مشاهده نسخه کامل
: Tool bar
سلام دوستان
ما مثلا اومديم با مكس اسكريپت كار كنيم يه چندتا macroScript ساختيم و حالا مي بينم سه تا تول بار ديگه ساختم.
توي Costomiz و Costomiz User Interface تب Toolbars هرچي Reset مي زنم يا فايل DefaultUI رو load مي كنم اون تولبار ها نمي ره.
ميشه بگيد چه كار كنم............................................
SSS_HHH_OOO
26-07-2008, 23:58
مگه اومدن تو تصویر؟؟؟ یعنی اون ابزار ها هر کاری میکنی بسته نمیشن؟؟؟؟ از رو cg academy رفتی ؟؟؟ درخت کاج؟؟؟
اگه فقط اسمشون نمیره که اشکالی نداره.... برو فایل اسکریپت رو پاک کن درست میشه(فکر کنم) نشد هم چه فرقی داره..چیزی دیده نمیشه...
بله از همون آموزش.
چرا اون تولبار بسته مي شه.همينجوري مي خواستم ببينم راهي هست يا نه مثلا يه فايل رو از مكس پاك كنيم.
اين اطلاعات كجا ذخيره ميشه؟
SSS_HHH_OOO
27-07-2008, 12:36
تو My documents\3ds max\maxscript.... اونجا برو پاکش کن..... اصلا هرچیزی تو سیو کنی میاد اینجا...هرچیزی که از اول باشه میره تو مسیر اصلی 3ds max
تو My documents\3ds max\maxscript.... اونجا برو پاکش کن..... اصلا هرچیزی تو سیو کنی میاد اینجا...هرچیزی که از اول باشه میره تو مسیر اصلی 3ds max
تشكر آقا شهاب.
در مكس اسكريپت خودش بك آپ مي گيره؟
آقا شهاب حالا رفتم امتحان كنم ولي پوشه اي به نام مكس اسكريپت كه توي ماي داكيومنت نيست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SSS_HHH_OOO
27-07-2008, 15:49
اصلا این رو تو سیو کردی؟؟؟ فکر کنم این هیچوقت نره... بیخیال شو....اصلا تو چشم نیست..... من که هرکاری الان کردم نتونستم پاکش کنم...راستی برای من پوشه script داره....هم شاید به خاطر اینه که چندبار سیو کردم...فکر کنم خودم درستش کردم:31:
اصلا این رو تو سیو کردی؟؟؟ فکر کنم این هیچوقت نره... بیخیال شو....اصلا تو چشم نیست..... من که هرکاری الان کردم نتونستم پاکش کنم...راستی برای من پوشه script داره....هم شاید به خاطر اینه که چندبار سیو کردم...فکر کنم خودم درستش کردم:31:
بله توي درايو E سيو كردمش و بعد پاك كردم ش.
به هر حال تشكر آقا شهاب........
دوستان راستي يه سوال برام پيش اومد تنظيمات viewport و ابزارها و اين جور چيزها كجا ذخيره ميشه؟
يه سوال ديگه هم دارم ما كه مي تونيم با مكس اسكريپ تقريبا يه ابزار سفارشي بسازيم يعني بعضي ابزار هاي خود مكس با مكس اسكريپت هست يا با زبانهاي برنامه نويسي قوي ديگه؟
SSS_HHH_OOO
27-07-2008, 16:55
خوب سوال اولت رو باید فکر کنم بری تو انجمن هک و کرک بپرسی..اون جور چیزا رو باید با یه سری برنامه در بیاری...
ولی دومیش اگه پلاگین ها رو میگی معمولا با مکس اسکریپت میسازن..ولی پلاگین های حرفه ای مثل موتور های رندر رو با c++ میسازن...ابزار های خود مکس هم که جزوی از مکس هستن با c++ نوشته شدن....ولی تقریبا همه ابزار ها رو خود شما هم میتونی با مکس اسکریپت بسازی...
تشكر فراوان. خب توضيحات تون كامل بود يك دكمه كافي نبود..............
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.