ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄◄ تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به برنامه AutoPlay Media Studio

صفحه ها : 1 2 3 [4]

ali_bonakdar
09-03-2013, 11:24
plugin.SetProperties و mediaplayer.SetProperties اصلا وجود ندارند نه تو ورژن 7.5 نه تو ورژن 8

ali_bonakdar
09-03-2013, 11:37
plugin.SetProperties و mediaplayer.SetProperties نه تو ورژن 7.5 و نه ورژن 8 وجود ندارد ؛ لطفا بیشتر راهنمایی کنید

omid.sarmad
09-03-2013, 20:09
متاسفانه بله. من هیچ وقت چنین کاری نکرده بودم ولی با توجه به امکانات این برنامه فکر می کردم باید وجود داشته باشه، که البته نبود چنین امکانی نشان دهنده ضعف آن در این بخش هست. :n14:
البته روشهای دیگری برای انجامش هست (که الان برای تست انجام دادم) اما بستگی به نوع پروژه شما و نیز مکان و نحوه قرار گیری پلیر در صفحه دارد. می تونید یه اسکرین شات از پروژتون بزارید. اگر تونسید خود پروژه رو بزارید بهتره. :n13:

matt2010
13-05-2013, 18:15
سلام من یه سری پلاگین برای برنامه می خواهم مثل پیج ترنزیشن و ... کسی می تونه راهنمایی کنه از کجا دانلود کنم!:n03:

omid.sarmad
14-05-2013, 06:57
سلام. تو انجمن خود برنامه موجوده.

flashdesign
24-05-2013, 13:39
سلام
من برای پابلیش گرفتن از این برنامه به مشکل برخوردم، با اینکه همیشه خیلی راحت از برنامه پابلیش میگیرم حتی پروژه ای داشتم ک 4 گیگ بود و روی DVDریختم ولی الان یه کار خیلی معمولی دارم ک حجمش200 مگ بیشتر نیست و چندیدن بار تست کردم و 3 تا CDخراب کرده و نمیریزه روی CD
حتی دفعه آخر دقیقا گذاشتم 4 ساعت بمونه ، با اینکه به نظر میرسید داره کار انجام میده ولی CDرو نمیده بیرون.
خیلی هم کارم فوریه و یه هفته است درست نمیشه.
ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید.

mosimankan
24-06-2013, 23:28
با سلام دوستان .یک سوال داشتم .میخوام با AutoPlay Media Studio یک نوار کشویی یا همونComboBox

درست کنم که لیست نام رو بزارم توش وبا کلیک بر هر کدوم از اسم تو لیست ComboBoxبه page مربوطش بره .کسی میتونه راهنماییم:n26:

:n26::n26: کنه؟؟؟؟؟ممنون میشم:n26:

mosimankan
27-06-2013, 03:11
خودم پیدا کردم مرسی که جواب نداد کسی

sheranyali
12-09-2013, 08:12
سلام من یه پروژه دارم که داخلش از فلش استفاده شده می خوستم ببینم چطور میتونم نرم افزار فلش رو روی سیستمی که فلش روش نصب نیست نصب بشه و چه آدرسی باید برای نصب نرم افزار روی سی دی درdependicies بدهیم با توجه به اینکه درایور سی دی روی هر سیستمی متفاوت است ممنون

omid.sarmad
12-09-2013, 08:22
شما می تونید دستور کپی و رجیستر ocx های برنامه رو در پوشه System32\Macromed\Flash بدین و یا برنامه Flash Player رو تحت خط فرمان نصب کنید.

sheranyali
12-09-2013, 09:05
شما می تونید دستور کپی و رجیستر ocx های برنامه رو در پوشه System32\Macromed\Flash بدین و یا برنامه Flash Player رو تحت خط فرمان نصب کنید.

ببخشید من تازه کارم میشه ساده تر توضیح بدین

omid.sarmad
13-09-2013, 09:42
ببخشید من تازه کارم میشه ساده تر توضیح بدین

آخرین نسخه از Flash Player رو در پوشه FlashPlayer و با نام Setup.exe قرار دهید.
بعد کد زیر رو تو استارت آپ پروژتون قرار بدین.

File.Run(_SourceFolder.."\\FlashPlayer\\Setup.exe", "/install", _SourceFolder.."\\FlashPlayer\\", SW_HIDE, true)

mnma
14-09-2013, 13:40
سلام
وقتی کلمه ای رو تایپ میکنم که کلمه ای رو سرچ کنم به ترتیب حروف الفبا داخل لیست باکس نمایش نمیده.
میخوام اگه حرف a رو تایپ کردم همه کلماتی که اولشون a هست داخل لیست باکس نمایش داده بشه.(مثل دیکشنری باشه).لطفا راهنمایی کنید.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پروژه من: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shayan_alp
26-09-2013, 20:06
سلام.میخواستم یه برنامه ای بنویسم که در در ستون اول چند عدد بصورت دستی وارد بشه و برنامه هر عدد رو در یک عدد ثابت دیگه که براش تعریف کردیم ضرب کنه و در ستون دوم نمایش بده.ممنون میشم راهنماییم کنید

omid.sarmad
30-09-2013, 15:43
آخرین نسخه از AMS رو دانلود کنید:

IndigoRose AutoPlay Media Studio 8.2.0.0 Retail

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Password

Serials

omid.sarmad
04-10-2013, 08:42
سلام
وقتی کلمه ای رو تایپ میکنم که کلمه ای رو سرچ کنم به ترتیب حروف الفبا داخل لیست باکس نمایش نمیده.
میخوام اگه حرف a رو تایپ کردم همه کلماتی که اولشون a هست داخل لیست باکس نمایش داده بشه.(مثل دیکشنری باشه).لطفا راهنمایی کنید
سلام.
شما باید بر روی نتایج جستجو هم یه کنترلی انجام بدی.
به عنوان مثال ar در فیلد وارد شده، برای هر کدوم از نتایج جستجو میشه:

omid.sarmad
04-10-2013, 08:48
سلام.میخواستم یه برنامه ای بنویسم که در در ستون اول چند عدد بصورت دستی وارد بشه و برنامه هر عدد رو در یک عدد ثابت دیگه که براش تعریف کردیم ضرب کنه و در ستون دوم نمایش بده.ممنون میشم راهنماییم کنید

کافیه تمام مقادیر ستون اول رو بگیرید و به صورت یک به یک در عدد مورد نظر ضرب و در ستون دوم وارد کنید. یه همچین چیزی:

mehrshadmmm
14-10-2013, 13:48
سلام
من چند تا سوال داشتم :
1) چطور میتونم یه اسکرول بار بسازم که هن توش متن باشه و هم دکمه و عکس که با جا به جا کردن اسکرول اون ها هم با متن جا به جا بشند و بشه روشون کلیک کرد؟یا این که دو تا کادر مجزا با یه اسکرول جا به جا بشن هم زمان...تو یکی دکمه ها باشن و تو یکی متن.
2) موقع اتوران میخوام اولین چیزی که بیاد این باشه که برنامه های فلش پلیر و کویک تایم نصب بشه ( بتونه بفهمه رو دستگاه نصب هست یا نه....اگرم نه بشه تو ران اولیه بگه که باید نصب کنن )
ممنون

sobhan1990
19-10-2013, 13:37
سلام

چطور میشه یه آیتم(مثلا یه عکس) رو در برنامه ای که میسازیم درگ و دراپ کرد؟ و در یه قسمت دیگه برنامه قرار داد؟ آیا اینکار قابل انجامه؟

با تشکر

sobhan1990
19-10-2013, 19:29
:n16::n16::n16:

omid.sarmad
23-10-2013, 08:43
سلام

چطور میشه یه آیتم(مثلا یه عکس) رو در برنامه ای که میسازیم درگ و دراپ کرد؟ و در یه قسمت دیگه برنامه قرار داد؟ آیا اینکار قابل انجامه؟

با تشکر
سلام. بله قابل انجامه اما ساده نیست. شما باید از موقعیت ماوس مکان آبجکت رو تنظیم کنید. یه همچین پروژه ای قبلن نوشته شده. سرچ کنید شاید پیدا کنید.

omid.sarmad
23-10-2013, 08:48
سلام
من چند تا سوال داشتم :
1) چطور میتونم یه اسکرول بار بسازم که هن توش متن باشه و هم دکمه و عکس که با جا به جا کردن اسکرول اون ها هم با متن جا به جا بشند و بشه روشون کلیک کرد؟یا این که دو تا کادر مجزا با یه اسکرول جا به جا بشن هم زمان...تو یکی دکمه ها باشن و تو یکی متن.
2) موقع اتوران میخوام اولین چیزی که بیاد این باشه که برنامه های فلش پلیر و کویک تایم نصب بشه ( بتونه بفهمه رو دستگاه نصب هست یا نه....اگرم نه بشه تو ران اولیه بگه که باید نصب کنن )
ممنون

برای سوال اول یه پلاگین به نام اسکرول بار هست که با اون می تونید انجام بدین.
برای سوال دوم هم از منوی Peoject گزینه Dependencoes و پیش نیازهاتون رو تعریف کنید. نصبش رو هم می تونید از همین بخش انجام بدین یا اگر می خواید مخفی باشه با خط فرمان. که البته اونم مشکلات خاص خودش رو داره.

"ActiveStar"
30-10-2013, 11:19
آخرین نسخه از Flash Player رو در پوشه FlashPlayer و با نام Setup.exe قرار دهید.
بعد کد زیر رو تو استارت آپ پروژتون قرار بدین.

File.Run(_SourceFolder.."\\FlashPlayer\\Setup.exe", "/install", _SourceFolder.."\\FlashPlayer\\", SW_HIDE, true)

درود بر شما
پوشه فلش پلیر دقیقا منظورتون کجاست؟داخل پروژه همچین پوشه ای نیست.

saeidm1371
08-11-2013, 19:52
سلام دوستان

من یه برنامه ساختم که توش یه صفحه وب رو باز میکنه

الان میخوام کاری کنم که وقتی رو اون صفحه وب کلیک کنی (web page) به صفحه بعدی برنامه بره (next page)

با دکمه میتونم این کارو بکنم ولی من میخوام رو سایت که کلیک میکنی صفحه بعدی رو باز کنه

ممنون میشم راهنمایی کنین یا کدش رو بذارین

:11:

omid.sarmad
09-11-2013, 10:45
درود بر شما
پوشه فلش پلیر دقیقا منظورتون کجاست؟داخل پروژه همچین پوشه ای نیست.

دوباره متن رو بخونید. آخرین نسخه از Flash Player رو در پوشه FlashPlayer و با نام Setup.exe قرار دهید.

omid.sarmad
09-11-2013, 10:46
سلام دوستان

من یه برنامه ساختم که توش یه صفحه وب رو باز میکنه

الان میخوام کاری کنم که وقتی رو اون صفحه وب کلیک کنی (web page) به صفحه بعدی برنامه بره (next page)

با دکمه میتونم این کارو بکنم ولی من میخوام رو سایت که کلیک میکنی صفحه بعدی رو باز کنه

ممنون میشم راهنمایی کنین یا کدش رو بذارین

:11:

یعنی هر جای وب پیج که کلیک شد بره صفحه بعدی؟

saeidm1371
09-11-2013, 19:31
یعنی هر جای وب پیج که کلیک شد بره صفحه بعدی؟

آره ... هرجای وب سایت که کلیک شد بره صفحه بعد

میخوام آمار کلیک اون وب سایت بالا بره

و تا وقتی رو وب پیج کلیک نشه به صفحه بعدی نره

شما کدش رو میدونین؟

omid.sarmad
10-11-2013, 10:09
صفحه بعد اونوقت کجا هست؟ صفحه بعد اتوران یا صفحه بعد وب سایت؟

saeidm1371
10-11-2013, 16:25
صفحه بعد اونوقت کجا هست؟ صفحه بعد اتوران یا صفحه بعد وب سایت؟

صفحه بعد اتوران ...

این وب سایت تو صفحه اول هستش که میخوام بعد از کلیک به صفحه دوم (اصلی) بره

omid.sarmad
11-11-2013, 15:02
صفحه بعد اتوران ...

این وب سایت تو صفحه اول هستش که میخوام بعد از کلیک به صفحه دوم (اصلی) بره

شما باید موقعیت کرسر ماوس رو محاسبه کنید و در صورت کلیک در ناحیه تعیین شده تصمیم بگیرید که چه اتفاقی بیفته.

saeidm1371
11-11-2013, 16:08
شما باید موقعیت کرسر ماوس رو محاسبه کنید و در صورت کلیک در ناحیه تعیین شده تصمیم بگیرید که چه اتفاقی بیفته.

شرمنده آقا امید من هرکار کردم نتونستم این کارو بکنم
واسه همین یه دمو از پروژه (دقیقا تمام اندازه ها و ... مشابه نسخه اصلیه) رو گذاشتم که اگه امکانش هست شما خودتون کد رو بهش بدین
یا اینکه کد رو بذارین تا من به پروژه اضافه کنم
پیشاپیش ازتون ممنونم

omid.sarmad
11-11-2013, 20:07
شما می خواین در صفحه دوم روی بنر کلیک شه تا به صفحه سوم بره. درسته؟
یعنی در واقع می خواین کاربر رو مجبور به کلیک روی بنر کنین؟
سوال اینجاست که این بنر ثابته. یعنی هر کاربری در هر زمانی کلیک کنه یه صفحه باز میشه یا نوع ممکنه عوض شه؟
اگر عوض شه صفحات از روی یه سایت باز میشه یا نه متغیره؟
چون این روش که رو وب پیج کلیک شه (نه صرفن روی بنر) روش جالبی نیست. ولی اگه می خواین به همین روش کارتون پیش بره کد زیر رو تو ضفحه دوم و تو بخش On Mouse Button درج کنید.

saeidm1371
11-11-2013, 22:17
شما می خواین در صفحه دوم روی بنر کلیک شه تا به صفحه سوم بره. درسته؟
یعنی در واقع می خواین کاربر رو مجبور به کلیک روی بنر کنین؟
سوال اینجاست که این بنر ثابته. یعنی هر کاربری در هر زمانی کلیک کنه یه صفحه باز میشه یا نوع ممکنه عوض شه؟
اگر عوض شه صفحات از روی یه سایت باز میشه یا نه متغیره؟
چون این روش که رو وب پیج کلیک شه (نه صرفن روی بنر) روش جالبی نیست. ولی اگه می خواین به همین روش کارتون پیش بره کد زیر رو تو ضفحه دوم و تو بخش On Mouse Button درج کنید.

