ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب نرم افزار 3ds max

feri_1054
24-07-2008, 10:17
سلام دوستان
نرم افزار 2008 3ds max رو وقتی توی ویندوز xp می ریزم (توی تموم درایو ها این کار رو کردم همشون هم فضای کافی واسه ریختن دارن) اما توی همون مراحل اولیه پیغام می ده :
Installer information
ERROR 1920:Service 'mental ray 3.6 satellite for Auto desk 3ds Max 32-bit 32-bit'(mi-raysat-3ds Max 2003)failed to start verify that you have sufficient privileges to start system services
Retry cancel
لطفا کمکم کنید

sin2x=2sinxcosx
25-07-2008, 23:49
می ریزم یعنی چی ؟ فایل های setup رو کپی می کنین ؟ یا برنامه رو نصب می کنین ؟ برنامه مال کدوم شرکته ؟ منظورم Autodesk نیست ها . یعنی از تو مجموعه Lord یا King گرفتین یا تو پک اختصاصی بوده ؟ مطمئن هستین مراحل نصب رو درست رفتین ؟

Hossein bandarie
27-07-2008, 10:34
می ریزم یعنی چی ؟ فایل های setup رو کپی می کنین ؟ یا برنامه رو نصب می کنین ؟ برنامه مال کدوم شرکته ؟ منظورم Autodesk نیست ها . یعنی از تو مجموعه Lord یا King گرفتین یا تو پک اختصاصی بوده ؟ مطمئن هستین مراحل نصب رو درست رفتین ؟

درسته . معمولا اگه از يه بسته مثل Lord نصب بشه اين مشكل پيش مياد . نمونه اون براي من هم پيش اومده . در ضمن اين خطا مربوط به كمبود فضا نيست و مربوط به سيستم رندر برنامه است .

tnhgm
23-03-2013, 14:03
سلام این مشکل به خاطر کانفلیک در پورت پیش میاد
به این لیک مراجعه کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

manoochehreh
31-07-2014, 00:18
سلام این لینک مشکلی داره؟؟من هم مشکلی ک گفته شد رو دارم متاسفانه ولی راهی واسش پیدا نکردم جز این لینک که اینم خرابه