مشاهده نسخه کامل
: درخواست: باز کردنه متفرقه ی بنده در صورته امکان ?!؟
DaRiOuShJh
21-07-2008, 00:25
خسته نباشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که پسره خوبی شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته از اول بودم ها) میشه این متفرقه ی منو باز کنید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به خدمت مدیران سایت!
با تشکر! خواستار حضور مجدد کاربر شاد و شنگول داریوش را در انجمن متفرقه هستم همی!!
V A H I D
21-07-2008, 00:31
شما باید ازمایش خون بدید اوول !! :دی
خوب چرا تایپیک زدی به خود بابک پخ می دادی !! :دی
capitan black
21-07-2008, 00:33
ای داریوش
ای پسر خوب
ای مهندس
ای هلو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از مدیران عزیز خواهش میکنم بذارید این طفل معصوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیاد توی متفرقه...قول داده پسر خوبی باشه !
اخرین تصویر هوایی دریایی زمینی زیر زمینی از داریوش=====>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این یعنی خیلی مثبت شده دیگه )
befermatooo
21-07-2008, 00:42
پسر خوبی شده
چشماشو ببینین داره معصومیت میباره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه امکان داره متفرقه را براش باز کنید
DaRiOuShJh
21-07-2008, 01:15
هه هه هه
چه خوبه آدم هر جا میره یه چند جفتی پارتی داشته باشه ها!
ما هم خواستاریم که به این کاربر فعال!!! از همه لحاظ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکانه دسترسی داده بشه...
منم درخواست میکنم براش متفرقه رو باز کنید.حیوونی گناه داره.:31:
شاید با اومدنش اوضاع متفرقه بهتر بشه.:27:
من پیش بینی میکنم این تاپیک چند تلفات داشته باشه
با این اسپمی که شما یا شماها در اینجا دارین میدید فکر نکنم بازش کنن.
Meisam Khan
21-07-2008, 07:20
مي خواي چيكار برادر داريوش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا از شوخي شما هم اونجا بيايد بد نيست.
منم به بابك جان ميگم لطفا" اين متفرقه داريوش جانو باز كن مگه چي ميشه
sarina_sh
21-07-2008, 08:33
آره منم تقاضای عفو رو از محضر دادگاه دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریوش گناه داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسل خوفی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.