ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت گرافیک .. کمکم کنید

feri_1054
24-07-2008, 08:00
من دارای کارت گرافیک radeon 9250 می باشم که دارای ورودی ویدیو می باشد .اما نحوه استفاده از آن و برنامه مورد نیاز برای capture کردن را نمی دانم . کمکم کنید .

H.Operator
24-07-2008, 19:45
تو جعبش که خریدی دفترچه داره و مطمئنآ یک سی دی برنامه هم همراش باید باشه.........

h.ekhraji
09-09-2008, 00:25
برنامه های زیادی برای کپچر وجود داره مثلWinDVDCreator وجود داره که کاری به نوع کپچر نداره و میشچ از اون استفاده کرد.

خواب دیدم که در ساحل با خدا قدم میزنم.بر پهنه ی آسمان صحنه هایی از زندگی ام برق زد.در هر صحنه دو جفت جای پا روی شن دیدم.یکی متعلق به خودم و دیگری متعلق به آفریدگارم.وقتی آخرین صحنه در قلبم برق زد به پشت سر نگاه کردم،متوجه شدم که چنذین بار در طول زندگیم فقط یک جای پا روی شن بوده است.این واقعا برایم ناراخت کننده بود و درباره اش از خدا سوال کردم.خدایا تو گفتی اگر به دنیای تو بیایم در تمام راه با من خواهی بود،ولی دیدم که در سخت ترین دوران زندگیم فقط یک جفت جای پا وجود داشت.نمی فهمم که چرا زمانی که بیش از هر وقت دیگر به تو نیاز داشتم،مرا تنها گذاشتی؟
خدا پاسخ داد:زمانهایی که تو یک جفت جای پا دیدی،جای پای من بود که تو را در سخت ترین شرایط به دوش می کشیدم.
بنده ی بسیار عزیزم،من در کنارت هستم و هرگز تنهایت نخواهم گذاشت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظر خود را در مورد وبلاگ های زیر در همان وبلاگ درج کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید