ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست معرفی یک pmp خوب براي خواندن فایلهای متنی فارسی

f-soltani
20-07-2008, 23:03
با سلام

لطفا یک Pmp خوب که قابلیت خواندن فایلهای Txt فارسي را داشته باشد و کیفیت صدا و پخش فیلم آن عالی باشد معرفی کنید

البته مدل های معتبری چون COWON D2هستند اما با فونت فارسی مشکل دارند آیا ممکنه که در آینده این مشکل به وسیله فریم ویرها حل شود و من همین مدلو بخرم در غیر این صورت شما چه مدلی را پیشنهاد می کنید

ممنون

seymour
21-07-2008, 14:38
خب یکی اش که همین P2 از سامسونگ هستش ... ماشالا دوستان توی تاپیک مربوط به این دستگاه جمع هستن ، کم و کیفی اینکه دستگاه از فارسی حمایت می کنه /نمی کنه / در چه حد حمایت می کنه رو می تونی بپرسی ...

برنامه دستگاه هایی مثل D2 واسه آینده مشخص نیست ... یعنی بهتره که روش حساب نکنی ...

کارای سطح بالای cowon مثل A3 و Q5 از یونیکد حمایت می کنن و اینطور که من پرسیدم (فقط پرسیدم - یعنی جایی ندیدم) با فارسی مشکلی ندارن ... ولی خب قیمتشون روی پایه 300 هزار تومن به بالاس ...

osmaan
26-08-2008, 10:47
من خودم D2 دارم و تویه یه فروم خارجی عضوم اونجا برای هر زبانی که می خوان در خواست میدن و براشون درست می کنن تازه میشه لوگو و تم رو هم عوض کرد

f-soltani
27-08-2008, 13:25
سلام دوست عزیز واقعا خوشحالم کردی

اما خودت تا حالا درخواست دادی یعنی تونستی که زبان فارسیشو درست کنی فایلهای TXT فارسی رو به خوبی می خونه
بی صبرانه منتظر جوابت هستم اگه این طور باشه حتما d2 رو میخرم

osmaan
28-08-2008, 13:44
متاسفانه در خواست ندادم چون تا دو سه روز پیش مشغول ترم تابستون بودم
احتمالا اگه درخواست بدم برام درست میکنن یا شایدم آموزشش باشه تا حالا دقیق این موضوع نشدم ولی حتما میرم دنبالش

f-soltani
28-08-2008, 18:12
لطفا آدرس اون جایی رو که درست میکنن بزارید
ممنون

osmaan
29-08-2008, 19:54
iAudiophile.net باید بری تو فرومش.

f-soltani
29-08-2008, 23:12
سلام
باز هم ممنون

شما چقدر احتمال میدین که مشکل فارسی D2 از طریق سایت حل شود و بشه فایلهای متنی فارسی رو به راحتی با اون خوند

seymour
30-08-2008, 17:45
من می دونم که در شرایط مشابه ، افزودن حمایت از زبانهای مختلف ، جزو wish ها محسوب میشه ... (=آرزوی کاربرها) ... کاربرها میان و یه سری wish رو مطرح می کنن ؛ بعد کمپانی اگه دلش بخواد رسیدگی می کنه و اگه نخواد هم نه ... بنابراین من احتمال کمی میدم ...