آره میخوام کاربر مجبور باشه که روی بنر کلیک کنه
نه این بنر ثابت نیست... یعنی هر کاربر هر دفه با یه بنر جدید روبرو میشه که به یه سایت لینک داده میشه...در واقه این بنرها و سایت ها که واسه کاربر میاد 9 تا هستند.
در اصل بنر تبلیغات کلیکی هستش. که به ساید مقصد لینک داده میشه.
که این بنر تو یه وب سایت گذاشته شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و آدرس همون وب سایت به برنامه داده شده
درضمن این کد رو گذاشتم ولی جواب نداد!!!

omid.sarmad
12-11-2013, 00:10
کد رو تو قسمت On Mouse Button گذاشتید؟

saeidm1371
12-11-2013, 11:18
کد رو تو قسمت On Mouse Button گذاشتید؟

آره ولی کار نکرد!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ROYAL2012
12-11-2013, 11:20
سلام بر اساتید محترم P30World

دوستان عزیز من میخوام یه پروژه با AMS بسازم که بیشتر کارش با پخش کننده هست ...

میخوام یه پلیر در نرم افزار درست کنم که تمامی طراحی شو خودم انجام بدم ..

یک نمونه ساختم که در تصویر زیر میتوانید مشاهده بفرمائید / فقط چند موضوع هست که میخواستم بیشتر متوجه بشم ؟

در این پروژه نزدیک به 170 ترانه اسلامی و مداحی قرار خواهد گرفت که کاربر با کلیک بر روی هر خواننده و یا مداح در پنجره های لایت که در تصویر بالا مشاهده میکنید لیست ترانه ها و مداحی ها به مایش در میاد و کاربر با کلیک بر روی هر کدام از ترانه ها و یا مداحی ها در پلیر طراحی شده لود بشه ...

من تو این پروژه به جای اسلایدر خود نرم افزار از Progrees نرم افزار برای نوار پیشرفت میخوام استفاده کنم هر کاری کردم نتونستم برای اینکار پخش ترانه ها را با Progrees تنظیم کنم ...

ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمائید ....

omid.sarmad
12-11-2013, 22:59
آره ولی کار نکرد!!!

اینو تست کنید:
تو On Preload صفحه دو این کد رو بزارید:

تو On Loaded وب پیجتون هم این کدو بزارید.

تو On Navigate وب پیجتون هم این کدو بزارید.

omid.sarmad
12-11-2013, 23:00
سلام
من تو این پروژه به جای اسلایدر خود نرم افزار از Progrees نرم افزار برای نوار پیشرفت میخوام استفاده کنم هر کاری کردم نتونستم برای اینکار پخش ترانه ها را با Progrees تنظیم کنم ...
ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمائید ....
سلام. چیکار کردید که نشد؟ دقیقن چه مشکلی دارید؟ الگوریتم می خواید؟

ROYAL2012
13-11-2013, 09:35
سلام. چیکار کردید که نشد؟ دقیقن چه مشکلی دارید؟ الگوریتم می خواید؟

من در این پروژه به جای اسلایدر نرم افزار از Progress استفاده کردم که زیباتر هستش ولی هر کاری کردم Progress‌با ترانه ست نشد و پس از 10 ثانیه خودش به آخر میرسه و از اول شروع به پر شدن نوار پیشرفت میکنه ...

توی قسمت on show کد زیر را نوشتم :

در قسمت On Timer هم کد زیر را قرار داده ام !

omid.sarmad
13-11-2013, 11:31
AudioLength / 100)*1000
میشه
AudioLength *10
به نظرتون این درصد پیشروی رو تعیین می کنه؟

ROYAL2012
13-11-2013, 12:12
:n13: :n02:

راست میگی ها .... :n08:

آخه من مبتدیم و زیاد وارد نیستم به همین خاطر چنین چیزهایی اتفاق میافته یگه ... ممنون میشم کد صحیح را برام قرار دهید ... ( البته توی پروژه بیشتر از 170 ترانه وجود خواهد داشت ... )

saeidm1371
13-11-2013, 13:22
اینو تست کنید:
تو On Preload صفحه دو این کد رو بزارید:

تو On Loaded وب پیجتون هم این کدو بزارید.

تو On Navigate وب پیجتون هم این کدو بزارید.

آقا امید این کارم کردم ولی بازم جواب نداد
پروژه رو که واستون فرستادم ... میشه خودتون رو اون امتحان کنین ببینین جواب میده یا نه؟

omid.sarmad
14-11-2013, 00:36
آقا امید این کارم کردم ولی بازم جواب نداد
پروژه رو که واستون فرستادم ... میشه خودتون رو اون امتحان کنین ببینین جواب میده یا نه؟

سعید عزیز هر دو تا کد رو تست کردم که براتون گذاشتم. همینجوری که براتون کد ننوشتم.
شما تو صفحه دوم یه آدرسی به من بدین که بنرارو توش نشون میده، من پروژه رو کلن براتون آپ کنم.
ممکنه کداش با این آدرسی که گذاشتین متفاوت باشه. البته یه کم.

یه روش دیگه: یه Hotspot بسازین و همون قسمتی که بنر لود میشه فیکسش کنید وقتی روش کلیک شه خود به خود به صفحه بعد میره.
بعد شما می تونید این بنرارو به صورت عکس نشون بدین بجای وب پیج و با کلیک دستور باز کردن صفحه مورد نظر رو بدین.

saeidm1371
14-11-2013, 13:17
سعید عزیز هر دو تا کد رو تست کردم که براتون گذاشتم. همینجوری که براتون کد ننوشتم.
شما تو صفحه دوم یه آدرسی به من بدین که بنرارو توش نشون میده، من پروژه رو کلن براتون آپ کنم.
ممکنه کداش با این آدرسی که گذاشتین متفاوت باشه. البته یه کم.

یه روش دیگه: یه Hotspot بسازین و همون قسمتی که بنر لود میشه فیکسش کنید وقتی روش کلیک شه خود به خود به صفحه بعد میره.
بعد شما می تونید این بنرارو به صورت عکس نشون بدین بجای وب پیج و با کلیک دستور باز کردن صفحه مورد نظر رو بدین.

آقا امید سایتی که بنر روش هستش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من این روش دوم رو بلد نیستم ولی ب نظر خودتون هرکدوم بهتره رو انجامش بدین
ولی فکر کنم چون بنر باید از تو سایت لود بشه تو این روش دوم مشکل داشته باشه

omid.sarmad
14-11-2013, 21:19
بنرا ثابتن. یعنی مثلن 9 تا بنره که تصادفی نشون داده میشن یا نه ممکنه بعدن عوض شن؟

saeidm1371
14-11-2013, 23:23
بنرا ثابتن. یعنی مثلن 9 تا بنره که تصادفی نشون داده میشن یا نه ممکنه بعدن عوض شن؟

منظورتونو متوجه نمیشم ...

جای بنر ثابته ولی هم لینک بنر عوض میشه و هم آدرسی که به بنر داده شده...

یعنی در اصل مثل 9 تا بنر هستش که هر دفه یکی از بنرا لود میشه

تو این 2تا عکس هم جای بنر هم لینک بنر هم آدرس فایل بنر مشخصه

omid.sarmad
15-11-2013, 10:46
منظوم اینه که تعداد مشخصی بنر هست که هر کدوم هم لینک خودشون رو دارند یا نه مثلن امروز 9 تا بنره که تصادفی نشون داده میشن و مثلن هفته دیگه ممکنه بنرا و لینکهای اونا عوض بشن؟

saeidm1371
15-11-2013, 17:27
منظوم اینه که تعداد مشخصی بنر هست که هر کدوم هم لینک خودشون رو دارند یا نه مثلن امروز 9 تا بنره که تصادفی نشون داده میشن و مثلن هفته دیگه ممکنه بنرا و لینکهای اونا عوض بشن؟

این دومی ک گفتین

امروز 9 تا بنر هستش که تصادفی نشون میده و ممکنه چند وقت بعد لینک و بنرا عوض بشه

omid.sarmad
15-11-2013, 22:46
متاسفانه AMS از این شیوه آدرس دهی که در بنرها استفاده شده، پشتیبانی نمی کنه. راه ساده ای هست که با کلیک بر روی کل وب آبجکت به صفحه بعد برید.
ببینید این خوبه
Project.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeidm1371
16-11-2013, 21:06
متاسفانه AMS از این شیوه آدرس دهی که در بنرها استفاده شده، پشتیبانی نمی کنه. راه ساده ای هست که با کلیک بر روی کل وب آبجکت به صفحه بعد برید.
ببینید این خوبه
Project.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

داداش امید ازتون ممنونم
همینو میخواستم
واقعا ازتون ممنونم
خدا خیرت بده
:n16:

dannyfox
18-11-2013, 11:04
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده، داخل برنامه تنظیماتی نداره که موسیقی که پخش میشه رو بشه عوض کرد و باید صبر کرد تا موزیک تموم بشه.
حالا من یه موزیک پلیر فلش دارم و میخوام تو کل صفحات پخش بشه و موزیک در حال پخش این پلیر قطع نشه ...
خیلی ممنون میشم پاسخ بدید

d3vilst0rm
20-11-2013, 10:42
سلام
من میخوای داخل پروژم یه بخش ایجاد کنم برای پخش فایل های صوتی
چطوری میشه داخل برنامه فایل های صوتی رو پخش کرد؟
من پلاگین media player رو انتخاب مینم و لود هم میکنم از اکشن ها اما پخش نمیشه چیزی و دکمه هاش غیر فعالن
ممنون مشم در مورد نحوه پخش فایل های صوتی در برنامه راهنمایی کنید
dannyfox
20-11-2013, 12:18
سلام
من میخوای داخل پروژم یه بخش ایجاد کنم برای پخش فایل های صوتی
چطوری میشه داخل برنامه فایل های صوتی رو پخش کرد؟
من پلاگین media player رو انتخاب مینم و لود هم میکنم از اکشن ها اما پخش نمیشه چیزی و دکمه هاش غیر فعالن
ممنون مشم در مورد نحوه پخش فایل های صوتی در برنامه راهنمایی کنید
این پیج رو ببین. مشکلت حل میشه...

3RiaLbaZ
20-11-2013, 12:45
سلام دوستان
من 2 روزه کرک دانلود منیجرم از کار افتاده (idm) هر کرکی هم استفاده کردم نتیجه نداشت
تا حالا چند تا نسخه و چند تا کرک مختلف امتحان کردم ولی هیچ کدوم اثر نمی کنه ، هر 10 دقیقه ، یه ارور میده :
شما از سریال نامبر تقلبی استفاده می کنید:n03:
چی کار کنم ارور نده؟:n30:

d3vilst0rm
20-11-2013, 13:21
این پیج رو ببین. مشکلت حل میشه...

ممنون
این رو انجام دادم ولی عمل نکرد
نمیدونم چرا
من نسخه 8.1 رو دارم و داخل ویندوز 8.1 اچرا میکنم
میشه یه راهنمایی فارسی کنید؟ شاید من راهنمایی رو خوب متوجه نشدم

saeidm1371
22-11-2013, 19:42
آقا امید واقعا ازتون ممنونم ک مشکلم رو حل کردین

فقط یه سوال دیگه در مورد موزیک ....

اگه رو همون وبسایتی که تو پروژه بود موزیک گذاشتم و در عین حال نخواستم این موزیک تو پروژه پخش بشه باید چیکار کنم؟

یعنی یه کد باشه که فقط موزیکی که تو اون وبسایت درحال پخش هستش رو قطع کنه

omid.sarmad
24-11-2013, 18:12
همچین کاری با ams نمیشه انجام داد. البته به خاطر اینکه اکتیو ایکسی که ams داره استفاده می کنه خیلی قدیمیه احتمالن خودش اصلن پخش نشه. شایدم این کد جواب بده.

rroozisia
03-12-2013, 12:54
سلام می خوام با یه کلید فونت رو کپی کنم تو پوشه فونت ویندوز-کدشم می دونم چیه ولی جواب نمیده میشه کمکم کنید.

omid.sarmad
03-12-2013, 21:47
سلام. با یه کلید؟ چه کلیدی؟ کدتون چیه؟

rroozisia
07-12-2013, 20:23
کلید فرق نمی کنه از lable هم می تونم استفاده کنم.

System.RegisterFont(Shell.GetFolder(SHF_FONTS).."\\My Font.ttf", "MyFontName", true);

amin76gh
28-12-2013, 15:41
سلام من یه فیلم استارت اپ میخوام کسی سراغ داره ؟

omid.sarmad
29-12-2013, 01:32
کلید فرق نمی کنه از lable هم می تونم استفاده کنم.

System.RegisterFont(Shell.GetFolder(SHF_FONTS).."\\My Font.ttf", "MyFontName", true);

این کد فونت رو کپی نمی کنه فقط در صورت وجود رجیسترش می کنه.
شما اول باید از دستور Copy استفاده کنید بعد این دستور رو اجرا کنید.

Amir -7
01-01-2014, 23:50
با سلام
میخواستم بدونم که وقتی یه اتوران با AutoPlay Media Studio میسازیم و میخوایم که روی CD ذخیرش کنیم،چه جوری باید انتهای اون رو ببندیم که قابل دستکاری شدن نباشه؟؟تاکید میکنم که روی CD،روی هارد که بخوای ذخیره کنی معلومه که تیک rename resource files میزنی.ولی روی CD چه جوریه؟؟؟؟لطفا سریعتر راهنمایی کنید چون که زمان کافی ندارم...

Amir -7
01-01-2014, 23:50
یخواستم بدونم که وقتی یه اتوران با AutoPlay Media Studio میسازیم و میخوایم که روی CD ذخیرش کنیم،چه جوری باید انتهای اون رو ببندیم که قابل دستکاری شدن نباشه؟؟تاکید میکنم که روی CD،روی هارد که بخوای ذخیره کنی معلومه که تیک rename resource files میزنی.ولی روی CD چه جوریه؟؟؟؟لطفا سریعتر راهنمایی کنید چون که زمان کافی ندارم...

omid.sarmad
02-01-2014, 00:43
شما به هر روشی ذخیره کنی به سادگی قابل دستکاری هست. حالا اگه فکر می کنی با ذخیره رو هارد مشکل حله!!! کافیه محتویاتی که رو هارد ذخیره شده رو خودتون رایت کنید. به همین سادگی :n17:

secret_f
13-01-2014, 20:54
سلام
یکی از لینکایی که در پروژه ام گذاشتم یه فایل با فرمت فلش رو در flash player باز می کنه اگه بخوام وقتی روی button مربوط بهش کلیک می کنم به صورت پیش فرض فایلم رو در حالت fullscreen با flash player باز کنه چکار کنم؟
(منظورم از فول اسکرین همون شکلیه که وقتی ctrl+F رو توی فلش پلیر میزنم نمایش میده یعنی کنار پنجره اش علامت close و اینا نداشته باشه)

omid.sarmad
14-01-2014, 10:55
سلام
یکی از لینکایی که در پروژه ام گذاشتم یه فایل با فرمت فلش رو در flash player باز می کنه اگه بخوام وقتی روی button مربوط بهش کلیک می کنم به صورت پیش فرض فایلم رو در حالت fullscreen با flash player باز کنه چکار کنم؟
(منظورم از فول اسکرین همون شکلیه که وقتی ctrl+F رو توی فلش پلیر میزنم نمایش میده یعنی کنار پنجره اش علامت close و اینا نداشته باشه)

سلام. شما فلش رو در پروژه وارد کن و در یه پنجره فول اسکرین نمایشش بده.

imanafg
15-01-2014, 13:57
سلام دوستان من تازه تو این انجمن عضو شده ام
وخیلی دوست دارم با برنامه اتوپلی کار کنم اما چیزی زیادی دربارش نمیدونم
لطفا اگه لینک فیلم اموزشی دارید برادم بفرستید تا منم یاد بگیرم

omid.sarmad
16-01-2014, 09:35
دانلود آموزش نرم افزار Autoplay Media Studio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])زمان آموزش: 1 ساعت و 40 دقیقه
ابعاد: 1024x768
سطح آموزش: مبتدی - متوسطه
نوع آموزش: ویدیویی

saeedvr
26-01-2014, 15:07
سلام من دو تا سوال ازتون داشتم
من دارم یه نرم افزار میسازم تو دو مورد گیر کردم نمیدونم چجوری میشه یکی اینکه صدا رو به صورت پلیری بزاری
و دوم اینکه چجوری tree رو با متن یا صدا یا فیلمی که قراره پخش بشه لینک کنی مثل دو تا عکسی که گذاشتم

اگه کمک کنید ممنون میشم

Rasivell
02-02-2014, 10:06
سلام خدمت دوستان

من دو تا مشکل دارم

1- یه موزیک گذاشتم تو بگراند پروژه که وقتی ران شد اجرا بشه و بخونه! حالا مشکلم اینه که قشنگ داره اجرا میشه تو هر صفحه ای که میرم هست ، ولی از هر صفحه ای میام به صفحه اصلی ، موزیک ریست میشه! :n03:

چون تو صفحات ، کلید صفحه اصلی گذاشتم کاربر بتونه باز بیاد تو صفحه اصلی و بخش دیگه رو ببینه ، ولی وقتی روی دکمه صفحه اصلی کلیک میکنی و میای اونجا موزیک دوباره از 0 شروع میکنه! میخوام اینطوری نشه

2- مشکل دومم اینه که من از 2 تا فونت فارسی استفاده کردم برای فارسی نویسی! و میخوام وقتی پروژه ران شد ، سریع فونتارو نصب کنه! تو مالتی مدیا بیلدر یه همچین گذینه ای داشتیم! اینجا بلد نیستم

(من با کد نویسی این نرم افزار اشنایی ندارم پس اگر امکانش هست کدش رو بهم بدید برای این دو عمل)

با تشکر

taha_nadri
02-02-2014, 10:47
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان بزرگوار
سوال من در مورد combobox معروف هست می خواستم سوال کنم چطور می توانم به ITEMهای موجود در combobox فرمان بدهم مثلاً شئی که unvisibel هست را vsibel کنه ممنون میشم بنده را در این خصوص راهنمایی کنه
با تشکر

dannyfox
02-02-2014, 13:57
سلام خدمت دوستان

من دو تا مشکل دارم

1- یه موزیک گذاشتم تو بگراند پروژه که وقتی ران شد اجرا بشه و بخونه! حالا مشکلم اینه که قشنگ داره اجرا میشه تو هر صفحه ای که میرم هست ، ولی از هر صفحه ای میام به صفحه اصلی ، موزیک ریست میشه! :n03:

چون تو صفحات ، کلید صفحه اصلی گذاشتم کاربر بتونه باز بیاد تو صفحه اصلی و بخش دیگه رو ببینه ، ولی وقتی روی دکمه صفحه اصلی کلیک میکنی و میای اونجا موزیک دوباره از 0 شروع میکنه! میخوام اینطوری نشه

2- مشکل دومم اینه که من از 2 تا فونت فارسی استفاده کردم برای فارسی نویسی! و میخوام وقتی پروژه ران شد ، سریع فونتارو نصب کنه! تو مالتی مدیا بیلدر یه همچین گذینه ای داشتیم! اینجا بلد نیستم

(من با کد نویسی این نرم افزار اشنایی ندارم پس اگر امکانش هست کدش رو بهم بدید برای این دو عمل)

با تشکر

گزینه ریپیت رو تیک زدی تو بخش ادد کردن موزیک ؟ تا بحال همچین مشکلی نداشتم.
تو بخش اسکریپ دکمه و یا پیجی که میخوای بعد از کلیک یا اجرا شدن فونت ها کپی بشه، یه اکشن از بخش فایل برای کپی کردن بنویس و یه اکشن دیگه برای اینستال کردن از همون بخش بنویس و آدرس فایل هاتو بده.

omid.sarmad
04-02-2014, 08:04
سلام خدمت دوستان

من دو تا مشکل دارم

با تشکر

شما باید موزیکتون رو از بخش Project\Audio انتخاب می کردین. ظاهرا شما دستور لود موزیک رو در صفحه اصلی دادین!
در مورد فونت هم از کد زیر می تونید استفاده کنید. fontname نا فایل فونته و registername نامی که می خواهید در پوشه فونت ثبت شه.

Rasivell
04-02-2014, 11:10
شما باید موزیکتون رو از بخش Project\Audio انتخاب می کردین. ظاهرا شما دستور لود موزیک رو در صفحه اصلی دادین!
در مورد فونت هم از کد زیر می تونید استفاده کنید. fontname نا فایل فونته و registername نامی که می خواهید در پوشه فونت ثبت شه.

احسنت! افرین... بله موزیک رو از قسمتی که شما گفتید گذاشتم و درست شد! من اشتباه قرار داده بودم....

در مورد کد این فونت! این رو تو کد های صفحه اصلی بزارم ، همین که لود شد خودکار نصب میشه!؟ نمیخوام دکمه ای و.. باشه ها! و اینکه فونت هارو تو MMB باید توی یه جای مشخص کنار فایل پروژه میزاشتیم??

و اینکه سوالم اینه: اگر 3 تا فونت قراره نصب بشه ، اون موقع این کد به چه شکلی میشه؟

omid.sarmad
05-02-2014, 09:42
خوب اگر 3 تا فونت باشه این کد رو سه بار می تونید تکرار کنید. فونتها در این کد از کنار فایل اجرایی آدرس دهی شدند. یعنی فونتها باید در کنار فایل اجرایی باشند ولی می تونید داخل کد آدرس مورد نظرتون رو وارد کنید. هیچ محدودیتی نداره. اگذر سه تا فونت باشه میشه کد رو خلاصه هم کرد.

Meisam.apk
06-02-2014, 23:56
با سلام
فایل فلش رو وقتی می خوام داخل برنامه بزارم این ارور به این صورت میاد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[

و برای اجرا فیلم هم تو بستر نرم افزار این با این ارور مواجه میشم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون میشم،راهنمایی بفرمایید:n16:

omid.sarmad
09-02-2014, 11:11
باید فلش پلیر نصب باشه.

Meisam.apk
09-02-2014, 20:02
باید فلش پلیر نصب باشه.
نصب بودن اما ورژن جدید با پلاگین ها رو نصب کردم حل شد.
ی سوال:
چه طوری توی این نرم افزار اول ی dialog بذارم مثلا برای چند ثانیه گذاشته بشه و سپس وارد محیط اصلی پروژه بشیم؟

taha_nadri
10-02-2014, 13:13
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان بزرگوار
سوال من در مورد combobox معروف هست می خواستم سوال کنم چطور می توانم به ITEMهای موجود در combobox فرمان بدهم مثلاً شئی که unvisibel هست را vsibel کنه ممنون میشم بنده را در این خصوص راهنمایی کنه
با تشکر

دوستان بزرگوار کسی نبود تاکه ما را یاری کنه!!!!؟؟

Meisam.apk
10-02-2014, 20:06
از دوستان عزیز،کسی پاسخ سوال منو نمی دونه؟

Roohola2434
17-02-2014, 00:01
سلام دوستان من به یه مشکل برخوردم و مخم داره رگ ب رگ میشه :n13:
میخام پروژ ه تو همه رزولیشن ها فول اسکرین باشه و اشیا من جا به جا هم نشن.. اصلا شدنیه؟
مهم ترین دلیلی که از mmb اومدم به این همینه
کمکم کنید لطفا

omid.sarmad
18-02-2014, 10:08
فول اسکرین بشه اما اشیا جابجا نشن؟
تقریبا مثه اینه که بگیم بزرگ شیم اما سنمون بالا نره!!!

amosing
20-02-2014, 11:41
سلام آقا امید
من یه سوال داشتم درمورد اینکه برنامه خروجی در ویندوز 7 و 8 اجرا نمی شود چطور میشه این مشکل را حل کرد؟
ضمناً یک فیلم در ابتدای برنامه گذاشتم که فرمت آن mpeg است و بعضی وقتها لود نمیشه ؟ لطفاً راهنمایی فرمائید

omid.sarmad
25-02-2014, 08:38
سلام. از چه نسخه ای استفاده می کنید مگه. نسخه نهایی با تمام ویندوزها سازگاره. از اینجا دانلود کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعضی وقتا رو سیستم خودتون یا رو سیستمهای مختلف؟ دستورات شرطی نداره؟ فیلم به صورت Dialog نمایش داده میشه یا نه در صفحه لود میشه؟ :n13:

amosing
28-02-2014, 11:28
سلام آقا امید با تشکر من مشکل لود اولیه فیلم رو حل کردم از بخش seting خود پروژه تیک require administerator را زدم ولی سوال دیگر من این است که برای قرار دادن متن فارسی جهت توضیح یک شئ در صفحه از پاراگراف یا rich text استفاده می کنم ولی متاسفانه تنظیم اونا خیلی مشکله وبرای حالت rectangle شدن متن نمیشه اون رو تنظیم کرد فردی برای راهنمایی به من گفت که می شود متن را در قالب فایل pdf در برنامه لود کرد ولی مشکل pdf اینه که در خروجی برنامه وقتی لود میشه کاربر می تونه به یکی سری از منوهای نرم افزار pdf هم دسترسی داشته باشه آیا امکان کم کردن این دسترسی وجود دارد به نحوی که فقط کاربر بتونه متن را بخونه و کوچک و بزرگش کنه ؟ ضمنا زمینه متن در حالت pdf آیا امکان transparent شدن دارد یا خیر؟ ممنون از شما اگر راهنمایی فرمائید.

mmdaneshvar
01-03-2014, 16:11
سلام. شرمنده دوست عزیز
دارم یه پروژه میبندم. توی نصب فونت گیر کردم. میشه برام کدشو بفرستید. ممنون از لطفتون....mmdaneshvar@gmail.com

omid.sarmad
02-03-2014, 09:32
سلام آقا امید با تشکر من مشکل لود اولیه فیلم رو حل کردم از بخش seting خود پروژه تیک require administerator را زدم ولی سوال دیگر من این است که برای قرار دادن متن فارسی جهت توضیح یک شئ در صفحه از پاراگراف یا rich text استفاده می کنم ولی متاسفانه تنظیم اونا خیلی مشکله وبرای حالت rectangle شدن متن نمیشه اون رو تنظیم کرد فردی برای راهنمایی به من گفت که می شود متن را در قالب فایل pdf در برنامه لود کرد ولی مشکل pdf اینه که در خروجی برنامه وقتی لود میشه کاربر می تونه به یکی سری از منوهای نرم افزار pdf هم دسترسی داشته باشه آیا امکان کم کردن این دسترسی وجود دارد به نحوی که فقط کاربر بتونه متن را بخونه و کوچک و بزرگش کنه ؟ ضمنا زمینه متن در حالت pdf آیا امکان transparent شدن دارد یا خیر؟ ممنون از شما اگر راهنمایی فرمائید.

سلام. شما یه سند تو Word درست کن و تو rich text لودش کن. اینکه بخوای فونتا رو بزرگ کوچیک کنی یه مقدار سخت میشه اما شدنیه. از تصویر متن هم می تونی استفاده کنی. خیلی هم شکیل تره.
البته باز بزرگ و کوچک کردن متن کمی پیچیدش می کنه.

flashdesign
12-03-2014, 16:17
سلام
واسم یه مشکل حیاطی پیش اومده ک ی بار دیگه هم پرسیده بودم ولی برطرف نشد و رفتم سراغ یه نرم افزار دیگه ولی اینبار خیلی مهمه و کلی زحمت کشیدم واسش
مشکل اینجاس ک کار تموم شده ولی موقعی ک میخوام رو سی دی ازش پابلیش بگیرم اولن که کاری با حجم 60 مگ حدود یک ساعت و نیم طول کشید و دومن اینکه بعد از اینکه پیام ساکسیفولی داد دیدم همواره سی دی خالیه و انگار نه انگار اتفاقی افتاده
ممنون میشم راهنمایییم کنید خیلی مهمه
مچکر

omid.sarmad
14-03-2014, 09:15
از پزوژه بر روی هارد خروجی بگیرید و بعد با برنامه های رایت معمول رایتش کنید. :n13:

ali_tmo
17-03-2014, 06:56
سلام دوستان
من با یک مشکلی روبرو هستم که نمیدونم چه کار کنم
چند وقت پیش یه اتوران با این نرم افزار ساختم و همه چی عالی بود اما الان یه اتوران ساختم و موقعی که روی آیتم هایی کلیک میکنم که برنامه ای رو باز میکنه مثلا باز شدن یه فیلم یا نصب یک بازی این صفحه هم همزمان با اون فایلی که می خواهیم اجرا کنیم باز میشه ، چیکار باید بکنم این صفحه باز نشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . چرا در اتوران اول این مشکل رو نداشتم
علی

omid.sarmad
17-03-2014, 10:55
سلام. کد باز کرذدن این برنامه تو آتورانتون هست. باید حذفش کنید. :n26:

mohsen71sa
30-04-2014, 22:00
سلام. یکی کمک کنه!!!!
قبلا برای کد درخت به مشکل خورده بودم،از این سایت ی تیکه کد گرفتم مشکلم حل شد، اما ویندوز عوض کردم کدم گم شد.
الان مشکلم اینه:
تو یه درخت میخام چندتا پی دی اف لود کنم،که کاربر با کلیک رو اسم هر کدوم کتابش نشون بده، اما الان با کلیک رو هر کدوم فقط کتاب اولی باز میشه!
کد درختو میخام کمکم کنیییین:n03:

omid.sarmad
01-05-2014, 23:14

venusbahar
08-05-2014, 11:16
سلام دوستان. من یک اتوران طراحی کردم که یک آیتم اون باید یک مقدار رو از ریجستری ویندوز مربوط به یک نرم‌افزار (ESET Smart Security) رو در یک دیالوگ باکس به کاربر نشون میده. بعد از این که از اتوران فایل خروجی گرفتم و تست کردم هیچ گونه مشکلی وجود نداشت (تست بر روی رایانه خودم ویندوز 7 التیمیت 32 بیت). بر روی یک رایانه دیگه هم که ویندوز 7 التیمیت 32 بیت نصب بود تست کردم و باز هم هیچ گونه مشکلی نبود و اطلاعات از ریجستری ویندوز در دیالوگ باکس نمایش داده میشد.

اما وقتی اتوران را بر روی ویندوز 7 هوم پرمیوم 64 بیت تست کردم، دیالوگ باکس نمایش داده میشود اما مقدار ریجستری از ریجستری خوانده نمیشود. (جای خالی). با توجه به اینکه نباید مشکلی می بود، مسیر ریجستری مورد نطر را به صورت دستی در ویندوز 64 بیت بررسی کردم اما با مسیر ریجستری که اتوران باید مقدار آن را نمایش میداد، هیچ تفاوتی نمی کرد.

صرفا جهت اطلاع: مسیری که اتوران باید مقدار ریجستری را از آن بخواند و نمایش دهد این است: (مقدار FailSafeServer رو باید در یک دیالوگ باکس نشون بده) و با توجه به بررسی دستی بر روی هر دو ویندوز 34 بیت و 64 بیت، این مسیر ثابت است.

در ضمن اسکریپت نویسی اتوران هم به صورت صحیح توسط خودم انجام داده شده است:

و اتوران دارای سطح اجازه ی دسترسی ادمین (UAC) هست و کلا به نظر میرسد مشکل از سطح اجازه ی دسترسی نباشد. چون همانطور که در بالا گفتم اتوران مقدار ریجستری را در دو ویندوز 7 32 بیت نشان داد اما در 64 بیت خیر. و اشاره میشود که جهت اطمینان حتی اتوران را در safe mode هم اجرا کردم اما باز هم مقدار ریجتسری مورد نظر در ویندوز 64 بیت نمایش داده نشد.حالا این سوال برای من ایجاد شده که ایا ریجستری ویندوز 32 بیت با 64 بیت فرق می کند که اتوران نتوانسته در ویندوز 64 بیت این مقدار ثابت را به نمایش در آورد؟ مشکل چیست و چگونه این مشکل را حل کنم. با تشکر.

omid.sarmad
11-05-2014, 08:55
حالا این سوال برای من ایجاد شده که ایا ریجستری ویندوز 32 بیت با 64 بیت فرق می کند که اتوران نتوانسته در ویندوز 64 بیت این مقدار ثابت را به نمایش در آورد؟
بله. AMS برنامه 32 بیتی است و وقتی دستور خواندن مقداری از HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE رو بهش میدن از معادل 32 بیتیش می خونش. یعنی آدرس
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node

دو راه دارید. یک اینکه ببینید مقدارتوندر کلید HKEY_CURRENT_USER موجود هست و از اونجا بخونید. چون این کلید 32 و 64 نداره.
و یا از پلاگین WOW64 استفاده کنید. در صورت استفاده از این پلاگین حتما باید سیستم رو چک کنید و در صورت 64 بیتی بودن اقدام به خواندن مقدار توسط این پلاگین کنید. :n17:

venusbahar
12-05-2014, 10:12
از پلاگین WOW64 استفاده کنید. در صورت استفاده از این پلاگین حتما باید سیستم رو چک کنید و در صورت 64 بیتی بودن اقدام به خواندن مقدار توسط این پلاگین کنید. :n17:

ممنون از راهنمایی شما. :n16: من پلاگین رو از سایت زیر دانلود و نصب کردم:

اما وقتی AMS v8.2.0.0 Retail رو اجرا می‌کنم، پلاگین نه در لیست اکشن‌ها و جود داره و نه توی Plugins<Object. در صورتی توی تصاویری که سایت ارائه دهنده قرار داده موجود هست. حتی چند بار هم نرم‌افزار و هم پلاگین رو حذف و مجدداً نصب کردم؛ اما باز هم پلاگین مشاهده نمی‌شود. :n28: الان چیکار کنم؟؟
در ضمن فایل نصب AMS هم از سافت‌سرا دانلود کردم و فایل‌های پلاگین فوق هم در مسیر برنامه قرار گرفته است: (Wow64.lic Wow64.lmd Wow64.chm)

venusbahar
12-05-2014, 10:26
یه مشکل دیگه هم دارم، اینه که یک ComboBox در اتوران گذاشتم و می‌خوام که هر کدوم از آیتم‌های اون یه اکشن رو انجام بدن. اما هر چی فایل‌های آموزشی رو نگاه کردم نفهمیدم چجوری به آیتم‌های یک ComboBox می‌شه دستور داد تا موقعی که اون آیتم انتخاب شد فلان کار رو انجام بده. :n13: ممنون می‌شم راهنمایی کنید. مشکرم. :n01:

omid.sarmad
12-05-2014, 23:46
ممنون از راهنمایی شما. :n16: من پلاگین رو از سایت زیر دانلود و نصب کردم:

اما وقتی AMS v8.2.0.0 Retaill رو اجرا می‌کنم، پلاگین نه در لیست اکشن‌ها و جود داره و نه توی Plugins<Object. در صورتی توی تصاویری که سایت ارائه دهنده قرار داده موجود هست. حتی چند بار هم نرم‌افزار و هم پلاگین رو حذف و مجدداً نصب کردم؛ اما باز هم پلاگین مشاهده نمی‌شود. :n28: الان چیکار کنم؟؟
در ضمن فایل نصب AMS هم از سافت‌سرا دانلود کردم و فایل‌های پلاگین فوق هم در مسیر برنامه قرار گرفته است: (Wow64.lic Wow64.lmd Wow64.chm)

سلام. Wow64 آبجکت نیست که اکشنه. از منوی Project\Plugins گزینه Wow64 را تیک بزنید.

omid.sarmad
12-05-2014, 23:47
یه مشکل دیگه هم دارم، اینه که یک ComboBox در اتوران گذاشتم و می‌خوام که هر کدوم از آیتم‌های اون یه اکشن رو انجام بدن. اما هر چی فایل‌های آموزشی رو نگاه کردم نفهمیدم چجوری به آیتم‌های یک ComboBox می‌شه دستور داد تا موقعی که اون آیتم انتخاب شد فلان کار رو انجام بده. :n13: ممنون می‌شم راهنمایی کنید. مشکرم. :n01:

باید چک کنید کدوم آیتم انتخاب شده و بعد تصمیم گیری کنید. دقیقا چیکار کی کنید شما؟ :n17:

venusbahar
13-05-2014, 18:53
سلام. Wow64 آبجکت نیست که اکشنه. از منوی Project\Plugins گزینه Wow64 را تیک بزنید.
بسیار متشکرم. من شما رو نداشتم باید چیکار می‌کردم؟؟!!! :n12:

باید چک کنید کدوم آیتم انتخاب شده و بعد تصمیم گیری کنید. دقیقا چیکار کی کنید شما؟ :n17:
من زبانی برنامه‌نویسی با Lua رو تازه شرع کردم؛ اگه سوالاتم احیاناً پیش و پا افتاده است ببخشید؛ اما در مورد مشکلم اینه که یک ComboBox دارم و می‌خواهم مثلاً اگه کاربر آیتم 2 از کمبوباکس رو انتخاب کرد، یه دیالوگ باکس باز بشه (که اون دیالوگ‌بکس کارای دیگه‌ای انجام می‌ده). و بقیه آیتم‌های کمبوباکس هم کارای دیگه‌ای انجام بدن (مثل قرار دادن مقدار در ریجستری و ...) که اگه شما لطف کنید یه دونه مثال (اسکریپت) برای همون نشون دادن دیالوگ‌باکس به من ارائه کنید، بقیه رو خودم انجام می‌دهم. متشکرم.

omid.sarmad
13-05-2014, 21:26
یه کمبوباکس به صورت پیش فرض تو پروژه ایجاد کنید و این کد رو تو بخش On Select وارد کنید.

venusbahar
16-05-2014, 09:32
با سپاس فراوان از آقا امید؛ من یه کمبوباکس مانند عکس زیر طراحی کردم. و می‌خواستم که قبل از اینکه صفحه‌ی اتوران اجرا بشه (Page1> On Preload)، یه مقدار ریجستری دریافت بشه و بنابر مقدار اون ریجستری، آیتمی که در کمبوباکس انتخاب شده‌ در حالت Selected قرار بگیره.

کد رو به صورت زیر نوشتم اما هر وقت اتوران رو اجرا می‌کنم، کمبوباکس عمل نمی‌کنه و در واقع، همیشه مقدار Index 1 رو در حالت Selected به نمایش در میاره (در صورتی که باید بر اساس مقدار ریجستری خوانده شده، آیتم‌های کمبوباکس رو در حالت Selected قرار بده!)

این عملیات (خواندن مقدار ریحستری و تصمیم‌گیری طبق اون) رو برای چند تا از Button های موجود در پروژه‌ام هم انجام دادم و مشکلی نبوده و فقط در مورد کمبوباکس به مشکل برخودم.

مسیر فایل‌های ریجستری هم براتون پیوست می‌کنم تا شاید شما راهنماییم کنید مشکل از کجاست:

omid.sarmad
16-05-2014, 10:14
On Preload یعنی قبل از اینکه صفحه لود بشه. یعنی هنوز صفحه و آبجکتهای موجود از جمله کمبوباکس شما لود نشده! :n17:
مثله اینه که شما قبل از اینکه به دنیا بیای بخوای بری مدرسه. :n13:

venusbahar
16-05-2014, 12:51
On Preload یعنی قبل از اینکه صفحه لود بشه. یعنی هنوز صفحه و آبجکتهای موجود از جمله کمبوباکس شما لود نشده! :n17:
مثله اینه که شما قبل از اینکه به دنیا بیای بخوای بری مدرسه. :n13:

پس باید کدها رو در کردم قسمت قرار بدهم؟؟ در ضمن اشاره هم کردم که
این عملیات (خواندن مقدار ریحستری و تصمیم‌گیری طبق اون) رو برای چند تا از Button های موجود در پروژه‌ام هم انجام دادم (کدها رو در این قسمت گذاشتم: Page1> On Preload) که طبق اون دستور، اتوران مقدار ریجستری رو چک می‌کنه و یکی از button هام رو فعال می‌کنه و دیگری رو غیرفعال. و در مورد button ها مشکلی وجود ندارد و فقط در مورد کمبوباکس به مشکل برخودم.

omid.sarmad
16-05-2014, 18:40
در مورد دکمه ها و تصاویر برخی مواقع میشه ولی اگه سیستم سرعتش بیاد پایین اونارو هم رد می کنه.
شما باید کدتون رو در On Show قرار بدین. برای دکمه ها و تصاویر و لیبلها هم برای اطمینان بیشتر در هر دو تب قرار بدین. البته خوندن از رجیستری رو می توانید هر زمانی انجام بدین ولی ست کردن کمبوباکس رو نه.

