مشاهده نسخه کامل
: دانلود C++
E-Masood
23-07-2008, 17:58
من ازکجا میتونم C++ رودانلود کنم چطوری باید اون رو نصب و اجرا کنم؟
Mehrdad-bx
23-07-2008, 18:44
اگه منظورتون محیط IDE سی ++ هست باید بدونید کدوم رو میخواید.
من dev-c++ رو پیشنهاد میکنم، از این سایت دریافت کن دوست عزیز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(این سایت اصلی برنامه بود)
مثل سایر نرم افزار ها نصب میشه
من خودم به شخصه VC++ و C++ builder رو ترجيح ميدم ولي بدليل حجم بالاي اون ها براي دانلود به صرفه نيستن.
من code::blocks رو پيشنهاد ميكنم. چون چند كامپايلر مختلف از جمله GNU رو پشتيباني ميكنه. فكر كنم توي همين فروم لينك دانلودش باشه. ميگردم پيدا ميكنم.
سايت code::blocks :
براي دانلود هم به آدرس زير مراجعه كنيد :
Mehrdad-bx
26-07-2008, 11:20
ممنون دوست عزیز، ولی یه نکته:
GNU کامپایلر نیست!! کامپایلر GNU که تو لینوکس استفاده میشه اسمش gcc ه. البته کلکسیونی هست و کامپایلر سیش(C)
اسمش ++G ه.
بله من هم منظورم همين بود ولي نخواستم اضافه توضيح بدم . در واقع اين IDE از كامپايلر هاي زير پشتباني مي كنه :
GNU GCC Compiler
Microsoft VC++ Tolkit 2003
Borland C++ 5.5
Digital Mars
Open Watcom W32
SDCC
و پشتيباني زبان C.
Mehrdad-bx
26-07-2008, 12:03
ببخشیدا که گیر میدم ولی آخه اطلاعات غلط و یا خلاصه نباید به دوستان منتقل شه ...
چیزی به نام GNU GCC Compiler وجود نداره!! GCC در واقع مخفف همینه، مخفف GNU Compiler Collection . به اشتباه GNU C Compiler هم میگن! درواقع باید بنویسید کامپایلر ++g.
باتشکر
سلام
آقا اين برنامه DEV C ++ باگ هاي خيلي وحشتناكي داره مثلا
clrsrc();
رو اصلا نميشناسه در ضمن برنامه حاوي فايل هاي جاسوسي هست اگر باورنداري با noadware بگرد ببين چقدر سيستمت ابزار جاسوسي داره
من به عنوان يه برنامه نويس كهنه كار كامپايلر turbo C++ نسخه 4.5 رو به شما پيشنهاد مي كنم كه تحت ويندوز هست و بالحق و انصاف بهترين كامپايلر هم حرقه اي و هم آماتور هست.
----------------------------------------------------------------------------
كامپايلر هاي جديدتري هم هست مثل borlan c++ كه به گرد كامپايلر معرفي شده هم نميرسه
توصيه: از كامپايلر هاي تحت داس در ويندوز استفاده نكنيد ( مثل borlan 3.1 ) كه شديدا باعث افزايش CPU Usage
و داغ شدن سيستم و وارد آمدن صدمات جدي به كامپيوتر ميشود
------------------
در صورت پيدا نكردن لينك برنامه بگيد تا براتون اپلودش كنم
-------------
قربان شما feron
دوست عزيز من عينا نام اين كامپايلر رو از code::blocks استخراج كردم. تصوير ليست كامپايلر ها رو هم ميتونيد ببينيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا اين برنامه DEV C ++ باگ هاي خيلي وحشتناكي داره مثلا
clrsrc();
رو اصلا نميشناسه در ضمن برنامه حاوي فايل هاي جاسوسي هست اگر باورنداري با noadware بگرد ببين چقدر سيستمت ابزار جاسوسي داره
من به عنوان يه برنامه نويس كهنه كار كامپايلر turbo C++ نسخه 4.5 رو به شما پيشنهاد مي كنم كه تحت ويندوز هست و بالحق و انصاف بهترين كامپايلر هم حرقه اي و هم آماتور هست.
----------------------------------------------------------------------------
كامپايلر هاي جديدتري هم هست مثل borlan c++ كه به گرد كامپايلر معرفي شده هم نميرسه
توصيه: از كامپايلر هاي تحت داس در ويندوز استفاده نكنيد ( مثل borlan 3.1 ) كه شديدا باعث افزايش CPU Usage
و داغ شدن سيستم و وارد آمدن صدمات جدي به كامپيوتر ميشود
------------------
در صورت پيدا نكردن لينك برنامه بگيد تا براتون اپلودش كنم
-------------
قربان شما feron
از نظر من اين كامپايلر مشكل خاصي نداره. جدا از اين كه گاهي اوقات هنگ ميكنه (مشكلي نيست).من مدت زيادي باهاش كار كردم و چيز خاصي نديدم. به شما پيشنهاد ميكنم از VC++ 6 استفاده كنيد تا از turbo c++ 6 البته هر كسي نظري داره :46:
Mehrdad-bx
26-07-2008, 12:58
من dev c++ رو دانلود نکردم، از کسی گرفتم هیچ مشکلی نداشت، الان هم که ویندوزی نیست که dev c++ باشه ! وگرنه دانلود و امتحان میکردم
++Devc همراه خودش کامپایلر gcc رو داره و کامپایلر کاملی هم هست
اگه میبینید یکسری از توابع قدیمی مثل clrscr که جزء توابع استاندارد هم نیستن
در کامپایلر قرار داده نشده دلیل بر ایراد داشتنش نیست. باید گفت کامپایلر های جدید دیگه این
توابع قدیمی رو پشتیبانی نمیکنن و code::blocks هم به طور پیشفرض gcc
همراهش هست و کاپایلر های دیگه باید بصورت جدا نصب بشن تا قابل استفاده در
این محیط باشن
و پیشنهاد میکنم اگه قرار هست ++C کار کنید حتما سعی کنید از کامپایلر های جدید استفاده کنید
شاد باشید
منظور شما اينه كه كامپايلر هاي جديد از C استاندارد پشتيباني نميكنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
تابع clrscr(); جزو توابع استاندارد زبان C هست و حتي غير استاندارد ترين كامپايلر ها هم اون رو ميشناسن
البته اين حرف هاي خودم نيست اين حرفاي استادمون جناب دكتر جزي هست كه تو دانشكده كامپيوتر دانشگاه صنعتي اصفهان از ايشون نقل قول شده.
منظور شما اينه كه كامپايلر هاي جديد از C استاندارد پشتيباني نميكنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
تابع clrscr(); جزو توابع استاندارد زبان C هست و حتي غير استاندارد ترين كامپايلر ها هم اون رو ميشناسن
البته اين حرف هاي خودم نيست اين حرفاي استادمون جناب دكتر جزي هست كه تو دانشكده كامپيوتر دانشگاه صنعتي اصفهان از ايشون نقل قول شده.
البته قصد جسارت به اساتید دانشگاهی ندارم. همونطور که گفتم clrscr و کلا هر تابعی که داخل هدر conio.h
هست غیر استاندارد میباشد. و بیشتر در کامپایلر های قدیمی استفاده میشده. کامپایلر های جدید تا حد
ممکن سعی میکنن خودشون رو با C استاندارد سازگار کنند. ولی باز بستگی به کامپایلری که استفاده میکنید داره
بعضیها برخی از این قبیل توابع رو در خودشون قرار دادن ولی یکسری هاشون هم نه
شاد باشید
به نظر من توابع درون conio.h خيلي كارمآمد هستند و حتي كامپايلر هاي جديد هم از اون ها پشتيباني ميكنند. براي مثال من خودم هميشه در برنامه هاي كنسولي از تابع getch() استفاده ميكنم.
mohsen_sir
31-07-2008, 11:11
منم تازه دست به برنامه نويسي بردم مي خوام c ياد بگيرم اما چه c نمي دونم ميشه در موردشون توضيح بدين بگيد c از كجا اومده تا كجا ميره؟
من الان دارم c# ياد ميگيرم چطوره؟ خوبه يا نا؟
Mina Mehdizadeh
31-07-2008, 13:56
من فکر می کنم اگه از ++c شروع کنید بهتر باشه میدونید ++c بیسه وقتی یادش بگیرید یادگیری زبانهای دیگه هم آسون می شه ...البته قبل از اون هم زبان c هست ولی خوب از اونجایی که ++c همون c یه که کمی تا قسمتی پیشرفته شده نمیخواد دیگه برید سراغ c ....البته این نظر منه !
از نظر من به سراغ یکسری برنامه هایی برید که راحتی رو هم فراهم می کنند و فرا مرزی هم رفتند D: یعنی در پلتفرمهای مختلف کار می کنند همچون linux. البته من خودم اونقدر ++C کار نمی کنم ولی بد نمی دونم این دو رو هم امتحان کنید
NetBeans
Eclipse
منم تازه دست به برنامه نويسي بردم مي خوام c ياد بگيرم اما چه c نمي دونم ميشه در موردشون توضيح بدين بگيد c از كجا اومده تا كجا ميره؟
من الان دارم c# ياد ميگيرم چطوره؟ خوبه يا نا؟
دوست عزیز، لطف کنید به عنوان تاپیک هم توجه داشته باشید
ممنون و موفق باشید
من خيلي تازه كارم ميشه راهنماييم كنيد يه آموزش »c++رو از پايه از كجا بيارم
من خيلي تازه كارم ميشه راهنماييم كنيد يه آموزش »c++رو از پايه از كجا بيارم
بهتر بود این مشکل تو یک تاپیک جدا زده می شد. با وجود اینکه با یکم جستجو کلی تاپیک در این مورد پیدا می کردین
نمونش تاپیک بالا سرتون
و این پست که فکر کنم کارتونو راه بندازه
شاد باشید
seyedmajid
16-09-2008, 15:56
دوستان سلام من از كجا ميتونم borland c++ 5.5 را دانلود كنم؟
ali zi zeperto
26-04-2009, 22:21
c++ builder رو هم اگه کسی داره یه لینکی بده.خیلی ممنون
haybehzad
01-05-2009, 23:11
salam man be jozvehaye amozeshi niyaze shadid daram age kasi dare lotfan behem moarefi kone en id mane
behzad_depres13
aliarnold
07-07-2009, 09:32
آقا من از code blocks استفاده كردم و هنگام run كردن برنامه اين اررور رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
علت چيه؟؟
ممنون
"bazi - Debug" uses an invalid compiler. Skipping
این یعنی چه؟
وقتی کامپایل میکنم مثلا کد بازی رو ارور میده .کلا هیچ کدی رو نمی خونه اشکال کار کجاست؟
sin2x=2sinxcosx
05-12-2009, 15:45
با چی کامپایل می کنین ؟
nahidpour
17-02-2010, 10:40
لطفا راهنماییم کنید از سایتی که گفتید چطوری دانلودش کنم به کدوم گزینه ها باید برم تا دانلود شه
nahidpour
17-02-2010, 11:36
سلام ببخشید من به سایت دانلودی که برا برنامه C++ 'گذاشتین رفتم نمیدونم چه جوری از کدوم گزینه باید دانلودش کنم لطفا راهنمائیم کنید
hossenbor
18-02-2010, 11:16
اگه کسی با سی شارپ کار کرده من نرم افزاری میخوام که داسی نباشه یعنی توش فورم از این چیزات باشه برای اجرا در کامپیوتر دیگه یا سیستم عامل دیگه مثل سی شارپ 1-مشکل سرعت نداشته باشه و نیاز به هیچگونه اضافاتی مثل نت فریمورک نداشته باشه OkEy
ali zi zeperto
18-02-2010, 13:28
اگه کسی با سی شارپ کار کرده من نرم افزاری میخوام که داسی نباشه یعنی توش فورم از این چیزات باشه برای اجرا در کامپیوتر دیگه یا سیستم عامل دیگه مثل سی شارپ 1-مشکل سرعت نداشته باشه و نیاز به هیچگونه اضافاتی مثل نت فریمورک نداشته باشه OkEy
یه خورده یواش تر بگو بفهمیم چی می خوای؟سی شارپ باشه داسی نباشه فورم باشه دات نت نباشه سیستم عامل دیگه هم باشه مشکل سرعت نداشته باشه تازه نرم افزار هم باشه .اینا در کل یعنی چی؟
hossenbor
18-02-2010, 15:03
سی شارپ نباشه خود سی باشه یا سی ++ من دنبال سرعتم و قدرت دنبال سی تو حالت طراحی برای ویندوز به سی شارپ رسیدم خدایی زبان توپیه فقط دوتا مشکل سرعت و به نت فریمورک هم نیاز داره خدایی من می خواستم یک نوت پد ساده درست کنم اگر بری مال خود وینوز ببینی از یک مگ هم کمتره ولی مال من که اطلاتش هم کمتره و کدش 7مگ نشون میده حداقل هم 3 ثانیه طول میکشه تا بارگذاری شه شما این دوتا مشکلو حل کن c باشه یا c++ یا هرچی فرق نمی کنه
hossenbor
18-02-2010, 15:19
آیا سی ++ محدودیت سیستم عامل داره اگه یک برنامه برای ویندوز بنویسی تو لینوکس مشکلی داره یا نه
ali zi zeperto
18-02-2010, 15:28
سی شارپ نباشه خود سی باشه یا سی ++ من دنبال سرعتم و قدرت دنبال سی تو حالت طراحی برای ویندوز به سی شارپ رسیدم خدایی زبان توپیه فقط دوتا مشکل سرعت و به نت فریمورک هم نیاز داره خدایی من می خواستم یک نوت پد ساده درست کنم اگر بری مال خود وینوز ببینی از یک مگ هم کمتره ولی مال من که اطلاتش هم کمتره و کدش 7مگ نشون میده حداقل هم 3 ثانیه طول میکشه تا بارگذاری شه شما این دوتا مشکلو حل کن c باشه یا c++ یا هرچی فرق نمی کنه
معذرت می خوام هنوز هم خوب متوجه نشدم که دقیقا چی می خوای.اگر می خوای بین c و c++ یکی رو انتخاب کنی من می گم c++.اگر می خوای سرعت بالاتر و حجم فایل هات کمتر بشه c.اگر دنبال یه زبان ویژوالی که قابل حمل باشه جاوا..نظر من اینه که هر زبان برنامه نویسی که مایکروسافت تولید می کنه رو بذار کنار چون محصولاتش بیشتر تجاری ان و درسته که همه کار هم می کنن ولی جایگزین های خیلی خیلی بهتری پیدا می کنی.
ali zi zeperto
18-02-2010, 15:34
آیا سی ++ محدودیت سیستم عامل داره اگه یک برنامه برای ویندوز بنویسی تو لینوکس مشکلی داره یا نه
مشکلی نداره.من سالهاست دارم اینکارو می کنم.
hossenbor
18-02-2010, 15:34
الان برای c++ کدوم نرم افزار رو پیشنهاد می کنی که تمام ویژگی های سی شارپ رو داشته باشه برای ساخت بازی
ali zi zeperto
18-02-2010, 15:39
الان برای کدوم نرم افزار رو پیشنهاد می کنی که تمام ویژگی های سی شارپ رو داشته باشه برای ساخت بازی
توی بازی ساختن و گرافیک تجربه ای ندارم.
مگه سی شارپ ویژگی ای برای بازی ساختن داره؟
hossenbor
18-02-2010, 15:42
زبانc# خوبه ولی اون محدودیتهای که گفتم رو داره
ali zi zeperto
18-02-2010, 15:45
چرا openGL رو امتحان نمی کنی؟من نجربه ای ندارم ولی یه روزگاری تصمیم داشتم الان هم دارم منتها وقت نمی شه که برم سراغش.
sin2x=2sinxcosx
18-02-2010, 15:48
خب اگه برنامه رو تحت دات نت بنویسی باید این دات نت تو هر کامپیوتری که می خوای برنامه تو اجرا کنی باید نصب باشه .
اون مشکل حجم هم که گفتی میشه پروژه رو در حالت Release کامپایل و لینک کرد که حجمش کمتر باشه .
سرعت هم که نمی دونم منظورتون چیه.
و کلا شما برنامه آماده Exe می خواین ؟ آخه چه برنامه ای ؟
hossenbor
18-02-2010, 21:12
با سلام خدمت دوستان گرامی
این نرم افزار opengl من یک qt دارم نمی دونم این همونه تو مجموعه کوانتومه
پاسخ سوال یک:من می خوام دات نت نباشه نیاز به هیچی برای اجرا تو کامپیوتر دیگه نباشه
2-با ریلایز هم کردم کم می شه ولی نه خیلی زیاد
3-منظورم از سرعت وقتی مثلا می خوای اجراش کنی یک مقدار طول میکشه من نمی دونم قضیه این رم این چیزا چیه ولی تا اونجا که متوجه شدم مثلا یک cpu 2 گیگا هرتز در هر ثانیه یعنی 2در توان 12 تا دستور رو انجام میده اگه این مقدار بره برای کارهای مایکروسافت(بارگذاری نرم افزار) که نمی دونم چی کار می کنه مسلما رم وcpu در گیر میشن قضیه همین ویستا که چه گندی زد توش
من چی می خوام :بهترین جایگزین برای c# که نه نیاز به نصب چیزای مثل نت فریمورک داشته باشه و نه هیچی و مشکل سرعت با شیوه ای که بالا گفتم نداشته باشه
منم اول قضیه نت فریمورکو هم نمی دونستم می خواستم حال یکی از دوستامو بگیرم یک ویروس کوچولو ساختیم ویروس رفت که بارگذاری بشه نت فریمورک نصب نبود ضایع شدیم
kaveh_rad2004
06-06-2011, 07:54
دوستان عزيز به عنوان تاپيك توجه كنيد.اينجا براي دانلود كامپايلر است نه آموزش سي
لطفا رعايت كنيد
a_sharifli22
16-07-2011, 10:51
بچه ها برنامه turbo c++از كجا دانلود كنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.