 رو نصب کردم مشکل بازی حل شد و بدون هیچ مشکلی اجرا شد.

الته من sp3 رو روی SP1 نصب کردم و نمی دونم روی sp2 هم جواب میده یا نه.

موفق باشید.

hadi665
16-02-2009, 14:39
سلام

چیزه دوستان

من یه جا از بازی به یه چیزه عجیب مواجع شدم
یه جا هست که من دنباله یه پسره میرمو اینا
خوب اونو رد کردم مرحله بعد وقتی میپرم یه جایی و بعد از روی لوله ها میرم روی سقف یهویی بازی اسلو موشن میشه و دیگه نمیتونم بپرم
این حالت غیره طبیعیه
آیا مشکل از بازیه
یا روند بازی این طوریه !!!!
چطوری باس رفعش کنم

خیلی ممنونم برای کمکی که میکنید

havas_1980
16-02-2009, 15:33
سلام

چیزه دوستان

خوب اونو رد کردم مرحله بعد وقتی میپرم یه جایی و بعد از روی لوله ها میرم روی سقف یهویی بازی اسلو موشن میشه و دیگه نمیتونم بپرم
این حالت غیره طبیعیه
آیا مشکل از بازیه
چطوری باس رفعش کنم

خیلی ممنونم برای کمکی که میکنیدهادی جان! کاهش سرعت در این قسمت از بازی به کرک بازی برمی گرده که اصلاح شده اون کرک موجود هست...

Mirror's Edge v1.0 Crack

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی توصیه می کنم که برای اجرای بازی به طور مطلوب, کارهای گفته شده در آدرس زیر رو انجام بدی: (برای دارندگان کارتهای Geforce 8 و به بالا)

hadi665
16-02-2009, 16:48
هادی جان! کاهش سرعت در این قسمت از بازی به کرک بازی برمی گرده که اصلاح شده اون کرک موجود هست...

Mirror's Edge v1.0 Crack

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی توصیه می کنم که برای اجرای بازی به طور مطلوب, کارهای گفته شده در آدرس زیر رو انجام بدی: (برای دارندگان کارتهای Geforce 8 و به بالا)

هومان جان من این کرکو که گفتی دانلود کردم یه فایل 10 مگی هست

برای من دقیقا این فایل دانلود شد :

rld-mefx.7z

خو الآن این فایلو من باس چیکارش کنم؟
این که قابل اجرا نیست
باید جایی کپیش کنم؟

:40:

mohsen.rajabi
16-02-2009, 17:57
ببخشید دوستان من اون مرحله ای هستم که تو یه ساختمان در حال ساخت هستش - می خوام برم بالا هر کاری می کنم نمیشه باید چی کار کنم؟

------------------------------------

راستی دوستانی که می خوان آنلاین با من بازی کنن این آیدی منه - mohsen66

آیدیتونو بدید من اد کنم با هم بازی کنیم

ali_ranger22
16-02-2009, 18:41
هومان جان من این کرکو که گفتی دانلود کردم یه فایل 10 مگی هست

برای من دقیقا این فایل دانلود شد :

rld-mefx.7z

خو الآن این فایلو من باس چیکارش کنم؟
این که قابل اجرا نیست
باید جایی کپیش کنم؟ کپیش کن توی Binaries توی جایی که بازی رو نصب کردی ;)

hadi665
16-02-2009, 18:58
چیزه من هر دوتا فایلی که هومان جان لین داده بودن برای پچ رو دان کردم اما
وقتی دارم اون فایل 18 مگی رو نصب میکنم اولش این پیغامو میده
بازی رو دوباره هم نصبیدم اما بازم همین پیغامو میده

پلیز هلپ می :10:

ali_ranger22
16-02-2009, 19:10
باید فایل های اصلی رو جایگزین کرک فعلی کنی تا بتونی پچ رو نصب کنی
اگه نداری کارت با کرک فیکس راه میفته

hadi665
16-02-2009, 19:52
باید فایل های اصلی رو جایگزین کرک فعلی کنی تا بتونی پچ رو نصب کنی
اگه نداری کارت با کرک فیکس راه میفته

