مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع pmp ها
سلام دوستان
من خیلی علاقه دارم که یک جایی باشه تا کسانی که PMP ای دارند، اطلاعات اون رو بذارند و دوستان دیگر هم نظرات خودشون رو اعلام کنند.
قبل از شروع میخوام بپرسم که آیا هم چین جایی هست؟ من تو p30 جستجو کردم نبود. در وب هم جایی ندیدم (کاربران ایرانی البته)
در هر حال کسانی که pmp ای دارند مدل و عکس و توضیحاتی بذاردن. چه فرمت هایی پخش میکنه، سایز صفحه اش چیه و ...
من خودم Sony PMX-M77 دارم.
اطلاعاتش رو خواهم گذاشت...
ممنون
Pmx-m77 ؟... چیز شیکیه ... من الان عکسهاش رو دیدم ... ولی نفهمیدم سونی اصله ؟ ... قدیمیه یا جدید؟
Sony PMX-M77 Portable Media Player
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک مدیا پلیر قابل حمل است که ساخت بسیار خوبی داره. همون طور که Seymour گفته خیلی شیکه، من رنگ قرمزش رو دارم و قشنگه. سونی اصل است و این که جدید هست.
البته این طور که من در اینترنت دیدم این مدل مخصوص چین هست، یعنی در کشور دیگری فروخته نمیشه. البته مال خود من هم از چین اومده.
زبان دستگاه اول چینی بود. اما خوشبختانه گزینه English به راحتی پیدا شد و زبان انگلیسی شد.
تبلیغ این دستگاه ، SpiderMan 3 هست. فیلم تبلیغی اون هم روی دستگاه هست.
کیفیت صفحه نمایش : 270p یعنی 480*270 پیکسل هست. WideScreen
اندازه صفحه نمایش : 4.3 اینچ - TFT
ظرفیت : 4 GB – قابلیت استفاده از Memory Stick Pro Dou
رابط : USB 2.0
فرمت های قابل پخش : عکس jpg و bmp
فیلمavi و mpg4 البته باید توسط DivX یا XviD کد شده باشن. زیر نویس : .srt انگلیسی و چینی (چیز های دیگه رو تست نکردم...)
شخصا بنا به تجربه فرمت XVID رو ترجیح میدم.
خودم فیلم های DVDRip رو روش تست کردم برخی رو پخش کرد (axxo ها رو پخش میکنه) اما چون سایز این فیلم ها از پیکسل های دستگاه بیشتره ، پخش کند خواهد شد. یعنی frame rate پایید خواهد بود.
بهترین راه تبدیل فیلم هایی است که میخواهید پخش کنید. من اون ها رو با resize کردن ویدئو به اندازه پیکسل های صفحه (270p) تبدیل میکنم و نتیجه واقعا رضایت بخشه !
من ویدئویی رو به سایز 480*260 تغییز اندازه دادم، اما دستگاه پایین تصویر رو میکشه و ده پیکسل خالی رو هم پر میکنه. خوب نبود، بهترین اندازه همون 480*270 است. البته برای وبدئو های کوچکتر مشکلی پیش نمیاد. یعنی این مشکل خاص (کشیده شدن پایین تصویر) دقیقا در این سایز خاص 480*260 پیش میاد.
640*352 رو تست کردم و خوب پخش شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت صدا : کیفیتش خوبه (البته من در این مورد وارد نیستم!) حد اقلش اینه که من با این هدفون خودم وقتی از رایانه چیزی گوش میدوم یک نویز در پشت صدا همیشه هست. حتی وقتی صدایی پخش نمیشه. اما با این دستگاه، هیچ نویزی نیست. اینه که میگم خوبه.
امکانات دیگر: خروجی تلویزوین – قابلیت ضبط تصویر و صدا – توضیحات بیشتر در این جدول:
مرسی از توضیحات ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر کسي PSP Slim يا FAT داره. لطف کنه و در باره قابليت هاي PMP اون توضيح بده.
قابليت هاي ديگه رو هم که بگه ديکه چه بهتر.
دوستان اگر کسي PSP Slim يا FAT داره. لطف کنه و در باره قابليت هاي PMP اون توضيح بده.
قابليت هاي ديگه رو هم که بگه ديکه چه بهتر.
توی بخش مربوطه مطرح کنی بهتره ها ... تاپیک واسه خودش داره که می تونی مطالعه کنی و طبیعتا دوستان واردتری هم اونجا هستن ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
freidoon
01-08-2008, 13:51
توضیح :در مطلبی که نوشتم هر وقت مقایسه ای لازم شده سعی کردم از هر دستگاهی که دوروبرم بوده کمک بگیرم.(مخصوصا از پی اس پی اسلیم که بیشتر مقایسه ها رو با این دستگاه انجام دادم)
Gemei X-900 یک پخش کننده فایلهای صوتی تصویری و همچنین یک کنسول بازی قابل حمل است.
امکانات بسیار زیاد جانبی در کنار کیفیت عالی و قیمت مناسب، این دستگاه را از بسیاری از جنبه ها تبدیل به انتخابی قابل قبول کرده است.
از جمله امکانات ایکس 900 می توان به پخش فایلهای صوتی و تصویری،پخش فایلهای عکس با فرمت های متداول،اجرای بازی های نینتندو (NES-SFC-SMC) ، نمایش فایلهای متنی، رادیو اف ام با کانال یابی اتوماتیک و دوربین دومگاپیکسلی اشاره کرد.
از جمله قابلیت های سخت افزاری این دستگاه می توان به باتری داخلی قوی با قابلیت 6 ساعت نمایش فیلم و بازی کردن و یا 25 ساعت پخش صوت ، صفحه نمایش 4.3 اینچی و 16 ملیون رنگ با زاویه دید صفحه نمایش تا 160 درجه، پشتیبانی از کارت حافظه وUSB 2.0 اشاره کرد.
ایکس 900 اصولا از نظر امکانات بازی نباید با کنسولهای بازی حرفه ای مانند پی اس پی مقایسه شود.بازی های این دستگاه بیشتر مناسب سرگرمی و در عین حال تجدید خاطره دوران خوش قدیم هستند.بازی هایی مانند کنترا،جنگجویان خیابانی و لاکپشت های نینجا تماما یادآور کنسولهای قدیمی میکرو و سگا می باشند، و بازی کردن دوباره آنها با این دستگاه تجربه ای جدید و لذت بخش است.
دو بلندگوی استریو و بسیار با کیفیت در دو طرف دسته بازی تعبیه شده که در صورت نیاز ، بدون استفاده از هدفون هم بتوان از بازی کردن یا تماشای فیلم و یا گوش دادن به موسیقی لذت برد.
همانطور که در تصویر بالا ملاحظه می شود، دسته بازی این دستگاه قابل جداشدن است.این قابلیت بسیار ارزشمند، این امکان را به شخص می دهد که در مواقعی که می خواهد از دستگاه به عنوان پخش کننده صوتی و تصویری استفاده کند، بدنه اصلی دستگاه را از دسته آن جدا کرده و آن را به راحتی در جیب خود جای دهد.(قابلیتی که با کمال شگفتی ، از دید سازندگان پی اس پی دور مانده است)
صفحه نمایش دستگاه 4.3 اینچ، با پشتیبانی از 16 ملیون رنگ است. کیفیت صفحه نمایش عالی است و با کمال شگفتی در مقایسه یک فایل عکس خاص بین این دستگاه و دستگاه پی اس پی ( که به گفته سازندگانش بهترین کیفیت نمایش در جهان را داراست)، این دستگاه به طرز واضحی عکس مذبور را با کیفیت بیشتری نمایش داد.
در مورد کیفیت صدا،دو بلندگوی دستگاه که در دسته بازی آن تعبیه شده اند،کیفیت بسیار بالایی دارند.همچنین هدفون اوریجینال دستگاه هم واقعا از کیفیت خوبی برخوردار است.هم بلندگو ها و هم هدفون ایکس 900 در مقایسه با بلندگو و هدفون پی اس پی هم از نظر کیفیت هم از نظر بلندی صدا، یک سر و گردن بالاتر بودند.
دوربین 2 مگاپیکسلی ایکس 900 به قول معروف کار راه انداز است و در حد خودش هم در مد عکاسی و هم در مد فیلم برداری از کیفیت قابل قبولی برخوردار است ( مقایسه شده با دوربین دومگاپیکسلی نوکیا 6300)
و در آخر اینکه رابط شارژر،رابط کامپیوتر و کلیدهای کنترلی همگی در محلهای مناسبی قرارگرفته اند و کار با آنها راحت است.
و این هم مشخصات کلی ارائه شده توسط سازنده :
(1) 2million pixels, interpolation 3 million pixels camera and video recording
(2) support for MP3, WMA, FLAC audio formats
(3) to support simultaneous lyrics display
(4) support equal to or less than 480 X272 16:9 the AVI file format MPEG4 video playback at any time and for preservation of the progress of players, show support for the film subtitles
(5) support for JPEG, BMP, GIF, GIF animation format of the visit
(6) Super FM stereo FM tuner, radio unlimited storage
(7) support for downloading the NES, SFC, MD Games Including Contra, Super Mary, super street tyrants, and so on 000 games
(8) TXT file format to read and bookmark features and functions can support Bianting Bian
(9) support the MP3 audio coding functions, and can be adjusted to the sound recording
(10) 8 kinds of audio mode, the user-defined 10 of the equalizer, stunning real-time dynamic Spectrum display
(11) playlist functions: management of multiple themes, free to join and to delete files
(12) document management features: copy, paste and delete files
(13) personalized settings: custom background colors and themes Desktop
(14) Battery capacity: built-in lithium, support 25 hours audio playback, 6 hours video playback and games
(15) built-in capacity: 1G
(16) 4 G maximum support capacity SD card
(17) Screen: 4.3-inch highlighted SHARP TFT color screen 16 million, the largest angle of 160 degrees,480x272 480x272 pixel screen
(18) USB2.0 (Full speed), WIN98 above-free drive system, plug-and-play
و در آخر یه عکس با حال از سایت شرکت تولید کننده :
عجب معرفی جالبی (اینم مثل قبلی خوب بود)... اونوقت قیمت این چطوره ؟ ...
freidoon
02-08-2008, 18:06
عجب معرفی جالبی (اینم مثل قبلی خوب بود)... اونوقت قیمت این چطوره ؟ ... قیمتش حدود 150 تومنه (جالبه... نه؟)
من هم Creative Zen Vision M 30GB دارم که معرف حضورتون هست!
یه نکته مهم :
پایه هستید یه فروم بزنیم؟
هاست و دامین رو من جور می کنم. شما موافقید؟
چیز خوبیه ، به شرطی که دوستانی که دسترسی به انواع دستگاه ها دارن، اون جا فعالیت خوبی بکنن.
دوستان دیگه هم فکر کنم در حد توان پایه باشن.
قیمتش حدود 150 تومنه (جالبه... نه؟)
مرسی
من هم Creative Zen Vision M 30GB دارم که معرف حضورتون هست!
یه نکته مهم :
پایه هستید یه فروم بزنیم؟
هاست و دامین رو من جور می کنم. شما موافقید؟
بله ؛ می شناسمش ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر نکنم ... آخه همین فوروم ها مثل P30 و PT و ... خوبن دیگه ... این همه مخاطب و سرعت مناسب و شهرت بالا ... هستیم دور هم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aria irani
03-08-2008, 23:11
سلام
این مدل سونی چنده تو تهران هست؟آدرس لطفا برای خرید؟ این مدل سونی تو سایت سونی نیست!
و همینطور اون مدل Gemei X-900 Portable Media Player قیمت و آدرس برای خریدش رو میخام.این کجایی هست چین دیگه؟
ممنون
سلام LordMMDعزیز...
من خیلی از این pmp sony خوشم اومده
خیلی زیاد دوست دارم داشته باشمش
قصد فروش نداری(100% خریدارم)
امکانش هست سفارش بدم واسه ی منم از چین بیارن؟؟؟
بی صبرانه منتظر جوابت هستم
ممنون
سلام
این مدل سونی چنده تو تهران هست؟آدرس لطفا برای خرید؟ این مدل سونی تو سایت سونی نیست!
به نظر نمیاد این مدل سونی واقعی باشه ... صفحه قبل بحثش شد ...
freidoon
04-08-2008, 18:14
همینطور اون مدل Gemei X-900 Portable Media Player قیمت و آدرس برای خریدش رو میخام.این کجایی هست چین دیگه؟
بله چینیه و ظاهرا نمایندگی هم نداره و فقط تعداد معدودی از این دستگاهها وارد ایران شده.
قیمتش همونطور که قبلا اشاره شد حدود صد و پنجاه تومن
من یه چیزی شبیه اون کنسولی که صفحه پیش عکسش رو زدید و بازی سگا و اینا می خورد دیدم ؛ توی نمایندگی سونی کنار پاساژ ایران ... 75 تومن ... البته فکر نکنم اونی بود که صفحه پیش بهش اشاره شد ؛ اما توی همون مایه ها بود ... از این کنسول های متفرقه کمتر گیر میاد و همونطور که دوستمون گفت ، تعدادشون محدوده ...
سلام LordMMDعزیز...
من خیلی از این pmp sony خوشم اومده
خیلی زیاد دوست دارم داشته باشمش
قصد فروش نداری(100% خریدارم)
امکانش هست سفارش بدم واسه ی منم از چین بیارن؟؟؟
بی صبرانه منتظر جوابت هستم
ممنون
بهتون پيغام خصوصي زدم.
کسی از دوستان نمی تونه gemei x690 را با smartq 5 mid مقایسه کنه؟
کسی از دوستان نمی تونه gemei x690 را با smartq 5 mid مقایسه کنه؟
smart q5 اتصال بیسیم هم داره و تاچ اسکرینه - gemei خروجی TV داره و فرمت های بیشتری رو ظاهرا حمایت می کنه ... بنابراین به نیازها و استفاده ات برمی گرده ...
hossein1111
20-03-2009, 18:00
سلام
من Cowon O2 دارم، واقعا ازش راضیم:8:
صفحه نمایش: تاچ 4.3 اینچ / رزولوشن : 480*272
حافظه: 32 گیگابایت + SD slot
خروجی تی وی و...
کیفیت ساختش عالیه و بدنه خیلی مقاومی داره، ظاهرشم خیلی ساده و قشنگه. فرمت هایی که پخش میکنه ایناس(که فکر کنم یکی از کامل ترین pmp ها در این زمینست! )
تصویری: Avi , WMV , ASF ,MP4 , MKV , OGM , MPG/MPEG , DAT , MTV
تا رزولوشن 1280*720 (720p) رو برای ویدیو ساپورت میکنه
صوتی: MP3 , WMA , OGG , AAC , FLAC
در مورد کیفیت صدای این PMP که بحثی نیست و یقینا جزو بهترین هاست ، و تنظیمات بسیار کاملی از جمله اکولایزر 10 بانده برای صدا داره و یه سری تنظیمات دیگه: BBE , Mach3Bass , 3D Surround ,...
در مورد پخش تصویرم واقعا عالیه و همونطور که گفتم فرمت های مختلف رو بدون اشکال و با کیفت عالی نشون میده فقط یه کم با تصاویرHD واقعی مشکل داره و روون پخش نمیکنه، که اونم با توجه به پردازنده قوی تصویری که داره باید انجام بده ! ایشالا در فریم ور های بعدی این مشکل هم حل میشه.
تنظیمات ویدیوش هم خیلی کامله: Aspect Ratio که 3 حالت 16:9 و 4:3 و اتو داره، subtitle size ، subtitle position,subtitle color و حتی subtitle Syncکه خیلی برام جالب بود (تتظیم زمان زیرنویس) ، pan & scan که باهاش میشه زوم کرد رو تصویر تا 150% ، picture mode که دو حالت استاندارد و vivid داره که تو دومی رنگها پر رنگ تر (کنتراست بیشتر) نشون داره میشن و تنظیم روشنایی اسکیرین و .....
در ضمن زیرنویس فارسی هم بدون هیچ مشکلی نشون میده!
از قابلیت های دیگش میشه به ضبط صدا اشاره کرد که با 2 کیفیت 128 و 192 ضبط میکنه، کیفیت ضبطش خوبه ولی تو حالت 192 یکم مشکل داره.
یه قسمت هم داره به نام Documents که توش میشه فایلای متنی رو خوند
نقاشیم داره که به نظرم جالبه:)
فرمت عکس هاییم که نشون میده از این قرار: jpg-gif-png-tif-bmp-raw
سوالی بود در خدمتم:46:
الان قیمت Cowon O2 چند هست تو بازار ؟
شما چند خریدی؟ کی ؟
ممنون.
hossein1111
24-03-2009, 09:25
الان قیمت cowon o2 چند هست تو بازار ؟
شما چند خریدی؟ کی ؟
ممنون.
3 مدل 8 16 32 گیگی داره، قیمت 32 فکر کنم 385 باشه، در ضمن محصولات کاوون گارانتی شرکت امرتات هستد.
منم تقریبا 1ماه پیش خریدم 375
سلام
من Cowon O2 دارم، واقعا ازش راضیم:8:
سلام
اینجا رو یه نگاه بندازید :
تو قسمتsystem requirement
os رو زده vista.xp.2000.me یعنی واقعا ساپورت میکنه؟ هنگامه خرید چه سیستم عاملی روشه؟
سلام
اینجا رو یه نگاه بندازید :
تو قسمتsystem requirement
os رو زده vista.xp.2000.me یعنی واقعا ساپورت میکنه؟ هنگامه خرید چه سیستم عاملی روشه؟
اين يعني با رايانه هايي که روشون Xp.Vista.و .... داشته باشن خوب کار ميکنه و بهشون وصل ميشه !!!
نه اين که خود دستگاه روش داره.
خود دستگاه WinCE داره.
اين يعني با رايانه هايي که روشون Xp.Vista.و .... داشته باشن خوب کار ميکنه و بهشون وصل ميشه !!!
نه اين که خود دستگاه روش داره.
خود دستگاه WinCE داره.
سلام
cowon O2 مثل Q5 ویندوز روی خودش نداره
Taraneh935
09-04-2009, 15:08
سلام دوستان.
سال نو بر همگیتون مبارک باشه.
تازه وارد هستم و به راهنمائیتون برای انتخاب یک pmp نیاز دارم.
میخواستم بدونم میشه توی PMP دیکشنری یا برنامه های دیگه نصب کرد؟؟؟؟ به فرض من میتونم یک دیکشنری Babylon نصب کنم یا راحت به اینترنت وصل بشم؟؟؟ اگه میشه شما بدون محدودیت هزینه چه مدل و مارکی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ اگه مدلش غیر از cown هم بود موردی نداره، فقط از خوب بودنش مطمئن باشید.
لطفا هرکس نظری داره بگه،ممنون.
سلام دوستان.
میخواستم بدونم میشه توی PMP دیکشنری یا برنامه های دیگه نصب کرد؟؟؟؟ به فرض من میتونم یک دیکشنری Babylon نصب کنم یا راحت به اینترنت وصل بشم؟؟؟ اگه میشه شما بدون محدودیت هزینه چه مدل و مارکی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ اگه مدلش غیر از cown هم بود موردی نداره، فقط از خوب بودنش مطمئن باشید.
اطلاعات من خيلي کم هست در اين زمينه، اما به نظرم دستگاه مورد نظر شما بايد ويندوز CE داشته باشه. مثلا همين cowon Q5
ميتونيد به دستگاه هايي که لينوکس داشته باشند هم فکر کنيد (اگر موجود باشه ، من نميدونم)
يکي از دوستان Internet Tablet Nokia n800 گرفته بود که لينوکس داره، فيلم رو هم خوب نشون ميداد.
بايد جستجو کنيد و دوستان هم مطمئنن راهنمايي خواهند کرد.
سلام دوستان.
همونطور که دوستمون گفت برای یه همچین مانورهایی بهتره اصلاً از فکر PMP خارج بشید و برید سراغ Pocket PC ...
Taraneh935
14-04-2009, 22:37
همونطور که دوستمون گفت برای یه همچین مانورهایی بهتره اصلاً از فکر PMP خارج بشید و برید سراغ Pocket PC ...
سلام.
ممنون Seymour . شما میتونید در انتخاب pocket PC منو راهنمایی کنید؟؟؟
آیا تاپیکی مثل همینی که برای PMP هست برای این مورد هم پیدا میشه؟؟؟
از چه قیمتی شروع میشه؟؟؟
H a m e e d
15-04-2009, 22:02
شرکت archos هم همیشه در حال تولید PMP های پیشرفته است آیا در ایران هم این محصولات یافت می شوند؟
H a m e e d
15-04-2009, 22:08
PMP های Archos معمولا بزرگ و سنگین به نظر می رسند آیا کسی تجربه کار کردن با اونا رو داره؟
یعنی جابجایی این پلیرها در مسافرت و توی کیف و... سخت نیست؟
paranoid_android
15-04-2009, 22:42
آره منم یه مدته تو کفم! اما نمیدونم این آرکاس تو ایران نمایندگی داره یا نه!
این مدل Archos 7 چه اعجوبه ایه!!
فوق العادس
دیروز تو پایتخت دیدم فروشگاه دیجیتال
نمایندگیشو نمی دونم
paranoid_android
16-04-2009, 00:18
فوق العادس
دیروز تو پایتخت دیدم فروشگاه دیجیتال
نمایندگیشو نمی دونم
Archos 7 یا 5 رو؟ این Archos هارو میگن ظاهر ماهر تعطیله! درسته؟
قیمت هم دارین؟ حیف که تهران نیستم تا قیمت کنم:41:
فکر نکنم Archos تو ایران نمایندگی داشته باشه درضمن خیلی کم دیده میشه تو بازار
قیمت ندارم...سه تا مدل گذاشته بود... همشونم تو مایه های 7 بود
اره ظاهر ساده ای دارن و صفحه نمایش بزرگ
سلام.
ممنون Seymour . شما میتونید در انتخاب pocket PC منو راهنمایی کنید؟؟؟
آیا تاپیکی مثل همینی که برای PMP هست برای این مورد هم پیدا میشه؟؟؟
از چه قیمتی شروع میشه؟؟؟
به سايت تخصصي اون سر بزنيد و در اونجا مطرح کنيد:
handheld users . com
فاصله ها رو خودتون حذف کنيد، تو اين سايت نميشه مثل آدم به يک سايت ديگه لينک داد !؟
H a m e e d
16-04-2009, 16:07
آره منم یه مدته تو کفم! اما نمیدونم این آرکاس تو ایران نمایندگی داره یا نه!
این مدل Archos 7 چه اعجوبه ایه!!
اینکه در توضیح مشخصات Archos 7 و در قسمت Video Recording نوشته Via the optional DVR Station/ DVR Snap-on یعنی چی؟ میشه توضیح بدین این چه قابلیتیه؟
paranoid_android
16-04-2009, 16:34
اینکه در توضیح مشخصات Archos 7 و در قسمت Video Recording نوشته Via the optional DVR Station/ DVR Snap-on یعنی چی؟ میشه توضیح بدین این چه قابلیتیه؟
قابلیت ضبط دیجیتال کانال های تلویزیونی (Digital Video Recording با سیستم های NTSC/PAL/SECAM) با فرمت MPEG-4 و AVI هستش... جلوتر توضیح داده. این قابلیت رو برخی PMP های دیگه مثل A2 و A3 کاوان هم دارن. البته تو ایران قابل استفاده نیست!
Via the optional DVR Station/ DVR Snap-on: Records NTSC/PAL/SECAM in MPEG-4 AVI format with ADPCM stereo sound, VGA resolution (640 x 480) @ 30 or 25 f/s
H a m e e d
16-04-2009, 18:30
قابلیت ضبط دیجیتال کانال های تلویزیونی (Digital Video Recording با سیستم های NTSC/PAL/SECAM) با فرمت MPEG-4 و AVI هستش... جلوتر توضیح داده. این قابلیت رو برخی PMP های دیگه مثل A2 و A3 کاوان هم دارن. البته تو ایران قابل استفاده نیست!
Via the optional DVR Station/ DVR Snap-on: Records NTSC/PAL/SECAM in MPEG-4 AVI format with ADPCM stereo sound, VGA resolution (640 x 480) @ 30 or 25 f/s
چرا قابل استفاده نیست؟ من شنیده بودم فقط امکان دریافت کانالهای تلویزیونی رو پلیرها در ایران ممکن نیست ولی نشنیده بودم که کپچر هم غیرممکن باشه.یعنی حتی با کوون a3 یا q5 هم نمیشه کپچر کرد؟
paranoid_android
16-04-2009, 19:35
چرا قابل استفاده نیست؟ من شنیده بودم فقط امکان دریافت کانالهای تلویزیونی رو پلیرها در ایران ممکن نیست ولی نشنیده بودم که کپچر هم غیرممکن باشه.یعنی حتی با کوون a3 یا q5 هم نمیشه کپچر کرد؟
کپچر چرا، بنده دریافت این کانال ها منظورم بود sorry.
mehrzadghobadi
16-04-2009, 22:02
یکی کمک کنه یعنی هرکی که خودشpmp jxd خریده و داره نظر بده. واقعا خوبه؟ کیفیت داره؟ مخصوصا tv-in کیفیت داره بعد از کپچر تو کامپوتر کیفیتش چطوره خوبه؟ زیر نویس نشون میده؟
نظرتون راجع به مدل jxd990 یا jxd318 چیه؟
مدل قدیمیشو کسی نداره نظر بده منظورم jxd661 چطوره؟ tv-in کیفیت داره تو این مدل؟ کلا کیفیت این مدلش چجوریاست؟
اگه این مارک خوب نیست از دوستان کسی کمک کنه بگه که تا 150000 چه mp4player بخرم البته TV-INحتما داشته باشه چون برام مهمه. دوستان لطفا کمک کنند.
via the optional dvr station/ dvr snap-on
البته مثل اینکه باید جداگانه خرید
mehrzadghobadi
19-04-2009, 02:47
یعنی هیچکس نیست جواب ما رو بده؟
یه کمکی کنید دیگه .
یعنی هیچکس نیست جواب ما رو بده؟
یه کمکی کنید دیگه .
اخه jxd از مارک های متفرقه هست و کسی که بخواد پول یه PMP رو بده فکر نکنم بره سمت jxd !
merikh_merikh
21-04-2009, 20:07
سلام.
دوستان من تاپیک را نخوندم.میشه توضیح بدین که پی ام پی چه استفاده ای داره؟
paranoid_android
21-04-2009, 23:04
سلام.
دوستان من تاپیک را نخوندم.میشه توضیح بدین که پی ام پی چه استفاده ای داره؟
PMP= Portable Media Player
پخش کننده موسیقی قابل حمل که گاها PVP یا Portable Video Player هم بهش گفته میشه، که ویژگی هایی مثل: مانیتور بزرگ (حداقل 2.5 اینچ) برای پخش فرمت های مختلف تصویری و فیلم و عکس، قابلیت ضبط و دریافت کانال های تلویزیونی و رادیویی، قابلیت نصب نرم افزار و مجهز بودن به سیستم عامل اختصاصی رو داره. همین ویژگی هایی که گفتم اون رو از MP3 Player های معمولی متمایز میکنه.
H a m e e d
22-04-2009, 13:59
شرکت iRiver هم جدیدا پلیرهای پیشرفته تر و بزرگتری نسبت به گذشته تولید میکنه نمونش iRiver Spinn که کاملا مشابه Cowon S9 ساخته شده اما برتریش در قابلیت دریافت کانالهای تلویزیونیست (البته اگه تو ایران هم کاربرد داشته باشه میشه واقعا "برتری" بهش گفت)
iRiver Spinn Review & Specifications:
کسی تجربه کار با iRiver و بخصوص این مدل رو داشته؟
H a m e e d
22-04-2009, 19:00
راجع به iRiver P7 زیاد اطلاعاتی پیدا نکردم کسی چیزی راجع بهش میدونه؟
paranoid_android
22-04-2009, 21:57
راجع به iRiver P7 زیاد اطلاعاتی پیدا نکردم کسی چیزی راجع بهش میدونه؟
اینو تو گزارش CES 2009 دیدم! باحال بود! فکر میکنم flash based بود...
من مدتیه تو کف Q5 هستم! به احتمال زیاد اینو میگیرم! نظر شما چیه؟
سلام
این مدل iriver P7 چقدر گرونه 312000 تومن!!!
من مدتیه تو کف Q5 هستم! به احتمال زیاد اینو میگیرم! نظر شما چیه؟
گزینه عالی هست
paranoid_android
23-04-2009, 09:39
سلام
این مدل iriver p7 چقدر گرونه 312000 تومن!!!
گزینه عالی هست
گمان میکنم در حد و اندازه های o2 باشه، درسته؟ پس قیمتش نباید خیلی گرون باشه.
از قیمت q5 اطلاع دارید؟ ظرفیت های 40 و 60 و 80 گیگی داره درسته؟
H a m e e d
23-04-2009, 10:06
آیا کیفیت iRiver به پای Cowon میرسه؟
H a m e e d
23-04-2009, 10:10
اتفاقا خیلی گرونه و از 590 تومن ارزونتر نمیشه.نه اندازش مثل o2 هست و نه قابلیتهاش،بلکه کلا چیزی فراتر از همه پلیرهای ساخت Cowon هست.
نه نه نه
مثل اینکه اشتباه شده منظور من از عالی بودن q5 هست نه p7 !
P7 اصلا قابل مقایسه با o2 نیست فرمت های خیلی کمی رو ساپورت می کنه درصورتی که o2 خیلی از فرمت ها رو بدون تبدیل ساپورت میکنه o2 هم با q5 قابل مقایسه نیست q5 یه چیزه دیگست
درضمن p7 خیلی گرونه!
قیمت های q5 :
40 که دیگه خیلی وقته تولید نمیشه
60 :559 تومن
80 : 599 تومن
H a m e e d
23-04-2009, 15:55
نه نه نه
مثل اینکه اشتباه شده منظور من از عالی بودن q5 هست نه p7 !
P7 اصلا قابل مقایسه با o2 نیست فرمت های خیلی کمی رو ساپورت می کنه درصورتی که o2 خیلی از فرمت ها رو بدون تبدیل ساپورت میکنه o2 هم با q5 قابل مقایسه نیست q5 یه چیزه دیگست
درضمن p7 خیلی گرونه!
قیمت های q5 :
40 که دیگه خیلی وقته تولید نمیشه
60 :559 تومن
80 : 599 تومن
شاید منظورتون اینه که در مورد P7 قیمتش به کیفیتش نمی ارزه وگرنه Cowon که محصولاتش گرونتره.
شاید منظورتون اینه که در مورد P7 قیمتش به کیفیتش نمی ارزه وگرنه Cowon که محصولاتش گرونتره.
دقیقا
نه تنها تو کیفیت بلکه تو امکانات هم به cowon نمیرسه
Mahziar-7
29-04-2009, 18:54
کسی چیزی در مورد pmp mp8 sony چیزی میدونه؟
paranoid_android
29-04-2009, 21:43
به نظر میاد fake باشه!
مطمئنید سونی یه همچین چیزی تولید میکنه؟ mp8؟!
منم تو سایت سونی چیزی پیدا نکردم
احتمالا ری لیبله
Mahziar-7
30-04-2009, 09:02
به نظر میاد fake باشه!
مطمئنید سونی یه همچین چیزی تولید میکنه؟ mp8؟!
منم تو سایت سونی چیزی پیدا نکردم
احتمالا ری لیبله
نمی دونم. اینو از مکه برام آوردن. منتهی می خوام درایورش رو نصب کنم میگه مال ویندوز 98 هستش و رو XP نصب نمیشه. الان با usb نمی تونم وصلش کنم.:41: گفتم شاید کسی اینجا این مدل یا درایورش رو داشته باشه.
سلام
دوستی هست که با jxd 990 کارکرده باشه؟
سلام
سلام
این jxd 990 مثل اینکه اصلا ایران نیست چه برسه که باهاش بشه کار کرد!
در ضمن من بهتون iriver یا کاون رو پیشنهاد میکنم!!!!!!!!!!!
..................
راستی دوستان این p7 چند دلاره که هی میگید گرونه اعصابم خورد شده!!!!!!!!!!!
و اینکه پی 7 عین کیو 5 ویندوز داره دوستان ظاهرا!
و یه کمکی میخواستم ممنون دوستان
پی ام پی خوب چی بگیرم البته تو کاون فقط او2 یعنی کاون رو بهم پیشنهاد نکنید که جای خودشو داره
محصولات iriver به چه صورت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پی 7 که ویندوز داره و من دوست ندارم این iriver spinn چی خوبه ولی ببخشید اینکه بر پایه فلش هست منو یا اسکینی براش هست که محیطشو عوض کنیم! و اینگه تو منوی اصلیش من فیلمارو دیدم نمیشه با انگشت کار کرد نه؟؟؟
یه چیزی تو پی ام پی ها بهم معرفی کنید چون هرجور فکر میکنم میگم پی ام پی بهتره!!!!
ایریور پی ام پی های بدون سیستم عامل ویندوز دیگه چی داره؟
ممنون
سلام دوستان کسی هست بهم بگه که این پی 7 ایا سیستم عامل داره یا نه؟> اخه یه جا دیده بودم میگفتن windows CE داره ایا همچین چیزی هست یا اینکه نه سیستم عامل نداره و مثل او 2 هست؟
خوب اگه سیستم عامل نداشته باشه بر پایه چیه و چه برنامه هایی براش هست؟
یکی اینو بهم بگه فوریه خیلی
سلام
jxd 990 اومده ایران
مدل 8 گیگش 110 تومنه
سلام دوستان کسی هست بهم بگه که این پی 7 ایا سیستم عامل داره یا نه؟> اخه یه جا دیده بودم میگفتن windows CE داره ایا همچین چیزی هست یا اینکه نه سیستم عامل نداره و مثل او 2 هست؟
سلام
P7 سیستم عامل نداره و قاعدتا باید بر اساس فلش باشه
نمیدونم
سلام
سلام
jxd 990 اومده ایران
مدل 8 گیگش 110 تومنه
توصیه نمیشه و در تاپیک دیگه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح دادم ...
سلام
این jxd 990 مثل اینکه اصلا ایران نیست چه برسه که باهاش بشه کار کرد!
در ضمن من بهتون iriver یا کاون رو پیشنهاد میکنم!!!!!!!!!!!
..................
راستی دوستان این p7 چند دلاره که هی میگید گرونه اعصابم خورد شده!!!!!!!!!!!
و اینکه پی 7 عین کیو 5 ویندوز داره دوستان ظاهرا!
و یه کمکی میخواستم ممنون دوستان
پی ام پی خوب چی بگیرم البته تو کاون فقط او2 یعنی کاون رو بهم پیشنهاد نکنید که جای خودشو داره
محصولات iriver به چه صورت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پی 7 که ویندوز داره و من دوست ندارم این iriver spinn چی خوبه ولی ببخشید اینکه بر پایه فلش هست منو یا اسکینی براش هست که محیطشو عوض کنیم! و اینگه تو منوی اصلیش من فیلمارو دیدم نمیشه با انگشت کار کرد نه؟؟؟
یه چیزی تو پی ام پی ها بهم معرفی کنید چون هرجور فکر میکنم میگم پی ام پی بهتره!!!!
ایریور پی ام پی های بدون سیستم عامل ویندوز دیگه چی داره؟
ممنون
نخیر ... 99% پلیرهای موجود در بازار ، سیستم عامل مخصوص به خودشون رو دارن ؛ به این معنا که فقط خود کمپانی می تونه واسه اش برنامه یا نرم افزار یا قابلیت های برپایه اون سیستم عامل بوجود بیاره و اگه خیلی لطف کنه و جزئیات نرم افزاری رو منتشر کنه ، بازم باید کاربرهای علاقه مند براساس همون نرم افزار اختصاصی کار کنن ...
بنابراین اگه فکر می کنی که پی.ام.پی ها اصولاً باید سیستم عامل حسابی داشته باشن (مثلا در حد ویندوز و اینا) کاملا اشتباهه ... پی.ام.پی همونطور که از اسمش برمیاد برای "پخش" رسانه ها هستش (رسانه = صدا و تصویر و متن) ... نه برای کارهای دیگه ... os ی که داره هم دست خود کمپانیه و اونا هستن که اگه دلشون بخواد برای اون پلیر اینترفیس و منو و اینا میدن ...
خوشبختانه p7 جزو مدلهای flagship آی.ریوره (یعنی مدل اصلی که کمپانی رو فروشش حساب می کنه و روش مانور میده) و احتمالا واسه اش از اینطور چیزا منتشر بشه ...
paranoid_android
22-05-2009, 23:07
تا جایی که من می دونم تنها PMP موجود در بازار که مجهز به ویندوز CE هستش، Cowon Q5 هستش.
این پلیر یه انتخاب فوق العاده ست! و ارزش هزینه کردن رو داره. من که کاملا ازش راضی هستم. دوستانی که مشکل بودجه ندارن حتما این گزینه رو مدنظر داشته باشن.
paranoid_android جان نمی خاوی یه ریویو از Q5 تو همین تاپیک بزاری؟
paranoid_android
23-05-2009, 12:36
paranoid_android جان نمی خاوی یه ریویو از Q5 تو همین تاپیک بزاری؟
چشم
بزودی.
timsar jackson
01-06-2009, 07:28
چشم
بزودی.
منتظریم...
timsar jackson
07-06-2009, 23:08
کسی از دوستان اینجا cowon A3 داره؟
اگه داره میشه بگین فرمت vob میخونه یا نه؟
سلام اقا یه سوالی داشتم این پی ام پی های ایریور چه جور هست خوبه ارژش خرید داره؟
کسی از دوستان اینجا cowon A3 داره؟
اگه داره میشه بگین فرمت vob میخونه یا نه؟
دوست خوبم ، مطمئن باش همه اونایی که جواب میدن ، اکثر این تاپیکها رو می بینن ؛ لازم نیست چند جا سوالت رو مطرح کنی ... و احتمال اینکه یه نفر دیگه A3 داشته باشه ، بسیار بسیار کمه ...
شما اون روشی که من بهت پیشنهاد کردم (استفاده از دکریپتور برای ریپ کردن دیسک رو هارد) رو امتحان کردی؟
سلام اقا یه سوالی داشتم این پی ام پی های ایریور چه جور هست خوبه ارژش خرید داره؟
منظورت iriver هستش ؟ ... جزو مارک های معتبر بازار هستن و هر از گاهی یه محصول بسیار عالی هم رو می کنن (مثل clix و w7) ... بهرحال ارزش خرید رو قطعا دارن ؛ بستگی داره که چه بودجه ای و چه مدلی تو ذهنت باشه ... (ضمنا پیدا کردنشون در ایران هم ساده نیست)
timsar jackson
08-06-2009, 14:18
دوست خوبم ، مطمئن باش همه اونایی که جواب میدن ، اکثر این تاپیکها رو می بینن ؛ لازم نیست چند جا سوالت رو مطرح کنی ... و احتمال اینکه یه نفر دیگه A3 داشته باشه ، بسیار بسیار کمه ...
سلام
من لینک سالم از نرم افزار پیدا نکردم...
آپدیتشم کردم اما بازم vob نخوند...
اگه شما لینک سالم داری از نرم افزار ممنون میشم لطف کنی
سلام
من لینک سالم از نرم افزار پیدا نکردم...