filmbazz
30-06-2014, 10:37
سلام.بچه من میخوام برای فایلای توی اتورانم یه سرچ باکس بزارم میشه بگید چطوری این کارو بکنم تا کاربر اسم اول بازی رو میزنه هر بازی که اسم اولش مثلا A بود نمایش داده بشه.ممنونم:n13:

mohammad_ranjbar
19-07-2014, 06:27
سلام دوستان من به یه مشکل برخوردم و مخم داره رگ ب رگ میشه :n13:
میخام پروژ ه تو همه رزولیشن ها فول اسکرین باشه و اشیا من جا به جا هم نشن.. اصلا شدنیه؟
مهم ترین دلیلی که از mmb اومدم به این همینه
کمکم کنید لطفا

in code javab mide testesham kardam , albat yadet bashe tu function ha action get prp va set prp tamame objectaye faal to safhato vared koni

mohammad_ranjbar
19-07-2014, 07:01
سلام.بچه من میخوام برای فایلای توی اتورانم یه سرچ باکس بزارم میشه بگید چطوری این کارو بکنم تا کاربر اسم اول بازی رو میزنه هر بازی که اسم اولش مثلا A بود نمایش داده بشه.ممنونم:n13:

ye input be esme Input_Search va ye list box be esme ListBox_Search dorost kon kod ziro dakhele ON Key input copy kon
toye kod , hamoon avale kod dota moteghayere Masire_Fileha va Pasvande_Filha ro moshakhas kon

badesh ham tu ghesmate On Double-Click ListBox kode ziro benevis ta user betoone ba click bazesh kone

bbcshop
25-08-2014, 20:06
سلام
من می خوام وقتی کاربر وارد صفحه ی خاصی میشه تا یه دقیقه موس غیر فعال بشه و نرم افزار روی قسمت هایی که من می خوام بصورت اتوماتیک کلیک کنه (منظورم تو صفحه ای از نرم افزار روی آبجکت هایی متفاوت )(در ضمن حتما باید کلیک بشه نه چیزه دیگه...) برای قسمت دوم تو اتوپلی چنین قابلیتی اصلا وجود داره ؟:n28: اگر هست لطفا راهنمایی کنید

smoakhavan
19-10-2014, 11:41
لطفا راهنمايي ام كنيد كه آيا راهي هست كه در صورت غير فعال شدن پنجره برنامه، صوت هم قطع شود؟
مثلا روي گزينه اي كليك شود و برنامه پخش فيل باز شود و صوت برنامه هم قطع شود؟
تشكر

lsaman3al
27-10-2014, 18:41
سلام
من یه فایل دارم که با html نوشته شده حالا میخوام یه اتوران بسازم که این فایل رو اجرا کنه
حالا چیکار کنم..!!؟

yosef67
13-01-2015, 19:07
با سلام
چه جوری میشه یه کلیدی رو توری ریجستری چک کنه و بر اساس اون دستوری رو انجام بده

yosef67
14-01-2015, 12:02
کسی نبود کمک کنه

koumani
28-02-2015, 18:33
سلام.خسته نباشید.می خواستم متن داخل پاراگراف یا ریچ تکست بطور اتوماتیک اسکرول حرکت بالا پایین کنه چکار کنم شدنی است؟

koumani
28-02-2015, 18:34
ضمنا توی مثالهای پلاگین winapi کدوم مثال برای فایل exe است که داخل پنجره ams اجرا شود یعنی برنامه دیگری داخل پنجره ams اجرا شود.ممنون

venusbahar
13-03-2015, 18:34
با سلام
چه جوری میشه یه کلیدی رو توری ریجستری چک کنه و بر اساس اون دستوری رو انجام بده

سلام. منظورتون از چک کردن چیه؟؟ باید بگید دقیقا چکار میخواید کنید!

venusbahar
13-03-2015, 18:39
سلام
من یه فایل دارم که با html نوشته شده حالا میخوام یه اتوران بسازم که این فایل رو اجرا کنه
حالا چیکار کنم..!!؟

سلام. شما میتونید یه دکمه توی صفحه قرار بدید (object > button)
بعد از تب Quick Action لیست کشویی رو باز کنید و Open Document رو انتخاب کنید و مسیر فایلتون رو بهش بدید. موفق باشید.

venusbahar
13-03-2015, 18:44
خودمم یه مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه آیا؟ :n02:

میخوام تابعی تعریف کنم که اگر اتوران اجازه دسترسی به یک کلید ریجستری معین رو داشت، دیالوگ باکس نشون بده با این متن: Access
و اگر اجازه دسترسی نداشت بنویسه Not access!

میدونم که باید از اکشن Registry.GetAccess به صورت زیر استفاده کنم. اما هر کاری میکنم نمیتونم با دستورهای شرطی if ادغامش کنم! و نتیجه تست اتوران قابل قبول نیست و یه جایی اشکال داره!

--------------
(result = Registry.GetAccess (HKEY_LOCAL_MACHINE, "Software\\My Application", ACCESS_WRITE
...if result == "true" then
...else
end
-------------
ادامه تابع رو چجوری باید کامل/تصحیح کنم؟ ممنون

ali darnahal
14-03-2015, 10:24
دوستان عزیز سلام
یه مشکل عجیبی واسه من ایجاد شده اونم اینه که سرعت وبگردیم فوق العاده اومده پایین و این در حالیه که سرعت دانلودم خیلی خوبه ! و فرقی نکرده و ضمنا اینم بگم که توی چند سیستم عامل تست کردم سرعت وبگردیم هیچ تفاوتی نکرد .

خواهشا کمک کنید

mhdtb
23-04-2015, 11:21
سلااااااااااااااااااااااا م
به همه دوستان همیشه شاد و موفق باشید:n40:

چطور میشه آهنگ زمینه رو رد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

sajjad1353
28-05-2015, 19:52
سلام من میخوام تو یه صفحه دیگه تغییر ایجاد کنم.مثلا من در صفحه یک هستم میخوام بدون اینکه برم تو صفحه دوم، عکسی رو غیر فعال کنم یا متنی رو در تکسی بنویسم.

sajjad1353
28-05-2015, 19:55
از تابع لود استفاده کنید.

Addres seda جای ادرس اهنگ تون هست باید جایگزین کنید.

sajjad1353
28-05-2015, 19:58
اگه منظورتون از آهنگ برنامه، آهنگ پس زمینه یا همون بک گرانده میتونید از این کد استفاده کنید.

کد بالا باعث میشه اهنگ زمینه قطع بشه ولی بعدی میتونید دوباره پلی کنیدش.
اما کد پایین کلا اهنک رو قطع میکنه و دیگه امکان پخش ادامه نیست و هنگام پخش میره از اول پخش میکنه.

behnamm300
12-06-2015, 22:33
سلام به همه دوستان
من چنتدتا فایل فلش توی پروژه ام بکار بردم ، می خوام بدونم میشه کاری کرد موقع نمایش بصورت شفاف ( transparent) نشون داده بشن. واسه عکس های معمولی این امکان وجود داره اما واسه فایل های فلش هرچی جستجو کردم چیزی ندیدم. میشه لطف کنید یه نفر جواب بده

rasool_jelve
14-06-2015, 20:00
سلام به همه دوستانو اساتید عزیز
چطوری میشه در نرم افزار اتوپلی مدیا استادیو مثل مولتی مدیا بیلدر به صورت اتوماتیک هنگام اجرا شدن اتوران دسکتاپ رو اتوماتیک ریزولشنن رو تغییر بدیم مثلا وقتی اتوران ساخته شده با اتوپلی رواجرا کردیم اگر ریزولیشن ما 1920 در 180 بود به ریزیشن تعیین شده در نرم افزار مثلا 800 در 600 در بیاریم تو مولتی مدیا بیلدر در قسمت تنظیمات پروجکت هست اما در اتو پلی رو نمیدونم ممنون خیلی به این گزینه نیاز دارم
ممنون از پاسختون

rasool_jelve
15-06-2015, 12:04
خوب یه سمپل برات میذارم
این دقیقا همون چیزی هست که میخای
فقط یه اشکال داره
اونم هر کاری کردم dll قادر به تغییر رفرش ریت نیست و فقط میبره روی 60هرتز که خیلی کمه و صفحه پرش داره
البته این dll با قبلی فرق داره (Docرو ببین)
خودت هم امتحان کن
اگه وقت کنم یه راه حل براش پیدا میکنم

فعلا

خوب خیلی خوش شانسی
یه سورس کد خوب پیدا کردم و یه dll ساختم و سمپل
حالشو ببر:

مشکلی بود بگو
اگه طول هفته نباشم
حتما جمعه ها سر میزنم
موفق باشی

سلام من وقتی رو لینکشما توی لینک مورد نظر میرم ارور میده و میگه بسته شده من نیاز شدید به فول اسکریندر حالت تغییر ریزولشندارممنون میشم که لینک رو تغییر بدید
سپاسگزارم

rasool_jelve
15-06-2015, 22:22
همونطورکه میدونید در برنامه مولتی میدیا بیلدر امکانی هست که در قسمت تنظیمات پروجکت کزینه هست که وقتی اعمال میکنیم و برناممون رو خروجی میگیریم با exeبه صورت اتوماتیک وقتی برنامه ساخته شده روrun مبکنبم به راحتی

ریزویشن کامپوتر اگر1920در 1080 باشه مثلا به صورت 800 در 600 در میاره و به صورت فول اسکرین

حالا میخاستم بدونم این کار رو چه جوری در نرم افزار اتو پلی مدیا استادیو میتونیم انجام بدیم
ممنون از پاسختون

ali_1360_m
27-07-2015, 15:39
با سلام
من سوالم این است که چطور میتوان اطلاعات یک list box را با توجه به اطلاعات داخل Item Data به صفحه مورد نظر متصل نمود.
جستجو است که در لیست باکس انجام شده است ولی در اتصال به صفحه مورد نظر مشکل دارم.
با تشکر

ali_1360_m
28-07-2015, 10:11
چرا در این تاپیک هیچ کس جواب نمیدهد

ali_1360_m
29-07-2015, 13:54
چگونه میتوان ردیفهای یک لیست باکس را با توجه به اطلاعاتی که در ItemData هست که نام صفحه مورد نظر است به آن صفحه لینک کرد.
که وقتی کاربر بر روی آن کلیک کرد برود به صفحه مورد نظر.
با تشکر خواهشا جواب دهید

ali_1360_m
29-07-2015, 13:58
تو رو خدا چواب بدهید

ali_1360_m
29-07-2015, 13:58
جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب

rcm27
27-10-2015, 17:47
سلام.
وقت بخیر
بنده یه سوال از حضور دوستان داشتم.
با توجه به اینکه آموزگار هستم به تازگی با نرم افزار autoplay جهت ساخت درس افزار های آموزشی آشنا شدم.
یه پروژه ای ساختم که توش کاربر نام خودش رو تو اینپوت وارد میکنه و این نام تو به لیبل نمایش داده میشه.
میخواستم بدونم راهی هست که این لیبل که ورودیش رو از اینپوت میگیره رو تو بفیه ی صفحات هم نشون بدم.
آخه کپی کردم نشد.
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید بنده رو.

rcm27
27-10-2015, 18:36
سلام.
وقت بخیر
بنده یه سوال از حضور دوستان داشتم.
با توجه به اینکه آموزگار هستم به تازگی با نرم افزار autoplay جهت ساخت درس افزار های آموزشی آشنا شدم.
یه پروژه ای ساختم که توش کاربر نام خودش رو تو اینپوت وارد میکنه و این نام تو به لیبل نمایش داده میشه.
میخواستم بدونم راهی هست که این لیبل که ورودیش رو از اینپوت میگیره رو تو بفیه ی صفحات هم نشون بدم.
آخه کپی کردم نشد.
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید بنده رو.

sima992
24-11-2015, 10:48
سلام روزتون بخیر
سیمام :n40:
من توی8 autoplay studio یه لیست کشویی (combo box) گذاشتم که وقتی زیر مجموعه اون باز میشه میخوام هرکدومشون با انتخاب اون آیتم توی page مخصوص به خودشون باز شه حالا چه کدی بزارم که این کار واسه من انجام شه
خیلی ضروریه اگه لطف کنید جوابمو بدید ممنون میشم.

rasool_jelve
27-11-2015, 23:37
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز
من خیلی وقته با این مشکل دست و پنجه نرم میکنم امیدوارم که این انجمن فعال باشه و جواب من رو بده
من می خام برنامه اتورانی که با اتوپلی مدیا استادیو ساختم هنگامی که کاربر اون رو اجرا میکنه ریزولیشن کامپیوترش تبدیل به ریزولیشنی بشه که
من برای اتورن تعریف کردم مثلا اگر ریزولیشن کاربر 800در 600 هست و ریزولیشن تعریف شده من برای اتورران 1024 در 768 هست ریزولیشن کاربر که 800 در 600 تبدیل به 1024 در 768 اتوران بشه و با بسته شدن نرم افزار اتواران ریزولیشن کاربر تبدیل بشه به ریزولیشن خودش
ممنون از پاسخ و راهنماییتون

omid.sarmad
02-12-2015, 08:23
ممکنه مانیتور کاربر از رزولوشن بالاتر پشتیبانی نکنه.

آ سید مهدی
07-12-2015, 15:05
سلام من یه سوال داشتم من خیلی سطح متوسطی دارم
می خوام یه کاری بکنم که یک تصویر در صفحه باشه ولی می خوام این تصویر بزرگ باشه وقتی بزرگ هست قسمتی از تصویر رو نمیشه دید برای همین میشه کاری کرد که ابزاری درست کنم که تصویر رو بالا و پایین کنه؟

omid.sarmad
09-12-2015, 15:04
سلام. می تونید از پلاگین اسلایدر استفاده کنید. باید میزان حرکت اسلایدر رو بگیرید و دستور جابجایی تصویر رو بدین. این جوری در دریچه دید بخشی از تصویر نمایش داده میشه.

آ سید مهدی
09-12-2015, 15:47
ببخشید خیلی ممنون از راهنمایی تون فقط اگه میشه بنویسید که چجوری دستور رو بنویسم
اون رو برام توضیح بدید
می خوام هر ذره ای که می ره جلو بالا یا پایین بره

abas_homyra
15-12-2015, 14:05
سلام میخواستم یه پلاگینی را در این aytoplay media studio 8 ادد کنم چطوری میتونم

omid.sarmad
20-12-2015, 08:39
سلام. بسته به نوع پلاگین باید در یکی از پوشه های Plugins\Actions یا Plugins\Objects کپی شود.

abas_homyra
20-12-2015, 13:17
با سلام

یک کد میخواستم که لیبل هام به صورت ثانیه ایی و قابل تغییر در صفحه نرم افزار بیان

omid.sarmad
20-12-2015, 18:14
Label.SetText

abas_homyra
20-12-2015, 19:49
میدونم میخوام بصورت متغییر و با ثانیه ایی بیان تغیراتی باشه

یعنی زمان روی لیبل باشه که بصورت زماندار در صفحه لود بشه

omid.sarmad
20-12-2015, 21:05
سوالتون یک خط هم نیست اما بسیار گنگه و چیزی که شما می خواید دقیقا مشخص نیست. اینکه لیبل باید در طول زمان تغییر کنه حالتهای مختلفی داره. مصلا ممکنه شما بخواید یه لودینگ داشته باشید یا درصد پیشروی کپی فایل رو نمایش بدین و یا گذشت زمان رو با استفاده از ساعت یا تامیر نمایش بدید و هزاران چیز دیگه. دقیقا می خواید چیکار کنید؟

abas_homyra
20-12-2015, 21:46
سوالتون یک خط هم نیست اما بسیار گنگه و چیزی که شما می خواید دقیقا مشخص نیست. اینکه لیبل باید در طول زمان تغییر کنه حالتهای مختلفی داره. مصلا ممکنه شما بخواید یه لودینگ داشته باشید یا درصد پیشروی کپی فایل رو نمایش بدین و یا گذشت زمان رو با استفاده از ساعت یا تامیر نمایش بدید و هزاران چیز دیگه. دقیقا می خواید چیکار کنید؟

من یه سری لیبل دارم که روشون به این اسم ها هست تاریخچه و امام زاده و ... میخوام وقتی نرم افزار اجرا میشه لود اول که تموم میشه با فلش بعد در صفحه اصلی این لیبل ها به صورت تنظیماتی متغییر که ثانیه هاش رو بشه دستکاری کرد وارد بشن نرم افزار ها را دیدی چطورین ارووم اروم وارد صفحه میشن به صورت خیلی سریع و اهسته

میخوام وارد بشن و تنظیم داشته باشه که از سمت چپ وارد بشن یا راست اینم متغییر باشه که بشه رایت به لفت و لفت به رایتشو تغییر داد

abas_homyra
20-12-2015, 21:47
یه دستور که تایمر داشته باشه که روی خود لیبل بزاری که بعد از ده ثانیه وارد صفحه بشه اینطوری منظورمه

abas_homyra
21-12-2015, 17:33
یه دستور که فقط روی لیبل قرار داده بشه که وارد صفحه اصلی نرم افزار بشه و امکانات تغییر از سمت های مختلف رو داشته باشه یا تنظیم سرعتی که با اون وارد میشه

abas_homyra
22-12-2015, 10:20
حضور دارین جواب بدین

abas_homyra
23-12-2015, 11:05
کسی نیست جواب بده

آ سید مهدی
26-12-2015, 15:28
عرض سلام و خسته نباشید

یه سوال داشتم
و اونم این بود که من یه tree درست کردم و چند تا گزینه براش درست کردم
می خوام کاربر روی هر یک از گزینه های tree کلیک کنه یه فیلم توی مدیا پلیر پلاگین پخش کنه کدش چیه؟

reza536
09-01-2016, 23:02
با سلام
من توی یک صفحه می خوام 3 تا سوال چهار گزینه ای بذارم و گزینه ها از نوع دکمه رادیویی باشد. بنابراین 12 تا دکمه رادیویی میذارم توی صفحه. اما وقتی سوال اول را پاسخ می دم یعنی یکی از رادیو باتن ها را انتخاب می کنم، وقتی گزینه سوالات بعدی را انتخاب می کنم، رادیوباتن های قبلی از حالت انتخاب خارج می شن.
چطور می تونم این دکمه های رادیویی را چهارتا چهارتا به هم مرتبط کنم؟
ممنون

آ سید مهدی
26-01-2016, 15:11
سلام علیکم
من یه سوال داشتم و اون هم اینه که من یه دکمة خروج درست کردم و می خوام وقتی روی اون بزنم یه دیالوگ مسیج بیاد و اگه اوکی زدم خارج شه و اگه کنسل زدم به نرم افزار برگرده چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

codex1
05-02-2016, 21:34
سلام

در یک پروژه یک عکس دارم می خوام وقتی کاربر روی اون عکس کلیک می کنه عکس Size بگیره توی همون صفحه و زمانی که دوباره کلیک می کنه روی عکس یا هر جای صفحه عکس دوباره Size اولیه بر گرده.

من تا اینجا پیش رفتم که عکس Insert کردم در قسمت Actions گزینه On Click انتخاب کردم و این مورد اضافه کردم

با کلیک عکس اندازه دلخواه منو پیدا می کنه اما هر کاری می کنم که دوباره به حالت اول بر گرده نمی شه.

لطف کنید در این مورد راهنمایی بفرمایید.

venusbahar
25-02-2016, 13:43
سلام روزتون بخیر
سیمام :n40:
من توی8 autoplay studio یه لیست کشویی (combo box) گذاشتم که وقتی زیر مجموعه اون باز میشه میخوام هرکدومشون با انتخاب اون آیتم توی page مخصوص به خودشون باز شه حالا چه کدی بزارم که این کار واسه من انجام شه
خیلی ضروریه اگه لطف کنید جوابمو بدید ممنون میشم.

سلام.
کد زیر رو توی تب On select مربوط به ComboBox مورد نظرتون تون قرار بدید:

توضیحات:
- در اینجا فرض شده است تعداد ایتم های ComboBox های شما 3 مورد هست. برای اضافه کردن موارد بیشتر میتوانید کدها را ادامه دهید.
- دستور مربوط به هر آیتم را به جای عبارت command-- قرار دهید.
- برای مثال اگر میخواهید با انتخاب آیتم شماره 1 به صفحه 2 بروید، کافی است در قسمت اول به جای command-- کد زیر را قرار دهید:

venusbahar
25-02-2016, 14:22
سلام علیکم
من یه سوال داشتم و اون هم اینه که من یه دکمة خروج درست کردم و می خوام وقتی روی اون بزنم یه دیالوگ مسیج بیاد و اگه اوکی زدم خارج شه و اگه کنسل زدم به نرم افزار برگرده چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام. کد زیر رو توی دکمه تون قرار بدید:

mrp68
25-03-2016, 18:09
سلام
من دوتا صفحه تو برنامه دارم میخوام به صفحه اول تایم بدم. یعنی وقتی صفحه لود شد بعده 5 ثانیه وارد صفحه دوم بشه. چکار کنم؟

و سوال دوم اینکه ایا میشه فایل های فلش رو تو این نرم افزار حالت ترانسپرنت بهشون داد؟؟ پس زمینه فلش حذف بشه

ممنون

alexii
07-05-2016, 17:33
عزیزان سلام و احترام
بنده مشکلی دارم چند روزه گرفتار کرده منو
نیاز مبرم دارم
کسی هست تا مشکلمو بگم

alexii
07-05-2016, 17:40
عزیزان سلام و احترام
بنده مشکلی دارم چند روزه گرفتار کرده منو
نیاز مبرم دارم
کسی هست تا مشکلمو بگم

آزاده
18-06-2016, 15:52
سلام
من یک سوال دارم که جوابش رو هم سریع لازم دارم چون زمان انجام پروژه م داره تموم میشه
چطور میشه یک tree Object رو بصورت راست به چپ برای فارسی تنظیم کرد؟
یک پاسخ پیدا کردم که با اجراش جواب نگرفتم، پاسخ بصورت زیر بود:

برای راست چین کردن کدزیر رو در Global Function کپی کن و بعد در On show صفحه کد ()Right2Left را بنویس..

function GetWindowLong(hWnd, nIndex)
return tonumber(DLL.CallFunction("user32.dll", "GetWindowLongA", hWnd..", "..nIndex, DLL_RETURN_TYPE_LONG, DLL_CALL_STDCALL)) end
function SetWindowLong(hWnd, nIndex, dwNewLong)
return tonumber(DLL.CallFunction("user32.dll", "SetWindowLongA", hWnd..", "..nIndex..", "..dwNewLong, DLL_RETURN_TYPE_LONG, DLL_CALL_STDCALL))
end
function Right2Left()
local Object_hwnd
local ExStyle
local Type
local WS_EX_LAYOUTRTL = 4194304
-- For Window
Object_hwnd = Application.GetWndHandle()
ExStyle = GetWindowLong(Object_hwnd ,-20) SetWindowLong(Object_hwnd, -20, ExStyle +
WS_EX_LAYOUTRTL) objects = Page.EnumerateObjects( );
if objects ~= nil then
Application.SetRedraw(false)
for index, object in pairs(objects) do
Type = Page.GetObjectType(object)
-- For ComboBox
if Type == OBJECT_COMBOBOX then
Object_hwnd = ComboBox.GetProperties(object).WindowHandle ExStyle = GetWindowLong(Object_hwnd ,-20)
SetWindowLong(Object_hwnd, -20, ExStyle + WS_EX_LAYOUTRTL)
ComboBox.SetProperties(object, {ReadOrder = READ_RIGHT_TO_LEFT})
-- For Input
elseif Type == OBJECT_INPUT then
Input.SetProperties(object, {ReadOrder = READ_RIGHT_TO_LEFT, Alignment = ALIGN_RIGHT})
-- For ListBox
elseif Type == OBJECT_LISTBOX then
Object_hwnd = ListBox.GetProperties(object).WindowHandle
ExStyle = GetWindowLong(Object_hwnd ,-20)
SetWindowLong(Object_hwnd, -20, ExStyle + WS_EX_LAYOUTRTL) ListBox.SetProperties(object, {ReadOrder
= READ_RIGHT_TO_LEFT})
-- For RadioButton
elseif Type == OBJECT_RADIOBUTTON then
RadioButton.SetProperties(object, {TextAlignment = ALIGN_RIGHT, ReadOrder =READ_RIGHT_TO_LEFT, ButtonAlignment = BTN_ALIGN_RIGHT})
-- For Tree
elseif Type == OBJECT_TREE then
Object_hwnd = Tree.GetProperties(object).WindowHandle ExStyle = GetWindowLong(Object_hwnd ,-20)
SetWindowLong(Object_hwnd, -20, ExStyle + WS_EX_LAYOUTRTL) Tree.SetProperties(object, {ReadOrder =
READ_RIGHT_TO_LEFT}) end
end
Application.SetRedraw(true)
end
end

ممنون میشم پاسخ م رو سریع دریافت کنم :)
نسخه 8.5 استفاده میکنم

sajjadkhati
24-06-2016, 09:39
فیلم آموزش سری جدید اتوپلی (تا حالا) :

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود آموزش AMS قسمت 25 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 26 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 27 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 28 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 29 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 31 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 33 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 34 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 35 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 36 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 37 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 38 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 39 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 40 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 41 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 42 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش AMS قسمت 43 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توضیح قسمت ها :

قسمت 25 => رفع و توضیح اشکالات و ارورهایی که در 28 قسمت قبل پیش اومده بود (به مدت 2:22 دقیقه و حجم 155 مگابایت)
قسمت 26 => نکات کاربردی و ریز و مهم درباره ی تابع و توضیح درباره ی قابلیت ها و ضعف های لوا و AMS (به مدت 4:6 دقیقه و حجم 267 مگابایت)
قسمت 27 => بلاک ها و متغییر محلی و آرایه های key دار و تغییر عملکرد یک تابع از قبل تعریف شده و توابع Iterator (به مدت 4:57 دقیقه و حجم 295 مگابایت)
قسمت 28 => آرایه ی چند بعدی و ماژول ها و رفع 3 اشکال بجا مونده از سری آموزش قدیمی (به مدت تقریبی 3 ساعت و حجم 166 مگابایت)
قسمت 29 => شی گرایی در لوا (به مدت 2:23 دقیقه و حجم 123 مگابایت)
قسمت 30 => فراآرایه و ارث بری در لوا (به مدت 1:43 دقیقه و حجم 209 مگابایت)
قسمت 31 => شباهت ها و تفاوت های زبان لوا و اتوپلی با زبان #C و ویژال استودیو و آموزش سطحی ویژال استودیو و #C (به مدت 2:38 دقیقه و حجم 135 مگابایت)
قسمت 32 => توضیح تکمیلی شی گرایی در لوا ؛ کوروتین ها در لوا (توقف و ادامه ی اجرای کدها) با مثالی از اجرای پی در پی چند نرم افزار تا زمانی که پنجره ی نرم افزار لود شده ی قبلی بسته نشد توسط کوروتین ها (به مدت 4:17 دقیقه حجم 261 مگابایت)
قسمت 33 => مباحث تکمیلی شی گرایی ؛ کار با توابع فایل File I\O در لوا و برش فایل ها و ادغام آنها ؛ استفاده از garbagcollector برای آزادسازی رم از متغییرها و آرایه ها (به مدت 4:5 دقیقه و حجم 317 مگابایت)
قسمت 34 => اولین قسمت آموزش دیتابیس (توضیح پایگاه داده SQLite و جدول هاو فیلدها و رکوردها ، ساختار و چگونگی ذخیره کردن در اون . طراحی یه دیتابیس بصورت ویژال (دقت کنید این قسمت بصورت کدنویسی با دیتابیس کار نشده) ؛ و کاربرد return در توابع و رویدادهای اتوپلی) (به مدت 3:46 دقیقه و حجم 194 مگابایت)
قسمت 35 => قسمت دوم آموزش دیتابیس ، توضیح ساختار و نحوه ی ارتباط برقرار کردن با دیتابیس sqlite ، ساخت جدول و فیلد از اتوپلی با کد نویسی و کار با دستور Insert و نحوه ی ساخت query در ویژال استودیو (برای تولید و راهنمایی کدهای 4 دستور اصلی sql یعنی insert و update و delete و insert) (به مدت 4:15 دقیقه و حجم 266 مگابایت)
قسمت 36 => قسمت سوم آموزش دیتابیس ،ادامه ی کار با دستور Insert ؛ ِDelete و Updateو select(به مدت 2:17 دقیقه و حجم 135 مگابایت)
قسمت 37 => قسمت چهارم آموزش دیتابیس ، ادامه دستورات Select (به مدت 1:48 دقیقه و با حجم 108 مگابایت)
قسمت 38 => قسمت پنجم آموزش دیتابیس ، ساخت پروژه ی ثبت نمرات دانش آموزان (قسمت اول آموزش پروژه) (به مدت 2:11 دقیقه و با حجم 138 مگابایت)
قسمت 39 => قسمت ششم آموزش دیتابیس ، ساخت پروژه ی ثبت نمرات دانش آموزان (قسمت دوم آموزش پروژه) (به مدت 2:23 دقیقه و با حجم 164 مگابایت)
قسمت 40 => قسمت هفتم آموزش دیتابیس ، ساخت پروژه ی ثبت نمرات دانش آموزان (قسمت سوم آموزش پروژه) (به مدت 2:16 دقیقه و با حجم 163 مگابایت)
قسمت 41 => قسمت هشتم آموزش دیتابیس ، ساخت پروژه ی ثبت نمرات دانش آموزان (قسمت چهارم آموزش پروژه) (به مدت 2:26 دقیقه و با حجم 162 مگابایت)
قسمت 42 => قسمت نهم آموزش دیتابیس ، ساخت پروژه ی ثبت نمرات دانش آموزان (قسمت پنجم آموزش پروژه) (به مدت 2:13 دقیقه و با حجم 164 مگابایت)
قسمت 43 => قسمت دهم آموزش دیتابیس ، ساخت پروژه ی ثبت نمرات دانش آموزان (قسمت ششم آموزش پروژه) و آخرین قسمت از آموزش ها و طرح دیتابیس (به مدت 1:11 دقیقه و با حجم 62 مگابایت)

*** تذکر :

1) این سری جدید از فیلم های آموزشی ، با rar5 فشرده سازی شدند یعنی برای اکسترکت کردن ، باید نسخه ی rar 5 به بالا از این نرم افزار رو داشته باشین
2) اگه موقع دانلود مشکل داشت ، حتما مرورگرتون رو عوض کنین و دانلود کنین (پیشنهاد من دانلود با مرورگر اپرا هست) .
3) همه ی فایل ها قابلیت recovery record دارن

sajjadkhati
01-07-2016, 07:26
دانلود آموزش AMS قسمت 44 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 44 => قسمت اول آموزش پترن ها در لوا ؛ مرور اجمالی بر آرایه ها و متغییرهای value type و reference type (به مدت 3 ساعت و حجم 191 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 45 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 45 => قسمت دوم آموزش پترن ها در لوا (به مدت 3:5 دقیقه و حجم 170 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 46 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 46 => قسمت سوم آموزش پترن ها در لوا (به مدت 2:52 دقیقه و حجم 215 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 47 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 47 => توضیح و مثال تابع مهم string.gsub و require ؛ توضیح و مثال توابع string ها (تابع string.dump و loadstring) (به مدت 3:51 دقیقه و حجم 264 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 48 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 48 => توضیح همه ی توابع باقی مانده از لوا (تا جایی که میدونستم) و پایان آموزش های قسمت توابع لوا (به مدت 1:43 دقیقه و حجم 152 مگابایت)

sajjadkhati
03-07-2016, 10:41
یوهو پیدا کردم بعد از یه قرن
خدایا شکرت
الان در پوست خودم گنجایش ندارم
باز هم معنای إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم که امام خامنه ای گفت برام مجسم شد
استاد علی خیلی از راهنمایی تون ممنونم . واقعا لطف بزرگی کردین . دیگه هم لازم نیست وقتم رو روی زبان های دیگه برای ساخت dll برای زبان لوا صرف کنم

تجربه ی خودمو بگم تا فراموش نکردم

آموزش ساخت dll در #C برای زبان های غیر دات نت (Unmanaged Export) :

1) اول نوع پروژه رو Class Library انتخاب کنین (پروژه ی Class Library Portable انگار بخاطر اینکه نمیتونه Unmanaged Exports رو نصب کنه (البته برای من) پیشنهاد نمیشه)

2) بعد از منوی Project ، گزینه ی آخر رو انتخاب کنین (گزینه ی آخر ، نام پروژه و در ادامه اش کلمه ی properties داره) و در سربرگ دوم که Build هست برین و گزینه ی platform target (در وسط این سربرگ) و گزینه ی target (در بالای این سربرگ) رو روی X86 بزارین (چون اتوپلی ، نرم افزار 32 بیتی هست) و کلا به هیچ وجه نباید موقع Unmanaged Export ، روی حالتی غیر از x86 یا x86 که حالا بسته به نوع نرم افزار مقصدتون که چند بیتی رو ساپورت میکنه باشه (یعنی به هیچ وجه نباید روی any cpu تنظیم شده باشن که بصورت پیش فرض هستن و باید تغییر داد همونطور که گفته شد). البته من برای اطمینان ، علاوه بر اینها ، گزینه ای کنار گزینه ی start (که برای اجرا و کمپایل نرم افزار این دکمه ی استارت رو میزنیم) وجود داره که بصورت combo box هست که من از گزینه ی آخر اون combo box ، گزینه ی configuration رو میزنم و از اونجا هم گزینه ی any cpu رو به x86 تغییر میدم

3) بعد تابع تونو بنویسین ( دقت کنین تابع باید از نوع public static باشه تا بدون ایجاد شی و از هر جا بتونه فراخونی بشه) . دقت کنین احتمالا بیشتر از یک تابع و همچین توابع overloade هم نمیشه برای یه کلاس نوشت در حالت Unmanaged Export (توی یه منبع انگلیسی نوشته بود که بصورت بازگشتی هم نمیشه این نوع تابع ای که مینویسیم رو داخل سی شارپ فراخونی کرد و نوشت ولی اینا رو تست نکردم)

4) در منوی Tools ، گزینه ی NuGet Package Manager و بعد زیر منوی Package Manager Console رو انتخاب کنین و کد زیر رو در پنجره ی باز شده (پنجره ی Package Manager Console بنویسین) . البته قبل از نوشتن کد زیر ، مطمئن بشین که ویژال استودیو به اینترنت دسترسی داره :

حالا فایل های مورد نیاز برای Unmanaged Exports رو دانلود میکنه (آخرش باید پیام Successfully بده)

5) بعد از دانلود موفقیت آمیز ، فضای نام زیر رو به پروژه تون اضافه کنین :

بعد در بالای تابعی که نوشتین ، یه کلوشه باز کنین و در اونجا باید با تابع DllExport ، نام export و همچنین نوع export تون رو بنویسین . نام export تون باید هم نام تابع تون باشه و بصورت یه رشته ، در اولین آرگومان تابع DllExport (که در کلوشه ی بالای نام تابع مینویسین) ، بنویسین . در آرگومان دوم تابع DllExport ، نوع export که اغلب پیشنهاد میشه stdcall رو انتخاب کنین ، بنویسین . به این ترتیب که پروپرتی ای بنام CallingConvention (دقت کنین که در این پروپرتی ، حروف C ، بصورت حروف بزرگ هستند و باید این طوری بنویسین . یک حالت دیگه ی callingConvention بصورت کمل کیس هست که بعدش براتون علامت دو نقل قول میاره که این حالت منظور نیست) رو بنویسین و بعدش علامت مساوی بزارین (=) (البته خود اینتل لایسنس ویژال استودیو براتون میاره) و بعدش در فضای نام System.Runtime.InteropServices (این فضای نام رو بنویسین) و نقطه بزارین و enum ای بنام CallingConvention رو بنویسین (تا اینجا رو بازم خود اینتل لایسنس ویژال استودیو براتون میاره) و بعدش نقطه و بعدش متغییر که همون نوع خروجی مورد نظرتون هست را انتخاب کنین که اغلب نوع stdcall رو انتخاب میکنن برای unmanaged
یعنی به این صورت بنویسین :

یه نمونه تابع کوچیک که دو تا عدد رو میگیره و جمع شونو برمیگردونه در سی شارپ که بصورت Unmanaged Export خروجی گرفته شد (البته اول ، نکاتی که گفته شد یعنی از نکته ی 1 تا 4 باید انجام بشه) :

در مثال بالا ، به فضای نام RGiesecke.DllExport که اضافه شد و تابع DllExport که در بالای تابعی که نوشتیم (در بالای تابع MyFunc که نوشتیم) که در علامت کلوشه [] هست و آرگومان اول این تابع که نام Export مون که رشته ای هم نام تابع مون هست و همینطور آرگومان دوم این تابع رو دقت کنین)

حالا در اتوپلی برای فراخونی این تابع ، این کد رو بدین (البته در آرگومان اول تابع زیر در اتوپلی ، مسیر فایل dll تون که هر جا میزارید رو بدین) :

راستی اینم بگم که Unmanaged Export هیچ ربطی به نسخه ی دات نت نداره و نسخه ی دات نت میتونه 4.5 و حتی بالاتر هم باشه
بعد دقت کنین چون پروژه رو بصورت x86 تولید کردین ، وقتی dll تون رو build کردین ، دیگه dll تون توی پوشه ی Debug ذخیره نمیشه . بلکه کنار پوشه ی Debug ، پوشه ای بنام x86 ساخته میشه که باز داخل خود همین پوشه ی x86 ، پوشه ی Debug ساخته میشه که dll تون داخل این پوشه قرار میگیره

6) تذکر : اتوپلی با تابع Dll.CallbackFunction اش فقط مقدار عدد و رشته رو میتونه به تابع داخل فایل dll بفرسته و دریافت کنه. یعنی بجز این نوع ، چیز دیگه ای رو نمیتونه بفرسته یا بگیره یعنی حتی نمیتونه مقادیر داخل یه آرایه (حتی مقدار و عضو یه آرایه که از نوع عدد یا رشته هست) را بفرسته یا از تابع در داخل dll بگیره.
البته عضوی از آرایه که از نوع عدد یا رشته باشه (نه کل آرایه)، رو میتونه فراخونی کنه از تابع مون در dll ای که توی سی شارپ برمیگردونیم ولی نمیتونیم یه آرایه ای از جنس عدد یا رشته (حتی آرایه ای از یک نوع) در لوا و اتوپلی بنویسیم که وارد آرگومان تابع مون در dll کنیم (در این حالت ارور میده)
قضیه ی بولین هم تقریبا مثل قضیه ی آرایه هست و موقع برگردوندن در تابع dll مون فقط میشه استفاده کرد

پس در کل فقط و فقط عدد و رشته رو میشه به آرگومان تابع (داخل dll) مون ارسال کنیم . چیزهای دیگه مثل عضوی از آرایه و یا کل آرایه رو ارسال کنیم ، برنامه کرش میشه (حتی پیشنهاد میشه مقدار بولین هم ارسال نشه) و فقط و فقط عدد و رشته (یا عضو خاصی از آرایه مون که از نوع عدد و رشته هست (نه اینکه کل آرایه)) و بولین رو میشه در تابع (داخل dll) برگردوند . هر چیز دیگه ای بجز این در تابع مون (در dll) برگردونده شه مثل کل آرایه برگردونده شه ، برنامه اتوپلی (اتوران) ، کرش میکنه
کلا پیشنهاد میشه تا میتونیم فقط از عدد و رشته برای ورودی و خروجی تابع مون استفاده کنیم
مقدار بازگشتی تابع مون (در dll) اگه void بود ، در چهارمین آرگومان تابع DLL.CallFunction مون باید مقدار DLL_RETURN_TYPE_LONG رو انتخاب کنیم وگرنه نوع چیزی رو که برمیگردونه رو باید در چهارمین آرگومان این تابع انتخاب کنیم

