مشاهده نسخه کامل
: کمک:کامپیوتر هی رست میشه
goldenmasoud
17-07-2008, 22:53
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.من وقتی با ویندوز کار میکنم بعد از چند لحظه یا یه صفحه آبی میاد یا بدون اینکه صفحه آبی بیاد ریست میشه.من رمها هم جا به جا کردم اما باز هم درست نشد.:18:
رمات و مینبورد چیه , Cpu ?
با برنامه sisoft sandra چک کن ببین سخت افزارت سالمه اگه سالمه یا داغ میکنه ریست میشه یا ویروس داری
goldenmasoud
18-07-2008, 16:46
با سلام.من باياس رو مين بورد رو update كردم.2 ساعتي درست كار ميكرد اما يهو قاط زد و دوباره روز از نو روزي از نو.ببخشيد آقا علي اين برنامه رو از كجا بايد دانلود كرد.با تشكر
goldenmasoud
18-07-2008, 18:47
يادم رفت بگم.بعضي از بازيها هم كه قبلا كار ميكرده حالا ديگه كار نميكنه.البته بعضيهاش هم كار ميكنه.يه ارور جديد هم وقتي وارد ويندوز ميشم ميده
windows expelore has encountered a problem and needs to close. we are sorry for the inconvenience.
مشکل شما نرم افزاری هست احتمالا از نسخه های قدیمی و ناقص ویندوز استفاده میکنید
برنامه sisoft sandra
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سریال برنامه داخل nfo هست
goldenmasoud
18-07-2008, 22:17
نه.من sp3 نصب كردم و اصلا ويندوز قديمي نيست.
اینم سریال نامبر sisoft اگه پیدا نکردی
CCZQN2T6GA3XK76HP9GPEXTWEQ7PME
شاید ویندوزتون ناقص باشه با اینکه اخرین ورژنه ,چیزه دیگه ای به ذهن من نمیرسه
خوده من یه ویستا دارم وقتی نصبش میکنم (صفحه مرگ)همین صفحه ابی میاد ولی تو ویندوزای دیگه نمیاد ;)
goldenmasoud
18-07-2008, 23:14
ممكنه كه مشكل از سخت افزار باشه.
rezarafiee
19-07-2008, 08:24
می تونه از کارت گرافیک هم باشه
goldenmasoud
19-07-2008, 08:25
با سلام.امروز كه رفتم سروقت pc يه ارور داد كه فكر كنم مشكلم رو حل كنه.خلاصه ارور اين بود:
Chdisk/fو update driver
حالا نميدونم چطوري بايد Chdisk/f و update driver بكنم.ممنون ميشم كمكم كنيد.
zeus7610
19-07-2008, 08:29
از خیلی چیزها می تونه باشه
ریست سیستم معمولا از ram و power می تونه باشه و چون این دو منبع به مادربورد وصل هستند بنابراین می تونه از مادر بوردت هم باشه ولی چون میگی صفحه آبی می آید یعنی سیستم وقت داره که یه error بزنه و این یعنی احتمال خرابی این دو کمتر میشه و احتمال خرابی هاردت بیشتره. اگه می تونی هاردتو Low Level format بکن. و یه ویندوز سالم بدون نرم افزار نصب کن ببین مشکل داری یا نه./...
goldenmasoud
19-07-2008, 10:03
چطوري ميتونمchdisk/f و update driver كنم؟و چطوري low level format كنم؟
تا وقتی مشکل اصلی رو پیدا نکردی low level format نکن شاید اصلا نیازی بهش نباشه.
chdisk/f همون اسکنه دوستان چرا هی میپیچونید یه چیزه!! راهنمایی غلط هم نکنید برو properties بعد tools بعد check now بعد هر 2 تا گزینه رو انتخاب کن بعد اسکن کن البته شاید اینا رو میدونستی :)
اگه سخت افزار باشه حتما sisoft نشون میده
iranian_ boy
20-07-2008, 01:26
دوست عزیز این صفحه آبی ماله گرافیک. البته نه اینکه گرافیکت مشکل داره . اگر وندوزت رو عوض کنی درست میشه. البته بهتر sp2 باشه چون این sp3 ها بدرد نمیخورن اکثرا کاربرا باشون مشکل دارن.
اگر مادربردت گرافیک onboard داره و گرافیک جدا گانه دیگری استفاده میکنی driver گرافیک onboard رو نصب نکن.
بیش از حد توان گرافیکت ازش کار بکشی اینجوری هم ممکنه بشه مثلا با گرافیک 7300 بخوای assasians cread رو با رزولیشن high بازی کنی. اونموقع error صفحه آبی میاد و ریست میشه. اگر باز هم مشکلت حل نشد میتونه مال match نبودن قطعات سخت افزاریت باشه . مثلا مادر برد های giga اکثرا با گرافیک های برد asus بهتر match میشن تا xfx. اگر مشخصات سیستمت رو بدی بهتر میشه راهنماییت کرد.
موفق باشی.
-------------------------------------------
Life is ours, we live it our way
goldenmasoud
20-07-2008, 09:48
ممنون از راهنماييتون.ولي من صبح pc رو بردم تعمير.بعد از ظهر ميرم بردارم.هر مشكلي هم داشت اينجا مطرح ميكنم شايد به درد دوستان بخوره تا كسي خرج بيخود نكنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.