مشاهده نسخه کامل
: ادامه ساخت cms
Ali_vavan2009
24-07-2008, 23:07
سلام دوستان
من قبلا در
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک در خواست آموزش ساخت cms را کرده بودم که در آخر با بسته شدن تاپیک مواجعه شد:18:
اما من در آخر تصمیم گرفتم تا برم و کمی php یاد بگیرم و حالا شروع کردم به ساخت cms :18: اما فعلا یه cms خیلی خیلی خیلی ساده ساختم که نمیشه گفت cms ولی برای تبدیل به یه cms خوب به کمک شما نیاز دارم:46:
اول اینکه کمکم کنید تا اینی رو که ساختم کامل کنم
این سیستم مبتدی که ساختم کلا به 3 تا قسمت نیاز داره که بشه یه cms مدیریت مطلب ساده
1 - می خوام برای ورود از من پسورد بپورسه و برای خروج از دکمه خروج استفاده کنم
2 - من زمانی که متن رو تایپ می کنم فقط تو صفحه ذخیره میشه و اگه بخوام دفعه دیگه بیام و متنم رو تایپ کنم به جای متن قبلی میشینه ولی من می خوام وقتی وارد قسمت مدیریت متن شدم یه کادر دیگه باشه و تمام فایل هایی رو که ساخته بودم رو نشون بده و با انتخاب هر کدوم بتونم روی فایل مدیریت انجام بدم
3 - می خوام مثل تمام سیستم های مدیریت دیگه بتونم روی متن مدیریت کامل داشته باشم مثل نیوک و جوملا و e107 و.... که زمان وارد کردن متن مورد نظر می تونی بدونه دانش برنامه نویسی راحت متن رو تغییر سایز ، تغییر فونت ، رنگ ، زیر خط دار کردن و ..... بدی
فعلا اگه تو این زمینه ها کمکم کنید ممنون میشم:10:
تا ببینیم به کجا ها خواهد رسید:31:
neopersia
24-07-2008, 23:40
در مورد سوال اول به این تاپیک مراجعه کن:
عضوگيري و اعتبارسنجي كاربر در Php (بحث كامل) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد سوال دوم نمیدونم چی بگم. مگه خودتون ننوشتیدش؟ خوب به جای آپدیت کردن رکورد قبلی اطلاعات رو تو یه رکورد جدید ثبت کن!
آهان به جای دیتابیس از فایل استفاده کردید! بازم قضیه فرقی نمیکنه به جای فایل قبلی فایل جدید بساز! هر چند بهتره از دیتابیس استفاده کنید
برای سوال سوم هم میتونی از ویرایشگرهای WYSIWYG که برای استفاده در صفحات موجوده استفاده کنی مثلاً tinymce به نظر من خوبه.
دوست گرامي درود بر شما . يك تجربه شخصي رو خدمتتون عرض ميكنم . دوست من ابتدا دانش برنامه نويسي خودتون رو ارتقا بديد . « جسارت نباشه » . نميدونم تو چه سطحي داريد كار ميكنيد ولي اگر تازه شروع كرديد يكدفعه برداشتن گامي به اين بزرگي ميتونه دردسرهايي رو براتون داشته باشه . از جمله اتلاف وقت ، هزينه ، اعصاب و ... اما در دراز مدت ميتونه تجربه خوبي باشه كه با يك برنامه ريزي درست ميتونيد در كوتاه مدت به آن دست پيدا كنيد . شما براي اينكه بتونيد به كره ماه بريد بايد فضانوردي بلد باشيد وگرنه دست يافتن به هدف بسيار طاقت فرسا و گاه غير ممكن است !!! چيزي رو كه شما از آن به عنوان يك cms نام برديد بسيار ناچيزتر از آني هست كه بشود از آن بنام cms نام برد . اين فقط مقدمهاي براي آغاز نوشتن يك سيستم است . تجربه خودم رو ميگم . گاهي شده كه روي بخشي از يك سيستم آنلاين كار كردم . چندين روز وقت گذاشتم و بالاخره طراحي پايان پذيرفته . اما بعدا فهميدم كه با صرف وقت ناچيزي ميتونستم خيلي راحت به همون هدف و بلكه بهتر از اون برسم و اينها همه ناشي از ضعف برنامه نويسي من ميشد . بعد از كلي دردسر تازه ميرسيدم به اين اصل كه اگر كار رو از اول اصولي انجام ميدادم چقدر پيش بودم . و تا ميومدم خودم رو آپديت كنم با اتلاف وقتي كه ايجاد ميشد ديگران كلي از من جلو ميافتادند . بنظر من شما ابتدا روي اصول برنامه نويسي كار كنيد و سپس دانش خودتون رو در اين زمينه بالا ببريد . چندين و چند سيستم از پيش طراحي شده را كاملا مورد بررسي قرار بديد . هدفتون رو از طراحي در نظر بگيريد و سپس شروع كنيد . تنها با edite كردن سورس نميشه روي يك cms كار كرد و بايد اصول طراحي را رعايت كرد . شاد و پيروز باشيد . بدرود
Ali_vavan2009
25-07-2008, 01:33
در مورد سوال اول به این تاپیک مراجعه کن:
عضوگيري و اعتبارسنجي كاربر در Php (بحث كامل) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد سوال دوم نمیدونم چی بگم. مگه خودتون ننوشتیدش؟ خوب به جای آپدیت کردن رکورد قبلی اطلاعات رو تو یه رکورد جدید ثبت کن!
آهان به جای دیتابیس از فایل استفاده کردید! بازم قضیه فرقی نمیکنه به جای فایل قبلی فایل جدید بساز! هر چند بهتره از دیتابیس استفاده کنید
برای سوال سوم هم میتونی از ویرایشگرهای WYSIWYG که برای استفاده در صفحات موجوده استفاده کنی مثلاً tinymce به نظر من خوبه.
در مورد اولی ممنون و اگه امکان داره یه تاپیک که هم مثال هاش و هم کاملتر توضیح داده باشه بزار
در مورد دومی خودم نوشتم ولی نمی شه که هی من بخوام برم یه فایل بسازم و اونو تغییر بدم پس سیستم مدیریت اینجا برای چیه دارم درست می کنم؟؟؟؟؟؟؟
در مورد سومی می تونید لینک مستقیم به همراه آموزشش رو بدید؟؟؟؟؟
دوست گرامي درود بر شما . يك تجربه شخصي رو خدمتتون عرض ميكنم . دوست من ابتدا دانش برنامه نويسي خودتون رو ارتقا بديد . « جسارت نباشه » . نميدونم تو چه سطحي داريد كار ميكنيد ولي اگر تازه شروع كرديد يكدفعه برداشتن گامي به اين بزرگي ميتونه دردسرهايي رو براتون داشته باشه . از جمله اتلاف وقت ، هزينه ، اعصاب و ... اما در دراز مدت ميتونه تجربه خوبي باشه كه با يك برنامه ريزي درست ميتونيد در كوتاه مدت به آن دست پيدا كنيد . شما براي اينكه بتونيد به كره ماه بريد بايد فضانوردي بلد باشيد وگرنه دست يافتن به هدف بسيار طاقت فرسا و گاه غير ممكن است !!! چيزي رو كه شما از آن به عنوان يك cms نام برديد بسيار ناچيزتر از آني هست كه بشود از آن بنام cms نام برد . اين فقط مقدمهاي براي آغاز نوشتن يك سيستم است . تجربه خودم رو ميگم . گاهي شده كه روي بخشي از يك سيستم آنلاين كار كردم . چندين روز وقت گذاشتم و بالاخره طراحي پايان پذيرفته . اما بعدا فهميدم كه با صرف وقت ناچيزي ميتونستم خيلي راحت به همون هدف و بلكه بهتر از اون برسم و اينها همه ناشي از ضعف برنامه نويسي من ميشد . بعد از كلي دردسر تازه ميرسيدم به اين اصل كه اگر كار رو از اول اصولي انجام ميدادم چقدر پيش بودم . و تا ميومدم خودم رو آپديت كنم با اتلاف وقتي كه ايجاد ميشد ديگران كلي از من جلو ميافتادند . بنظر من شما ابتدا روي اصول برنامه نويسي كار كنيد و سپس دانش خودتون رو در اين زمينه بالا ببريد . چندين و چند سيستم از پيش طراحي شده را كاملا مورد بررسي قرار بديد . هدفتون رو از طراحي در نظر بگيريد و سپس شروع كنيد . تنها با edite كردن سورس نميشه روي يك cms كار كرد و بايد اصول طراحي را رعايت كرد . شاد و پيروز باشيد . بدرود
واقعا ممنون از توضیح کامل
اول که من گفتم این چیزی که من نوشتم هنوز یه سیستم هم حساب نمیه:13:
ولی بگم من هم رفتم یه تعداد سیستم رو دیدم و هم خودم نوشتم فایل edit نکردم:5:
در مورد اینکه اطلاعات خودم رو در رابطه با برنامه نویسی زیاد کنم باید بگم که من این 2 تاپیک رو فقط بخاطر همین موضوع زدم که به کمک دوستان و شما هم به دانشم اضافه کنم و هم قدمهای خودم رو استوار تر بردارم:10:
neopersia
25-07-2008, 03:41
در مورد اولی ممنون و اگه امکان داره یه تاپیک که هم مثال هاش و هم کاملتر توضیح داده باشه بزار
مشکلی داشتید تو همون تاپیک بپرسید تا هم به تکمیل شدن اون تاپیک کمک بشه و هم دوستان جواب بدن.
در کل به نظر من هیچ منبعی مطلق نیست حتی اگه کامل باشه. شما باید طبق نیاز و تجربه خودتون ازش استفاده کنید و کاملش کنید.
در مورد دومی خودم نوشتم ولی نمی شه که هی من بخوام برم یه فایل بسازم و اونو تغییر بدم پس سیستم مدیریت اینجا برای چیه دارم درست می کنم؟؟؟؟؟؟؟
فایل فقط در سیستمهای خیلی کوچیک میتونه مفید باشه. یه مقدار که حجم کار و بازدید بره بالا سرعت و منابعی که صرف کار با فایلها میشه کیفیت کار رو میاره پایین. بهتره از دیتابیس استفاده کنی تا این مشکلات رو نداشته باشه
در مورد سومی می تونید لینک مستقیم به همراه آموزشش رو بدید؟؟؟؟؟
آموزشش گمون نکنم فارسی باشه اما رفرنس کاملش (Wiki) تو سایت خودش هست.
با اجازه دوستم يك توضيح مختصر در رابطه با ذخيره اطلاعات در فايل ميدم . فرض ميكنيم اطلاعات در يك فايل text ذخيره بشه . حال ميخواهيم پست يك رو بديم . ( مثلا شما پوشه data رو براي ذخيره txt فايل ها در نظر گرفتهايد ) . سيستم اول از همه مياد پوشه data رو چك ميكنه تا ببينه اصلا فايل txt وجود داره يا نه . اگر وجود نداشت يك فايل txt به نام 1.txt ايجاد ميكنه و اونو باز كرده ، اطلاعات را به داخل اون سر ريز كرده و سپس ميبنده . اين شد پست يك . حال اگر فايل txt رو تونست پيدا كنه ( توجه داشته باشيد كه بايد به سيستم بفهمونيد كه syntax خاصي از فايل txt رو مورد جستجو قرار بده . مثلا اسم فايلها حتما بايد عدد باشه ) . سيستم مياد آخرين txt فايل رو پيدا ميكنه . كه يك عددي رو بر ميگردونه . يكي به اين عدد اضافه ميكنه ميشه شماره فايل جديد . اون رو ايجاد ميكنه ، بازش ميكنه ، اطلاعات رو ميريزه توش و بعد ميبندتش .
همانطور كه دوستمون فرمودن استفاده از فايل براي ذخيره اطلاعات كارآيي سيستم رو در ميزان بالاي بازديد به شدت مياره پايين و هم اينكه پشتيبان گيري رو از اطلاعات سخت تر ميكنه . به هر حال اين تنها يك مثال خيلي مختصري بود كه تونستم بدم . شاد و استوار باشيد . بدرود
Ali_vavan2009
25-07-2008, 10:27
neopersia جان من می خوام برای قسمت ادمین لاگین بزارم و نمی خوام که عضو گیری داشته باشه فعلا فقط یه ادمین معرفی می کنم تا وقتی کاملتر شد بریم سراق عضو گیری
و اگه امکان داره کدی که باید برای ذخیره صفحات در دیتابیس رو بدید ممنون میشم اگه کامل بدید چه بهتر یعنی
یه صفحه ادمین که در برای ورود پسورد بخواد و بعد از ورود درونش قسمت مدیریت مطلب باشه و من برم و در آن متن مورد نظرم رو قرار بدم و در آخر اون رو ذخیره کنم ، حالا می خوام مطلب جدیدی اضافه کنم یا مطلب قبلی رو تغییر بدم که باید از دیتابیس اطلاعات رو بخونه و تغییرات رو ذخیره کنه و در آخر خروج
esf-kh جان حالا که بحث ذخیره در دیتابیس مطرح شد فکر نکنم به ذخیره در فایل نیاز باشه ولی اگه اشکال نداره کاملش رو بگو تا یه چیزی بیشتر یاد بگیرم
باتشکر از حضور گرمتان
Ali_vavan2009
25-07-2008, 17:04
پس چی شد؟؟؟؟؟؟
i fUnK YoU
25-07-2008, 17:51
چرا بانک متنی استفاده میکنی؟
mysql خیلی بهتره! اگه میخوای با دیتابیس متنی کار کنی یه سری به نسخه فارسی شده cutenews که سالار کابلی نوشته و کلی روش زحمت کشیده بزن! خیلی کمکت میکنه...
