ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : English for MS entrance exam

ila
23-03-2008, 15:25
من میخوام زبان انگلیسی رو خیلی خوب یاد بگیرم..ولی زبانم خیلی کم بلدم..استعدادم خوبه..پشتکار هم دارم..
ولی امسال چون کنکور ارشد دارم باید زبان رو جدی یاد بگیرم..
شما بهترین پیشنهادتون چیه؟

sepid12ir
23-03-2008, 17:27
من میخوام زبان انگلیسی رو خیلی خوب یاد بگیرم..ولی زبانم خیلی کم بلدم..استعدادم خوبه..پشتکار هم دارم..
ولی امسال چون کنکور ارشد دارم باید زبان رو جدی یاد بگیرم..
شما بهترین پیشنهادتون چیه؟

,Hi dear
I think taking part in English classes, watching movies, self study and beside them taking part in English forums and sharing yr problems with yr friends in the forum will help you
But since you are in a hurry, I think taking in some English classes and specially those which are for Master entrance examination and self study are the best suggestions.

سلام دوست عزیز،
فکر میکنم شرکت کردن در کلاسهای زبان، دیدن فیلمهای انگلیسی، مطالعه ی شخصی و در کنار اونها شرکت کردن در فورم های انگلیسی و به اشتراک گزاشتن مشکلاتتون با دوستانتون در این فرومها میتونه کمکتون کنه.
ولی از اونجایی که برای یادگیری زبان عجله دارید، بهتون شرکت در کلاسهای زبان بخصوص کلاسهایی که مخصوص کنکور ارشد هست و در کنارش مطالعه شخصیرو پیشنهاد میکنم.

Narsis_E
27-03-2008, 21:11
پیشنهاد می کنم بعد از به کارگیری راهکارهایی که دوستمون (sepid12ir)فرمودن برای این که با حال و هوای ! تست های ارشد بیشتر آشنا بشین از کتاب های راهیان ارشد استفاده کنید.

نسبت به کتاب های تستی که در حاضر در بازار موجود هست خیلی بهتر هستن

موفق باشید:20:

A r c h i
28-03-2008, 00:28
for master exam, I strongly recommend the book 504 for the vocabulary. As dear Narsis has mentioned Rahian Arshd is good, but you'd better try pardazesh books too.
Good luck :11:l

برای لغات کنکور ارشد ، کتاب 504 ، تمام لغاتش را بخوانید ، خیلی خیلی مهمه
همونطور که نارسیس عزیز گفتن کتاب های راهیان ارشد (البته من کتاب زبانش را دارم به طرز وحشتناکی غلط داره ) ولی خب از هیحی بهتره، کتابهای پردازش هم فکر کنم خوبه
موفق باشید

Mehran NZ
30-03-2008, 18:48
for master exam, I strongly recommend the book 504 for the vocabulary. As dear Narsis has mentioned Rahian Arshd is good, but you'd better try pardazesh books too.
Good luck :11:l

برای لغات کنکور ارشد ، کتاب 504 ، تمام لغاتش را بخوانید ، خیلی خیلی مهمه
همونطور که نارسیس عزیز گفتن کتاب های راهیان ارشد (البته من کتاب زبانش را دارم به طرز وحشتناکی غلط داره ) ولی خب از هیحی بهتره، کتابهای پردازش هم فکر کنم خوبه
موفق باشید

Hey dear azade
What is book 504? What should we say to seller?
اقا کتاب 504 می خوام ؟ :دی
Who wrote this book? Whould you tell me his name please?s
:11:

A r c h i
30-03-2008, 22:04
Hey dear azade
What is book 504? What should we say to seller?
اقا کتاب 504 می خوام ؟ :دی
Who wrote this book? Whould you tell me his name please?s
:11:

yes that's the exact sentence for that,:31:
We have the download link on the Ebook on learning English topic, But I can't find the link because I can't search 504 in p30:41:
Also I have this on my cellphone, I found it p30 mobile rooms:31:l

Mehran NZ
30-03-2008, 22:56
the complete name of this book is this?
504Absolutely Essential Words
if yes this is this is this book's link

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Narsis_E
30-03-2008, 23:40
the complete name of this book is this?
504Absolutely Essential Words
if yes this is this is this book's link

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

right ! that 's it , the name of this book is :
واژه کاملاً ضروری 504
writed by : Bromberg , Liebb & Traiger
translated by : s.babaei (سیامک بابایی)

in this book you can find more than 504 words with translation and some examples . of course 2 version of this book is published (English-English & English - Farsi) , I 've bought the second one , its' price is about 5000 t !

A r c h i
31-03-2008, 21:29
right ! that 's it , the name of this book is :
واژه کاملاً ضروری 504
writed by : Bromberg , Liebb & Traiger
translated by : s.babaei (سیامک بابایی)

in this book you can find more than 504 words with translation and some examples . of course 2 version of this book is published (English-English & English - Farsi) , I 've bought the second one , its' price is about 5000 t !

Yes Narsis is right. But you'd better to buy English-English one. I recommend it.
I'm using English-English Dictionary from the time I remember (one of my teachers told me to do so) It's great for improving your English. I never recommend any English-Persian dictionary or even this one

sepid12ir
31-03-2008, 23:03
Yes Narsis is right. But you'd better to buy English-English one. I recommend it.

I'm using English-English Dictionary from the time I remember (one of my teachers told me to do so) It's great for improving your English. I never recommend any English-Persian dictionary or even this one

I also have 504 (English- English) but one of our teachers who is against Persian books recommended 504 English - Persian. She said the translation of the book is great, Actually I dun have it but I also agree with you not her:31:l

A r c h i
02-04-2008, 22:23
This is the topic to download book 504

504 Absolutely Essential Words ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

r0zeabi
15-07-2008, 07:29
با سلام به همه زبان دوستان

من دارم بر کنکور کارشناسی ارشد( رشته مدیریت اجرایی) زبان میخونم برا لغت چند کتاب زیر رو گرفتم

504 absolutely essential words
Essential words for the toefl
1500words for the tofel

1100 words you need to know

البته من خود کتاب 1100 رو ندارم ولی یه کتاب بنام تافل رهنما دارم که لغات 1100 رو داره
کسی تا حالا1100 رو مطالعه کرده؟ لطف کنه تکنیکهای خوندنشو بده.

برا گرامر کتاب
English grammar digest
چجور کتابیه؟ لطف کنین نظر بدین.

برا ردینگ کسی تکنیکهای ردینگ تافل رو داره؟ اگه فایل pdf به فارسی یا انگلیسی و یا فایل صوتی و تصویری دارین ممنون میشم یا سایت براش معرفی کنین؟

ممنون

mohammad.clergyman
15-07-2008, 10:24
با سلام به همه زبان دوستان

من دارم بر کنکور کارشناسی ارشد( رشته مدیریت اجرایی) زبان میخونم برا لغت چند کتاب زیر رو گرفتم

504 absolutely essential words
Essential words for the toefl
1500words for the tofel

1100 words you need to know

البته من خود کتاب 1100 رو ندارم ولی یه کتاب بنام تافل رهنما دارم که لغات 1100 رو داره
کسی تا حالا1100 رو مطالعه کرده؟ لطف کنه تکنیکهای خوندنشو بده.

برا گرامر کتاب
English grammar digest
چجور کتابیه؟ لطف کنین نظر بدین.

برا ردینگ کسی تکنیکهای ردینگ تافل رو داره؟ اگه فایل pdf به فارسی یا انگلیسی و یا فایل صوتی و تصویری دارین ممنون میشم یا سایت براش معرفی کنین؟

ممنون

البته سوال فارسی فقط در تاپیک خودش

اما شما مطمئنید که این منابعی که گفتید برای کارشناسی ارشد رشته ی خودتون است

والله من این کتاب ها را نخوندم ولی فکر نمیکنم کتاب های راحتی باشه

1100 که شنیدم لغاتش practical نیست و شایدم خود native ها خیلیا شا ندونن :31:

اون digest هم رفیقم میخوندش ( برای کنکور کارشناسی ارشد زبان ) میگفت خیلی سخته !:18:

Narsis_E
16-07-2008, 13:15
مطمئناً خوندن این کتاب ها موثر هست ولی زبان ارشد اونقدر سخت نیست که نیاز به خوندن این همه منبع داشته باشه!!

15 تا سوال عمومی که بیشتر نداره! 5 تا گرامر و 10 تا لغت! من فقط کتاب 504 رو خوندم و به نظرم کافی بود سوال های گرامرش هم اکثراً در حد گرامر دبیرستان بود یه سری اطلاعات عمومی راجع به گرامر داشته باشین کافیه و اصلاً نیازی نیست که وارد جزئیات بشین!

اگه واسه زبان تخصصی بیشتر وقت بذارین بهتره ! چون یه معانی یه سری لغات مشخص رو باید بدونید و 90 در صد سوالات هم از همون مطالبی هستند که توی کتاب هستند! خلاصه این که فکر می کنم وقت گذاشتن واسه زبان تخصصی نتیجه بخش تره!

پ.ن: کسب یه درصد خوب در درس زبان شدیداً رو رتبه ای که تو ارشد کسب می کنید تاثیر گذاره .

موفق باشید

seymour
16-07-2008, 13:57
حرفای نارسیس جان تایید میشه ؛ بخصوص این یکی :

پ.ن: کسب یه درصد خوب در درس زبان شدیداً رو رتبه ای که تو ارشد کسب می کنید تاثیر گذاره .
من خودم بار اولی که شرکت کردم (سال سوم دانشگاه) در رشته خودم (نرم افزار) ، فقط زبان رو 96 زدم و بقیه درس ها رو شاید متوسط 5-10 درصد زدم ... رتبه ام شد 800 ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A r c h i
16-07-2008, 14:09
من هم فقط کتاب 504 را خوندم + سوال زبان سالهای قبل..کتاب راهیان ارشد فکر کنم..کل سوالات زبان فنی مهندسی سالهای قبل را خوندم

د

کاملا موافقم، با 20% زبان بیشتر از یکی از دوستام و بقیه درصد ها مساوی، حدود 100 نفر رتبه ام فرق می کرد :31:

r0zeabi
24-07-2008, 07:03
ببینید دوستان عزیز زبان ام بی ای 100 سواله و از تافل هم مشکلتره پس تو بایدخوندنشون شک ندارم

ولی هدف من از پست تکنیکهای ردینگ تافل بود که هیچ کی جواب نداده بود؟

ENTEZAR
10-08-2008, 14:30
سلام
کسی میتونه در این مورد به بنده کمک کنه؟

ممنون

f.s
10-08-2008, 14:39
منابع کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی فراگیر پیام نور؟
plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ss

A r c h i
10-08-2008, 14:51
سلام
در مورد زبان کارشناسی ارشد تا به حال چند بار صحبت شده.

چیزی که برای خود من جواب داد.
1- کتاب 504
خوندن و یاد گرفتن تمام لغات
2- سوالهای زبان سالهای گذشته مربوط به تمام رشته های مشابه خودتون
3- کتاب گرامر
که هر نوع کتابی میتونه باشه .. English Grammar in use و کتابهای مشابه
4- لغات تخصصی رشته خودتون که بهتر از هر کس خودتون می دونید کجا پیداش کنید

موفق باشید :11:

kasparov
12-08-2008, 14:42
just use "English vocabulary in use" for boosting your vocab up