مشاهده نسخه کامل
: اورکلاک از مادربرد چه میخواهد؟
vivid806
20-07-2008, 09:09
با سلام
اساتید محترم از اینکه لطف میکنید و راهنمایی می فرمایید کمال تشکر رو دارم
سوال من اینه که برای اورکلاک کم ، متوسط، حرفه ای از مادربرد چه انتظاراتی باید داشت؟ یا به صورت دیگه اورکلاک چه چیزی رو در مادربرد طلب میکنه؟
FSB.....
Voltage........
Chip........
و در کل یک توضیح بدید ممنون میشم
فکر میکنم برای خرید مادربرد این اطلاعات مفید باشه و بدونیم به دنبال چه مادربردی باشیم:40::11:
Mahdi_Moosavi
20-07-2008, 14:28
میشه این ها رو نام برد :
1 - قابیلت تنظیم با دقت بالای Vcore CPU
" " " " NB Voltage ( این مورد زمانی که FSB از مقدار تایید شده توسط کمپانی سازنده ، تجاوز کنه ، کاربرد داره ) .
3 - " " " " DARM Voltage ( این مورد در زمانی که شما به اورکلاک Ram احتیاج دارید ) .
4 - قابلیت تنظیم ضریب Fsb :DRAM
5 - جدا بودن Clock Generator های FSB و بقیه Device ها از جمله ... Pci-e .. ( سنکرون نبودن مادربورد ) .
6 - هر چه تعداد Phase هایی که در مدار PWM مادربورد وظیفه تغذیه CPU رو بر عهده دارن بیشتر باشه ، مصرف توان پردازنده پایین میاد درنتیجه دمای پردازنده پایین تر میاد و تو اورکلاکینگ میشه با ولتاژ کمتری به فرکانس های بیشتر رسید .
این چیزهای پایه و ضروری برای داشتن یه اورکلاک حساب شده و کاربردی هست . البته خیلی امکانات دیگه هست که کمی حرفه ای تره و بیشتر برای ثبت رکورد کاربرد داره .
H.Operator
20-07-2008, 15:47
میشه این ها رو نام برد :
1 - قابیلت تنظیم با دقت بالای Vcore CPU
" " " " NB Voltage ( این مورد زمانی که FSB از مقدار تایید شده توسط کمپانی سازنده ، تجاوز کنه ، کاربرد داره ) .
3 - " " " " DARM Voltage ( این مورد در زمانی که شما به اورکلاک Ram احتیاج دارید ) .
4 - قابلیت تنظیم ضریب Fsb :DRAM
5 - جدا بودن Clock Generator های FSB و بقیه Device ها از جمله ... Pci-e .. ( سنکرون نبودن مادربورد ) .
6 - هر چه تعداد Phase هایی که در مدار PWM مادربورد وظیفه تغذیه CPU رو بر عهده دارن بیشتر باشه ، مصرف توان پردازنده پایین میاد درنتیجه دمای پردازنده پایین تر میاد و تو اورکلاکینگ میشه با ولتاژ کمتری به فرکانس های بیشتر رسید .
این چیزهای پایه و ضروری برای داشتن یه اورکلاک حساب شده و کاربردی هست . البته خیلی امکانات دیگه هست که کمی حرفه ای تره و بیشتر برای ثبت رکورد کاربرد داره .
توضیحات کلملی بود.......مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.