ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فونت برای Uiq3

صفحه ها : 1 [2]

FANBOOK
14-04-2009, 19:18
ببین شما دارین با این کارتون انجمن رو به هم میزنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه اینجا فعالیت نکن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا این طور نیست و شما اینطوری فکر میکنی در حالی که در همین انجمن برای بعضی موارد در 2 تاپیک امده

نمونش اینجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تازه اون تاپیک خیلی شلوغه و تورقش سخته و این فونتا داخلش نیست

FANBOOK
14-04-2009, 19:23
فونت قیلی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FANBOOK
14-04-2009, 19:24
اینم فونت جدید که گفت بودم

دانلود

FANBOOK
14-04-2009, 19:25
اسکرین شات از فونت جدید و ساپورت فارسی برای p1

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad-p990i
14-04-2009, 19:38
اصلا این طور نیست و شما اینطوری فکر میکنی در حالی که در همین انجمن برای بعضی موارد در 2 تاپیک امده تازه اون تاپیک خیلی شلوغه و تورقش سخته و این فونتا داخلش نیست
شما باید اوجا پست بدی راهی نداری اگه این کار رو نکنی تخلف حساب میشه و..............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FANBOOK
14-04-2009, 19:47
اگه تو زیاد شلوغش نکنی تخلف نیست اصلا آقا تاپیک قبلی خیلی شلوغ و سنگین شده برای دایل آپی ها نمی کشه
از این به بعد فونت های جدید اینجا
چطور خودت رفتی تاپیک استاتوس بار جدید گذاشتی و نمنه های دیگه

تازه تو در مقامی نیستی که بخوای منو تهدید کنی همین حرفت که پست بالا گفتی تخلفه

FANBOOK
14-04-2009, 19:57
ببین شما دارین با این کارتون انجمن رو به هم میزنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه اینجا فعالیت نکن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بد نیست یه نگا هی هم به این تاپیک بندازید تا ببینید کی انجمن بهم میزنه و سابقه این کار هارو داره
ظاهرا تخلفات از پیش بوده
:28::thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumb sdow:thumbsdow:thumbsdow

amir_sa
15-04-2009, 00:33
فكر كنم شما اينجا رو با yahoo messanger اشتباه گرفتين !!!
توي تاپيك جاي اينجور بحث ها نيست ، متاسفانه چون يكم مديريت اين انجمن ضعيف شده اين بحث ها پيش مياد . اميدواريم هر چي زودتر درست بشه

B A T I S T A خان بهتر بود تو همون تاپيك قبلي فونت ها رو قرار ميدادي و كار به سنگين شدن و شلوغ شدن نمي داشتي
در ضمن هر فونت هم كه مي ذاري لطف كن اسكرين شات هم بذار

FANBOOK
15-04-2009, 17:14
فكر كنم شما اينجا رو با yahoo messanger اشتباه گرفتين !!!
توي تاپيك جاي اينجور بحث ها نيست ، متاسفانه چون يكم مديريت اين انجمن ضعيف شده اين بحث ها پيش مياد . اميدواريم هر چي زودتر درست بشه

b a t i s t a خان بهتر بود تو همون تاپيك قبلي فونت ها رو قرار ميدادي و كار به سنگين شدن و شلوغ شدن نمي داشتي
در ضمن هر فونت هم كه مي ذاري لطف كن اسكرين شات هم بذار
منم از اولش حرفی نداشتم ایشون با لحن بدی گفت و من هم اون تاپیکو ندیدم وگرنه از اولش .............
در هر صورت چشم ...........

amir_sa
15-04-2009, 22:07
منم از اولش حرفی نداشتم ایشون با لحن بدی گفت و من هم اون تاپیکو ندیدم وگرنه از اولش .............
در هر صورت چشم ...........
در ضمن يادت نره كه شما كه اينجا اومدي فقط براي خدمت كردن به دوستان و كاربران اين سايت داوطلب شدي ، پس هيچ منتي بر سر كاربران نيست و با پست هاي بيشتر و عناوين سوري (مثل همين كاربر فعال ، همكار انجمن و ... )
هم به جاي نميرسي و براي خدمت به دوستان فرق نمي كنه چه عضو عادي باشي ، چه مدير باشي و چه القاب ديگه

ممنون :11:

zzzzesht
16-04-2009, 14:54
آقا من گوشیم یه مشکل خنده دار پیدا کرده... اصلا نمیشه فونت روش بریزی.قبلا راحت این کارو میکردم...

تو C نمیزاره و میگه نمیشه Replace کنی.تو D هم میریزم ولی نمیخوندش..

Capswitch هم دارم ولی نمیزاره.تا حالا این مشکلو داشتین؟؟

mohammad-p990i
16-04-2009, 15:30
آقا من گوشیم یه مشکل خنده دار پیدا کرده... اصلا نمیشه فونت روش بریزی.قبلا راحت این کارو میکردم...

تو C نمیزاره و میگه نمیشه Replace کنی.تو D هم میریزم ولی نمیخوندش..

