ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست قیمت creative zen stone plus 2g with speaker

majidpromix
15-07-2008, 13:08
لطفا یکی قیمت این مدلو برام از بازار تهران(علاءالدین) بگیره ، آخه تو رشت هرچی میگردم این مدلو پیدا نمی کنم. توی فروشگاه های آنلاین هم نیست! متشکرم

seymour
15-07-2008, 19:29
این مدل رو میدن 70 تومن (حالا 2-3 تومن بالا و پایین) ...

majidpromix
16-07-2008, 09:22
آقا کسی میدونه SanDisk Sansa Clip تو ایران هست یا نه؟ اگه هست قیمتش چقدره؟
تو یه review خوندم که این مدل از creative zen stone plus بهتره ، کسی اطلاعی داره در این زمینه ؟
میگن منوهای zen stone سرعتش پایینه ، واقعا اینطوره؟ یعنی سرعتش خیلی اذیت میکنه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seymour
16-07-2008, 14:01
کارهای سانسا متاسفانه توی ایران کمیابه ... حدودا یه سال و نیم پیش ، یه دوره کوتاهی مد شده بودن و چندتا از مدلهاش گیر میومد ... اما دوباره افول کرد ... شما پاساژ پایتخت رو باید بگردی ، ایشالا پیدا بشه ، هرچند شک دارم ...

در مورد سرعت عمل منوها در استون : احتمالا حق با شماست .. دستگاه به اون کوچیکی نباید قدرت پردازش خیلی بالایی داشت باشه ... در مقابل در نظر بگیر که اصولا سانسا در زمینه کیفیت صدا ، جزو رقبای اصلی نیست ... این مدل باید کیفیت خوبی داشته ، اما مدعی نیست در این زمینه ..

Hamid1000
28-07-2008, 01:07
گفتم شاید یکی بعدا این تاپیک رو ببینه و این نکات به کارش بیاد!

پلیر خیلی خوبیه! اما اولین چیزیش که اذیت می کنه هدفونشه که درست تو گوش جا نمی شه. البته نمی دونم مشکل از اینه یا از گوشه من! :31: با این حال صدای واضح و قابل قبولی رو پخش می کنه
نکته دوم همونیه که این دوستمون گفت، منو ها هنگام پخش کند و اعصاب خرد کن هستن. اما میشه یه کاری کرد، موزیک در حال پخش رو pause کرد و اونوقت منوها رو مرور کرد. اینطوری هیچ تاخیری در کار نیست. البته اگه این کار اذیتتون نمی کنه.:20:
اما مسئله بعدی در مورد باتری هست. بنا به دلایلی من به توصیه جناب سی مور گوش نکردم و مدل بدون اسپیکر رو گرفتم. قرار بوده باتری تا 9.5 ساعت رو جواب بده اما بعد از یه مدت استفاده متوجه شدم از این مقدار کمتره.
البته ممکنه من زیاد حساسیت نشون داده باشم ولی مطمئن هستم اون مقدار ساعتی که معرفی شده رو جواب نمی ده. (برای مدل اسپیکر دار 20 ساعت معرفی شده)
اما در کل راضی هستم. محاسنش از عیب و ایراداش بیشتره. راستی هر کسی این مدل رو خرید یه شارژر هم همراهش بخره. همونطور که می دونید شارژش با usb خیلی بیشتر طول می کشه و ممکنه دردسر ساز و آزار دهنده باشه

و در آخر...
از گوشیدن باهاش لذت ببرید:8: