ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا دکمه ی تشکر چیز خوبیه؟!

ali_ranger22
24-07-2008, 21:58
یه سوالی پیش اومد گفتم نظر سنجی راه بندازم!!

ardalan_zapata
24-07-2008, 22:05
دوست عزیز چرا شلوغش میکنید الکی
مگه چیز عجیبی دیدید ؟ ؟
هر کی خوشش میاد استفاده میکنه هر کی خوشش نیومد استفاده نمیکنه
این هم تاپیک و نظر سنجی برای چیه من نمیدونم

soheilsmart
24-07-2008, 22:08
کسی شلوغش نکرد!
تشکر تو اینجا یه چیزه کاملا بیخوده!
اگه مدیر باشی
هر چی بنویسی
هی بیخود تشکر میکنن!
خوب فایدش چیه!؟

آرسـام
24-07-2008, 22:13
آیا دکمه ی تشکر چیز خوبیه؟!
نه!
.....................

ardalan_zapata
24-07-2008, 22:17
کسی شلوغش نکرد!
اگه مدیر باشی
هر چی بنویسی
هی بیخود تشکر میکنن!
خوب فایدش چیه!؟

منم همینو میگم
شما خوشت نمیاد استفاده نکن
من نوعی خوشم میاد استفاده میکنم
:11:

ferble
24-07-2008, 22:18
خیلی از پستهای داده شده تشکر هست از بابت فعالیتی که کاربر انجام میده و اگر دگمه تشکر باشه دیگه پستی بابت تشکر داده نمیشه ولی حالا مخالفین دلیل مخالفتشون چیه معلوم نیست ولی قدر مسلم کسانی که ازشون تشکر میشه مطمینا جایزه ایی نصیبشون نمیشه تملق و امثال ذالک گفتن هم بسیار نکوهیده است.

Mist
24-07-2008, 22:19
اگه مدیر باشی
هر چی بنویسی
هی بیخود تشکر میکنن!موافقم من خودم الان دیدم تشکر زده بودن هیچ یه پست تشکر هم زیرش نوشته بودن

ویرایش:

خیلی از پستهای داده شده تشکر هست از بابت فعالیتی که کاربر انجام میده و اگر دگمه تشکر باشه دیگه پستی بابت تشکر داده نمیشه ولی حالا مخالفین دلیل مخالفتشون چیه معلوم نیست ولی قدر مسلم کسانی که ازشون تشکر میشه مطمینا جایزه ایی نصیبشون نمیشه تملق و امثال ذالک گفتن هم بسیار نکوهیده است.اگر به نکوهیده بودن و این حرفا بود اصلا کسی اسپم نمیداد چی میگی داداش من

همین Boy iran نزدیک 19 هزار پس داره چندتاش تشکر شده ولی طرف دوروزه اومده 200 تا پست 10 تا تشکر

L05T
24-07-2008, 22:24
به نظر من خوبه . با تشکر پست های مفید بهتر مشخص میشه
پست اضافی هم کمتر میشه .
به نظر من یه نفر یه پست بده 10 نفر تشکر کنند بهتر از 10 تا پسته که یه نفر هم تشکر نکنه

perjixen
24-07-2008, 22:30
به شخصه با این تشکر مشکل دارم.................!!!
کلاس کار رو میاره پایین ، هرکی ندونه فکر میکنه تازه پی سی ورد راه افتاده.............!!!

ya30n
24-07-2008, 22:34
کلاس کار رو میاره پایین ، هرکی ندونه فکر میکنه تازه پی سی ورد راه افتاده.............!!!

به جا بود....

آقا من تو يه فروم 1500 بار تشكر كرده بودم
فروم رو ارتقا دادن سيستمش رو
تمام تشكر ها پريد!
يعني چي ؟ يعني كشك!

خيلي دير شده بنظرم
دوم اينكه تشكر نباشه بهتره!

يا حق (:

ya30n
24-07-2008, 22:37
در كل بايد مديرا حواسشون باشه كه تشكر كه اضافه شده براي جلوگيري از پست هاي اضافي هست
ولي تو اين فروم اينجوري نميشه...

يا حق (:

soheilsmart
24-07-2008, 22:38
به جا بود....

آقا من تو يه فروم 1500 بار تشكر كرده بودم
فروم رو ارتقا دادن سيستمش رو
تمام تشكر ها پريد!
يعني چي ؟ يعني كشك!

خيلي دير شده بنظرم
دوم اينكه تشكر نباشه بهتره!

يا حق (:
احتمالا ایتی ست نبود!:27:
اره !
منم هستم
کلا کلاس فروم میاد پایین !

ya30n
24-07-2008, 22:41
صداشو در نيار

آره...!!!

يا حق (:

meisam317
24-07-2008, 22:42
به خاطر بالا بردن ترافیک و فشار به سرور دگمه تشکر نمیزارن .

Kolang
24-07-2008, 22:48
به نظر منم دکمه تشکر بیشتر به درد انجمن های نوپا میخوره که به این روش بخوان افراد رو تشویق کنن به فعالیت بیشتر
من که شخصا حال نمیکنم اصلا باهاش

mahdi7610
24-07-2008, 22:55
دوست عزیز چرا شلوغش میکنید الکی
مگه چیز عجیبی دیدید ؟ ؟
هر کی خوشش میاد استفاده میکنه هر کی خوشش نیومد استفاده نمیکنه
این هم تاپیک و نظر سنجی برای چیه من نمیدونم
کاملا و شدیدا موافقم :5:

nihilnigritude
24-07-2008, 22:58
توی یه انجمنی عضو بودم 3سال این تشکر وجود داشت ، بخاطر 1سری مسائل حذف شد . در کل چیز بیخودیه به نظر من ...

sinasalar2007
24-07-2008, 22:58
به نظر من چیز خوبیه . می دونید چرا ؟
چون تا دیروز داشتن پست زیاد یه نوع برتری بوجود میوورد ( دلیلشو نمیدونم ، فقط به این خاطر گفتم که خیلیا خودشون رو به این در و اون در می زدن تا به هر قیمتی پست هاشون رو افزایش بدن ) اما الان تعداد تشکر یک نوع برتری بوجود میاره (این یکی منطقی تره )
و از ادم تشکر نمیشه مگر این که پست مفید بده . ( به غیر از مسئولین که دیگه نمیشه اونو کاریش کرد )

mahdi7610
24-07-2008, 23:04
اگه مدیر بودید متوجه می شدید که چقدر مفید هستش .
و پستهای یه تاپیک به خاطر تشکر برای یه موضوع به 20 یا 30 نمی رسید . و مدیران دیگه نیازی نبود اون تاپیک را پاکسازی کنند .

در کل چیز خوبی هستش به شرطی که فرهنگ استفاده از اون را همه بلد باشیم .

REGISTERED USER
24-07-2008, 23:06
کسی شلوغش نکرد!
اگه مدیر باشی
هر چی بنویسی
هی بیخود تشکر میکنن!
خوب فایدش چیه!؟

واقعا حرف مضحکی بود .... مطمئنا اونی که مدیر شده کاربر فعال اون بخشه و حرفش هم درسته تا حد زیادی

اگر کمک کاربری کرد بجای پست دادن و افزایش ترافیک سایت بهتر نیست یک دکمه بزنه ؟ از چی می ترسید ؟ از اینکه اسپم بدید و تشکر نشه و از بقیه عقب بیفتید ؟ واقعا مسخره است ! این هم میشه داستانی مثل پست دادن و رتبه گرفتن !!!

تمام سایت ها به این ماژول مجهز شدند ... بعد اینا رو ببین چی میگن :2:

soheilsmart
24-07-2008, 23:10
واقعا حرف مضحکی بود .... مطمئنا اونی که مدیر شده کاربر فعال اون بخشه و حرفش هم درسته تا حد زیادی

اگر کمک کاربری کرد بجای پست دادن و افزایش ترافیک سایت بهتر نیست یک دکمه بزنه ؟ از چی می ترسید ؟ از اینکه اسپم بدید و تشکر نشه و از بقیه عقب بیفتید ؟ واقعا مسخره است ! این هم میشه داستانی مثل پست دادن و رتبه گرفتن !!!

همین الان برو پست سینا خان
رو ببین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه من بودم یه نفر هم تشکر نمیکرد!

Mist
24-07-2008, 23:16
منم دوسه تا دیدم توفروم فیلم حالا بماند دوست من اصلا حرف سر یه چیز دیگست من میگم یکی که اینهمه پست داده همش که اسپم نبوده چیز قابلی هم داشته

با اونهمه پست الان صفره طرف میاد با 20 پست میشه 10 تشکر چیز خیلی گنگیه این

Kolang
24-07-2008, 23:23

مطمئنید تمام سایت ها اینجورین؟
شما چند تا سایت باکلاس میتونی به من معرفی کنی که از این سیستم استفاده کنند؟!
من شخصا از اینکه ببینم زیر پست یه نفر لسم 20 30 نفر باشه... خوشم نمیاد
خیلی ضایس به نظرم

اگه مثل خیلی سایت های باکلاس... جوری این سیستم پیاده بشه که اسم اون اشخاص پیدا نباشه و به جای "ایشون رو هوار نفر تشکر کردن ازشون" یه چیزی شبیه به امتیاز داشته بشه، خیلی بهتر و زیباتره

توی یه سایت با عنوان Reputation معرفی میشد این معیار
زیر تعداد پست ها فقط یه گزینه میدید که امتیاز (شهرت) اون شخص رو نشون میده
باز اون خوبه... اما این که بیای ببینی فلانی الکی از فلانی تشکر کرده... مطمئنن جو رو خراب میکنه

amirtaker
24-07-2008, 23:25
من اصلا باهاش موافق نيستم و به نظر من بهتره مديرا برش دارن.