میشه توضیح بدی که فایل اصلی چیه ؟
من وقتی setup خوده بازی رو داشتم نصب میکردم دو تا ارور دادو من ignor کردمو ادامه ی نصب انجام شد
حالا این فاقل اصلی چه فایلی هست
چون کاره من با اون کرک فیکسه درست نشد
اونو کپی کردم اونجا که گفتی اما بازم همونطوری اسلو موشن میشه

اگه این فایل اصلی رو میدونی دقیقا چیه بگردیم دنبالش شاید داشته باشم شایدم نه اون وقت از نت میگیریمش
:40:

mohsen.rajabi
17-02-2009, 00:51
ولی توصیه می کنم که برای اجرای بازی به طور مطلوب, کارهای گفته شده در آدرس زیر رو انجام بدی: (برای دارندگان کارتهای geforce 8 و به بالا)

ببخشید این پچ میرور ایج رو از کدوم سرور بگیرم ؟

سرور آمریکا و اروپا و روسی و استرالیا و آسیا داره.

اصلا فرقی با هم دارن؟

havas_1980
17-02-2009, 01:45
میشه توضیح بدی که فایل اصلی چیه ؟
من وقتی setup خوده بازی رو داشتم نصب میکردم دو تا ارور دادو من ignor کردمو ادامه ی نصب انجام شد
حالا این فاقل اصلی چه فایلی هست
چون کاره من با اون کرک فیکسه درست نشد
اونو کپی کردم اونجا که گفتی اما بازم همونطوری اسلو موشن میشه

اگه این فایل اصلی رو میدونی دقیقا چیه بگردیم دنبالش شاید داشته باشم شایدم نه اون وقت از نت میگیریمش
:40:فایل اصلی میشه همون فایل اجرایی (MirrorsEdge.exe)... بایستی فایل دانلود شده رو از حالت فشرده خارج کنی (فک می کنم به همون صورت کپی کردی) و روی همون فایل خودش در محل نصب کپی کنی.

ببخشید این پچ میرور ایج رو از کدوم سرور بگیرم ؟

سرور آمریکا و اروپا و روسی و استرالیا و آسیا داره.

اصلا فرقی با هم دارن؟فرق نداره از کدوم قسمت میگیرین. مهم اینکه خلوت باشه. نتیجه کار یکی هست.

hadi665
17-02-2009, 02:01
خوب همینکارو کردم اینبار همون اول که بازی رو میزنم اجرا شه
ویندوز بازی رو میبنده

اصلا توی بازی نمیره !!!!
وقتی کرکو کپی کردم اونجا اینطوری شد

شـیـفــو
17-02-2009, 02:43
سلام
دوستان من تازه رم 2 گیگ و گرافیک 512 آنبرد گیگا خریدم و ویندوز وسیتا ریختم ، به نظرتون میتونم بازیش کنم ؟ آخه خیلی منتظرموندم تا سیستمم رو ارتقاع بدم .

ali_ranger22
17-02-2009, 11:51
خوب همینکارو کردم اینبار همون اول که بازی رو میزنم اجرا شه
ویندوز بازی رو میبنده

اصلا توی بازی نمیره !!!!
وقتی کرکو کپی کردم اونجا اینطوری شد
چه اروری میده ؟

mohsen.rajabi
17-02-2009, 13:49
سلام
دوستان من تازه رم 2 گیگ و گرافیک 512 آنبرد گیگا خریدم و ویندوز وسیتا ریختم ، به نظرتون میتونم بازیش کنم ؟ آخه خیلی منتظرموندم تا سیستمم رو ارتقاع بدم .

به نظرم یه کارت گرافیک 512 بخری بهتره

xero.1992
17-02-2009, 20:16
دوستان مي دونم كه خواهشم تكراريه...ولي pls يه كمكي كنيد.... :ِ

من همون مرحله هاي اول بعد از اين كه از دست هلكوپتر در ميري(بعد از ديدن خواهرش توو ساختمون) بعد از اينكه تموم ميشه مرحله دوباره از اول مياد....

احتمالا مشكل از كرك يا چيز ديگس؟ لطف كنيد بگيد مشكل چيه!!؟

يكي از دوستان هم اگه لطف كنن Load‌ بعد از اوونجا يا يكم جلو تر رو بگزارن...
ممنون ميشم

gigi_alex
17-02-2009, 21:03
به نظرم یه کارت گرافیک 512 بخری بهتره

منم با نظرت موافقم کارت گرافیک آنبرد زیاد به درد گیم نمیخوره

xero.1992
17-02-2009, 22:07
با توجه به صفحه 19 مشکل من کاملا حل شد....

دوستانی که این مشکل رو دارن با گرفتن Crack اول از بالا...و جایگزین کردنش کاملا درست میشه...

D: ممنون

shahriar_669
19-02-2009, 18:21
سلام به همه
من یجا گیر کردم فک کنتم مرحله 2 تو یه ساختمان سبز بعد یه سری پلیس میریزن بعد باید فرار کنی من alt نگه میدارم میرم تا اسانسور که دوباره ازش مامور میاد بیرون باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن وقتی پلیس ها شلیک میکنن بازی تکه تکه میشه در حالی که مراحل قبلی روی بیشترین تنظیمات میزاشتم و هیچ مشگلی پیش نمی امد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali_ranger22
19-02-2009, 19:23
شما از Crack Fix که در صفحه های قبل گذاشته شده استفاده کن ;)

a.salireza
20-02-2009, 11:48
بلاخره بازی تموم شد. مرحله ی آخر خیلی طولانی بود . در صورتی که من فکر میکردم بازی در مرحله ی کیت تمام شده !
از نظر من بازی واقعآ فوق العاده ای بود . در جای جای بازی باید از مغزتون استفاده میکردید تا بتونید راه حل رو متوجه بشید . در کل من این بازی رو به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم . :46: راستی ، یه سوال : مگه کیت رو به خاطر قتل نگرفته بودن ؟ پس چرا آخر بازی نشون داد یه پلیسه ؟ ( دوستانی که بازی رو تموم نکردن ، نخونن ! )

mojtaba007
20-02-2009, 16:26
دوستان قضیه این چمدونهایی که بدست می اریم چیه
اگه همه چمدونها رو به دست بیاریم چی میشه
تو هر مرحله 3 تا چمدون باید به دست بیاریم

ali_ranger22
20-02-2009, 17:56
عکس های جدید و آرت ورک ها باز میشن

chaos theory
20-02-2009, 20:18
دوستان سلام crack fix که واسه دانلود گذاشتین یه فایل 10 مگی هستش دقیقا با این اسم و پسوند : rld-me11.7z
این چه فایلیه اصلا کرک نیست و جایگزین کرک اصلی بازی نمیشه اصلا این چه پسوندی داره..

havas_1980
20-02-2009, 20:52
دوستان سلام crack fix که واسه دانلود گذاشتین یه فایل 10 مگی هستش دقیقا با این اسم و پسوند : rld-me11.7z
این چه فایلیه اصلا کرک نیست و جایگزین کرک اصلی بازی نمیشه اصلا این چه پسوندی داره..
پسوند مورد نظر (7z) دقیقا به فایل فشردست که با برنامه i7-Zip و همچنین با برنامه WinZip (آخرین ورژن) قابل باز شدن هست.
اون فایل مربوط به پچ ورژن 1.1 بازی هست نه کرک اصلاح شده ورژن 1.0...

فایل باز شده رو در پوشه Binaries کپی کنید.

chaos theory
20-02-2009, 21:32
هوس جان ممنون از کمکت ضمنا من پچ نسخه 1.01 رو دانلود کردم حجمش 18 مگ بود اما موقع نصب تا نصفه ها تقریبا میاد بقیه اش رو ثققخق میده میگه not properly و میگه که بازی رو مجددا ری اینستال کنم اومدم پچ رو از سایت خود بازی گرفتم اونم همینطوره منتهی اون 19 مگ بود ..
حالا چه کنم؟
ضمنا من رو ویستا بازی رو نصب کردم.

xero.1992
21-02-2009, 11:24

من اینجا چه کنم...راهی به بالا نیست....خیلی فشار اوردم..ولی نتونستم...D:
ممنون..

xero.1992
21-02-2009, 11:37
هوس جان ممنون از کمکت ضمنا من پچ نسخه 1.01 رو دانلود کردم حجمش 18 مگ بود اما موقع نصب تا نصفه ها تقریبا میاد بقیه اش رو ثققخق میده میگه not properly و میگه که بازی رو مجددا ری اینستال کنم اومدم پچ رو از سایت خود بازی گرفتم اونم همینطوره منتهی اون 19 مگ بود ..
حالا چه کنم؟
ضمنا من رو ویستا بازی رو نصب کردم.

