PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : God of War III

صفحه ها : 1 [2]

S.Y.K
26-03-2010, 14:11
به نظر من کم هم هستش...
ps3 همیشه از بابت لودینگ مشکل داره کمی زیاد طول میکشه. ولی دلیل بر کم امتیاز دادن نمیشه.
انقدر تو بازی ها باس های با ریختو قیافه های مختلف دیدیم که همین ساده بدونش مزیته. :31:
من که
امتیاز 10 برای 'گرافیک خدای جنگ میدم.
علتی که به گرافیک 9.8 دادم 2 دللی عمده داشت
1-ضعیف بودن چهره ی بعضی کارکتر ها مثل Pandora یا Hera که فکر کنم خودت کاملا مشاهده کردی.من انتظار نداشتم که چهره ای به پر جزئیاتی کریتوس برای اونها طاراحی کنن اما حداقل انتظار چهره ی پر جزئیات تری رو داشتم مخصوصا Pandora که تاثیر گذاری بسیار زیادی در دساتان داشت
2-به خاطر باگ های بازی.همین طور که در نقد گفتم من باگ زیادی ندیم.وقتی برای بار دوم بازی رو به پایان رسوندم بعضی از باگ ها را دیدم که اصلی ترین اون غیب شدن بعضی از کارکتر ها بود !
اما در کا گرافیک بازی و سای مشخصه های اون عالی بودن

به خدا بهترين نقدي بود كه ديدم ولي....
گرافيك بازي بعضي جاها مثل شمار ه ي دوم بازي ميشد ولي اين اخر بازي بسي گريستيم خيلي گريستيم نه بسي پايان بازي اصلا خوب نبود ابكي و درد لاي جرز نميخورد:13:
امیر جان من بهت حق میدم ولی هیمن طور که گفتم به نظرم مرگ کریتوس واقعا یک پایان فوق حرفه ای بود و توی نقد هم به 3 گانه ی ماتریکس تشبیهش کردم.به نظر خود کشی کریتوس و در آخرین صحنه نشان دادن رد خون که تا دره پیش رفته بود کاملا مبهمه و این ابهام رو خیلی دوست دارم.ب هنظرم بهترین پایان بود امیر جان

A M I R 1 1 0
26-03-2010, 15:21
بدون هيچ جاي شكي شماره ي سوم بازي نميتونه اينگونه باشه!!!:5:
داستان ضعيف,گرافيك داراي چند باگ كه از شماره ي دوم به ارث برده,پايان بازي ابكي و خراب. اكشن هاي از پيش رندر شده!!!
ولي با اين حال يكي از بهتري نبازي هاي عمرم بود.....:20:

واقعا ميخوام بدونم كريتوس براي چي اينجوري كرد تو اين پايان يحيي تو كه خوب بلدي بگو عزيزم البته تو اسپويلر!!!

sinak3
26-03-2010, 15:39
دوست عزيز
نمره فني به نمره اي ميگن كه بازي رو در سخت ترين شرايط آزمايش كنن و همه چيزو در نظر بگيرن
در اينكه اين بازي جزو بهترين بازيهاست شكي نيست و من هم يكي از طرفداراش هستم
مثلا خود من نمره فني رو شايد 9.5 بدم
ميدوني 9.5 در نمره فني يعني چي ؟ يعني يه غول يه انقلاب يه چيز باور نكردني
چيزي بنام 10 نداريم اصلا در نمره فني چون هيچ چيز بدون نقصي وجود نداره و هيچ وقت وجود نخواهد داشت
طبيعت ماده ميگه هر چي يه نقطع ضعفي داره
من منظورم به چالش كشيدن بازي نبود بلكه منظورم نمره فني بود
اين بازي بدون هيچ جاي شكي يكي از بهترين بازي هاي تاريخ بازي ها حداقل تا 5 سال آينده خواهد بود و اين خيلي چيز بزرگيه

خوب دوست من اونموقع چجوری بازی های زیادی نمره ی 10 گرفتن؟مثل GTA IV یا همین متال خودمون که از IGN و GS 10 گرفت؟
شما چه جوری به این استدلال رسیدی؟

S.Y.K
26-03-2010, 15:41
واقعا ميخوام بدونم كريتوس براي چي اينجوري كرد تو اين پايان يحيي تو كه خوب بلدي بگو عزيزم البته تو اسپويلر!!!
کلا یکی از این ایارادات همین بود امیر جان.کریتوس لحظه ی آخر میگه انتقام من هم اکنون به پایان رسید و خود کشی می کنه!این برای من نقطه ی ابهام بود.توی نقد هم گفتم .واقعا منظور از این انتقام انتقام چه کسیه ؟ زن و بچش ؟ اگه او بود که اریس رو خیلی وقت پیش کشت.اگرم منظورش زئوس بود دیگه دلیل خود کشی خودش چی بود ؟ این به نظر من یکی از ابهاماتیه که نباید در بازی می بود و جنبه ی خوبی نداشت ! در هر حال خیلی جای بحث داره خود کشی کریتوس !

LΩRD
26-03-2010, 16:16
خدایی عجب نقدی بود :8: حال کردم، دمت گرم آقا :10: یه سوال ! God of War 3 واسه PS2 اومده بیرون ؟

A M I R 1 1 0
26-03-2010, 16:28
نه براي پلي 2نمياد و نيومده!!!
يحيي جون اگه قصدش خودكشي بود كه توي شمار ه ي اول به خاطر كابوس هاشم كرد ولي دوباره خدايان اونو پذيرفتن اما تو ي 3 منظورش از انتقامم به پايان رسيد را نفهميدم منم!!! ولي اين گايا ديگه چش بود رفت به رحمت ايدي؟؟؟من برم يه ميل به سني بزنم بينم منظورش از انتقامم به پايان رسيد چي بوده:8:

hacpdvp
26-03-2010, 18:41
به نظر من علت موفقیت این بازی فقط نورپردازی و صحنه های تاریک و خشونت بسیار زیاد این بازی بوده

داستان بازی و شخصیت ها و غیره اونقدر که تعریف میکنن خوب نیست

ولی در کل بازی موفقی میشه شاید از MGS موفقتر!!!

resident_evil
26-03-2010, 20:30
ممنون يحيي نقدت عالي بود .
من خودم به گرافيك بازي 9.0 ميدم چون واقعا قبل از انتشار بازي خيلي چرت و پرت تحويل ملت دادن كه گرافيك بازي با CG مو نميزنه و ازين حرفا . كلا گرافيك بازي خيلي ضعف داشت كه واقعا يه جاهايي اصلا در حد اين بازي نبود . كلا رو جزئيات خيلي ضعيف كار كرده بودن و همين طور طراحي كاراكترها غير از خود كريتوس . اما بقيه نكات بازي فوق العاده بود مخصوصا گيم پلي !
بازم تشكر از يحيي كه عالي نقد كرد .

M A X I M U M
26-03-2010, 21:52
خوب دوست من اونموقع چجوری بازی های زیادی نمره ی 10 گرفتن؟مثل GTA IV یا همین متال خودمون که از IGN و GS 10 گرفت؟
شما چه جوری به این استدلال رسیدی؟

شما يه لينك بده از هر كدوم از اين سايتايي كه ميگي كه نمره فني شده باشه 10 !!!
خود همين GTA IV نمره فنيش 9.6 كه يعني شاهكاره
اينجا متاسفانه خيلي ها به دست گرفتن دسته X360 و PS3 رو شاهكار عالم ميدونن و از اون به بعد فيليسوف ميشن البته منظورم اصلا شما نيست كلي دارم ميگم
من موندم اونايي كه همون روزي كه اين كنسول ها عرضه شد رفتن گرفتن خاموشن بي خيال
اگه قانع نشدي حرف شما درسته

Layken
26-03-2010, 23:26
رفیق به دست گرفتن دسته کنسول چه ربطی به امتیاز دادن و این حرفا داره..
هر کی هر طور برداشت کرده امتیاز میده. مثلا یحیی اون چیزی رو که به نتیجه رسیده بیان کرده.
یا هر کیه دیگه که نقد می نویسه ...برداشت ها کاملا شخصی و محترم هستش.
بچه ها نه با سایت های خارجی قرارداد دارند نه این که پولی دریافت می کنن. یا هر چیز دیگه...
مثلا می گم من که اومدم گفتم امتیاز 10 میدم یا نوید گفته 9 یا یحیی 9.8 هر کدام از دوستان نظر خودشون رو گفتن.
این جا هم خب جم شدیم نظراتمون رو بیان کنیم. و مطمئن هستم هیچ کدمونمون هم به دست گرفتن دسته رو شاهکار نمی دونیم.
شاهکار تعریف های زیادی داره...

M A X I M U M
27-03-2010, 00:07
عزيز جان سوء تفاهم نشه
منم از ايشون همونجا تشكر كردم بابت نقد جالبشون و گفتم به نظر من 9.8 از لحاظ فني زياده
ايشون بحث رو كش دادند نه من
من به نظر ايشون همونجا احترام گذاشتن اما ايشون نظر منو به چالش كشيدن و در مورد اون قسمت دوم هم كسي كه بايد بفهمه فهميده پس مهم نيست

Hunter lord
27-03-2010, 08:28
آقا این چه پایانی بود ... خدا لعنتشون کنند ... سه ساعت تو کف بودیم ... ما گفتیم . . . ولش کن . . . خونه ی دوستم یه چشمون اشک بود یه چشمون خون . . . باید یه PS3 بخرم . :37::45:

دوستان می تونند GOD OF WAR III و GOD OF WAR COLLECTION رو به قیمت 59 $ و 25 $ از دبی خریداری کنند که خیلی به صرفه است .

S.Y.K
27-03-2010, 11:03
به نظر من علت موفقیت این بازی فقط نورپردازی و صحنه های تاریک و خشونت بسیار زیاد این بازی بوده

بازی های God of War با اینکه همیشه از لحاظ گرافیکی و فاکتور های گرافیکی خوب بودن همیشه به خاطر گیم پلی فوق العاده و داستان پردازی عالی مورد تحسین واقع شدن.
درباره ی داستان باید طور دیگه ای نظر داد به نظر من
داستان بازی بد نبود و اتفاقا خوب هم بود ولی در حد Gof of War نبود.او پیچیدگی های سابق رو نداشت و سطحی شده بود و به عبارتی او سورپرایز های نسخه ی 2 رو نداشت.
نکته ی بعدی شما درباره ی شخصیت پردازی گفتید.که به شما گفته که شخصیت پردازی بد بوده ؟؟؟ و یا اینکه چه طور به این نتیجه رسیدید ؟
شخصیت پردازی بازی به نظر من عالی بود.خدایان یونان باستان کاملا درخور نام و بزرگی که ازشون سراغ داریم طراحی شده بودن.به عنوان مثال هرکول.واقعاچه از لحاظ طراحی بدنی و چه از لحاظ شخصیتی عالی طراحی شده بود و عظمت اسم هرکول رو فراتر از انتظار من به نمایش گذاشت و کاملا روی قدرت بدنیش تاکید داشت بازی.Zeus و Heads هم واقعا از لحاظ شخصیت پردزای عالی بودن.هر چند قبول دارم بعضی از شخصیت پردزای ها در حد God of War نبود که بارز ترین نمونه Hermes بود که به عنوان یک خدا فقط در حال مسخره بازی و متلک پرانی بود ! به جز Hermes که کمی در اضافه کردن شخصیت جوک گویی به شخصیتش زیاده روی شه بود بقیه شخصیت ها کاملا مطابق با افسانه ها بودن و باز هم به عنوان یک نمونه ی کاملا بارز Hephaestus رو مطرح می کنم.

SamGun
27-03-2010, 12:01
به خدا بهترين نقدي بود كه ديدم ولي....
گرافيك بازي بعضي جاها مثل شمار ه ي دوم بازي ميشد ولي اين اخر بازي بسي گريستيم خيلي گريستيم نه بسي پايان بازي اصلا خوب نبود ابكي و درد لاي جرز نميخورد:13:
شما 1 و 2 رو هم بازی کردی !؟

اول بهتره که هر بازی رو تو سبک خودش بسنجیم.چون اینطوری فقط علکی وقت هدر دادیم.

داستان بازی هم تو شماره های 1 و 2 غوغا کرده بود و فقط نیاز به یک پایان داشت !!

البته من تو این 20 سال زندگی به این نتیجه رسیدم که حتی دقیقه 90 هم میتونه همه چیز رو عوض کنه !!

به قول یحیی ... کریتوس در آخر بازی میتونه کل ضعف داستان رو بپوشونه .

در ضمن شما اگه MGS رو از اول بازی میکردی و تو داستان بازی بودی هیچ وقت نمیگفتی این بازی از MGS 4 هم شاید موفق تر باشه !

آقا این چه پایانی بود ... خدا لعنتشون کنند ... سه ساعت تو کف بودیم ... ما گفتیم . . . ولش کن . . . خونه ی دوستم یه چشمون اشک بود یه چشمون خون . . . باید یه PS3 بخرم . :37::45:
رامتین تو مگه PS3 نداری !! ؟؟

بابا بخر دیگه ! چقدر پول میزاری روی هم !! آخه واسه ی کی !! :31:
دوستان می تونند GOD OF WAR III و GOD OF WAR COLLECTION رو به قیمت 59 $ و 25 $ از دبی خریداری کنند که خیلی به صرفه است .

حالا کی داوطلب میشه بره دبی!!؟؟ :31:

A M I R 1 1 0
27-03-2010, 12:52
برادر من اگه 2 و 1 را بازي نكنم مرض دارم به خاطر كريتوس ناراحت بشم تازه اون شماره اي كه اتفاقاتش قبل از 1 ميافته را هم بازي كردم همون چينز اف المپيوس:31:

ali_ranger22
27-03-2010, 13:02
آقا یکی فقط بگه پایان بازی چرت بود یا درست حسابی تموم شد ؟
اصلا کاملا تموم شد یا میشه ادامش داد ؟

A M I R 1 1 0
27-03-2010, 13:16
كامل تموم ميشه و نميشه ادامه داد!!!
كريتوس بعد از كشتن خدايان خود كشي ميكنه و ديگه نميشه بازي را ادامه داد:31:

resident_evil
27-03-2010, 13:20

البته يه راهي براي ادامه گذاشتن فكر كنم . چون بعد ازين كه تيتراژ پاياني رفت اومد همون جايي كه مُرده بود رو نشون داد اما نبود . يه رَدي از خون مونده بود و خودش رو پرت كرده بود پايين . شايد زنده مونده باشه شايد هم نه . پايان خوبي داشت كلا .

ali_ranger22
27-03-2010, 14:34
بازی که ادامه پیدا می کنه قطعا
در واقع اتفاقات بین این شماره ها می تونه سوژه ی بازیه دیگه ای باشه همونطور که کارگردان بازی گفت هر موقع بخوایم می تونیم بازی دیگه ای از سری بسازیم
اما همین که خوب تریلوژی رو تموم کرده باشن خودش خیلی خوبه

farbod N73 me
27-03-2010, 20:58
سلام دوستان بازی رو تازه کرایه کردم
به اندازه ی 40 دقیقه بازی کردم.
بازی خوبه ولی تا اینجا خیلی چیز جالبی نداشت!
گرافیکش خوبه ولی نه در حد عالی!
یه سوال اساسی:
این بازی چرا وقتی دوربین میچرخه کمی(به اندازه ی خیلی کم) دچار افت فریم میشه؟ اصلا رفته رو اعصابم!!!
میخوام ببینم واسه شما هم همینجوری میشه؟

SamGun
28-03-2010, 00:18

والا علی جون یهو میبینی زنش اومد ادامه ی بازی رو بازی کرد :31: خدارو چه دیدی داداش :38:

البته زن که نداره ! فوقش میگن صیغه بودن کسی نفهمیده :31:

سلام دوستان بازی رو تازه کرایه کردم
به اندازه ی 40 دقیقه بازی کردم.
بازی خوبه ولی تا اینجا خیلی چیز جالبی نداشت!
گرافیکش خوبه ولی نه در حد عالی!
یه سوال اساسی:
این بازی چرا وقتی دوربین میچرخه کمی(به اندازه ی خیلی کم) دچار افت فریم میشه؟ اصلا رفته رو اعصابم!!!
میخوام ببینم واسه شما هم همینجوری میشه؟

شما با چی بازی میکنی ؟ منظورم نوع TV و سایزش هست .

PS3 با کابل HDMI v1.3b و یک LED TV واقعا تو فریم معرکه بوده اینجور که من دیدم !

S.Y.K
28-03-2010, 01:03
خوب دوستان امروز موفق شدم Challenges بازی رو تموم کنم که یه Trophy هم گرفتم
باید بگم واقعا عالی و لذت بخش بود و در بعضی از مبارزات صحنه های شلوغ واقعا پر هیجان بود
بعد از پایان Chalnge Mode بخشی به نام Combat Arena باز میشه
که شما در اون می تونید مبارزات رو شبیه سازی کنید و تماما کنترل دست شماست
از جمله تعیین Health - Magic - Item و تعداد دشمنان و همچنین اینکه کدوم دشمن رو انتخاب کنید!
یک نکته ی دیگه هم اینه که به وضوح تنوع دشمنان دیده میشه که واقعا از اون چیزی که من فکر می کردم بیشتر بود
برای Combat Area 2 تم می تونید انتخاب کنید یکی تاریک و دیگری روشن
البته خیلی واضحه تم تاریک فقط بهانه ای برای نشان دادن نور پردازی فوق العاده ی بازیه که با برخورد شمشیر کریتوس به زمین محیط روشن میشه.
این بخش یه فایده ی دیگه هم داره.اونم اینکه با شبیه سازی مبارزات سخت می تونید با آمادگی بالا به سراغ درجه ی Very Hard بازی یا Chaos برید.چون که درجه ی Hard یا همون Titan هم واقعا سخت بود !
فقط تنها ناراحتی من از اینه که برای پایان بازی در حالتی مثل Chaos کلا Trophy قرار داده نشده که انگیزه رو کم می کنه

A M I R 1 1 0
28-03-2010, 14:41
من که توی حالت Chaos دشمن اولیشو گیر میکردم:31:راستی سنی گفت برای ادامه ی بازی یه راهی گذاشته که اگه خئاستن ادامه بدن بتونند:5:

farbod N73 me
28-03-2010, 14:44
والا علی جون یهو میبینی زنش اومد ادامه ی بازی رو بازی کرد :31: خدارو چه دیدی داداش :38:

البته زن که نداره ! فوقش میگن صیغه بودن کسی نفهمیده :31:

شما با چی بازی میکنی ؟ منظورم نوع TV و سایزش هست .