REGISTERED USER
24-07-2008, 23:29
اون که یکی از دیگری تشکر بیخود کنه به فرهنگ سازی این موضوع بر میگرده ... باید مشخص بشه که هیچ مزیتی نیست و فقط برای جلوگیری از اسپم و پست اضافی است

موبایلستان : برزگترین و تخصصی ترین فروم تلفن همراه

ایران ماتریکس (آریا فروم) : یکی از فروم های بزرگ و سرگرمی ( موسیقی - فیلم )

و ........ ! صد تا صد تا برات اسم میارم نه یکی یکی

در ضمن توجه داشته باشید خیلی از فروم ها دکمه مخالفت هم دارند !

SIMON137
24-07-2008, 23:30
مطمئنید تمام سایت ها اینجورین؟
من شخصا از اینکه ببینم زیر پست یه نفر لسم 20 30 نفر باشه... خوشم نمیاد
خیلی ضایس به نظرم

اگه مثل خیلی سایت های باکلاس... جوری این سیستم پیاده بشه که اسم اون اشخاص پیدا نباشه و به جای "ایشون رو هوار نفر تشکر کردن ازشون" یه چیزی شبیه به امتیاز داشته بشه، خیلی بهتر و زیباتره

توی یه سایت با عنوان Reputation معرفی میشد این معیار
زیر تعداد پست ها فقط یه گزینه میدید که امتیاز (شهرت) اون شخص رو نشون میده
باز اون خوبه... اما این که بیای ببینی فلانی الکی از فلانی تشکر کرده... مطمئنن جو رو خراب میکنه
كاملا نظر خوبيه ... اگر هم دكمه تشكر توي پي سي دائمي بشه بايد صد در صد با بقيه تشكر ها در ديگر فروم ها يك تفاوتي داشته باشه يعني بايد يكسري تغييرات توش اعمال بشه كه مطابق بشه با معيارهاي فروم و همچنين نياز كاربران

REGISTERED USER
24-07-2008, 23:35
خوب فعلا مخالف ها و موافق ها زیاده ... بینیم در آینده چی میشه ( حالا اینجا هم بحثه و توی تاپیک های مدیریتی هم بحث )

آزمایشی هست

S@eid
24-07-2008, 23:44
عرض کنم خدمتتون که منم زیاد با این قضیه تشکر حال نکردم ... شلوغ شده اساسی :41: اگر هدف از این کار جلوگیری از دادن اسپم هست باید بگم که توی انجمن فیلم زیاد کاربرد نداره چون اونجا زیاد قربون صدقه ی هم نمی ریم ولی حالا که این امکان تعبیه شده همه از هم متشکر شدن !:27: فحشم بدی ازت تشکر میشه !:10:

ضمن اینکه من فقط انجمن فیلم رو مد نظر گرفتما !:5:

در هر صورت اگر دائمی هم بشه من ازش استفاده نمی کنم .:13:

MOHAMMAD2010
24-07-2008, 23:54
والا هر کسی یه نظری داره ولی منم مخالفم
1 - به درد انجمنی مثل p30 نمیخوره
2 - بعضی از انجمن ها این دکمه رو داشتن ولی برداشتن
3 - اون دوستانی که میگن باعث میشه تعداد پست های بیهوده کم بشه به نظرم درست نیست چو حالا نمیگم 100 درصد ولی 50 درصد اونایی که پست میدن میخوان که امار پستاشونم بالا بره
و در اخر اگرم چیز خوبی باشه باید از همون زمانی که انجمن راه اندازی شد این امکان هم میبود نه از الان

MaFia_King
25-07-2008, 00:05
اگه مدیر بودید متوجه می شدید که چقدر مفید هستش .
و پستهای یه تاپیک به خاطر تشکر برای یه موضوع به 20 یا 30 نمی رسید . و مدیران دیگه نیازی نبود اون تاپیک را پاکسازی کنند .

درود ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم با اين دوست عزيز موافق هستم.

||سپاس**[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

/*يا حق*/

Mist
25-07-2008, 00:09

این شرطت منو کشته خوب اگر فرهنگ استفاده بود که قربونت

فرهنگ اینم بود که مردم اسپم بیخود ندن

REGISTERED USER
25-07-2008, 00:12
داره بوی خون میاد از این تاپیک :21:

شوخی کردم ... اما خوشحالم میبینم اینقدر بچه های اکتیو داره P30 (توی نظردادن البته !) :31:

saeid inventor
25-07-2008, 00:30
سلام
به نظر من چیز مهمی نیست این دکمه ولی بجاش یه چیزه دیگه بزارید بهتره
حالا مثلاً ندونیم تشکرها رو چی میشه
برش دارید بهتره
چون که یه دکمه اضافی هست

Mojtaba N87
25-07-2008, 00:32
من با Kolang جان موافقم...

بهتره که اسم تشکر کننده ها برداشته شه . و فقط شمار تشکر ها زیر تعداد پست ها بیاد...

به نظر من p30 با همه جا فرق داره... کلاس کاریش بالاتره پست دکمه تشکرش هم باید فرق کنه...ولی وجود همچین امکانی به نظر من با کمی اصلاحات لازمه...

Luxe
25-07-2008, 00:41
خداییش کی حال این همه صفحه رو اسکرول کنه چه فرقی میکنه باسه من ببینم کی از کی تشکر کرده؟؟:13:؟
خیلی سرعت نت بالاست حجم صفحه رو هم زیاد میکنن

Don Thomas
25-07-2008, 05:23
آیا دکمه ی تشکر چیز خوبیه؟!

مخالف این مورد هستم ...

با سلام

ضمن تشکر از توجه مدیران و ادمینهای محترم به امور فروم ...

در حد خودم , مخالف این مورد هستم ...

صمیمیت از بین می رود و کم کم روال فروم بچه بازی می شود ... در بین کاربران از روی چشم و هم چشم بازی یه رقابت کاذبی به وجود خواهد آمد ... که چه شخصی از شما تشکر کرده یا نکرده ... حالا ما تشکر کنیم یا خیر ... بدون هدف و بدون منطق ...

البته این نظر این حقیر بود ... :20:

Mehdi.KinG
25-07-2008, 07:24
داره بحث ها بالا ميگيره

آقا كار جالبي كردن دكمه جالبي
آدم ميفهمه كه پستي كه داده مفيد بوده يا . . .

Mist
25-07-2008, 11:59
اصلا ضایع کاریه خدا وکیلی چیه اسم 50 نفر زیر پست حیف پی سی نیست اینهمه فروم داریم مردم میان اینجا چون قدیمیه

با کلاسه این کارا باعث میشه مثل این فروم های نوپا بشه رو حرف قبلیم هم هستم که حق بعضی ها ضایع میشه

اگرم قراره یه همچین کاری بشه باید متفاوت باشه

یه چیز باهال در خور پی سی

andyjon
25-07-2008, 13:06
دکمه تشکر چیز خوبیه به نظر من

توی هر فرومی که دیدم وجود داره حالا نمیدونم ولی پی سی ورد باید دکمه تشکر رو داشته باشه

S A A M
25-07-2008, 13:21
هم آره هم نه

m.s.f
25-07-2008, 13:27
آره .... خوووووب چیزیه

ali racer
25-07-2008, 13:37
فعلا که تعداد مخالفین بیشتره !

من که اصلا حال نمی کنم با تشکر !!

SuB
25-07-2008, 13:55
کاربران گرامی! بهتر نیست دلیل موافقت/مخالفت رو بیان کنید؟

به نظر من راه‌اندازی سیستم سپاس خوب هست اگه دوستان همکاری کنند و کمی کدها تغییر کنه.
قبلاً 3 گروه عمده مخالف سیستم سپاس بودند.
1- کسانیکه نصف بیشتر پست‌هاشون، پست‌های تشکر بود. در نتیجه با اضافه شدن سیستم سپاس، تعداد پست‌هاشون کم می‌شد و درجه‌شون نزول می‌کرد. پس مخالف این کار بودند!!

2- تعدادی از مدیران و برخی از اعضا که سیستم سپاس رو سربار انجمن می‌دونستند و معتقد بودند که این سیستم فقط بار وارد بر سرور رو زیاد می‌کنه.

3- کسانیکه از تشکر بازی بیزار بودند. این افراد معتقد بودند که سیستم تشکر باعث میشه که کاربران به دنبال تشکر باشند و سیستم گدایی تشکر رو راه‌اندازی کنند!!!

دسته سوم حق دارند. در انجمن‌های دیگه‌ای که سیستم تشکر دارند افرادی هستند که تشکر گدایی می‌کنند (حتی در انجمنی دیدم که مدیران ارشد برای فعال شدن لینک‌هایی که قرار داده بودند، تشکر کردن رو الزامی کرده بودند و تا تشکر ازشون نمی‌کردی، لینک فعال نمی‌شد!!!)

اما من می‌گم: سیستم سپاس خوبه به شرط اینکه کدها تغییر کنه.
اولاً به تنظیمات کاربران، امکانی اضافه شود که بتوان نمایش یا عدم نمایش تشکرها را تنظیم کرد. مثلاً چنین گزینه‌هایی داشته باشه:
1- عدم نمایش تمام تشکرها
2- تنها تشکرهایی که از من شده را نمایش بده
3- نمایش تمام تشکرها

با قرار دادن چنین امکانی و تنظیم آن بر روی گزینه 3 به طور پیش‌فرض برای تمام کاربران، می‌توان از بار چنین سیستمی کاست.

ثانیاً: با عدم نمایش تعداد تشکرهای شده از یک نفر می‌توان از بسیاری از گدایی‌های تشکر جلوگیری کرد.

ثالثاً: اصلاً اگر تعداد تشکرهای شده از یک نفر و لست افراد تشکر کننده از یک پست، تنها برای صاحب اون پست نمایش داده بشه، اون وقت فکر نمی‌کنم اصلاً گدایی برای تشکر به وجود بیاد!! چون هدف از سیستم تشکر دو مورد زیر است:
1- جلوگیری از پست‌های تشکر
2- ترغیب فرستنده پست برای فعالیت بیشتر
خوب با اجرای این پیشنهاد، به این دو مهم دست‌یافته می‌شود.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

Actros
25-07-2008, 13:57
بد نیست
ولی به نظر من چون قبلا نبوده الانم نباشه بهتره

[ali]
25-07-2008, 14:01
نباشه یه عده شاکین باشه دوباره یه گروه دیگه بی خود نیست بهتون امکانات نمی دن...

Mist
25-07-2008, 14:05
کاربران گرامی! بهتر نیست دلیل موافقت/مخالفت رو بیان کنید؟

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

حالا من مخالفم

1.مثلا این دوستمون 7 هزار پست داره همش که اسپم نبوده قبلا پستی هم داشته که ازش تشکر بشه که نشده

چون دیر راه اندازی شده وکسی که دیروز رسیده امروز 50 تا تشکر شده ازش چی میشه میگن این طرف همش اسپم

داده ولی این تازه وارد خیلی خوب پست میده !!!

2. تو اون یکی تایپیک آقا بابک یه مطلبی نوشته ازش تشکر شده (در مورد همین موضوع) برین ببینین کی تشکر کرده یه کاربر عادی که شاید

میگم شاید تو ذهنش گفته ایشون مدیره خودمو بهش نشون بدم حالا این مورد حدسه ولی چرا که نه خیلی ها امکان

داره به این خاطر تشکر کنن

SuB
25-07-2008, 14:08
بد نیست
ولی به نظر من چون قبلا نبوده الانم نباشه بهتره

جان من اینم شد دلیل؟
با این طرز تفکر که دنیا پیشرفت نمی‌کنه!

پس وقتی می‌خواستند اینترنت رو بیارند توی ایران، باید می‌گفتند چون قبلاً اینترنت توی ایران نبوده، بهتره الانم نیارمیش. اون وقت من اینجا نبودم که به پست شما گیر بدم!:31:

ashjaee
25-07-2008, 14:22
بله خوب است.
باعث کاهش پست های اضافی می شود.

ya30n
25-07-2008, 14:45
جالبه...
تعداد مخالفين بيشتره فعلا!

يا حق (:

ya30n
25-07-2008, 14:46
بله خوب است.
باعث کاهش پست های اضافی می شود.

نه خوب نيست
باعث كاهش پست هاي اضافي نميشود!!!

يا حق (:

ali_ranger22
25-07-2008, 14:55
اوه چند ساعته چه بحثی شد! تعداد مخالف ها هم که بیشتره!
من خودم نمیدونم چون هم میتونه خوب باشه هم بد. از این لحاظ بد که بعد از 4 سال همچین چیزی راه افتاده که زیاد جالب نیست ولی از یه لحاظ هایی خوبه که نمیدونم از چه لحاظی!

David.Jn
25-07-2008, 16:03
به نظر من بهتره تو هر تاپیک متغیر باشه
یعنی کلی نباشه
مثلآ به این صورت باشه تو یه تاپیک بیادیم بگیم از فلاینی 2 بار در این تاپیک تشکر شده

franch
25-07-2008, 20:23
مثل اينكه خيلي از دوستان با دكمه تشكر مخالفن!

ADEL_r
25-07-2008, 20:25
هر سرویسی در صورتی که درست استفاده بشه ، خوبه .

_Barbod_
25-07-2008, 22:29
برای اسپمرها فکر نمیکنم چیز خوبی باشه.
از نظر من که خوب و کارآمد هست.
دیگه لازم نیست برای سپاسگزاری از کمکی که در حقمون میشه یک پست بزنیم

SuB
25-07-2008, 22:44
نه خوب نيست
باعث كاهش پست هاي اضافي نميشود!!!

يا حق (:
اگه مدیران پست‌های تشکر رو حذف نکنند؛ بله حرف شما درسته. اما اگه مدیران پست‌های تشکر رو حذف کنند، باعث کاهش پست‌های اضافی تا حد زیادی میشه. (توجه داریم که پست‌های اضافی تنها پست‌های تشکر نیستند و شامل پست‌های دیگه‌ای هم می‌شوند)

Mehrdad-bx
25-07-2008, 22:48
تشکر اینجا چیز بیخودیه، مخالفم.
خوب نیست

s_0o0
25-07-2008, 23:03
اگه می خواد تشکر باشه بهتره فقط خود کاربر در قسمت تنظیمات کاربری خودش ببینه .

SuB
25-07-2008, 23:20
حالا من مخالفم

1.مثلا این دوستمون 7 هزار پست داره همش که اسپم نبوده قبلا پستی هم داشته که ازش تشکر بشه که نشده

چون دیر راه اندازی شده وکسی که دیروز رسیده امروز 50 تا تشکر شده ازش چی میشه میگن این طرف همش اسپم

داده ولی این تازه وارد خیلی خوب پست میده !!!

2. تو اون یکی تایپیک آقا بابک یه مطلبی نوشته ازش تشکر شده (در مورد همین موضوع) برین ببینین کی تشکر کرده یه کاربر عادی که شاید

میگم شاید تو ذهنش گفته ایشون مدیره خودمو بهش نشون بدم حالا این مورد حدسه ولی چرا که نه خیلی ها امکان

داره به این خاطر تشکر کنن

انگار شما یکم قاطی کردی؟ من 7 صد و خورده‌ای پست زدم نه 7 هزار!!!! (و تا شده سعی کردم پست‌های تشکر ندم. ولی اگه پیدا کردید (که پیدا می‌کنید) خِر ما رو نچسبید که دروغ گفتی. من گفتم تا شده سعی کردم!)

فکر کنم منظورتون MaFia_King بود که کاربر عادی نستند و حدود 3 ماه از فعالیت‌شون می‌گذره.

رتبه‌بندی این انجمن بر اساس تعداد پست هست که معیار خوبی نیست. پس به هیچ وجه از روی درجه افراد نمیشه حرفی زد. با فرض کاربر عادی بودن MaFia_King باز هم نمیشه گفت که تشکر ایشون بی‌دلیل بوده. البته خودتون هم میگید که حدسه.

در ضمن اینکه پست‌هایی که ارزش تشکر رو داشتند ولی ازشون تشکر نشده، به دلیل دیر راه‌اندازی شدن سیستم تشکر هست. چون یکی مثل من ترجیح میداد تشکر نکنه تا اینکه پست اسپم بده.

در کل حرف آخر رو مدیران می‌زنند.

vahid_vaezinia
25-07-2008, 23:21
اصلا خوب نیست!
من چند تا پست تشکر دیدم که ازشون چند بار تشکر شده بود!
با این وضعیت که اصلا خوب نیست!

SuB
25-07-2008, 23:41
اصلا خوب نیست!
من چند تا پست تشکر دیدم که ازشون چند بار تشکر شده بود!
با این وضعیت که اصلا خوب نیست!

خوب معلومه. یکم طول میکشه تا فرهنگش رو بعضی از افراد بفهمند. شما هم برای کمک همون پست‌ها رو به مدیران معرفی کنید تا بهشون اخطار بدهند.

Mist
26-07-2008, 00:17
انگار شما یکم قاطی کردی؟ من 7 صد و خورده‌ای پست زدم نه 7 هزار!!!! (و تا شده سعی کردم پست‌های تشکر ندم. ولی اگه پیدا کردید (که پیدا می‌کنید) خِر ما رو نچسبید که دروغ گفتی. من گفتم تا شده سعی کردم!)

فکر کنم منظورتون MaFia_King بود که کاربر عادی نستند و حدود 3 ماه از فعالیت‌شون می‌گذره.

رتبه‌بندی این انجمن بر اساس تعداد پست هست که معیار خوبی نیست. پس به هیچ وجه از روی درجه افراد نمیشه حرفی زد. با فرض کاربر عادی بودن MaFia_King باز هم نمیشه گفت که تشکر ایشون بی‌دلیل بوده. البته خودتون هم میگید که حدسه.

در ضمن اینکه پست‌هایی که ارزش تشکر رو داشتند ولی ازشون تشکر نشده، به دلیل دیر راه‌اندازی شدن سیستم تشکر هست. چون یکی مثل من ترجیح میداد تشکر نکنه تا اینکه پست اسپم بده.

در کل حرف آخر رو مدیران می‌زنند.

جناب مثل اینکه بد متوجه شدین کی به شما گفت اون پست منو ببینی یه نفر بالای پست من 7 هزارو خورده ای پست داشت که تشکر نداشت

حالا من نمیدونم شما چطور استنباط کردی من با جنابالیم خدا عالمه اصلا کسی با پستهای شما کاری نداره

همین حرف خودت دیر راه اندازی شدن به نظرت بعضی هارو ناراحت نمیکنه ...؟

بله صحیح میفرمایی حرف آخر برا اوناست ما هم نظرمونو میدیم و دیگر هیچ

amirtoty
26-07-2008, 00:23
فکر کنم خیلی دیر بود!

capitan black
26-07-2008, 00:31
به شدت مخالفم...عجیبه از مدیران p30 با همچین تصمیمی...اینطوری پیش بره دو روز دیگه هم صبح بخیر و شب به خیر هم بهش اضافه میشه..!!

amirtoty
26-07-2008, 00:39
ولی در کل لازم بود!

ya30n
26-07-2008, 00:52
خوب معلومه. یکم طول میکشه تا فرهنگش رو بعضی از افراد بفهمند. شما هم برای کمک همون پست‌ها رو به مدیران معرفی کنید تا بهشون اخطار بدهند.

خب معلوم شد خود شما هم هنوز فرهنگش رو ياد نگرفتيد دوست من!!!
بخاطر تشكر به كسي اخطار نميدن!

يا حق (:

Untouchable
26-07-2008, 05:36

يا حق (:

موافقم :11:

Ghaioom
26-07-2008, 07:25
خوب بیده.
ببینیم چی میشه.
شاید برداشتن.
موفق باشین.

Ceramic
26-07-2008, 07:56

يا حق (:

ببخشید که من نظر میدم اما مطمئن باشید بعد از مدتی تبدیل به یک وسیله ی بی اهمیت و بی نتیجه میشه ( حداقل ) .

همین طور که تعداد پست یک موضوع بی اهمیت هست در ارتباط با ارزشیابی کاربران یک فوروم .

ostad reza
26-07-2008, 09:51
:11:واژه ها مهم نیستند.ما میتونیم احساسات قلبی خود را با هر واژه ای ابراز کنیم.

namx
26-07-2008, 10:06
بده بده بد

ali_ranger22
26-07-2008, 12:30
فک کنم بهتر باشه دلیل هم بیارین که اگه مدیرا خواستن تصمیمی بگیرن دلیل داشته باشن

Antonio Andolini
26-07-2008, 12:34
فک کنم بهتر باشه دلیل هم بیارین که اگه مدیرا خواستن تصمیمی بگیرن دلیل داشته باشن
توی اون یکی تاپیک دلایلی متعددی بود که قفل شد.
من موافق تشکر نیستم چون:
کاربران را به دادن پست های تشکر {سپاس} مجبور می کنه که زیبایی کار را از بین میبره!

ali_ranger22
26-07-2008, 12:52
کاربران را به دادن پست های تشکر {سپاس} مجبور می کنه که زیبایی کار را از بین میبره!

فک کنم بر عکس گفتی!

hellmayor
26-07-2008, 12:53
اول سلام .
به نظر من این فروم تشکر رو کم داشت . الان عالی شد چون به خاطر تشکر کردن از هم دیگه به تعداد پست های تاپیک اضافه نمی شه .الان خیلی خوب شد

amirtoty
26-07-2008, 13:13
البته یک جورایی عادت کرده بودم که یک پست جدا برای تشکر بدم!

Antonio Andolini
26-07-2008, 13:21
فک کنم بر عکس گفتی!
نه!
کاملا درست گفتم!
یه نفر که 2000 تا پست داده و 100 تا تشکر کرده مجبور میشه تا یه 50 تایی تشکر بگیره، نه؟

Ghaioom
26-07-2008, 14:15
یکی میگه بد یکی میگه خوب.
مسخره شد.
تاپیک پاک شود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mahdi.M
26-07-2008, 14:15
به نظر من هم کلاس کار رو یه جورایی میاره پایین! نباشه بهتره... !!!

Consul 141
26-07-2008, 17:05
در حال حاضر كه تعداد مخالفان در نظرسنجي بيشتره ...و من هم جز مخالفان هستم ...

از تيم مديريت درخواست ميكنم اين سيستم تشكر را كه حالتي فانتزي دارد از فروم بردارند.

تشكر

HoJJaT_007
26-07-2008, 17:33
چیز عالیه هست.

3Dmajid
26-07-2008, 17:33
اصلا تعداد تشکرات چه فایده ای داره ؟!!
هر کی تشکرش بیشتر باشه رتبه بهش میدن ؟
یا نه ... تشکر دکوره ؟

sourena_8888
26-07-2008, 17:45
چیز خوبیه وقتشو بیشتر کنند بهتر میشه:دی

.
.
.

در دو صورت خوبه ↓

1-- تشکر کننده نمایش داده نشه

2-- پست های تشکر فورا حذف بشه

sepidrt
26-07-2008, 17:48
بعوض ایجاد یک پست جدید و اشغال فضا مورد جالبی است

p_s_m
26-07-2008, 17:55
به نظر من هم کلاس کار رو یه جورایی میاره پایین! نباشه بهتره... !!!

تمام پستهای تاپیک رو خوندم....

دوستانی که مخالف تشکر هستند بیشترشون دلایلی مثل آقای

mahdi.m دارند.... بعضی از دوستان هم میگن که نتیجه نظر سنجی تا اینجا به نفع مخالفین هست پس ما هم

مخالفیم !!! ( یعنی اینکه میگن باد از هر طرف بیاد ما هم همون ور هستیم ....) :16:

به جز یکی دو نفر بقیه دوستان مخالف دلایلشون اینجوری بود : من با تشکر مخالفم چون که ازش بدم

میاد !!!!! :laughing:

خودتون یکبار تاپیک رو از اول بخونید تا بفهمید من چی میگم.... اما به نظر من تشکر خوبه چون:

1. از ایجاد پست اضافی جلوگیری میکنه

2. تاپیک ها تعداد صفحاتش کمتر میشه که نتیجه مستقیم اون کاهش سردرد خواننده اون تاپیک هست !

3. تعداد تشکرها از یک پست معیار خوبی برای ایجاد کننده آن هست که بفهمه ملت چی می خوان !

(البته در صورتی که دستمال کش زیاد نباشه !!)

4. فرهنگ قدردانی و سپاس در ملت بیشتر میشه !

در ضمن یک پیشنهاد هم داشتم و اون اینه که دقت کنید که تشکر یک کلمه 100% عربی است

میشه از سپاس استفاده کرد که ساخت وطنه !

Hazy
26-07-2008, 18:06
بودنش از نبودنش بهتره تا دیروز دعوا سر پست بود الان میشه سر تعدا تشکر!

aRThaS_08
26-07-2008, 18:18
اصلا بدرد نميخوره

چون بعضيا(مخصوصا خودم) رو به ساخت و پاخت با ديگران وا ميداره :31:

من همونموقع هم كه پيشنهاد دادن بطور جدي با يوزر قبليم مخالفت كردم

از اينجا هم معلومه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DARKFALLER
26-07-2008, 18:24
خوبه ............

soheilsmart
26-07-2008, 18:29
بودنش از نبودنش بهتره تا
برعکس
نبودش بهتره!:2:

SuB
26-07-2008, 18:30
تمام پستهای تاپیک رو خوندم....

دوستانی که مخالف تشکر هستند بیشترشون دلایلی مثل آقای

mahdi.m دارند.... بعضی از دوستان هم میگن که نتیجه نظر سنجی تا اینجا به نفع مخالفین هست پس ما هم

مخالفیم !!! ( یعنی اینکه میگن باد از هر طرف بیاد ما هم همون ور هستیم ....) :16:

به جز یکی دو نفر بقیه دوستان مخالف دلایلشون اینجوری بود : من با تشکر مخالفم چون که ازش بدم

میاد !!!!! :laughing:

خودتون یکبار تاپیک رو از اول بخونید تا بفهمید من چی میگم.... اما به نظر من تشکر خوبه چون:

1. از ایجاد پست اضافی جلوگیری میکنه

2. تاپیک ها تعداد صفحاتش کمتر میشه که نتیجه مستقیم اون کاهش سردرد خواننده اون تاپیک هست !

3. تعداد تشکرها از یک پست معیار خوبی برای ایجاد کننده آن هست که بفهمه ملت چی می خوان !

(البته در صورتی که دستمال کش زیاد نباشه !!)

4. فرهنگ قدردانی و سپاس در ملت بیشتر میشه !

در ضمن یک پیشنهاد هم داشتم و اون اینه که دقت کنید که تشکر یک کلمه 100% عربی است

میشه از سپاس استفاده کرد که ساخت وطنه !
ممنون
البته برخی دوستان موافق هم دلایل غیرمنطقی دارند. مثلاً "چون خارجی‌ها استفاده می‌کنند، ما هم باید استفاده کنیم!!!"

من خودم از موافقان هستم ولی با سیستم سپاس فعلی مخالف هستم چون برخی دوستان مخالف، معتقد هستند که سیستم سپاس سبب گدایی سپاس در انجمن میشه که حق دارند. در انجمن‌های دیگه این رو دیدم و چارش اینه که سپاس تنها برای صاحب پست نمایش داده بشه.:11:

SuB
26-07-2008, 18:35
برعکس

سهیل جان شما این طرفا چکار می‌کنی؟:13:

شوخی کردم.

میشه دلیل مخالفت خودتون رو بگید؟

1000_alkapone
26-07-2008, 18:55
با سلام
راستش من که خوشم نیومد.

Saman-tci
26-07-2008, 18:57
به نظر من هم اگه نباشه بهتره .....
چون کاربرها به جای اینکه دنبال پست های مفید باشن حاضرن هر پستی بدن تا یه تشکر بیشتر بگیرن و همین مساله باعث شلوغی تاپیکها در نتیجه ایجاد اسپم و..... میشه .

amir_sa
26-07-2008, 19:01
كسي كه مي خواد پستاش زياد بشه نگاه به دكمه تشكر نمي كنه و هميشه پستاش اسپم وار ميشه . اينم مثل بقيه چيزا تو ايران هنوز فرهنگ صحيح استفاده از اون موجود نيست ، پس نباشه بهتره

befermatooo
26-07-2008, 19:09
من که چیزی نمیبینم ؟؟؟

کنار پست افراد چیزی به نام تشکر وجود نداره !!!

علتش چیه من نمیدونم

SuB
26-07-2008, 19:17
من که چیزی نمیبینم ؟؟؟

کنار پست افراد چیزی به نام تشکر وجود نداره !!!

علتش چیه من نمیدونم

توی برخی انجمن‌ها این قابلیت غیرفعاله:11:

Bill Gates
26-07-2008, 19:17
به نظر من هم نباشه چون کمتر تشکر خالی وجود داره بیشتر تعریف و تشکر و تشویق با هم هستش

SuB
26-07-2008, 19:20
به نظر من هم اگه نباشه بهتره .....
چون کاربرها به جای اینکه دنبال پست های مفید باشن حاضرن هر پستی بدن تا یه تشکر بیشتر بگیرن و همین مساله باعث شلوغی تاپیکها در نتیجه ایجاد اسپم و..... میشه .

اون پستی که تشکر به جا ازش میشه، پست خوب هست نه هر پستی. پس دکمه سپاس باعث مفیدتر شدن پست‌ها میشه نه اسپم شدنش.:11:

SuB
26-07-2008, 19:32
كسي كه مي خواد پستاش زياد بشه نگاه به دكمه تشكر نمي كنه و هميشه پستاش اسپم وار ميشه . اينم مثل بقيه چيزا تو ايران هنوز فرهنگ صحيح استفاده از اون موجود نيست ، پس نباشه بهتره

خیلی چیزها توی ایران فرهنگ استفاده صحیحش موجود نیست. پس نباشند بهتره؟
اگه جوابتون بله هست پس بهتره برگردیم به عصر حجر! :31:

raptor22
26-07-2008, 20:00
در كل مفيده...

WooKMaN
26-07-2008, 20:10
نباشه بهتره ... چراش بماند ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](131).gif

m1367m2006
26-07-2008, 20:11
برعکس
کاملا موافقم

perjixen
26-07-2008, 20:28
نباشه بهتره ... چراش بماند ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](131).gif
موافقم................ چراش رو هم ووکمن میدونه............ و ووکمن............!:31:
ولی ، کلاس کاری رو اورده پایین................. به نظرم از لحاظ منطقی هم خوب نیست............!!!
(تا حالا ، ندیده بود برای یه امکان جدید ، اینقدر مدیرها به چالش کشیده بشن.........!!!).

mndst
26-07-2008, 20:46
اول اینه پست ها در متفرقه با هدف کاهش تعداد اسپم شمارش نمی شه چونه معمولا اسپم خورش زیاده.

خوب این یه دلیل منطقیه ولی اثر دکمه تشکر اینه که مانع از ایجاد پست‌هایی که درشون تشکر می‌شه، می‌شه که تعداد زیادی از پست‌های متفرقه از این دست هستند.

بنابراین با برداشتن این امکان از متفرقه دقیقا خلاف اهداف عمل کردید. و به تشخیص من اصلا اولین جایی که باید این قضیه اعمال می‌شد و کاربرد داشت فقط خود همین متفرقه بود.

شما با اینکار جلوی هزاران پست را می‌گرفتین ولی این‌جوری تعداد صفحه های تاپیک ها بالا می‌رن و لود کردن مهتوای تکراری این صفحه ها و احتمالا امضاهای تعداد زیاد کاربرانی که تشکر کرده‌اند حجم زیادی از منابع کاربران را صرف خودش می‌کنه.

دیگه اینکه این تشکر خودش یه مرجعه، به این معنی که با رجوع به این که از یه مطلب چقدر تشکر شده می تونیم تصمیم بگیریم که آیا این مطلب، ارزش مطالعه کردن را داره یا نه!

این کاربردیه که مختص متفرقست و در قسمتهای تخصصی زیاد قابل قبول نیست. اما در متفرقه با توجه به این که تعداد تاپیک‌ها بالاست و عنوان تاپیک معمولا بیان کننده محتوای اون‌ها نیست بسیار قابل استناده.

این‌ها مسائلی هستند که در درجه اول باعث شدند سازندگان vb از ایده تشکر کردن استقبال کنند و همون طور که گفتم در متفرقه بیشتر از جاهای دیگه موضوعیت پیدا می‌کنند.

p30boy.s
26-07-2008, 23:03
اصلا چيز خوبي نيست تا ببينن يه مدير پست داده سريع تشكر ميكنن وكاري به مطلب ندارن.

Hadi King
26-07-2008, 23:25
بعد از چند روز امدم ديدم بابا P30world :18:رو اشتباهي نيومدم دكمه تشكري نبود حالا هست !
كل مطالب رو كــه خوندم بيشتر كاربرا مخالــــف بودن پس همون نباشه بهتـــره:11:

اين تشكرا هم از زير پست ها پاك بشـــه از نظر من بهتـــره حالا هر جور صلاح ميثم و سينا خان هستش من نظرمو گفتم....:11:
موفق باشيد!:40:

REGISTERED USER
26-07-2008, 23:51
میتونه باشه و شمارش نشه ... اینطوری اهمیتش حفظ میشه و دغدغه تعداد پست هم نیست دیگه ...

Antonio Andolini
27-07-2008, 00:07
میتونه باشه و شمارش نشه ... اینطوری اهمیتش حفظ میشه و دغدغه تعداد پست هم نیست دیگه ...
آهان ... این شد یه حرف خوب! ... تایید می کنیم!
این جوری هم نیازی به پست اضافی برای تشکر نیست و مواردی رو که دوستان{در جهت مخالفت} ذکر کردند به وجود نمیاد!

Havbb
27-07-2008, 00:15
حالا کجا هست این دکمه تشکر؟؟؟؟ من که نمیبینمش

ali_gamer
27-07-2008, 00:35
تو این تاپیک غیر فعاله

hesamjm
27-07-2008, 00:46
بهتره باشه رغبتی میشه تا کاربران پست الکی نزنند و این نشون میده
من بابت گزینه تشکر تشکر میکنم

Hadi King
27-07-2008, 01:48
حالا کجا هست این دکمه تشکر؟؟؟؟ من که نمیبینمش
دوست عزيز و دوستان جاهايي كه پست ها اضافه نميشه مثل متفرقه . بازي انلاين و اينجا دكمه تشكر غيره فعاله نيستـــــ بقيه كلوپ ها كه پست اضافه ميشه هستـــــ :11:
موفق باشيد!:40:

huti_421
27-07-2008, 03:16
من که به شخصه محاله از این سیستم استفاده کنم ( اگه دیدید تشکر از دیگران : 1 اونوقت بیاید منو خفه کنید )

ولی در کل بدم نمیاد به شخصه ازم تشکر بشه به قول یه بنده خدایی باعث دلگرمیم میشه که پستام رو مفید تر کنم ...

در رابطه به اسپم دادن ، من فقط تو گروه ها اسپم میدم حتی تو درخواست نرم افزارم که هستم خیلی کم پیش میاد جواب تشکر کسی رو بدم ... ( از هر صد نفر یه نفر )

دلیل اینکه خودم ازش استفاده نمی کنم اینه که :

1. عادت ندارم
2. نمی خوام بار سرور بره بالا
3. از این شکل خوشم نمیاد که اسمم بره زیر پست طرف

اون موقع ها هم که نبود من امکان داشت تشکر کنم از یکی ولی همیشه یا بار منتقدانه داشت یا اینکه صحبت رو تکمیل می کردم ( الان میگن این چقدر خودشو میگیره )

الانم زیاد راقب نبودم اینجا بیام پست بدم چون به حرف من و شما نیست که بخوان بذارن یا وردارن هر کاری فکر کنن صلاحه انجام میدن ما هم فقط داریم برای دل خودمون نظرمون رو بیان می کنیم ...

به هر حال با یه سری تغییرات میشه این قابلیت رو قابل تحمل کرد ... :

1. عنوان نشدن اسم تشکر کننده زیر پست من نوعی
2. برداشتن شمارنده ی تشکر ( مثلا میگه : از ایشان 10 بار و در 8 مطلب تشکر شده است ) میتونن جاش یه درجه بندی دیگه اضافه کنن مثلا مثل همون ستاره ها ( ولی باز شلوغ پلوغ میشه و کلاس کار میاد پایین )
3. شمارش بشه ولی اسم تشکر کننده توی یه بخش تو پروفایل خود طرف نوشته بشه ... <= با این خیلی موافق ترم

در کل چیز خوبیه فقط مسئولین لطف کنن زمانش رو بیشتر کنن ... نه شوخی کردم اگه تغییر بدن خوب میشه همین شکل سنتیش خوب نیست ...

f.kh0511
27-07-2008, 06:46
به نظر من هرچیزی هم میتونه خوب باشه هم بد بستگی به نحوه استفاده ازش داره

لوگان
27-07-2008, 10:14
دگمه تشکر بد نیست ولی ریختش خیلی ضایع است. اگه مدیران لطف کنن شکل دگمشو عوض کنند و دگه فلش بزارند قشنگتر میشه.نه؟

soheilsmart
27-07-2008, 11:19
من که به شخصه محاله از این سیستم استفاده کنم ( اگه دیدید تشکر از دیگران : 1 اونوقت بیاید منو خفه کنید )
منم همین طور!

alsid55
27-07-2008, 13:19
سلام
اگه از کسی چیزی یاد میگیری باید تشکر کنی این بدهی تو .(مجازی)

Havbb
27-07-2008, 13:52
نخیر. نمیدونم چرا با اینکه مخالفقان زیادند این دکمه را گذاشتند؟

لوگان
27-07-2008, 14:16
حالا مشکلی نداره باشه.هرکی خواست استفاده میکنه هر کی نخواسته نمیکمنه دعوا نداره دیگه.
راستی نظرتون در باره ریخت دگمه تشکر رو هم اعلام کنید.

لوگان
27-07-2008, 14:19
تازه الان نمیشه گفت کی کوفقه کی مخالف باید لا اقل 100000 نفر از200000 کاربر در رای گیری شرکت کنند تا نتیجه معلوم شه.
باتشکر

zoghal.akhte
27-07-2008, 14:31
بهتره باشه رغبتی میشه تا کاربران پست الکی نزنند و این نشون میده
من بابت گزینه تشکر تشکر میکنم

منم با ایشون موافقم !
یه رقابتم ایجاد میشه بین کاربرا.

Optimus Prime
27-07-2008, 16:16
فقط امیدوارم تو امضا یا پستهای دوستان جمله تشکر فراموش نشه یا امثال اینها نبینم.

ali_ranger22
27-07-2008, 16:22
عجب رقابتی شده 98 به 94 !!

SuB
27-07-2008, 18:17
نخیر. نمیدونم چرا با اینکه مخالفقان زیادند این دکمه را گذاشتند؟
آن‌چنان میگی تعداد مخالفان زیاده که انگار 1 موافق هست و شونصد میلیون نفر مخالف!!!! تا الان که من دارم پست میدم، اختلاف 5 تا هست.

خیلی از دوستان هنوز از این مسئله آگاه نشدند.

در ضمن اینجا مدیر سالاری حاکم هست نه کاربر سالاری. پس اگه همه هم موافق باشند ولی مدیران سایت مخالف، نفر همون‌ها اجرا میشه (حق وتو دارند!!!)

Sina
28-07-2008, 10:32
اولین تغییر اعمال شده در دوره آزمایشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mojtaba N87
28-07-2008, 10:48
سینا جان به نظر من این کار خیلی خوب و سنجیده بود

leila*
28-07-2008, 10:52
یه چیزی بگم بهم نمیخندین؟
این دکمه ی تشکر کجاست؟
تون پست ها که من نمیبینمش

nw_nk
28-07-2008, 11:15
یه چیزی بگم بهم نمیخندین؟
این دکمه ی تشکر کجاست؟
تون پست ها که من نمیبینمش

این دکمه در بعضی انجمن ها,زیر مجموعه ها و تاپیک ها وجود نداره (= غیر فعال شده).

موفق باشید.

ramin4116
28-07-2008, 12:42
به نظر من خیلی هم خوبه اما تا در انجمن جا بیفته یخورده طول می کشه البته این هم بگم که دیر به این فکر افتادید اما بازم خوبه که الان گذاشتید

ali_ranger22
28-07-2008, 12:45

ببخشید سینا جان ولی با این کار کاملا دکمه ی تشکر بی فایده میشه . بهتره خلاصه تر ش کنید یعنی مثلا از فلانی کلا 20 تا تشکر شده

Carl
28-07-2008, 12:59
ببخشید سینا جان ولی با این کار کاملا دکمه ی تشکر بی فایده میشه . بهتره خلاصه تر ش کنید یعنی مثلا از فلانی کلا 20 تا تشکر شده
دلیل برداشته شدن اون نوشته‌ها اساساً اینه که همه بدونن تعداد تشکرهایی که ازشون می‌شه، تأثیری نداره

Antonio Andolini
28-07-2008, 13:14
ایول .... دستتون درست! .. کار خوبی کردید ... اگه از اول این وطوری بود من" بله" رو می زدم.

Kolang
28-07-2008, 13:17

من حس میکنم این درست نباشه
اساس این دکمه تشکر اینه که طرف فعالیت مفید کنه و ازش تشکر شه و بقیه ببینن کارش درسته و انگیزه پیدا کنه(به زبان ساده)

ب نظر من عکس این قضیه اتفاق بیوفته بهتره
یعنی اسم تشکر کننده ها مشخص نباشه، ولی تعداد تشکرهای انجام شده از یه نفر (فقط یه عدد) باشه :46:

Kolang
28-07-2008, 13:19
دلیل برداشته شدن اون نوشته‌ها اساساً اینه که همه بدونن تعداد تشکرهایی که ازشون می‌شه، تأثیری نداره

اونوقت در این صورت این تشکر به چه دردی میخوره؟
تا اونجایی که من میدونم برای تشویقه دیگه
وقتی طرف ببینه تشکر هایی که ازش میشه تاثیری نداره، پس به چه درد میخوره این سیستم؟!!

san206
28-07-2008, 13:25
سیستم تشکر خیلی مزخرفه. ما امیدمون به این بود که P30World مثل بقیه فروم های دیگه عمل نکرده و مدیریت هوشمندانه تری داره ولی ظاهرا ...!

Ice Star
28-07-2008, 14:02
من هم فک کنم این سیستم جدید بهتر باشه که نشون نمیده
قبلا نظم سایت را بهم زده بود

vahid_vaezinia
28-07-2008, 14:07

اینجوری خیلی بهتر شد!

Enter_The_Love
28-07-2008, 14:13
كمي تا قسمتي چيز خوبيه
اگه درست و به جا ازش استفاده بشه چيز خوبيه
هنوز مونده تا تو انجمن جا بيفته

ولي به هر حال به خاطر thanks
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
thankx

amirtoty
28-07-2008, 14:16
اگه همجا تشکر باشه خیلی بهتره!

Šepehr
28-07-2008, 14:19
نتایج تا حالا:
بله 100
خیر 102

من اولش به خوب بودن سیستم تشکر رای دادم
اما الان که میبینم بعضی از دوستان رفتن پستهای قدیمیشون رو با اضافه کردن "تشکر یادتون نره" ویرایش کردن رای ام رو پس میگیرم
قبلا یه مزیتی که وجود داشت این بود که کسی از کسی توقعی نداشت
اما حالا گدایی تشکر باب شده
:13:

Havbb
28-07-2008, 14:20
بازم تشکر از زیر آواتار برداشته شد خیلی خوب شد

Mist
28-07-2008, 14:24
نتایج تا حالا:
بله 100
خیر 102

من اولش به خوب بودن سیستم تشکر رای دادم
اما الان که میبینم بعضی از دوستان رفتن پستهای قدیمیشون رو با اضافه کردن "تشکر یادتون نره" ویرایش کردن رای ام رو پس میگیرم
قبلا یه مزیتی که وجود داشت این بود که کسی از کسی توقعی نداشت
اما حالا گدایی تشکر باب شده
:13:

حالا کجاشو دیدی بعضی از این تایپیک هارو دیدی که تا تشکر نکنی نمیتونی ببینی مطلبو فک کنم کم کم اینجوری بشه

اونوقت در این صورت این تشکر به چه دردی میخوره؟
تا اونجایی که من میدونم برای تشویقه دیگه
وقتی طرف ببینه تشکر هایی که ازش میشه تاثیری نداره، پس به چه درد میخوره این سیستم؟!!

از اولشم نظر همین بود که اسم یه هیات زیر پست نباشه که زد اینجوری شد

yahoda
28-07-2008, 14:34
این کار باعث کم شدن پستهای تشکر میشه و این عالیه و شمارنده اونم خودش یه نوع درجه و مرتبه به حساب میاد.

hamid00009
28-07-2008, 15:17
منم کاملا با نظر شما موافقم با این کار دکمه تشکر هیچ فایده ای ندارد

سینا جان لطفا به حالت قبل برگردد

Sina
28-07-2008, 15:24
دکمه تشکر فقط یک ابزار هست صرفا برای نشان دادن تایید یا تشکر
تعداد تشکرات در پروفایل نمایش داده میشه .. ضمن اینکه صرفا هم ملاک سنجش نیست

DaRiOuShJh
28-07-2008, 15:44

به به به!
میبینم که عوض کردید
یه مقدار طولش زیاده و با فرمته اونیکی ها هم فرق هایی داره ولی باز خیلی خوب شده

ali_ranger22
28-07-2008, 16:13
من هنوزم رو حرفم هستم که با این کار دکمه ی تشکر بی فایده شد اصلا ورش دارین بهتره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اگه خلاصش کنین خیلی بهتره اینطوری چه فایده ای داره آدم هر موقع میخواد تعداد تشکر یکی رو ببینه باید بره تو پروفایلش و خودشو الاف کنه . اصلا کار خوبی نبود به نظرم .اگه میخواد اینطوری باشه ورش دارین بهتره

Ice Star
28-07-2008, 16:15
درسته ملاک سنجش نیست اما جالبه براتون بگم این باعث میشه وقتی یه سوالی از یه نفر پرسیدی و جواب داد و تشکر نکردی
اون فرد دیگه جواب شما را نخاهد داد

ali_ranger22
28-07-2008, 16:23
یه دلیل دیگه: کسی که پستی میده وقتی زیر پستش ببینه که ازش تشکر شده می فهمه که اون پستش مفید بوده ولی الان هیچی نمی فهمه! در ضمن با این کار دوباره پست های تشکر شروع میشه....

Sina
28-07-2008, 16:24
درسته ملاک سنجش نیست اما جالبه براتون بگم این باعث میشه وقتی یه سوالی از یه نفر پرسیدی و جواب داد و تشکر نکردی

این قواعد و قوانین چیه سر هم میکنید ؟ :31:
اگه دکمه تشکر نباشه چی این اتفاق نمیافته ؟

Sina
28-07-2008, 16:26
یه دلیل دیگه: کسی که پستی میده وقتی زیر پستش ببینه که ازش تشکر شده می فهمه که اون پستش مفید بوده ولی الان هیچی نمی فهمه! در ضمن با این کار دوباره پست های تشکر شروع میشه....

ببیند افراد تشکر کننده لیست میشن فقط زیر آواتار افراد در همه جای فروم ، نوشته نمیشه که چقدر تشکر دریافت کرده
نمونه اش اینجاست :

Ahmad
28-07-2008, 17:59
سينا بهتر نيست حالا كه آيكونهاي نقل قول و ويرايش فارسي هستند ، تشكر هم فارسي باشه.

اين رو تو امضاي يكي از بچه ها تو اين پست ديدم :

قشنگ طراحي شده.

MaFia_King
28-07-2008, 18:05
با سلام...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان مي تونيد در مورد تفاوت اين دو تشكر يكمي توضيح بديد.!!؟؟

/*يا حق*/

Ahmad
28-07-2008, 18:09
مگه هر دو جورش هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hiwas
28-07-2008, 18:39
کسی که ازش تشکر می شه درجه کاربریشم بالا میره؟

nw_nk
28-07-2008, 18:40
من هنوزم رو حرفم هستم که با این کار دکمه ی تشکر بی فایده شد اصلا ورش دارین بهتره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اگه خلاصش کنین خیلی بهتره اینطوری چه فایده ای داره آدم هر موقع میخواد تعداد تشکر یکی رو ببینه باید بره تو پروفایلش و خودشو الاف کنه . اصلا کار خوبی نبود به نظرم .اگه میخواد اینطوری باشه ورش دارین بهتره

سلام

دوست عزیز , بی فایده چیه؟ کافیه توی انجمن ها چرخی بزنید و ببینید که این دکمه چقدر کاربرد داره.

ظاهرا شما کار دکمه تشکر رو کلاس گذاشتن می بینید و تنها چیزی که براتون مهمه دیدن تعداد تشکرهای یک فرده.

جلوگیری از پست های تشکر خودش یک موهبته. تازه کار منی که می خوام تشکر کنم رو هم خیلی راحت تر میکنه. با یک کلیک ساده.

موفق باشید.

فکر نکنم حداقل توی اعضای تیم مدیریت و کاربران فعال P30World همچین شخصی وجود داشته باشه. مطمئن باشید فعالیت برای اعضای P30World هیچ سود مادی نداره و همش علاقه و خواست برای تبادل و افزایش اطلاعاته.

ali_ranger22
28-07-2008, 18:48
سلام

دوست عزیز , بی فایده چیه؟ کافیه توی انجمن چرخی بزنید و ببینید که این دکمه چقدر کاربرد داره.

ظاهرا شما کار دکمه تشکر رو کلاس گذاشتن می بینید و تنها چیزی که براتون مهمه دیدن تعداد تشکرهاست.

جلوگیری از پست های تشکر خودش یک موهبته. تازه کار منی که می خوام تشکر کنم رو هم خیلی راحت تر میکنه. با یک کلیک ساده.

موفق باشید.

نه دوست عزیز شما منظور منو اشتباه گرفتی! من میگم وقتی از زیر نام کاربری برداشته بشه بی فایده میشه به شخصه الاف نیستم برم تو پروفایل کسی که ببینم چند تا تشکر داره. منم میگم چیز خوبیه ولی اینطوری به نظرم اصلا خوب نیست

nw_nk
28-07-2008, 18:53
نه دوست عزیز شما منظور منو اشتباه گرفتی! من میگم وقتی از زیر نام کاربری برداشته بشه بی فایده میشه به شخصه الاف نیستم برم تو پروفایل کسی که ببینم چند تا تشکر داره. منم میگم چیز خوبیه ولی اینطوری به نظرم اصلا خوب نیست

نمی دونم چرا این دکمه از نظر شما الان بی ارزش شده.

مهمترین کاربردش جلوگیری از پستهای تشکره که هنوز هم پا برجاست.

FarzadSport
28-07-2008, 19:13
سينا بهتر نيست حالا كه آيكونهاي نقل قول و ويرايش فارسي هستند ، تشكر هم فارسي باشه.

اين رو تو امضاي يكي از بچه ها تو اين پست ديدم :

قشنگ طراحي شده.

به نظر منم طراحی این آیکون قشنگتر هست و چه بهتر که به جای تشکر هم از واژه ی کاملا فارسی سپاس استفاده شود.

farsweb
28-07-2008, 19:17
دکمه ی تشکر به نظر من از همون اول می بایست می بود .چند باز هم به میثم خان گفتم اما آقای میثم اصرار داشتن که این کار باعث ایجاد گروهای تبانی و ... میشه . خوشحالم که بالاخره نظر مدیران پی سی ورلد نسبت به این حرکت مثبت شد .
حرکت بعدی انشاالله آزاد کردن html باشه که خیلی از پست ها رو کوتاه تر و زیباتر میکنه .

Mojtaba N87
28-07-2008, 20:31
کسی که ازش تشکر می شه درجه کاربریشم بالا میره؟

خیر. به اون ربطی نداره

دکمه ی تشکر به نظر من از همون اول می بایست می بود .چند باز هم به میثم خان گفتم اما آقای میثم اصرار داشتن که این کار باعث ایجاد گروهای تبانی و ... میشه . خوشحالم که بالاخره نظر مدیران پی سی ورلد نسبت به این حرکت مثبت شد .
حرکت بعدی انشاالله آزاد کردن html باشه که خیلی از پست ها رو کوتاه تر و زیباتر میکنه .

دلیل آزاد نشدن Html مسائل خاصی هست که قبلا مفصلا بحث شده.

حتی مدیران و همکاران هم فقط به لینک های خود فروم ، لینک فعال می دن...

rootnt
28-07-2008, 22:36
من میگم وقتی از زیر نام کاربری برداشته بشه بی فایده میشه
بستگی به این داره که شما منظورتون از فایده چیه و فایده رو تو چی می بینید
شما اینو بگو

soheilsmart
29-07-2008, 00:00
نه!
مثه اینکه دکمه تشکر تو پی سی ماندگار میشه
تعداد موافقا بیشتر شده!
فروم خز شد رفت!

M.etallic.A
29-07-2008, 00:07
بودن یا نبودن سیستم سپاس در فروم هیچ ربطی به این نظرسنجی نداره...

Mist
29-07-2008, 00:10
دوست من ناراحتی نداره ما نظرمونو دادیم بقیه هم همینطور ما گفتیم حالا که اینجا اینهمه طرفدار داره اگرم قرار چیزی بهش

اضافه بشه چیزی باشه درخور

نشه مثل خیلی از فروم های در پیت خدا وکیلی آدم میره توش حالش بهم میخوره نظر شخصیمه

من بیشترشون رفتن تو خیلی ها برای راه انداختن کارم عضو هم شدم

ولی تو هیچکدوم تا این حد مشتاق نبودم پست بدم یا تو بحث ها شرکت کنم

چون اینجارو متفاوت دیدم

تو پست قبلم گفتم جاهایی بوده گدایی تشکر که سحله مطلب رو نشون نمیده تا تشکر ازش نکنی

فقط خدا خدا میکنم اینجا اونجوری نشه

soheilsmart
29-07-2008, 00:18
بودن یا نبودن سیستم سپاس در فروم هیچ ربطی به این نظرسنجی نداره...
وقتی مدیر انجمن تو نظر سنجی گفته اره
شما تا آخرشو بخون!

Sina
29-07-2008, 05:07
دوستانی که مخالفن رای منفی بدن ...
در ضمن فعلا دوره آزمایشی هست ممکنه 100 جور تغییر بدیم بهش یا کلا حدفش کنیم
لطفا حکم صادر نکنید !

Carl
29-07-2008, 09:42
با این شکلی که الان پیدا کرده، من هم موافقم

perjixen
29-07-2008, 09:57
با این شکلی که الان پیدا کرده، من هم موافقم
الان ، دکمه تشکر نیست....... و گرنه پست نمیدادم و تشکر میکردم................!!!
کارل جان ، درست میگه ، من هم موافقه این شکلش هستم.........!!!
:11:

RONN!E
29-07-2008, 10:15
نمیشه "گروههای اجتماعی" هم دکمه تشکر داشته باشه؟

s-a-l-i-m
29-07-2008, 10:33
اگه قراره تشکر رو ننویسن در زیره کاربر ........همون نباشه بهتره

ali_ranger22
29-07-2008, 11:20
بستگی به این داره که شما منظورتون از فایده چیه و فایده رو تو چی می بینید
شما اینو بگو

من دیگه رو حرفم نیستم که بی فایده شد .با فایده شد! :31: یه سوتفاهمی بود که الان رفع شد و الان منم اینجوری موافقم

R.P.G
29-07-2008, 11:21
اگه قراره تشکر رو ننویسن در زیره کاربر ........همون نباشه بهتره
حرف ایشون درسته.

abed1990
29-07-2008, 12:01
چیز خیلی خوبیه؟؟؟؟؟

abed1990
29-07-2008, 12:01
ولی من فکر می کنم حذف شده جون برای من نیست

M A T I N
29-07-2008, 13:34
نباشه خیلی بهتره ولی اگه قراره باشه اگر هر یوزر بتونه تعداد تشکر های خودش (فقط ) رو زیره پروفایل پستش ببینه بهتره , به جای اینکه بره تو پروفایلش ...

MaFia_King
29-07-2008, 19:13
با سلام...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

/*يا حق*/

با سلام...

اگر امكان داره يكي به ما يه جواب بده.

||سپاس**:11:

/*يا حق*/

™Enter_The_Love
29-07-2008, 20:24
بهتر نیست به جای کلمه ی تشکر از سپاس استفاده بشه ؟

DaRiOuShJh
29-07-2008, 20:27

واقعا که!
من که نفهمیدم این چه کاری بود کردن که نمایشه تشکر ها رو ورداشتن
اگه چیزه بی مورد و بهه درد نخوری بود که کلا تو نوشتنه Mode تو اون قسمت نمیزاشتنش که!×![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ultimator
29-07-2008, 20:37
خیلی عالی شد از زیر آواتار برداشته شد 
تعداد تشکر شدن چه اهمیتی داره ؟ مهم همونیه که زیر پست نشون داده میشه 
اصلا تو پروفایل هم نبود مهم نیست فقط جنبه ی اطلاع رسانی داره نه فخر فروشی !! 

Ultimator
29-07-2008, 20:39
با سلام...

خب اونکه انگلیسی بود شکل قدیمیش بود که تو کش مرورگرتون ذخیره شده بود ( احتمالا IE بود که با ctrl+f5 درست میشه ) اونکه فارسیه شکل درست و جدیدشه که بعد از رفرش میبینید 

Enter_The_Love
29-07-2008, 20:40

وااااااااااي چه ادبي :دي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من كه نفهميدم چرا از زير آواتار تعداد تشكرات رو برداشتن؟!

البته كار خوبيه ... زياد مهم نيست

nw_nk
29-07-2008, 20:52
سلام

هنوز هیچ کدوم از دوستانی که میگن:

" چرا نمایش تعدادش از زیر آواتار برداشته شد؟ "

" تشکر بی ارزش شد "

" دیگه بدرد نمیخوره "

" حالا دیگه کلا بساط تشکر رو جمع کنید "

و ...

دلیلی ذکر نکردن یا حداقل نگفتند منظورشون چیه!

چرا از نظر اونها حالا دکمه تشکر بی ارزش شده و بدرد نمیخوره؟

بده که میشه با فشردن یک دکمه راحت قدردانی کرد؟

DaRiOuShJh
29-07-2008, 21:54
سلام

هنوز هیچ کدوم از دوستانی که میگن:

" چرا نمایش تعدادش از زیر آواتار برداشته شد؟ "

" تشکر بی ارزش شد "

" دیگه بدرد نمیخوره "

" حالا دیگه کلا بساط تشکر رو جمع کنید "

و ...

دلیلی ذکر نکردن یا حداقل نگفتند منظورشون چیه!

چرا از نظر اونها حالا دکمه تشکر بی ارزش شده و بدرد نمیخوره؟

بده که میشه با فشردن یک دکمه راحت قدردانی کرد؟

سینا جان اگه به من باشه که کلا با بودنه همین تاپیکم مخالفم!
وقتی مدیریت تشخیص داده که باشه خوب مبزاره وقتی تشخیص بده به درد نمیخورد ورش میداره
وجوده این تاپیک با اینکه به نوعی حفظه حقوقه کاربرا و شرکته اونها در بحثه ولی از یه طرفم دوگانگی پیش میاره
یعنی کاربرایه جدید نمیدونن باید استفاده کنن یا نه!
حتی ما کاربرایه قدیمی هم بازم نمیدونیم پستی تشکر کنیم یا دکم و این روال موندگاره یا نه
به نظره من به جای این تاپیک کلا زمان میزاشتن و با همون ساختاره default مده تشکر میزاشتنش
مثلا یک ماه به صورته آزمایشی میزاشتن
بعد با توجه به سو استفاده ها و استفاده های مفید و میزانه کاربردش در بینه کاربر ها نتیجه گیری میکردن که ور دارن یا باشه

نه اینکه هر روز یه بخشی رو حذف کنن یا اضافه کنن که خوب بالاخره خودشون رو هم مینداختن تو زحمت یه جورایی دیگه

خلاصه این نظره من بود از اول تا به حال
حالا نمیدونم توجهی هم میشه یا نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از طرفی دوستانی که میگن تشکر بی ارزش شده اینطوری اتفاقا ارزشش بیشتر میشه
چون وقتی تو یه تاپیک تشکر میکنید فقط کاربرایه همون بخش میبینن ولی اینطوری از همه جا معلومه البته اگه سو استفاده نشه یا کم بشه

تشکر هم فقط با دکمه ی تشکر نیست!!!
دکمه ی تشکر برای پست هایی از قبیله :

مرسی
متشکرم
دستت درد نکنه
و ...

و مشتقاتشه

اگر نظری یا راهکاری یا سوالی دارید میتونید پست بدید و هم تشکر کنید و هم موضوعتون رو مطرح کنید

در کل این دکمه خیلی به منظم تر شدن و کمتر شدنه پست های اضافی کمک میکنه
همینطور که آپدیته فروم و ایجاده گروه ها و یا داشت های شخصی در پروفایل خیلی کمک کرده

اصولا این مد ها رو الکی خوده کمپانی بیرون نمیده با تنظیماتش و مطابق با استفاده های زیادی از سرتاسره جهانه!

M.etallic.A
29-07-2008, 23:33

من از همون اول زبونم مو در آورد اینقدر گفتم اما هیچ کس گوش نمیکنه. بابا تشکر عربیه. سپاس هم فارسیه هم قشنگتره...

REGISTERED USER
29-07-2008, 23:43
وقتی توی خیابون یکی رو میبینی میگی سپاس یا تشکر ؟؟؟ که حالا عربی و فارسی بودنش مهم باشه !

M.etallic.A
29-07-2008, 23:52
داداش ما خیابون رو که نمیتونیم درست کنیم حداقل فروم رو که میتونیم چرا درستش نکنیم ؟

DaRiOuShJh
30-07-2008, 00:04
بابا ما داریم سره بودن نبودش حرف میزنیم شما سره فارسی و عربی
جلل الخالق!

vahid_vaezinia
30-07-2008, 00:06
خیلی عالی شد از زیر آواتار برداشته شد 
تعداد تشکر شدن چه اهمیتی داره ؟ مهم همونیه که زیر پست نشون داده میشه 
اصلا تو پروفایل هم نبود مهم نیست فقط جنبه ی اطلاع رسانی داره نه فخر فروشی !! 

تایید میشه اساسی!:10:

REGISTERED USER
30-07-2008, 00:06
بودن که هه