PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : <|ArtWorK & LogO CollEcTioN < >< |Your Favorite Album CD Cover <

صفحه ها : [1] 2

pandemonium
14-07-2008, 12:48
این تاپیک بعد موسیقیایی و بعد گرافیکی رو با هم شامل میشه ...
برای کسانی -مثل خودم -که هم در دنیای موسیقی سیر میکنند و هم از پرسه زدن در هنرهای گرافیکی لذت میبرند ...

در اینجا میتونیم تصویر کاور - جلد - آلبوم های موسیقی که برامون جالب و جذاب بوده رو قرار بدیم .
چه بهتر که توضیحاتی هم راجع بهش داده بشه ...

حالا این جذب شدن خودش چندین بعد مختلف میتونه داشته باشه :

-اون آلبوم موسیقی رو دوست دارید و بنابراین تصویر کاور آلبومش هم در ذهنتون ماندگار شده . ( بعد موسیقی پررنگتر)

-تصویر یک آلبوم براتون جالب بوده و شما رو جذب کرده - با اینکه شاید آهنگهاش رو نپسندیدین یا اصلا گوش ندادید ! ( بعد گرافیکی پررنگ تر)

-هم از موسیقی کار و هم از تصویر گرافیکی انتخاب شده لذت بدید و براتون جالب بوده .

خب تاکیدم این هست که این موضوع ذکر بشه ...که علاقه شما از کدوم نوع بوده در انتخابی که گذاشتید .

ضمن اینکه معمولا هر سبک و استایل موسیقی - طیف تصاویر گرافیکی آلبوم های مخصوص به خودی دارند ... که این خودش ارتباط تنگاتنگ تصاویر گرافیکی رو با موسیقی نشون میده ...

pandemonium
14-07-2008, 12:53
در ضمن لوگو - آرم - هر گروه موسیقی که جالب بوده یا علاقه بهشون داشتید رو هم میتونیم اینجا قرار بدیم .

اگر توضیحاتی هم در مورد علت طراحی و انتخاب اون لوگو برای گروه مورد نظر میدونید قرار بدید ...

.

moein_drj
14-07-2008, 17:19
pandemonium عزیز.. دست جدا درد نکنه.. فکر کنم تاپیک جالبی بشه.. من خودمم همچین فکری تو ذهنم داشتم...

ولی در بعضی موارد نمیشه توضیح داد.. چون گاهی فقط یه حس هست...

pandemonium
14-07-2008, 18:11
pandemonium عزیز.. دست جدا درد نکنه.. فکر کنم تاپیک جالبی بشه.. من خودمم همچین فکری تو ذهنم داشتم...

ولی در بعضی موارد نمیشه توضیح داد.. چون گاهی فقط یه حس هست...

ممنون .

بله در مواردی که یک Concept مطرحه - بهتر هست که هیچ توضیحی راجع به تصویر داده نشه : بدون شرح .
تا هر کس برداشت منحصر به فرد خودش رو داشته باشه .

منظور و تاکید من بر این بود که در صورت نیاز مثلا در مورد محتوای خود آلبوم هم توصیحی داده بشه .
مثلا اینکه معیار شما برای گذاشتن تصویر آلبوم - بیشتر گرافیک قضیه بوده یا ا ینکه موسیقی اون آلبوم براتون محبوبیت داشته - و یا هر دو وجه قضیه .
اینطوری تاپیک مفیدتر خواهد شد ...

.

pandemonium
14-07-2008, 18:19
My favorite Album

Anathema

Alternative 4

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
! really L0V3 this Album

ُ
sample track

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چه ایده زده ...

pandemonium
14-07-2008, 19:11
style: Death Metal

* احتمالا در آینده آواتورم میشه ... (کپی رایت ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- آلبومش رو ندارم . اهل مایه های Death نیستم .
خود Artwork اش رو میپسندم .

.

moein_drj
14-07-2008, 20:35
ممنون .

بله در مواردی که یک Concept مطرحه - بهتر هست که هیچ توضیحی راجع به تصویر داده نشه : بدون شرح .
تا هر کس برداشت منحصر به فرد خودش رو داشته باشه .
.

اگه يه وقت فعاليت من به اين صورت شد.. كه توضيحي در مورد ارتورك ندادم به بزرگيتون ببخشيد...
چون بيشتر سعي ميكنم به ديد يه كار به قول شما concept بهش نگاه كنم... و ممكنه برداشت هر كس يه چيز باشه...
موفق باشين..

moein_drj
14-07-2008, 20:51
خوب اين البوم به نظر من جز البومهاي قوي امسال بود... و همچنين قويترين كار foo fighters....
the peretnder و long road to ruin از سينگلهاي موفق البوم بوده...
كه خودم ترك stranger thing have happened رو هم خيلي دوست دارم...

اين البوم گرمي best rock album امسال رو گرفته... و نامزد دريافت جايزه گرمي album of the year هم بوده..

كلا foo fighters از artworkهاي جالبي براي كاراشون استفاده ميكنن... كه معمولا مفهومي هستن...

اين ها هم كاراي گراقيكيه اين البومه.. كه برداشتها ميتونه متفاوت باشه...

=====

=====

=====

=====

=====

Don Clark – art direction and design
Laura Kleinhenz – photography
Ben Watts – photography

perjixen
15-07-2008, 08:08
خوب منم با اجازه شروع میکنم.........................!!!
همه کارا هم وطنی.......................................... ........

چون دفعه اولم ، هست که اشتباهی یا کمی هست بگید...........!!!

moein_drj
15-07-2008, 10:43
michael jackson : Dangerous

خوب این البوم فکر نکنم زیاد احتیاج به توضیح داشته باشه....
سومین کار پر فروش مایکل بوده.. که 30 میلیون البوم در سطح جهان فروش داشته...

این لیست جوایز این آلبوم هست

American Music Awards:

* Best Pop/Rock Album, "Dangerous"
* Best Soul/R&B Single, "Remember The Time"
* Special International Artist Award for record sales and humanitarian efforts around the world

BMI Awards:

* Two of the Most Performed Songs of the Year, "Black or White" and "Remember The Time"

Grammy Awards: Living Legend Award Guinness Book Of World Records:

* 25th Silver Anniversary Entertainer of the Year Award
* Outstanding Music Video, "Black or White"

Soul Train Awards:

* Best R&B Single, "Remember The Time"
* Best R&B Album, "Dangerous"

World Music Awards:

* Best Selling American Artist
* World's Best Selling Pop Artist

کارای این البوم هم به قدر کافی مشهور و محبوب هست.. که نمیشه فقط 2-3 تاشو اسم برد..

1. "Jam" (René Moore, Bruce Swedien, Michael Jackson, Teddy Riley) – 5:39
2. "Why You Wanna Trip on Me" (Teddy Riley, Bernard Belle) – 5:24
3. "In the Closet" (Michael Jackson, Teddy Riley) – 6:31
4. "She Drives Me Wild" (Michael Jackson, Teddy Riley. Rap lyrics by Aquil Davidson) – 3:41
5. "Remember the Time" (Teddy Riley, Michael Jackson, Bernard Belle) – 4:00
6. "Can't Let Her Get Away" (Michael Jackson, Teddy Riley) – 4:58
7. "Heal the World" (Michael Jackson) – 6:24
8. "Black or White" (Michael Jackson. Rap lyrics by Bill Bottrell; features guitarist Slash) – 4:15
9. "Who Is It" (Michael Jackson) – 6:34
10. "Give in to Me" (Michael Jackson, Bill Bottrell) – 5:29
11. "Will You Be There" (Michael Jackson) – 7:40
12. "Keep the Faith" (Glen Ballard, Siedah Garrett, Michael Jackson) – 5:57
13. "Gone Too Soon" (Larry Grossman, Buz Kohan) – 3:26
14. "Dangerous" (Michael Jackson, Bill Bottrell, Teddy Riley) – 6:57

طرح کاور این البوم هم از سری طراحیهای پیچیده هست.. که میشه چند ساعت بهش نگاه کرد...

======

=====

Designed and painted by Mark Ryden

pandemonium
15-07-2008, 22:32
چون دفعه اولم ، هست که اشتباهی یا کمی هست بگید...........!!!

ممنون .
خیلی عالیه که شما کاورهای ایرانی رو در اینجا ساپورت کنید ...

تصاویری هم که گذاشتید زیبا و دلنشین هست ...و اینکه از این آلبوم های ایرانی سطح پایین با تصاویر لوس بازی که صرفا برای جذب بصری بیننده بکار برده میشند انتخاب نکردید .

فقط اگر اطلاعاتی راجع به خود موسیقی آلبوم ها هم دارید در کنارشون بگذارید .

مثلا همین آلبومی که جلدش رو قرار دادید - چیزی ازش نمیدونم ولی تصاویر ساده -روان اش "احتمالا " نوید کار خوب رو میده ...

-----------------------

اگه يه وقت فعاليت من به اين صورت شد.. كه توضيحي در مورد ارتورك ندادم به بزرگيتون ببخشيد...
چون بيشتر سعي ميكنم به ديد يه كار به قول شما concept بهش نگاه كنم... و ممكنه برداشت هر كس يه چيز باشه...
موفق باشين..

پست شماره 8 "فوق العاده" بود ...
نمایشگاهی از کارهای گرافیکی ...و ایده ها .

واقعا برام قابل انتظار نبود چنین پستی ...در همین ابتدا .

همین طور پیش بره عالی میشه ...

pandemonium
16-07-2008, 00:54

- آلبوم ارمنی که در آن ساز ارمنی دودوک نواخته شده .
کلارینت نیز استفاده شده ...
دو سازی که میتونند بسیار پر سوز نواخته بشند ...

همان طور که از حال و هوای تصویر آلبوم مشخصه - کارهاش محزون و پر سوز هستند ...

perjixen
16-07-2008, 16:42
آلبوم ، آلبا از گرو نور...............
فقط کافیه به طرح عکس ، حاشیه و مرکز عکس دقت بشه........!!! همون طور که در عکس مشخص هست ، شاهد یه کار تلفیقی جدید هستیم.
طرح ، شلوغ و پر پیچ و خم عکس هم بیان گر ، یه دید خاص و نگرش هست.......... که شاید به عنوان مذهب بشه یادش کرد........... در مرکز عکس دستگیره................ خط افقی وسط عکس که پس زمینه روشن رو به ارمغان آورده....... و قسمت چپ عکس که درش نور به رنگ زرد (شاید اشاره به خورشید و نور حقیقت) تابیده.
همین این قضیا بیان گر یه نوع آوری...... هست ؛ نوع آوری مذهبی ، و شاید برادری مذاهب.

moein_drj
16-07-2008, 19:56
پست شماره 8 "فوق العاده" بود ...
نمایشگاهی از کارهای گرافیکی ...و ایده ها .

واقعا برام قابل انتظار نبود چنین پستی ...در همین ابتدا .

همین طور پیش بره عالی میشه ...
ممنون لطف دارین شما.. کارایی هم که شما گزاشتین واقعا زیبا و جالبن... همینطور perjixen عزیز.. که فکر نمیکردم هموطنامون به کاور اینجوری اهمیت بدن.... این خیلی خوبه...

یه نمیچه(!) سوپرایز هم دارم... نتم درست بشه حتما میزارم...

linkinkurd
21-07-2008, 06:59
سلام دوستان
احسنت... چه تاپیک جالبی... البته امکان Move کردنش به انجمن گرافیک هم توسط مدیران هست...

باور کنید این حرف رو از روی تعصب و یا نا آگاهی نمی زنم : Linkin Park زیباترین Artwork هارو در دنیا داره شک نکنید.

بنده در این تاپیک فقط از LP می زنم... امیدوارم خوشتون بیاد. کارم رو با این یکی شروع می کنم.

این لوگوی مشهور گروه در سال 2003 مربوط به آلبوم Meteora هست. ببینید چه زیبا و چه ساده با طرحی که انگار با اسپری زده شده... کلا آلبوم Meteora با کارهی اسپری بیرون اومد... روی جلد آلبوم هم تصویر شخصیه که مشغول کار با اسپری هست... انشاالله در پست های آیده کاملا روی تک تک آلبوم ها مانور خواهم داد و همه را از نظر گرافیکی بررسی خواهم کرد.

moein_drj
21-07-2008, 21:15
سلام دوستان
احسنت... چه تاپیک جالبی... البته امکان Move کردنش به انجمن گرافیک هم توسط مدیران هست...

باور کنید این حرف رو از روی تعصب و یا نا آگاهی نمی زنم : Linkin Park زیباترین Artwork هارو در دنیا داره شک نکنید.

بنده در این تاپیک فقط از LP می زنم... امیدوارم خوشتون بیاد. کارم رو با این یکی شروع می کنم.

نه دوست عزیز بهتره که همینجا باشه.. چون فقط بحث سر گرافیک و عکس نیست...
تو بعضی موارد.. بهونه ایی هم برای معرفی البوم هست...

در اون مورد هم باور کنید نظر شخصیتونه...

من که خوشحال میشم ببینم... موفق باشی...

moein_drj
22-07-2008, 11:39

والا من خودم هنوز وقت نکردم کاراشون رو گوش کنم....
یه توضیح و بیوگرافی ازشون میزارم... چون میخوام همه ی کاوراشونو بزارم نمیشه در مورد هر آلبوم توضیح داد...
ویژگی طراحی کاورهاشون.... وجود شخصیتی به اسم eddie هست.. که تو بیوگرافی توضیح داده شده...
بیشک از بهترین گروههای هوی متال هستن....

======

با اینکه اولین البوم استودیویی میدن ها در 1980 منتشر شد ولی میشه هسته اولیه maiden ها رو گروه GYPSY'S KISS که در november 1973 توسط steve harris تشکیل شد دونست . در این زمان steve harris سنی بیشتر از 20 سال نداشت . گروه GYPSY'S KISS رو steve harris به عنوان dave smith - bassist و Tim wotsit به عنوان گیتاریست , Paul Sears درامست و Bob Vershcoyle به عنوان خواننده تشکیل میدادند . GYPSY'S KISS فقط یک سال دوام آورد و تو این یک سال فقط چند اجرا در مراسم های خصوصی و کلوپ های شبانه داشتن . در october 1974 ، گروهی به اسم ُSMILER توسط steve harris تشکیل یافت که از اعضای GYPSY'S KISS فقط خود steve harris تو SMILER بود . اعضای steve harris ،SMILER بیسیست ، tony clee و mick clee گیتاریست ، Doug sampson درامز و Denis Wilcock خواننده بودن .

SMILER هم تنها دو سال دوام آورد و توIRON MAIDEN ، May 1976 با steve harris بیسیست ، Terry rance و dave sullivan گیتاریست ، rebel matthews درامز و Paul day خواننده تشکیل شد(لازمه بگم که کلمه IRON MAIDEN اسم یه وسیله شکنجه تو دوران رنسانس بود و در کلیسا ها برای تفتیش عقاید ازش استفاده می کردن ) ولی این ترکیب اولیه MAIDEN ها هم دوام نیاورد و تا سال 1977 این ترکیب 4 بار عوض شد . از 1977 تا 1980 این ترکیب 5 بار دیگه عوض شد تا به ترکیب اصلی MAIDEN ها برای ساختن اولین آلبوم استودیویی برسه .
تا این مدت فعالیت گروه بیشتر کاور کردن کارهای گروه های بزرگ راک و نوشتن آهنگ بود . در این چند سال گروه اجراهای زنده بسیاری داشت . دلیل اصلی تغییرات زیاد ترکیب گروه ، وسواس بسیار steve harris برای گروه بوده که یکی از دلایل اصلی موفقیت همیشگی و جاودانگی MAIDEN ها هم هست . در این زمان ترکیب میدن ها Steve harris بیسیست ، Dave murray و Adrian smith گیتاریست ، clive bur درامز و Paul Di'anno به عنوان خواننده بود . سه ماه بعد از شکل گیری این ترکیب یعنی در 14 april 1980 اولین آلبوم میدن ها به اسم IRON MAIDEN منتشر شد . این آلبوم شامل 9 آهنگ بود و به سه فرمت CD ، Cassette و Regular vinyl LP منتشر شد .

آهنگ Sanctuary از این آلبوم فقط در نسخه غیر اروپایی این آلبوم منتشر شد چون این آهنگ یک سال پیش یعنی در 1989 تو اروپا به صورت single منتشر شده بود .این البوم خیلی خوب فروش کرد و طرفدارای زیادی برا گروه بدست آورد همچنین MAIDEN ها رو به عنوان یه گروه قوی تو انگلستان و اروپا مطرح کرد .اهنگسازی و ترانه سرایی اکثر قطعات این البوم رو steve harris انجام داده بود و Dave murray و Paul Di'anno هم استیو رو کمک کرده بودند . افراطی گری و حالت غیر منطقی دوران جوانی و برخورد نسبتا احساساتی ، به وضوح در اشعار این آلبوم بخصوص ترانه های Charlotte The Harlot و Phantom of the opera و Running Free موج می زنه این در حالی بود که ترانه Running Free رتبه 45 رو در chart جهانی بین single های سال 1980 بدست آورده بود و این یک موفقیت بزرگ برای گروه محسوب میشد . maiden ها تور آلبوم اول خودشون رو فقط در بریتانیا برگذار کردند .

با قطعه IRON MAIDEN از این آلبوم بود که شخصیت EDDIE به عنوان نماد IRON MAIDEN متولد شد . شخصیتی با قیافه ای ترسناک و زشت که خالق اون Steve harris بود . Eddie مزمون اصلی بیشتر شعر های میدن ها از همون اول تا الان قرار گرفت کسی که شخصیت اون با اهنگ Murders in the Rue Morque از البوم بعدی میدن ها یعنی KILLERS کامل شد .
داستان به وجود اومدن شخصیت Eddie جاهای زیادی گفته شده ولی من دیدم حتی در بین نوشته های خارجی هم هیچ کس به زیبایی DAVID CROFT که به فارسی بیان کرده ، ننوشته . من هم دقیقا نوشته خود David croft رو اینجا کپی می کنم

(در یک شب تاریک در کوچه پس کوچه هایه پاریس مردی انگلیسی در حال قدم زدن صدای جیغی گوش خراش را میشنود ... وقتی به محل صدا میرسد تنها چیزی که وجود دارد جسد قصابی شده ۲ دختر بیگناه است ... شروع به فریاد زدن میکند :‌« پلیس را خبر کنید ٫ پلیس را خبر کنید پیش از اینکه قاتلین فرار کنند » و ... مردم وارد کوچه میشوند. ۲ جسد وجود دارد مردی با دستانی خون آلود بر بالین آن ۲ معصوم و نمیتواند به زبان آنها صحبت کند ... همه چیز مشخص است ... همه به او خیره خیره نگاه میکنند ... مرد کنترل خود را از دست میدهد ... « باید فرار کنم » ... تنها و احمقانه ترین جمله ای که در ذهنش نقش بست ... تمام فرانسه در پی او هستند ... در یک صبح سرد ماه اکتبر ... مامورین پلیس مغرورانه مرد متهم به قتل را دستگیر میکنند ... دلایل نقص ندارند ... دادگاه رای خود را صادر میکند : ( مرگ ) ... حیاط زندان ( ساعت ۵ صبح ) : مرد به همراه گاردها به سوی مکان اجرایه عدالت میرود ... شخصی از درون سلولی ( با فریاد ) : « خداوند همراهت » ... مرد با خود زمزمه میکند : « اگر خدایی هست پس چرا میگذارد من بروم » ... فرشته عدالت اینبار شمشیر خود را بیرحمانه بر سر بیگناهی فرود می‌ آورد. ۳ سال بعد ( شبی بازهم تاریک ) ... قبرستانی خوف ناک ... در سالگرد نشستن لکه ننگ بر دامان فرشته عدالت ... ماه روی خود را با ابرها میپوشاند ... طوفان آغاز میشود ... صاعقه ای به قبری برخورد میکند ... رویا به حقیقت ملحق میشود و مرد جان دوباره میابد ... زمان انتقام فرا رسیده ... مرد باز میگردد که انتقام خود را از ما و عدالت کورمان بگیرد ... و Eddie زاده میشود.
شخصیت Eddie یه شخصیت کاملا وسیعی که بعد از گذشت سالها هنوز هم بُعد هایی از شخصیت اون توسط میدن ها و شخص steve harris بیان میشه ،

moein_drj
22-07-2008, 11:46
Iron maiden - 1980

=====

Killers - 1981

moein_drj
22-07-2008, 11:58
The Number Of The Beast - 1982

=====

Piece Of Mind - 1983

moein_drj
22-07-2008, 12:06
Powerslave - 1984

=====

Somewhere In Time -1986

moein_drj
22-07-2008, 12:12
Seventh Son Of The Seventh Son - 1988

=====

No Prayer For Dying - 1990

moein_drj
22-07-2008, 12:19
Fear Of The Dark - 1992

=====

The X Factor - 1995

moein_drj
22-07-2008, 12:22
Virtual Xl - 1998

=====

Brave New World

moein_drj
22-07-2008, 12:25
Dance Of Death - 2003

=====

A Matter Of Life And Death - 2006

moein_drj
22-07-2008, 12:34
از این لحاظ که خشن هست.. ببخشید.. ولی کاورهای این گروه چه از نظر گرافیکی و چه از نظر معنا.. معروف هست.. که معمولا هر کدوم یه داستان مختصر هم داره..
خواننده و گروههای دیگه هم از این کاورها تقلید کردن... که اینا چندتاشون هستن....

=====

Christina Aguilera - Somewhere A Girl Wants

amin_fixfox
22-07-2008, 14:13
زیبا بودن
ولی نمی دونم چرا، فکر می کنم قدیمی هستن
مثل کاورهای دهه 70 هست!

من این رو خیلی پسندیدم، کاور اولین آلبوم آپوکالپتیکا سال 1996! با زنجیر پشت سرشون، یه وحدت خاصی به گروه بخشیده. جالبه کسی که زنجیر بهش وصل نیست، سال 2001 از گروه به صورت فصلی جدا شد و الآن فقط توی کنسرت ها شرکت میکنه!!

linkinkurd
22-07-2008, 19:25

سی دی آلبوم meteora از Linkin Park...
همونطور که گفتم گروه در آلبوم meteora کلا روی کارهای اسپری مانور داده.

کلا تمام Artwork های LP کار خود اعضاست... واسه همینه که دوست دارم کارهاشونو... دوتا از اعضا این کارارو انجام میدن که فارغ التحصیل از دانشگاه هنر آمریکا هم هستند. منظورم Mike & Joe هست.

niusha_z
23-07-2008, 15:45
کاور مورد علاقه ی کاور آلبوم Revolver از بیتلز هستش (خود آلبوم هم عالیه! آلبوم مورد علاقه ی من هم هست. تو سال 2002 خوانندگان مجله رولینگ استون به عنوان Greatest album of all time انتخابش کردند)

طرح آلبوم مال کلاوس وورمان ه. تقریبا دو قسمته، یه قسمت کلاژ عکسها و یه قسمت خود طراحی خطی از قیافه بیتلها.

powerslave
24-07-2008, 16:48
خدا وکیلی الان حال ندارم. اما باید بگم من ید طولایی در این زمینه دارم. شاید بعداً یه چند تایی بزارم واستون. مساله اینه که من روشون کار هم میکنم. میتونید اصلش رو با کارای من مقایسه بکنید.

مساله خجالت آور اینه که من نمیدونم چطور باید این تصاویر رو بزارم !!!!!!!!!

آها ! الان اون پائین دیدم که نمیتونم فایل پیوست کنم!.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pandemonium
25-07-2008, 02:29
آها ! الان اون پائین دیدم که نمیتونم فایل پیوست کنم!.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما میتونید از سایت های آپلود عکس استفاده کرده و عکس رو آپلود کنید .
ولینک "مخصوص فروم" اون عکس رو در پستتون قرار بدید تا در اینجا نمایش داده بشه .

از بهترین سایت های آپلود عکس یکیش TINYPIC.COM هست .

pandemonium
25-07-2008, 02:48
اهل MegaDeath نیستم ولی معمولا طرحهای جلد آلبوم هاش برام جذاب بوده .

این یک نمونش :

این کاور بسیار جالب هست :

The System has failed

در اینجا میبینید که بوش - دیک چنی - کلینتون و همسرش هیلاری - رایس و ... خلاصه سران حکومت آمریکا به صف ایستادند و از موجود اهریمنی نشان داده شده در تصویر پول -دستمزد- میگیرند ...!
همچنین کاخ سفید به شکل خانه ای شیطانی و تاریک و شکنجه گاه آدم ها به نشان داده شده ...!
نوشته ها و جزئیات موجود در تصویر هم بسیار جای تامل داره ...که به خودتون واگذار میکنم .

واقعا اینها بسیار جالب هست .

تفاوت رو احساس کنید ...

ببینید... آزادی رو ...
که روی جلد آلبوم موسیقی شون - که قراره در کل دنیا پخش بشه - راحت طرح ذهنی و عقایدشون رو به نمایش میگذارند ...

جالبه که در اینجا کلا شخص یا دسته و حزب خاصی مورد نظر نیست ...بلکه " کل نظام آمریکا " رو به چالش کشیده و زیر سوال برده ... بنیان کاخ سفید رو زیر سوال برده و به چالش کشیده...

حالا مقایسه کنید با ... !!!

.

linkinkurd
08-08-2008, 16:57
سلام
بعد از مدتها با یک آرتورک قدیمی از Linkin Park باز پیدام شد !

در اینجا طرح روی جلد سی دی آلبوم Hybrid Theory یا عقیده دوگانه رو می بینیم. اولین آلبوم گروهه. نشان سرباز بالدار که پرچم در دستش هست نشان قدرت و تعصب است. این حرف اعضای گروهه. همونطور که قبلا گفتم این یکی هم کاملا طراحی اعضای گروه هست... از سرباز بالدار پرچم به دست طرحهای دیگری هم کشیده اند که وقت خودش ایشالله می زنم... فعلا این یکیو داشته باشید :

jamalu
23-11-2008, 16:06
ای بابا!!! حیف نیست این تاپیک رو ولش کردین به امون خدا...؟!!!

متالیکا، آلبوم "و عدالت برای همه..." سال 1988
فعلا واسه بالا آوردن تاپیککک...

powerslave
23-11-2008, 20:12

یکی از بهترین آلبوم هایی که شنیدم . دو تا مجسمه 7.5 متری واسش ساخته شد. اون نورها هم که مثلاً دتدونهاش هستن در واقع چراق جلوی ماشین هستن که روی پایه گذاشتن. یه جورایی رویارویی دونفر مجزا رو نشان میده که در واقع یه نفر هستن. خیلی ها میگن که منظور در واقع رویاروییه David Gilmour و Roger waters هست که با هم مشکل دارن آما در واقع با هم یک کل تشکیل میدن که اون هم Pink Floyd هست. هرچند تکذیب شده اما به نظر صحیح میاد. تو کلیپ High Hopes هم که یه مجسمه مانند از Roger Waters دیدهه میشه که دارن حملش میکنن. اما بعد که دور میشه میبینیم که مثل شونه تخم مرغ پشتش خالیه! در کل جالبه!

jamalu
27-11-2008, 13:44

آرت ورک مربوط به آلبوم In Rainbows سال 2007 از ردیوهد

capitan black
12-10-2009, 16:09
این تاپیک از امروز ادامه پیدا میکنه بدون هیچ سوالی ! ( چه خشن :31: ) !

از دوست عزیزم محمد (pandemonium ) بابت این تاپیک ممنونم..:11:

............................

Banda / Band: Wedard
Álbum / Album: Einsamer Winterweg
Ano / Year: 2007
Tipo / Type: Re-Release
Rótulo / Label: Made with Hate Records
Gênero(s) / Genre(s): Atmospheric/Depressive Black Metal
Tema(s) Lírico / Lyrical theme(s): Depression, Melancholic, Nature
País / Country: Germany

Balrog
12-10-2009, 23:22
هم چند آهنگ این آلبوم رو دوست دارم، هم کلا با عقاب حال می‌کنم!

Band: Lostprophets
Album: Liberation Transmission
Year: 2006
Genre: Alternative Rock

شاید در نگاه اول تداعی‌گر نمادهای حزب آلمان نازی باشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Balrog
13-10-2009, 00:26
از بهترین سایت های آپلود عکس یکیش TINYPIC.COM هست .
چون این یه قلم فـیـلتـره، بهتره جایی مثل /[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپ کنید.

capitan black
13-10-2009, 01:07

band : anathema
albume : The Silent Enigma

capitan black
14-10-2009, 02:11
یه کاور بسیار زیبا..یاد اور کابوسهای شبانه !×!

Somebody Save Me - Ep - 2009

Genre: Depressive Black metal
Country: Italy (USA/Italy/Netherlands)
Lyric: Depression
Size: 64,2 mb
Rarpass: suicidal-depressive

capitan black
14-10-2009, 14:47
بندر اسپانیایی...صخره های مرجانی..نجوای پریان دریایی و ... همه واسه من یاد اور یه چیز هستند..oceanic شاهکاری از ونجلیس بزرگ...از با طراوت ترین و با شکوه ترین البومهای جهان..

کاورش بسیار زیباست ..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](vangelis)_album_cover.jpg

pandemonium
14-10-2009, 20:51

Autumn Blaze
Perdition Diaries

.

Balrog
15-10-2009, 00:45
سقوط...
پس‌زمینه یه تصویر ماهواره‌ای از شهر هست.

Band: Story of the Year
Album: Page Avenue
Year: 2003
Genre: Alternative Rock, Post Hardcore

pandemonium
17-10-2009, 14:20

احتمالا کاور جانبی Pentecost III از گروه Anathema

.

capitan black
19-10-2009, 00:17
حس قشنگی داره این کاور...البومش هم بسیار زیباست..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2007).jpg

pandemonium
28-10-2009, 10:34

Album: Beethoven's Last Night

band: Trans-Siberian Orchestra

کاور آلبومی با نام " آخرین شب بتهوون"

برگرفته از داستان افسانه ای در مورد آخرین شب زندگی بتهوون (شب مرگ بتهوون) که داستان مفصلی ست...

.

capitan black
30-10-2009, 00:47

Gregorian - Masters Of Chant

Gilopa
31-10-2009, 01:12
Agalloch - Nest

Balrog
31-10-2009, 17:08

Band: Silencer
Album: Death - Pierce Me
Year: 2001
Genre: Black Metal

capitan black
06-11-2009, 00:34

BAND : DRACONIA
ALBUME : TURNING SEASON WHITIN

رنگ و فضای البوم کاملا مناسب این روزهای پر التهابه !

pandemonium
07-11-2009, 23:40

Under a torn sky
band: Unsilence
Genre: Doom Metal

خیلی از کاور ها و آرت ورک های گروه های دوم متال فوق العاده هستند ... در هماهنگی کامل با فضاهای این سبکِ ناب.

Balrog
17-11-2009, 15:40
Algol (برگرفته از «الغول» عربی یا همون «غول» خودمون) نام دومین ستاره‌ی پرنور صورت فلکی «برساووش» هست.
لفظ Cepheid در نام آلبوم هم اشاره به گونه‌ای از «ستاره‌های متغیر» داره...
در کل تمام فضای آلبوم شدیدا متأثر از حال و هوای نجومی و کیهانیه!

Band: Algol
Album: Follow The Cepheid Light
Year: 2009
Genre: Ambient

capitan black
18-11-2009, 14:24
اگه بخوام این پستمو با پست بالایی دوست عزیزم ست کنم میتونم این البوم رو نام ببرم...البته فضای البوم کلا پارادوکس داره با پست قبلی..کاری از یک گروه بلک متال فرانسوی..

اگه دقت کنید میتونید متوجه اسکلت یه جمجمه توی کاور بشید !

BAND : Mutiilation

ALBUME : Sorrow Galaxies

pandemonium
24-11-2009, 21:06
.

band: Alcest

-----------------------------------

Alcest's Logo

.

cescjoon
24-11-2009, 21:57
خیلی از این کاور خوشم میاد خیلی هم پر معنی هست. نظر شما چیه؟

Artist: MetallicA
Album:Master of Puppets

capitan black
26-11-2009, 02:21
دوستان عزیز که کاور قرار میدند لطفا سایزشو کوچیک کنند تا نظم تاپیک به هم نخوره...مرسی

capitan black
28-11-2009, 14:16
البوم جدید گروه سوئدی shining ...
طبق گفته های مرد شماره اول گروه این البوم قدم جدیدی در راه تاریکی خواهد بود !

BAND : SHINING
ALBUME : FÖDD FÖRLORARE

Balrog
29-11-2009, 16:01

Band: Magna Canta
Album: Deep Spirits
Year: 2004
Genre: New Age

pandemonium
01-12-2009, 00:50
.

Unspoken

band: Resonance Room

Doom Metal

کاور خسته از سبک خسته

Balrog
01-12-2009, 18:28

Band: Angel Blake
Album: The Descended
Year: 2008
Genre: Metal

capitan black
07-12-2009, 00:37

Old Wainds
Death Nord Kult
BLACK METAL

pandemonium
07-12-2009, 22:19
Artwork از گروه Black Metal اتریشی Dornenreich

.

capitan black
09-12-2009, 15:12
البوم spiral اثر ونجلیس بزرگ ..
یه جورایی نشون دهنده اینه که این البوم منشا اسمونی داره که در موسیقی ونجلیس به دور از واقعیت نیست !
سیمش هم روکش طلاست و noiseless ! :31:

capitan black
11-12-2009, 12:32
Sombres Forêts - Miserere Luminis - 2009 از گروه کانادایی Gris

کاور رو با سایز اصلی گذاشتم تا زیباییش دست نخوره !

...................

خیلی دوست داشتم رنگ این تاپیک سیاه بود !

Genre: Depressive Black Metal
Country: Canada
Lyric: Misanthropy, Darkness, Nature,Depression

capitan black
16-12-2009, 00:09
Cold Room از گروه Mort

.......................

قطار مي‌رود
تو مي‌روي
تمام ايستگاه مي‌رود
و من چقدر ساده‌ام
كه سال‌هاي سال
در انتظار تو
كنار اين قطار رفته ايستاده‌ام
و همچنان
به نرده‌هاي ايستگاه رفته
تكيه داده‌ام!

Genre(s): Ambient/Depressive Black Metal
Country: France

noia
21-12-2009, 19:42

Breaking Benjamin
Album: Dear Agony
Genre: Alternative metal, post-grunge
Released September 29, 2009

کاور آلبوم اسکن MRI سر Benjamin Burnley وکالیست گروهه.
ممنون از مهران (version17) بابت معرفی این آلبوم.

capitan black
24-12-2009, 23:06
کاور البوم Dismantling Devotion از گروه دوم متال و بی نظیر Daylight Dies .
سولوها و موزیک زیبا...اشعار فلسفی و دردناک..از بندهای مورد علاقمه...

noia
25-12-2009, 14:25

Metallica
Album: Death Magnetic
Genre: Thrash metal, Heavy metal
September 12, 2008

در یک‌کلام، فوق‌العادست.
[برداشت کاملن شخصی] می‌شه این طوری فرض کرد که ما یک دید کلی نسبت به مرگ داریم، و به همین دلیل اگه فرض کنیم فاصله دیدمون تا کاور زیاد باشه (یعنی از بالا داریم بهش نگاه می‌کنیم) آدم‌ها رو مثل براده‌هایی (خرد) از آهن می‌بینیم که دارن جذب یه تابوت بسیار بزگ می‌شن.

Balrog
02-01-2010, 00:55

Band: Mehida
Album: The Eminent Storm
Genre: Progressive Metal

Balrog
02-01-2010, 00:55

Band: Urgehal
Album: Ikonoklast

Balrog
02-01-2010, 01:00

Band: Flawl
Album: Homegrown Studio Sessions
Genre: Nu Metal

Balrog
02-01-2010, 01:01

Band: Solstice
Album: To Dust
Genre: Death Metal

Balrog
02-01-2010, 01:04

Artist: Laura Gibson
Album: Beasts Of Seasons
Genre: Indie-Folk

Balrog
02-01-2010, 01:19

Band: Fear Factory
Album: Mechanize
Year: 2010
Genre: Industrial Metal

capitan black
05-01-2010, 23:51
غم برای همیشه باقی خواهد ماند

ونگوگ

band : AllThatRemains

albume : TheFall Of Ideals

American melodic metalcore band

Balrog
08-01-2010, 17:49

Band: Casting Crowns
Album: Until The Whole World Hears
Genre: Christian Rock

Balrog
08-01-2010, 17:56

Band: Heathen
Album: The Evolution Of Chaos
Genre: Thrash Metal

Balrog
08-01-2010, 18:00

Band: Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra
Album: Kollaps Tradixionales
Genre: Experimental Rock

noia
10-01-2010, 21:50

The Dark Side of the Moon
PinkFloyd
Progressive rock
10 March 1973

ox3blue
14-01-2010, 00:37
Artist: Muse
Album: The Resistance

Kurosh
14-01-2010, 20:14
سلام...

برای دوستانی که نتونستن کاورها رو save کنن و کسانی که به خاطر فیل تر شدن برخی سایت های آپلود نتونستن عکسا رو ببین:

تمامی 64 کاور گذاشته شده در این 8 صفحه:

فرمت: Rar
حجم: 5.5 مگ

capitan black
28-01-2010, 23:22

BAND : SWALLOW THE SUN
ALBUME THE MORNING NEVER CAME

Balrog
04-02-2010, 19:07

Band: Darkthrone
Album: Goatlord
Year: 2006

pandemonium
16-02-2010, 12:07
.

کاور یکی آلبوم های مهدی، هنرمند ایرانی در زمینه موسیقی بی کلام

MEHDI

.

capitan black
19-02-2010, 01:59

ALBUME :From Below
BAND : THE FALL OF EVERY SEASON
Norwegian progressive death/doom metal

ox3blue
20-02-2010, 07:41
Acolyte
Studio album by Delphic
Released
January 11, 2010
Recorded
Berlin, Germany
Genre
Alternative dance

capitan black
23-02-2010, 01:47

band : The Gathering
albume : The West Pole
Death/doom metal

Balrog
28-02-2010, 16:01

Band: Groove Armada
Album: Black Light
Genre: Electronic

Balrog
28-02-2010, 16:09

Artist: Allison Moorer
Album: Crows
Genre: Country

Balrog
28-02-2010, 16:44

Band: Loscil
Album: Endless Falls
Genre: Electronic Ambient

Balrog
28-02-2010, 16:57

Band: Zeromancer
Album: The Death Of Romance
Genre: Industrial Rock

Balrog
28-02-2010, 17:11

Band: Audrey Horne
Album: Audrey Horne
Genre: Hard Rock

Balrog
28-02-2010, 17:30

Artist: Carrie Newcomer
Album: Before & After
Genre: Folk

Balrog
28-02-2010, 18:16

Band: Digital Summer
Album: Counting The Hours
Genre: Hard Rock

Balrog
01-03-2010, 03:41

Artist: Gogol Bordello
Album: Live From Axis Mundi
Genre: Gipsy-Punk

Balrog
01-03-2010, 03:42

capitan black
02-04-2010, 21:25
خیلی این البوم رو دوست دارم....ارامش نابی داره !

band : Anjey Satori
albume : Relax With Ocean
new age music:40:

powerslave
03-04-2010, 01:56

band: ahab
album: The Call Of The Wretched Sea
Gener: Doom Metal

آلبوم زیبایی از این گروه دوم متال آلمانی به نام ایهب هست که ماجرای موبی دیک یا همون نهنگ سفید رو شرح میده و عمدتاً از اشعار خود هرمان ملویل استفاده کردن. در سال 2006 منتشر شده است.

powerslave
03-04-2010, 02:18

band: Blaze Bayley
Album: Promise And Terror (2010)
Gener Heavy Metal

powerslave
03-04-2010, 02:27

Band: Camel
Album: Rain Dances - 1977
Gener: Progressive Rock

الان مدتیست که به این آلبوم گوش ندادم اما همیشه این کاور زیبا در خاطرم مانده.

powerslave
03-04-2010, 02:36

Band: Blaze Bayley
Album: Silicon Messiah - 2000
Gener: Heavy Metal

powerslave
03-04-2010, 02:44

Band: Derek Sherinian
Album: Black Utopia - 2003
Gener: Progressive metal

powerslave
03-04-2010, 02:50

Band: Derek Sherinian
Album: Mythology - 2004

powerslave
03-04-2010, 12:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

Band: Dream Theater
Album: Metropolis Part II _ Scenes From A Memory -1999

یکی از بهترین کانسپت آلبومهایی که این دورو ور میتونید پیدا کنید. Great one.

---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------

Album: Images & Words -1992

آلبومی که باعث شهرت این گروه بزرگ شد. سینگل معروف Pull Me Under تو این آلبوم هست.

powerslave
03-04-2010, 12:14

Album: Six Degrees Of Inner Turbulence - 2002

دبل آلبوم مشهور گروه که دیسک دومش در واقع اصل ماجراست! مانند نام این آلبوم "6 درجه از آشفتگی درونی" دیسک دوم به بررسی 6 بیماری روانی میپردازد. جالب اینه که من یک ریویو درباره این آلبوم خوندم که یک روانشناس نوشته بود و کلی از دقت توصیفات تعجب کرده بود و بیماری هر کدام از شخصیت ها رو تشخیص داده بود. خواننده های ما چی میخونن؟ ... دختر همسایه؟؟؟!!!!

powerslave
03-04-2010, 12:30

Album: Train Of Thought - 2003

این آلبوم از آلبومهای دیگر دریم تی اتر کمتر برام محبوب هست اما با این حال آلبوم جالبیه. بیشتر به سمت متال بودن رفته. و موضوعاتی که انتخاب کردن واقعاً مثل این کاور تیره و هولناک هستند مخصوصاً آهنگ In The Name of God.

powerslave
03-04-2010, 12:54

Album: Black Clouds & Silver Linings - 2009

این کاور آلبوم تونست در مدت کمی به یکی از محبوبترین کاور هایی که دیدم تبدیل بشه. اگه دقت کنید میبینید که در یک اطاق تیره و تاریک هستیم. که در اون یک فیل هست که حیوان بزرگی هم هست. میتونه طعنۀ خیلی معنی داری باشه! این آقا فیله که داشته نقاشی میکشیده و تابلوش هم اون مارکی هست که وسط یکی از اسکناسهای آمریکا هستش. فکر کنم 1 دلاری. یعنی داره قسمت مرکزی این اسکناس رو میکشه. به یک معنی موفق هست و داره پول چاپ میکنه که در جامعۀ سرمایه داری به معنی موفقیت هست. اما این آقا فیله با این هیکلش از موش کوچکی میترسه. بنابراین میترسه و میره بالای چند تا کتاب. اما در این راه اولاً که سبویی رو که داشت میشکنه. یعنی اون چه رو که داشت از دست میده. همچنین یک کلاغ که نشانۀ شومی هست میاد و روی تابلوش میشینه و در واقع به موفقیتی که اون بهش دست پیدا کرده چنگ میندازه. تازه وقتی روی کتابها قرار گرفته، دیگه نمیتونه بازشون کنه. پس خودش راه رسیدن به آگاهی رو بند آورده. همه اینها باعث چی شدن؟ باعث شدن که در یک دنیای مجازی تیره و تار ( تصاویر روی دیوار روبرو) گیر بیفته که تقصیر خودشه. اما در همین حال یک بچۀ کوچولو که نترسیده از موشه، تونسته همۀ اینها رو پشت سر بگذاره و اون دری رو که فیله نه میدیدش و نه راهی برای رسیدن بهش داره رو باز کنه. که این در به روشنایی روز و آسمانی آبی که میتونه نشانۀ آگاهی و رهایی باشه باز میشه. سر آخر هم اون لوگوی دریم تی اتر که کف اطاق هست میگه: همۀ اینها رو ما بهتون گفته ایم. پرسپکتیوش هم میگه که این یک راه طولانیست! نگی نگفتی!!!!!!

Balrog
03-04-2010, 13:02
مانند نام این آلبوم "6 درجه از آشفتگی درونی" دیسک دوم به بررسی 6 بیماری روانی میپردازد.
راستی هیچ به تشابهش با تئوری Six Degrees of Separation توجه کردین؟

powerslave
03-04-2010, 13:14
راستی تا یادم نرفته:

Album: Live Scenes from New York - 2000

این کاور اصلی این آلبوم لایو هست که درست در روز حملات 11 سبتامبر 2001 منتشر شد اما 1 - 2 ساعت بعد شروع به جمع آوریش کردن و این یکی رو به جاش استفاده کردند. اگه دقت کنید میتونید برجها دوقلو رو تو آتش ببینید. بنا بر این کاملاً کم یاب هست که کسی فیزیکیش رو داشته باشه.

powerslave
03-04-2010, 13:33

Band: Iron Maiden
Album: Fear Of The Dark - 1992

powerslave
03-04-2010, 13:45

Album: A Matter of Life and Death - 2006

powerslave
03-04-2010, 13:55

Band: Jag Panzer
Album: Mechanized Warfare - 2001
Gener: power metal

powerslave
03-04-2010, 14:16

Band: Allen/Lande
Album: The Battle - 2005
Gener: Hard rock, heavy metal, progressive metal

آلبوم بسیار زیبایی که کار مشترک راسل آلن از گروه سیمفونی ایکس و یورن لند بزرگ هست. اما بیشتر آهنگها رو گیتاریست گروه Starbreaker یعنی Magnus Karlsson نوشته.

powerslave
03-04-2010, 14:23

Band: Allen/Lande
Album: The Revenge - 2007
Gener: Hard rock, heavy metal, progressive meta

به نظر من یکی از بهترین آلبوم هایی هست که میتونید پیدا کنید. بسار زیبا و با ابهت. این دو وکالیست بزرگ ترکوندن. منتظر آلبوم جدیدشونم!l

powerslave
03-04-2010, 14:30

Band: Kamelot
Album: The Black Halo - 2005
Gener: Progressive metal, Symphonic metal, Power metal

powerslave
03-04-2010, 14:37

Band: mastodon
Album: Leviathan - 2004
Gener: Progressive Metal

جالبه که این آلبوم هم داستان موبی دیک رو دنبال میکنه.

powerslave
03-04-2010, 15:05

Album: Blood Mountain - 2006

powerslave
03-04-2010, 15:17

Album: Crack the Skye- 2009

powerslave
03-04-2010, 15:43

Band: Meshuggah
Album: obZen - 2008
Gener: Experimental metal

powerslave
03-04-2010, 15:49

Band: Opeth
Album: Blackwater Park - 2001
Gener: Progressive Death Metal

powerslave
03-04-2010, 16:05

Album: Still Life- 1999

powerslave
03-04-2010, 16:15

Album: Ghost Reveries- 2005

این آلبوم به زیبایی کاورش هست. همزمان تیره و احساس برانگیز.

powerslave
03-04-2010, 16:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Part-I).jpg

Band: Pain of salvation
Album: The Perfect Element I - 2000

فقط چنین آرت ورکی میتونه پیام چنین آلبوم زیبا و بینظیری رو منتقل کنه. پیچیده و معصومانه!

powerslave
03-04-2010, 16:31

Band: Porcupine Tree
Album: Fear Of A Blank Planet - 2007
Gener: Progressive Rock/Metal

اما به نظرم اندک معصومیتی که در اینجا دیده میشه به خاطر جبر هست. بیشتر تهی بودن دیده میشه. این آلبوم فوق العاده زمانی ایجاد میشه که Steven Wilson از طرز زندگی امروزی که بر جوانان و نوجوانان حاکم شده، نگران میشه. خودش میگه : (نقل به مضمون) "این فرهنگ ایپاد، دانلود، اینترنت، ام تی وی ، ایکس باکس، پلی استیشن و... اینها نگران کننده هست. یک روز چشم باز میکنیم و میبینیم از اون چیزهایی که واقعاً تو زندگی اهمیت دارن بویی نبردیم" و شاید او دنیا رو بدون آگاهی و ارتباط با محیط، خالی میبینه.تقریباً باهاش موافقم و این رو به مدرن ترین راهی که میشد انتقال دادن.

powerslave
03-04-2010, 16:41

Band: Spock's Beard
Album: Feel Euphoria - 2003

powerslave
03-04-2010, 16:49

Band: Spock's Beard
Album: snow - 2002

powerslave
03-04-2010, 17:11

Band: star one
Album: space metal - 2002
Gener:Progressive Metal

powerslave
03-04-2010, 20:24

Band: starbreakler
Album: starbreakler - 2005

powerslave
03-04-2010, 20:37

Band: starbreakler
Album: Love's Dying Wish - 2008

powerslave
03-04-2010, 20:50

Band: steve vai
Album: passion and warfare - 1990
Gener: Hard rock, instrumental rock

powerslave
03-04-2010, 21:03

Band: steve vai
Album: passion and warfare - 1999
Gener: instrumental rock

powerslave
03-04-2010, 21:13

Band: Symphony X
Album: V:The New Mythology Suite - 2000

powerslave
03-04-2010, 21:26

Band: Symphony X
Album: Paradise Lost- 2007

پوستری که سمت راست اون به عنوان Front Cover و سمت چپش به عنوان Back Cover استفاده شده رو میتونید از اینجا دانلود کنید:

powerslave
03-04-2010, 21:44

Band: W.A.S.P
Album: The Crimson Idol - 1992

powerslave
03-04-2010, 21:52

Band: YES
Album: Magnification - 2001

pandemonium
09-04-2010, 00:09

Album: od poludnia na polnoc
Project: Hellveto
Country: Poland

این کاور رو باید برای ایران می ساختند .

.................................................. .....

Hellveto's Artwork

.

noia
13-04-2010, 18:57

Source: wikimedia.org

A Momentary Lapse of Reason
[Pink Floyd]
Progressive Rock
September 1987
Cover designer: Storm Thorgerson

طراحی کاور توسط آقای Storm Thorgerson انجام شده که این طرح الهام‌گرفته‌شده از تِرک ششم یعنی Yet Another Movie از همین آلبوم‌‍ه، همچنین از یه ایده‌ی کوچیک از دیوید‌ گیلمور.
هشت‌صد تخت (بیمارستان) در جایی به اسم Saunton Sands در کاور به تصویر کشیده‌شده. (در واقع جایی‌‍ه که بعضی از صحنه‌های فیلم دیوار، اونجا فیلم‌برداری شده.)

powerslave
21-04-2010, 21:09

artist: Jeff Beck
album: Emotion And Commotion - 2010
Gener: Rock

بدو داغ تنوری! تا جایی که گوش دادم لذت بخش بود. کاور رو هم باید بزرگش رو دید. خیلی جزئیات داره من یه 2835*2835 با حجم 1.77 مگابایتیش رو دارم خیلی جالبه.

LeBron
21-04-2010, 22:19
بهترینایی که الان توی ذهنمه
Revolver از The Beatles
Master of Puppets از Metallica
The Wall از Pink Floyd

jamalu
04-05-2010, 10:05

band: At the Gates
album: Purgatory Unleashed-Live at Wacken-2010
Genre: Death Metal

capitan black
02-06-2010, 17:41

capitan black
03-06-2010, 20:17

capitan black
05-06-2010, 23:13

powerslave
06-06-2010, 03:54

band: Depressed Mod
Album: Ghosts of Devotion 2007
Gener: Funeral Doom Metal - Death Metal

نسخۀ بزرگتر با رنگ واقعی:

powerslave
06-06-2010, 04:00

band: Depressed Mod
Album: ...For Death - 2009
Gener: Funeral Doom Metal - Death Metal

نسخۀ 800*800:

powerslave
06-06-2010, 04:15

band: Aarni
Album: Bathos - 2008
Gener: avant-garde metal

powerslave
06-06-2010, 04:21

band: Funeral
Album: Tragedies/Tristesse- 1995
Gener: funeral doom metal

powerslave
06-06-2010, 04:29

band: Terhen
Album: Eyes Unfolded - 2007

powerslave
06-06-2010, 05:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Front)-HomE320.jpg

band: Remembrance
Album: Silencing the Moments - 2008

مابقی:

حالا اینها همه فیونرال دوم متال هستند اما هیچ کدوم به پای Shape of Despair نمیرسه و آلبوم زیبای Angels Of Distress.

jamalu
06-06-2010, 11:23

band: Aarni
Album: Bathos - 2008
Gener: avant-garde metal

ای وای...ای وای...ای وای...ای وای...ای وای...ای وای...ای وای..................
ببین چی گذاشته................ این گروه یا بهتر بگم "آقا" واقعا یکتاست...
در ضمن این آلبوم ماله 2004 هست.

Band: Graveland
Album: Cold Winter Blades-2010
Genre: Black - Viking - folk

powerslave
06-06-2010, 20:13
ای وای...ای وای...ای وای...ای وای...ای وای...ای وای...ای وای..................
ببین چی گذاشته................ این گروه یا بهتر بگم "آقا" واقعا یکتاست...
در ضمن این آلبوم ماله 2004 هست.

اه! احتمالاً موقعی که داشتم کپی پیست میکردم یادم رفته سالش رو اصلاح کنم! به هر حال. میدونی که یه نفره. بقیه اعضای گروه خیالی هستن.

و حالا:

Band: Ayreon
Album: Into electric castle - 1998
Gener: Progressive Rock/Metal - Rock Opera - Symphonic Metal - Space Rock

من قبلاً در مورد این پروژه توضیح دادم. بینظیره. اگه طرفدار گروه هایی مثل Pink Floyd, Dream Theater, Camel و ... هستین واقعاً از این آلبومها لذت میبرین. در واقع یک سریال هست که از 1995 شروع شده و تا 2008 ادامه داشته و هر آلبوم یک قسمتش هست. به نظرم بهترین آلبومهاش هم The Human Equation (2004) و Universal Migrator Part 1: The Dream Sequencer (2000) و Into the Electric Castle (1998) هستند. مابقی هم شامل اهنگهای خیلی زیبایی هستند. اگه کسی اطلاعات بیشتری خواست من در خدمتم.

a.z.p.z
08-06-2010, 11:59

امروز هم این البوم فوق العاده و محشر رو گرفیتم و به رستگاری رسیدیم ! ... به احتمال یقین بهترین البوم هیپ هاپ سال خواهد شد ... البوم Recovery بازشگتی بود برای EM ...
دوستان برای دانلود میتونن تو امضای من سر بزنن ! ... از دست ندید !

ox3blue
17-06-2010, 19:29
Artist :Shinedown
Album :The Sound of Madness
Artist :Three Days Grace
Album :Life Starts Now

.:Z7:.
17-06-2010, 19:34
از پینک فلوید...

powerslave
18-06-2010, 09:22
این Poster البته رسمی نیست. ولی خیلی جالبه. البته فکر میکنم که همون استورم تورگرسن درستش کرده. استورمه دیگه! هر کدوم از نقاشی ها یکی از آلبوم هاب پینک فلوید هست. از چپ به راست:
Atom Heart Mother
Relics (کامپایلیشن آلبوم)
Dark Side of the Moon
Wish You Were Here
The Wall
Animals

powerslave
19-06-2010, 21:10
اینم یکی دیگش. کلاً یه مجموعه هست به نام Na**ked** / Wom/*/an که البته کاملش رو پیدا نکردم. کلاً دیوانه است.عاشق کارهای سورئال هست. من کلی ازش کاور دارم. شاید حالشو داشته باشم براتون اینجا بذارم.

capitan black
24-06-2010, 22:19

البوم : wings

Kurosh
24-06-2010, 23:05
سلام...