شما همینو rld-me11.7z بگیر...از فشرده گی درش بیار....به جای exe اصلی بازی بزار..درسته :)

xero.1992
21-02-2009, 14:06
من اینجا چه کنم...راهی به بالا نیست....خیلی فشار اوردم..ولی نتونستم...D:
ممنون..

خودم فهمیدم..lol

مرحله ای که بهت sniper میده..باید چی رو بزنی..ماشین پلیس ها رو؟؟؟؟

shahriar_669
22-02-2009, 01:09
شما از crack fix که در صفحه های قبل گذاشته شده استفاده کن ;)
دوست عزیز جواب نداد همنطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اون قسمت رو باید چطور رد کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

a.salireza
22-02-2009, 09:41
خودم فهمیدم..lol

مرحله ای که بهت sniper میده..باید چی رو بزنی..ماشین پلیس ها رو؟؟؟؟
بله . باید به اون ماشین ون بزرگ که کیت رو حمل میکنه تر اندازی کنی تا ماشین منفجر بشه !:46:

xero.1992
22-02-2009, 23:57
ممنون...بازی رو تموم کردم..
واقعا ته بازیه...
چه دمویه با هالی دار آخرش !!

;)

am_merman01
23-02-2009, 00:00
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز
این بازی چقدر زود تموم شد . فکر میکردم طولانی تر از این صحبت ها باشه. فکر کنم حدود 6 ساعته یا کمتر تمومش کردم .
.
.
.
.
در کل بازی جالبی بود و گیم پلی قابل قبولی داشت ولی از نظر داستان خیلی قوی نبود.
در مورد خود بازی هم که خیلی باگ داشت و بدون نصب اون فایل جانبی اصلا نمیشد بازی کرد.
از نظر صدا گزاری و موسیقی هم البته فکر میکنم مربوط به باگ های بازی بود ولی خیلی ضعیف بود و اگه میشد اون صداهای دیوونه کننده محیط رو ازش حذف کرد خیلی بهتر بود.
ولی در کل بدک نبود .

E_Safjou
23-02-2009, 20:02
من همون مشکلی که واسه gta iv داشتم تو این بازیم دارم.آخه چون واسه این بازیا دسته ایکس باکس به صورت پیش فرض تعریف شده بازی روی یه دکمه ای قفل می کنه و من تو منوی پاز بازی به راحتی نمی تونم انتخاب کنم.یه مشکل دیگم دارم.راستش تو قسمت آموزشی دکمه های ایکس باکسو زیر نویس می کنه ومن نمی تونم اون دکمه رو تو دکمه های کیبورد پیدا کنم .اگر می شه مغادل دکمه های ایکس باکسو برای کیبردو بنویسین ممنون می شم.

mohsen.rajabi
24-02-2009, 11:56
دوستان من تو این مرحله گیر کردم باید از کجا برم بالا؟

havas_1980
24-02-2009, 12:17
دوستان من تو این مرحله گیر کردم باید از کجا برم بالا؟

پشت سر, یک داربست مانند همین صحنه وجود داره. شما باید با پرش از اون داربست بالا برین.
بعد به داربستی که در این صحنه وجود داره پرش کنین. سپس از روی حصار پرش کنین و از پله ها بلا برین.

shahriar_669
24-02-2009, 14:48
دوست عزیز جواب نداد همنطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اون قسمت رو باید چطور رد کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمکککککککک

mohsen.rajabi
24-02-2009, 15:01
پشت سر, یک داربست مانند همین صحنه وجود داره. شما باید با پرش از اون داربست بالا برین.
بعد به داربستی که در این صحنه وجود داره پرش کنین. سپس از روی حصار پرش کنین و از پله ها بلا برین.

از کدوم قسمتش؟ هر کاری کردم داربست رو نمی گیره

havas_1980
24-02-2009, 15:14
از کدوم قسمتش؟ هر کاری کردم داربست رو نمی گیره
خوب! باید رو دیوار راه برین تا بتونین لبه داربست عقب رو بگیرین.

mohsen.rajabi
24-02-2009, 15:21
ببخشید بخش ferind این بازی رو کسی تا حالا بازی کرده؟

من ثبت نام کردم ؛ اسمم هم تو این بازی mohsen66 هست

L.A.M.P.A.R.D
28-02-2009, 14:51
بازیه من یه مشکلی داره. تو یکی از مراحل اول بازی وقتی سوار اسانسور میشم از بازی میره تو main menu . بعد وقتی continue رو میزنم از سیو قبلی میاد.

ali_ranger22
28-02-2009, 14:59
بازیه من یه مشکلی داره. تو یکی از مراحل اول بازی وقتی سوار اسانسور میشم از بازی میره تو main menu . بعد وقتی continue رو میزنم از سیو قبلی میاد.

از کرک فیکس هایی که در صفحات قبل گذاشته شده استفاده کن ;)

Maysam_persia
01-03-2009, 18:19
من همه کارای صفحه 19 رو انجام دادم اما بازم پچ نصب نمیشه!
کسی میتونه بهم کمک کنه؟ممنونم.

S3NATOR
02-03-2009, 19:12
باید پچ رو نصب کنی بعد کرک همون پچ رو کپی کنی تو محل نصب بازی.

maHsa akBarI
05-03-2009, 23:58
سلام میشه بگین چجوری با پلیس درگیر شم هر چی میزنم نمیشه پلیس زد ؟من قسمت تمرینی اولو رد کردم برا همین نمیفهمم الاناگه میشه بگید چیکار کنم

havas_1980
06-03-2009, 12:27
سلام میشه بگین چجوری با پلیس درگیر شم هر چی میزنم نمیشه پلیس زد ؟من قسمت تمرینی اولو رد کردم برا همین نمیفهمم الاناگه میشه بگید چیکار کنممشت زدن: کلید سمت چپ موس رو بزنید.
مشت زدن نشسته: در حالت دوم یعنی مشت زدن نشسته کلید Shift رو نگه دارید و کلید سمت چپ موس رو بزنید.

لگد پرشی: در حالی که به حریف نزدیک میشید کلید Space و سپس کلید سمت چپ موس رو بزنید.
لگد زمینی: در حالی که به حریف نزدیک میشید کلید Shift رو نگه دارین و سپس کلید سمت چپ موس رو بزنید.

خلع سلاح کردن از عقب: در حالی که نزدیک به حریف هستید کلید راست موس رو بزنید.
خلع سلاح کردن از جلو: در حالی که نزدیک به حریف هستید و اسلحه به رنگ قرمز دراومد کلید راست موس رو بزنید.

برداشتن و انداختن سلاح: برای برداشتن اسلحه از روی زمین کلید راست موس رو بزنید. برای به دور انداختن اسلحه هم از این کلید استفاده کنید.

توانایی زمان واکنش: برای راحتی کار و انجام دقیق حرکات به صورت قابلیت آهسته کردن زمان , کلید r رو بزنید.

maHsa akBarI
06-03-2009, 12:44
سلام ببخشید باز من اومدممیشه بگید وقتی که میری پیش اون زن که یه مرد مرده هم هست بعد پلیس میریزن سرت باید کجا رفت ؟ من هر کاری میکنیم نمیشه یه جا خوندم گفته بودید باید مستقیم جلو بعد سمت چپ طبقه بالا من طبقه بالا رفتم ولی پلیس پست میاد آسانسور اونجا هم 2 تا پیدا کردم کار نمیکنن یکیس طبقه پایینه یکی بالا

havas_1980
06-03-2009, 13:56
سلام ببخشید باز من اومدممیشه بگید وقتی که میری پیش اون زن که یه مرد مرده هم هست بعد پلیس میریزن سرت باید کجا رفت ؟ من هر کاری میکنیم نمیشه یه جا خوندم گفته بودید باید مستقیم جلو بعد سمت چپ طبقه بالا من طبقه بالا رفتم ولی پلیس پست میاد آسانسور اونجا هم 2 تا پیدا کردم کار نمیکنن یکیس طبقه پایینه یکی بالاهنگام فرار وقتی به طبقه بالایی میرسین با آسانسور کاری ندارین! پس راهتون رو به طبقه بعد ادامه بدین... (کلید Alt برای نشون دادن مسیر)

maHsa akBarI
06-03-2009, 14:22
هنگام فرار وقتی به طبقه بالایی میرسین با آسانسور کاری ندارین! پس راهتون رو به طبقه بعد ادامه بدین... (کلید alt برای نشون دادن مسیر)