باز هم یه تشکر گسترده از استاد علی کنم . خیلی ممنون استاد علی

sajjadkhati
05-07-2016, 08:11
دانلود آموزش AMS قسمت 49 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 49 => قسمت اول ساخت dll در سی شارپ بصورت Unmanaged Export (برای زبان های غیر دات نت) و فراخونی dll ساخته شده در اتوپلی با توابع Dll.CallFunction و Library.Load ؛ توضیح تکمیلی تابع require (به مدت 2:37 دقیقه و حجم 124 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 50 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 50 => قسمت دوم ساخت dll در سی شارپ بصورت Unmanaged Export (برای زبان های غیر دات نت) و فراخونی dll ساخته شده در اتوپلی با توابع Dll.CallFunction و Library.Load (به مدت 2:38 دقیقه و حجم 137 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 51 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 51 => کار با API ها (به مدت 1:26 دقیقه و حجم 94 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 52 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 52 => توابع قسمت Application در اتوپلی (به مدت 1:53 دقیقه و حجم 107 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 53 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 53 => نکته ای درباره تابع pcall ؛ ادامه ی توابع اتوپلی (تا توابع File ها) (به مدت 2:59 دقیقه و حجم 171 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 54 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 54 => ادامه ی توابع اتوپلی (تا توابع Page ها) (به مدت 1:29 دقیقه و حجم 86 مگابایت)

sajjadkhati
15-07-2016, 09:03
دانلود آموزش AMS قسمت 55 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 55 => ادامه ی توابع اتوپلی (تا توابع status ها) (به مدت 1:47 دقیقه و حجم 109 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 56 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 56 => ادامه ی توابع اتوپلی (تا آخر بجز توابع قسمت windows ها) (به مدت 1:51 دقیقه و حجم 115 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 57 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 57 => توضیح کامل تابع System.IsKeyDown ؛ توابع قسمت windows ها (آخرین قسمت از توابع اتوپلی) (به مدت 1:33 دقیقه و حجم 95 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 58 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 58 => نکته درباره تابع Library.Load (حل مشکل برگردوندن رشته) ؛ ساخت dll برای اکسترکت فایل های Rar در سی شارپ بصورت Unmanaged Export (برای استفاده در اتوپلی) (به مدت 2:52 دقیقه و حجم 152 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 59 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 59 => نکته ای درباره قسمت قبل (رفع مشکل اکسترکت نکردن فایل های Rar چند قسمتی و چند پارتی) ؛ استفاده از ماژول luacom و کمپوننت AutoIT (قسمت اول ؛ توضیحات اولیه و کپی و رجیستر کردن کمپوننت) (به مدت 2:5 دقیقه و حجم 115 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 60 => کمپوننت AutoIT قسمت دوم (به مدت 3 ساعت و حجم 172 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 61 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 61 => کمپوننت AutoIT قسمت سوم (به مدت 3 ساعت و حجم 197 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 62 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 62 => کمپوننت AutoIT قسمت چهارم (به مدت 1:58 دقیقه و حجم 108 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 63 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 63 => کمپوننت AutoIT قسمت پنجم (قسمت آخر کمپوننت اتوات) (به مدت 2:32 دقیقه و حجم 168 مگابایت)

sajjadkhati
20-07-2016, 12:09
دانلود آموزش AMS قسمت 64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 64 => عملگرهای باینری ؛ نکته ای درباره تابع System.IsKeyDown (به مدت 2:32 دقیقه و حجم 112 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 65 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 65 => پلاگین WinAPI (قسمت اول) (به مدت 2:58 دقیقه و حجم 199 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 66 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 66 => پلاگین WinAPI (قسمت دوم) ؛ نکاتی مهم درباره ی توابع API ویندوز (به مدت 1:21 دقیقه و حجم 98 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 67 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 67 => پلاگین WinAPI (قسمت سوم) ؛ نکته ای درباره ی عملگرهای باینری (signed و unsigned) (به مدت 2:24 دقیقه و حجم 136 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 68 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 68 => پلاگین WinAPI (قسمت چهارم و قسمت آخر پلاگین WinAPI) (به مدت 2:17 دقیقه و حجم 148 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 69 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 69 => ابزار nircmd (به مدت 3:7 دقیقه و حجم 187 مگابایت)

rezamelika2
25-07-2016, 18:34
سلام.
داخل یه لیست باکس جستجو انجام دادم و فایلهایی که می خواستم برام پیدا کرده مثلا نام تصاویر داخل یک پوشه . چطور می تونم نام اونها رو که جستجو کرده از لیست باکس خارج و داخل اکسل یا نوت پد ذخیره کنم
همچنین تعداد موارد یافت شده در لیست باکس رو برام نشون بده
ممنون

sajjadkhati
27-07-2016, 08:29
دانلود آموزش AMS قسمت 70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 70 => پلاگین های DragAndDrop و Download و Command Line و Tray (به مدت 2:23 دقیقه و حجم 156 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 71 => پلاگین Screen Overlay (به مدت 39 دقیقه و حجم 39 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 72 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 72 => پلاگین Ribbon (قسمت اول) (به مدت 3:2 دقیقه و حجم 167 مگابایت)

sajjadkhati
28-07-2016, 06:57
دانلود آموزش AMS قسمت 73 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 73 => پلاگین های Ribbon (قسمت دوم و قسمت آخر این پلاگین) (به مدت 2:11 دقیقه و حجم 130 مگابایت)

دانلود آموزش AMS قسمت 74 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت 74 => کار با بعضی از پلاگین ها و معرفی پلاگین های دیگه و همینطور معرفی ابزار AMS Specialist Tools (به مدت 1:37 دقیقه و حجم 111 مگابایت)

sshahram
01-08-2016, 16:08
با سلام خدمت دوستان
برنامه من از وقتی ویندوز عوض کردم کند کار یکند. یعنی وقتی یک باتون را میزنم تا کد بنویسم کلی طول میکشد مخصوصا در پلاگین مانند gridex ... ویندوزم 10 است. البته قبلا هم ویندوز 10 داشتم که خوب کار میکرد ... ورژن اتوپلی هم 8.5 است

E.G_band
07-08-2016, 19:46
سلام دوستان:

اینجا کسی هست بتونه برام یه آتوران بسازه برای پروژه پایانیم؟

لطفا خبرم کنید تا آخر مرداد احتیاج دارم.

rezamelika2
26-08-2016, 12:55
چطور میشه چند فایل (مثلا 1و2و3) در اتوپلی را در یکی از درایوهای کامپیوتر درون پوشه ای ذخیره کرد فایلهایی که باید ذخیره شود و محل ذخیره از قبل داده شده ونیاز به browse نباشد.
با زدن یک کلیک این فایلها درون فایل مورد نظر ذخیره شود. لطفا با کد راهنمایی کنید.
باتشکر

fidoman
13-02-2017, 04:40
سلام خسته نباشید برای اسلاید شو تو اتو مدیا از چه اسکریپتی میشه استفاده کرد ؟
این اسکریپت هایی که برای اسلاید شو نوشتند امکان استفاده کردنش هست تو اتومدیا پلیر ؟

sajjad-sobhan
20-02-2017, 00:02
سلام..من یه پروژه دارم که توش فایل فلش گذاشتم و میخوام هنگامی که اتوران اجرا شد تشخیص بده فلش پلیر روی ویندوز نصب هست یا نیست و اگه نصب نبود نرم افزار فلش پلیر رو به صورت اتوماتیک نصب کنه و برنامه رو ببنده و وقتی که نصب شد دوباره اتوران رو اجرا کردیم دیگه اجرا به و فایلهای فلش داخل نرم افزار رو اجرا کنه..توی dependecis این قابلیت خوب کار نمیکنه و هر دفعه اتوران اجرا میشه اونم اجرا میشه..ممنون.

aysanjoon
27-02-2017, 15:14
سلام دوستان عزیز یه سوالی داشتم اگه جوابش رو میدونین خواهش میکنم حتما جواب بدین.....
من میخوام توی autoplay صفحاتی که ایجاد میکنم هرکدومشون به شکل های مختلفی باشه مثلا یکیش مربع باشه یکیش دایره باشه و ....
توروخدا اگه جوابش رو میدونین بگین خیلی ضروریه

aysanjoon
28-02-2017, 00:04
اقا من یه سوال پرسیدم اصلا نمیدونم کجا رفت چی شد:n36::n36:

aysanjoon
01-03-2017, 21:19
اقا پس سوالایی که من میپرسم کچا میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:V13::V13::V13::V13: :V13:

khmo5958
09-03-2017, 12:38
سلام
مشکلی که دارم اینه که بنده نرم افزار اتوران برای پایه اول درست کردم که فایل ها فلشش با پسوند swf درست می شود.در رایانه خودم مشکلی ندارم ولی در مدرسه یا اداره فایل ها بعد باز شدن اتوران فلش ها باز نمی شوند:n35: لازمه بگم که اخرین ورژن فلش پلیر هم در تمام سیستم ها نصب کردم ولی فقط در خانه اجرا می شود.خواهشا راه حلی به بنده بدین تا بتونم با دانش آموزان عزیزم کار بکنم
ممنون می شوم سریع جواب بنده را بدین
مخلص شما خضیراوی

khmo5958
17-03-2017, 19:31
جوابم ندادین؟؟؟

mahdikhoshdel1
28-03-2017, 10:35
سلام. میخوام نوشته ای رو که در input صفحه یک نوشته میشه رو بعد از کلیک روی دکمه ورود در lable صفحه 2 نمایش داده بشه. چیکار کنم؟

sajjad-sobhan
04-04-2017, 16:45
سلام..شما باید فلش پلیر activix رو دانلود کنید و نصب کنید ..اگه نشد Adobe air رو دانلود کن .و نصب کنید..100درص میشه

- - - Updated - - -

سلام..شما باید فلش پلیر activix رو دانلود کنید و نصب کنید ..اگه نشد Adobe air رو دانلود کن .و نصب کنید..100درص میشه

Navid66584
08-04-2017, 19:31
من برای اولین بار بود که با این برنامه کار می کردم و تابحال تجربه نداشتم و بعد از ساخت برنامه ام، این پیغام برام نمایش داده شد.من همه جا دنبال این مشکل گشتم ولی جوابی پیدا نکردم،به همین دلیل این تاپیک را ساختم.

این مشکل بیشتر برای ساخت پیام به وجود می آید.

راه حل این مشکل این است که title و text را در دبل کُتیشن ( " ) قرار دهید.

لطفا هر سوال،جواب یا هر چیز دیگری شد در این تاپیک قرار دهید.اگر این بنده حقیر با این دانش اندکم بتوانم،جواب می دهم.

با تشکر:n02:

parsizen
09-04-2017, 11:54
سلام دوستان من یه کمبوباکس ساختم میخوام رو هر ایتم کلیک میکنم بره داخل یه صفحه مشخص هر چی گشتم نیافتم کدشو .... کمک کنید ممنون

rezamelika3
23-06-2017, 08:55
چگونه می تونم یک فایل اکسل رو از اتوپلی که متن فارسی داره تو دیتابیس sqlite3 فراخوانی کنم تا وقتی که درون گرید اتوپلی نمایش می ده فونت های فارسی هم نریزه ؟

v20
22-10-2017, 11:43
سلام دوستان
می خوام یه اتوران اینستالر درست کنم دنبال تمپلیت های بیشتر می گردم وقتی روی دکمه More temp برنامه می زنم وارد فروم های سایت اصلی میشه ؟!
کسی می دونه از کجا می تونیم تمپلیت های بیشتر پیدا کنم ؟

m.eh3an
31-03-2018, 13:56
سلام دوستان.تو نرم افزار اتوپلی میخوام وقتی ران میکنم ی صفحه اولش باز شه بعد یه زمان مشخصی بره صفحه اصلییم یا همون صفحه دوم ممنون میشم راهنماییم کنین نمیدونم تو اسکریپتش چی بنویسم.

- - - Updated - - -

سلام دوستان.تو نرم افزار اتوپلی میخوام وقتی ران میکنم ی صفحه اولش باز شه بعد یه زمان مشخصی بره صفحه اصلییم یا همون صفحه دوم ممنون میشم راهنماییم کنین نمیدونم تو اسکریپتش چی بنویسم.

majidhmt
12-04-2018, 10:29
سلام
یک فایل rar دارم توش فیلمه
حالا روی شی کلیک کنیم فیلم پخش بشه تو مدیا پلیر اتوران
با چه دستوری بنویسم تا فیلم فشرده rar اجرا کرد؟
توجه نمیخوام فایل فشرده اکسترکت کنم چون فضا میگیره
امکانش هست؟

fariddesigner
19-04-2018, 07:03
سلام
من به این کد نیاز دارم اما ظاهرا لینک مشکل داره میشه اگر کسی داره مجدد آپلود کنه ممنونم

fariddesigner
19-04-2018, 07:08
خوب یه سمپل برات میذارم
این دقیقا همون چیزی هست که میخای
فقط یه اشکال داره
اونم هر کاری کردم dll قادر به تغییر رفرش ریت نیست و فقط میبره روی 60هرتز که خیلی کمه و صفحه پرش داره
البته این dll با قبلی فرق داره (Docرو ببین)
خودت هم امتحان کن
اگه وقت کنم یه راه حل براش پیدا میکنم

فعلا

خوب خیلی خوش شانسی
یه سورس کد خوب پیدا کردم و یه dll ساختم و سمپل
حالشو ببر:

مشکلی بود بگو
اگه طول هفته نباشم
حتما جمعه ها سر میزنم
موفق باشی
---------------------------------------------
دوستان من به این کد نیاز دارم کسی داره آپلود کنه ؟

porooo
23-04-2018, 16:49
سلام اقا من ميخوام تو ابجكت tree جستجو كنم هرجا رفتم كسي بلد ني كسي هس كمك كنه؟

mmzz91
03-08-2018, 14:32
درود.متاسفانه اکثر لینک ها ی این تایپ کار نمیکنه کاش از ابتدا در یک آپلودر دایمی آپلود میکردین

mmzz91
03-08-2018, 14:34
درود.متاسفانه اکثر لینک ها ی این تایپ کار نمیکنه کاش از ابتدا در یک آپلودر دایمی آپلود میکردین

S..ABBASI
20-11-2018, 11:20
سلام وقتتون بخیر میخوام در برنامه به نوشته ها انیمیشن اضافه کنم . مثل برنامه پاور پوینت که نوشته ها با حرکت اضافه میشن . آیا در این برنامه امکان داره؟

compueter89
15-04-2019, 19:25
با سلام
من میخوام تو autoplay media با استفاده از منو درختی 6 تا فایل پی دی اف که هرکدوم چند صفحه ان نشومن بدم(مثال علوم سال اول که 30 صفحه هس بعد تو زیرشاخه بعد علوم سال دوم که 20 صفحه و زیر شاخه بعد علوم سال سوم که 30 صفحه) خواهشا جواب بدین

mahyar.mehraban
13-12-2019, 02:23
سلام..ببخشید کد نصب فونت ها در ابتدای ورود به اتوپلی به صورت خودکار رو به من میدید؟

zahra2ma
22-12-2019, 04:24
سلام من وقتی خروجی از آتوپلی می گیرم وقتی کلیک می کنم تا خروجی را ببینم این پیغام را می دهد
flash object :auto play \dat01\ap208.dat
unable to display object:faill can not be located
فلش پلیر هم نصب ولی این مشکل برطرف نشد

Farhadoff
08-10-2022, 12:05
سلام
من عضو شدم ولی لینکها رو نمیبینم!
چرا؟