مشاهده نسخه کامل
: کمک برای ساخت یک پرتگاه کنار دریا
ALI3DMAXAMATOR
19-07-2008, 20:30
درود بر همگی
من می خوام یک دریا و یک پرتگاه درست کنم.........البته فعلا یک رندری گرفتم....حالا بینید چطوره.............هنوز کامل نشده.......لطفا پیشنهاداتون رو واسه بهتر شدن کار بگین...........لطفا..خواهشا....حت ا بگین ها.............یادتون نره...........با وی ری رندر کردم....30 دقیقه هم مدلش و متریا و ........طول کشید........با رندر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hesam_g59
19-07-2008, 21:35
خيلي زيباست....كاش بشه يه نور حجمي هم بهش بدي با اشعه هاي نوري كه از پشت كوه مياد...
اگه يه رود كوچيك كه تبديل به آبشار شده هم اضافه كني كه به دريا ميريزه ...ديگه end كار ميشه
البته فك ميكنم دريات خيلي منلاطمه نه؟
خوب دوست عزیز تا اینجا که خیلی خوب شده فقط سعی کن دوربینتو ببری عقب تر تا ارتفاع کوه نسبت به دریا راحت تر نشون داده بشه....در ضمن تلاتم کمتر کن....حتما یه نور با glow پشت کوه بزار تا نور ازش بزنه بیرون....بعد رنگ نورو نارنجی کن که انگار دمه غروبه....و همین ....منتظرم....
ALI3DMAXAMATOR
19-07-2008, 22:00
خيلي زيباست....كاش بشه يه نور حجمي هم بهش بدي با اشعه هاي نوري كه از پشت كوه مياد...
اگه يه رود كوچيك كه تبديل به آبشار شده هم اضافه كني كه به دريا ميريزه ...ديگه end كار ميشه
البته فك ميكنم دريات خيلي منلاطمه نه؟
ممنون............اره خیلی مطلاطمه.............اخه داره طوفان می شه:8:از نظرت هم ممنون...می رم امتحان کنم.............................راستی چطور کاری کنم که احساس بشه اون اخر صخره ها که با در یا هم سطحن خیس معلوم بشن...........باید از متریال compuse یا blend استفاده کنم یا چیز دیگه ای.........راستی واسه اون رود که گفتی بهتر نیست از سیستم ذره ای کمک بگیرم....دوستان لطفا همراهی کنید......:11:
راستی اون بالا اشتباه گفتم چون با منتال رندرش کردم.........
Farzad.wow
19-07-2008, 22:35
سلام
راستی اسمت علیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب ، همه خوبه الا نور صحنه که جلب نیست :)
آفرین خیلی خوب شده یه صحنه مواج
به نظرم خیلی جالب شده
ALI3DMAXAMATOR
19-07-2008, 23:29
سلام
راستی اسمت علیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب ، همه خوبه الا نور صحنه که جلب نیست :)
اره اسمم علی هستش..اسم شما هم فرزاده..............خوشبختم........پ س ما با هم دوست شدیم:31:
اره............نور خیلی ضعیفه...اخه من تو نور پردازی افتضاحم............:31:
آفرین خیلی خوب شده یه صحنه مواج
به نظرم خیلی جالب شده
ممنون هادی جان.......نظرات همیشه بهم دلگرمی می ده.............:11::40:
نمی دونم این استاد شهاب کجا هستن............امیدوارم بیاد و اونم یک چیزی بگه............:11:
ALI3DMAXAMATOR
20-07-2008, 00:16
اقا این هم یک رندر دیگه.....................
SSS_HHH_OOO
20-07-2008, 00:19
خیلی مدلت قشنگ شده...
فقط یه چیزی....
سطح صخره ها باید یکی باشه و تا عقب کشیده بشه..... یعنی مثل قله نشه....
ALI3DMAXAMATOR
20-07-2008, 00:20
اقا من نمی دونم چرا امشب خوابم نمی بره.........:31:باز یک رندر دیگه گرفتم...ولی نمی دونم چرا خوب در نمیاد:41:
ALI3DMAXAMATOR
20-07-2008, 00:25
خیلی مدلت قشنگ شده...
فقط یه چیزی....
سطح صخره ها باید یکی باشه و تا عقب کشیده بشه..... یعنی مثل قله نشه....
ممنون شهاب جان:31:الان که دیر وقته می رم بخوابم.................:19:فردا باز هم روش کار می کنم..................راستی در مورد متریالی که بشه صخره های پایین رو خیس نشون داد کسی چیزی نمی دونه:10:به به ...دانلود شد....واسه همین هم تا الان بیدار موندم...........:8:داشتم البوم سیاوش رو دانلود می کردم(تبلیغ نیست ها):31:
آفرین خیلی خوب شده....موفق باشی
ALI3DMAXAMATOR
20-07-2008, 11:18
آفرین خیلی خوب شده....موفق باشی
:31:ممنون دوست عزیز:11:
ALI3DMAXAMATOR
20-07-2008, 13:28
خيلي خيلي خوبه.
ممنون دوست عزیز:31::11:
SSS_HHH_OOO
20-07-2008, 14:21
برای ماده خیس یه طرح سیاه سفید باید بزنی که جاهایی که خیسه سفید و بقیه سیاه باشه.... بعد این طرح رو به کانال Reflect بدی....
ALI3DMAXAMATOR
20-07-2008, 15:15
برای ماده خیس یه طرح سیاه سفید باید بزنی که جاهایی که خیسه سفید و بقیه سیاه باشه.... بعد این طرح رو به کانال Reflect بدی....
شرمنده شهاب جون.........اخه من دیر می گیرم......میشه بیشتر توضیح بدین.........طرح ساه و سفید.......یعنی چی.........یعنی یک چیزی شبیه به chker (اون طرح شطرنجی)....و بعدش هم اونو به reflect ماده کلی که طرح سنگ رو داره اختصاص بدم...........اگه بیشتر توضیح بدی ممنون می شم.....:11:
ALI3DMAXAMATOR
20-07-2008, 15:16
اقا این هم یک رندر دیگه............
SSS_HHH_OOO
20-07-2008, 15:55
آره باید یه طرح سیاه سفید (مثل همون Cheker) بکشی که شبیه به جای خیسی آب باشه..... بعد همون کاری رو که خودت گفتی انجام بدی.....
این رندرت خیلی خوب شده....
mohammad_1ta
20-07-2008, 17:49
ایول خیلی قشنگ شده..
مخصوصاً آبش.
اونایی که روی آب هست رو با Spray درست کردی؟
ALI3DMAXAMATOR
20-07-2008, 17:58
ایول خیلی قشنگ شده..
مخصوصاً آبش.
اونایی که روی آب هست رو با Spray درست کردی؟
نه.............اون ماله ماده ابه ............اخه یک جورییه که این احساس دست می ده.........ممنون:40:
خيلي عاليه فقط به نظرم يكمي زيادي موج داره .
موفق باشي.....
ALI3DMAXAMATOR
20-07-2008, 19:53
خيلي عاليه فقط به نظرم يكمي زيادي موج داره .
موفق باشي.....
باشه............روی چشم:20:
سلام
ایول کار قشنگی از آب در اومده,به نظرم یه ذره متریال آب نمی خونه (یه پلن زیر سطح آب درست کن و متریال سبز تیره رو بهش بده بعد Opacity آبت رو کم کن شاید بهتر شد)
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.