PS3 با کابل HDMI v1.3b و یک LED TV واقعا تو فریم معرکه بوده اینجور که من دیدم !

من با کابل HDMI High Speed Sony با تلویزیون Sony Bravia 40" X'Series بازی میکنم و اینی هم که میگم خیلی مشهود نیست و موقع تعویض بسیار سریع دوربین میشه حسش کرد.
ولی مشکل من اینه که به افت فریم خیلی حساس شدم!

farbod N73 me
30-03-2010, 23:35
بالاخره این بازی هم تموم شد.
انصافا خیلی کوتاه بود و زود تموم شد.
به نظر من سلاح ها تو این شماره خیلی بهتر کار شده بودند و استفاده ی بیشتری ازشون میشد(من خودم بعد از Blade of Exile بیشتر از Nemean Cestus استفاده کردم که به نظر من جزو قویترین سلاح های بازی بود)
گرافیک پیشرفت کرده بود ولی نه به حد خیلی اعلا.
ولی انصافا تکسچرهای کریتوس و طراحیه بدنش عالی بود(ولی نمیدونم چرا این عضله های کریتوس من رو یاد بتمن تو بازی Batman Arkham Asylum مینداخت!!!)
یکی از کارهای قشنگ بازی همون افزایش تعداد دشمن ها و همچنین نداشتن افت فریم تو صحنه های خیلی شلوغ بود که من یکی خیلی حال کردم.
منی که بازی رو تو حالت Medium تموم کردم بازی رو آسون دیدم حالا بقیه ی مود ها رو نمیدونم!معماهای بازی خیلی کم شده بود که خلی حالم رو گرفت!ولی یه نوآوری خوب دیگه تو بازی اصلاح سیستم QTE(Quick Time Event)r بازی بود(همون سیستم دکمه زنی) که خیلی به کار میومد
مثلا تو بازی های قبلی آدم بیشتر به جای اینکه حواسش به صحنه و اکشن بازی باشه مدام چشمش پایین صفحه بود ولی تو این شماره من همیشه بازی رو نگاه میکردم و اصلا حس اینکه دنبال دکمه ها بگردم رو نداشتم چون دکمه ها در اطراف صفحه دقیقا به حالت دسته ظاهر میشدن که یک نو آوری عالی از استودیوی Santa Monica بود.
داستان بازی به قول جناب S.Y.K محدود بود ولی ما شاهد تمام تلاش تیم سازنده بودیم.بازی تنوع گیم پلی God of War II رو نداشت ولی بازم صحنه های پرواز هیجان بازی رو بالا میبرد.
موسیقی بازی هم عالی بود و حماسه ی God of War رو تکمیل میکرد.
به نظر من پایان بازی به زیرکانه ترین شکل ممکن تمام شد و درسته که سه گانه تمام شد ولی مطمئن باشید با این پایان قسمت های دیگه از این بازی رو خواهیم دید!
به نظر من نمره ی کلی بازی 9.6 هستش.
با تشکر.

hacpdvp
31-03-2010, 18:30
بازی های God of War با اینکه همیشه از لحاظ گرافیکی و فاکتور های گرافیکی خوب بودن همیشه به خاطر گیم پلی فوق العاده و داستان پردازی عالی مورد تحسین واقع شدن.
درباره ی داستان باید طور دیگه ای نظر داد به نظر من
داستان بازی بد نبود و اتفاقا خوب هم بود ولی در حد Gof of War نبود.او پیچیدگی های سابق رو نداشت و سطحی شده بود و به عبارتی او سورپرایز های نسخه ی 2 رو نداشت.
نکته ی بعدی شما درباره ی شخصیت پردازی گفتید.که به شما گفته که شخصیت پردازی بد بوده ؟؟؟ و یا اینکه چه طور به این نتیجه رسیدید ؟
شخصیت پردازی بازی به نظر من عالی بود.خدایان یونان باستان کاملا درخور نام و بزرگی که ازشون سراغ داریم طراحی شده بودن.به عنوان مثال هرکول.واقعاچه از لحاظ طراحی بدنی و چه از لحاظ شخصیتی عالی طراحی شده بود و عظمت اسم هرکول رو فراتر از انتظار من به نمایش گذاشت و کاملا روی قدرت بدنیش تاکید داشت بازی.Zeus و Heads هم واقعا از لحاظ شخصیت پردزای عالی بودن.هر چند قبول دارم بعضی از شخصیت پردزای ها در حد God of War نبود که بارز ترین نمونه Hermes بود که به عنوان یک خدا فقط در حال مسخره بازی و متلک پرانی بود ! به جز Hermes که کمی در اضافه کردن شخصیت جوک گویی به شخصیتش زیاده روی شه بود بقیه شخصیت ها کاملا مطابق با افسانه ها بودن و باز هم به عنوان یک نمونه ی کاملا بارز Hephaestus رو مطرح می کنم.