راستی تو هدفت از ساختن cms چی هست؟ سایتی که براش cms مینویسی درباره چی هست؟!
اول باید هدف مشخص بشه بعد اینکه همه نقشه رو به کاغذ منتقل کردی بری سراغ کامپیوتر! راستی من یه اسکریپت خیلی ساده دارم واسه لاگین کردن به بخش مدیریت:
خیلی خیلی خیلی ساده هست ! ولی فکر کنم.....بیخیال!
( خودم میدونم خیلی ساده و پیش پا افتاده اس! ولی یه مثاله!)
Ali_vavan2009
25-07-2008, 18:48
i fUnK YoU جان من که نگفتم بانکم متنی باشه گفتم آموزشش رو بده یاد بگیرم
بعد من هدفم رو دارم و می دونم چه چیزی می خوام بسازم
از اسکریپتت ممنون کارم رو تا حدی راه انداختی
Ali_vavan2009
25-07-2008, 20:11
neopersia جان و esf-kh جان کجایید؟؟؟؟؟؟
i fUnK YoU جان اگه امکان داره یه سیستم ورود بده که خروج هم داشته باشه
i fUnK YoU
25-07-2008, 20:25
خروج که یه اسکرپت کوچیکه... باید زمان session کوکی رو منفی کنی!
خودت دستکاریش کن حله
neopersia
25-07-2008, 20:26
neopersia جان من می خوام برای قسمت ادمین لاگین بزارم و نمی خوام که عضو گیری داشته باشه فعلا فقط یه ادمین معرفی می کنم تا وقتی کاملتر شد بریم سراق عضو گیری
و اگه امکان داره کدی که باید برای ذخیره صفحات در دیتابیس رو بدید ممنون میشم اگه کامل بدید چه بهتر یعنی
یه صفحه ادمین که در برای ورود پسورد بخواد و بعد از ورود درونش قسمت مدیریت مطلب باشه و من برم و در آن متن مورد نظرم رو قرار بدم و در آخر اون رو ذخیره کنم ، حالا می خوام مطلب جدیدی اضافه کنم یا مطلب قبلی رو تغییر بدم که باید از دیتابیس اطلاعات رو بخونه و تغییرات رو ذخیره کنه و در آخر خروج
esf-kh جان حالا که بحث ذخیره در دیتابیس مطرح شد فکر نکنم به ذخیره در فایل نیاز باشه ولی اگه اشکال نداره کاملش رو بگو تا یه چیزی بیشتر یاد بگیرم
باتشکر از حضور گرمتان
اگه عضو گیری لازم نداشته باشی نیازی به قسمت ثبت نام نداری و میتونی نام کاربری و کلمه عبورت رو تو یه فایل php بنویسی و از اونجا بخونی ولی لوگین شدن شبیه همونی هست که توی اون تاپیک مطرح شده.
برای کار با دیتابیس نمیشه همینطوری چار تا تابع رو معرفی کرد
بهتره اول یه کم SQL یاد بگیری که توی اکثر DBMS ها به کارت میاد. بعدش قسمت mysql رو از رفرنس php بخون و تمرین کن تا بدونی از چه توابعی چطور و کجا باید استفاده بشه.
Ali_vavan2009
25-07-2008, 23:26
ببینید من برای امنیت بیشتر می خوام اطلاعات مدیران تو دیتابیس ثبت بشه
اینم بگم من در اصل می خوام کاری کنم که بشه مدیر هم ثبت کرد مثل ثبت نام پس میشه گفت من قسمت ثبت نام رو می خوام ولی فعلا نه
بعدشم اگه امکان داره یه چنتا لینک آموزش فارسی بزارید ممنون میشم
i fUnK YoU
25-07-2008, 23:57
با اجازه اساتید:
تو ثبت نام نیاز نداری!
آرایه میخواد D:
باید اسامی مدیرا رو توی آرایه ها بچینی بعد بخونی و چک کنی
Ali_vavan2009
26-07-2008, 00:08
بلد نیستم لطفا بیشتر توضیح دهید
neopersia
26-07-2008, 02:22
ببخشید که اینو میگم ولی اینجوری نمیتونید CMS بنویسید. حتی اگه بنویسید مطمئناً خیلی مشکل پیدا میکنه.
میدونم که برای تمرین میخوای این برنامه رو بنویسی ولی بازم سنگینه. بهتره اونو به چند بخش تقسیم کنی و هر بخش رو جدا طراحی کنی تا با مسائل کمتری روبرو بشی و بهتر بدونی که چی باید یاد بگیری.
طی کار هم هر جا مشکل داشتی به صورت موردی سوال کن تا دوستان کامل راهنماییت کنند.
البته قبل از سوال کردن پیشنهاد میکنم این دوتا تاپیک رو از اول یه نگاهی بندازی چون خیلی از سوالات رایج برای یادگیری php تو این دوتا تاپیک مطرح شده:
چند سوال در مورد php ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درخواست کد php ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ultimator
26-07-2008, 02:39
چه جالب اتفاقا من هم دارم یکی مینویسم .. اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم البته PHP کار نمیکنم و میتونم تو بقیه اش کمکتون کنم ! :31:
بهتره واسه اول کار یه چیزی مثل بلاگ بسازی که فیلدهای تیبلت رو پشت سر هم تو صفحه اصلی نشون بده سادست !
تو صفحه مدیریت هم یه جایی باشه که یه فرم ورود اطلاعات باشه و اطلاعات رو وارد کنی و یه INSERT انجام بشه
اما اول تکلیف دیتابیست رو معلوم کن
فعلا یه جدول لازم داری که توش مثلا تایتل مطلب ، متنش ، تاریخش و ... رو نگه داره . و البته یه فیلد Primary key که بهتره عدد auto number باشه ( نمیدونم تو MY Sql چی بهش میگین ! )
Ali_vavan2009
26-07-2008, 02:47
neopersia جان من تمام کارهایی رو که شما گفتید رو دارم انجام می دهم و دادم من الان تا حالا 3 تا سیستم تموم کردم و فردا 2 تا دیگش تموم میشه
این 3 تا سیستم خبرنامه و لینک باکس و همون ذخیره متن هست
اون دوتای دیگه اگه شما کمکم کنید که بتوتم اطلاعات رو از دیتابیس نمایش بدم و تغییر بدم کار تمومه
Ali_vavan2009
26-07-2008, 02:57
ultimator جان همین این سیستم بلاگی که می گی اصلش بر پایه ی mysql هست که اطلاعات رو بریزی و نوشتن بده و در صورت نیاز تغییر هم بدی که من دقیقا تو همین قسمتها مشکل دارم
اگه می تونی کمکم کن تا سریعتر این سیستم رو تموم کنم
neopersia جان یه چیزی که یادم رفت بگم درسته من دارم فعلا اینو به صورت امتحانی درست می کنم ولی اگه درست پیش بره بدون که همینی که دارم درست می کنم تا کمتر از 3 ماه دیگه کارش تمومه و می یاد به بازار پس منو در این راه کمک کن
با تشکر
Ali_vavan2009
26-07-2008, 13:25
پس چی شد؟؟؟؟؟
کسی نیست؟؟؟؟؟
Ali_vavan2009
26-07-2008, 16:50
دوستان اگه شما این طوری کمکم کنید که به هیچ جا نمیرسم
لطفا کمک کنید
Ali_vavan2009
04-08-2008, 09:24
یعنی بین این همه با مرام کسی نیست که 2 تا کد بده به من بدبخت؟؟؟؟؟؟؟؟
-----------------
اینم بگم من دچاره مشکل تلفنی شدم و نمی تونم هر روز بیام کافی نت اگه دیر کردم تاپیک رو کنار نزارید
neopersia
04-08-2008, 19:48
دقیقاً به چی احتیاج داری؟
2 تا کد یعنی دوتا تابع کوچیک. اینی که شما لازم دارید بیشتر از 2 تا کد لازم داره من برای هر قسمتش از دو سه تا کلاس کامل استفاده میکنم!
برای همین بهتره شما کد نویسی رو شروع کنید و هر کجا که مشکل داشتید سوال کنید اینطوری سریع جوابتون رو میگیرید. اگه تو منطق کار هم مشکل دارید بگید تا اگه تونستیم راهنمایی کنیم.
Ali_vavan2009
16-08-2008, 18:02
بعد از مدتها سلام
neopersia جان و دوستان من متاسفانه تمام اطلاعاتم رو از دست دادم
ولی فقط قسمت ایستال رو تونستم بر گردونم تمام قسمتهای دیگه از دست رفت من الان اینو بگم که یه قسمت مدیرت برتم درست کنید به همراه سیستم عضو گیری ممنون میشم
neopersia جان حتی همین چیزی رو هم که بالا خواستم می دونم خیلی زیاده ولی من الان فقط به بهانه خرید میوه اومدم و دارم اینو مینویسم لطفا فقط این کار بزرگ منو کوچکش کنید ممنون میشم
David.Jn
16-08-2008, 23:36
انشالله که جواب بگیری ولی این روالی که شما پیش گرفتی به نظر من جواب نمیده (نمیخوام نا امیدت کنم).
شمایی که میخوای cms بنویسی باید یه ایده جدید هم باهاش بزاری و باید از cms های دیگه برتر های خاصی داشته باشه.
اگه میخوای یه cms کاملآ حرفه ای باشه کار یه نفر نیست.
البته اگه میخوای اینcms را در اختیار بقیه هم بزاری وگرنه اگه میخوای یه تفعلی زده باشی حرفی نیست.
به نظرم بهتره از چیزای کوچک شروع کنی.
Ali_vavan2009
19-08-2008, 11:00
zibatarin nam جان من دقیقا می خوام این cms رو برای خودم درست کنم و بعد از اینکه دیدم مشکلی نداره برای استفاده عموم بزارم
راستی دوستان من قسمت مدیریت متن رو درست کردم ولی 3 چیز می خوام یه سیستم متن که بتونم مدیریت روی متن داشته باشم برای من این طوریه که هرچی داخلش بنویسم خروجی می ده یعنی برای رفتن به خط بعد باید از <br> استفاده کنم
بعدی من تنظیم کردم که تمام متن های نوشته شدم مثل نیوک توی کادر قرار بگیره ولی می خوام وقتی رو دکمه های ویرایش و حذف کلیک کردم روی همون متن اون کار رو انجام بده
بعد می خوام یه سیستم مدیریت مدیران هم برام درست کنید که موقعه مورد با اکانت مدیر وارد شوم اگه تا 5 دیقه کاری انجام ندادم از سیستم خارج بشم یا روی دکمه خروج کلیک کنم
راستی اگه میشه 2 تا چیزه دیگه هم بهم بدید به نام های پشتبان گیری از بانک اطلاعاتی و مسدود کردن ip
ممنون
neopersia
19-08-2008, 11:44
هر بار که تو یک textarea اینتر بزنی معادل یک n\ هست برای مشکل br ها میتونی از تابع nl2br استفاده کنی نتیجه اینجوریه:
میتونی با تابع str_replace هم سطرهای جدید را با br عوض کنی.
البته اگر بخوای متن رو درست و حسابی ویرایش کنی یعنی تقریباً کاری که word انجام میده باید از یک wysiwyg استفاده کنی. من خودم از tinymce استفاده میکنم. فقط باید حواست باشه که برای کاربران اگر از این ادیتور استفاده میکنی اطلاعات رو حسابی چک کنی که یه وقت هک نشی!
برای ویرایش و حذف هم باید اون دکمه یا لینک id رکوردی مربوط به پست رو مشخص کنه بعد برنامه اون رکورد رو حذف یا ویرایش کنه.
اگر تو کار با دیتابیس ضعیفی به نظر من فعلاً cms رو بیخیال شو و برو سر وقت mysql و توابعی که با mysql کار میکنن چون این قسمت مهمترین قسمت کار هست و با اطلاعات ناقص نمیشه درست انجامش داد.
سیستم مدیریت هم باید با سشن ها درستش کنی مثل همون تاپیک عضو گیری برای خروج پس از مثلاً 5 دقیقه هم باید طول عمر سشن رو با تابع session_cache_expire محدود کنی مثلاً برای 5 دقیقه میشه اینجوری:
برای خروج مدیر هم تو همون تاپیک در موردش بحث شد.
