ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال در مورد آنتی ویروس ، فایرل وال و آنتی اسپای ور

mahdi bg
25-07-2008, 22:01
سلام

با توجه به اینکه من هم آنتی اسپای ور (Spyware Doctor ) و هم آنتی ویروس (BitDefender )
روی سیستم نصب دارم باز هم نیازی به فایر وال هست یا نه

سه تا سوال دیگه هم داشتم
اصلا فایر وال چی هست؟
اینترنت سکوریتی چی هست؟
ایانا با هم فرق دارن؟

ممنون

majid20
25-07-2008, 23:03
فایروال یا دیواره آتش برنامه ایست که تمام پروسه ها و تماسهای اینترنتی رو کنترل کرده تا سیستم شما از شر هکرها، جاسوس های حرفه ای و برنامه های مخرب در امان باشد

اگه شما یه خونه رو در نظر بگیرید آنتی ویروس پایه ها و دیوارهای اونه و فایروال هم در، پنجره و سقف اون محسوب میشه

همانطور که خانه بدون در، پنجره و سقف بی معنیه ، تامین امنیت سیستم بدون نصب فایروال امر مضحکیه

پس شکی نکنید شما اول باید یه فایروال خوب بر روی سیستم نصب کنید و بعد یه آنتی ویروس قدرتمند تا بتونید خودتون رو در برابر تمام حملات مجهز کنید

نیاز به آنتی اسپایور در سیستم فقط برای اسکن مناسب هستش و گارد فعال انتی ویروسهای خوب در برابر اسپایورها خوب عمل میکنه

اینترنت سکیوریتی به محصولی گفته میشه که شامل آنتی ویروس ، فایروال و آنتی اسپایور هستش

در اینترنت سکیوریتی ، فایروال و آنتی ویروس چون محصول یه شرکت هستند با هم کاملا هماهنگ میباشند

مزیت اینترنت سکیوریتی اینه که فایروال اون ساده است و برای کاربران مبتدی گزینه بسیار مناسبیه

تجربه کار با 10 اینترنت سکیوریتی مطرح به من ثابت کرده در حال حاضر بهترین اینترنت سکیوریتی رو کسپرسکی داره

موفق باشید

KING iMAN
26-07-2008, 18:11
همونطور كه دوستمون گفتن با توجه به افطايش فعاليتهاي مخرب هكرهاي نسبتاً محترم!!! وجود يه فايروال قوي واسه سيستمي كه به اينترنت وصله يه امر كاملاً واجب و ضروريه.
تا جايي كه من ميدونم بهترين فايروالهاي تخصصي ZoneAlarm و outpost هستن.
اگرم ميخواي خودتو از نصب همزمان چند برنامه راحت كني Kaspersky Internet Security 2009 بهترين و قويترين انتخاب هست.

KING iMAN
26-07-2008, 18:13
همونطور كه دوستمون گفتن با توجه به افزايش فعاليتهاي مخرب هكرهاي نسبتاً محترم!!! وجود يه فايروال قوي واسه سيستمي كه به اينترنت وصله يه امر كاملاً واجب و ضروريه.
تا جايي كه من ميدونم بهترين فايروالهاي تخصصي ZoneAlarm و outpost هستن.
اگرم ميخواي خودتو از نصب همزمان چند برنامه راحت كني Kaspersky Internet Security 2009 بهترين و قويترين انتخاب هست.

siavashjal
26-07-2008, 22:43
من توی فایروال ها comodo رو پیشنهاد می کنم چون با این که رایگان هست از خیلی دیگه از فایروال های پولی قویتر هست. اگه یه سری به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزنی خودت بهتر متوجه میشی.

mahdi bg
27-07-2008, 08:12
سلام

ممنون از همه دوستان
فقط یک سوال میشه هم اینترنت سکیوریتی کسپرسکی و نصب کرد و هم
فایروال comodo رو؟

siavashjal
27-07-2008, 12:40
دوست عزیز اگه یه سری به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزنی شاید دوستان کمکت کنند.