ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اموزش 00: مقدمه، پیش نیازها و نحوه ی استفاده از آموزش ها ?!؟

DaRiOuShJh
21-07-2008, 23:56
خسته نباشید

لطفا قبل از خواندنه باقیه آموزش ها اول این تاپیک را کامل و با دقت بخونید تا بعدا با مشکل مواجه نشید
یه سوالاتی که در این تاپیک پاسخ داده شده باشند و دوباره در این تاپیک یا تاپیک های دیگر مطرح شوند پاسخ داده نخواهد شد!

خوب

1.من سعی میکنم در اموزش ها به زبانه خیلی ساده ترجمه یا چکیده ای از متنه سایته اصلی و در صورتی که خودم هم باهاشون قبل کار کرده باشم اطلاعاته اضافه هم میزارم

2. نمونه های اسکریپت را در صفحه ی اصلیه اسکریپت که در آموزش هست ببینید

3. کلا قرار دادنه اسکریپت ها 3 حالته مختلف داره:

در قسمته head
در قسمته body
هر دو

اگر با طراحیه صفحات وب و قسمت های مختلف یک سند html اشنایی ندارید ابتدا به اینجا ها سری بزنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4. بعضی از کدها نیاز به style دارند که در قسمته head باید قرار بگیره
اگر با css اشنایی ندارید به اینجا سر بزنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5. بعضی از اسکریپت ها نیاز به لود کردنه یک یا چندین آبجکت ( شامل فایل js، تصویر و ...)خارجی دارند
فایل ها رو در کناره سندتان در صورته توان کپی کنید
در صورت نیاز اطلاعاته اضافی در مورده نحوه ی آدرس دهی و ... در همان تاپیک اموزش داده خواهد شد

6. شما برایه تغییر در اسکریپت (من سعی میکنم تا حده ممکن راهنماییتون کنم که نیازی نداشته باشید به یادگیریه جاوا اسکریپت و ...) نیاز به آشناییه حدودی یه متغیر ها و کدهای javascript دارید
اگر اطلاعات کافی در این زمینه ندارید به اینجا یک سری بزنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید7. این کدها در تمامیه صفحات static، dynamic و cms قابل استفاده هستند و جزوه زبان های client side یا سمت کاربر به شما میروند
همچنین نیازی به data base هم ندارند پس به سادگی میتوانید از آنها در سایت ها / وبلاگ های خود استفاده کنید

اگر فرقه صفحات داینامیک و استاتیک را نمیدانید اینجا را ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید8. سوالاته مربوط به هر اسکریپت را در همان تاپیک بپرسید

9. سعی میکنم هر چند وقت یه بار هم لیست این تاپیک رو اپدیت کنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید10. اگر مطالب برای شما مفید بود یا خودتون به دوستانتون بدید یا اینکه آدرسه اینجا رو به دوستانتون بدید و فراموش نکنید "زکات علم آموختنه اونه!"

11. سوالات رو فقط و فقط اینجا و یا تاپیک های مربوطه مطرح کنید نه در پ.خ و یاهو و ....:13:
12. اگر از دوستان کسی خواست همکاری کنه همینجا اعلام کنه تا نکاته لازم رو بگم
برایه حفظه یک پارچگیه تاپیک های اموزشی لازمه

موفق و موید باشید
دوستداره شما

DARIO[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DaRiOuShJh
21-07-2008, 23:57
رزرو شد
لازم میشه!!!......