PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Windows Service

afshin_h_m
25-07-2008, 18:19
سلام به همه دوستان...

برنامه ای به زبان #C دارم و قصد استفاده از windows service رو دارم..که بدون ایتکه برنامه باز باشه توسط سرویس کار کنه..قسمتی از برنامه اطلاعاتی رو از پایگاه می خونه و در تاریخ و ساعتی که برای اون اطلاعات تنظیم شده باید به کاربر نشان داده میشود( Alert میدهد). تقریبا مثل کاری که آنتی ویروسها میکنند و پیغام هایی رو به صورت اوتوماتیک می دهند........

برای اینکار یک پروژه windows service در #c ایجاد کردم و سرویس رو هم به خوبی نصب میشه و اجرا هم میشه اما نمی تونم با برنامه اصلی ارتباط برقرار کنم..در متد
() onstart سرویس چگونه باید به برنامه اصلی وصل شم یا اصلا کجا و چه کار باید بکنم.....

از همه دوستان ممنون...

_H2_
27-07-2008, 18:26
سلام
windows service ها لزوماً راه خاصی و ویژه ای برای ارتباط با سایر برنامه ها ندارند.
و اگر هم قرار باشد، با دیگر برنامه ها تعاملاتی داشته باشند، از روش های استانداری مثل سوکت ها استفاده میکنند، یا در سطح زیر ساختی ویندوز، یک سری API خاص را حمایت میکنند.

در اغلب برنامه های مرسوم، معمولاً قرار دادن برنامه در Startup منطقی تر از طراحی آن به صورت یک سرویس است.
در حالت معمول، سرویسها معمولاً برای اضافه کردن قابلیتی خاص در سطح سیستم عامل، استفاده میشوند و حتی میتوانند با logoff شدن و پشت login هم به کار خود ادامه دهند، که طبیعتاً در این شرایط هم هر کدی قابل اجرا نیست.

afshin_h_m
31-07-2008, 22:35
سلام...
از راهنماییتون ممنون..