مشاهده نسخه کامل
: مادربرد Dfi
nariman1718
19-07-2008, 12:19
سلام من مادربرد DFI مدل P35-T2RLخريدم وقتي وارد dos مي شويم درايو CD-ROM را نمي شناسد باياس آپديت شد ولي مشکل حل نشد. کسي ميتونه کمک کنه؟ ممنون ميشم
MicroSystem
19-07-2008, 13:40
مادبرد رو چند و از كجا خريدي(چون خودم ميخوام يكي بخرم)
از چه داسي استفاده ميكني ممكنه داست درايور سي دي رام رو همراهش نداشته باشه
nariman1718
19-07-2008, 16:05
مادبرد رو چند و از كجا خريدي(چون خودم ميخوام يكي بخرم)
از چه داسي استفاده ميكني ممكنه داست درايور سي دي رام رو همراهش نداشته باشه
113,000 تومن از شرکت گلسان خريدم اينکه از چه داسي استفاده ميکنه خبر ندارم اگه مي دوني بگو چه جوري ميشه فهميد.بعد هم اينکه چه جوري ميشه درايور سي دي رام و روش نصب کرد ممنون ميشم راهنمايي کني
من منظورت رو از Dos نصب کردن نمیفهمم یا با CD بوتیبل ویندوز باید بیای بالا بری تو cmd که اونجا میتونی انتخاب کنی با cdrom بیاد بالا یا اینکه از cmd که داخل خوده محیط ویندوز هست استفاده کنی ولی اگر رفتی واقعا dos نصب کردی که نمیدونم چه دلیلی میتونه این کار داشته باشه بعیده بتونی کاری بکنی ربطی هم به این مینبورد نداره هر مینبورد دیگه ای هم بود بعید بود بشه .
nariman1718
20-07-2008, 18:10
من منظورت رو از Dos نصب کردن نمیفهمم یا با CD بوتیبل ویندوز باید بیای بالا بری تو cmd که اونجا میتونی انتخاب کنی با cdrom بیاد بالا یا اینکه از cmd که داخل خوده محیط ویندوز هست استفاده کنی ولی اگر رفتی واقعا dos نصب کردی که نمیدونم چه دلیلی میتونه این کار داشته باشه بعیده بتونی کاری بکنی ربطی هم به این مینبورد نداره هر مینبورد دیگه ای هم بود بعید بود بشه .
ببين داداش من cd بوت recovery تحت داس رو ميذارم تو درايو cd-rom مي خوام برم تو محيط داس سيستم با cd بوت ميشه اما فقط يه درايو رو ميشناسه اونم :c هستش dir که ميگيري فايلهاي داخل cd رو نشون نميده
:d که ميزني ميگه اين درايو رو نميشناسه( درايو cd-rom در محيط داس شناسايي نميشه) مشکل همينه plz بگيد چي کار کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.