ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Progress Bar Control

tarfand4u
25-07-2008, 12:41
سلام دوستان من یه سوال دارم که خیلی وقته که ذهنم رو به خودش مشغول کرده...

اونم اینکه چه جوری میشه با استفاده از تنظیم کردم مقدار Value یک شیء Progress Bar نمایش روند پردازش به صورت واقعی جلوه کنه.

مثلا اگه ما یک فایل با پسوند exe داشته باشیم داخل خود برنامه (VB6 Resource Editor) و بخواهیم با دستورات مربوطه اون رو از داخل خود برنامه به خارج از محیط برنامه مثلا (C:\1.exe) بریزیم چه جوری می تونیم روند پردازش اون رو توسط سیستم با شیء Progress Bar نمایش بدیم...

می خوام کاملا طبیعی باشه...

راستی می خواستم بدونم چه جوری میشه رشته ی % را کنار مقدار Value شیء Progress Bar در Caption مثلا یک لیبل قرار داد....

خواهش میکنم جواب ها رو خیلی خیلی خیلی نیاز دارم....

با تشکر

Smafias
28-07-2008, 03:27
سلام!

یه نمونه نوشتم بلکه مشکلت حل بشه -- برای این مثال من فایل Notepad.exe رو داخل Resource قرار دادم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سوالی بود بپرس :11:

tarfand4u
28-07-2008, 21:24
سلام!

یه نمونه نوشتم بلکه مشکلت حل بشه -- برای این مثال من فایل Notepad.exe رو داخل Resource قرار دادم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سوالی بود بپرس :11:

سلام دوست عزیز خسته نباشید

خیلی ممنونم که بازم به تایپیک من توجه کردین

راستی میشه یه جوری با یه تابعی یه کاری کنیم که فایل ها سریعتر روی هارد ریخته بشن؟

چون مثالی که شما لطف کردین و آپلود کردین زمان ریختن فایل روی هارد یه کمی طول می ده!!!

راستی به خاطر تابعی که لطف کردین و ارائه دادین در مورد این سوال من که پرسیده بودم:

راستی می خواستم بدونم چه جوری میشه رشته ی % را کنار مقدار Value شیء Progress Bar در Caption مثلا یک لیبل قرار داد؟

خیلی متشکرم

Smafias
31-07-2008, 00:11
خواهش میکنم! -- وظیفم بود.

توابع دیگری هستند که سریعتر انجام دهند -- ولی دیگر امکان نمایش ProgressBar نیست!
خیلی دنبالش گشتم حتی AsyncRead ( توی UserControl ) رو هم امتحان کردم ولی ProgressBar آپدیت نمیشه!...

فقط یه راه دیگه موند که اون هم استفاده از FileStream هست که اونم توی vb6 امکان پذیر نیست و توی NET. موجود هست.

موفق باشی! :11:

tarfand4u
31-07-2008, 16:14
دوست عزیز از اینکه من رو اینقدر راهنمائی کردی متشکرم

به هر حال یه کاریش می کنیم دیگه:31: