مشاهده نسخه کامل
: یکی تو راه رفتن کمکم کنه !
SomeThink
24-07-2008, 15:39
سلام ... چی ؟؟؟ نه بابا... دستمو ول کن ... من غرور دارم ... بلدم راه برم ... ولی کاراکترام بلد نیستن ... ها ؟؟؟ میخواین کمک کنین ؟؟؟ بسم لله ... باشه پیش قدم باشین ... راستی کسی می دونه چه طور میشه برای یه سیستم Bone یه هسته مرکزی ساخت ؟؟؟
یعنی چیزی که بشه همه سیستمو باهاش به حرکت در اورد تو سه جهت اصلی بدونه اینکه برای بقیه قسمت های سیستم مشکل ایجاد شه ؟؟؟
ممنون !
راستی میبینم پیسیورلد انتی اسپم نصب کرده ؟؟؟ ( از ایشان 0 بار و در 0 مطلب تشکر شده است ) :31:
SomeThink
24-07-2008, 16:17
راستی یادم رفت این از قلم افتاد : Max
خوب برای اینکه یه هسته ی مرکزی بسازی کافیه تو هنگامه ساختن استخونا همه رو از یه جا بسازی
یعنی استخون همش به اولین استخون متصل باشه
اینطوری وقتی اولی رو بلند میکنی بعقیه هم بلند میشن
SomeThink
24-07-2008, 16:36
سلام داش هادی !
نه اینجوری نه ... یه bipd چمیدونم از همون ادما ! بساز ... اون قسمت زرد رنگ رو ببین ... بالای پاهاش وسطش یه نقطه مثل نور نقطه ای میبینی ! که با اون نقطه میتونی همه سیستمو نکون بدی !
SomeThink
24-07-2008, 16:38
قبل از هر چی چاکرتیم !
بعدش :
چرا دروغ میگی ( این کاربر از SomeThink بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است ) کدوم مطلب ؟؟؟ هادی جون اینا نمره نمیشه !
در اخر چه طور متشکر شدی ؟؟؟
SSS_HHH_OOO
24-07-2008, 16:49
یه شکل (هر چی دوست داری) بساز بذار وسط کار.... بعد همه بن ها رو انتخاب کن و با Select and link همشون رو وصل کن به اون شکلی که گذاشتی...
SomeThink
24-07-2008, 17:12
نه نمیشه ... منم همین کار رو کردم ! چون موقع راه رفتن سرعت پا ها *2 ( ضرب 2 ) میشه چون هم خودشون حرکت میکنن هم اون شیئ مثلآ Dummy ... پس سرعت پاها میشه سرعت خودشون + سرعت دامی ! ممنون !
SSS_HHH_OOO
24-07-2008, 17:37
خوب اگه ریگت اصولی باشه میشه..... من این سی دی های cg academy رو گرفتم.... توش ریگ حرفه ای یاد میده...اون همینکار رو میکنه..... البته اینم بگم که اون به هیچ وجه استخوان ها رو به هم وصل نمیکنه....یعنی سه تا بن جدا برای پا...سه تا دیگه جدا برای دست و همینطور چندتا بن جدا برای انگشتها..... بعد یه دایره میذاره وسط و همه رو به اون وصل میکنه.....
و سرعت دو برابر نمیشه....
SomeThink
24-07-2008, 17:50
خوب اگه ریگت اصولی باشه میشه..... من این سی دی های cg academy رو گرفتم.... توش ریگ حرفه ای یاد میده...اون همینکار رو میکنه..... البته اینم بگم که اون به هیچ وجه استخوان ها رو به هم وصل نمیکنه....یعنی سه تا بن جدا برای پا...سه تا دیگه جدا برای دست و همینطور چندتا بن جدا برای انگشتها..... بعد یه دایره میذاره وسط و همه رو به اون وصل میکنه.....
خب منم همین کار رو کردم ولی بجای دایره دامی گذاشتم ! راه رفتن واقآ سخته ! فکر کنم اخر مجبور بشم برای راه رفتن از biped استفاده کنم ! اخه زورم میاد ریگ عالی پوز عالی داینامیک خوب اخرم مجبور شم از biped استفاده کنم !
خوب مهدی اینکه وقتی طرفو راه میبری حرکتش دوبرابر میشه دیگه مشکلی نیست خوب باید یه طوری تنظیمش کنی که سرعتش بیاد پایین
اما راهش گمونم برای استخونا همین باشه که شهاب گفت
SomeThink
24-07-2008, 18:02
خوب مهدی اینکه وقتی طرفو راه میبری حرکتش دوبرابر میشه دیگه مشکلی نیست خوب باید یه طوری تنظیمش کنی که سرعتش بیاد پایین
اما راهش گمونم برای استخونا همین باشه که شهاب گفت
اره ... همینه ! میتونم سرعت بن های پاشو نصف کنم !! تو تب موشن میشه سرعت حرکت و چرخش رو کم و زیاد کرد البته موقع استفاده از ابزارای Move & rotate خدا کنه که رو لینک ها هم کار بده ... ممنون ! هاج حادی !
SSS_HHH_OOO
24-07-2008, 20:04
حالا biped مگه چشه؟؟؟ تازه حرکات آماده هم داره....میتونی دانلود هم بکنی....
titane.boy.max
24-07-2008, 21:46
خوب چرا از خود بیپ استفاده نمیکنی؟
SomeThink
25-07-2008, 17:21
حالا biped مگه چشه؟؟؟ تازه حرکات آماده هم داره....میتونی دانلود هم بکنی....
اخه کاراکترم اونقدر عجق و جقه که biped روش جواب نمیده !
SSS_HHH_OOO
25-07-2008, 17:57
biped برای همه چیز جواب میده...حتی هشت پا...
باید با edit poly درستش کنی...
MRHArtsClube
25-07-2008, 18:11
سلام
آقا منم نمیدونم چطوری با بون یه چیزی مثه بیپد بسازم.
اصلاً کار با بیپد هم برام سخته!
یه آموزش کلی یا یه مطلبی چیزی راجع به این نیست؟! من چند ساله با این مشکل مواجهم :13:
SomeThink
25-07-2008, 18:58
مطلب که زیاده ... ببینم چی میتونم برات پیدا کنم !
راستی از من به تو نصیحت امضاتو عوض کن تا اخطار نگرفتی !
MRHArtsClube
25-07-2008, 19:09
مطلب که زیاده ... ببینم چی میتونم برات پیدا کنم !
راستی از من به تو نصیحت امضاتو عوض کن تا اخطار نگرفتی !
ممنون و همچنین از نصیحتت ممنون :31:
SomeThink
25-07-2008, 19:32
biped برای همه چیز جواب میده...حتی هشت پا...
باید با edit poly درستش کنی...
میشه بگی چطور یه poly به biped تبدیل میشه ؟؟؟
SomeThink
25-07-2008, 19:52
ممنون و همچنین از نصیحتت ممنون
خوشحالم که به نصیحت این حقیر گوش کردین !
اگه اجازه بدی یه توضیح مختصری من بدم :
باید سیستم بن رو طوری تنظیم کنی که هر بن از هر مفصل شروع و به مفصل بعد تموم بشه ! و بعد اخرین بن هم یه بن بیرون از کاراکترت بیاز به معنی انتهای اون ردیف از بن ها
(راستی تو کلامم مکس 5 هم داشتی ؟؟؟؟)
بعد modifier Skin رو به مدلت اعمال میکنی ! و همه بن هارو Add میکنی !
روی modifier Skin کلیک کن تا زرد بشه ! و بعد میتونی اتصال های بن ها رو با کاراکترت چک و تغییر بدی ! البته قبلش خودت بن ها رو جابجا بکن تا ببینی کدوم درستن و کدوم اشتباه ! وقتی تو حالت زرد modifier Skin هستی اتصال های هر بن به صورت یه پاره خط بسته هست ... وقتی یکیشون رو انتخاب کردی به سری رنگ های قر مز تا ابی میبینی که هر رنگ نشون میده چه قدر اون بن روی جسمت و کجا تاثیر میزاره ! رنگ قرمز یعنی اون قسمت با بن به طور کامل جابجا میشه تا رنگ ابی که برای انتهای مفاصل به کار برده میشه ... باید با جابجا کردن اون پاره خط ها ( دستگیره ها ) بتونی رنگ مورد نظر رو زیاد , کم و جابجا کنی ... و هم میتونی از گزینه paint ... که تو modifier Skin هستش استفاده کنی ... بعد موقع مشخص کردن IK ها هستش ... شرمنده دستم خسته شد ایشالا بعدشو بعدآ میگم !
SSS_HHH_OOO
25-07-2008, 22:30
خوب بن ها رو انتخاب کن و بعد editpoly بهش بده.....بعد هم تغییر شکل بده تا به صورت biped در بیاد...این کار خیلی بهتر از biped هست......
چون اگه مکس اسکریپت بلد باشی میتونی برای چرخش متغیر تعریف کنی و نموداری کار کنی.... خیلی کارت جالب میشه....
SomeThink
25-07-2008, 22:38
منظورت این بود ؟؟؟ من فکر کردم میدونی که چطور میشه یه object رو به biped تبدیل کرد ! به هر حال ممنونم ... اخه میدونی چیه من همه کاراشو انجام دادم تو ریگ مشکلی ندارو ولی تنها مشکلم تو راه رفتنه با Projection میشه راه بردش خیلی هم جالب در میاد ولی هردم قاط میزنه ! نمیدونم ؟؟؟ باید درستش کنم و کارمو تا دوشنبه تحویل بدم ... ای خدا هنوز رندرش مونده ... !
MRHArtsClube
26-07-2008, 07:52
خوشحالم که به نصیحت این حقیر گوش کردین !
اگه اجازه بدی یه توضیح مختصری من بدم :
باید سیستم بن رو طوری تنظیم کنی که هر بن از هر مفصل شروع و به مفصل بعد تموم بشه ! و بعد اخرین بن هم یه بن بیرون از کاراکترت بیاز به معنی انتهای اون ردیف از بن ها
(راستی تو کلامم مکس 5 هم داشتی ؟؟؟؟)
بعد modifier Skin رو به مدلت اعمال میکنی ! و همه بن هارو Add میکنی !
روی modifier Skin کلیک کن تا زرد بشه ! و بعد میتونی اتصال های بن ها رو با کاراکترت چک و تغییر بدی ! البته قبلش خودت بن ها رو جابجا بکن تا ببینی کدوم درستن و کدوم اشتباه ! وقتی تو حالت زرد modifier Skin هستی اتصال های هر بن به صورت یه پاره خط بسته هست ... وقتی یکیشون رو انتخاب کردی به سری رنگ های قر مز تا ابی میبینی که هر رنگ نشون میده چه قدر اون بن روی جسمت و کجا تاثیر میزاره ! رنگ قرمز یعنی اون قسمت با بن به طور کامل جابجا میشه تا رنگ ابی که برای انتهای مفاصل به کار برده میشه ... باید با جابجا کردن اون پاره خط ها ( دستگیره ها ) بتونی رنگ مورد نظر رو زیاد , کم و جابجا کنی ... و هم میتونی از گزینه paint ... که تو modifier Skin هستش استفاده کنی ... بعد موقع مشخص کردن IK ها هستش ... شرمنده دستم خسته شد ایشالا بعدشو بعدآ میگم !
سلام
ممنون - آره من مکس 5 هم داشتم - از راهنماییت ممنون و من منتظر بقیشم :31: بازم ممنون :11:
SSS_HHH_OOO
26-07-2008, 11:13
منظورت این بود ؟؟؟ من فکر کردم میدونی که چطور میشه یه object رو به biped تبدیل کرد ! به هر حال ممنونم ... اخه میدونی چیه من همه کاراشو انجام دادم تو ریگ مشکلی ندارو ولی تنها مشکلم تو راه رفتنه با Projection میشه راه بردش خیلی هم جالب در میاد ولی هردم قاط میزنه ! نمیدونم ؟؟؟ باید درستش کنم و کارمو تا دوشنبه تحویل بدم ... ای خدا هنوز رندرش مونده ... !
آره دیگه.... ولی باور کن من صد بار امتحان کردم وقتی همه رو به یه جسم لینک میکنی اصلا سرعت دو برابر نمیشه...همیشه همین کار رو میکنم...الان یه فایل ریگ شده برات میفرستم ببینی...مال این آموزش cgacademy بید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.