مشاهده نسخه کامل
: کدی برای درج ادامه ی مطلب
سلام دوستان. من با asp.net دارم یه سایت طراحی می کنم. کد یا راهنمایی ای برای درج ادامه ی مطلب می خوام.
Hamidreza66
05-11-2008, 01:40
دوستان کسی جواب دوست بالایی ما رو نداد، عیبی نداره اما جواب منو بدین.
من php کار میکنم. برای درست کردن ادامه مطلب کدی وجود داره که بعد اینکه متن رو از پایگاه داده کشید بیرون، به تعدادی مشخص کاراکتر میگیره و چاپ میکنه، و کدش اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حلا من یه سوال دارم،
اولاً راه بهتری وجود داره یا نه؟
دوماً اگه از این کد استفاده کنم 100% تگ های انتهایی منو کامل نمیتونه بذاره مثلاً من یه پاراگراف باز کردم، ممکنه پاراگراف بزرگتر از تعداد کارارکتری باشه که انتخواب کردم و بعد پاراگراف بسته نشه،
البته این مشکل ایجاد نمیکنه، مشکل وقتی ایجاد میشه که یه تگ مهم مثل <div> بخواد باز بمونه و تا انتهای <div> بعدی قاطی میکنه.
پیشنهاد چی میدین؟:46:
neopersia
05-11-2008, 02:45
اینجوری منطقی نیست. فرض کنید متن هایی که میخواید خلاصه اونو نشون بدید خیلی طولانی باشن اینجوری باید برای هر خلاصه ای که میخواید نشون بدید همه اون متن رو از دیتابیس بیرون بکشید بعد یه قسمت کوتاهشو نشون بدید. تازه اگر قرار باشه توی هر صفحه چند تا خلاصه نمایش داده بشه که دیگه اوضاع خرابتر هم میشه.
به نظر من بهتره همون موقع که اطلاعات وارد دیتابیس میشه یک فیلد جدا هم بزارید برای نوشتن خلاصه مطلب بعد برای نمایشش همون فیلد رو از دیتابیس استخراج کنید. اینجوری همه چیز درست میشه هیچ مشکلی هم از نظر تگهای بسته نشده پیش نمیاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.