ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر حجم عکس بوسیله VB.net در Asp.net

zahfa
19-07-2008, 16:55
من چطور می تونم سایز( حجم) تصویری را با دستورات vbدر asp.net تغییر بدم ؟ لطفا به سوالات قبلیم هم جواب بدید

Ultimator
19-07-2008, 19:06
خب میشه نوع عکس رو Jpg کرد و ابعاد اون رو تغییر داد تا حجمش کم شه اگه بیشتر میخواین باید بررسی کنم ...
ضمنا عنوان تاپیک رو متناسب به هر سوال انتخاب کنید ( ویرایش شد ) .. سوال قبلیتون رو هم حتما جواب میدم .. فقط چون زیاد فرصت ندارم باید یکم صبر کنید ..

zahfa
20-07-2008, 09:07
لطف کنید بررسی کنید چون متوجه نشدم

_H2_
20-07-2008, 10:01
سلام
با اجازه جناب ultimator ...

کم کردن حجم یک اصول کلی و ثابت دارد و دات نت هم جادوگری نمیکند.

1- میتوانید فرمت فایل را به فایل های کم حجم تری مثل jpg و gif تبدیل کنید.
2- میتوانید سایز فایل را کوچک تر کنید.
3- میتوانید فایل را با الگوریتمی مثل gzip فشرده کنید. (که البته گاهاً چندان تفاوتی با تبدیل به jpg ندارد.)

و البته اگر تصاویر شما ثابت نیست و مثلاً قرار است کاربران آپلودش کنند، میتوانید هر سه عمل فوق را مستقیماً در دات نت کد نویسی کنید و نیاز به ابزار خارجی نیست.

اگر هم تصاویرتان ثابت هستند و برای صفحاتتان استفاده میکنید که اصلاً ربطی به asp.net هم ندارد، باید حجم اولیه را با کمک photoshop و تا حد امکان کاهش دهید.

من اگر بودم و تصاویر runtime و غیر ثابت داشتم، با کد نویسی، تا حد ممکن و مورد نیاز برای وب ابعاد تصویر را کاهش میدادم و بعد هم اگر کیفیت برایم مهم بود jpg و اگر چندان مهم نبود یا فرقی نمیکرد، gif میکردم.

zahfa
20-07-2008, 21:22
می شه کد هایی را که برای تصاویر ثابت استفاده می شن را بنویسید مرسی

Ultimator
20-07-2008, 21:44
H2 جان که گفتند تصاویر ثابت کد نمیخواد شما میتونید از یه نرم افزار گرافیکی مثل فتوشاپ استفاده کنید و حجمشون رو پایین بیارید مثلا با Save for web ذخیره اش کنید ..

zahfa
20-07-2008, 21:50
ببخشید منظورم تصاویری که ثابت نیستند و کابران می خوان توی سایتم قرار بدن بود

_H2_
21-07-2008, 10:07
سلام
تغییر فرمت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تغییر ابعاد

الگوریتم gzip (چندان تفاوتی با jpg ندارد)