آپدیتشم کردم اما بازم vob نخوند...
اگه شما لینک سالم داری از نرم افزار ممنون میشم لطف کنی
نرم افزار DVD Decrypter ؟ ... پیدا کردنش ساده اس خیلی .. چون free ه ... مثلا این یکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... (حجم : 900 کیلو)
freidoon
22-06-2009, 20:44
سلام به همگی
در اینجا می خوام معرفی مختصری از یکی از مارکهای ارزان قیمت (ولی نه چندان بی کیفیت) بذارم.یکی از انواع PMP که در بازار ایران به وفور یافت میشه چیزی نیست جز JXD.چون من مدتی با این دستگاه کار کردم سعی می کنم مزایا و معایبش رو (تا جایی که حافظه یاری کنه!) براتون بذارم.
نام دستگاه : JXD-921
نمایشگر : 3.6 اینچ TFT با رزولوشن 320x240
حافظه داخلی: 512M و 1G و پشتیبانی از کارت حافظه SD تا 2G
پشتیبانی از فایلهای تصویری ASF و (MPEG4(Divx,Xvid
پشتیبانی از فایلهای صوتی mp3 و wma و wav
پشتیبانی از فایلهای عکس jpg و bmp و gif و tiff
پشتیبانی از فایلهای متنی TXT
پشتیبانی از بازی های نینتندو
قابلیت ضبط صدا، دارای میکروفن داخلی
دوربین 1.3 مگا پیکسل، دارای قابلیت عکاسی و فیلم برداری با فرمت های avi و asf به صورت 30 فریم در ثانیه
قابلیت TV-out و TV-in
یکی از نکات مهمی که در مشاهده اولیه این پلیر جلب توجه می کنه ارزان قیمت بودن و در عین حال همه کاره بودن اونه.با همراه داشتن این پلیر می تونید فیلم تماشا کنید،موسیقی گوش بدین و صحنه ها رو شکار کنید.کیفیت تمام اجزا ، نسبت به همنوعان خود در حد متوسطه.
یکی از قابلیت های مهم این دستگاه که خیلی بدرد بخوره Tv-in هست.می تونید با کمک کابل TV که در بسته دستگاه موجوده برنامه مورد نظر خودتون رو با یکی از فرمت های avi یا asf ضبط کنید.فیلم ضبط شده در حدش خودش(320 در 240) کیفیت قابل قبولی داره و بهیچ وجه مشکلاتی مثل پرش تصویر و غیره رو نداره.
TV-out یکی دیگه از قابلیت های دستگاهه که سیستم های PAL و SECAM رو پشتیبانی می کنه
همونطور که اشاره شد دستگاه دارای قابلیت ضبط صدا هم هست و یک میکروفن داخلی هم توی دستگاه تعبیه شده.با آزمایشات انجام شده کیفیت اون متوسط رو به پایینه
یکی دیگه از محاسن این دستگاه صفحه نمایش نسبتا بزرگشه (که البته قابل مقاسیه با نمونه های حرفه ای نیست) ولی اونقدر بزرگ هست که بشه باهاش یک ساعت فیلم رو بدون خستگی چشم تماشا کرد.
و اما معایب قابل توجه :
ظرفیت باتری نسبتا کمه.با حدود 4 ساعت شارژ میشه بین 3 تا 4 ساعت فیلم تماشا کرد
جلو عقب کردن سریع فیلم به راحتی امکان پذیر نیست.حداکثر سرعت: 8x
در فرمت های mpeg4 وقتی فیلم رو عقب یا جلو می کنیم معمولا مشکل سینک به وجود میاد. (در فرمت asf این مشکل وجود نداره)
کلام آخر : JXD-921 دستگاه ارزون قیمتیه که نباید از اون انتظار زیادی داشت.اما برای کاربرهای نه چندان حرفه ای که تمایل ندارن پول زیادی خرج کنند، وفور اون در بازار ایران و همچنین قیمت پایین (در حد 60-70 تومان) در کنار همه کاره بودن این دستگاه جذابیت های خاص خودش رو به همراه داره.
freidoon
25-06-2009, 20:59
سلام به همگی
امروز می خوام یه PMP که برای خیلی ها گمنامه رو به طور مختصر براتون معرفی کنم.به نظر خودم این دستگاه با توجه به امکاناتش، قیمت بسیار منصفا نه تری نسبت به مارک هایی از قبیل Cowon و Archos داره و می تونه نظر خیلی ها رو به خودش جلب کنه
CUBE H100 HD
امکانات اصلی
LCD screen Style : 5 " screen, 800*480
Video format : RMVB/RM/AVI/FLV/DAT/MPG/MP4/MOV/PMP/VOB,H.264/ H.263
- support 1080I and 720P 30M video
Audio format : MP3/WMA/WAV/APE/FLAC/OGG
storage : 8 GB
built-in Speaker : 15mW × 2
TV-out function - HDTV Support
remote control
در اولین فرصت معرفی کاملی از این دستگاه می ذارم.فقط اینو بگم که کیفیت تصویرش بی نظیره، همچنین تنوع فرمتهاش بسیار عالیه،اینو هم بگم که قیمت تمام شده اش حدود 250 تومنه.
موفق باشید
دوستان کسی میدونه این چی هست؟
امکانات خوبی هم داره ظاهرا !!!!
Portable Media Player with 4GB memory
4.3″ touch screen display with 1600 million colors
High resolution 800*480 pixel
Support TV-OUT video frequency to output
Music/Video Player, Photo Slide Show, eBook Reader, FM Radio, Voice recorder, all-in-one.
Support Micro SDHC, T-Flash/Micro SD
Video Format: RM, RMVB, MP4, AVI, DIVX, 3GP, WMV
Music Format: MP3/WMA
Picture Format: JPEG, BMP, GIF
Record Format: WAV
Built in MIC for voice recording
Support Languages: English, French, German, Portuguese, Spanish, Turkish, Czech, Russian, Chinese, Korean, Japanese
Support Window Vista/XP/2000
Dimension: 110 x 73 x 11mm (approx.)
Weight: 168g
مدلش رو کسی میدونه به من بگه !!
سلام به همگی
امروز می خوام یه PMP که برای خیلی ها گمنامه رو به طور مختصر براتون معرفی کنم.به نظر خودم این دستگاه با توجه به امکاناتش، قیمت بسیار منصفا نه تری نسبت به مارک هایی از قبیل Cowon و Archos داره و می تونه نظر خیلی ها رو به خودش جلب کنه
CUBE H100 HD
امکانات اصلی
remote control
در اولین فرصت معرفی کاملی از این دستگاه می ذارم.فقط اینو بگم که کیفیت تصویرش بی نظیره، همچنین تنوع فرمتهاش بسیار عالیه،اینو هم بگم که قیمت تمام شده اش حدود 250 تومنه.
موفق باشید
سلام فریدون این برند ماله کجاست یعنی ساخت چین نیست که دو روز بیشتر کار نکنه؟
و اینکه میخوام بدونم ایا برنامه هم قبول میکنه چون لاان همه پی اپ پی ها یا برنامه مخصوص خودشون رو دارن یا
همه از برنامه ها و تم های فلش پشتیبانی میکنن !!!
ممنون میشم بگی !!!
a.s.p.z
اون دستگاه به نظر مياد يك دستگاه no name باشه و احتمالا چيني.
همون سايت هم به اين جا آدرس داده كه هيج نام و نشاني هم نداره :
.bahman.
02-07-2009, 23:05
سلام به همگی
CUBE H100 HD
امکانات اصلی
remote control
موفق باشید
تو بازار ایران راحت پیدا میشه ؟
دوست من ظاهرا این پی ام پی از پی ام پی های متفرقه هست !!!
شما اگه یک پی ام پی خوب میخواید باید به فکر مدل های زیر باشید:
cowon q5 که مجهز به ویندوز هست و شما باید از نرم افزار های پی پی سی ها برای اون استفاده کنید که خلیلیا از ویندوز بودن راحت نیستن کلا پی ام پی قدرتمندی هست!!و بحثش با بقیه فرق داره البته چون ویندوز داره کمبود سرعت نسبت به مدل های دیگه داره)
مدل دیگر iriver sppin هست که اون هم یک پی ام پی قوی و خیلی خوب هست که امکانات زییادی داره مثل رادیو و بلوتوث و ساپورت تکست و 3.3 اینچ صفحه لمسی و .....این مدل یه چیزی بین ام تری پلیر ها و پی ام پی ها هست !!! در دو رنگ نقره ای و مشکی و ساپورت از برنامه ها و تم های فلش(یعنی از بازی های مدل کاون اس9 هم میتونی استفاده کنی)
مدل بعدی هم کاون او2 هست که اون هم تاچ هست و یک پی ام پی خوب با قابلیت های خیلی خوب !!!که در دو رنگ سفید و مشکی موجود هست !!! که برنامه ها تحت SDK مخصوص خودش نوشته میشه !! و برنامه ها و تم های مخصوص خودشو داره(البته هیچی تم ها و بازی های باحال فلش نمی شه)
سوالی بود در خدمتم
.................................................. ..................
سلام به همگی
CUBE H100 HD
امکانات اصلی
remote control
موفق باشید
با توجه به این مواردی که مشخص کردم نمیشه گفت که این مدل نسبت به کاوون یا مارک های دیگه از موقعیت خوبی برخورداره چون کسی که PMP میخره میخواد که فیلم هم نگاه کنه و با توجه به اینکه سایز 1080 رو هم ساپورت میکنه نیاز به حافظه زیاد داره که متاسفانه 8 گیگ برای این کار اصلا کافی نیست این در حالی هست که مارک های معروف مدل هایی رو که برای این کار معرفی میکنن اکثرا از هارد در ظرفیت های بالا استفاده میکنن
freidoon
03-07-2009, 11:01
سلام فریدون این برند ماله کجاست یعنی ساخت چین نیست که دو روز بیشتر کار نکنه؟
و اینکه میخوام بدونم ایا برنامه هم قبول میکنه چون لاان همه پی اپ پی ها یا برنامه مخصوص خودشون رو دارن یا
همه از برنامه ها و تم های فلش پشتیبانی میکنن !!!
ممنون میشم بگی !!!این برند درسته که ساخت چینه ولی با توجه به اینکه چند هفته ای هست که دارمش باید گفت امتحان خودش رو خوب پس داده.از نظر من مهم کیفیتشه که حرف نداره.
خیر برنامه نمی خوره .هر کس یه نظری داره.اجازه بدین منم نظر خودم رو بگم.امروزه با توجه به فراوونی گوشی های هوشمند و پاکت پی سی ها اکثر نیازهای نرم افزاری همراه رو می شه به کمک اونها بر آورده کرد.باقی نیازهای نرم افزاری مون رو هم که به کمک پی سی و لپ تاپ انجام می دیم.با این شرایط چه لزومی داره که پی ام پی هم قابلیت نصب برنامه داشته باشه؟!(باز هم می رسیم به همون بحث معروف و اکثرا هم موافقند که لازم نیست یه وسیله همه کارها رو بتونه انجام بده.بلکه مهمه که در حوزه تخصصی خودش بهترین باشه).از نظر من یه پی ام پی باید در وهله اول کیفیت صدا و تصویر بسیار خوبی داشته باشه،صفحه نمایش بزرگ و با کیفیتی داشته باشه و اکثر فرمت های صوتی و تصویری رو پشتیبانی کنه.این دستگاه به بهترین نحوی این نیازها رو برآورده می کنه.
تو بازار ایران راحت پیدا میشه ؟ خیر.توی بازار ایران به هیچ وجه پیدا نمیشه.باید از ای بی سفارش بدین
با توجه به این مواردی که مشخص کردم نمیشه گفت که این مدل نسبت به کاوون یا مارک های دیگه از موقعیت خوبی برخورداره چون کسی که PMP میخره میخواد که فیلم هم نگاه کنه و با توجه به اینکه سایز 1080 رو هم ساپورت میکنه نیاز به حافظه زیاد داره که متاسفانه 8 گیگ برای این کار اصلا کافی نیست این در حالی هست که مارک های معروف مدل هایی رو که برای این کار معرفی میکنن اکثرا از هارد در ظرفیت های بالا استفاده میکننالبته واضحه که داشتن هارد دیسک مزیت خوبیه (البته خدا نکنه که حتی از ارتفاع 1 متری از دستتون بیفته)
ولی بیشتر به کاربرد بر میگرده.به نظر من اگه نخواین توی دستگاهتون فیلم آرشیو کنید به حافظه های اونقدر بالا هم نیاز نیست.(8 گیگ حافظه داخلی +8 گیگ کارت حافظه میشه 16 گیگ که خیلی هم کم نیست) ولی چه اشکال داره 4-5 تا فیلم کپی کنید توی دستگاهتون و بعد که تماشاشون کردین 4-5 تا فیلم دیگه.واقعا مهمه حافظه یه دستگاه 5 تا فیلم جا بگیره یا 10-15 تا؟ البته ممکنه برای بعضی ها مهم باشه .من نظر شخصی ام اینه که حافظه از نظر اهمیت در رده چهارم پنجم قرار میگیره و خیلی موارد مهمتری بر اون تقدم دارن
از نظر مقایسه با q5 ، باید بگم که cube فرمت های بیشتری رو پشتیبانی میکنه.کیفیت صدا و تصویرش اگه بیشتر نباشه کمتر هم نیست.یه نکته بسیار مهم هم قیمت دستگاهه. 250 تومن رو مقایسه کنید با قیمت q5.
prowler88
03-07-2009, 13:38
از نظر مقایسه با q5 ، باید بگم که cube فرمت های بیشتری رو پشتیبانی میکنه.کیفیت صدا و تصویرش اگه بیشتر نباشه کمتر هم نیست.یه نکته بسیار مهم هم قیمت دستگاهه. 250 تومن رو مقایسه کنید با قیمت q5.
یعنی به نظر شما کیفیت صدای این دستگاه در حد کووانه؟
من که فکر نمی کنم البته میتونم بدونم قدرت خروجی دستگاه چند w هست؟
ممنون
prowler88
04-07-2009, 11:15
من که فکر نمی کنم البته میتونم بدونم قدرت خروجی دستگاه چند w هست؟
ممنون
من کووان رو با سونی مقایسه کردم قدرت صدای کووان (منظورم کیفیتش نیست قدرتو میگم) قشنگ هفت برابر بود.
البته واضحه که داشتن هارد دیسک مزیت خوبیه (البته خدا نکنه که حتی از ارتفاع 1 متری از دستتون بیفته) ... به نظر من اگه نخواین توی دستگاهتون فیلم آرشیو کنید به حافظه های اونقدر بالا هم نیاز نیست
دوستان ، review های محدود و معتبری که از دستگاه موجود هست رو حداقل چک کنید ... بله ، میشه گفت اولین پلیری هست که HD رو روان پخش می کنه ، اما اولاً هرکدوم از شما چند تا ویدئوی HD دارید (من که خودم فیلم باز هستم شاید کلاً 4 تا تریلر و ویدئوموزیک HD داشته باشم) ، ثانیا خیلی از ویژگی های دیگه اش در حد حرفه و اون چیزی که دقیقا ادعا میشه نیست(طبق معمول فقط میگن "با آپدیت های FW درست میشه) ، یا با ماهیت یه PMP نمی خونه ... نکات زیر رو چک کنید:
+ ساپورت فرمتش اونطور که تبلیغ شده نیست ... خنده دارترینش اینه که ظاهرا mkv رو ساپورت نمی کنه ؛ خب چرا خنده داره ؟ ... چون مرسوم ترین فرمت HD همین mkv هستش ... ! (ایشالا در آپدیت FW!!)
+ بدون شک کیفیت صداش در حد متوسط یا شاید خوب باشه ... اما، اصلا صحبت رقابت با مارکهای اصلی مثل cowon و creative رو نکنید...
+ یکی از چیزهایی که شاید از نظر کاربرهای معمولی جلب توجه نکنه ، ولی عدم وجودش باعث افت شدید قیمت میشه (کاری که در اکثر مدلهای غیرمعتبر انجام میدن) ، build دستگاهه .. کیفیت بدنه ، صفحه نمایش ، چفت و بست ، طراحی .... این قضیه رو از روی عکسهای این مدل هم میشه فهمید .. مثل اینکه جای دست مناسبی نداره ..
+ در راستای مورد بالا ، یکی دیگه از چیزایی که باعث افت قیمت میشه اینه که حافظه رو کم می کنن ... اگه دقت کرده باشید (قبلا هم گفتم) فقط کمپانی های اصلی محصولات بالای 10 گیگ میزنن ... کمپانی های کمتر معتبر ، همیشه زیر 8 گیگ هارد می بندن .. مثل همین دستگاه ... دوستمون که میگه حافظه دستگاه کافیه ، قطعا فراموش کرده که حجم ویدئوهایی HD چقدر زیاده ...
+ ضمنا ذکر شده که صفحه نمایش دستگاه 800*480 هستش ؛ خب این فرمت اصلی HD نیست ... بلکه موقع TV out هستش که میره برای 1080 ... بنابراین روی صفحه نمایش HD واقعی نیست ...
+شک ندارم که باتری جالبی هم نداره .. با توجه به اینکه بخاطر HD حتما پردازنده قوی توی این دستگاه هست ، حدس می زنم عمر باتری واسه ویدئو در حد 2-3 ساعت باشه ..
+ من چندین بار گفته ام که اهرم واقعی این دستگاهها ، قیمتشون هست ... تنها عاملی که باعث میشه بتونن با مدلهای برتر رقابت کنن همینه ... (پاراگراف اول این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ...
+ ساپورت فرمتش اونطور که تبلیغ شده نیست ... خنده دارترینش اینه که ظاهرا mkv رو ساپورت نمی کنه ؛ خب چرا خنده داره ؟ ... چون مرسوم ترین فرمت HD همین mkv هستش ... ! (ایشالا در آپدیت FW!!)
MKV چون Countainer ای هست که استفاده خیلی محدودی داره کمتر Player های حرفه ای سراغش میرن، مثلا Apple TV هم از H.264 پشتیبانی می کنه ولی نه با MKV.
چون بیشتر در بین گروه ها H264 رایجه که توی AVI باشه ... چون کارشون اسون تره و Decoding و ... مشکلات دیگه رو ندارند ... البته این برای این دستگاه یک ضعف محسوب میشه چون MKV خیلی بهتر از AVI هست و امکانات بیشتری میده ...
البته بحث شما سر PMP هست و قضیه کمی متفاوته ... چون اینها باید هم قیمت و کارایی رو متعادل نگه دارند و بیشتر مجبورند برند سراغ استاندارد تا اینکه پاشون رو از این استاندارد ها فراتر بگذارند ...
این لینک رو هم ببینید ...
+ ضمنا ذکر شده که صفحه نمایش دستگاه 800*480 هستش ؛ خب این فرمت اصلی HD نیست ... بلکه موقع TV out هستش که میره برای 1080 ... بنابراین روی صفحه نمایش HD واقعی نیست ...
همین هم فکر نکنم Upscaling باشه تو سایز های کوچیک تر مثل 480P ... چون رو دستگاه خیلی فشار میاد ... نهایتش stretch میشه از هر دو طرف طول و عرض که اون هم کار TV هست ...
freidoon
04-07-2009, 18:33
دوستان ، review های محدود و معتبری که از دستگاه موجود هست رو حداقل چک کنید ... بله ، میشه گفت اولین پلیری هست که HD رو روان پخش می کنه ، اما اولاً هرکدوم از شما چند تا ویدئوی HD دارید (من که خودم فیلم باز هستم شاید کلاً 4 تا تریلر و ویدئوموزیک HD داشته باشم) ، ثانیا خیلی از ویژگی های دیگه اش در حد حرفه و اون چیزی که دقیقا ادعا میشه نیست(طبق معمول فقط میگن "با آپدیت های FW درست میشه) ، یا با ماهیت یه PMP نمی خونه ... نکات زیر رو چک کنید:
+ بدون شک کیفیت صداش در حد متوسط یا شاید خوب باشه ... اما، اصلا صحبت رقابت با مارکهای اصلی مثل cowon و creative رو نکنید...
+ یکی از چیزهایی که شاید از نظر کاربرهای معمولی جلب توجه نکنه ، ولی عدم وجودش باعث افت شدید قیمت میشه (کاری که در اکثر مدلهای غیرمعتبر انجام میدن) ، build دستگاهه .. کیفیت بدنه ، صفحه نمایش ، چفت و بست ، طراحی .... این قضیه رو از روی عکسهای این مدل هم میشه فهمید .. مثل اینکه جای دست مناسبی نداره ..
+ در راستای مورد بالا ، یکی دیگه از چیزایی که باعث افت قیمت میشه اینه که حافظه رو کم می کنن ... اگه دقت کرده باشید (قبلا هم گفتم) فقط کمپانی های اصلی محصولات بالای 10 گیگ میزنن ... کمپانی های کمتر معتبر ، همیشه زیر 8 گیگ هارد می بندن .. مثل همین دستگاه ... دوستمون که میگه حافظه دستگاه کافیه ، قطعا فراموش کرده که حجم ویدئوهایی HD چقدر زیاده ...
+شک ندارم که باتری جالبی هم نداره .. با توجه به اینکه بخاطر HD حتما پردازنده قوی توی این دستگاه هست ، حدس می زنم عمر باتری واسه ویدئو در حد 2-3 ساعت باشه ..
+ من چندین بار گفته ام که اهرم واقعی این دستگاهها ، قیمتشون هست ... تنها عاملی که باعث میشه بتونن با مدلهای برتر رقابت کنن همینه ... (پاراگراف اول این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ...
فکر می کنم بهتر باشه برای آگاهی کامل از ویژگی های یک دستگاه مخصوصا یک برند گمنام ، بیشتر بر owner review تاکید کنیم تا review های معمولی.
حالا اجازه بدین به عنوان کسی که چند هفته است این دستگاه رو دارم نظرم رو با شما در میون بذارم
+ اولا ساپورت فرمتش دقیقا همونیه که تبلیغ شده.در واقع فرمتی ندیدم که این دستگاه اونو پشتیبانی نکنه.از avi گرفته تا 3gp، از mov گرفته تا rm ، از flv گرفته تا vob و غیره و البته mkv ، همه رو روی دستگاه تست کردم و بخوبی جواب داد
+ در مورد کیفیت صداش راستش نمی تونم نظر بدم، چون دستگاه های دیگه دم دستم نیست که بتونم مقایسه کنم
+ این حرف دوستمون جای تعجب داره.اگه از نزدیک ببینید ملاحظه می کنید که این دستگاه هم جنس بدنه خوبی داره (بدنه تمام فلزی) هم ظاهرش بسیار شیک و خوشدسته.در ادامه چندتا عکس براتون می ذارم :
+ قطعا از یک دیدگاه حافظه دستگاه به هیچ وجه کافی نیست.من رو کامپیوتر شخصی ام 320 گیگ هارد دارم و هنوز هم احساس کمبود حافظه می کنم.از این دید اگه بخواین نگاه کنید حافظه 40 گیگ یا 60 یا 80 هم اصلا کافی نیست.اما بیشتر منظور این بود که همون (8+8) گیگ حافظه هم تا حدودی جواب کارمون رو میده و همونطور هم که دوستمون گفتن مگه هرکدوم از ما چند تا فیلم HD داریم و اینکه همزمان چندتا شون رو می خوایم روی دستگاهمون داشته باشیم؟
اما این حرف هم بطور کلی درسته که هرچه حافظه بیشتر باشه بهتره
+ در مورد HD قطعا در مد TV-OUT این کیفیت تصویر را دارید.اما در مورد LCD خود دستگاه ، جدا از شما سوال دارم که آیا روی صفحه 5 اینچ HD معنایی داره؟
+ نمی دونم رو چه حسابی این دوستمون شک ندارن که باتری جالبی نیست...اتفاقا من از باتری و سیستم مدیریت توانش خوشم اومده.توی نظرات خوندم 5 ساعت پخش ویدئو ولی به زودی خودم هم تست می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم.یکی از نکات جالب اینه که این قابلیت وجود داره که موقعی که فیلم رو pause می کنید تا به کاری برسید صفحه خاموش بشه تا از مصرف بیهوده توان جلوگیری بشه.همچنین امکان شارژ با usb یکی دیگه از قابلیت های جالب دستگاهه که می تونه خیلی مفید باشه
در آخر باید گفت که قیمت پایین به همراه امکانات بالا و کیفیت مطلوب ، این دستگاه رو به گزینه مطلوبی برای دوستداران multimedia تبدیل میکنه
.bahman.
04-07-2009, 23:45
قیمت بعضی کمپانیهام خیلی بالاست فعلا برای جیبای دانشجوی ما اینا بیشتر دوستن
+ در مورد HD قطعا در مد TV-OUT این کیفیت تصویر را دارید.اما در مورد LCD خود دستگاه ، جدا از شما سوال دارم که آیا روی صفحه 5 اینچ HD معنایی داره؟
خوب Seymour هم گفتند در این رزولشن معنا نمیده !
وقتی هم که به TV وصل میشه دیگه دستگاه کاره ای نیست ! فقط منتقل کننده اطلاعات ... کاره TV هست که Stretch کنه تصویر رو ...
با توجه به اینکه این دستگاه Upscaling تو خودش نداره ! اگه داشت بحث فرق میکرد ...
منظورم از Upscaling رندر شدن تصویر و دادنش به خروجیه ... مثلا تصویر رو تا 1080i رندر میکنه و میده بیرون که این مصرف رو میبره بالا و دستگاه های معمول ندارند و معمولا توی سینمای خانگی ها دیده میشه و دستگاه های گران قیمت ..
فکر می کنم بهتر باشه برای آگاهی کامل از ویژگی های یک دستگاه مخصوصا یک برند گمنام ، بیشتر بر owner review تاکید کنیم تا review های معمولی.
حالا اجازه بدین به عنوان کسی که چند هفته است این دستگاه رو دارم نظرم رو با شما در میون بذارم
هیچ مشکلی نیست ... من هم از اینجا به بعد رو براساس ریویوی یه نفر که صاحب دستگاهه نقل می کنم ... اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو ببینید ...
+ اولا ساپورت فرمتش دقیقا همونیه که تبلیغ شده.در واقع فرمتی ندیدم که این دستگاه اونو پشتیبانی نکنه.از avi گرفته تا 3gp، از mov گرفته تا rm ، از flv گرفته تا vob و غیره و البته mkv ، همه رو روی دستگاه تست کردم و بخوبی جواب داد
+ در مورد کیفیت صداش راستش نمی تونم نظر بدم، چون دستگاه های دیگه دم دستم نیست که بتونم مقایسه کنم
+ این حرف دوستمون جای تعجب داره.اگه از نزدیک ببینید ملاحظه می کنید که این دستگاه هم جنس بدنه خوبی داره (بدنه تمام فلزی) هم ظاهرش بسیار شیک و خوشدسته.در ادامه چندتا عکس براتون می ذارم :
+ قطعا از یک دیدگاه حافظه دستگاه به هیچ وجه کافی نیست.من رو کامپیوتر شخصی ام 320 گیگ هارد دارم و هنوز هم احساس کمبود حافظه می کنم.از این دید اگه بخواین نگاه کنید حافظه 40 گیگ یا 60 یا 80 هم اصلا کافی نیست.اما بیشتر منظور این بود که همون (8+8) گیگ حافظه هم تا حدودی جواب کارمون رو میده ...
اما این حرف هم بطور کلی درسته که هرچه حافظه بیشتر باشه بهتره
+ نمی دونم رو چه حسابی این دوستمون شک ندارن که باتری جالبی نیست...اتفاقا من از باتری و سیستم مدیریت توانش خوشم اومده.توی نظرات خوندم 5 ساعت پخش ویدئو ولی به زودی خودم هم تست می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم.یکی از نکات جالب اینه که این قابلیت وجود داره که موقعی که فیلم رو pause می کنید تا به کاری برسید صفحه خاموش بشه تا از مصرف بیهوده توان جلوگیری بشه.همچنین امکان شارژ با usb یکی دیگه از قابلیت های جالب دستگاهه که می تونه خیلی مفید باشه
در آخر باید گفت که قیمت پایین به همراه امکانات بالا و کیفیت مطلوب ، این دستگاه رو به گزینه مطلوبی برای دوستداران multimedia تبدیل میکنه
[/CENTER]
+ در این ریویو ذکر شده که mkv پخش نمی کنه :
The video format supported is very limited nevertheless, I tried playing .mkv movies,... but it fails to play. I think this is the biggest con of the player itself.
نوشته : به نظرم این بزرگترین فریب تبلیغاتیه این دستگاهه !
+ گفته کیفیت صداش در مقایسه با مارک های اصلی تعریفی نداره:
it performs rather weak in sound reproduction compared to mainstream music players.
+ در مورد کیفیت ساخت:
I notice is the screen surface, it is not as smooth and flat as it should be
میگه صفحه نمایشش هموار نیست !! .. ایراد مرسوم همه مدلهای متفرقه .. کافیه برید یه مغازه و دست بکشید به سطح LCD های کارای متفرقه .. حتی همین زولتریکس ...
+ ضمنا من عکسهای اینترفیس اش رو هم دیدم ، اومدن از PSP کپی کرده ان !! (باز هم در مورد مدلهای متفرقه مرسومه- چرا؟ ... چون طراحی original هزینه اش زیاده)
+ خب خدا رو شکر که تایید می کنید که حافظه اش کمه ...
+ در مورد HD هم که دوستمون بنی هم صحبت کرد .. اگه قرار باشه روی TV فقط HD باشه ، باید صریحا همین رو بگه ... نه اینکه بگه پلیر HD هستش ... اگه من بگم " فوتبالم خوبه " ، یعنی بازم خودم خوبه ، نه اینکه "اگه چهار تا از بازیکنای برزیل رو بیارم " بازی ام خوبه !! ..
+ مسلمه که HD در صفحه 5 اینچی معنای زیادی نداره و پست قبلی من هم در همین رابطه بود:
خیلی از ویژگی های دیگه اش در حد حرفه و اون چیزی که دقیقا ادعا میشه نیست
وقتی یه نفر این رو می خره ، فکر می کنه تصویر HD داره ؛ دیگه به فکر مسایل جانبی اش نیست ... در واقع این یه جور کلکه دیگه ...
* من باز تاکید می کنم که این مدل حتما و قطعا واسه اون کسی که توانایی مالی اش در همین حده خوب و مناسبه ... فقط عرض من اینه که حد و محدودیت ها رو بشناسیم و نیایم یه مدل چینی ارزون رو با کارای درجه یکی که واقعا برای ساخت و تولیدشون زحمت کشیده شده (و تازه باز هم ایرادات متعدد دارن) مقایسه کنیم ...
+ این پست رو هم ببینید در مورد این محصول که سردبیر فوروم ABI در مورد این محصول نوشته ؛ مطمئنا این فرد از من مطلع تره ، اما ببینید نظر کلی اش چقدر مشابهه (و البته بی رحمانه تره):
To be completely honest you probably never will see a review here. You likely wont ever see an "MP4" player reviewed here. I have had enough experience at CES looking at these Chinese brands and im comfortable making a blanket statement that they are all poorly made, have sketch firmware, and not at all worth the hassle of a rock bottom price- you get what you pay for.
Rule of thumb, if a player claims to be and MP4 player- run the other way.
ترجمه : در این سایت به دنبال ریوی روی mp4 ها (=پلیرهای چینی متفرقه) نباشید ... من انقدر توی نمایشگاه CES از این کارای چینی دیده ام که بتونم با قاطیعت اظهار نظر کنم که همه شون ضعیف ساخته شده ، نرم افزار/FW ضعیف دارند و به هیچ وجه ارزش همون قیمت پایین رو هم ندارن ... هرچه پول بدی آش می خوری ...
قاعده طلایی : اگه کارای متفرقه چینی رو دیدید ، فرار کنید !!
freidoon
05-07-2009, 17:59
در مورد اون review از دو حال خارج نیست.یا خدایی نکرده نویسنده اش آدم مغرضی بوده (بگیم رقیب تجاری) و یا ورژن های اولیه دستگاه رو دیده و نقد کرده.چون همین الان این دستگاه توی دستمه و می بینم که mkv رو بخوبی پخش می کنه.حالا اون آقا که میگه غیر از اینه و این رو به عنوان بزرگترین فریب تبلیغاتی دستگاه معرفی میکنه و کل اون رو زیر سوال میبره......دیگه قضاوت با شما
در ضمن خواهش می کنم اینقدر بی رحم نباشید ;) ا
به نظرم یه کم داریم از بحث منحرف می شیم.منظور اصلی این بود که تجربیاتمون رو از کار کردن با PMP های مختلف با هم در میون بذاریم نه اینکه تو سرو کله همدیگه بکوبیم:20: من هم اصلا قصد نداشتم به مارک های معتبر توهین کنم و بعضی از دوستان رو برنجونم.ولی به هرحال نظرم اینه که تفاوت کیفیت دو محصول لزوما به اندازه تفاوت قیمتشون نیست.(دلیلش هم اینه که عواملی مثل نیروی کار بسیار ارزان و تولید انبوه نقش خیلی موثری در قیمت تمام شده دارن). البته واضحه که محصولات شرکت های معتبر کیفیت و دوام بهتری دارن، اما در بین محصولات چینی که معمولا خیلی ارزون تر هستن گاهی وقتها میشه با جستجو ، محصولاتی پیدا کرد که کیفیت قابل قبولی داشته باشن.هدف ما این بوده که با کمک تجربیات شخصی مون همچین محصولاتی رو به همدیگه معرفی کنیم.
موفق باشید
Armin1370
05-07-2009, 22:29
سلام ...
من هم یه PMP Zling Studio دارم ...
اگه از دوستان کسی سوالی راجب این مدل داشت بپرسه تا بهش بگم...
در مورد اون review از دو حال خارج نیست.یا خدایی نکرده نویسنده اش آدم مغرضی بوده (بگیم رقیب تجاری) و یا ورژن های اولیه دستگاه رو دیده و نقد کرده.چون همین الان این دستگاه توی دستمه و می بینم که mkv رو بخوبی پخش می کنه.حالا اون آقا که میگه غیر از اینه و این رو به عنوان بزرگترین فریب تبلیغاتی دستگاه معرفی میکنه و کل اون رو زیر سوال میبره......
من هم اصلا قصد نداشتم به مارک های معتبر توهین کنم .. .ولی به هرحال نظرم اینه که تفاوت کیفیت دو محصول لزوما به اندازه تفاوت قیمتشون نیست.(دلیلش هم اینه که عواملی مثل نیروی کار بسیار ارزان و تولید انبوه...). واضحه که محصولات شرکت های معتبر کیفیت بهتری دارن، اما در بین محصولات چینی که معمولا خیلی ارزون تر هستن ....
قصد جسارت ندارم ... اما قبول کنید که همین اتهام رو میشه به شما هم وارد کرد (یعنی شاید شما دارید در مورد قابلیت های دستگاه بزرگنمایی می کنید و اون فرد اتفاقا منصف بوده) ... باز هم تکرار می کنم که قصد جسارت ندارم و اگه حرفم باعث ناراحتی شده عذر می خوام ... و این فقط یه حدسه واسه حفظ بی طرفی ..
ضمنا mkv داریم تا mkv : پروفایل همه فایل هایی که این فرمت رو دارن یکسان نیست ... بسیاری از mkv ها صرفا divx هایی هستن که واسه افزایش زیرنویس و کانال زبان با این فرمت contain شده ان ...
بعلاوه ریویوی ایشون تقریبا مال یه ماه پیشه ... و اتفاقا (همونطور که گفتم) به نظرم منصفانه بوده و مثلا نوشته :
This is probably the first PMP that supports true HD at a very affordable price. Not only amazing video playbacks, the 5 inch crisp and clear screen makes it a good photo viewer and eBook reader.
بهرحال به نظر من هم این بحث تمامه و همه جوانب این پلیر مطرح شد ... و قطعا منم با شما هم نظر هستم که این محصولات هم مخاطب خودشون رو دارن ...
سلام ...
من هم یه PMP Zling Studio دارم ...
اگه از دوستان کسی سوالی راجب این مدل داشت بپرسه تا بهش بگم...
اتفاقا دوستی در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، سوال مشابهی داره ، شاید شما هم بتونی نظری بدی که مفید واقع بشه
Armin1370
06-07-2009, 21:31
خوب بپرسن اگه تونستم حتما کمکشون می کنم...
فرمتهای srt و sub زیرنویس فارسی و سابورت میکنه یا نه؟
فرمتهای srt و sub زیرنویس فارسی و سابورت میکنه یا نه؟
سوالت در مورد چه دستگاهیه ؟ (چون آخرین پست این تاپیک مال 6-7 ماه پیشه) ... اگه منظورت مدل استودیو zling هستش : نخیر - زیرنویس حمایت نمی کنه-- کلاً مدلهای بسیار کمی چنین قابلیتی دارن.
t_tanhayam
16-04-2010, 14:05
با سلام بچه ها با توجه به اينكه خيلي وقت cowon o2 اومده ايا الان خريدنش كار درستيه؟
ايا محصول مشابه يا بالاتري نيست كه بريم سراغش با همون قيمت/
در مورد صفحش ايا كيفيتش خوبه؟
قيمتش الان چند ميشه گير اورد بازار؟
با تشكر
با سلام بچه ها با توجه به اينكه خيلي وقت cowon o2 اومده ايا الان خريدنش كار درستيه؟
ايا محصول مشابه يا بالاتري نيست كه بريم سراغش با همون قيمت/
در مورد صفحش ايا كيفيتش خوبه؟
قيمتش الان چند ميشه گير اورد بازار؟
با تشكر
ببین O2 برای کاربری هستش که مشخصاً دیدن ویدئو جزو برنامه اش باشه .. مثل اینه که یه نفر بخواد PSP بخره؛ طبیعیتاً میگیم مال کاربریه که مشخصاً بازی کردن تو برنامه اش باشه... بنابراین سنجیدن نیاز مهمترین مساله اس... اگه اینطور نباشه و مثلاً "حالا بعضی وقتا هم میخوایم یه چیزی باهاش ببینیم.. مثلاً یه کلیپ کوتاه و مثل همین چیزایی که ملت با موبایل واسه هم بلوتوث می کنن"، خب s9 بهتره ..
بحث PMP اساساً همینه .. یعنی وارد حیطه مصارف خاص میشیم و مساله موازنه مهم میشه.. شما باید حواست رو جمع کنی که اون سایز بزرگتر از حالت عادی واسه ات قابل قبوله؟.. برمی گرده به اینکه مثلاً همیشه کوله همراهت باشه، یا فقط تو خونه استفاده بشه ..و خلاصه باید شرایط استفاده اش رو محک بزنه .. این یه نمونه بود مثلا.
این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و صفحه بعدش در مورد O2 و مقایسه ای که با یه مدل از iriver انجام شده صحبت کرده ایم .. اگه خواستی چک کن. (از جمله درباره قیمت، مشخصات، مزایا و معایب و مشخصات صفحه اش صحبت شده)
الان چی توصیه میشه برای خرید
صفحش تاچ باشه با حافظه بالا
این 2 مدل کدومشون بهتره؟ این مدل کوون یکم قدیمی شده اانگار
Archos 5
Cowon Q5W
گزینه های بهتری به غیر از این موارد هست؟؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.