مشاهده نسخه کامل
: آیا V8 مشکل مخابراتی داره؟
Engadget
16-07-2008, 18:41
سلام به همگی...
تا جایی که من گشتم نه کلوپ V8 هست و نه در مورد مشکل مخابراتیش تاپیکی ایجاد شده بود.
چیزی که در مورد V8 و کلا موتورولا شنیده بودم اینه که به دلیل ناسازگاری با سیستمهای مخابراتی ایران، مشکل آنتن دهی در بعضی نقاط دارن و پیغام no service و از قبیل میدن. پارسال که خودم V3i داشتم، همین مشکل بود. حالا اگه الان برم یه V8 بخرم، بازم اینجوریه یا دیگه مشکلی نیست؟ آیا راه مطمئن و امنی برای رفع این مشکل هست؟ ممنون میشم از دوستانی که این گوشی رو دارن یا تجربه داشتن، راهنمایی کنن... :46:
rozysara
17-07-2008, 08:53
نه عزیزم اینا همه حرف هستش که گوشی های موتو مشکل انتن دهی دارن و اگه بعضی از گوشی ها مشکل نو سرویس دارن به دلیل نا سازگاری نرمافزار اونها با سیستم مخابراط ایران هستش که اونم به دلیل تنظیم شدن برای سیستم مخابراط برخی از کشورهای عربی هستش چون اکثر گوشی ها از دوبی میاد و با یه اپگرید به فلش بین المللی برطرف میشه
Engadget
17-07-2008, 10:25
نه عزیزم اینا همه حرف هستش که گوشی های موتو مشکل انتن دهی دارن و اگه بعضی از گوشی ها مشکل نو سرویس دارن به دلیل نا سازگاری نرمافزار اونها با سیستم مخابراط ایران هستش که اونم به دلیل تنظیم شدن برای سیستم مخابراط برخی از کشورهای عربی هستش چون اکثر گوشی ها از دوبی میاد و با یه اپگرید به فلش بین المللی برطرف میشه
از جواب ممنونم....
حالا این آپدیت رو چه طور میشه انجام داد؟ برنامه اش چیه؟ فایلهای فلشو از کجا میشه گیر آورد؟ ریسکی نداره که؟
حتی اونهایی هم که با گارانتی فیتکو هستن همینطورن؟ خود شرکت کاری نمیکنه یعنی؟؟؟
rozysara
17-07-2008, 14:10
به نظر من اونایی که گارانتی فیتکو دارند بیشتر با این مشکل روبرو هستند چون گوشی رو از دوبی میارن اگه اهاشون حرف بزنی تجربه نشون میده مشکل رو حل میکنن
به نظر من راحترین گوشی در ضمینه ارتقا نرمافزار موتورلا هستش که از نصب گیم هم راحتره فقط فایل رو دانلود میکنی و با برنامه rstlite به گوشی انتقال میدی
فایلش هم میتونی از سایتهای
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
forum.motofan.ru
........
پیدا کنی موفق باشی
Corvette
18-07-2008, 14:19
v8 هیچ مشکلی با آنتن دهی نداره.. نیازی هم به پچ نیست... سیستمه کریستال کال هم داره که صدایه بسیار شفاف و صافی
در بدترین شرایط برایه مکالمه بت میده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.