ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خمیر حرارتی برای نصب فن سی پی یو

feri_1054
24-07-2008, 10:32
سلام دوستان
منظور از خمیر حرارتی یا سیلیکان چیه؟؟
آیا وجود این خمیر در هنگام نصب فن و سی پی یو الزامیه؟؟ چه مزایا و یا معایبی داره؟؟
ممنون میشم توضیح بدین

nobody2000
24-07-2008, 12:23
سلام دوستان
منظور از خمیر حرارتی یا سیلیکان چیه؟؟
آیا وجود این خمیر در هنگام نصب فن و سی پی یو الزامیه؟؟ چه مزایا و یا معایبی داره؟؟
ممنون میشم توضیح بدین

خمير حرارتی نقش انتقال دهندهِ حرارت از cpu به headsink رو دارِه و در هنگام نصب فن و سی پی یو الزامیه
در ايران به نوع خمير user ها زياد اهميت نميدن ولى براى كسانى كه به صورتِ حرفه اى overclock ميكنند اين خمير ها بسيار مهم هست و حتى ديده شده تا ۱۰ درجه تفاوت انتقال حرارت دارند:5:

H.Operator
25-07-2008, 12:17
خمير حرارتی نقش انتقال دهندهِ حرارت از cpu به headsink رو دارِه و در هنگام نصب فن و سی پی یو الزامیه
در ايران به نوع خمير user ها زياد اهميت نميدن ولى براى كسانى كه به صورتِ حرفه اى overclock ميكنند اين خمير ها بسيار مهم هست و حتى ديده شده تا ۱۰ درجه تفاوت انتقال حرارت دارند:5:
تآیید میشه..........:20:

سعيد مشكي
03-09-2008, 10:11
صحبتهای دوستمون رو تأیید میکنم و اضافه میکنم که بحث خمیر سیلیکون خیلی مهم تر از فقط 10 درجه سانتیگراد کاهش حرارت هستش.
خمیر سلیکون بدلیل اینکه نوعی رسانا است( سیلیکون ماده اصلی تشگلی دهنده انواع ترانزیستور و آی سی و ... هستش و یک رسانای فوق العاده قوی و ارزان بحساب میاد) باعث از بین رفتن فاصله( اکسید و هوا )بین سی پی یو و هیت سینک میشه که این مطلب باعث میشه که گرما از سی پی یو به هیت سینک و بالعکس انتقال پیدا کنه و این سیکل باعث میشه که دمای سی پی یو بیش از حد زیاد نشه و در غیر این صورت سیستم مشکلات زیادی پیدا میکنه . مثل هنگ کردن ، ریست شدن، و از همه مهمتر در بلند مدت باعث نشتی خازنهای منبع تغذیه مادربورد شده و کلا سیستم رو فلج میکنه در ضمن حرارت زیاد باعث کند شدن و کلا کاهش کارآیی سیستم میشه.
حتی در سیستم های قدیمی تر مثل اتلون اکس پی که اگر خمیر سلیکون رو نمیزدی سیستم بلافاصله بعد از روشن شدن خاموش میشد( حدود 2 ثانیه)
موفق باشید

nartsis
14-03-2014, 08:52
سیلیکون ماده اصلی تشگلی دهنده انواع ترانزیستور و آی سی و ... هستش و یک رسانای فوق العاده قوی و ارزان بحساب میاد
دوست عزیز سلیکون نیمه رسانا و برای همین توی ساخت قطعات مختلف بعنوان نیمه رسانا ازش استفاده میکنند

mehryar1973
15-04-2014, 22:30
سلام به همه دوستان
خوب من مادر بردم رو عوض کردم(چون قبلیه سوخت!!)دوهفته عید سی پی یو لای دستمال کاغذی بود!
نصفش به دستمال کاغذی مالیده شد یه مقدارش هم خودم اون قسمتی که مدل رو نوشته پاک کردم(برای گرفتن مادر برد)
حالا سی پی یو در حالت لود کامل(بالای 80 درصد) وقتی یه ربع کار میکنه به 80 درجه هم میرسه(phenom II x4 965)
چکار کنم کولینگ براش بگیرم وفن استوک رو بزارم کنار،خمیر بدم روش بمالن! یا کار دیگه ای

aminzokaei
30-04-2014, 21:33
ای کاش دوستان ی آموزشی واسه این مالوندن خمیر سیلیکون به cpu داشته باشن، من این همه سال سیستم داشتم ولی تاحالا همچین کاری نکردم
مرسی

EXTREME
30-04-2014, 22:33
ای کاش دوستان ی آموزشی واسه این مالوندن خمیر سیلیکون به cpu داشته باشن، من این همه سال سیستم داشتم ولی تاحالا همچین کاری نکردم
مرسی

شما روی سطح سی پی یو رو با یک دستمال تمیز میکنید یک قطره یا دو قطره خمیر روی سطح سی پی یو بریزید بعد با دست روی سی پی یو صاف کنید انگار یک لایه نازک روش باشه از کناره هاشم نزنه بیرون

reza_jolie
30-04-2014, 22:59
روی اکثر خمیر های سیلیکون توصیه شده که با پوست تماس نداشته باشه، بنابراین برای پخش کردنش از یه کارت (مثله کارت های بانکی یا کارت ویزیت) استفاده کنید.
راستی کسی میدونه خمیر سیلکون هایی که تو لپ تاپ ها استفاده شده تو بازار هست؟ اگه هست اسمش چیه (منظورم اوناییه که مثله یه چسب دو طرفه ها هستش و بین هیت سینک و چیپ های لپ تاپ (چیپ گرافیک مثلا) میمونه.)

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk