مشاهده نسخه کامل
: تبدیل ^ String به string
amir_amiri
18-07-2008, 09:15
سلام دوستان من ++C در بخش windows form application برنامه می نویسیم و نیاز دارم که محتویات متنی از نوع string یا *char را نمایش بدهم ولی تا جایی که من می دانم فقط متن متغیرهایی از نوع ^ String قابل نمایش است، کسی می تونه برای این مشکل من راه حلی ارائه بده . در ضمن از توابع Convert هم که استفاده می کنم معادل اسکی متن مورد نظرم نمایش داده می شود.
سلام
شما درست جریانات را درک نکرده اید.
علامت ^ به نوعی به ساختار اشاره گر یک Class اشاره دارد.
یعنی همان معمولی که در زبان VB.Net یا C#.Net متغییری از جنس String تعریف میکنیم در VC++.Net باید متغییری از ^String تعریف کنید.
یعنی اشاره گر یک کلاس بدون ^ معنا ندارد، و تبدیلی که خواستید هم معنا ندارد.
شما ^ را تایپ کنید ولی فرض کنید نمیبینیدش! مشکلتان حل میشود!
کدهای زیر معادل هستند و دقیقاً تولید یک کد IL میکنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعاً ساده است، شما الزام نوشتاری ^ را یک الزام سینتکسی فرض کنید، مثل Dim در VB، گرچه چندان تشبیه دقیقی نیست، ولی اگر اینطور فرض کنید، بهتر میتوانید باش کنار بیایید.
amir_amiri
18-07-2008, 11:38
من هنوز متوجه نشدم.
ببینید من نیاز دارم که محتوای TextBox ها را دریافت کنم و روی معادل اسکی متن داده شده یک سری عملیات ریاضی انجام دهم. برای این کار از متد ToCharArray استفاده می کنم و محتوای TextBox مورد نظرم رو به آرایه ای از کاراکترها منتقل می کنم . در نهایت پس از انجام عملیات مورد نظرم ، کدهای اسکی جدیدی بدست می آورم و معادل حرفی آن ها را در یک آرایه از کاراکتر ها قرار میدهم و نیاز دارم که محتوای این *char رو در TextBox دیگری نمایش بدم ولی نمی دونم چه طور می تونم این کار رو بکنم.چون وقتی که محتوای TextBox را مساوی مقدار درون آرایه ام قرار می دهم کد اسکی معادل حروف آن نمایش داده می شود.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
سلام
آیا این منظورتان است؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amir_amiri
19-07-2008, 10:03
بله ، منظورم همین بود. ممنون از راهنمایی تون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.