شخصیت کریتوس از شماره یک تا 3 خیلی فرق کرده اون موقع که قرار بود شماره یک منتشر بشه شخصیت کریتوس رو مثل یه انسان فرض کرده بودن که خیلی از محدودیت های انسانی رو هم داره ولی هر چی جلوتر رفت به 2 و 3 رسید کریتوس خش تر و کاراش تخیلی تر شد البته نمیخوام بگم که خوب نبوده ولی به نظر من بهتر بود رو همون حرف اولشون موموندن . در مورد بقیه شخصیت ها هم بگم حرف شما رو قبول دارم خداهای یونان باستان واقعا جالب بود ولی وقتی این بازی رو با شخصیت های MGS مقایسه میکنیم میبینیم شخصیت ها زیاد روشون کار نشده تو MGS هر شخصیت یه داستان و گذشته ای داشت که جالب بود ولی تو GOW بیشتر تکیه به گیم پلی و سبک اکشن بازی بوده یعنی آشنایی زیادی با شیخصن های پیرامون داستان حاصل نمیشد به نظر من گیمر ها از عنوان اختصاصی PS3 انتظارای زیادی دارن که البته این توقع ها هم زیاد اند هم مختلف متنوع . راضی کردن همه هم خیلی سخته .منم فقط نظر شخصی خودم رو گفتم

میتونم Max Payne رو مثال بزنم که تو ذهن همه گیمر ها موند به خاطرشخصیت و داستان خوبی که داشت (تو بیشتر نظر سنجی ها بهترین شخصیت مکس انتخاب میشه)نه فقط به خاطر گیم پلی و گرافیک بازی.

مرسی

only4u-m
01-04-2010, 17:17
دوستان این هم روش بازی کردن با دسته های جدید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشنهاد می کنم یکبار هم بازی رو اینجوری تموم کنید :46:

Masoud King
07-04-2010, 12:11
Soundtrack های بازی رو میتونید از لینک زیر به صورت مجانی دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Bs_panzer
14-04-2010, 22:29
بازی بالاخره تموم شد واقعا عالی بود گرافیک فوق العاده داستان قوی گیم پلی خفن ! هیچ جور نمیشه توصیفش کرد یه شاهکاره

بهترین بازی تو این 3-4 سال که انجام دادم این بود

دوستان آخرین نسخه هست این ؟ خیلی گریه دار تموم شد !

حالا برم سراغ heavy rain :دی

sasanjfr
16-04-2010, 12:18
بازی واقعاً خوب بود اما:
اولاً نوآوری خاص تو گیم پلی این ژانر نداشت و همون گیم پلی استاندارد ha*ck 'n slash بود.گیم پلی تنوع بسیار خوبی داشت و معماها هم برای این عنوان که همیشه به خاطر اکشنش معروف بوده بد هم نبودند.فقط ای کاش مبارزه با تایتان ها به Cronos محدود نمیشد چون این بخش واقعاً جالب از آب دراومده بود!
ثانیاً داستان بازی بسیار آب بندی شده بود!کلاً از این سبک داستان که یه نفر در یه قدمی کشتن کسی ناکام میشه و بعد از 15-10 ساعت دوباره با همون فرد روبرو میشه و از بین میبردش خوشم نمیاد و به نظرم فوق العاده کلیشه ای هست.سونی سانتا مونیکا دقیقاً همین رو مو به مو پیاده کرد و میشه گفت که داستان بازی حاصل کش دادن داستان GOW II بود و هیچ چیز خاصی نداشت.اما از طرف دیگه cut scence های عالی بازی،voice acting و soundtrack های بی نظیر یک چنین داستان سطحی ای رو فوق العاده حماسی جلوه می داد و موجب میشد داستان خیلی آزار دهنده نشه.گرافیک هم که عالی بود و به نظرم تنها مشکلش مدل های بد شخصیت های مونث مثل Hera , Athena و Pandora بود و در مجموع با یکی از بهترین گرافیک ها در کنسول PS3 مواجهیم.
تروفی های بازی هم جالبن و من با همون دفعه اول بازی تو مود تایتان حدود 76درصد تروفی ها رو به دست آوردم.challenge of olympus هم بسیار آسون بود و در عرض نیم ساعت هر 7تاش رو complete کردم تا تروفی ها برسه به 84 درصد.متاسفانه نتونستم labyrinth رو بدون مردن به پایان برسونم و اون اوایل بازی هم حواسم به godly possession ها نبود و واسه همین دارم دوباره از اول میرم تا این دو تروفی gold رو هم بگیرم و بعد از Assassin's Creed II ، Batman: Arkham Asylum و God of War III ،Heavy Rain رو هم platinum کنم.
کلاً بازی عالی بود و اگه داستان بهتری داشت خیلی عالی تر هم میشد.

----------------------------------

راستی NPD آمار فروش بازی های ویدئویی در آمریکای شمالی رو در ماه مارس منتشر کرد و God of War III تونست در عرض دو هفته اول رلیزش در این منطقه با فروش 1.1 میلیون نسخه ای بیشترین فروش رو بر روی یک پلتفرم داشته باشه.بعد از God of War III،بازی Pokeman SoulSilver پلتفرم DS با فروش 1.02 میلیون نسخه ای و نسخه PS3 فاینال فانتزی 13 هم با 828.2 هزار نسخه فروش بهترین عملکرد رو بر روی یک پلتفرم داشتند.اما در میزان فروش کلی بازی ها FF XIII با فروش 1.322.100 نسخه بر روی PS3 و Xbox 360 و Battlefield: Bad Company 2 با فروش 1.283.000 بر روی Xbox 360 و PS3(روی Xbox 360 حدود 825.500 نسخه و روی PS3 حدود 451.200 نسخه) در رده های اول و دوم قرار گرفتند و God of War III هم سوم شد.

sasanjfr
18-04-2010, 21:58
خب God of War III هم به سلامتی پلاتینیم شد.1000hit combo رو تو مبارزه با هرکول زدم.

کلاً تروفی های بازی به جز 5-4 تا خیلی چالش برانگیز نبودن و همونطور که قبلاً هم گفتم تنها یک بار تموم کردن بازی تو مود Titan،باعث آزاد شدن حداقل 65-60 درصد تروفی ها میشه.بدتر از همه اینکه تروفی ای به مود Chaos(همون very hard) اختصاص داده نشده و واسه همین جذابیت چندانی برای بازی کردن مجدد GOW III تو این مود وجود نداره.هرچند این مود واقعاً توانایی های هر بازیبازی رو به بهترین نحو به چالش میکشه و ارزش بازی کردن مجدد GOW III تو این مود زیاده.
کلاً تروفی های بازی رو می تونستن کمی بهتر ببندن

Bs_panzer
19-04-2010, 18:55
این هرکولو خیلی بد کشت اییییییی

دیدی قیافش چطوری له شد :2:

واقعا kratos تو این نسخه خونخوار شده بود :دی

فکر کنم تو شماره بعدی هند جگر خور جاش بازی کنه :16:

sasanjfr
20-04-2010, 18:38
کریتوس آنها را کشت ما آنها را رتبه بندی کردیم!
-------------------------------------------------

مارس 2005 دنیا تغییر کرد.شخصی به نام کریتوس در سراسر جهان روی تلویزیون ها ظاهر شد و توانست بسیاری را به وجد بیاورد.سرها را برید،چشم ها را کند و روده تبه کاران را درآورد!بله همه این کارها را کرد.

اما هرچیز خوبی بالاخره روزی تمام می شود.بله God of War III هم آمد و فوق العاده هم بود اما پایان سه گانه God of War را رقم زد.میدانیم کارگردان GOW III،آقای Stig Asmussen گفته که این بازی پایانیست بر سری ای که می شناختیم اما به این هم اشاره کرده است که علاقه مند است روی بازی های بیشتری از سری God of War کار کند.هیچکس نمی داند معنی این حرف چیست اما به هر صورت با چشمانی گریان و صورتی خونین مجبوریم با کریتوس وداع کرده،حداقل فعلاً،و خاطراتمان را مرور کنیم.

خاطراتی بس خشن و خونین.

خاطرات محبوب ما از God of War چیست؟البته که boss fight ها!هر مبارزه ای انتظار بازیبازهای معمول را از یک boss battle بالا برد و هربار ما را از خود بیخود کرد.اما این مبارزه ها همانند فرزندانمان نیستند که نتوانیم یکی را بر دیگری ترجیح دهیم و محبوب ترین را انتخاب کنیم.پس بی تردید بعضی مبارزه ها بهتر بودند و هستند.با در نظر گرفتن این موضوع،ما ادیتورهای IGN را دور هم جمع کردیم و از آنها خواستیم که برای انتخاب بهترین مبارزه های این سه گانه رای دهند(متأسفیم Chain of Olympus!).

چه مبارزه هایی به لیست راه یافتند؟مقاله را بخوانید تا متوجه شوید.

با در نظر گرفتن بسیاری از جوانب،مبارزه با Poseidon همچنان بخشی از tutorial سومین شماره God of War است اما چه tutorial ای!شما بازی را روی Gaia آغاز می کنید،عده ای minion را از سر راهتان برمی دارید و بعد درحالیکه با موجودی شبیه به یک خرچنگ آبی درگیر شده اید روی بازوی Gaia از جایی به جای دیگر پرتاب می شوید و نهایتاً روی سر Gaia با تسجم آبی خدای دریا به صورت تن به تن می جنگید.اگرچه مبارزه با Poseidon به اندازه کافی آسان است(جاخالی دادن هنگامی که پاهای خرچنگ مانندش را به سمت شما هدف می گیرد،ضربه زدن به آنها،ضربه زدن به قلبش و بعد پریدن از روی سر او) اما پایان حماسی این مبارزه و میدان دید شما هنگام قلع و قمع Poseidon سبب شده است که مبارزه با او را جز این لیست قرار دهیم.شما روی یک تایتان هستید که با اینکه تجسم خرچنگ مانند Poseidon به نقاط حیاتی او ضربه می زند اما خود خدای دریا در مشتش اسیر شده و تایتان او را به کوه Olympus می کوبد.شما می توانید در حین مبارزه درد را روی صورت Gaia ببینید و خشم Posiedon را لمس کنید.در نهایت وقتی با Poseidon چهره به چهره می شوید یکی از خشن ترین end kill های سری God of War پیش رویتان قرار خواهد گرفت.

Hydra اولین boss ایست که در God of War با آن روبرو می شوید و این هیولا کار فوق العاده ای را در نمایش گوشه ای از هرآنچه که بازی برای شما در نظر گرفته یعنی تفاوت در اندازه شما و هیولاها،خشونت،قطع اعضا و المان های معمایی انجام داد.علاوه بر نمایش هیولای عظیم الجثه که کریتوس دربرابر آن بسیار ریزجثه به نظر می رسید Hydra مثالی از یک boss battle عالی طراحی شده است.علاوه بر یاد گرفتن چگونگی جاخالی دادن از حملات این هیولا و اینکه کدامیک از حملات شما قوی تر از دیگریست شما نیاز دارید که از محیط نهایت استفاده را ببرید و از المان های محیطی جهت از بین بردن دشمنتان استفاده کنید.سری God of War از این استراتژی طراحی در boss battle های متعددی استفاده کرده است اما در مبارزه با Hydra این موضوع به شکل فوق العاده ای پیاده شده است.حس ترس و ابهتی که برای اولین بار که با این هیولا در God of War روبرو شدیم به ما دست داد چیزی نیست که زیاد تجربه کردیم باشیم و به همین دلیل است که این boss یکی از boss های مورد علاقه ماست.

اگرچه همیشه رویارویی با دشمن اصلی یک بازی لذت بخش است اما مبارزه با خدای جنگ اصلی یعنی Ares به سبب نتیجه بدیهی ای که از آن می توان گرفت به یادماندنیست:"immortal(نامیرا) اسم بی مسمایی بیش نیست"

در طی بازی به صورت اجمالی خدای غول پیکری که در حومه Grecian پا بر زمین می کوبد و از بالا همچون برجی،مبارزه انسان هایی که پیش چشمان او مورچه ای بیش نیستند را نظاره می کند را مشاهده خواهید کرد.اما برای مبارزه نهایی،کریتوس قدرت عظیمی را آزاد می کند؛جعبه پاندورا.جعبه پاندورا سبب افزایش سایز اسپارتان به شکل چشم گیری می شود به نحوی که با حد و اندازه های خداگونه Ares برابری می کند.مبارزه در این حالت گودزیلا شکل چندان به طول نمی انجامد و Ares به او کلک می زند و کریتوس را در توهمی کابوس وار که در آن کریتوس باید با کلون های خودش بجنگد به دام می اندازد.

در سکانس نهایی،کریتوس که از این توهم رهایی یافته است شمشیر غول پیکری که متعلق به یکی از مجسمه ها بود را به دست می گیرد تا آن را علیه خدای جنگ به کار ببندد.نتیجه نبرد،مرگ Ares در دستان Kratos است؛چیزی که تقریباً غیرممکن به نظر می رسید.حتی برای ارزیابی بهتر صحنه یک توده ابر قارچی شکل نیز چاشنی می شود.فوق العاده است!

مبارزه آغازین God of War II نه با یک خدا یا هیولای افسانه ای و کلاسیک بلکه با مجسمه ای عظیم الجثه انجام می گیرد که به وسیله زئوس زنده شده تا مقاصد شوم او را دنبال کند.Colossus of Rhodes که یکی از عجایب هفت گانه دنیای کهن است به عنوان یک مجسمه به طرز شگفت انگیزی چابک است؛از دید زدن سریع از بالای ساختمان ها گرفته تا ضربه زدن به کریتوس ناچیز(در مقایسه با خودش!) به نحوی که انگار با مگسی طرف است!این نبرد نمایش دهنده آمیزه ای منحصر به فرد از پلتفرمینگ و مبارزه با boss است که به بهترین شکل ممکن توسط سری God of War ارائه شده است.بعد از مدتی ضربه زدن به این هیولای برنزی،Kratos به سبب کم حوصلگی همیشگی اش مبارزه را به داخل او می کشاند و در داخل این مجسمه غول پیکر با اعضای داخلی او یعنی دنده ها،داربست ها و چفت و بست هایش درگیر می شود.این محیط داخلی زمین تا آسمان با منطقه جنگی پرآشوب بیرون این روکش برنزی تفاوت دارد!

مبارزه با Colossus of Rhodes به عنوان برترین مبارزه God of War II،خفن ترین مجسمه را از زمان Ghostbusters II پیش چشمان شما می آورد و استاندارد جدیدی را برای boss fight های حماسی تعیین می کند.استانداردی که تا پایان بازی دست نخورده و بی رقیب باقی می ماند.

اگر دنبال نبردی هستید که نشان دهنده این باشد که چرا God of War III تنها روی پلی استیشن 3 امکان پذیر است آن نبرد،مبارزه با Cronos است.شما مبارزه را روی بازوی این تایتان آغاز می کنید،دست او از راه می رسد و پی می برید که تنها ناخن انگشت او بزرگتر از درب اغلب گاراژهاست!خیلی زود روی شانه او با چندین minion درگیر می شوید و دوربین از شات های نزدیک و جلو به نمایی دیگر تغییر پیدا می کند تا به شما یادآوری کند در برابر این موجود عظیم الجثه شما کفش دوزکی بیش نیستید!مدتی بعد درون Cronos هستید تا بدترین رفلاکس اسید تاریخ را برایش رقم بزنید.همه اینها بدون حتی یک لودینگ و بدون اینکه کوچکترین توقفی در کار باشد اتفاق می افتد.این اکشنیست دیوانه وار و خالص در بزرگترین مقیاسی که تاکنون دیده ایم!

براوو سونی سانتا مونیکا!براوو!

-------------
نویسندگان: Sam Claiborn , Greg Miller و Nicole Tanner

April 6,2010

resident_evil
20-04-2010, 22:21
واقعا مبارزه با Cronos به نظر من بي نظير بود تو GOW ! خيلي عالي كار شده بود .

A M I R 1 1 0
21-04-2010, 22:51
وقتی که ناخونشو کندم حال داد این کرونوسو میگم :دی

Bs_panzer
21-04-2010, 23:28
قشنگ ترین جای بازی به نظرم همون اولش بود :دی اون 10 دقیقه اول دهنم همین طور وا مونده بود :دی

همه سلاح هارو آپگرید کردم بهترینشون اونی بود که از هرکولس میگیری

از این DLC که می گفتن خبری نشده ؟

lord arthas
27-04-2010, 20:15
خیلی وقتی تموم شد ضد حال خوردم!!!!! 16 هزار تومان خرج بازی کردم (تو گیم نت بازی میکردم)

Turok-71
29-04-2010, 18:23

manuelcalavera
29-04-2010, 18:34
همونطور که میدونید احتمالا GOW II واسه پی سی اومد بعد از 3 سال :دی
فک میکنید 3 کی بیاد ؟

hosseincode2008
29-04-2010, 20:25
احتمالا سال 2011 بياد ، البته هجري شمسي !

javad_vosogh
18-06-2010, 20:18
سلام کسی این بازی رو برای فروش نداره

aminbritney
19-06-2010, 14:06
وااااااایییییی بهترین بازیه این گاد آف وار.:19:اشک آدم در میاد.

یعنی4دیگه ساخته نمیشه؟

Hunter lord
19-06-2010, 14:19
وااااااایییییی بهترین بازیه این گاد آف وار.:19:اشک آدم در میاد.

یعنی4دیگه ساخته نمیشه؟

نسخه جدید به نام Ghost of sparta برای PSP منتشر خواهد شد .

اگه به god of war علاقه دارید یک عدد PSP ناقابل بخرید و از دو عنوان منتشر شده از این بازی روی PSP لذت ببرید.

aha2012
19-06-2010, 14:37
من از بین این همه gow فقط نسخه ی psp ایشو بازی کردم که اونم خیلی توپ بود و باشنیدن ساختن نسخه ی دیگه برای psp خیلی خوشحال شدم

Layken
30-08-2010, 14:06
بعد مدتی وقت کردیم بازی رو روی درجه سختی Hard تموم کنیم.
رسما عرق کرده بودم. روزه که بیدیم شدید نیاز به اب پیدا کرده بودم. چقدر لذت بخش هست جنگ با زئوس.

masoud93
29-03-2011, 12:12
سلام.

من یه جا گیر کردم :

یه غول هست اندازه غول سنگیه ولی انسان هستش (بدنش گوشتیه)

یه خورده که میزنمش میای روی دستش و هی با اون یکی دستش (که قبلش ناخونش رو میکنی) میکوبه روی مچ اون یکی دستش که ما روش هستیم و تنها جایی که من میتونم برم تا دستش روم نخوره بین دو تا از انگوشتاش هست و هیچ علامت و ... نمیاد که مثلاً بگیریش و ...

دیگه نمیدونم باید چکار کنم ...

ویرایش :

واقعا مبارزه با Cronos به نظر من بي نظير بود تو GOW ! خيلي عالي كار شده بود .
وقتی که ناخونشو کندم حال داد این کرونوسو میگم

همین رو میگم ...

Layken
29-03-2011, 12:43
سلام.

من یه جا گیر کردم :

یه غول هست اندازه غول سنگیه ولی انسان هستش (بدنش گوشتیه)

یه خورده که میزنمش میای روی دستش و هی با اون یکی دستش (که قبلش ناخونش رو میکنی) میکوبه روی مچ اون یکی دستش که ما روش هستیم و تنها جایی که من میتونم برم تا دستش روم نخوره بین دو تا از انگوشتاش هست و هیچ علامت و ... نمیاد که مثلاً بگیریش و ...

دیگه نمیدونم باید چکار کنم ...

ویرایش :

همین رو میگم ...

به بدنش نگاه کن یه جور راه مانندی داره که میتونی به اونا بچسبی و بالا بری...شمشیرشو فرو میبره بالا میری تند تند باید بپری...بعضا باید چپ و راست هم بری..
در ضمن یه عکس با گوشیت بگیر بزار من دقیقتر بگم...ولی فک کنم همین هستش.

MohammadT15
31-03-2011, 10:03
به نظر من به احتمال 99 درصد تا 3 4 سال دیگه نسخه ی 4 برای پلی 3 میاد شک نکنید که خدای جنگ برا کنسول پلی 3 دو تا خواهد بود

خوب من یه جای بازی گیر کردم توی المپیوس فکر کنم بغل یه مجسمه ی زن سنگی همونجا که اون زن مسته که با هرکول بود رو میکشه و لیوانش رو برمیداره یه جاییش حالت معمایی شکل داره یه ستون قابل حرکت هست و اون زنه که مرده و میتونه بلندش کنی و 3 تا حالت مخزن مانند که باید از آب پر بشن تا بتونی بازی رو ادامه بدی.اولیش راحته ستون رو سمت آبشار کوچیک میبری و آب میریزه تو مخزن.دومیش هم میری روی فضای دایره ای شکل و صفحه سبز مانند میشه ستون رو میبری سمت چپ و آب میریزه توی مخزن.اما اون آخریش رو چه جوری باید پر کرد؟همون که ابتدار سمت چپ هست تا میری رو دایره میاد سمت راست و بغلش یه سکو هست

Layken
31-03-2011, 10:08
به نظر من به احتمال 99 درصد تا 3 4 سال دیگه نسخه ی 4 برای پلی 3 میاد شک نکنید که خدای جنگ برا کنسول پلی 3 دو تا خواهد بود

خوب من یه جای بازی گیر کردم توی المپیوس فکر کنم بغل یه مجسمه ی زن سنگی همونجا که اون زن مسته که با هرکول بود رو میکشه و لیوانش رو برمیداره یه جاییش حالت معمایی شکل داره یه ستون قابل حرکت هست و اون زنه که مرده و میتونه بلندش کنی و 3 تا حالت مخزن مانند که باید از آب پر بشن تا بتونی بازی رو ادامه بدی.اولیش راحته ستون رو سمت آبشار کوچیک میبری و آب میریزه تو مخزن.دومیش هم میری روی فضای دایره ای شکل و صفحه سبز مانند میشه ستون رو میبری سمت چپ و آب میریزه توی مخزن.اما اون آخریش رو چه جوری باید پر کرد؟همون که ابتدار سمت چپ هست تا میری رو دایره میاد سمت راست و بغلش یه سکو هست
دوست من اینجا کمی پیچیدست ...
دقت کن باید زاویه دیدتو طوری قرار بدی که احساس کنی همگی اون پلها و مسیری که با قرار دادن اون کوزه مانند درست میکنی برابر باشه.
ببین به اون پله ها توجه کن...اخرش یه جور یه پله بالا هستش اون مخزن رو میکشی به اونا حتما دیدی وقتی جسد اون پیرزن رو میندازی توی یکی از مخزن ها اب جاری میشه باید طوری مسیر رو تکمیل کنی که اب جاری شده از اون بالا مستقیم بیاد بریزه داخل اون مخزن روبروی پله ها..واقعیتش سخته..گفتنش...شاید اگه یه عکس از اونجا بگیری بزاری من بتونم راحتتر توضیح بدم.
ولی دقت کن حتما مسیری که با چشمت میبینی ضروری هستش..درواقع یک جور قول خوردن هستش...

MohammadT15
31-03-2011, 13:30
دوست من اینجا کمی پیچیدست ...
دقت کن باید زاویه دیدتو طوری قرار بدی که احساس کنی همگی اون پلها و مسیری که با قرار دادن اون کوزه مانند درست میکنی برابر باشه.
ببین به اون پله ها توجه کن...اخرش یه جور یه پله بالا هستش اون مخزن رو میکشی به اونا حتما دیدی وقتی جسد اون پیرزن رو میندازی توی یکی از مخزن ها اب جاری میشه باید طوری مسیر رو تکمیل کنی که اب جاری شده از اون بالا مستقیم بیاد بریزه داخل اون مخزن روبروی پله ها..واقعیتش سخته..گفتنش...شاید اگه یه عکس از اونجا بگیری بزاری من بتونم راحتتر توضیح بدم.
ولی دقت کن حتما مسیری که با چشمت میبینی ضروری هستش..درواقع یک جور قول خوردن هستش...

ممنون امتحان میکنم اگه نشد عکس میگیرم:40:

MohammadT15
31-03-2011, 17:03
نفهمیدم چیکار باید کنم داداش بیا اینم عکس رو عکس بگو نامگذاری هم کردم

MohammadT15
31-03-2011, 21:45
آقا حالا فهمیدم درست شد:31:

Layken
31-03-2011, 22:10
خوشحالم الان اومدم بگم تازه روی عکس رو هم با فتوشاب علامت زده بودم که خب رد کردی..
دیدی چه جوریه لامصب اصلا با کلمه و نوشتن نمیشد گفت چجوری ردش کنی...ولی خوب خوشحالم برو جلو که با صحنه هایی روبرو خواهی شد :31: