ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال در مورد طراحی وب

milad-bavafa
23-07-2008, 10:46
با سلام.
اگه به من کمک کنید ممنون میشم.
می خوام یه چیزی مثل عکس زیر درست کنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این صورت که وقتی موس رو روی عکس اول می بریم در کادر بالا یه سری اطلاعات رو نشون بده.
وقتی هم روی عکس دوم میریم مشخصات مربوط به عکس دوم (که خودمون مینویسیم ) رو نشون بده.
متشکرم:11:

tabriz-info
23-07-2008, 12:50
تو این عکس که دادید چیزی مشخص نبود

داورزنی
23-07-2008, 13:04
عکس برای من باز شد.
فکر کنم منظور شما اینه که یه سری مطلب رو برای عکس بالایی تایپ کنیم بعد وقتی موس رو بردیم روی عکس همون مطالب رو توی text area بالاش نمایش بده و همین اتفاق بای عکس دوم بیفته.درسته؟
من یه همچین توضیحی رو توی یه سایت خارجی خیلی وقت پیش دیدم.
اگه دوستان کمک کدند که هیچی اگر نتونستن کمک کنن من یه جستجو می کنم و امیدوارم اون سایت رو پیدا کنمو در اختیارتون بذارم.
موفق باشید.

milad-bavafa
24-07-2008, 12:19
این عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اینه وقتی روی عکس یک میریم یه سری مشخصات که براش از قبل نوشتیم.مثل سایز عکس،با چه نرم افزاری ساخته شده و هرچیزی که خودمون مینویسیم رو داخل کادر بالا بنویسه و همین مسائل در مورد عکس دو هم صدق کنه.
ولی همون اول که وارد این صفحه میشیم کادر بالا خالی باشه.فقط وقتی موس رو روی عکس میبریم نوشته ها بیاد.
ممنون میشم کمک کنید.

milad-bavafa
24-07-2008, 12:21
عکس برای من باز شد.
فکر کنم منظور شما اینه که یه سری مطلب رو برای عکس بالایی تایپ کنیم بعد وقتی موس رو بردیم روی عکس همون مطالب رو توی text area بالاش نمایش بده و همین اتفاق بای عکس دوم بیفته.درسته؟
من یه همچین توضیحی رو توی یه سایت خارجی خیلی وقت پیش دیدم.
اگه دوستان کمک کدند که هیچی اگر نتونستن کمک کنن من یه جستجو می کنم و امیدوارم اون سایت رو پیدا کنمو در اختیارتون بذارم.
موفق باشید.
سلام.
بله دسرسته.
اگه اون سایت رو پیدا کردید حتما معرفی کنید.
مرسی

neopersia
24-07-2008, 17:44
اگه فقط همینو لازم دارید که چیز مشکلی نیست میتونید با یه تابع جاوا اسکرپت حلش کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید