مشاهده نسخه کامل
: تغییر حجم عکس بوسیله VB.net در Asp.net
من چطور می تونم سایز( حجم) تصویری را با دستورات vbدر asp.net تغییر بدم ؟ لطفا به سوالات قبلیم هم جواب بدید
Ultimator
19-07-2008, 19:06
خب میشه نوع عکس رو Jpg کرد و ابعاد اون رو تغییر داد تا حجمش کم شه اگه بیشتر میخواین باید بررسی کنم ...
ضمنا عنوان تاپیک رو متناسب به هر سوال انتخاب کنید ( ویرایش شد ) .. سوال قبلیتون رو هم حتما جواب میدم .. فقط چون زیاد فرصت ندارم باید یکم صبر کنید ..
لطف کنید بررسی کنید چون متوجه نشدم
سلام
با اجازه جناب ultimator ...
کم کردن حجم یک اصول کلی و ثابت دارد و دات نت هم جادوگری نمیکند.
1- میتوانید فرمت فایل را به فایل های کم حجم تری مثل jpg و gif تبدیل کنید.
2- میتوانید سایز فایل را کوچک تر کنید.
3- میتوانید فایل را با الگوریتمی مثل gzip فشرده کنید. (که البته گاهاً چندان تفاوتی با تبدیل به jpg ندارد.)
و البته اگر تصاویر شما ثابت نیست و مثلاً قرار است کاربران آپلودش کنند، میتوانید هر سه عمل فوق را مستقیماً در دات نت کد نویسی کنید و نیاز به ابزار خارجی نیست.
اگر هم تصاویرتان ثابت هستند و برای صفحاتتان استفاده میکنید که اصلاً ربطی به asp.net هم ندارد، باید حجم اولیه را با کمک photoshop و تا حد امکان کاهش دهید.
من اگر بودم و تصاویر runtime و غیر ثابت داشتم، با کد نویسی، تا حد ممکن و مورد نیاز برای وب ابعاد تصویر را کاهش میدادم و بعد هم اگر کیفیت برایم مهم بود jpg و اگر چندان مهم نبود یا فرقی نمیکرد، gif میکردم.
می شه کد هایی را که برای تصاویر ثابت استفاده می شن را بنویسید مرسی
Ultimator
20-07-2008, 21:44
H2 جان که گفتند تصاویر ثابت کد نمیخواد شما میتونید از یه نرم افزار گرافیکی مثل فتوشاپ استفاده کنید و حجمشون رو پایین بیارید مثلا با Save for web ذخیره اش کنید ..
ببخشید منظورم تصاویری که ثابت نیستند و کابران می خوان توی سایتم قرار بدن بود
سلام
تغییر فرمت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تغییر ابعاد
الگوریتم gzip (چندان تفاوتی با jpg ندارد)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.