مشاهده نسخه کامل
: Rage
Gamemaster
03-11-2011, 14:27
احیانا چیزی تو اینترنت موجود نیست براش؟
چون برای اکثر بازیهای مپ تو نت هم هست
منکه ندیدم بگرد ببین هست یا نه
------------------------------------------------
borderland به اون باحالی این که خیلی مسخره بود
برای اینا چیکار کنم نمیشه کسی راهی سراغ نداره؟
Hardest Deck
Beat Teague's hardest Deck
JACKPOT!
Roll 4 Targets in the first round of Tombstones
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جان اینجا رو بخون ببین چیزی دستگیرت میشه
Gamemaster
03-11-2011, 14:55
علی جان اینجا رو بخون ببین چیزی دستگیرت میشه
ممنون فعلا که بیخیلشن شدم الان درگیر U3هستم
سلام دوستان این بازی راهنمای قدم به قدم اگه داره لینکشو بذارید. من تو اون شهر که کلانتر و شهردار داره گیر کردم چه جوری تمومش کنم
havas_1980
03-11-2011, 20:23
سلام دوستان این بازی راهنمای قدم به قدم اگه داره لینکشو بذارید. من تو اون شهر که کلانتر و شهردار داره گیر کردم چه جوری تمومش کنمکامل بگین سر انجام کدوم ماموریت گیر کردین.
سلام من تو شهر dead city اون قول که سینش یه نور ابی داره و تیکه های ساختمونو به سمت من پرتاب میکنه گیر کردم چه جوری بکشمش راستی راکت لانچرم تموم شده .منتظر راهنماییتون هستم
havas_1980
04-11-2011, 11:44
سلام من تو شهر dead city اون قول که سینش یه نور ابی داره و تیکه های ساختمونو به سمت من پرتاب میکنه گیر کردم چه جوری بکشمش راستی راکت لانچرم تموم شده .منتظر راهنماییتون هستماز همون جایی که راکت گرفتین میتونین دوباره مهمات بگیرین. در صورت مهماتتون تموم شدن بازم جایگزین میشه. سینه اون غول رو وقتی که داره تیکه ها رو پرتاب میکنه هدف بگیرین. سر رو هم وقتی که به شما نزدیک شده...
H M R 0 0 7
04-11-2011, 22:49
بازی رو تموم کردم
من که خیلی خوشم اومد ازش. حیف که زود تموم شد.شاید لذتش به همین باشه!
از دید شوتر Shooter بهش نگاه کنیم یکی از بهترین های بود
دوستیانی که گرافیک رو مد نظر دارن ، حرفشون درسته ولی همه چی که بگرافیک نیست.
فیزیک بازی خیلی خوب بود و همچنین گیم پلی.هوش دشمنا و جا خالی دادنشون هم خوب بود.
من اصلا از Borderland خوشم نیومد ولی از این بازی خیلی خوشم اومد.اولش فکر نمیکردم بشینم تا آخرش بازی کنم.چیز گیج کننده ای توی بازی نبود.
فقط رو داستان بیشتر باید کار میکردن.
ماشین سواریش هم خیلی خوب بود.
روی اسلحه ها و مهمات حسابی کار شده بود. منم که عقده کم مصرف کردن فشنگ دارم آخر بازی هر اسلحم 800-900 تا تیر داشت!!
روی دموی پایانی بازی هم باید خیلی بیشتر کار میکردن.
aramesh_61
06-11-2011, 13:14
به نظر من هم بازیه قشنگیه، من با ایکس باکس بازی میکنم و گرافیکش واقعا خوبه، ولی ظاهراً روی pc یه مشکلاتی داشته که دوستان اینهمه اشکال به گرافیکش میگیرن، فقط نمیدونم چرا تاپیکش اینقدر خلوته! من که چند شبه دارم بازیش میکنم حسابی حال میده، نورپردازیه بازی محشره، صداگذاریشم عالیه،از دید یه بازیه شوتر که خیلی خوب کار شده
alireza-01010
06-11-2011, 13:56
دوستان من توی یک مرحله ای گیر کردم
مرحله ی که توی subway town هست و دستور داده برم به resistanse base و مارشال ببینم(شرمنده اگر انگلیشی غلط نوشتم)
این مارشال کجا پیدا کنم؟
Gamemaster
06-11-2011, 14:33
تو قسمت گاراژ اونجا برو بد آسانسور بزن برو پایین
حداقل سیستمی که میخواد چیه؟رم؟گرافیک؟هارد؟
سلام من تو بازی گیر کردم همش این پیغامو میده win the dusty 8 یا یه پیغام دیگه که کنارش علامت سوال هست به این نام cuprino neede لطفا راهنماییم کنید گیج شدم
alireza-01010
07-11-2011, 18:12
سلام من تو بازی گیر کردم همش این پیغامو میده win the dusty 8 یا یه پیغام دیگه که کنارش علامت سوال هست به این نام cuprino neede لطفا راهنماییم کنید گیج شدم
اگر اشتباه نکنم توی همون شهری که هستی باید بری کنار محلی که مسابقات رانندگی میتونی انجام بدی با یکی صحبت کنی و بعد باهاش مسابقه بدی.
silent-assassin
10-11-2011, 13:15
امروز تموم شد
چند تا سوال
الان دقیقا آخرش چی شد؟
این بازی قطعا dlc هم داره دیگه
احیانا کسی از تاریخ عرضه dlc ها و تعدادشون خبری داره؟
Gamemaster
10-11-2011, 14:31
کپسلی مثل خودشو پیدا کردن و از خاک اوردن بیرون
silent-assassin
10-11-2011, 15:58
کپسلی مثل خودشو پیدا کردن و از خاک اوردن بیرون
پس یعنی آرک های بیشتری پیدا شد و مردم بیشتری زنده از این آرکها خارج میشن و این یعنی یا منتظر dlc باید بود یا حتی Rage2 !
درست میگم دیگه؟
Gamemaster
10-11-2011, 16:47
پس یعنی آرک های بیشتری پیدا شد و مردم بیشتری زنده از این آرکها خارج میشن و این یعنی یا منتظر dlc باید بود یا حتی Rage2 !
درست میگم دیگه؟
آره حتما سری 2 اینو میدن بیرون
titanium_zarin
11-11-2011, 12:50
سلام ...
من رفتم یه شهری که همون اول بازی هست و میگه برای ماشینت یه گاراژ پیدا کن اما نمیدونم باید چکار کنم ؟؟
amirpers
13-11-2011, 02:13
من به نظرم بازی خوبیه و خیلی بهتر از بوردرلنده.
یه سوال دارم.
این آیتمهای که پشت سر هم می گیریم به چه دردی می خوره ؟
بعضیهاش که روش میریم Use فعال میشه اما وقتی Use رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته.
Gamemaster
13-11-2011, 13:27
میتونی باهم ترکیب کنیِ وسیلیی جدید بسازی میره تو قسمت راست
behrooz.shie
14-11-2011, 03:01
سلام بعد از هزاران تا مشکل نصب وگرافیکی
اول بازی گیر کردم بعد از اینکه از شهر خارج میشیم کجا باید بریم چیکار باید بکنیم ؟
من میرم جای اون دره کلی هستند میکشنم ! :13:
بعد هم که میمیرم دوباره باز اون فیلم طولانی اول بازی رو نشون میده ! اصاب خوردکنه !
فکر کنم سیو نمیکنه !
Angel Of Darkness
16-11-2011, 09:01
سلام من کارت گرافیکم 5770 ati هست آپدیت 11.10 رو دانلود کردم هفته پیش لود پردازندم رو 75 درصد شد و راحت داشتم rage رو بازی میکردم تا قبل اون رو 100 درصد بود و مشکل داشت ولی امروز آپدیت 11.11 رو گرفتم و ریختم دوباره پردازندم 100 درصد پر میشه و نمیتونم بازی کنم کسی این مشکلو نداره ؟
amirpers
16-11-2011, 10:44
سلام بعد از هزاران تا مشکل نصب وگرافیکی
اول بازی گیر کردم بعد از اینکه از شهر خارج میشیم کجا باید بریم چیکار باید بکنیم ؟
من میرم جای اون دره کلی هستند میکشنم ! :13:
بعد هم که میمیرم دوباره باز اون فیلم طولانی اول بازی رو نشون میده ! اصاب خوردکنه !
فکر کنم سیو نمیکنه !
اول بازی خب وقتی به هوش میای باید سوار ماشین اون مرده که اومده دنبالت بشی.
ضمنا سیو بازی هم دستیه و با F5 سیو میشه.
saeedsh7j
16-11-2011, 10:58
سلام بچه ها
با توجه به اینکه بازی 6 دی وی دیه! می خواستم بدونم بازی ارزش بازی کردن داره؟
Angel Of Darkness
16-11-2011, 12:56
سلام بچه ها
شبیه bordrlands هست با اون حال میکنی با اینم حال میکنی محیطش و سبکش یکیه تقریبا
فقط تو مالتی پلیر فرق دارن
دوستان یه مرحله بازی هست وارد یک شهر میشیم و میتونیم مسابقه ماشین بدیم ...
تو اون شهر باید چکار کنیم که بره مرحله بعد ؟
تو شهر همینجوری دارم دور خودم میچرخم/....
black.assassin
16-11-2011, 14:12
سلام بچه ها
بازی 3 تا DVD5 هست داداش. گول نخوری گفتم.
Khan gholi
16-11-2011, 14:56
دوستان یه مرحله بازی هست وارد یک شهر میشیم و میتونیم مسابقه ماشین بدیم ...
تو اون شهر باید چکار کنیم که بره مرحله بعد ؟
تو شهر همینجوری دارم دور خودم میچرخم/....
شما با PC که Tab رو بزنی بری قسمت ماموریت ها بهت میگه چیکار کنی.متوجه نشدی اینجا بنویس کمکت کنم
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
سلام بچه ها
ارزش که داره ولی جناب Angel که میگه شبیه BL هست فقط میشه گفت از لحاظ ظاهری اگر نه هم از لحاظ داستانی بهتره و هم از لحاظ گرافیکی و گیم پلی.
titanium_zarin
18-11-2011, 22:20
سلام ...
من رفتم SUBWAY TOWN ...
همه مراحل رو تموم کردم ...حالا مارشال بهم گفته برو پیش یه نفر به اسم لاسار اگه درست گفته باشم ...که هسته اصلی مقاومت هست ...کجا باید برم ؟؟
Iceboy_LOVE
19-11-2011, 00:02
ببینم...این بازیش نکنه فکری هه ؟ معمایی ؟
مگه فقط شوتر نیست ؟
تو رو خدا نگین که تو مایه های FallouT 3 هست .. همش از کس و ناکس باید بری برای ادامه ماموریت سوال کنی و یه سری دیالوگ به خوردت بدن و کشف کنی از کدوم راه بری ...اینجوریه ؟
لطفا راهنمایی کنید توضیح بدین دوستان
مگه فقط شوتر نیست ؟
تو رو خدا نگین که تو مایه های FallouT 3 هست .. همش از کس و ناکس باید بری برای ادامه ماموریت سوال کنی و یه سری دیالوگ به خوردت بدن و کشف کنی از کدوم راه بری ...اینجوریه ؟
نه فکریه و نه معمایی ولی شوتره
در مورد نوشته ی دومت هم دقیقا همینطوری هست که گفتی:20:
با توجه به اینکه بازی برای ایکس باکس 3 دیسکه چند ساعت گیم پلی مفید داره ؟
ارزش بازی کردن داره به نظرتون؟
Khan gholi
19-11-2011, 03:01
سلام ...
