مشاهده نسخه کامل
: چرا Q6600 انقدر گرمه
MicroSystem
14-07-2008, 20:14
سلام بچه ها
خياط افتاد تو كوزه
آقا يه Q6600 Tray خريدم گفتيم با فن E4500 خودمون استفادش كنيم E4500 رو تا 3000 اور كرده بودم دماي پردازنده حداكثر به 54 و دماي هسته ها به 70 ميرسيد
اما اين Q6600 تو حالت استوك از E4500 گرمتره يعني دماي هسته به 62 و هسته ها هم به 75 ميرسند. هيتسينك هم درست جا زدم خوب هم خمير زدمو
آيا من اشتباه كردم فن E4500 رو واسه اين استفاده كردم يعني فن استوك Q6600 با E4500 فرق ميكنه؟
آيا پردازنده مشكل داره؟
آيا برچسب گارانتي كه روي پردازنده زدند جلوي دفع دما رو ميگيره؟
آيا قدرت تحمل Q6600 بيشتر از E4500 هست و اين دماها واسش طبيعيه؟
دماها در حين ران بودن OCCT در بار كامل هستند.
ساير دوستان هم اگه Q6600 داشته باشند دماهاشون رو بعد از 5 دقيقه ران بودن OCCT بزارند ممنون ميشم
Mahdi_Moosavi
14-07-2008, 20:51
آيا من اشتباه كردم فن E4500 رو واسه اين استفاده كردم يعني فن استوك Q6600 با E4500 فرق ميكنه؟
بله ، فن های مدل high-end پردازنده های اینتل از نظر ساختار داخلی فرق میکنه .. در بعضی مواقع هم بزرگتر هستند .
آيا برچسب گارانتي كه روي پردازنده زدند جلوي دفع دما رو ميگيره؟
برچسب رو نکندی مگه ؟! :31: هیچ چیز خارجی نباید بین پردازنده و سینک باشه ! اندازه برچسبش چه قدره ؟
آيا قدرت تحمل Q6600 بيشتر از E4500 هست و اين دماها واسش طبيعيه؟
خیر ، دما ها به هیچ وجه طبیعی نیست ! ( تقریبآ 10 درجه بالا هستند ) .
حداکثر دمای کاملآ safe برای Q6600 G0 62.2C درجه و برای E4500 73.3 C درجه سانتی گراد هست . پس قدرت تحمل E4500 بیشتر هست .
==========================
چند سوال
C1E رو روشن کردی ؟
مادربورد چی هست ؟
alidadash
14-07-2008, 21:39
درود
کاملاً با آقای موسوی موافقم
MicroSystem
14-07-2008, 21:48
ممنون برچسب كوچيك هست عرضش تقريبا 7 ميليمتره هر وقت 6 ماه گرانتي تموم شد ميكنمش. اتفاقا با فروشنده هم بحث كردم كه چرا اين رو اينجا چسبونديد.
اين دما ها كه فرموديد 62.2 واسه هسته هست و واسه پردازنده؟
CIE رو فعلا Disable كردم فرقي نميكنه دماها تو حالت بار كامله كه اونجا هم بود و نبود CIE فرق نميكنه
تو حالت ايده ال دما هاي هسته متوسط 43 درجه هستند. CIE كه فعال ميشه تا 40 هم پايين مياند
مادبرد Asrock 4core dual sata2 هست مگه فرقي هم ميكنه ولتاژ پردازنده هم Defult هست و CPUZ ولتاژ حداكثر 1.344 رو نشون ميده آيا اين طبيعيه E4500 حدود 0.025 ولت كمتر بود.
surpriser
15-07-2008, 07:49
سلام.اگر ميشه لينك دانلود Occt رو بزاريد. ما هم يه تستي بكنيم.
مال منم کیو 6600 ه هر چی ازش کار می کشم داغ نمیشه تازه میخوام اورشم کنم ولی
1- فنش مال خودشه
2- برچسب روش نداره
موفق باشید
MicroSystem
15-07-2008, 09:13
مال منم کیو 6600 ه هر چی ازش کار می کشم داغ نمیشه تازه میخوام اورشم کنم ولی
1- فنش مال خودشه
2- برچسب روش نداره
موفق باشید
اينم لينك دانلود OCCT
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما هم اگه زحمتي نيست اين رو ران كن ببين بعد از 5 دقيقه ران بودن دماي هسته هات چقدره
راستي اين برنامه واسه اينكه دماها و ولتاژها رو بصورت نمودار نشون بده به برنامه هاي جانبي مثل Coretemp نياز داره.
من هم با پردازنده خودم این مشکل را ندارم
در حالت معمولی دمای آندر برنامه خود گیگ
ا Easy Tone و
Hmonitor
35 درجه هستش و وقتی کار سنگین می کشم نهایت تا 50 میاد بالا البته نسخه G0 و بدون اور
در ضمن من یه E4500 که دیده بودم فنش خیلی کوچکتر ازcpu خودم بود
این برنامه که قرار داده بودید گرفتم اما طرز کار با این برنامه را بگید تا بشه یه کمکی کرد
MicroSystem
15-07-2008, 10:39
من هم با پردازنده خودم این مشکل را ندارم
در حالت معمولی دمای آندر برنامه خود گیگ
ا Easy Tone و
Hmonitor
35 درجه هستش و وقتی کار سنگین می کشم نهایت تا 50 میاد بالا البته نسخه G0 و بدون اور
در ضمن من یه E4500 که دیده بودم فنش خیلی کوچکتر ازcpu خودم بود
این برنامه که قرار داده بودید گرفتم اما طرز کار با این برنامه را بگید تا بشه یه کمکی کرد
البته كار سنگين فرق ميكنه تا هر چهار هسته رو همزمان بكار بندازي كه اين نرم افزار اين كار رو ميكنه
كاري نداره ON رو ميزني اين برنامه شبيه orthos هست منتها هر چهار هسته استفاده ميكنه
تست زیر را من در حالت آتو گرفتم که البته بعد از چند حدود یک دقیقه و نیم صدای ارور برنامه پخش میشه و بنچ مارک های زیر را میده
امیدوارم که به دردت بخوره:10:
MicroSystem
15-07-2008, 13:28
تست زیر را من در حالت آتو گرفتم که البته بعد از چند حدود یک دقیقه و نیم صدای ارور برنامه پخش میشه و بنچ مارک های زیر را میده
ممنون دوست عزيز نمودارها خيلي مفيد بود
دماهاي شما هم كه به حدود 70 رسيده بعد از 1.5 دقيقه پس احتمالا دماي بالاي 70 وقتي چهار هسته با هم به كار ميافتند طبيعيه چون اين نرم افزار بعد از يك دقيقه تازه شروع به استفاده از پردازنده ميكنه احتمالا اگه 5-6 دقيقه ران بود دماها بيشتر هم ميشدند.
تو قسمت تنظيمات 70 رو بيشتر كن مثلا 80 چون دماي هسته شما بعد از 1.5 دقيقه رسيده به 70 و ارور داده
MicroSystem
15-07-2008, 14:02
جناب موسوي مطمئني E4500 دماي بيشتر رو تحمل ميكنه آخه تو coretemp واسه Tjmax نوشته 85 ولي واسه Q6600 نوشته 100
Mahdi_Moosavi
15-07-2008, 15:17
ممنون برچسب كوچيك هست عرضش تقريبا 7 ميليمتره هر وقت 6 ماه گرانتي تموم شد ميكنمش. اتفاقا با فروشنده هم بحث كردم كه چرا اين رو اينجا چسبونديد.
اين دما ها كه فرموديد 62.2 واسه هسته هست و واسه پردازنده؟
CIE رو فعلا Disable كردم فرقي نميكنه دماها تو حالت بار كامله كه اونجا هم بود و نبود CIE فرق نميكنه
تو حالت ايده ال دما هاي هسته متوسط 43 درجه هستند. CIE كه فعال ميشه تا 40 هم پايين مياند
مادبرد Asrock 4core dual sata2 هست مگه فرقي هم ميكنه ولتاژ پردازنده هم Defult هست و CPUZ ولتاژ حداكثر 1.344 رو نشون ميده آيا اين طبيعيه E4500 حدود 0.025 ولت كمتر بود.
دما برای پردانده هست .
بله نوع مدار تغذیه مادربورد ( PWM circuit ) خیلی میتونه تو مدیریت مصرف توان و کاهش دمای پردازنده تاثیر داشته باشه !
نسخه جدید این برنامه مشکل داره ! رو سیستم من دما رو دقیقآ 15 درجه بیشتر از مقدار واقعی نشون میده !
نگاه کن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جناب موسوي مطمئني E4500 دماي بيشتر رو تحمل ميكنه آخه تو coretemp واسه Tjmax نوشته 85 ولي واسه Q6600 نوشته 100
بله مطمعنم ! منبع از سایت معتبر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
62.2C
سلام
مهدی جان فکر کنم برای دوستان Revision B3 باشه عین ماله خودم .. برای من الان روی 3.6 اور کردم 64 بالاتر نمیره تو لود .. با فن خودش .. البته به دلیل گرما الان از اور اوردم به نرمال چون نیازی هم ندارم فعلا ...
دوستان بهتره برای این پردازنده یک کولینگ خوب بگیرید مثل TuniQ Tower ...
درسته مهدی جان من هم فکر می کنم این نرم افزار دما را درش نشون نمیده چون برا من هعم یه اختلاف 15 درجه ای داره با pc wizard
این هم از عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MicroSystem
15-07-2008, 16:36
اي داد مشكل شد دوتا
البته من از نسخه قبلي اين نرم افزار استفاده ميكنم دوستان ميتونند از اين نرم افزار واسه گرم كردن پردازده استاده كنند و دما رو با Coretemp بخونند.
دوستان این عکس و بنچ مارم های زیر را وقتی دمای ارور نرم افزار را روی 90 تنظیم کردم گرفتم
یه سوال هم از دوستان داشتم
چرا دمای easy tone و pcwizard با هم هماهنگ نیست و کدوم درسته؟؟
دمای easy tone دمای هسته هست یا چیز دگه
ممنون از دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس :
این هم تست ها :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.