ببخشید آخه طبقه بعد منظورتون همون در شیشه ای هست ؟بعد یه راه پله هست میرم بالا ولی اونجا نمدونم کجا برم

اگه میخواین تا عکسشو بزارم که راحت تر بدونین منظورمو

havas_1980
06-03-2009, 15:32
ببخشید آخه طبقه بعد منظورتون همون در شیشه ای هست ؟بعد یه راه پله هست میرم بالا ولی اونجا نمدونم کجا برم

اگه میخواین تا عکسشو بزارم که راحت تر بدونین منظورمو
نه احتیاج به عکس نیست. بعد از بالا رفتن از پله به سمت چپ دور بزنین... سپس روی دیوار سبز راه برین یا پرش کنین تا به کانالهای کولر برسین.
جلوتر هم وقتی به محیط بسته رسیدین روی دیوار راه برین و سریع به پشت بپرین تا بتونین از راه کولر فرار کنین.

ata_vi
15-03-2009, 10:55
سلام
ببخشید تواون مرحله که از دوتا میله میای بالا وصحنه آهسته میشه باید چکارکرد
هیچ حرکتی نداره نه پرش ،فقط اهسته راه میره ، اسم مرحله رانمیدونم

Little Sparrow
15-03-2009, 11:17
این بازی از سایت های مختلف چه نمره ای گرفته؟شما بهش چه نمره ای میدین؟
ممنون.

mohsen_rkh
16-03-2009, 18:55
دوستان من تو وقتی از ساختمان سبز فرار می کنم و بر روی دیواره ی خارجی آن سر می خورم بازی را ادامه می دهم تا به آسانسور برسم. اما وقتی سوار آسانسور می شوم بازی به منوی اصلی بر می گردد و با کلیک بر روی Continue Game بازی دوباره از همان سر خوردن بر روی دیواره ساختمان شروع می شود. دلیلش چیست؟

resident_evil
16-03-2009, 19:09
ممنون.

من بهش 10 ميدم !!!

sargeras
16-03-2009, 19:43
سلام دوستان چه جوری میشه با دسته بازی کرد؟

سلام

چیزه دوستان

این حالت غیره طبیعیه
آیا مشکل از بازیه
چطوری باس رفعش کنم

خیلی ممنونم برای کمکی که میکنید
دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم می خواستم بدونم با کرک مشکلت حل شد تا من هم دانلودش کنم یا حل نشد
آخه 10 مگ برای اینترت من 1 ساعت طول میکشه!!!

Turok-71
16-03-2009, 23:06
من می خوام این بازی رو بخرم ارزش داره پول بالاش بدی دوستانی که بازی کردن بگن؟؟

havas_1980
17-03-2009, 02:06
ممنون.
میانگین امتیازات بازی از سایتها و مجلات بازی: 80.48% - نمره من: 90%

من می خوام این بازی رو بخرم ارزش داره پول بالاش بدی دوستانی که بازی کردن بگن؟؟بله! یکی از متفاوت ترین بازیهایی هست که تجربه اش واقعا لازم به نظر می رسه و خیلی شجاعانه ساخته شده.

سلام
ببخشید تواون مرحله که از دوتا میله میای بالا وصحنه آهسته میشه باید چکارکرد
هیچ حرکتی نداره نه پرش ،فقط اهسته راه میره ، اسم مرحله رانمیدونم

دوستان من تو وقتی از ساختمان سبز فرار می کنم و بر روی دیواره ی خارجی آن سر می خورم بازی را ادامه می دهم تا به آسانسور برسم. اما وقتی سوار آسانسور می شوم بازی به منوی اصلی بر می گردد و با کلیک بر روی Continue Game بازی دوباره از همان سر خوردن بر روی دیواره ساختمان شروع می شود. دلیلش چیست؟کاهش سرعت در این قسمت از بازی و همچنین ایراد برگشتن به منو به کرک بازی برمی گرده که اصلاح شده اون کرک موجود هست...

Mirror's Edge v1.0 Crack

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوصیه می کنم که برای اجرای بازی به طور مطلوب, کارهای گفته شده در آدرس زیر رو انجام بدین: (برای دارندگان کارتهای Geforce 8 و به بالا)