برای دوستانی که نتونستن کاورها رو save کنن و کسانی که به خاطر فیل تر شدن برخی سایت های آپلود نتونستن عکسا رو ببین:

تمامی 64 کاور گذاشته شده در این 8 صفحه:

فرمت: Rar
حجم: 5.5 مگ

اینم سری دوم...

از پست 81 تا اینجا...
میشه 74 تا کاور...
حجم هم حدود 6.3 مگ...
(البته می دونم دانلودی نداره ها! : دی سری قبل کلاً یه نفر دانلود کرده بود! اما بمونه تو آرشیو بهتره...بعداً این لینک ها همه پاک میشن و زحمات بچه ها هدر میره...)

powerslave
25-06-2010, 15:21
یکی از گروه های محبوب من Iron Maiden بزرگه. البته دوروبرم خیلی ها هستند که از این گروه خوششون نمیاد. به هر حال. آلبوم جدیدشون و احتمالاً آخرین آلبومشون در راه است.

Album: The Final Frontier - 2010
Gener: Heavy Metal/Progresive Metal

powerslave
30-06-2010, 19:38

band: Rhapsody of Fire
album: Symphony of Enchanted Lands II – The Dark Secret - 2004
gener: symphonic power metal

گروه عجیبیه! مخلوطی از dream theater و Therion و ... . اسمش رو هم تغییر داده. اولا Rhapsody خالی بوده که سال 2006 به Rhapsody of Fire تغییر دادن. میگفتن این اسم بهتر نوع موسیقیشون رو نشون میده. از کشور ایتالیا هستند. فکر کنم اون شکوه و قسمتهای اپرا مانند هم به خاطر فرهنگ ایتالیاست.

powerslave
05-07-2010, 23:57
همونطور که قول داده بودم چند تا از کار های استورم تورگرسن رو براتون میزارم. از این جا تا پست شمارۀ 185 همه کارهای ایشون هست.

band: 10cc
album: Look Here? - 1980
gener: Rock

powerslave
06-07-2010, 00:07

band: pink floyd
album: -
gener: Progressive Rock

T-Shirt Design

powerslave
06-07-2010, 00:15

band: alan parson
album: try anything once - 1993

powerslave
06-07-2010, 00:23

band: Anthrax
album: Stomp 442 - 1995
gener: Heavy/Grove Metal

این دیوانه ها واقعاً اون گوی فلزی رو درست کردن!

powerslave
06-07-2010, 00:31

band: Audioslave
album: Audioslave - 2002
gener: Hard/Alternative Rock, Post Grunge

powerslave
06-07-2010, 00:38

ورژن 2:

band: muse
album: Black Holes And Revelations - 2006
gener: Electronic/Alternative/Progresive Rock

powerslave
06-07-2010, 00:45

band: The Cranberries
album: Bury the Hatchet - 1999
gener: Alternative Rock

powerslave
06-07-2010, 00:53

نمونۀ دیگر:

band: The Cranberries
album: Wake Up and Smell the Coffee - 2001
gener: Alternative Rock

powerslave
06-07-2010, 01:00

band: Deepest Blue
album:Late September - 2004
gener: Electro/Dance

powerslave
06-07-2010, 01:07

band: Ellis, Beggs, & Howard
album: Homelands - 1988
gener: Rock

powerslave
06-07-2010, 01:14

band: Ethnix
album: 13 - 2002
gener: Pop, Rock, Mediterranean, Dance

powerslave
06-07-2010, 01:20

band: Marsha Swanson
album: Sentient Stardust - 2007
gener: ?

powerslave
06-07-2010, 01:26

ورژن رد شده:

band: Mars volta
album: De-Loused in the Comatorium - 2003
gener: progressive/Exprimental Rock, Jazz Fusion

powerslave
06-07-2010, 01:36

این یکی از طرف مارس ولتا رد شد که به نظر من قشنگ تر از اصلیه هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

album: Frances the Mute - 2005

powerslave
06-07-2010, 01:42

album: Amputechture - 2006

powerslave
06-07-2010, 01:51

این 2 تا هم کاور سینگلی از این آلبوم هست به نام پروانه ها و طوفان:

album: Absolution - 2003
gener: Hard/ Alternative/Progressive?Electronic Rock

powerslave
06-07-2010, 01:56

band: Phish
album: Slip Stitch and Pass - 1997
gener:Rock

powerslave
06-07-2010, 02:08

band: Program The Dead
album: Program The Dead - 2005
gener:?

powerslave
06-07-2010, 02:16

band: Catherine Wheel
album: Chrome - 1993
gener: shoegazing

powerslave
06-07-2010, 02:22

band: Europe
album: Secret Society - 2006
gener: Hard Rock, Heavy Metal

powerslave
06-07-2010, 02:28

band: The Nice
album: Elegy - 1971

powerslave
06-07-2010, 02:37

band: Nigel kennedy
album: Kindred Spirit
gener: ?

powerslave
06-07-2010, 02:44

band: Umphrey's McGee
album: The Bottom Half - 2007
gener: Progressive Rock, Jam Band

powerslave
06-07-2010, 02:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'s%20McGee%20Safety%20in%20Numbers.jpg

band: Umphrey's McGee
album: Safety in Numbers - 2006
gener: Progressive Rock, Jam Band

powerslave
06-07-2010, 03:14

band: peter Gabriel
album: Hands (?)
gener:?

این آخرین کاری بود که از استورم تورگرسن براتون گذاشتم.

powerslave
06-07-2010, 03:21

album: Up - 2002
gener:Art Rock

powerslave
06-07-2010, 03:32

album: Scratch My Back - 2010
gener:Rock

Art Work By: David Hiscock and Nadav Kander

powerslave
06-07-2010, 03:39

band: Peter Gabriel
album: Passion: Music for The Last Temptation of Christ - 1989
gener: World Music

powerslave
06-07-2010, 03:46

album: The Resistance - 2009
gener:Alternative Rock, Symphonic Rock, Progressive rock, Contemporary R&B

Art Work By: Danny Clinch

Hamid Hamid
03-07-2011, 21:53
سلام دوستان ...

گفتم اين تاپيك رو هم رونق بديم ... تاپيك خيلي خوبي هستش.

براي شروع در مورد كاور آلبومي قديمي از آقاي Sting خواننده ي پاپ صحبت ميكنم.

اين كاور آلبوم هستش ...

و از اينجا هم ميتونيد سايز بزرگتر رو ببينيد:

اما كمي توضيح درباره ي خود آلبوم و كاور :

اسم آلبوم : The Soul Cages

سال ترخيص : 1991

سبك : Jazz Pop & Soft Rock

تهيه كننده : Hugh Padgham

اين آلبوم 9 قطعه داره يا اسامي زير :

Island of Souls

All This Time

Mad About You

Why Should I Cry For You

The Jeremiah Blues

Saint Agnes And The Burning Train

The Wild Sea

The Soul Cages

When The Angles Fall

توضيح كاور :

خب در اين تصوير يك كشتي رو مشاهده ميكنيد كه اين برميگرده به علاقه ي زياد پدر آقاي Sting به دريانوردي ...

و اون صليب ها و كليساهايي هم كه مشاهده ميكنيد برميگرده به اينكه پدر استينگ فردي مذهبي بوده.

و نكته ي آخر اينكه خواننده اين آلبوم رو تقديم كرده به پدر تازه فوت شده ي خودش و در اين آلبوم درباره ي دريا و دريانوردي و نيوكاسل زادگاه خودش قطعاتي رو اجرا كرده.

موفق باشيد.

powerslave
04-07-2011, 03:28
آخ جون! یکی از تاپیک ها محبوبم.

خوب من دو صفحۀ آخر رو بررسی کردم و لینک هایی که گذاشته بودم رو آپدیت کردم تا کاور ها رو بتونید ببینید. بعداً این پست رو آپدیت میکنم و یه کاور دیگه قرار میدم.

Hamid Hamid
04-07-2011, 07:43
سلام دوستان ...

اين كاور مربوط ميشه به آلبوم Oxygene از آقاي Jaen Michel Jarre

تاريخ انتشار در فرانسه : 12/1976

تاريخ انتشار جهاني : 7/1977

تهيه كننده : Jaen Michel Jarre

نكات جالب :

1_اين آلبوم 6 قطعه داره كه تماما اسم هاش Oxygene هستش با شماره بندي از 1 تا 6

2_ آقاي Jaen Michel Jarre اين آلبوم رو در منزل خودش درست كرده.

Hamid Hamid
04-07-2011, 10:25
سلام دوستان ...

و

آلبوم : Symphonicities

تعداد قطعات : 12

سال انتشار : 13 جولاي 2010

تهيه كنندگان : Sting & Rob Mathes

ژانر : Rock & Classical

زمان كل : 55:39

Hamid Hamid
05-07-2011, 09:36
سلام دوستان ...

اين هم كاور آلبوم Zoolook از آقاي Jean Michel Jarre

تاريخ انتشار : November 1984

زمان ضبط : 1982-1984

ژانر : Electronica / ambient / Synthpop / World Music

مدت زمان : 37:17

تهيه كننده : Jean Michel Jarre

قطعات : 7 آهنگ

نكات جالب :

در اين آلبوم وكال هايي ميشنويم از زبان هاي مختلف : افغاني / عربي / هندي / ژاپني / مالزيايي / روسي / اسپانيايي / سوئدي / تركي و ...

سال بعد اين آلبوم با همين قطعات و كمي تغيير و ريميكس دوباره بازسازي شد و اين بار با نام Zoolookologie

ox3blue
05-07-2011, 11:07
آخ جون! یکی از تاپیک ها محبوبم.

خوب من دو صفحۀ آخر رو بررسی کردم و لینک هایی که گذاشته بودم رو آپدیت کردم تا کاور ها رو بتونید ببینید. بعداً این پست رو آپدیت میکنم و یه کاور دیگه قرار میدم.

ببین تو کارت خیلی درسته
اکثر ArtWorK هایی که گذاشتی ArtWorK های واقعا قشنگی اند
و ممنون از این همه سلیقه و وقتی که صرفش میکنی + اطلاعاتی که زیر هر عکس قید میکنی
:10:

Lt.Ali
05-07-2011, 14:12
artwork ـهـای Radiohead رو میخوام. ممنون.

ox3blue
05-07-2011, 14:24
artwork ـهـای Radiohead رو میخوام. ممنون.

این رو میگم هم برای شما و هم برای کسایی که دوست دارن به artwork یا cd cover های بند یا خواننده محبوبشون برسند

کافی وارد سایت امازون بشید در قسمت جست و جو اسم بند یا خواننده رو سرچ کنید به قسمت البوم ها برید و اونجا هرکدوم از کاورها رو که خواستید ذخیره کنید

مثل کاری که من انجام دادم

پ.ن.

اینجا قرار نیست به درخواست کاور قرار داده بشه ...

اما کاورهای مورد علاقتون رو میتونید با ما قسمت کنید :10:

Hamid Hamid
05-07-2011, 16:59
سلام دوستان ...

كاور آلبوم Jarremix از آقاي Jean Michel Jarre

طرح قشنگي داره + اينكه اسم اين آلبوم هم فكر ميكنم با وسواس خاصي انتخاب شده كه ادغام شده ي اسم ژار + ريميكس هستش :

Jarre+Remix=Jarremix

اين آلبوم سال 1995 منتشر شده : دي كه شامل 11 قطعه ي ريميكس شده هست كه اكثرا از آلبوم Chronologie 4 انتخاب و ريميكس شده.

ژانر : Trance / Techno / Dance / Electronica

مدت زمان : 52:13

Hamid Hamid
06-07-2011, 09:44
سلام دوستان ...

اين هم كاوري كه زمان خودش به نظرم كار نسبتا خوبي از لحاظ طراحي بودش :

La Cage

تاريخ انتشار : 1971 !

تاريخ ضبط آلبوم : 1969

ژانر : Electronic Music

مدت زمان : 03:15 / 02:56

كمپاني : Pathe Record

نام قطعات : La Cage / erosmachine

نكات جالب :

1_ اين آلبوم سال 69 ميلادي ساخته شده اما مدت زمان زيادي آقاي Jean Michel Jarre به دنبال شركتي بود براي انتشار اين آلبوم.

2_ اين آلبوم كه شامل 2 تك آهنگ هست تنها 117 كپي فروش داشته. و اين كه صاحب كمپاني آقاي Pathe Marconi نسخه هاي باقي مونده رو از بين برده !!

3_ ريتم آهنگ erosmachine سال ها بعد در ساخت آهنگ Chronologie 2 استفاده شده است. اين آهنگ سال 93 ساخته شده است.

4_ و در آخر اينكه اين 2 تك آهنگ Debut آقاي Jean Michel Jarre بوده است. ( اولين كارهاي ايشون بود... سرآغاز فعاليت حرفه اي ايشون )

Kurosh
06-07-2011, 09:51
اين آلبوم كه شامل 2 تك آهنگ هست تنها 117 كپي فروش داشته.
بعد مقایسه کنید با مثلاً debut (آلبوم اول) کسی مثل Lady Gaga !! که 12 میلیون نسخه فروش کرد !!!

Hamid Hamid
06-07-2011, 09:57
بعد مقایسه کنید با مثلاً debut (آلبوم اول) کسی مثل Lady Gaga !! که 12 میلیون نسخه فروش کرد !!!

كوروش جان اين حرفت رو ميشه 30 صفحه در موردش صحبت كرد ...

اما خيلي خلاصه بگم.

زماني كه ميشل ژار اين آلبوم رو منتشر كرد هرجا ميبرده نمونه رو تا طرف ميشنيده ميگفته اين چيه؟! آيا اين هم موسيقي هست؟!

چون سبك خيلي جديدي رو وارد موسيقي كرده بوده و به طبع اون زمان خيلي كار داشته تا اينكه كسي بخواد بياد به طرف اين نوع موسيقي ... همه ي اين ها رو در نظر بگيريد كه ميشل ژار يه جوون آس و پاس بوده و هيچ تيليغي هم نكرده براي آلبوم ...

و اينكه مسلما اوايل يه سبكي نبايد انتظار داشته باشيم همه بيان به سمت موسيقي جديد...

+

اينكه اون خانوم هم كه من خواننده نميدونم اما دلايل ديگه اي داشته فروش آلبومش ... دلايلي كه ميشل ژار اون ها رو نداشته قطعا...

پ.ن: اين پست ويرايش ميشه و يه كاور درش قرار ميگيره به زودي

Kurosh
06-07-2011, 10:02
كوروش جان اين حرفت رو ميشه 30 صفحه در موردش صحبت كرد ...

اما خيلي خلاصه بگم.

زماني كه ميشل ژار اين آلبوم رو منتشر كرد هرجا ميبرده نمونه رو تا طرف ميشنيده ميگفته اين چيه؟! آيا اين هم موسيقي هست؟!

چون سبك خيلي جديدي رو وارد موسيقي كرده بوده و به طبع اون زمان خيلي كار داشته تا اينكه كسي بخواد بياد به طرف اين نوع موسيقي ... همه ي اين ها رو در نظر بگيريد كه ميشل ژار يه جوون آس و پاس بوده و هيچ تيليغي هم نكرده براي آلبوم ...

و اينكه مسلما اوايل يه سبكي نبايد انتظار داشته باشيم همه بيان به سمت موسيقي جديد...

+

اينكه اون خانوم هم كه من خواننده نميدونم اما دلايل ديگه اي داشته فروش آلبومش ... دلايلي كه ميشل ژار اون ها رو نداشته قطعا...

پ.ن: اين پست ويرايش ميشه و يه كاور درش قرار ميگيره به زودي
من هم منظورم این نبود که حق لیدی گاگا و امثال اونه که چنین فروشی داشته باشن، و ژان میشل ژار هم همون فروش بسشه !!

فقط تعجب آدمی را بر می‌انگیزاند !! تفاوت هنری بین این دو، و تفاوت تجاریشون !! هر چند که شرایط یکسان نباشه ...
با این حال، همیشه کسانی که لیاقت داشتند، از نظر تجاری ناموفق بودند، و برعکس کسایی به موفقیت رسیدن که نه با هنر، بلکه با متد‌های عامه‌پسند و تکنیک‌های تجاری به شهرت رسیدند ...

Hamid Hamid
06-07-2011, 13:40
سلام دوستان ...

يه كاور ديگه از آقاي ميشل ژار

آلبوم Equinoxe

تاريخ انتشار : December 1978

تاريخ ضبط : January 1978 – August 1978

ژانر : Electronica / New Age / Ambient / Pop

مدت زمان : 39:09

كمپاني : Disques Dreyfus

تعداد قطعات : 8

نكات جالب :

1_ اين اولين آلبومي هست كه آقاي ميشل ژار كمي در اون به موسيقي Pop هم پرداخته است.

2_ هر 8 قطعه ي اين آلبوم با Équinoxe نام گذاري شده به ترتيب 1 تا 8

3_ اين آلبوم منعكس كننده ي يك روز از زندگي بشر هستش از صبح تا هنگام شب.

4_ كنسرتي كه ميشل ژار براي اين آلبوم برگزار كرد حدود يك ميليون شنونده رو براي شنيدن اين كارها به محل كنسرت كشوند در سال 1979 كه اين ركوردي بود براي كنسرت هاي در فضاي باز. و همين امر باعث شد نام ميشل ژار در كتاب گينس ثبت بشه.

Hamid Hamid
07-07-2011, 08:08
سلام دوستان ...

Oxygene 7_13

تاريخ انتشار : May 20, 1997

تاريخ ضبط : 1996–1997

محل ضبط : Oxygene Studio : D

ژانر : Electronica / Ambient / Trance/ New Age

مدت زمان : 41/12

تعداد قطعات : 7

نكات جالب :

1_ اين كاور يه ارتباط خاصي از لحاظ رنگ و محتوي با كاور آلبوم Oxygene ( صفحه ي قبل قرار دادم ) داره.

2_ميشل ژار اين آلبوم رو در ادامه ي Oxygene ساخته و تقديم كرده به استاد موسيقي خودش آقاي Pierre Schaeffer

3_اين آلبوم نهمين آلبوم رسمي ميشل ژار هستش.

4_ اين آلبوم آخرين كار آقاي ميشل ژار به همراه آقاي Michel Geisis كه يك موسيقي دان و متخصص در صدابرداري هست ... بود.

Hamid Hamid
08-07-2011, 09:58
سلام دوستان ...

Rendez_Vous Album

تاريخ انتشار : April 1986

ژانر : Electronica / Space Music / Sinthpop

مدت زمان : 35:04

تعداد قطعات : 6

تكات جالب :

1_ اين قطعات با Rendez-Vous و شماره هاي ترتيبي اول تا پنجم نامگذاري شده به جز اينكه قطعه ي شماره ي 6 اسمش هست : Last Rendez-Vous

2_ اين آلبوم در پخش جهاني خودش 3 ميليون نسخه فروش داشته كه جزو پر فروش ترين آلبوم هاي ميشل ژار هستش.

3_ قطعه ي آخر اين آلبوم قرار بوده توسط ساكسيفونيست آقاي Ron Mcnair نواخته بشه اما ايشون بر اثر حادثه اي فوت ميكنند و به خاطر همين ميشل ژار آهنگ ششم رو تقديم ميكنه به ايشون و نام ديگه ي قطعه ي آخر و ششم اين هست : Ron's Piece

4_ براي كنسرتي كه به مناسبت 25 امين سالگرد تاسيس سازمان ناسا برگزار شد ... براي اين كنسرت در فضاي باز در حدود 1.3 ميليون نفر تماشاچي وجود داشت.

Hamid Hamid
09-07-2011, 08:20
سلام دوستان ...

خب يه تنوعي بديم به كاورها ... البته زباد از نظر سبك تغييري نميديم : دي

Hypothesis Album

تاريخ انتشار : 1978

تاريخ و محل ضبط :
May 1971
,
Marquee Studios, London

ژانر : Electronica

مدت زمان : 32:10

كمپاني : Affinity

تهيه كننده : Vangelis & Giorgio Gomelsky

تعداد قطعات : 2

نكات جالب :

1_ فاصله ي زماني بين ساخت و انتشار اين آلبوم حدود 7 سال است كه دليلش اين بود كه خود ونجليس تمايلي براي پخشش نداشته.

2_اين آلبوم در فروش موفقيتي نداشت و با شكست مواجه شد.

3_ هر قطعه از اين آلبوم حدود 16 دقيقه هست.

4_ طرح روي جلد هم كار هنرمند آقاي Agnus McKie هست.

Hamid Hamid
10-07-2011, 08:27
سلام دوستان ...

Spiral Album

Artist : Vangelis

تاريخ انتشار : 1977

زمان و محل ضبط :

Nemo Studios, London, 1977

مدت زمان : 39:25

كمپاني : RCA

تهيه كننده : Vangelis

تعداد قطعات : 5

نكات جالب :

1_ ونجليس در اين آلبوم از آلات موسيقي اي نظير Syntheisizer / Electric Piano / Sequencers / Drums استفاده كرده.

2_ اين البوم تماما Instrumental هستش و هيچ وكالي نداره.

3_ونجليس در اين آلبوم براي اولين بار از ساز Yamaha CS-80 استفاده كرده است.

4_ آسمون آبي پشت جلد خيلي زيباست به نظرم.

Hamid Hamid
11-07-2011, 11:23
سلام دوستان ...

The Dragon

Vangelis

تاريخ انتشار : 1978

زمان و محل ضبط :

June 1971,
Marquee Studios, London

ژانر : Progressive Rock

كمپاني : Affinity

تهيه كننده : Giorgio Gomelsky

نكات جالب :

1_ اين آلبوم همزمان با‌ آلبوم Hypothesis منتشر شده ... تاريخ ساختشون هم چند ماه فرق داره و هر 2 در سال 1971

2_ اين 2 آلبوم در كشور آلمان در قالب يك آلبوم و با نام Portrait منتشر شدند.

3_ اين 2 آلبوم بدون اجازه ي ونجليس منتشر شدند كه ايشون به دادگاه رفتند و خواستار جمع آوري آلبوم از بازار شدند.

4_ نقد هاي خوبي در باره ي اين آلبوم منتشر شده است.

powerslave
11-07-2011, 15:37
خوب. این (ها) یکم شبیه این کاور ونجلیز هست که حمید گذاشته.

Band: Allen - Lande
Album: The Battle - 2005
Genre: Melodic / Progressive Metal

این هم این نقاشی اصلی ای هست که هنرمند برای این آلبوم کشیده بود و کاور بالا از اون گرفته شده.

powerslave
11-07-2011, 15:44

Album: The Revenge - 2007

این هم با کیفیت بهتر و بزرگتر از دفترۀ آلبوم:

powerslave
11-07-2011, 16:05

Album: The Showdown - 2010

اینم بزرگترش:

powerslave
11-07-2011, 16:20

Band: Vega
Album: Kiss Of Life - 2010
Genre: Melodic Rock

کاور با کیفیت بهتر و بزرگتر:

Hamid Hamid
12-07-2011, 19:53
سلام دوستان ...

The Voices

Vangelis

تاريخ انتشار : October 24, 1995

تاريخ ضبط : 1995

مدت زمان : 54:25

كمپاني : Atlantic

تهيه كننده : Vangelis

تعداد قطعات : 9

نكات جالب :

1_ موسيقي اين آلبوم در مستند Deep Seas, Deep Secrets استفاده شده است.

2_ قطعه ي Ask the Mountains در يك كار تبليغاتي استفاده شده كه در اون ماشين هاي شستشو تبليغ شده بوده.

3_ كارهاي اين‌البوم براي ساخت آهنگ براي فيلم باليووديه Kaho Naa...Pyaar Hai كپي شده است.

powerslave
14-07-2011, 17:40
الان داشتم یه جایی میچرخیدم. این رو دیدم:

آخه کدوم گاگولی این رو طراحی کرده؟!
خوب عکس خودشو نمیزاشتن که خیلی بهتر بود! کار بدی نمیشد. یه جورایی مود رو تنظیم میکرد. 5*:41:

Hamid Hamid
14-07-2011, 17:47
حالا باز اگه يه قيافه اي داشته باشه آدم ميگه اشكال نداره ... بدتر از يه نفر ( س.ق ) بدجوري هم خوشتيپه از ناحيه ي سر : دي

ببينيد ايشون رو ميگن يه خواننده ي خوشتيپ

آلبوم Ten Summoner's Tales

Kurosh
14-07-2011, 17:49
علاوه بر استفاده‌ی احمقانه از عکس خواننده، همرنگی فونت با پس‌زمینه، و بی‌ارتباطی موضوع آلبوم با طرح روی کاور، این کار رو به یه کپی ناشیانه از عکس HDR اینترنتی تبدیل می‌کنه ...
البته تو آلبومای پاپ امروزی ایران یه قانون نانوشته میگه که مخاطب دوست داره عکس خواننده‌ی مورد علاقه‌اش رو روی کاور ببینه !
اما این در مورد خوانندگان خوش‌چهره صدق می‌کنه! نه دکتر اصفهانی عزیز که ... !
به شخصه آلبومش رو پسندیدم، اما کاور در حد آلبوم نیست ...

این رسم عکس روی جلد هم در آلبوم‌های محسن چاوشی به خوبی زیر پا گذاشته شد و نشون داد میشه کارای بهتری هم انجام داد ...

کاور یه شاخه نیلوفر : عدم استفاده از چهره‌ی خواننده (که بد قیافه هم نیست) ...

کاور سی‌دی آلبوم ژاکت، که روی جلد تمام سی‌دی‌های این آلبوم بود، و چه خوب که اون یکی کاور منقش به عکس چاوشی، برای سی‌دی‌ها استفاده نشد ...

اما چاوشی هم تو دو آلبوم اخیر به دام عکس روی چهره افتاده ...

Hamid Hamid
14-07-2011, 17:56
خب ...

يه بحثي رو اينجا بگم درباره ي همين عكس خواننده ها روي جلد ... اين رو من تو آلبوم هاي خارجي هم ديدم ... اما نه درصد خيلي بالايي ( درست برعكس ايران )

به نظر شما چه دليلي داره كه يه خواننده بياد از عكسش استفاده كنه؟!

