ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد: اضافه کردنه قابلیته چند کد img در امضا ?!؟

DaRiOuShJh
22-07-2008, 17:19
سلام و خسته نباشید

یه نظری داشتم گفتم مطرح کنم اگه امکانش بود پی گیری کنید

حالا گرو ها راه افتادن و ماشالله این همه طرفدار هم دارن به نظرم بد نیست که در امضا امکانه استفاده از چند کده img پشته سره هم رو بدید که حالا که نمیتونیم لینک بزاریم اینطوری هم جالب تره هم جایه کمتری میگیره و هم قشنگ تره

مثلا تو این مایه ها:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از طرفی اگه کاربری چند تا گروه هم عضو باشه نمیتونه همه رو تو امضاش بزاری چون محدودیته کاراکتری و خطی هم داره!

حالا گروه ها رو نبندید یه وقت!:31::46:

Ahmad
22-07-2008, 17:32
اگه منظورت ديدن گروه اعضاست كه اين رو ميشه با رفتن به پروفايل افراد ديد.

فكر نكنم اينكه بشه چند تا عكس رو تو امضا گذاشت فعال بشه، مگر اينكه واقعا يه محدوديتي تو سايز و حجم عكسها گذاشته بشه و بعد كاربر با توجه به اون از هر تعداد عكسي كه ميخواد بتونه استفاده كنه، يعني تا سقف اون محدوديت سايز و حجم.

اما براي اينكه بشه نام تاپيك يا گروهي رو با لينكش تو امضا گذاشت قبلا كه تگ url امكانش وجود داشت خيلي راحت ميشد اسم تاپيكها رو نوشت و بعد به اونها لينك داد.
ميشد به تعداد خيلي زياد اين كار رو كرد.
اميدوارم يه روز يه اطمينان خاطري پيدا بشه كه باز اين تگ برگرده.

DaRiOuShJh
22-07-2008, 17:46
اگه منظورت ديدن گروه اعضاست كه اين رو ميشه با رفتن به پروفايل افراد ديد.

ممنون ماریو جان
ولی منظورم این نیست
شما روزی تو چند تا تالار میری؟
نو چند تا تاپیک میری؟
چند تا یوزر رو تو این تاپیک ها میبینی؟

یعنی تک تک میری تویه پروفایله هر کدوم ببینی چه گروه هایی عضو ن و اگه احتمالا به دردت خورد عضو شی؟

بالاخره امضای هر کاربر هم دمه دست تره هم جلو دید تر

از طرفی این عکسا حجمه چندانی هم ندارن و حداکثر 10-15 کیلو بایت بیشتر نمیگیرنن
از طرفی چون تو امضای چندین کاربر قرار میگیرن تو کچ مرورگر ذخیره میشن و دفعات بعدی دیگه نیازی به لود ندارن

اما براي اينكه بشه نام تاپيك يا گروهي رو با لينكش تو امضا گذاشت قبلا كه تگ url امكانش وجود داشت خيلي راحت ميشد اسم تاپيكها رو نوشت و بعد به اونها لينك داد.

متاسفانه مدتهاس این تگ ورداشته شده و فک نکنم حالا حالا ها هم بخوان دوباره بزارنش!!! پس هیچی!

ولی خوب با تمامیه این محدودیت ها فک کنم یه مقدار سخت باشه کار کردن و شناخت رو گروه ها