ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک ( یک مشکل ) لطفا راهنمایی کنید

salavan
19-07-2008, 19:57
سلام دوستان

من يه مشکلي با ويندوزهايم دارم که به نظر سخت افزاري چون تا دلتون بخواهد ويندوز نصب کردم ( هم اکس پي و هم ويستا )ولي بازهم اين مشکل رو دارم

بعد از اينکه کمي با ويندوز کار ميکنم (حدود يک ساعت) به خصوص وقتی تعداد کلیک با موس و کار با صفحه کلید زیاد میشه و فن CPU سریع تر می چرخد و سیستم هنگ ميکنه و يک صفحه آبي پر رنگ نشان ميده و تا 100% پر میکنه و سيستم Restart ميشود. مشکل از کجاست . ؟؟؟؟؟؟؟؟

مشکل از ویروس هم نیست
مشکل از هارد هم نیست

آيا به خمير سلکون سي پي يو مربوط مي شود . لطفا من را رهنمايي کنيد.

خیلی کارم گیره شه . جواب بدید دعاتون می کنم

ممنون

djsystem
19-07-2008, 20:04
مشکل به نظر از cpu power هست اونو چک کن

++PC
19-07-2008, 20:45
سیستمتون بیش از حد داغ میشه, باید دلیلش رو پیدا و رفع کنید

salavan
19-07-2008, 21:42
djsystem جان میشه بیشتر توضیح دهید

++PC جان اتفاقا امروز بعد از 5 دقیقه که ویندوز رو روشن کردم این اتفاق افتاد

توروخدا بازهم نظر دهید
دو سه ماه اینجوری درست هم نمیشه

ممنون

djsystem
19-07-2008, 23:12
عزیزم مشکل اینه که cpu ت خنک نمیشه و به دلیل داغ کردن اون این اتفاقها می افته power اون رو عوض کن

DrXoX
20-07-2008, 08:57
سلام دوستان

من يه مشکلي با ويندوزهايم دارم که به نظر سخت افزاري چون تا دلتون بخواهد ويندوز نصب کردم ( هم اکس پي و هم ويستا )ولي بازهم اين مشکل رو دارم

بعد از اينکه کمي با ويندوز کار ميکنم (حدود يک ساعت) به خصوص وقتی تعداد کلیک با موس و کار با صفحه کلید زیاد میشه و فن CPU سریع تر می چرخد و سیستم هنگ ميکنه و يک صفحه آبي پر رنگ نشان ميده و تا 100% پر میکنه و سيستم Restart ميشود. مشکل از کجاست . ؟؟؟؟؟؟؟؟

مشکل از ویروس هم نیست
مشکل از هارد هم نیست

آيا به خمير سلکون سي پي يو مربوط مي شود . لطفا من را رهنمايي کنيد.

خیلی کارم گیره شه . جواب بدید دعاتون می کنم

ممنون

سلام

دوست خوبم

مشکل شما 90 درصد از فن Cpu هستش ، شما برو داخل Bios ببین دمای Cpu رو چنده بیشتر از 40 یا 50 باشه

مشکل از فن Cpu هستش، اگر دمای Cpu بالا بود سیستم رو خاموش کن و برچسب روی فن Cpu رو بردار یه

سوراخ وجود داره زیرش ، چند قطره روغن چرخ خیاطی بریز تو اون سوراخی که زیر برچسب Cpu هستش

بعد برچسب رو بذار سر جاش و سیستم رو روشن کن اگر مشکل از فن باشه مشکل حل میشه

salavan
22-07-2008, 07:35
خیلی ممنون از شما دوستان گل
واقعا ممنون

من رفتم این کارا رو انجام بدم

Tanks A lot