ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه طوری سایتمو redirect کنم؟

oxford2008
22-07-2008, 02:44
دوستان عزیز

من یه دامین با فیزیک نظری (ir) رجیستر کردم ولی هاست ندارم.

سایت اصلی من هم .com هست که هاست هم باهاش دارم. حالا میخوام که هر کی آدرس ir رو تایپ کنه اتومات بره تو .com . با فیزیک نظری تماس گرفتم گفت باید به اون .com بگی واست انجام بدن.

به .com که گفتم گفتند سرورشون قابلیت پارک نداره و نمیتونند این کارو واسم انجام بدن.

درضمن DNS setting های .com رو هم دارم ولی وقتی تو کنترل پنل .ir وارد میکنم عمل نمیکنه. مثل اینکه همونطور که خود فیزیک نظری ها گفتن این قابلیتو ساپورت نمیکنه.

لطفا راهنمایی کنید.

DaRiOuShJh
22-07-2008, 15:34
دوسته عزیز اولش بگم خیلی در این زمینه ها وارد نیستم
ولی چون چند وقته پرسیدید و جوابی داده نشده یه پاسخه کوچولو میدم

اگه این قابلیت رو واقعا ساپورت نیمنه فک کنم اگه با کد و دستی از صفحتون ریدایرکت کنید هم بد نباشه با این اوضاع

oxford2008
22-07-2008, 16:46
میشه بیشتر توضیح بدید. آخه .ir من که فقط دامین هست. هاستی در کار نیست که اون کد بتونم روش آپلود کنم.

neopersia
22-07-2008, 16:54
اگه بخوای ریدایرکت کنی باید هر دو تا دامنه هاست داشته باشه که روی com. بتونی ریدایرکت بزاری
میتونی DNS های دامنه ir رو با هاست اصلی ست کنی (به جای دامنه com.) بعد برای دامنه com. یه مدت (تا وقتی که بازدید داره) از یه سرور مجانی که اجازه ست اتصال به دامنه رو میده استفاده کنی و با استفاده از اون سرور ریدایرکت بزاری.
برای ریدایرکت گذاشتن هم میتونی از کنترل پنل هاست استفاده کنی. اگر امکانش نبود میشه از فایلهای htaccess استفاده کرد. روشهای دیگه ریدایرکت برای انتقال از یه دامنه به دامنه دیگه مناسب نیست پس بهتره یه هاستی پیدا کنی که یکی از دو مورد قبل رو داشته باشه
اگر هم نخوای ریدایرکت بشه که دیگه مشکلی نیست. دامنه .com. رو از هاست اصلی حذف میکنی و DNS های هاست رو با ir ست میکنی

oxford2008
22-07-2008, 20:54
مرسی بابت اطلاعات مفیدتون.

oxford2008
22-07-2008, 21:06
حالا کسی هاست رایگان یا ارزون واسه .ir من سراغ داره که فقط بتونم یه خط redirect روش آپلود کنم. درواقع 20 کیلو بایت فضا بهم بده کافیه.

بازم بگم من دامین .ir ازخودم دارم و فقط دنبال یه هاست واسش میگردم.

iranesabz
22-07-2008, 21:36
با سلام
فكر نكنم بشه 20كيلو فضاي هاست گرفت.
در ضمن شركت هاي معتبر معمولا معروف هستند و هزينه هاشون هم كمرته.
بقيه دوستان شايد آشنايي با اين موسسات داشته باشند.

DaRiOuShJh
22-07-2008, 21:48
مسنکه همین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم میده
سایت که زیاده
ولی نمیدونم با ir سازگارن یا نه