دليلش اينه كه مي خواد مردم بشناسنش؟ يا مساله ي ديگه اي درميون هستش؟

آخه بعضي خواننده ها بعد از چندين سال قطعا شناخته شده هستند ... و نيازي به اين كار نيستش ...

Kurosh
14-07-2011, 18:05
یکی از ابعاد قضیه اینه که شنونده‌های جدید بتونن تصویرش رو ببینن و بشناسن ...
حداقل تو ایران و آلبوم‌های ایرانی، این بعد بسیار پررنگه، چون خواننده‌های مجاز کلیپ تصویری نمیدن که مردم بخوان ببیننشون ... همه هم مثل ما تو دنیای مجازی سیر نمی‌کنن که با عکس‌ها و مصاحبه‌هاشون برخورد داشته باشن ...
یه نگاه به دور و برمون بندازیم کافیه ... طرف تو ماشین صدای طرف رو می‌شنوه، نهایتاً کنجاویش به دونستن اسم طرف ختم میشه ... حالا که این اسم رو تو دستش داره، اگه یه روز پوستر آلبوم اون طرف رو جلوی مغازه‌ای ببینه، تصویرش رو هم می‌بینه، و آشنا میشه باهاش ...

بعد دیگه‌ی قضیه جذابیت بصری تصویر برخی خواننده‌ها واسه مخاطبا و طرفدارای دو آتیشه‌شونه ... مثلاً کسانی مثل بنیامین یا حمید عسگری فکر می‌کنن خیلی خوش‌تیپ و قیافه هستن و عمدتاً کاورهاشون با فیگورهای خاص و مانکنی خودشون پوشونده شده ! و خب طرفدارای این عزیزان هم تیپ و قیافه‌ی طرف براشون اهمیت داره !

ضمن اینکه بحث تهیه‌کننده میاد وسط که ترجیح میده مخاطب عامی که دنبال چهره‌ی خواننده‌ی محبوبشه، با دیدن عکس طرف روی کاور آلبوم رو بخره !! یعنی اگه چنین چیزی باشه، چرا ریسک کنه و کاور بی‌عکس خواننده بذاره ؟!

powerslave
14-07-2011, 18:22
این موضوع خیلی جالبیه. تو متال و راک کمتر دیده میشه. تو سبک های دیگه خیلی بیشتر. یادمه که (اسمش یادم نمیاد :27: اِ اِ ... آها) مایکل بولتون یه آلبوم داشت مال 2002 بود که ساده نشسته بود.
خوب این کارها تو پاپ انجام میشه تا بیشتر شناخته بشن. ولی این آلبوم اصفهانی خیلی بد اجرا شده. یعنی در حد فاجعه. نمونۀ خوبش اون هایی که کوروش گذاشت. اون 2 تایاولی خیلی خوبن. اون دو تای بعدی هم با اینکه چهره هستن، خوب اجرا شدن و نمیشه بهشون ایراد اساسی گرفت.

برای اینکه ثابت بشه به سبک بیشتر وابسته هست تا به شناخته شده بودن و ...:

Band: Canvas Solaris
Album: The Atomized Dream - 2008
Genre: Progressive Metal

اینها خیلی شناخته شده نیستن. ولی کاورشون رو ببینید. یا چند تایی که در پست های بعدی قرار میدم.

Hamid Hamid
14-07-2011, 18:28
اين حرفايي كه زدي درسته كوروش جان ...

اما من به نظرم نيازي نيستش كه شنونده خيلي با تصوير اون طرف آشنا بشه.

من خودم يادم ميا شايد 15-16 سال پيش كه از طريق كاست با يه خواننده اي آشنا شدم ... راستش اصلا قيافش رو جايي نميتونستم ببينم ( خب امكانات الان مثل اينترنت نبودش ) ولي خيلي خيلي با ايشون ارتباط برقرار كردم.

ولي نكته ي جالب اينكه دفعه ي اول كه ايشون رو تو يه كليپ بعد از 4-5 سال گوش دادن ديدم خيلي احساس خوشايندي داشتم. براي اولين بار ميديدمش...

+

ولي در كل به نظرم براي كاور آلبوم ها چه بهتره كه از يه طرحي استفاده بشه. من حتي نمونه هاي خارجي با عكس هنرمند رو هم زياد علاقه ندارم ... حتي 2 تا پست بالاتر رو ...

آهان اينم اون كاور مايكل بولتون كه دوستمون پاور گفتن ... همينجور ساده نشسته :

Time & Love & Tenderness

powerslave
14-07-2011, 18:41
و این سه تا کاور که مال گروه پراگرسیو متال جوان Protest the Hero هست. گروه برای خیلی ها ناشناس هست ولی کاور هاشون رو نگاه کنین!

Album: 2005-Kezia

Album: 2008_Fortress

و آلبوم آخرشون:

Album: 2011_Scurrilous

Kurosh
14-07-2011, 18:45
با پاور موافقم ...
تو سبک‌های متال و گاهاً راک کاور‌ها بیش‌تر مفهومی هستن، خواننده‌ها و بند‌ها نیازی به استفاده از تصویرشون نمی‌بینن، چون موسیقیشون شنونده‌ی خاصی داره، و شنونده‌ی خاص هم کاور خاص می‌پسنده ... علاقه‌ای به دیدن چهره‌ی خواننده نداره! چرا؟ چون با یه سرچ ساده تو گوگل می‌تونه عکسش رو ببینه ... کاور تو این دست آلبوم‌ها قراره خیلی چیزها رو برسونه! از فضای کلی آلبوم تا حرف‌هایی که خواننده یا بند می‌خواد در اون آلبوم بزنه ...

اما من به نظرم نيازي نيستش كه شنونده خيلي با تصوير اون طرف آشنا بشه.
ببین این موضوع همون طوری که پاور گفت بیش‌تر به موسقی پاپ برمی‌گرده ... پاپ مخفف چیه؟‌ Popular !! این یعنی چی؟ یعنی مردمی! عامه‌ی مردم هم تو همه جای دنیا این سبک کاور رو بیش‌تر می‌پسندن تا اینکه گل و بلبل و تایپوگرافی آن‌چنانی روی کاور ببینن !! حقیقتیه که قابل انکار هم نیست ...
مخاطب خاص بره آلبوم‌های خاص‌تر گوش بده ...
تو همین موسیقی پاپ خودمون هم، کسانی که کاراشون ارزش گوش دادن دارند، بعضا‌ً به این مسائل توجه بیش‌تری دارن ...

البته این قضیه تو موسیقی راکمون هم کمابیش دیده میشه ...
مثلاً کاور نسبتاً ضعیف آلبوم مترسک کاوه یغمایی

یا پرنده بی پرنده‌ی رضا یزدانی !!

خب میگیم دوره‌ی اینا اصلاً کاور اهمیتی نداشته! همین حالاش رو چی میگین؟! به شخصه کاور سکوت سرد کاوه رو هم بر خلاف آهنگای آلبومش، دوست نداشتم !!

اما خب مثلاً کاورهای دو آلبوم آخر رضا یزدانی قابل تامل تر و بهتر بودن، هر چند با استفاده از چهره !!

powerslave
14-07-2011, 18:47
این هم که مال گروه کاملاً مشهور ترش متال Exodus هست که کاملاً با نام و موضوع آلبوم هماهنگه. من خیلی این رو دوست دارم. دیوونه ها گرفتن اون تصویر معروف داوینچی رو تغییر دادن.

Album: 2010_Exhibit B; The Human Condition

rave-87
14-07-2011, 19:13
خب بنده هم 2 تا کاور از زیباترین های بند احساسی - تکنیکی محبوب بزارم

deep purple - deep pueple (1969

deep purple- the book of taliesyn (1968

ویرایش:
سایز بزرگای اینا و بقیه کاور آلبوماشون رو میتونید توی لینک زیر بیدا کنید

کلا سایت خیلی خوبی برای بقیه گروه ها هم هست و براساس حرف مرتب فرمودن

powerslave
14-07-2011, 19:43
و این سه تا کاور که مال گروه پراگرسیو متال جوان Protest the Hero هست. گروه برای خیلی ها ناشناس هست ولی کاور هاشون رو نگاه کنین!

و آلبوم آخرشون:

Album: 2011_Scurrilous

یه چیزی در مورد این کاور فهمیدم که براتون تعریف کنم. ماجرای جالبیه.
البته من تا حالا فکر میکردم که براتون گفتم اما الان فهمیدم که یادم رفته. من تو یه روز فهمیدم که بیسیست گروه پراگرسیو راک استرالیایی Unitopia که یک خانم ایرانی بودن و الان ازشون جدا شده و همین گروه پراگرسیو متال آمریکایی Protest the Hero هم بیسیستی داره به نام عارف میر عبدالباقی که حدس میزنم ایرانی الاصل هست.
این کاور خیلی زیبا که میبینید، یه نقاشی 60 ساله هست که پدربزرگ عارف به نام جعفر پِتگار اون رو در واکنش به دعوای بین خودش و همسرش کشیده بود. علت دعواهاشون هم شک ها و دروغ های زشتی که یه زن همسایه ایجاد کرده و گفته بود.
نقاشی قراره نشون بده که تمام دنیا از دروغ هایی که از زبان انسان جاری میشه فراری هستن.

فایل بزرگتر و واضح تر:

یه نکتۀ دیگه که میدونستم اما میخواستم مطمئن شم بعد بگم اینه که اینها گروهشون رو 1999 تشکیل داده بودن در حالیکه فقط و فقط 13 سال سن داشتن. الان که 2011 هست، اینها 25 ساله هستن و 3 تا آلبوم منتشر کردن! پس یعنی در زمان انتشار آلبوم اولشون به نام Kezia فقط و فقط 19 سالشون بوده.

vroom
17-07-2011, 20:49
سلام:20:

خودِ Rolling Stones که نیاز به معرفی ندارن:دی
ولی کاور یکی از آلبوم هاشون به نام Forty Licks که محصول سال 2002 هستش خیلی جالبه
البته این کاور تقریباً همون لوگوی معروف رولینگ ستُنز هستش که توسط John Pasche در سال 1971 طراحی شده

Forty Licks albumcover

/////////////////////////

The Rolling Stones "Tongue and Lip Design" logo

MusicManiac
04-08-2011, 21:22
کاور آلبوم Retro Active از گروه راک Def Leppard یکی از اون تصاویر به اصطلاح خطای دید که در زمان خودش کاور جالبی بود:

mestry
15-08-2011, 07:02
کاور آلبوم Plains of the Purple Buffalo از گروه Shels* که به خوبی طراحی شده و دقیقا بیانگر داستان آلبومه. تو تاپیک دانلود آهنگای پست راک در موردش توضیح دادم:

pandemonium
15-08-2011, 11:46
چه خوب که تاپیک محبوبم فعال هست و در صفحه اول...
------

این کاور پست بالایی هم خیلی زیبا بود.

من رو یاد کاور آلبوم به یاد ماندنیUnder The Iron Sea از گروه بریتانیایی Keane میندازه...

Keane گروه راک/آلنترنیتیوِ پیانویی فوق العاده ای بود...
قدر خودشون رو ندونستند. به بیراهه کشیده شدند...
اون Keane فوق العاده قدیم برای همیشه مرد...

.

powerslave
15-08-2011, 16:24
دوستان کاور Def Leppard رو که MusicManiac گذاشته توجه کردین؟
من چند سال پیش این رو دیدم و خیلی ازش خوشم اومده بود. خانمه + میز توالت و آینه که تصویرش توش هست با هم تشکیل یه جمجه رو میده. من خیلی از این کاور خوشم میاد.
دو تای دیگه هم که گذاشتین خیلی قشنگن.

Hamid Hamid
16-08-2011, 10:46
سلام ...

يه كاور خيلي جالب ديدم از آلبوم هاي ونجليس به اسم Direct

يه نكته ي جالب گفته شده درباره ي نام گذاري اين آلبوم به Direct كه علتش اين بوده كه ونجليس كمتر دوست داره نت رو روي كاغذ بنويسه و دوست داره مستقيم اون چيزي كه در ذهنش هست رو به اجرا دربياره بي هيج نوشته اي.

آلبوم محصول سال 1988 هستش.

MusicManiac
16-08-2011, 13:44
کاور آلبوم In Rainbows از گروه Radiohead: ترکیب ساده ای از تایپوگرافی و رنگ که علاوه بر زیبایی به خوبی با نام آلبوم تناسب داره.

powerslave
16-08-2011, 19:07
من از اینها هیچ اطلاعی ندارم.

گروه: Oh The Horror
آلبوم: Hands Pressed Against the glass

powerslave
16-08-2011, 19:13
اینم همینطور. فقط میدونم که گروهیه که نفر اصلیش یه خانمه.

گروه: One True Thing
آلبوم: Finally

mestry
17-08-2011, 00:10
کاور آلبوم In Rainbows از گروه Radiohead: ترکیب ساده ای از تایپوگرافی و رنگ که علاوه بر زیبایی به خوبی با نام آلبوم تناسب داره.

تایپوگرافی ؟!
فکر کنم منظورت از تایپوگرافی، خود نوشته ساده هست، چون من اینجا تایپو نمیبینم !!!
(البته ببخشید ایراد میگیرم ! )

Essi69
17-08-2011, 11:16
کاور سینگل Stereo Hearts از Gym Class Heroes featuring Adam Levine

MusicManiac
17-08-2011, 11:36
تایپوگرافی ؟!
فکر کنم منظورت از تایپوگرافی، خود نوشته ساده هست، چون من اینجا تایپو نمیبینم !!!
(البته ببخشید ایراد میگیرم ! )
نه اتفاقاً خیلی خوب شد که اینو مطرح کردی چون من هم معتقد بودم که شباهتی به تایپوگرافی نداره و تنها یه نوشته ساده است. ولی توی سایتها که سرچ کردم دیدم که از اون به عنوان یک کار خلاقانه رتروتایپوگرافی یاد شده! حالا اینکه چرا این کار رو رتروتایپوگرافی دونستند من که متوجه نشدم!

