ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چکار کنیم تا هارد ریکاور نشود

co70000
18-07-2008, 17:32
سلام دوستان یه سوال داشتم
خودتون میدونیداطلاعات روی مموری یا هارد را حتی بعد از فرمت کردن هم میشه ریکاور کرد
میخواستم بدونم میشه یه کاری کرد که دیگه ریکاور نشه؟

ar2007
18-07-2008, 18:13
سلام
تا اونجائي كه من ميدونم نرم افزارهايي وجود دارن كه file ها رو shred يا بعبارت ديگه تيكه تيكه مي كنن كه ديگه امكان بازگشت اونا از بين مي ره. اگه تو اينترنت file shredder جستجو كنين مي تونين نرم افزار هاي زيادي در اين مورد پيدا كنين.

co70000
18-07-2008, 18:53
مرسی ولی الان چیزی روی هارد نیستکه بخواد تیکه تیکه بشه
الان هارد رو فرمت کردم
راه دیگه ای نیست؟

mohammad110
18-07-2008, 19:54
مرسی ولی الان چیزی روی هارد نیستکه بخواد تیکه تیکه بشه
الان هارد رو فرمت کردم
راه دیگه ای نیست؟

سلام ميتوني پارتيشن بنديت رو عوض كني. البته صد در صد جواب نميده.
اما بهترين راه حل تبديل كردن هارد به چيزي كه اول از كارخانه اومده بيرون هست يعني تبديل همه bit ها به صفر كه هارد آك بند ميشه.
نرم افزارش رو ميدونم هست اما اسمش رو نمي دونم پيدا كردم ميذارم

ar2007
18-07-2008, 19:59
بله نرم افزاري هم هست به اسم kill disk كه كلا پارتيشن بندي هارد ديسك رو هم از بين مي بره فكر كنم نحوه عملش هم همونطور باشه كه تو پست بالايي گفتن.

Stream
18-07-2008, 20:36
Fill Zero كردن مي تونه تا حد قابل قبولي امكان بازگشت رو از بين ببره ولي تنها راه قطعي همون از بين بردن فيزيكي هارده!

co70000
18-07-2008, 21:22
مرسی از راهنمایی هایی که کردید میشه یه کم در باره روش بالا توضیح بدید
آیا این روش روی فلش مموری ها هم جواب میده؟

ebru_gundes_206
18-07-2008, 21:42
سلام دوستان یه سوال داشتم
خودتون میدونیداطلاعات روی مموری یا هارد را حتی بعد از فرمت کردن هم میشه ریکاور کرد
میخواستم بدونم میشه یه کاری کرد که دیگه ریکاور نشه؟

دوست عزیز تنها راه از بین بردن کامل اطلاعات یک هارد نوشتن اطلاعات جدید بر روی هارد می باشد تا اطلاعات قبلی پاک شوند

برنامه های زیادی این کار رو می کنن ولی من به شخصه برنامه ی Acronis Disk Director رو معرفی می کنم
این برنامه اول هارد رو دیلیت بعد فرمت و در آخر هم یکسری اطلاعات نامفهوم روی هارد می نویسه که دیگه هیچ چیزی رو نمیشه ازش ریکاور کرد . صد در صد تظمین شده

Penryn
18-07-2008, 21:58
با سلام بهترين راه استفاده از East Tec Eraser هست كه يوزرهاي حرفه اي ازش استفاده ميكنند اينجا را ببين جستجويي زدم برات
مي خوام هاردم رو پاك كنم تا با هيچ برنامه اي قابل برگشت نباشن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
East-Tec Eraser برنامه ای برای پاکسازی ردپاها و حفظ امنیت و حریم شخصی / تمامی ورژنها در اینجا
طریقه ی غیر قابل ریکاوری کردن اطلاعات هارددیسک
با تشكر

co70000
18-07-2008, 22:52
ممنون از همتون

mhaf
19-07-2008, 11:33
ممنون از همتون
تمام این راه هایی که میگین کاری میکنن که از طریق نرم افزاری برنگرده.
اما شما فقط یه سیلندر خراب هارد رو بده من من برات دوبرابر حجم هارد اطلاعات برمیگردونم.
از فیلم و عکس گرفته تا فایل های سیستمی و حجم زیاد مثل ایزو ها.
از طریق سخت افزاری میشه هر چیزی رو برگردوند.

co70000
19-07-2008, 11:45
سلام یعنی هیچ راه دیگه ای نیست که حتی برای مموری ها؟

ebru_gundes_206
19-07-2008, 14:27
اما شما فقط یه سیلندر خراب هارد رو بده من من برات دوبرابر حجم هارد اطلاعات برمیگردونم.

برادر چرا فرافکنی می کنی

مثل اینکه شما با سیستم کارکرد هارد آشنا نیستی
در ضمن میشه این روش سخت افزاری رو یه کم توضیح بدی ملت روشن بشن

تو سلول های هارد یا 1 یا 0 میشینه و از ترکیب این 0 و 1 ها اطلاعات تشکیل میشن
حالا اگه من همه ی این 0 و 1 ها رو بکنم 0 و بدم به شما چی رو می خوایی برگردونی !!!؟؟؟

mohammad110
19-07-2008, 18:12
.
برادر چرا فرافکنی می کنی

حالا اگه من همه ی این 0 و 1 ها رو بکنم 0 و بدم به شما چی رو می خوایی برگردونی !!!؟؟؟

سلام
كاملا تصديق ميشه
قبلا هم گفتم تنها راه صفر كردن تمام صفر و يكهاست. من حاضرم تمام هاردم رو بدم چه برسه به يك سيلندر.
در ضمن دوستاني كه سخت افزار هارد رو ميشناسن ميدونن موقع save كردن تو هارد قاتي پاتي ريخته ميشه كه defrag درستش ميكنه حالا چطوري با يك سيلندر ؟

موفق باشيد معقولان عزيز

Penryn
19-07-2008, 22:38
با سلام اين دوست عزيز از يك نظر درست ميگويند و روش بازيابي سخت افزاري وجود دارد از يك نظر هم چون گفته است كه تمام اين روشها جلوي بازيابي نرم افزاري را ميگيرد اشتباه ميكند.چون East Tec Eraser جلوي بازيابي سخت افزاري را هم ميگيريد.خودت در مطلب زير ببين.با تشكر

شايد براي بعضي دوستان كه با مباحث پيشرفتهء بازيابي اطلاعات آشنايي زيادي ندارند گفتن اينكه حتي با چندين بار فرمت هم امكان بازيابي اطلاعات با روشهاي سخت افزاري و حتي نرم افزاري وجود داره چيز عجيبي بنظر بياد. همينقدر براي فهم بيشتر اينرو بگم كه در حال حاضر واحدهاي مهندسي ستاد مشترك ارتش ايران نرم افزاري رو تهيه كردند كه تا حدود 50 بار اگر هارد رو فرمت كني مي تونند بازيابي رو انجام بدهند.
فرمت عادي رو پس بايد گذاشت كنار اما راجع فرمت سطح پايين هم چندان دلتون رو خوش نكنيد...
به هر حال...

من برنامه اي امنيتي رو به دوستان معرفي مي كنم كه بترتيب شامل 10 استاندارد پاكسازي از جمله استانداردهاي بي نظير زير براي نابودي اطلاعات هست :
1)
Navso P-5239-26
استاندارد مركز پژوهشهاي ستاد اداري نيروي دريايي ايالات متحده براي نابود سازي اطلاعات اداري نظامي به شيوهءغير قابل بازيابي با متودهاي سخت افزاري و نرم افزاري شامل سطوح زير:
RLL
MFM

2)
DOD 5220.22-M
استاندارد امنيتي دپارتمان دفاعي ايالات متحده براي نابود سازي اطلاعات اداري نظامي به شيوهء غير قابل بازيابي با
متودهاي سخت افزاري و نرم افزاري

3)
B.Schneier's algorithm
استاندارد امنيتي ابداعي از سوي بروس اسكينر براي نابود سازي غير قابل بازيابي اطلاعات اداري و نظامي

4)
3+7+3 Beyond DoD Standards
استاندارد امنيتي دپارتمان دفاعي ايالات متحده براي نابود سازي اطلاعات اداري و نظامي به شيوهء غير قابل بازيابي با متودهاي سخت افزاري يا نرم افزاري

و از همه خفن تر:
5)
استاندارد Gutmann

خلاصه كردم وگرنه هر كدوم از اين موارد كلي بحث و مطلب داره.
فقط نرم افزار رو معرفي مي كنم تا ديگه خاطرتون كاملا جمع بشه براي حذف اطلاعاتتون

EastTec Eraser
نسخه 8.0
2007
5.5 MB
كار شركت رومانيايي East Technology
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mhaf
20-07-2008, 11:10
میدونید موشک شهاب 3 چه طوری لو رفت؟
شاید برای شما مهم نباشه ولی برای خیلی ها مهمه.
از طریق ریکاوری لو رفت.
ما میایم مرکز تاسیس میکنیم برای بازیابی هارد.
در شمن منظور از سیلندر همون گردالیه هست که میچرخه.(گرفتین؟)
منظور من یه دونه سکتور نبود که.
میگم شما یه هارد سوخته هم بدی من برات ریکاوری میکنم.
در شمن کدوم شما باور میکنین یه نرم افزار trial ورژن براتون این کار رو انجام بده؟
بله ممکنه بشه کاری کرد که دیگه بر نگرده و روشش رو هم خودم دارم! اما مطمئن باشید این نرم افزار این کار رو نمی کنه.

mohammad110
20-07-2008, 11:34
در شمن منظور از سیلندر همون گردالیه هست که میچرخه.(گرفتین؟)
منظور من یه دونه سکتور نبود که.
میگم شما یه هارد سوخته هم بدی من برات ریکاوری میکنم.

خيلي ممنون. تا قبل از اين فرق سكتور با سيلندر رو نمي دونستم!!!! الان جا افتاد با اين توضيحتون !!!
به هر حال من نظرم رو گفتم و ادعا هم نمي كنم كه عقل كل هستم شايد اشتباه كنم اما هنوز بر اين باورم كه اگر تمام يك ها صفر بشند كسي نميتونه اون رو ريكاوري كنه حتي سخت افزاري

s3h_computerlove
20-07-2008, 23:16
شما حتی اگر درایو دیسک سخت را هم فرمت کنید بازهم امکان بازیابی اطلاعات وجود دارد. یکی از ساده ترین راهها برای جلوگیری از بازیابی اطلاعات نوشتن اطلاعات جدید در مکان های قبلی است.بدین ترتیب دیگر امکان بازیابی اطلاعات وجود نخواهد داشت.

glc_engineer
21-07-2008, 13:14
متاسفانه
بحثي كه در تاپيك ديگه اي مفصل در مورد اون بحث شده بود

براش تاپيك ديگه اي زده شده و بعضا بحث هاي غيرفني در اون ميشه

ولي براي دوستاني كه ميخوان كاملا متوجه بشن
دعوتشون ميكنم تاپيك زير رو بخونن

فاطـمه
21-07-2008, 13:37
سلام بچه ها من یه روشی رو شنیدم ولی امتحانش تا حالا نکردم ببینم جواب می ده یا نه
اونم اینه که درایو هات رو دیفرگ کنی چون با دیفرگ کردن آدرس های حافظه به هم می ریزه دیگه امکان برگردوندن اطلاعات وجود نداره
روش به نظر منطقی می رسه ولی تست نشده...

mhaf
21-07-2008, 13:41
متاسفانه
بحثي كه در تاپيك ديگه اي مفصل در مورد اون بحث شده بود

براش تاپيك ديگه اي زده شده و بعضا بحث هاي غيرفني در اون ميشه

ولي براي دوستاني كه ميخوان كاملا متوجه بشن
دعوتشون ميكنم تاپيك زير رو بخونن
سلام دوست من
لینک اون تاپیک رو که نذاشتی!

سلام بچه ها من یه روشی رو شنیدم ولی امتحانش تا حالا نکردم ببینم جواب می ده یا نه
اونم اینه که درایو هات رو دیفرگ کنی چون با دیفرگ کردن آدرس های حافظه به هم می ریزه دیگه امکان برگردوندن اطلاعات وجود نداره
روش به نظر منطقی می رسه ولی تست نشده...

سلام
نه همچین چیزی صحت نداره

فاطـمه
21-07-2008, 13:59
سلام
نه همچین چیزی صحت نداره
مطمئنید ؟؟؟
آخه استادمون گفته...

mhaf
21-07-2008, 15:46
مطمئنید ؟؟؟
آخه استادمون گفته...
میتونید امتحان کنید.
این روش حتی جلوی روشهای نرم افزاری هم نمیگیره

mohammad110
21-07-2008, 18:27
مطمئنید ؟؟؟
آخه استادمون گفته...

اين روش كه گفتين بدتر كار رو خراب ميكنه ميگيد چرا؟
خوب معلومه. ببينيد وقتي مثلا يك فيلم رو تو كامپيوتر ميريزي به صورت پراكنده بين سيلندرها سيو ميشه و دفرگ مياد اينها رو دركنار هم ميچينه bit ها رو ميگم. حالا شما كار رو براي ريكاوري آسون تر ميكني.
من قبلا گفتم بايد چيكار كرد بهتره دوستان تجربه هاشون رو با همچين برنامه هايي بگن. وگرنه خودم از يك هارد 40 گيگ شده 70 گيگ كشيدم بيرون اونم نرم افزاري (قدرت خدا رو ببين)
به استادتون بگو p30world رو قبل از درس دادن مطالعه كنه :ي

فاطـمه
22-07-2008, 07:47
به استادتون بگو p30world رو قبل از درس دادن مطالعه كنه
این رو خوب اومدی از توضیحتم ممنون.

mhaf
22-07-2008, 14:20
عزیز من هم از 40 گیگ 80 گیگ بیرون کشیدم با نرم افزاری
با سخت افزاری تا 120 گیگ میشه بیرون کشید
راستی فاطمه خانم شما کدوم دانشگاه درس میخونی؟
کدوم استادتون اینو گفته؟
اگه من همچین استادی داشتم یه کاری میکردم از درس دادنش پشیمون بشه.

mohammad110
22-07-2008, 21:26
عزیز من هم از 40 گیگ 80 گیگ بیرون کشیدم با نرم افزاری
با سخت افزاری تا 120 گیگ میشه بیرون کشید

آفرین بر شما این کار شما من رو متعجب ساخت:19:
باز بحث فنی تموم شد کل کل شروع شد.
منم از 39 گیگ 81 گیگ کشیدم بیرون :46:
راستی یاد بگیریم به استادهامون احترام بگذاریم ....
موفق باشید

Gesher
22-07-2008, 21:39
برادر چرا فرافکنی می کنی

فرمايش شما درست است اما در يك صورت: در صورتي كه با نوشتن داده هاي جديد بر روي Plate ها،اطلاعات و بيتهاي قديم بكلي محو شود.اما بنظر ميرسد كه اينگونه نيست و همانطور كه در يك نوار كاست با كيفيت مي بينيم كه ضبط يك آهنگ جديد بر روي قبلي موجب محو كامل آهنگ قبلي نميشود در مورد هارد هم بدينسان است
شيوه ي كار نوار كاست با هارد ديسك مغناطيسي يكسان است با اين تفاوت كه در اولي داده ها بصورت آنالوگ و در دومي بصورت ديجيتال ذخيره سازي انجام ميشود

mohammad110
22-07-2008, 23:02
فرمايش شما درست است اما در يك صورت: در صورتي كه با نوشتن داده هاي جديد بر روي Plate ها،اطلاعات و بيتهاي قديم بكلي محو شود.اما بنظر ميرسد كه اينگونه نيست و همانطور كه در يك نوار كاست با كيفيت مي بينيم كه ضبط يك آهنگ جديد بر روي قبلي موجب محو كامل آهنگ قبلي نميشود در مورد هارد هم بدينسان است
شيوه ي كار نوار كاست با هارد ديسك مغناطيسي يكسان است با اين تفاوت كه در اولي داده ها بصورت آنالوگ و در دومي بصورت ديجيتال ذخيره سازي انجام ميشود

خیلی خوشحالم که به این زیبایی دوستمون توضیح داد. کاملا تصدیق میشه...
صفح اول تاپیک گفتم من شنیدم نرم افزارهایی هستند که میتونن تمام bit ها رو به صفر تبدیل کنند. به احتمال 98 درصد میتونه وجود داشته باشه. که اگر هم نباشه نیست دیگه !!

اما این رو مطمئن هستم اگر همه بیتها صفر بشند سخت افزاری هم نمیشه کاریش کرد که کسی که بگه من از صفر ها data میکشم بیرون احتمالا نه الکترونیک میدونه نه اینکه فرق صفر و یک بدونه !

mhaf
23-07-2008, 13:06
خیلی خوشحالم که به این زیبایی دوستمون توضیح داد. کاملا تصدیق میشه...
صفح اول تاپیک گفتم من شنیدم نرم افزارهایی هستند که میتونن تمام bit ها رو به صفر تبدیل کنند. به احتمال 98 درصد میتونه وجود داشته باشه. که اگر هم نباشه نیست دیگه !!

اما این رو مطمئن هستم اگر همه بیتها صفر بشند سخت افزاری هم نمیشه کاریش کرد که کسی که بگه من از صفر ها data میکشم بیرون احتمالا نه الکترونیک میدونه نه اینکه فرق صفر و یک بدونه !
ببین عزیز تو مثل اینکه تو باغ نیستی
اگه کسی تونست همه بیت ها رو صفر کنه موفق میشه.
اما اشکال اینه که هیچ وقت نمیتونی همچین کاری بکنی

mohammad110
23-07-2008, 18:04
ببین عزیز تو مثل اینکه تو باغ نیستی
اگه کسی تونست همه بیت ها رو صفر کنه موفق میشه.
اما اشکال اینه که هیچ وقت نمیتونی همچین کاری بکنی

سلام دوست عزیز منم خیلی شما رو دوست دارم :40:
حق با شماست. تو راست میگی :11:

shahab_blaster
23-07-2008, 21:01
عزيزان همه اين كارايي كه ميگن با يه الگوريتمي انجام ميشه اگه ون الگوريتمو داشته باشي ميتوني عكسشو انجام بدي و اين يعني نرم افزار هاي ريكاوري با همين الگوريتما كار ميكنن پس با عكسش ميشه اطلاعات رو برگردوند
در ضمن درسته اطلاعات به صورت 0 و 1 ذخيره ميشن و به قول دوستان با 0 كردن همه سكتورها ريكاوري غير فعال ميشه كه اينكار هم ممكن نيست مگه اينكه سكتور صفر هارد رو از بين ببرين كه اونم كل هارد از بين ميره
راجب روش سخت افزاري هم من اطلاعاتي ندارم ولي دوست دارم بدونم چطور ميشه اطلاعاتو بصورت سخت افزار بدون دخالت نرم افزار باز گردوند

UnKnOwN_MaX
23-07-2008, 22:23
آخه موضوع اینجاست که همه نمیتونم با تمام روشهای تخصصی که وجود داره اطلاعات رو برگردونن

به نظر من جایگزین کردن چند باره اطلاعات روی هارد میتونه گزینه خوبی باشه باسه این کار

glc_engineer
26-07-2008, 08:41
آخه موضوع اینجاست که همه نمیتونم با تمام روشهای تخصصی که وجود داره اطلاعات رو برگردونن

به نظر من جایگزین کردن چند باره اطلاعات روی هارد میتونه گزینه خوبی باشه باسه این کار

دوست عزيز
من چند روش ابتكاري و چند روش حرفه اي در تاپيكم معرفي كردم
خواستي يك سر بزن مطالعه كن

mhaf
26-07-2008, 15:40
دوست عزيز
من چند روش ابتكاري و چند روش حرفه اي در تاپيكم معرفي كردم
خواستي يك سر بزن مطالعه كن
دوست من کدوم تاپیک
میشه لینکش رو بزاری
من قبلا هم اینو ازت خواستم ولی نذاشتی

javadshahvand