من رفتم SUBWAY TOWN ...
همه مراحل رو تموم کردم ...حالا مارشال بهم گفته برو پیش یه نفر به اسم لاسار اگه درست گفته باشم ...که هسته اصلی مقاومت هست ...کجا باید برم ؟؟
اقا میشه بگی دقیقا کجایی؟
توی شهر سوم بعد از اینکه رفتی پیش شهردار یا قبلش؟
Khan gholi
19-11-2011, 03:08
مگه فقط شوتر نیست ؟
این بازیش درسته که شوتر هست ولی از بعضی سبک ها (ترس , نقش افرینی) مقدار کم چاشنی بازی کرده.وقتی میخوای ماموریت اصلی بگیری باید یکم دنبال طرف بگردی که طرفم خیلی راحت پیدا میشه(Tab رو که بزنی قسمت ماموریت ها خط بالا ادررس هست و خط پایین هم خلاصه از ماموریت) و وقت هم گرفتی برای حل ماموریت یک مسیر خطی رو باید بری .عین فال اوت اصلا نیست فقط شباهتش محیط ویران شده عصر نوین رو نشون میده
Khan gholi
19-11-2011, 03:38
با توجه به اینکه بازی برای ایکس باکس 3 دیسکه چند ساعت گیم پلی مفید داره ؟
ارزش بازی کردن داره به نظرتون؟
توصیه می کنم بازی ها متوسط رو به بالا رو حتما انجام بدین که تابستون مجبور به سماق مکیدن نشید.والا این بازی رو برای PC دانلود کردم اول شروع بازی دمو زیباش میمود کرش می کرد تا بعد اینکه اپدیت کارت گرافیک و اپدیت خود بازی تونستیم به بازی نائل بشیم.روی X عزیر که دیگه این فیلم ها رو فکر کنم نداشته باشه
من این بازی رو حدود 9 ساعت پیش با صرف 13 ساعت تموم کردم.نظر خودم درباره این بازی نه نقد بازی :
روند گیم پلی بازی خیلی عالیه بطوری که هم هوش مصنوعی خوبه و هم تنوع اسلحه باعث احساس تنوع شلیک میشه( قشنگ حس می کنید تفاوت شلیک کردن رو با هر اسلحه).اگر اسلحه دستتون می گیرید توقع شلنگ اتش نشانی رو دارید این بازی از اون مدلاش نیست,دونه دونه مهات حساب داره ,پول نفت که نیست.توی بازی مسابقات ماشین سواری داره که یکی از جذابیت های بازی هست بطوری که سه مدل مسابقه سرعت , تریپ کراشی و یک مدل که باید یک نور های ابی رو بخورید توش داره که با برنده شدن هر مسابقه مقداری امتیاز میده که میتونید ماشین ها تون رو ارتقا بدید.گرافیک بازی چشم نوازه اینکه شهر خراب شده , کوهستان سنگی (از نوع امریکایش) ,فضای ها متفاوت , نور پردازی جالب و غول های عظیم جسته و...... ولی عالی نیست مثل اینکه اسمون ثابته و جزئیات که توی بازی ها روز دارند توی این نیست.گرافیک کارتونی سزمین مرزی Border land رو بگیری سعی به واقعیت تبدیلش کنی میشه این.بازم نفهمیدید یک سر برو Gamespot عکس ها رو نیگا بنداز.داستان کلی بازی من خوشم نیومد یک مقدار به نظرم مضخرف بود هیچی رو توی بازی توضیح نمیده اینا از کجا اومدن ؟قضیه این اثوریتی چیه؟مردم چرا اینجوری شدن؟ اخرشم که گنگ تموم شد ولی روند ماموریت های عقلانی هست.
خلاصه ارزش 2 تا 3 تومان پول رو که واقعا داره.برای یک بار بازی کردن جالبه ولی قرار دوتا DLC بیاد که من دیگه صبر نکردم بازی رو پاک کردم (چون بعد از DLC بازی ها MAFIA2 , Deus ex کلا از هر چی DLC حالا بهم میخوره)حالا خو دانید گرفتید اگر بدتون اومد من رو نفرین نکنید,نظرم بود
skhammari
19-11-2011, 04:28
توصیه می کنم بازی ها متوسط رو به بالا رو حتما انجام بدین که تابستون مجبور به سماق مکیدن نشید.والا این بازی رو برای PC دانلود کردم اول شروع بازی دمو زیباش میمود کرش می کرد تا بعد اینکه اپدیت کارت گرافیک و اپدیت خود بازی تونستیم به بازی نائل بشیم.روی X عزیر که دیگه این فیلم ها رو فکر کنم نداشته باشه
من این بازی رو حدود 9 ساعت پیش با صرف 13 ساعت تموم کردم.نظر خودم درباره این بازی نه نقد بازی :
روند گیم پلی بازی خیلی عالیه بطوری که هم هوش مصنوعی خوبه و هم تنوع اسلحه باعث احساس تنوع شلیک میشه( قشنگ حس می کنید تفاوت شلیک کردن رو با هر اسلحه).اگر اسلحه دستتون می گیرید توقع شلنگ اتش نشانی رو دارید این بازی از اون مدلاش نیست,دونه دونه مهات حساب داره ,پول نفت که نیست.توی بازی مسابقات ماشین سواری داره که یکی از جذابیت های بازی هست بطوری که سه مدل مسابقه سرعت , تریپ کراشی و یک مدل که باید یک نور های ابی رو بخورید توش داره که با برنده شدن هر مسابقه مقداری امتیاز میده که میتونید ماشین ها تون رو ارتقا بدید.گرافیک بازی چشم نوازه اینکه شهر خراب شده , کوهستان سنگی (از نوع امریکایش) ,فضای ها متفاوت , نور پردازی جالب و غول های عظیم جسته و...... ولی عالی نیست مثل اینکه اسمون ثابته و جزئیات که توی بازی ها روز دارند توی این نیست.گرافیک کارتونی سزمین مرزی Border land رو بگیری سعی به واقعیت تبدیلش کنی میشه این.بازم نفهمیدید یک سر برو Gamespot عکس ها رو نیگا بنداز.داستان کلی بازی من خوشم نیومد یک مقدار به نظرم مضخرف بود هیچی رو توی بازی توضیح نمیده اینا از کجا اومدن ؟قضیه این اثوریتی چیه؟مردم چرا اینجوری شدن؟ اخرشم که گنگ تموم شد ولی روند ماموریت های عقلانی هست.
خلاصه ارزش 2 تا 3 تومان پول رو که واقعا داره.برای یک بار بازی کردن جالبه ولی قرار دوتا DLC بیاد که من دیگه صبر نکردم بازی رو پاک کردم (چون بعد از DLC بازی ها MAFIA2 , Deus ex کلا از هر چی DLC حالا بهم میخوره)حالا خو دانید گرفتید اگر بدتون اومد من رو نفرین نکنید,نظرم بود
من که با گیم پلیش بیشتر حال کردم تا بقیه ی چیزاش . مخصوصا اون تیغ هایی که پرت می کرد خیلی جالب بود و همچنین ارزون بودن مهمات که وقتی میرفتی میخریدی فول میکردی خیلی لذت بخش بود برام .
البته محدود بودن محیط و شخصیت ها و ماموریت ها و خطی بودن بازی بعد از شخم زدن fallout خیلی تو ذوقم زد چون اولش فکر کردم بازیش rpg هست. ولی ارزش یک بار تموم کردن رو داشت
titanium_zarin
19-11-2011, 05:29
اقا میشه بگی دقیقا کجایی؟
توی شهر سوم بعد از اینکه رفتی پیش شهردار یا قبلش؟
من مارزشال رو نجات دادم ...
بعد با یه کشتی پرنده رفتیم به SUBWAYTOWN ...
شهردارش یه مرد چاق بود و کچل ...
همه رو رفتم و تموم شد ...
حالا مارشال بهم گفته که برم پیش هسته اصلی مقاومت ...
گرفتی ؟؟
این نمیدونم کجاست ...
Khan gholi
19-11-2011, 14:28
[QUOTE=titanium_zarin;6639927]من مارزشال رو نجات دادم ...
گرفتی ؟؟
این نمیدونم کجاست ...[/QU
هسته اصلی مقاومت که خود کلانتر هست ولی وقتی که تمام ماموریت رو از شهرداره میگیری و انجام میدی که اخرینشون هم برقرار کردن جریان برق هست بر میگردی پیش کلانتر که ماموریت هاش رو میشه از همون افراد داخل گاراژ مخفی گرفت
black.assassin
20-11-2011, 14:19
بازی از نظر باگ ها و .. خیلی مزخرفه. تنها ضعف بزرگی که رغبت نمی کنم بازی رو ادامه بدم.
گیم پلی خوبه . مخصوصا اینکه ریسینگ هم داره توش و یکم هیجان میده به بازی. مخصوصا tune کردن ماشینا :دی
جدا از این مراحل طراحی خوبی داشتن. کاراکترها عالی طراحی شدن. اسلحه ها ضعیف کار شدن. یعنی می تونست بهتر از این باشه.
داستان خیلی خیلی خسته کننده هست. فقط جملاتی که به کار میره خیلی سینمایی و کار شده هستن. اما کل داستان چیز مزخرفیه مثل همه open world های دیگه. مثل gta :دی
بهترین بخش بازی صداگذاری عالی بازی هست که واقعا رو یه سیستم معمولی و باند 2:1 هم زیباییش معلومه. طوریه که آدم کور هم باشه با صدای پیش زمینه و صدای کاراکترها میفهمه چه خبره.
در کل یه بازی در حد متوسط رو به بالا یا همون امتیاز 7 یا 7.5 بود به نظر من.
titanium_zarin
20-11-2011, 19:45
[QUOTE=titanium_zarin;6639927]من مارزشال رو نجات دادم ...
گرفتی ؟؟
این نمیدونم کجاست ...[/QU
هسته اصلی مقاومت که خود کلانتر هست ولی وقتی که تمام ماموریت رو از شهرداره میگیری و انجام میدی که اخرینشون هم برقرار کردن جریان برق هست بر میگردی پیش کلانتر که ماموریت هاش رو میشه از همون افراد داخل گاراژ مخفی گرفت
ببین ...
وقتی همه چی تموم شد رفتم دمه دفتر شهرداره ...
اما دو تا از اینا که شبیه کرایسیس هستن اونجا بهم میگم برگرد ...
رفتم پیش مارشال گفت فلان ...حالا موندم ...
Khan gholi
22-11-2011, 14:39
[QUOTE=Khan gholi;6640668]
ببین ...
والا من اینجوری یادمه: بعد از اینکه جریان برق وصل کردی میای خبر خوش بدی به شهردار می بینی که سرباز های اثوریتی شهر رو گرفتند بعد میری پیش کلانتر بهت ماموریت میده میگه با اون ادمی که پشت کامپیوتر نشسته صحبت کنی یا اون ادم عضلانی که سمت راست جای اسلحه یا ادمی که توی انتهای راهرو پشت سر همین ادم وایستاده بری تو یک جایی یک قطعه که ماله این دستگاه واقع در خاک رو بر میداری پیشش(سه تا ماموریت اخر ماله ایناست)
اگر بازم نشد کل قسمت ماموریت رو به انگلیسیش برام بنویس ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه
amirpers
24-11-2011, 16:00
خیلی جالبه که تو این مرحله با این وسایل id رو بازسازی کردند و یه جوری قرار دادند که دیده بشه :
alireza-01010
24-11-2011, 16:34
[QUOTE=Khan gholi;6640668]
ببین ...
دوست عزیز باید بری به resistance base اگه اشتباه نکنم.
محلش دقیقا جایی که وقتی با ماشین از شهر میری بیرون و وقتی وارد شهر میشی همون اول یک گاراژ هست دقیقا سمت چپت وقتی بری یک آسانسور بالا میاد . بعدشم که ادامه ی بازی ...
سلام .عجیب ترین فاینال یک بازی بود که دیدم
Pessimist
26-11-2011, 18:45
سلام بچه ها
من این بازی رو برای ایکس باکس گرفتم که 3 تا دی وی دی بود و یه مقدار قیمتش نسبت به بقیه بازی ها بالاتر بود.میخواستم بدونم کسانی که اینجا ایکس باکس دارن بیان بگن که برای اونا هم 3 تا دی وی دی بوده یا نه؟
آخه من بعضی وقتها دیدم بازی های pc رو عمدا رو چندتا دی وی دی میزنن و با قیمت های بالا میفروشن میخواستم بدونم یه همچین کاری رو روی بازی های ایکس باکس هم میشه انجام داد یا نه؟
سلام بچه ها
من این بازی رو برای ایکس باکس گرفتم که 3 تا دی وی دی بود و یه مقدار قیمتش نسبت به بقیه بازی ها بالاتر بود.میخواستم بدونم کسانی که اینجا ایکس باکس دارن بیان بگن که برای اونا هم 3 تا دی وی دی بوده یا نه؟
آخه من بعضی وقتها دیدم بازی های pc رو عمدا رو چندتا دی وی دی میزنن و با قیمت های بالا میفروشن میخواستم بدونم یه همچین کاری رو روی بازی های ایکس باکس هم میشه انجام داد یا نه؟
salam
نه دوست من.این بازی واقعا روی 3 دیسک منتشر شده.مثل بازی l.a noire:20:
[QUOTE=titanium_zarin;6643905]
دوست عزیز باید بری به resistance base اگه اشتباه نکنم.
محلش دقیقا جایی که وقتی با ماشین از شهر میری بیرون و وقتی وارد شهر میشی همون اول یک گاراژ هست دقیقا سمت چپت وقتی بری یک آسانسور بالا میاد . بعدشم که ادامه ی بازی ...
من همینجا گیر کردم و میگه برو مارشال رو در resistance base ببین. این ادرسی که میگین رو من پیدا نمیکنم. از در شهر که میای بیرون پیاده یه در گاراژ بزرگ هست اما اصلا باز نمیشه. می تونید یه مقدار دقیق تر بگین. چون اگه بیرون از شهر مارشال رو بشه پیدا کرد تو map خودش جهت میده اما اینجا نمیده.
Pessimist
27-11-2011, 12:08
salam
نه دوست من.این بازی واقعا روی 3 دیسک منتشر شده.مثل بازی l.a noire:20:
خب خدا رو شکر که واقعا روی سه تا دیسک منتشر شده!
اون زمان که پی سی باز بودم بازی هایی رو میدیدم که بعضا روی 4 یا پنج تا دیسک میزدن و با قیمت های بالا میفروختن.
راستی این بازی خیلی قشنگه اما چرا از تاپیکش انقدر کم استقبال شده؟
mazoolagh
27-11-2011, 20:30
دوستانی که میگن پچ این بازی رو گرفتن (برای حل مشکل blurry texture) از کجا گرفتن چون هنوز در سایت خودش هم منتشر نشده!
alireza-01010
27-11-2011, 21:17
[QUOTE=alireza-01010;6653265]
من همینجا گیر کردم و میگه برو مارشال رو در resistance base ببین. این ادرسی که میگین رو من پیدا نمیکنم. از در شهر که میای بیرون پیاده یه در گاراژ بزرگ هست اما اصلا باز نمیشه. می تونید یه مقدار دقیق تر بگین. چون اگه بیرون از شهر مارشال رو بشه پیدا کرد تو map خودش جهت میده اما اینجا نمیده.
دوست شرمنده دقیقش درست یادم نیست ولی هر چی هست داخل شهر و همونجایی که از اون طرف گاراژ گرفتی.
titanium_zarin
27-11-2011, 21:54
[QUOTE=alireza-01010;6653265]
الان تو اونجایی که مترو داره ؟؟
اگه اره مارشال همونه که باهاش اومدی اینجا ...
اگه همین نفر هم بهت گفته بری پیش هسته اصلی جایی نمیخواد بری ...
اولین جایی بود که اومدی دو نفر مرد + اون دختره اونجان ؟؟
یه مرد چاق با اونی که روی صندلی نشسته ...
یادت اومد ؟؟
بروو پیشهمون صندلی داره ...همه چی حل میشه ...
mehdi30nema
28-11-2011, 21:25
من یه جا بازی را سیو کرده بودم و الان که بعد از چند روز رفتم دوباره بازی کنم میبینم ماشینی که قبلا نزدیکم بوده نیست و اگه بخام پیاده برم هم فکر کنم نیم ساعتی راه تا اونجاییکه میخام برم باشه .
راهی نیست بشه این فاصله را از بین برد ؟ چون اصلا حال نیم ساعت پیاده روی نیستش .
havas_1980
28-11-2011, 21:28
من یه جا بازی را سیو کرده بودم و الان که بعد از چند روز رفتم دوباره بازی کنم میبینم ماشینی که قبلا نزدیکم بوده نیست و اگه بخام پیاده برم هم فکر کنم نیم ساعتی راه تا اونجاییکه میخام برم باشه .
راهی نیست بشه این فاصله را از بین برد ؟ چون اصلا حال نیم ساعت پیاده روی نیستش .متاسفانه نه.
[QUOTE=nimapix;6659290]
الان تو اونجایی که مترو داره ؟؟
اگه اره مارشال همونه که باهاش اومدی اینجا ...
اگه همین نفر هم بهت گفته بری پیش هسته اصلی جایی نمیخواد بری ...
اولین جایی بود که اومدی دو نفر مرد + اون دختره اونجان ؟؟
یه مرد چاق با اونی که روی صندلی نشسته ...
یادت اومد ؟؟
بروو پیشهمون صندلی داره ...همه چی حل میشه ...
بله مترو داره یه تونلم دارن می کنن. رئیسم الان دم در اتاقش 2 تا سرباز قرمز واستادن هی میگن برو عقب! اینجاهایی که گفتین رو من گشتم خبری نبود!
خوب منم بازی رو بعد یه قرن از اومدنش تموم کردم:31:
بسی لذت بردیم یعنی میخوام بگم واقعا توی حق این باز اجحاف شده بود مثلا خیلی از بچه ها میگفتند گرافیک اصلا تعریفی نداره در صورتی که به نظر من گرافیک از لحاظ بصری و هنری در حد یک شاهکاره محیطها و اتمسفرهای کاملا مجزا که معلوم بود روی هر کدوم از اونها حسابی کار شده به نحوی که بعضی از صحنه های بازی درست مثل یک نقاشی هنری می موند و فرد از دیدن بعضی از صحنه ها واقعا لذت میبرد( گرافیک بازی واقعا فراتر از یک بازی open world بود) البته این مشکل دیر لود شدن بافتها که توی pc بهش اشاره شده بود همینطور که گفتم احتمالا اولین عاملش به همین ضعف سیستم دوستان برمیگرده چون من خودم با اینکه تقریبا هیچ پچ یا نرم افزار اضافه ای رو نصب نکرده بودم(فقط درایور گرافیکم 285.62 انودیا بود) هیچ مشکل خاصی رو توی لود تکسچرها نداشتم و حتی در حرکت سریع 180 درجه ای دوربین در محیطهای باز حداکثر زمان لود کامل تکسچرها کمتر از 0.5 ثانیه بود که کاملا قابل چشم پوشی بود:20: البته این رو هم باید مد نظر داشت که گرافیک بازی اگه به طور کامل روی سیستم پیاده میشد واقعا سنگین بود و حسابی از GPU سیستم کار میکشید پس ضعفهای خیلی از سیستمها رو نمیشه به پای بازی نوشت!!
در مورد گیم پلی هم به نظر من میشه گفت روایت داستان و انجام ماموریتها بازی دقیقا یه چیزی شبیه far cry2 بود و برای کسانی که از بازی FC2 خوششون اومده بود این بازی کاملا ارضا کننده بود(از جمله خود من) فقط با این تفاوت که پیکربندی داستان این دو بازی از اساس با هم فرق میکرد و هیچ وجه تشابهی باهم نداشتند....
البته یه چیز مبهم برای من مدت زمان بازی بود چون طبق گفته_ی سازندها قرار بر این بود که گیم پلی اصلی بازی تقریبا 15 ساعت و با ماموریتهای فرعی یه چیزی حدود 25 ساعت طول بکشه در حالی که من با تموم ماموریتهای فرعی بازی رو تقریبا روی 13 ساعت تموم کردم که برام کاملا عجیب بود!!
خلاصه من یکی که از انجام این بازی واقعا لذت بردم و در کل میگم این یکی از بازیهایی هست که حتما حداقل یکبار باید تجربه_ش کنید:46:
خوب منم بازی رو بعد یه قرن از اومدنش تموم کردم:31:
بسی لذت بردیم یعنی میخوام بگم واقعا توی حق این باز اجحاف شده بود مثلا خیلی از بچه ها میگفتند گرافیک اصلا تعریفی نداره در صورتی که به نظر من گرافیک از لحاظ بصری و هنری در حد یک شاهکاره محیطها و اتمسفرهای کاملا مجزا که معلوم بود روی هر کدوم از اونها حسابی کار شده به نحوی که بعضی از صحنه های بازی درست مثل یک نقاشی هنری می موند و فرد از دیدن بعضی از صحنه ها واقعا لذت میبرد( گرافیک بازی واقعا فراتر از یک بازی open world بود) البته این مشکل دیر لود شدن بافتها که توی pc بهش اشاره شده بود همینطور که گفتم احتمالا اولین عاملش به همین ضعف سیستم دوستان برمیگرده چون من خودم با اینکه تقریبا هیچ پچ یا نرم افزار اضافه ای رو نصب نکرده بودم(فقط درایور گرافیکم 285.62 انودیا بود) هیچ مشکل خاصی رو توی لود تکسچرها نداشتم و حتی در حرکت سریع 180 درجه ای دوربین در محیطهای باز حداکثر زمان لود کامل تکسچرها کمتر از 0.5 ثانیه بود که کاملا قابل چشم پوشی بود:20: البته این رو هم باید مد نظر داشت که گرافیک بازی اگه به طور کامل روی سیستم پیاده میشد واقعا سنگین بود و حسابی از GPU سیستم کار میکشید پس ضعفهای خیلی از سیستمها رو نمیشه به پای بازی نوشت!!
در مورد گیم پلی هم به نظر من میشه گفت روایت داستان و انجام ماموریتها بازی دقیقا یه چیزی شبیه far cry2 بود و برای کسانی که از بازی FC2 خوششون اومده بود این بازی کاملا ارضا کننده بود(از جمله خود من) فقط با این تفاوت که پیکربندی داستان این دو بازی از اساس با هم فرق میکرد و هیچ وجه تشابهی باهم نداشتند....
البته یه چیز مبهم برای من مدت زمان بازی بود چون طبق گفته_ی سازندها قرار بر این بود که گیم پلی اصلی بازی تقریبا 15 ساعت و با ماموریتهای فرعی یه چیزی حدود 25 ساعت طول بکشه در حالی که من با تموم ماموریتهای فرعی بازی رو تقریبا روی 13 ساعت تموم کردم که برام کاملا عجیب بود!!
خلاصه من یکی که از انجام این بازی واقعا لذت بردم و در کل میگم این یکی از بازیهایی هست که حتما حداقل یکبار باید تجربه_ش کنید:46:
پس لطفا برس به داد ما که یه جایی موندیم حسرت به دل نمی دونیم باید چیکارش کنیم
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
دوستانی که میگن پچ این بازی رو گرفتن (برای حل مشکل blurry texture) از کجا گرفتن چون هنوز در سایت خودش هم منتشر نشده!
یه پچ اومده براش حدودا 1 گیگم هست. تو یه سایت ایرانی برای دانلود گذاشتن. البته اگه یه کارت گرافیک قوی داشته باشین مثلا مثل 6950 یا 6970 مشکل تکسچر اصلا به چشم نمیاد.
بله مترو داره یه تونلم دارن می کنن. رئیسم الان دم در اتاقش 2 تا سرباز قرمز واستادن هی میگن برو عقب! اینجاهایی که گفتین رو من گشتم خبری نبود! شما الان باید بری طبقه هم کف:31:درست کنار در گاراژ(همونجا که سوار ماشین میشی) سمت راست یه آسانسور مخفی هست که معمولا وقتی کنارش وایمیسی خودش بالا میاد ولی اگه بالا هم نمیومد یه دستگیره کنارش هست که با فشا دادن اون بازم آسانسور بالا میاد سوارش شو و برو پایین و مارشال رو ببین و باهاش صحبت کن و باقی ماجرا:46:
برای ایکس باکس
قسمت داستانیش دیسکه چندمه ؟
شما الان باید بری طبقه هم کف:31:درست کنار در گاراژ(همونجا که سوار ماشین میشی) سمت راست یه آسانسور مخفی هست که معمولا وقتی کنارش وایمیسی خودش بالا میاد ولی اگه بالا هم نمیومد یه دستگیره کنارش هست که با فشا دادن اون بازم آسانسور بالا میاد سوارش شو و برو پایین و مارشال رو ببین و باهاش صحبت کن و باقی ماجرا:46:
آقا خیلی ممنون بابت راهنمایی. کاری کردی حسرت به دل نموندم:)) تمومش کردم.
برای ایکس باکس
قسمت داستانیش دیسکه چندمه ؟
دیسک اول و دوم فقط برا داستانه ریسک سوم برا انلاینه
mehdi30nema
05-12-2011, 13:36
بچه ها من الان تو wasterland هستم و دو تا ماموریت پیش رو دارم
یکی get a sponsership from JK stiles هست و اون یکی heat the west of matunt by bash ( یا یه چیزی تو همین مایه ها ) که متسفانه هیچ کدوم را نمیدونم باید چی کار کنم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
بچه ها من الان تو wasterland هستم و دو تا ماموریت پیش رو دارم
یکی get a sponsorship from JK stiles هست و اون یکی heat the west of matunt by bash ( یا یه چیزی تو همین مایه ها ) که متسفانه هیچ کدوم را نمیدونم باید چی کار کنم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
میدونم منظورتون چیه شما احتمالا دارین هنوز توی city میگردید برای انجام هر کدوم از این ماموریتها باید بری به قسمت گاراژ و از شهر خارج شی,حالا هر کدوم که در اولویت باشه مسیر رو نشونتون میده...
که البته این دوتا ماموریت با هم هستند یعنی برای پیدا کردن sponsorship باید به mutant bash TV بری که بیرون از شهره:46:
mehdi30nema
06-12-2011, 13:44
بچه ها یه سوال دیگه :
من الان تو WELLSPRING هستم و مهمات هیچی ندارم . یعنی وقتی میرم بیرون فقط باید با مشت بجنگم .
از کجا میشه تفنگ و مهمات خرید ؟
Khan gholi
06-12-2011, 15:44
بچه ها یه سوال دیگه :
من الان تو WELLSPRING هستم و مهمات هیچی ندارم . یعنی وقتی میرم بیرون فقط باید با مشت بجنگم .
از کجا میشه تفنگ و مهمات خرید ؟
توی دهکده اول قسمت اون سراشیبی یک نفر هست که می فروشه. توی شهر دوم جایی که رفتی لباس رو عوض کردی و کنارش دارن روی زمین بازی میکنند می فروشه.اگر توی شهر سوم هستی که طبقه بالا یک خانمی هست می فروشه و یک مردی هستی توی همون طبقه داره مهمات قاچاق میفروشه
mehdi30nema
06-12-2011, 21:16
تو مرحله Destroy the bomb caches میشه بگید از کجا باید ماشین کنترلی پیدا کرد ؟
چون یه جا باید ماشین را از زیره در بفرستم توی یه اتاق .
تو مرحله Destroy the bomb caches میشه بگید از کجا باید ماشین کنترلی پیدا کرد ؟
چون یه جا باید ماشین را از زیره در بفرستم توی یه اتاق .
مهدی جان میخوای بازی روبده من میرم تا تهش,آخرش رو هم برات تعریف میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](شوخی کردم ناراحت نشیا:31:)
اوت ماشینها(RC bomb car) رو وقتی کلانتر بهت ماموریت میده فکر کنم یه چند تاییش رو بهت میده.....دقیق یازدم نیست وسایل ساختش رو میده یا خود ماشین رو ولی بازم اگه نداشتی باز زدن کلید TAB و رفتن با قسمت engineering میتونی با وسایلی که جمع کردی بسازی...بعد برو به قسمت inventory و در لیست وسایل مورد استفاده قرار بده و با زدت یکی از کلیدهای F1 تا F4 انتخاب و ازش استفاده کن....
mehdi30nema
09-12-2011, 16:23
مهدی جان میخوای بازی روبده من میرم تا تهش,آخرش رو هم برات تعریف میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](شوخی کردم ناراحت نشیا:31:)
اوت ماشینها(RC bomb car) رو وقتی کلانتر بهت ماموریت میده فکر کنم یه چند تاییش رو بهت میده.....دقیق یازدم نیست وسایل ساختش رو میده یا خود ماشین رو ولی بازم اگه نداشتی باز زدن کلید TAB و رفتن با قسمت engineering میتونی با وسایلی که جمع کردی بسازی...بعد برو به قسمت inventory و در لیست وسایل مورد استفاده قرار بده و با زدت یکی از کلیدهای F1 تا F4 انتخاب و ازش استفاده کن....
من دارم نسخه 360 را بازی میکنم . کلید Tab نداره . :31:
ولی دیروز و امروز نشستم پای این Rage و فوق العاده باهاش حال کردم . اوایل فکر نمیکردم اینقدر بازیش باحال بشه ولی الان خیلی دارم لذت میبرم .
من الان مرحله power planet در subway city را تموم کردم و حدوده شش ساعت و نیم هم تا اینجا طول کشیده . چه قدر دیگه تا آخره بازی مونده ؟
من دارم نسخه 360 را بازی میکنم . کلید Tab نداره . :31:
ولی دیروز و امروز نشستم پای این Rage و فوق العاده باهاش حال کردم . اوایل فکر نمیکردم اینقدر بازیش باحال بشه ولی الان خیلی دارم لذت میبرم .
من الان مرحله power planet در subway city را تموم کردم و حدوده شش ساعت و نیم هم تا اینجا طول کشیده . چه قدر دیگه تا آخره بازی مونده ؟
والا توی 360 نمیدونم ولی منظورم از کلید TAB همون کلیدی هست که ماموریتهای بازی رو که باید انجام بدی برات میاره....
در مورد بازی هم منم مثل تو اولش که نشستم پاش فکر نمیکردم اینقدر باهاش حال کنم ولی اساسی بهم حال داد شما هم فکر کنم سه یا چهار تا ماموریت اصلی دیگه بیشتر نداری تا بازی رو تموم کنی:46:
xero.1992
10-12-2011, 00:29
منم فکر نمی کردم بازی گیرایی باشه ولی خوب پتانسیل خیلی خوبی داره و من رو جذب کرد...
mehdi30nema
15-12-2011, 10:37
بازی را بالاخره تمام کردم . حدود 7 ساعن و نیم طول کشید تا تموم شه .
کلا خیلی از بازی لذت بردم و گرافیکش هم با توجه به اینکه بازی را روی هارد 360 ریخته بودم خیلی مشکل ساز نبود و حتی چشم نواز هم بود .
گیم پلی بازی خیلی جذاب بود به خصوص مراحل ابتدایی بهتر از پایانیش بودن .
از پایان بازی هم خیلی قافل گیر شدم ، یه جورایی پایانش اصلا خوب نبود خیلی معمولی بود و اصلا مبارزه درست و حسابی تو مرحله آخر با غول آخری هم نداشت .
ولی در کل باید بگم که تجربه خیلی خوبی بود .
Abolfazl3007
15-12-2011, 13:44
سلام دوستان
منم امروز بالاخره بازی رو گرفتم (XBOX360)
اولین چیزی که خودنمایی میکنه گرافیک بسیار عالی تو محیط وسیع بازی هست و واقعا چشم نوازه ... بازی هم که روی 60 فریم بسیار روون اجرا میشه و تا اینجا باگ اذیت کننده ای ندیدم ...
گیم پلی بازی هم خیلی آدمو یاد BORDERLANDS میندازه ... و یه خورده که تو بازی پیشروی میکنی آدمو درگیر خودش میکنه ..
داستان چیز زیادی برای گفتن نداشته تا حالا ...
دوستان من بازي رو گرفتم ....... گرافيكش تند تند انگار رندر ميشه مثلا وقتي ميچرخي صحنه مات بعد چند ثانيه دوباره به حالت اول برميگرده با اينكه گرافيك من خيلي قويه . ميتونه از كرك باشه؟؟؟ خواهشا راهنمايي كنين
دوستان من بازي رو گرفتم ....... گرافيكش تند تند انگار رندر ميشه مثلا وقتي ميچرخي صحنه مات بعد چند ثانيه دوباره به حالت اول برميگرده با اينكه گرافيك من خيلي قويه . ميتونه از كرك باشه؟؟؟ خواهشا راهنمايي كنين
نه مربوط به کرک نمیشه.بازی کلا مشکل داره.
شرکت سازنده یه پچ 1 گیگی داده بیرون.دانلودش کن بریز درست میشه.:20::20:
SA.JJ.AD
22-12-2011, 19:57
کلا این بازی برای 90% این مشکل رو داره !! یه جستجویی بزن تا تاپیک مشکلات نصب و اجراشو پیدا کنی !! اونجا تو پست اول توضیحات خوبی برا حل این مشکل یا حداقل بهبودش جمع اوری شده:20:
بچه ها یه سوال هرجه میرم ماموریت دم در هر قسمت یه صندوق قرمره اون چیه؟؟
یک سوال داشتم دیسک سوم این بازی برای داستان اصلی بازی نیست درسته یعنی اصلا احتیاح به نصب نداره برای xbox:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.