ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری عکس بذارم ؟

bmw125
14-07-2008, 17:38
1-من میخوام بدونم چطوری میتونم توی پستام عکس بذارم منظورم هر دو نوع هست ( یعنی چه یک عکس را به صورت کامل بذارم یا به صورت لینک )
2- چه طور یه فایل رو به صورت لینک توی پستام بذارم ؟
در مورد سوال اولم من توی سایت supload.com عکسم رو میتونم اپ کنم ولی نمیدونم از چه گزینه هایی برای استفاده اون کدی که میده توی پستم استفاده کنم؟
این سوالها رو چند جا دیدم ولی چون خیلی مشکل توضیح داده شده بود نفهمیدم که باید چه کار کنم ؟ لطفا یه مقدار ساده تر توضیح بدین مرسی

V A H I D
14-07-2008, 17:51
ساپلود لینک می ده ؟؟؟ تا اونجایی که یادمه نمی داد !!
توی سایت Tinypic.com اپلود کن !!
بعد اون کدی که برای فوروم هست رو کپی کن بعدش این جا پیست کن !!

راه كوير
14-07-2008, 17:51
خوب از سايت هاي مخصوص اپ كردن يكي رو انتخاب كن بعدم دكمه browse بعدم لينكشو بذار تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وعكس ظاهرميشود

bmw125
14-07-2008, 18:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bmw125
14-07-2008, 18:13
خوب از سايت هاي مخصوص اپ كردن يكي رو انتخاب كن بعدم دكمه browse بعدم لينكشو بذار تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وعكس ظاهرميشود
این کارایی که شما گفتین رو انجام دادم ولی پست بالا رو نگاه کنید چه طوری شد:19:
اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدین

V A H I D
14-07-2008, 18:16
نگاه کن این مثلا لینکی هست که اپ کردی !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوکی ؟
بعد باید بزاریش توی این..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ /IMG]
این جوری می شه !!
[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S A M
14-07-2008, 18:16
لینک عکسو اینجا بزار
به این صورت
لینک عکسو چای نوشته بزارشرمنده که همزمان ارسال کردیم

راه كوير
14-07-2008, 18:19
ببين عزيز نيگاكن

بيا توكدوم سايت اپ ميكني عكساتو ؟؟؟؟؟

بعد دكمه جستجوروبزن يه عكس از توي كامپيوترت انتخاب كن ، start uploding اينو بزن ، وعكس اب ميشه ، راست كليك كن روي عكس وبعد propertise وبعدم ادرسو كپي كن تواون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا امتحان كن ؟؟

hamidghoty
14-07-2008, 18:19
اینجوری

راه كوير
14-07-2008, 18:20

perjixen
14-07-2008, 18:58
میشه بیشتر توضیح بدید..................

bmw125
15-07-2008, 18:14
این همون لینکی که کپی میکنم توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا اشکال کار من کجاست ؟

راه كوير
15-07-2008, 18:16
راست كليك روي عكس بعد PROPER... وبعدم ادرس رو بذار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خيليم كارمشكلي نيست بيا ببين مال من درسته

bmw125
15-07-2008, 18:23
راستش رو بخواین همینطور بدون اینکه بدونم چه کار کردم عکس دو پست قبل رو اوردم فقط میدونم به جز مراحلی که تا اینجا اومدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رو هم زدم حالا کسی میدونه من چه کار کردم و یکم توضیح بدین تا متوجه بشم:41:

راه كوير
15-07-2008, 18:24
خوب اون اخريه چيه بچه زدي ، همون كاري كه گفتم بكن ديگه

bmw125
15-07-2008, 18:28
خوب اون اخريه چيه بچه زدي ، همون كاري كه گفتم بكن ديگه
خب اخه وقتی اخری رو زدم عکسم اومد تا قبل از اون که نمیومد حالا بازم امتحان میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیدین چطوری شد

bmw125
15-07-2008, 18:29
من که پاک گیج شدم

راه كوير
15-07-2008, 18:31
خب اخه وقتی اخری رو زدم عکسم اومد تا قبل از اون که نمیومد حالا بازم امتحان میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیدین چطوری شد

بازم جفتشو باهم زدي رفيق

ملتفي بنده چي ميگم :31:فقط همون كوهو بزن :20:

Mehran
15-07-2008, 18:36
سلام...

اول اینکه تبریک بابت عضویت :11:

شما برو تو سایت
روی گزینه Browse کیلیک کن و آدرس عکس مورد نظرت رو قرار بده و بعد روی گزینه UPLOAD NOW کیلیک کن

چند ثانیه صبر کن ...

وقتی پیغام Click here to view your image روی دیدم باز هیچ کاری نکن

چند لحظه بعد یه صفحه میاد که در وسطش چهار تا آدرس وجود داره و در سمت راستش عکس مورد نظر شما

آدرسی که زیر نوشته IMG Code for Forums & Message Boards داخل کادر قرار داره رو عینا کپی کن تا ما عکس شما رو ببینیم ...

اگه میخوای تصویری برات بگم :40::40::40:

راستی ! شما میدونستی برای داشتن آواتار ( عکسی که زیر ستاره ها و بالای تاریخ عضویت ) نیازی به آپلود عکس نیست :)

با تشکر مهران...

bmw125
15-07-2008, 19:04
بابا به جان خودم تمام کارایی که شما میگید رو انجام میدم ولی عکس بازم ناقص میاد
اینم همون ادرسی که توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کپی میکنم

[

Mehran
15-07-2008, 22:54
شما دقیقا این عبارت رو توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کپی کن ... بدون هیچ چیز اضافی :5:

با تشکر مهران...

bmw125
16-07-2008, 12:36

bmw125
16-07-2008, 12:40
بالاخره موفق شدم
از اقا مهران و بقیه بچه ها هم که منو تحمل کردند ممنونم
مشکل کار اینجا بود که نباید (img) داشت رو میذاشتم
بازم ممنون:31:

حالا یه سوال دیگه اینکه اگه بخوام یه ادرس اینترنتی بذارم باید از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده کنم ؟ یعنی اینجوری ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا اینکار چه لزومی داره ؟

Mohammad Hosseyn
16-07-2008, 13:09
بالاخره موفق شدم
از اقا مهران و بقیه بچه ها هم که منو تحمل کردند ممنونم
مشکل کار اینجا بود که نباید (img) داشت رو میذاشتم
بازم ممنون:31:

حالا یه سوال دیگه اینکه اگه بخوام یه ادرس اینترنتی بذارم باید از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده کنم ؟ یعنی اینجوری ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا اینکار چه لزومی داره ؟
اگر شما لینک رو بصورت اکتیو کپی کنی (یعنی متنی باشه که لینک بهش چسبیده) اونوقت باید اون لینک رو بزاری توی اون تگ

و لینک غیر اکتیو اونه که خود نوشته ی بالا باشه بدون هایپر لینک ... که در این صورت مشکلی نیست و خودش میره تو تگ .

bmw125
16-07-2008, 13:17
خب یه خرده سخت شد!!
یعنی اونی که من گذاشتم (2 پست قبل ) اشتباهه ؟

Mohammad Hosseyn
16-07-2008, 13:37
خب یه خرده سخت شد!!
یعنی اونی که من گذاشتم (2 پست قبل ) اشتباهه ؟
بله ... اونی که شما گذاشتید لینک اکتیوی یعنی اینطوری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما باید هایپر لینکشو حذف می کردید بعد متن خالی رو بدون کد و چیزی میزاشتید تو پستتون ... که بشه اینطوری :

bmw125
17-07-2008, 13:52
خب ما که نمیتونیم لینک اکتیو بذاریم
حالا چه جوری هایپرلینکشو حذف کنم و بدون کد و ... توی پستم بذارم ؟ لطفا قدم به قدم بگین

bmw125
17-07-2008, 14:19
الان لینک زیر ایراد داره یا نه ؟ من اول توی rapidshare اپلود کردم و بعد لینک رو اینجا کپی کردم و بعد از انتخاب لینک دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رو زدم

Mohammad Hosseyn
18-07-2008, 04:38
الان لینک زیر ایراد داره یا نه ؟ من اول توی rapidshare اپلود کردم و بعد لینک رو اینجا کپی کردم و بعد از انتخاب لینک دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رو زدم

نه این مشکل نداره .... خوبه ...

اما اگه لینیک هایپر لینکی همراش بود ... یعنی اک ... تیو بود شما برای برداشتن هایپر لینکش باید اون تو ویرایشگر کپی کنی بعد اونو انتخاب کنی و بعد گزینه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رو از ویرایشگر بزنی و بعد کادر متن رو که حاوی هایپر لینکه پاک کنی . ... اگه همون لینک رپیدشیر رو یکسری کپی می کردی هم خودش می رفت تو اون کادر (چون احتمالا غیر اکتیو هست و غیر اکتیوا نیاز به تگ نداره ... خودش اتوماتیک میره توش )

xmor66
23-07-2008, 19:24
عزيز من اينكه كاري نداره :اول مي ري به اين سايت
بعد رو browse.. كليك كن بعد عكس مورد نظرو ميزنيو البته*.jpg, *.gif, *.mp3, *.zip, *.rar
حد اکثر حجم هر فایل : 9999 kb .
حد اکثر حجم همه فایل ها با هم : 9999 kb .
بعدش رو آپلود كليك كن وصبر كن تا كامل آپلود شه وبعد اسمشو كه رو adrees نوشته
كپي كن تو شكل وارد نمودن عكس وبهد enter
ا