برای مسدود کردن ip باید یه جدول دیتابیس داشته باشی که ip های بن شده رو توش ذخیره کنی و قبل از هر بازدید چک کنی ببینی ip بازدید کننده تو جدول هست یا نه. اگه بود صفحه رو بهش نشون نمیدی.
Ali_vavan2009
19-08-2008, 16:08
سلام آقا چیزایی رو که گفتی یا ندارم یا بلد نیستم یا نفهمیدم
من لینک دانلود رو براتون فرستادم خودتون بگیرید و تمومش کنید
neopersia
19-08-2008, 16:29
شرمنده فکر نمیکنم فرصت کنم.
اما یه سوال. اگه قراره که من بنویسمش خوب چه کاریه! جوملا نصب کنی که کاملتره!
Ali_vavan2009
19-08-2008, 17:55
حرف شما متین ولی من wysiwyg رو ندارم و بلد هم نیستم چطوری باید نصب کنم من در اصل می خوام شما زحمت این رو بکشید همین
neopersia
19-08-2008, 23:48
چیز خاصی نداره که!
این صفحه رو ببین یه سرچ کوچولو تو گوگل!
گزینه اولی که پیدا میکنه سایت همون wysiwyg هست! توضیحات کاملش هم توش داره تو قسمت Manual/Wiki!
این فقط یه اسکرپت هست که باعث میشه متن رو تبدیل میکنه به html. کد html هم مثل بقیه فیلدهای فرم ارسال میشه
Ali_vavan2009
20-08-2008, 10:58
neopersia جان ممنون من الان کارش رو تموم کردم ولی می خوام بدونم برای نصب زبان فارسیش باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
و لطفا کد مسدود سازی ip رو هم به صورت کامل برام بزار ممنون میشم
Ali_vavan2009
23-08-2008, 08:51
دوستان سلام
مژده مديريت متن رو تمومش كردم
قسمت ورود رو هم درست كردم ولي نياز به سيشن دارم كسي مي تونه كارم رو راه بندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
neopersia
25-08-2008, 00:28
دوستان سلام
مژده مديريت متن رو تمومش كردم
قسمت ورود رو هم درست كردم ولي نياز به سيشن دارم كسي مي تونه كارم رو راه بندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
session چیز خاصی نداره فقط یه متغیر معمولی هست که یکی دو تا نکته رو باید در موردش رعایت کنی:
1- باید اول هر اسکرپتی که میخوای از سشن استفاده بشه از این تابع استفاده کنی:
2- متغیرهای سشن به صورت یک آرایه در متغیر SESSION_$ ذخیره میشه. مقدار دهی و خواندن این متغیرها هم مثل بقیه آرایه ها هست:
از همه مهمتر نباید قبل از شروع سشن هیچ چیزی به کاربر ارسال بشه حتی یه دونه اسپیس انکودینگ صفحه رو هم باید utf-8 بدون BOM انتخاب کنی!
درمورد بلوکه کردن IP هم میتونی IP های مورد نظر رو تو یک جدول دیتابیس ذخیره کنی و قبل از هر بازدید چک کنی اگر IP بازدید کننده تو جدول وجود داشت صفحه رو بهش نشون ندی یا اینکه اونو به یک صفحه دیگه هدایت کنی. IP کاربر رو هم میتونی با این متغیر داشته باشی:
Ali_vavan2009
25-08-2008, 18:58
دستت درد نکنه کارم تموم شد
فقط میمونه پشتبان گیر که اساسیه
البته اگه میشه 2 نوع پشتبانی به من بدید اولی اینکه فقط جدول ها رو ذخیره کنه مثل جدول کاربران با کادر های اکانت و پسورد ولی از مقداریش مثلا کاربر p30 با پسورد 123456 ذخیره نشه
ولی دومی کامل یعنی از تمام دیتابیس بکاب بگیره با تمام مشخصات حتی اکانت p30 با پسورد 123456 رو هم ذخیره کنه
Ali_vavan2009
01-09-2008, 09:07
دوستان تموم شد فقط می مونه یه مقدار تو ظاهرش کار کنم و چنتا امکانات بهش اضافه کنم که درمورد امکاناتش از شما مشورت می خوام لطفا امکاناتی که بهتره بزارم روش رو بگید اگه بتونم خودم یا شما هم کمکم کنید بزارم . من منتظرم
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.