ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا کمک

mehdidelphi
21-07-2008, 19:01
سلام به همه برنامه نویس ها
یک سوال ساده دارم لطفا کمکم کنید:
برای ایتکه از یک combobox که آیتم هاشو از یک جدول در بانک اطلاعاتی گرفته یک آیتم رو حذف کنیم یا یک آیتم به اون اضافه کنیم بدون اینکه به جدول اعمال بشه چه کار باید کرد؟
با تشکر:46:

فاطـمه
22-07-2008, 12:10
سلام به همه برنامه نویس ها
یک سوال ساده دارم لطفا کمکم کنید:
برای ایتکه از یک combobox که آیتم هاشو از یک جدول در بانک اطلاعاتی گرفته یک آیتم رو حذف کنیم یا یک آیتم به اون اضافه کنیم بدون اینکه به جدول اعمال بشه چه کار باید کرد؟
با تشکر:46:
سلام
شما به چه زبانی می خواین
واقعاً منظورتون سی ؟؟؟
چون تو قسمت سی سوال پرسیدین...

s_0o0
22-07-2008, 15:26
فكر كنم منظور ايشون در زبان #c بوده .

من از متن شما اين طور فهميد ، اميدوارم درست گفته باشم :

منظور شما اين هست كه در combobox سه انتخاب داريم كه از 3 انخاب يكي را مي خواهيد حذف كنيد يا يكي را مي خواهيد اضافه كنيد . من اين طور فهميدم ، به اين صورت عمل مي كنيد :

همان كلاس enum كه ايجاد كرديد تغييرات را اعمال كنيد ، مثلا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اين قسمت هم مي توانيد اضافه كنيد و هم حذف كنيد ،‌وقتي اين كار حذف و اضافه را انجام داديد بعد وارد form1.cs مي شويد . البته شايد اسم formنباشد در برنامه شما و بعد در قسمت Form1_Load اين تيكه برنامه را مي نويسيد كه در combobox شما نشان داده شود ( ليسانس ، فوق ليسانس ، دكترا )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته اين تيكه كدي كه نوشتم براي برنامه خودم هست بعضي از اسم هايي كه به كار بردم شما بايد تغييرش بدهيد.

اميدوارم جواب شما را درست داده باشم

mehdidelphi
22-07-2008, 18:40
سلام دوباره
اولا برنامه من به زبان c# است .ثانیا کمبوباکس ما آیتم هاشو از یک جدول توی بانک اطلاعاتی می گیره و با کد زیر نمیشه آیتم هاشو پاک کرد combobox1.items.remove(combobox2.selecteditem)
لطفا راهنمائی کنید
با تشکر فراوان

s_0o0
22-07-2008, 21:47
دوست عزيز ، من اين روشي كه به شما گفتم به شما كمك مي كرد ، من با همين روش يك برنامه نوشتم با combobox .

يك روش ديگه هم داريم :‌

روي خود combobox يك كليك كنيد و يك فلش كوچك مياد و روي آن كليك كنيد و ComboBox Tasks ظاهر مي شود و روي Edit Items كليك كنيد و گزينه هايي كه مي خواهيد در combobox باشد بنويسيد .

من ديگه همين دو روش را مي دونم ، روشي كه شما گفتيد من نمي دونم .

يعني واقعا اين دو روش به شما هيچ كمكي نمي كنه !!!!!!!!

mehdidelphi
29-07-2008, 10:19
بازم سلام
از جواب دوستان خیلی ممنون
اما در حالت عادی هیچ مشکلی برای حذف و اضافه کردن آتیم به کمبو باکس وجود نداره . مشکل از اونجائی شروع می شه که کمبوباکس شما آیتم هاشو از یه جدول توی بانک اطلاعاتی گرفته حالا ما می خواهیم یکی از این آیتم ها رو حذف کنیم چه کار باید کرد. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

mehdidelphi
31-07-2008, 07:31
بازم سلام
بالاخره کسی نتونست جواب سوال ما رو بده . بابا یکی جواب بده دیگه . یعنی این مشکل این قدر بزرگه؟