ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با چه کوکی بزنم؟!!

amin_fixfox
21-07-2008, 06:40
سلام

من ویولن سل دارم و میخوام آهنگ های Apocalyptica رو دوباره نوازی کنم. (برای کسایی که نمیدونن بگم سبک Apocalyptica سلومتال هست)

به نظرتون با چه کوکی بزنم؟

یکی از دوستام Mi - La - Re -Sol رو پیشنهاد کرد! که خب این برای کلاسیکه
و خودم نظرم Sol-Do-Fa-Si هست...

ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید.

vioman
21-07-2008, 10:08
سلام

من ویولن سل دارم و میخوام آهنگ های Apocalyptica رو دوباره نوازی کنم. (برای کسایی که نمیدونن بگم سبک Apocalyptica سلومتال هست)

به نظرتون با چه کوکی بزنم؟

یکی از دوستام Mi - La - Re -Sol رو پیشنهاد کرد! که خب این برای کلاسیکه
و خودم نظرم Sol-Do-Fa-Si هست...

ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید.

دوست عزیز من یه مشکل فنی برام پیش اومد:20:

کل عظمت و قدرت خانواده سازهای زهی به اینه که با کوکی ثابت از پس اجرای تمام فواصل بر میان.:46:
میخواستم بپرسم آیا این سبک نوعی خاصه؟ ، که کوک اختصاصی لازم داره یا سلو با کوک دو سل ر لا منعطف با این سبک نیست؟:13:

amin_fixfox
22-07-2008, 02:31
آخییییییییییش! بالاخره یکی توی این تالار به من جواب داد :D

کل عظمت و قدرت خانواده سازهای زهی به اینه که با کوکی ثابت از پس اجرای تمام فواصل بر میان.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته، ولی بهرحال روی کیفیت کار تاثیر داره...

میخواستم بپرسم آیا این سبک نوعی خاصه؟ ، که کوک اختصاصی لازم داره یا سلو با کوک دو سل ر لا منعطف با این سبک نیست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه گفت این سبک بیش از حد خاص هست...! البته کوک استاندارد جوابگوی این سبک هست، اما نه کاملا! واقعا نمی دونم خودشون چه کوکی رو استفاده می کنند، اما یقینا کوک معمولی نیست.

اگه سرعت اینترنتتون جوابگو هست اینو دانلود کنید: (البته حجمش کمه، حدود 6 مگ)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمیدونم چطور بگم، هم باید کشش سیم اونقدر کم باشه که آرشه به صورت بالا! روی سیم گیر کنه (با کوک سل- ر- لا- می، سیم سل چندین بار پاره شد!)، و هم اونقدر باشه که از ساز یه صدایی در بیاد!

-------------------
تاکید من بیشتر روی سیم سل هست؛ اما خب، باید بین سیم ها یه هماهنگی خاصی وجود داشته باشه، و دیگر سیم ها هم کمی تغییر لازم دارن

amin_fixfox
22-07-2008, 02:38
آهان یه راهنمایی دیگه هم میخوام! ما توی زدن آهنگ بالایی یه مشکل اساسی داشتیم!
وقتی با زیر خرک میخوایم بزنیم، خیلی زود کالیفن آرشه تموم میشه! ولی توی آهنگ بالایی همونطور که میبینید نوازنده توی این همه مدت به آرشه خودش کالیفن نزد! این به خاطر نوع کالیفن اونها هست؟ یا میشه مشکل رو حل کرد؟