MusicManiac
17-08-2011, 11:55
این کاور رو دیشب توی لاست اف ام دیدم و به نظرم جالب اومد. کاور آلبوم Sounds Of A Playground Fading از گروه In Flames. در مورد گروه تقریباً هیچی نمیدونم جز اینکه یک گروه متال سوئدی هست.

mestry
17-08-2011, 12:10
نه اتفاقاً خیلی خوب شد که اینو مطرح کردی چون من هم معتقد بودم که شباهتی به تایپوگرافی نداره و تنها یه نوشته ساده است. ولی توی سایتها که سرچ کردم دیدم که از اون به عنوان یک کار خلاقانه رتروتایپوگرافی یاد شده! حالا اینکه چرا این کار رو رتروتایپوگرافی دونستند من که متوجه نشدم!
آهان، گفتی رترو ! خودشه ، حواسم بهش نبود .
رترو نوعی سبک طراحیه که موضوعات جدید و مدرن رو با استفاده از سبک نقاشی قدمی (عموما دهه های 50 تا 70 ) به نمایش در میارن. وقتی به آثار رترو نگاه میکنی، در نگاه اول یه حس بهت دست میده که انگار این طرح قدیمیه اما در اصل یه کار مدرن و جدیده !
این کاور ردیوهد هم دقیقا همین حالتو داره.

-------

اینم یه کاور زیبا از استودیوی معروف Real Music که تخصصش آهنگ نیو ایج هست

Thierry David - The Veil of Whispers

رنگبندیش حرف نداره ! وقتی بهش نگاه میکنم، واقعا لذت میبرم.....

mestry
27-08-2011, 09:04
این کاور، امسال برنده جایزه 10th Annual Independent Music Awards تو بخش طراحی کاور شد:

pandemonium
30-08-2011, 14:31
این کاور، امسال برنده جایزه 10th Annual Independent Music Awards تو بخش طراحی کاور شد:

ممنون.

این احیانا اثر David Ho نیست؟

خیلی نزدیک به سبک و سیاق کارهای David Ho هست.
مخصوصا اون آدم.

mestry
30-08-2011, 15:09
ممنون.

این احیانا اثر David Ho نیست؟

خیلی نزدیک به سبک و سیاق کارهای David Ho هست.
مخصوصا اون آدم.
نه، طراحش Nir Gutraiman هست که اسراییلیه.
البته درسته، اون آدمه خیلی شبیه کارای David Ho هستش، شاید چون طرف اسراییلی بوده از یه سری کاور گروهای اسراییلی هم الهام گرفته، مثل کاورای Infected Mushroom یا ....

vahidgame
30-08-2011, 16:07
این کاور آلبوم Heritage (میراث) گروه بزرگ Opeth که دو هفته دیگه منتشر میشه:

واقعا کاور جالبیه!
توضیحش به این صورته که این درخت نمایانگر تاریخ این گروهه. سرهایی که روی درخت مشخصه اعضای فعلی گروهن و اون اسکلت هایی که روی زمین افتادن اعضای قبلی گروهن که الان دیگه توی گروه فعالیت نمی کنن... یه نکته جالب دیگه اونم اینه که روی درخت یه سر داره می افته که این سر Per Wiberg یکی از اعضای گروهه که در طی ضبط این آلبوم توی گروه حضور داشته اما الان حدود 2 ماه هست که به طور رسمی از گروه جدا شده و دلیل این که سر اون به این صورت قرار داده شده هم همینه

powerslave
01-09-2011, 17:55
خوب به بهانۀ پست بالایی، یه متنی رو که 2-3 ماه پیش در مورد این کاور نوشته بودم رو اینجا میزارم:

یک سری نکاتی در مورد این کاور به ذهنم میرسه. اول اینکه بر خلاف تمام کاور های قبلی گروه، این یکی پر از رنگ های گرم و شاد هست. بنا بر این در نگاه اول یکم عجیب به نظر میرسه. ولی وقتی یکم به مفهوم کاور دقت کنی و اون رو با حرف های مایکل آکلفردت تطبیق بدی، متوجه عمقش میشی. مایکل گفته که این آلبوم جدید خیلی دایورس هست. یعنی آهنگ ها با همدیگه متفاوتند. یعنی یکی تو یک مود هست و یکی تو یک مود دیگه. میشه این رو در طراحی دید.

شما یک درخت رو میبینید که اون وسط هست. درخت نماد زندگیه. روی درخت هم جای میوه، چند تا سر آدم هست (اونها سر اعضای Opeth هستند) و به جای میوه های افتاده، جمجمۀ انسان قرار داره. اونایی که از زندگی جدا شدن. مردن. و یک صف انسانی هستن که میخوان میوه ها رو بچینن. اینها از یک شهری اومدن (گوشه سمت راست، بالا) که آتش گرفته یا به آتش کشیده شده. این آدم ها اومدن که از درخت زندگی میوه ای بچینن. که یه جورایی ویرانی ها رو جبران کنن و دوباره زنده باشن. ولی نه! یکم صبر کنید!! ریشۀ درخت زندگی کجاست؟! تو جهنم؟!! آیا این مردمان برای اینکه جایی رو ویران کردن اومدن که میوه بچینن یا اینکه چون میوه میچینن همه جا رو دارن ویران میکنن؟؟!! یکم که دقت کنید میبینید نه! اینها از اون شهر نیومدن! از پشت تپه اومدن! از جایی که ما نمیبینیم. و یک عدشون پس از چیدن میوه از درخت، دارن به شهر میرن.
آیا این آدم ها هویت خودشون رو نمیدونن؟ آیا مثل ویروس ها شدن؟ از یه جا میرن یه جای دیگه و اون جا رو نابود میکنن و باز میرن به محل بعدی؟ آیا شبیه آدم اولیه فکر میکنن میوۀ درخت زندگی یا دانش به اونها زندگی یا دانش ابدی میده؟! اینها اینقدر کورن که همین رو نمیبینن؟!!! چرا نمیبینن که آسمونی که فکر میکنن آبیه، در اصل خیلی آلودست؟ به آسمون تو عکس نگاه کنید. بالاش یه آبیه سربی هست ولی پائینش پر دوده. اصلاً که گفته که بالاش که آبیه، اون رنگ آبی همون رنگ آبی آسمون صافه؟ چون بیشتر سربیه. من که میگم در اصل هوا ابریه. باور نمیکنید؟ فکر میکنید هوال آفتابیه؟ پس چرا داره برف میاد؟!!! بعد از این آدم ها انتظار دارین که حقیقت رو ببینن؟ ازشون آنتظار دارین که ورای اونچه که میبینن فکر کنن؟ انتظار دارین که دریای آبی رنگ (سمت راست درخت) رو ببینن و فکر کنن که شاید ما داریم اشتباه میکنیم! شاید جاهای دیگه اینطور نباشه! انتظار دارین که ببینن همه جا رو خون گرفته؟! دریاهای خون بار بیشتر از دریاهای آبی هستن (سمت چپ درخت). پس حالا که همه اینطوری چشم هاشون کوره و گول خوردن، اون که پائین عکسه خود شیطانه؟ پس بالاخره این درخته زندگیه یا درخت مرگ؟ e!! پس تکلیف پر ویبرگ (کیبردیست گروه که در جریان رکورد آلبوم اعلام جدایی کرد) که سرش از روی درخت داره میفته پائین چی میشه؟ آیا زنده میمونه یا میمیره؟

الان همتون دارین فکر میکنین من دیوونه ام؟ فکر کردین خودتون سالمین که نوشته های منو میخونین؟ :27:

اینها یک سری نکاتی بود که من با نگاه کردن به این کاور به ذهنم رسید! :5: باید منتظر باشیم تا حدود 110 روز دیگه که آلبوم منتشر شد، ببینیم که خود موسیقی چی میگه.:40::10::8:

البته لحن عجیب و تا حدی شوخِ متن به این خاطر هست که اونجا اینقدر عمومی نبود.
گفتم شاید برای دوستان جالب باشه.

pandemonium
01-09-2011, 19:01
یک چیز دیگه ای که نظرم رو جلب کرده:

اون هیولا(که بنا به قرائن به احتمال زیاد شیطان هست) چرا 2 تاست؟

هر کدوم به یک سمت اشاره میکنند.
به چی اشاره میکنند؟

من که فکر نمیکنم این صرفا بخاطر ایجاد تقارن در تصویر باشه!

و اینکه چهره این دو، یکی نیست.

---------

- شاید مثلا بشه گفت اینکه به 2 جهت متضاد اشاره میکنند مفهوم سردرگم و گمراه کردن آدم ها رو داره.

- شاید هم همون diverse بودن ترک های آلبوم رو نشون میده.

تا نظر دیگران چی باشه.

pandemonium
01-09-2011, 19:09
و یک چیز خیلی جالب (به نظرم از جالب ترین نکاتش هست) که احتمالا متوجه اش نشدی که اشاره ای نکردی:

اینکه اینهایی که می افتند تبدیل به اسکلت میشند،
ولی:
یک اسکلت سر(جمجمه) هم هست که بر روی خود درخته! اون بالاهای درخت...
پایین نیفتاده که تبدیل به اسکلت بشه، بلکه روی خود درخت هست و اسکلت شده.

منظور چی یا کی میتونه باشه...
خودش قضیه جالبیه.

.

Kurosh
01-09-2011, 20:49
و یک چیز خیلی جالب (به نظرم از جالب ترین نکاتش هست) که احتمالا متوجه اش نشدی که اشاره ای نکردی:

اینکه اینهایی که می افتند تبدیل به اسکلت میشند،
ولی:
یک اسکلت سر(جمجمه) هم هست که بر روی خود درخته! اون بالاهای درخت...
پایین نیفتاده که تبدیل به اسکلت بشه، بلکه روی خود درخت هست و اسکلت شده.

منظور چی یا کی میتونه باشه...
خودش قضیه جالبیه.

.
نه محمد، سایز بزرگ عکس رو ببین، اون بالایی اسکلت نیست، نمی‌دونم چیه، شاید سری که تازه داره رشد می‌کنه !

این تحلیل رو ببینید :

41870

برای مشاهده‌ی عکس در ابعاد بزرگ‌تر روی آن کلیک کنید

جالبه ...
10 ستاره = 10 آلبوم
اون اسکلتی که محمد میگه = کیبوردیست جدید گروه
شهر در حال سوختن = شهر Opet

اینو تو یه پروفایل تو last.fm یافتم ...

powerslave
01-09-2011, 21:26
خوب همونطور که محمد گفت منم در مورد اینکه اون شیطان (یا موجود) پائین تصویر دو تا هستن و با هم فرق دارن، قبلاً فکر کرده بودم اما این که محمد گفت تفسیر خوبیه.

در مورد اون یکی جمجه باید بگم که اون جمجمه نیست. یه قشر گوشت مانند هست که وسطش یه کرۀ کامل چشم انسان قرار داره. که به قول یه عکس که پائین براتون لینکش رو میزارم نشونۀ عضو جدید Opeth یعنی کیبردیست جدیده هست.

لینک کاور با کیفیت 1425*1425:

این یکی رو حتماً دانلود کنید:

یه چند تا نکتۀ خیلی خوب اشاره کرده.
اول اینکه اون دونه هایی که من گفتم برف هست رو ستاره فرض کرده که 9 تا هستن و اون رو نشونۀ 9 تا آلبوم قبلی گروه دونسته. و خورشید رو که رنگ عجیبی به زمین داده رو آلبوم دهم گروه دونسته. قابل تامل هست.
دوم اینکه اون شهر سوزان رو همون شهر ماه (opet) دونسته که Opeth اسمش رو از روی اون گرفته. مال یه داستان بوده.
نکتۀ جالب دیگه اینه: به نفر هفتم - هشتم صف در سمت چپ درخت دقت کنید (خانم قرمز پوش)! به نظر میرسه خود ملیندا باشه :40:
و یکسری نکات دیگه که اشاره کرده که توضیح واضحات هست.

Cyanide
02-09-2011, 13:19
من خودم متالبازم و این تحلیل من اینجور استنباط نشه که دارم جهت گیری میکنم یا از این حرفا،میتونید این تحلیل رو قبول نکنید. ولی اگر از دید نمادهای ماسونی بخوایم نگاه کنیم تحلیلی مثل زیر درمیاد

نکته اول اینکه اون تک چشم بالایی رو خیلی زیرکانه کار گذاشتن من رو یاد چشم جهان بین میندازه ،گیریم که عضو تازه وارد هست ولی چرا یک چشم گذاشتن!!تک چشم یکی از نمادهای ماسونی هست

دوم اون موجود دو سر زیر درخت رو من فقط تونستم ربطش بدم به عکس زیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دوسر در جهت مخالف که اونجا عقاب هست ولی اینجا یه چیز دیگه که یک موجود دوسر رو تشکیل میده

نکته جالب ریشه های درخت هست که وصل هست به اون موجود دوسر،میشه اینجوری تحلیل کرد که گروه ایده هاش رو از اون موجود که شیطان باشه میگیره!!
اون صف طولانی از آدم ها هم میشه اینطور گفت که افراد زیادی از ماهیت گروه و اینکه از شیطان درس میگیره مطلع نیستند و فقط ظاهر گروه رو میبینند و از همه سو دارن به سمت این درخت میان
درباره 11 جمجمه هم میشه بحث کرد.

نظر بدید تا بیشتر تحلیل شه:11:

powerslave
17-09-2011, 00:23
دیدم این کاور ها قشنگن گفتم بزارم دوستان لذت ببرن:

band: Hound Of Hades
Album: Keeper Of The Gates - 2011
Genre: Metal( metalcore, Deathcore, ...)