Capswitch هم دارم ولی نمیزاره.تا حالا این مشکلو داشتین؟؟

دوست عزیز شما اول Capswitch رو off کین بعد با x-ploer به c/resourceبروید اوجا اگه پوشه fonts وجود داشت

باید اول اسم او رو تغییر بدی بعد پاکش کنی :5:

دیگه به راحتی تو d/reource کپی و کار کن:10:

یه چیز دیگه شما دیگه مشکلتون رو اینجا بیان نکنید
باید اینجا بیان کنین

FANBOOK
16-04-2009, 19:25
در ضمن يادت نره كه شما كه اينجا اومدي فقط براي خدمت كردن به دوستان و كاربران اين سايت داوطلب شدي ، پس هيچ منتي بر سر كاربران نيست و با پست هاي بيشتر و عناوين سوري (مثل همين كاربر فعال ، همكار انجمن و ... )
هم به جاي نميرسي و براي خدمت به دوستان فرق نمي كنه چه عضو عادي باشي ، چه مدير باشي و چه القاب ديگه

ممنون :11:
متوجه نمی شم من که اصلا قصد کاریرو نداشتم و اصلا برام مهم نیست و فقط گفتم چنتا فونت جدید داشتم گفتم بزارم چند نفر دیگه هم ببینن اگه حال کردن

miladmoradi
17-04-2009, 10:44
سلام
من فونتی بسیار بسیار درشت (تا حداکثر اندازه درشت و بزرگ) برای گوشی p1 میخواستم . چون در p1 فونتهای فارسی بسیار کوچک هستند بخصوص در قسمت تماس ها.
باتشکر

FANBOOK
17-04-2009, 13:55
سلام
من فونتی بسیار بسیار درشت (تا حداکثر اندازه درشت و بزرگ) برای گوشی p1 میخواستم . چون در p1 فونتهای فارسی بسیار کوچک هستند بخصوص در قسمت تماس ها.
باتشکر

شما فونت هایی رو که 2 صفحه پیش گذاشتمو بریز یکیشون خیلی درشته و برای فارسی هم ردیفه
موفق باشید

mohammad-p990i
17-04-2009, 23:12
سلام
باتشکر
میتونی با دست کاری کردن تنظیمات میتونی مشکلت رو حل کنی

برای مثال
تو هر صفحه اپشن اون صفحه zoom>large

vahidsport
20-04-2009, 15:35
سلام

راهس هست که بشه فونت گوشی رو حالت فیلیپ بسته رو کمی کوچیک کرد

شیدا
20-04-2009, 21:14
اسکرین شات از فونت جدید و ساپورت فارسی برای p1

مرسی از این استفاده میکنم، فقط اعراب بصورت چهارخونه میاد، که اونم استفاده ای نداره

فونت جالبیه پیشنهاد میکنم استفاده کنید

hamed_hossani
20-04-2009, 23:00
شما می تونین به من کمک کنین
:19:

این ادرس پسته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FANBOOK
22-04-2009, 11:40
مرسی از این استفاده میکنم، فقط اعراب بصورت چهارخونه میاد، که اونم استفاده ای نداره

فونت جالبیه پیشنهاد میکنم استفاده کنید

ایول خوشحال شدم که مشکل شما حل شد و تونستی از فونت ها استفاده کنی برای انرزی که دادی چنتا دیگه میزارم بزودی:11:

m.s.f
22-04-2009, 15:28
ببین عزیزم اون تاپیک خیلی زیاده و تورق مشکله
من هم با اجازه msf اینارو گذاشتم

من یه دو هفته ای نبودم ... آقا شما میشه بگید کی از من اجازه گرفتید ؟
ضمنا تمام فونتهایی که گذاشتید رو قبلا دوستان گذاشتن ... شاید ماهها قبل این فونتهای به اصطلاح جدید شما اینجا گذاشته شده ، دلیلی نداره شما همونا رو دوباره بزارید ... این کار شما بیشتر انجمن رو شلوغ میکنه :13:
ضمنا شما فونتای جدید و فونتی که قبلا معرفی نشده رو توو همین تاپیک بدون اجازه ی کسی بزارید من خودم به عنوان نفر اول از شما تشکر میکنم

vahidsport
22-04-2009, 18:44
چه طوری میتونم اندازه فونت رو کوچیک کنم

FANBOOK
22-04-2009, 19:24
من یه دو هفته ای نبودم ... آقا شما میشه بگید کی از من اجازه گرفتید ؟
ضمنا تمام فونتهایی که گذاشتید رو قبلا دوستان گذاشتن ... شاید ماهها قبل این فونتهای به اصطلاح جدید شما اینجا گذاشته شده ، دلیلی نداره شما همونا رو دوباره بزارید ... این کار شما بیشتر انجمن رو شلوغ میکنه :13:
ضمنا شما فونتای جدید و فونتی که قبلا معرفی نشده رو توو همین تاپیک بدون اجازه ی کسی بزارید من خودم به عنوان نفر اول از شما تشکر میکنم
حالا شما زیاد خودشو ناراحت نکن برای احترام گذاشتن من یه حرفی زدم ولی انگار اشتباه کردم و ظ.........
شاید یکی دوتاش تکراری بوده وگرنه این همه دانلود نمی کردن پس
تازه تاپیک من به این تاپیک اضافه شده و ادامه تاپیک قبلی نبوده که متروکه بوده که من ندیدمش !!!!!!!!!!!
تازه من نیازی به تشکر امثال شما ندارم خواستیم یه کاری کنیم پشیمون شدم اصلا خیرشو ببینی همش ارزونی خودت :grrr::grrr::weird:

mrmostafa
03-05-2009, 16:08
این فونتها رو میریزم اونوقت چطوری مورد استفاده قرار میگیره؟؟؟؟؟

hamed1297
03-05-2009, 16:43
این فونتها رو میریزم اونوقت چطوری مورد استفاده قرار میگیره؟؟؟؟؟
یعنی چی؟
پست اول رو بخون طریقه نصبش روی گوشی آموزش داده شده فکر کنم.

mrmostafa
04-05-2009, 22:33
یعنی چی؟
پست اول رو بخون طریقه نصبش روی گوشی آموزش داده شده فکر کنم.

منظورم اینه که چند تا فونت میریزم کدوم مورد استفاده قرار میگیره داخل گوشی؟؟؟ این فونت مربوط به کجاهای گوشی میشه؟؟؟ فقط قسمت تایپ اس ام اس؟؟؟ اونوقت چند تا فونت کدوم استفاده میشه منظورم این هست. تاپیک اول فقط طریقه نصب رو گفته که میدونم . ممنونم

met@llica
04-06-2009, 12:32
سلام.
بچه ها ممنون میشم یکی این فونت نوشتاریه Bon Jovi رو برم بذاره...

m.s.f
06-07-2009, 16:33
بعد از مدتها ... سلام از اینجا:31:

این فونت ، زبان فارسی رو هم کاملا پشتیبانی میکنه .

اسکرین شاتها :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود کنید از لینک زیر :

m.s.f
06-07-2009, 16:39
این فونت هم بطور کامل فارسی رو پشتیبانی میکنه

یکم فونت ترسناکیه

اسکرین شات ها :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m.s.f
06-07-2009, 16:45
این یکی هم بطور کامل فارسی رو ساپورت میکنه .

فونت بامزه ایه

اسکرین شات ها :

m.s.f
06-07-2009, 16:49
این فونت فارسی رو پشتیبانی نمیکنه و البته فونت بزرگ و درشتی هست

اسکرین شات ها :

FANBOOK
12-07-2009, 23:36
سلام به بچه های خوب پیسی وورد من فایل های فونت هایی رو که گذاشته بودم توی همین تاپیک در پست های قبل رو جابجا کردم و به آدرس اونها عوض شده برای همین همرو یکجا دوباره میزارم که لینک های جدید رو داشته باشین و راحت برین دانلود کنید چون لینک های قبلی کار نمیکنن پس من هم لینک های جدید رو دوباره گذاشتم براتون ضمن اینکه بگم اینها با استقبال خوبی مواجه شدن و حتی تا مرز 20 دانلود هم رفته اند کلا 6 نوع فونت میباشد که در تاپیک گذاشته بودم پس از دست ندید

WaltDisney Font.rar

SonyEricsson Font.rar

Niome_Icon_Pack.rar

Nice Font.rar

Fashion Font.rar

Constantine Font.rar

saeed-constantine
04-09-2009, 13:21
لطفا اعراب رو به این فونت اضافه کنید
مرسی

vashka_overloaded
04-10-2009, 13:44
با درود فراوان

لطفا يه فونتي بزاريد كه بتونه اعراب رو ساپورت كنه آخه هر فونتي كه گذاشتيد حروف عربي رو نميزنه و مربع ميزنه.

shahshahani
06-10-2009, 12:00
فونت مخصوص پی 1 اعراب هم داره

ahmad6630
14-10-2009, 00:37
سلام دوستان من چند روز پيش يه فونت واسه گوشيم ساختم كه تلفيقي از فونت Times New Roman و فونت فارسي Mitra 4 است ولي متاسفانه وقتي فونت رو تو گوشي ميريزم گوشيم فونت رو خيلي ريز نشون ميده البته فقط انگليسي رو حالا از اساتيد محترم ميخواستم اگر كسي راهي ميدونه تا گوشي فونتها رو درشت نشون بده ممنون ميشم بهم بگه تا همه ازش استفاده كنيم ضمنا اينم اضافه كنم كه فونت مورد نظر رو با نرم افزار FontCreator ساختم

اينم اسكرين شات

merikh_merikh
01-12-2009, 22:52
چرا من هر فونتی روی پی990 میریزم این گوشی فارسی را ساپرت نمیکنه؟
لطفن کمک کنید